A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszönjük az érdeklődést.
Beni jól bírja az ovit, már van egy helyes kis feleség-jelöltje is.Rengeteg verset és éneket tud, hazafelé mindíg nótázva jövünk :lol:
A lányok: Bogi naponta megtanul 2 új szót és néha tőmondatokat fabrikál.És imád énekelni.
Lencsi megfontolt csajszi sokáig nem mond egy kukkot sem aztán egyik pillanatról a másikra benyög egy tő mondatot.
Kórusban nyomják a Boci, bocit :P :P :P
kókuszdió

Gyerköc képek nagyon édesek :D

Ház
A mi házunk műemlék ezért nagyon szigorúan állnak minden felújítási munkához. Se elbontani, sem pedig hozzáépíteni nem lehet, így marad az állagmegóvás.Megvettük, de mivel apósomtól vételeztük így egy peták szocpólt nem kaptunk. :x Dög állambácsi jól betett nekünk :evil: Ezért kell önerőből megoldani. Egyébként még jól is jártunk, mert itt kb. 45 milla körül van egy ilyen ház, a hegybe nyíló pincék miatt.Ami 2x60 m2 és nagyon jól hasznosítható pl az egyikben van a stúdió.
kókuszdió

nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!

Juc
20170114224602

sziasztok,
jelentem velünk minden rendben, ma volt a farsang, B múmia volt, Igi malacka, Levi maradt itthon, hurrá :cry:
ennél többet most sajna nem tudok mesélni...
megyek is, mert próbálok ajándékot találni Iginek... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

HIHETETLEN, HOGY DOMINÓ HOGY KIKEREKEDETT! :) úgy megnőtt ez a fiú, és nagyon hasonlít anyukájára! minden gyerek nagyon édes a képeken! (+ a mamák is)
Domi cumizik? nem is tudtam :)

Macs!
babonából, és hogy ne koppanjak nagyot, nem kürtölöm el, hogy hova jelentkeztem, csak majd, mikor felvesznek :).

Ruzy!
ennél érdekesebb és viccesebb sztorijaim is voltak.

Deni!
mondtam én, hogy nem jár mindenkinek a Pneumo, de utána vki beírta, hogy jár a 70-es mindenkinek. pedig én is így tudtam, hogy csak immunbeteg, stb. gyerkőknek jár.

Indi!
nekem van Nuraminozopheum kúpom, ami fájdalom és lázcsill, de nem paracetamol. (algopyrin valójában) elég hatékony volt Lencsénél. (de fájdalomra csak 1x használtuk eddig) kell belőle egy kúp próbának? (nincs benne nyugtató, vagy ilyesmi!)

KÉRÉS:
van valakinek az akupresszúrás pontokról valami képes izéje, amit be tudna nekem szkennelni? van egy akupresszúrás kis ketyerém, de anyu elvesztette a pontokról szóló leírást.
ancsipancsi

Köszi a pelusbugyis hozzászólásokat! :P Per pill rájöttem, ha kisebbfajta musicalelőadást rendezek - s persze közben még a cserét is megoldom - akkor háton marad.
Öltöztetni már tudom reptében, de az állvapelusozás még nem megy. Van még mit tanulni :lol:

Vica! ti már hozzátápiztok?
gödibarbi

Votiv,
Eszembe jutott, milyen finomakat evett Peti régebben. Az almás pép (én csináltam) volt a kedvencem. Neki nem volt kedvence, bármit megevett... És nemsoká újra vehetek finom gyümölcspépeket Marcinak. (Cirka 7-8 hónap. Remélem ő többet hagy majd, mint a bátyja.)

Deni, Zuzmó és a többi beteg,
Jobbulást!

Barbi,
gatyapelenka - (nem tudom mi a hivatalos neve) Én 9 hósan még nem használtam, de sztem bárnikortól lehet. Aztán eljön az idő, amikor békésen fekszik és imádja, ahogy törölgeted. És egy nap 20x hazudja, hogy piszkos a pelenka, csak hogy átpelenkázd... (Meg más ideje is eljön, de arról már a többiek írtak - elrohanás, gengszterkedés piszkos pelenkával).

Zuzmó,
Sztem ritkán panaszkodsz, akkor is van rá okod... (És panaszkodni jó!)
És - bár eddig úgy gondoltam hétvégén szülök - átgondoltam pár dolgot és még hetekig nem kell izgulni miattam. Ma szerelték volna a srácok bútorát de nem fért be a szobájukba, így hétfőn folytatják. Azt meg kell várnom.
Ráadásul annyira jól vagyok kb. 1 hete. Nem fáj semmim, Petit dobálom. (A múltkor kedvet kaptam - itt olvastam, hogy vki próbálta - a bukfenc tanításhoz. De azért arról lebeszéltem magam.) A mai hajnali f5-ös ébredés azért nem hiányzott, de így is egész emberinek érzem magam ilyen késő éjszaka (8-kor).
Gyerekkel való keménykedés klassz lehet. Ha utólag az én keménykedéseimre gondolok általában nagyon vicces, de volt, hogy kicsit szégyelltem magam. Viszont mások keménykedése pl. játszótéren nagyon tanulságos. Nem mintha én jobb lennék az átlagnál, de mégis jobb mások hibájából tanulni (amikor higgadt vagyok), mint utólag magamat elemezgetni.

Kisün,
Nekem az a farm, mező...s van meg. De még egy csomó ilyet akarok - be fogok ruházni matricákba.
Dóci szép!

Lindi,
Én rég voltam tüdőszűrésen. Peti születése előtt, vagyis a terhesség előtt. (Kár, hogy fogröntgent nem fogadnak el helyette.) Nekem ez sok vizsgálatnak tűnik - nem a biztonság szempontjából, mert egész biztos, hogy ezek kellenek, hanem az én szempontomból. Sajnos Petinél én is sok-sok liter tejet öntöttem ki és fájt a szívem érte. A tüdőszűrésre majd rákérdezek a védőnőnél - lehet-e azt szoptatás alatt csináltatni.
Háát, 2 órai alvás - nem is tudom mit írjak. Peti úgy elkényeztetett mindig, remélem Isten tudja, hogy én nem bírom a terhelést és Marcit ennek megfelelően utasítja.

De szépek a gyerekek - az összes (Mása partiján)!!!!

Kókuszdió,
Nincs kép a szép régi házatokról? Kívülről?

Móni
Kép
Kép
monisa

Tinu,
remélem még aktuális: sztem nem kell cseppentő, anélkül is, akár egy kiskanál nyelérő is remekül lehet cseppenteni, de ha van épp patika, akkor ott kapsz pártíz forintért cseppentőt is. :)

Zuzi,
Indike majdnem eltalálta, amolyan minitali volt, nem vásároltunk :)
Enyém nagybácsi pl. asztalos, ebből is él, gyönyörű egyedi bútorokat készít, kizárólag fából (bútorlapot nem enged be az ajtón :mrgreen: ).
Elsősorban boroviból. A nyílászáróinkat is ő csinálta, meg a konyhabútort is, majd ha készen lesz a konyha, akkor teszek fel képet róla. Lényeg: annyira szépen, jól dolgozik, örökgaranciával, hogy állandóan van munkája!

Indike,
Nem épp a főzés volt a cél, hanem elsősorban a játszó a sugárban, de menet közben kiderült, hogy még nem nyitott meg az ominózus játszóház..... így átmentünk az ikejába, ha már ott volt.... :mrgreen:
Fibi, Pocakék és Mi.Fibinek már irtó helyes pocakja van, Bálint meg egy mosolygyár :) Képek nem készültek, mert otthon maradt a gép :( pedig lett volna fotótéma, főleg az asztalnál :mrgreen: A körülöttünk kialakult tájkép, egy teljes verébhadosztályt jóllakatott volna!

Gyerkőcök mind tüneményesek :D olyan jó lenne egy igazi naaagy tali, ahová mindenki el tudna/akarna jönni..

Deni,
az ilyentén történések mindennaposak Lakberendező és Átalakító Füles Szürke Hétköznapjain.....

nos, szép, alvásban gazdag éjjt kívánok mindenkinek!

ilyet: Kép

vagy ilyet: Kép ( :oops: :mrgreen: )

meg ilyet is: Kép
mindenkinek kívánsága szerint.. :)

csók

Macsek
macskanyu

Monisa! no ezt a hazugságos dolgot még nem hallottam! :lol: tetszik!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

jól láttam, hogy Rylie nem jelentkezett mostanában? remélem jól vannak!!!
gödibarbi

Tinu :) Ilyen cseppentőt lehet kapni gyógyszertárban, legalábbis nekem régebben sikerült. És Bálint is szörcsögött ilyen idősen, de a doki mondta, hogy ne aggódjak, ez normális :roll:

Barbi :) Musical :lol: hát igen, ez a legjobb módszer, vhogy le kell kötni a dedet arra a fél percre...

Zsan :) Jó lehetett a farsang és a jelmezek is :D Remélem ha van kép a gyerkőcökről, nem fosztasz meg minket tőlük!! :wink:

Zuz :) Olyan szupi helyen laktok, azt hittem már van vevő-jelölt! de akkor mennek a drukkok továbbra is! Meg a ++++ok is, hogy gyógyuljatok!!!

Kókusz :) Hű, de okosak már a gyerekek! Édes lehet a boci-kórus :D

Móni :) Örülök, hogy ilyen jól bírod és virgonc vagy :D Még van pár napod a vonalzó szerint, elvileg megvárhatod a bútort :wink: Peti hányadik héten szülted?

Ancsi :) Én is reméltem, hogy kapunk támogatást, de aztán utánaolvastam, hogy kinek is jár... És a cumizó gyerekek nagyon édesek, pláne, amikor egymás cumiját akarják megkóstolni :lol:
denizsa

Macs :) Szupi, hogy jól sikerült a tali! :D és lehet, hogy beújítjuk a verebeket a porszívó helyett? :lol:
denizsa

Monisa

A ház régi, de nagyon nem szép!!! teljesen le van pukkanva :?
A Párom még csontvázakat is talált a kertben amikor a konyhát csatornáztuk. :shock:
kókuszdió

Kókuszka, ez komoly??? :shock:
és minek a csontját?

Deni, eddig is szedtem, de úgy tűnik az már kevés, több kell.

du. meg beállt a derekam, talán a kiscsaj nyomott el valamit, úgyhogy lábra állni se tudtam. aztán nagy erőfeszítések árán bemozgattam, most jobb de még nem az igazi. asszem ma voltam először igazán terhes :lol:

püket megkaptam, és felelek is mindenre hamarost, de most nyakamon a lapzárta :(
Deni, jobbulást!

és a képeket imádom, ez a legjobb floodolás a világon :D :D

és csatlakozom a klubhoz, akiknek legszarabb munkáik diplomásan voltak :lol:

Ancsi,lehet hogy átugrottam, de melyik is az a hiperszuper szak, ahová ilyen emberfeletti nehéz bejutni? én akkor is drukkolok! :)

votiv 8)
votiv

Vica, Ildi, Vera, Szrek
köszönöm az üdvözlést

Vera
nagyon aranyos a lányod, no és hogy máris teniszrajongó :)

Ancsi,
Nagyon klassz,hogy Lencse ennyire tudja, mi "gyógyítja" a lelkét. Megértem, hogy mást akarsz csinálni,drukkolok,hogy sikerüljön a továbbtanulási terved.

Ildi,
Nem csodálom, hogy nehezen bírod Timi nemalvását. Én már attól is tombolok, ha a szokásos 1,5-2órás napközbeni alvás lecsökken, és épp csak a főzés végére jutok, az én pihenésem meg kimarad.
Magunkról. Kisfiam majdnem másfél éves, (Kismackó) Péternek hívják. (Monisa bocs a sok névhasonlóságért.:) Képeket hamarosan teszek fel.

Szrek,
Gyermekemnek mutattam a profilban lévő képeket. Fiad nagyon szimpi neki (is) a nagy szemeivel, most tanítom a nevét, még nem felismerhető az Ábel.:)

Nukada,
nem véletlen a sok ikeás bútor,nézd csak meg a topik címét :)

Barbi,
nagyon jó volt ez a lista, különösen az 1 éves kor utániak
Nekem az jutott még eszembe, hogy az első hónapokban nem tudtam egy helyben állni, állandóan ringatóztam akkor is, ha a fiam nem volt a kezemben. Mára ebből az maradt, hogy a babakocsit mindig mozgásban akarom tartani,akkor is,ha Peti történetesen mellettem motorozik.
Mi olyan 10-12 hónapos kor körül kezdtük használni a bugyispelust. Nekem az a taktikám,hogy mindkettő kéznél van, ha a gyerekem hagyja akkor normál pelus, ha elszalad, akkor én is rohanok utána a bugyissal.

Zuzmó, Lindi
Csodálom, hogy milyen sok erőtök van. Nekem rengeteg kétségem van, hogy hogy lehet "megbirkózni" két gyerekkel. Különösen betegségek idején.

Macs,
nagyon jót nevettem, amikor elképzeltem Fülit az adócsoport irányítása közben :) Talpraesett lányod van. "Lakberendező és Átalakító Füles" :)

Deni,
Jobbulást neked.Nagyon jók a képek. Töprengő Adél, nevető Dominó Indivel nagyon szuperek. Bálint fiad mennyi idős?Bocs,hogy nem tudom, olyan nagyfiús a képeken.:)

Votiv,
Nem semmi, hogy mennyi mindent csináltál, tanultál. :) Nagyon klassz a hozzátápis leírásod. Nálunk a gabonapelyhek valahogy kimaradtak. Derekadnak jobbulást.

Nehezen alvó, fognövesztő, betegeskedő gyerekeknek jobbulást, szüleiknek kitartást.
Pihentető éjszakát mindenkinek.

Móni
nonni

Leni, szia, aranyos az avatarod :) nálatok se lesz nagy a korkülönbség! ki a dokid?
én is úgy tudom, mint Macs, a kórházi fizetéssel kapcs. dolgok még nagyon képlékenyek, sztem nem is szabad fölöslegesen sokat izgulni rajta, mert aztán lehet hogy rég megszülsz, mire egyáltalán benyújtják a törvénytervezetet :D

Nonni, szia neked is! tegyél fel képet! :) ringatózás/dülöngélés ismerős :) majdnem olyan mint a pocak simogatása akkor is mikor már nincs benne albérlő :D de állítólag az amputált végtagok "helye" is viszket :wink:

Móni, milyen lesz a bútor? és most hogy már itt a küszöbön, mit gondolsz a szülésről? nem is tudom, milyen volt az elsőd - lehet ehhez képest is meg úgy egyébként :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok Anyákok :)

Hetedmagával süt a nap, ki az ágyból, menjetek kirándulni! :lol:

indianyo

Indi :) Nálunk sajnos már nem süt a nap :( de azért elküldtem apát sétálni egyet Bálinttal :D

Kókusz :) Csontvázak :shock: (csak aztán nehogy jöjjenek a régészek és feltúrják Nektek az egész házat :mrgreen: )

Votiv :) Derekadnak bulást!!

Nonni :) ringatózás :lol: nekem is ismerős :mrgreen: Fiam nagyjából Petivel egyidős, most már 19 hós :wink: És én is "igényt tartok" a nagyfiú napközbeni alvására, mert önző módon én is szeretek egy kicsit pihenni ilyenkor :lol:

Fibi :) Merre vagy??

na rohanok főzni, mielőtt hazaér az éhes banda...

Kép
Kép
denizsa

Deni :) hát mire kiértünk a falu másik végén levő piacra, úgy elkezdett fújni a szél, hgoy én is óvatosabban lelkesedtem :lol: Jobban vagy?

Zuzi, Lindi, jobban?

Rylie, Kata merre ????????????????????????

indianyo

Halihó!
Voltunk ma az Ázsia centerben, beszereztük a "szülő" kelengyét. 4db hálóing, köntös, törülköző. Meg vettünk édi babarucikat, de azok persze egyáltalán nem olcsóbbak, mint akárhol máshol... :evil:

ÉÉÉÉÉÉÉÉSSSS... Mire hazajöttünk (anyukámékkal voltunk), apa kitakarította a lakást! Olyan cuki ilyenkor! Ilyenkor szeretem! :wink:

Remélem minden kis és nagy beteg már jobban érzi magát!!!

nukada

És egy szolgálati közlemény:

Ha esetleg valaki szeretne valamit az IKEA-ból és nem nagy dolog (mármint nem nagy pénz) 15% kedvezményt tudok adni. Elvileg saját háztartásnak vásárolhatunk, de azt senki nem követi, hogy hány plüsspatkányt, vázát, ágyneműt stb vettünk már... A konyha azért necces... 8)
Ja, és ezt a börsibe tudom felajánlani, mert ehhez nekem is ott kell lennem!

nukada

Nukada :) de jó fej vagy! Köszi az ajánlatot! Komód és efféle kisebb tárolmányozók nagy dolognak számítanak?

indianyo

Indi :) Köszi, én már kicsit jobban, de apa és Bálint most estére lebetegedtek :( :( Ti akkor jól vagytok, nem kaptátok el, ugye???

Nukada :) Gratula a kelengyéhez :D no és párodhoz is, nagyon jó fej :D

Na megyek családot ápolni...
denizsa

Deni,
Peti 41. hét után (42?) született. (Legyetek tapintatosak, ha a 42. hétben járok ne nagyon kérdezgessetek. Már a családot is instruáltam, másoknak nem mondtam meg mikorra is várom Marcit.)

Nonni,
Tetszik az állandó babakocsi ringatás - ez nekem kimaradt (de tetszik!!). (Petit aztán ringathattam. Vagy aludt, vagy nem. Ringatástól függetlenül.)

Votiv,
Első szülésemről utólag nagyon jókat gondoltam, egész addig amíg terhes nem lettem. Akkor jött pár hónap, hogy esténként pánikoltam (Peti éjjel-hajnalban született), de ez pár hete elmúlt (olyan megnyugtató volt a szülésznővel beszélni). Vhogy nem érdekel a téma, így-vagy-úgy túl leszek rajta. (És valszeg az első tényleg egy jó élmény volt, mindenki normális volt velem, kedvesek és nem is 20 óra volt. Meg ugye ott lett Peti!!)
Viszont az első időtől (konkrétan az első 1 évtől) baromira félek. Petinél nagyon lazának látszottam, de már tudom, hogy minden voltam csak nem laza. Nem tudom felfogni, hogy fogom 2 gyerekkel végigvezényelni az életemet, és mindezt legalább 30 évig. Amíg még kicsik, addig hagyján. Ha kiborulok átviszem őket anyuhoz (nem vagyok átvivős fajta, de gondolni szoktam rá), de mi lesz, ha majd iskolába mennek és pl. bántják őket??? (Az öcsémért rendesen megverekedtem, de a fiaimért mégse lehet. Főleg, hogy az erőnlétem már nem olyan, mint 12 évesen volt.)
A szüléssel kapcs-ban inkább a praktikus dolgoktól félek. Mi lesz, ha akkor indul el, amikor Petire kell vigyáznom és egy ideig nem tud jönni senki. Mert nappal szeretnék szülni :P , de akkor mindig ott van Peti. Vagy mi lesz addig Petivel, amíg a kórházban vagyunk - elvileg megvan ki fog rá vigyázni, de most közbejött pár apróság... :(

A bútor hatalmas lesz (egy ici-pici szobában), de szép világos színű - fenyő. És sok sok fiókja, meg ajtaja meg polca lesz és alig várom, hogy bepakoljak, mert sajnos idült rendmániás vagyok. Tervben volt, hogy erről leszokom Marci születése előtt, de nem sikerült. (Természetesen ez nem abban mutatkozik meg, hogy rend van nálam, mert az nincs, hanem hogy kényszeresen rakodok.)

Nukada,
Milyen aranyos vagy. Én csak az Örs vezér téribe járok. Mint bútorboltba és mint művházba. Vizsgákra is itt tanultam, cserébe, hogy eltűrtek berendeztem a lakást tőlük.
Szted Ikeában diplomásoknak is szoktak munkát ajánlani? (Közgazdász, aki bármihez ért és semmihez se ért :lol: )
És az ilyen jellegű munkák Börsön v. Zuglóban vannak helyileg? (Tudom, hogy közgazdász is elmehet a pénztárba, de másra gondoltam.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni :) én megígérem, hogy nem kérdezek, ha te cserébe megígéred, hogy midnennap bejelentkezel valami semmiséggel :lol:

Deni :) Mi nem vagyunk betegek, de tesómék egész családja iszonyatosan - és Bubi itt volt nálunk a minap és egész nap együtt játszottak Dominóval, úgyhgoy azért lélegzetvisszafojtva figyelek... Ez most egy nagyon csúnya vírusnak látszik :(
Viszont előjött az ötödik recénk, úgyhogy mára rendes alvás ígérkezik - ha hihetünk a történelemnek.

Holnap MÜPA témája a színház, 10.30-tól ALMA koncert is lesz! és sok-sok vásári komédia és egyéb fincsiség.

indianyo

Den,
azt olvastam, h "megyek családot alapítani". :D

Vagyok, csak záros határidőn belül meg kell szülnöm 50 oldal HPt, így ha géphez jutok, a word és a google a nagy barátom, sajna a "szórakozás" kissé háttérbe szorul. De ami késik.. :)

Indi,
5 rece. :D És nyugis alvást mára! DRukk, h vírus ne érezze nálatok otthon magát! ++

Ma unokatesóztunk, elő- és utónévnapoztunk, jó volt, dedek édesek voltak, mi meg jókat ettünk.
neet
neet

Indi:
Blefér, persze. Csak az a gyanús, amikor a 1,5millás konyhákból hetente veszel 1-et... 8)

Monisa:
Szokott lenni "komolyabb" állás is, de azokat is inkább belülről oldják meg, bár most a logisztikára pont két külsős nagyfőnököt vettek fel...
Nincs kicsit korán az állás kereséshez?!?!?!? :lol: :lol: :lol:

Ja, és visszaolvastam/néztem:
Hát a babák tündériek! Mindegyik!!! Viszont Dominó az, aki az én baba-elképzelésemhez legközelebb áll: a szeme sem áll jól, biztos nagy huncut!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem, egyik anyukát sem sértettem meg!!!!

nukada

Nukada :) mert a többi srácot még nem láttad! Domicske tényleg bír huncut lenni, de ha valaki meg akarja szeretgetni az 5 éven aluli korosztályból, akkor eltörik a mécses :lol: Szerintem a szeme-se-áll-jól kategória inkább Fülecske és Orsika :lol: No meg Fanni-Higanybébi :lol:

Neet :) ezt neked :lol: igyunk HP bőrére :lol:

Kép

indianyo

Votiv!
3 szakra jelentkeztem, mindháromra ilyesmi a ponthatár, vagy több!!
amikor beáll a derekad, próbáld ki a hátrafelé menést. nekem ilyen gondom volt, és bejött.
ma láttam Mónikát a tévében, elkezdett tohonyodni, már el tudom képzelni, hogy milyen ruckóban lehetett a bulin. (azért, ha van képed, szívesen megnézném :) ) nem is tudtam, hogy a férje a Four Brothersben énekel, nem régen voltunk az előadásukon. (amolyan egyszer fogyasztható kategória számomra)

Nonni!
ha csatlakozol hozzánk, majd beírlak a táblába. (adj majd priviben adatokat) csak mostanság el vagyok foglalva új lakással.

Nukada!
nekem konyha kell :)
ancsipancsi

Nonni! Szia! A ringatózás nálam is megvolt. Jókat röhögött rajtam anyósom amikor mellette ringatóztam pedig a gyerek nála volt. :lol: Az én gyerkőcöm még nem motorozik, de... :wink: :lol:
Jó ötlet ez a mindkettő használata! Pont ma gondoltam rá. Kösszencs! :D

Neet! Ha kész lesz HP elolvashatnám?

Indi! Nyugis éjt nektek! :P

Den! :D bulást a családnak! Fibi Baján van.

Érdekes hogy hétvégén általában nem maradok le. :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem,mert KÖLTÖZÜNK! :lol:
Fogalmam sincs,hogy mikor lesz újra netünk,de ha közelében leszek jelentkezem.
Addig is mindenkinek kívánok minden szépet!!!
Ha esetleg lenne rendkívüli dolog/Neet v. Juc újra pocakos,esetleg Zsannak még is lánya lenne...stb. :mrgreen: /valaki csörgessen meg légyszi.
Puszi Nektek :D

petergabi

Pgabi,
remélem, előbb beszélünk, mint hogy pocakos lennék... :mrgreen:

Indim,
köszi. :D

Barbi,
kedves vagy, de színvonaltalan lesz, így elég lesz a bíróság előtt égni vele...
:?

Ancsi,
és mikor derül ki az eredmény? Majd csak nyár derekán? És izgulsz, vagy ...?
neet
neet

Gabi,
sok boldogságot az új helyhez, remélem mielőbb lesz netetek, vigyázz magatokra, és ha esetleg mégis lányom lenne, akinek fütyije van :wink: , én magam foglak értesiteni!!!! :lol:

és majd azért tartsuk a kapcsolatot sms/telefonon!!!!

Legyetek nagyon boldogok az új házatokban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon sok mosoly és szeretet legyen új lakhelyeteken (is)!!!

Zuzi! Deni! Javultok?

Indi! (ez a cataflám csepp nem megy ki a fejemből...)
Ma olvastam egy homeos könyvben hogy van 200CH is. :shock: :D Csak dokival konzultáltan lehet beadni, de szerintem megérne egy próbát.

Szegény Angi nagyon nyügi. Nekem ez ugye nagyon új, hisz eddig ő nem ilyen volt. Le vagyok fáradva, de szerintem egész jól tudok segíteni neki.
A fosi miatt nagyon kipirosodott a popija, de az anyatej - körömvirág kettős használ :P

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Gabi!
Nagyon fogsz hiányozni! :cry:
De nagyon sok boldogságot kívánok Nektek az új házba, lakjátok be minél hamarabb, és köttessétek be a netet :lol: A számod még a régi, ugye???? ?Mert akkor foglak majd zaklatni 8)

Ma új extrémsportot űztünk, Van Gogh kiállításra ment a család :shock: :mrgreen: .....no comment :mrgreen: :twisted: :mrgreen: Ancsikám, gondoltam közben Rád :wink: 8)

Barbi!
Köszi kérdésedet, hát én egyre rosszabbul, B már egész jól van. Nyügi :( Akkor mostmár tudod, min megyek keresztül nap mint nap :lol: De tegnap tényleg brutál volt, talán valami front jöhetett :?

Nukada!
Nekem is konyha kellene, de nem leszek pofátlan 8)

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,

egy kis segítséget szeretnék kérni.
Nőgyógyászt keresek, és dr. Kovács Zoltánról szeretnék bővebbet tudni.
Minden terhesgondozással, szüléssel kapcsolatos tapasztalat érdekel!

botati@citromail.hu

Előre is köszönöm, további jó fórumozást!

Bótika és Marci (2006. 01. 15.)

Kép
bótika

NUkada!

Lehet,hogy Te tudsz nekem segíteni :
régen volt barnában ez az asztal,de most csak fehér van.Miért?nem lehetne barnát szerezni valahonnan?
Kép
Liatorp és nagyon szeretnék barnát!
20170114224602

Nukada,
De korán van, csak hát rá leszek szorulva, hogy viszonylag közeli mh-et találjak, ami nem ígérkezik könnyűnek. És ráadásul nem lenne rossz, ha szeretném is, amit csinálok (bár 2 gyerek mellett lehet hogy ez mellékes szempont). Előző (jelenlegi) mh-emet nagyon szerettem, néha 1.5 óra volt az út oda és ugyanannyi vissza. :cry:

Gabi,
Sok-sok sikert az új házhoz!!

Indi,
Kedves vagy. Akkor mára: Ma Peti trolizni akart, de persze elaludt a trolin, úgyhogy fel-le troliztunk - amíg fel nem ébredt (olyanok lehettünk mint két jobban öltözött hajléktalan). (nem bírtam volna cipelni). Az összes házat többször megnéztem...

Zuzmó,
2 gyerekkel nézitek a kiállítást? Elmeséled majd? (Komolyan, nem is a képek érdekelnek, azokról anyám és barátaim már meséltek, hanem a projekt extrém sport jellege.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Bótika!
Szülésznőmtől hallottam a dokiról, azt mondta, egy másik kórházból jött át, nagyon lelkes, és a természetes szülés híve. Remélem, róla beszélt, de így rémlik a neve!
zuzmo1

Móni :) Trolizás :lol: Én is a 41. hétre szültem meg a fiam, szóval tudom milyen, amikor mindenki kérdezget... de majd megkíméllek, ha (ahogy Indi is kérte) bejelentkezel azért :wink: :D

Indi :) Nagy gratula az ötödik recéhez!!! :D Ez hol jött ki? És ma gondoltam Rátok, hogy biztos jó Nektek a MÜPÁ-ban! nekünk vhogy nem akar összejönni, pedig nincs is messze :( mindig azt mondom, majd a jövő hétvégén...

Neet :) Hajrá H.Potter! :lol:

Gabi :) Sok boldogságot Nektek az új házban!! És mielőbbi netet is :wink: :D

Zuz :) Bulást Neked és ++++! Az extrémsport engem is érdekel! :wink: és külön emelt biztosítást is kötöttetek? :lol:

Barbi :) Nyügi Angi :( Sok ++++ Nektek is! Kérdésed köszi, apa és én már jobban, de Bálint még nem annyira, úgyhogy nyügi és anyás ő is rendesen... Majd ha van egy kis időd, írnál nekem Kondor Katáról? persze priviben, nem akarom a topikot offolni, előre is köszi!

Kép
Kép
denizsa

Móni :) Trolizás :lol: Én is a 41. hétre szültem meg a fiam, szóval tudom milyen, amikor mindenki kérdezget... de majd megkíméllek, ha (ahogy Indi is kérte) bejelentkezel azért :wink: :D

Indi :) Nagy gratula az ötödik recéhez!!! :D Ez hol jött ki? És ma gondoltam Rátok, hogy biztos jó Nektek a MÜPÁ-ban! nekünk vhogy nem akar összejönni, pedig nincs is messze :( mindig azt mondom, majd a jövő hétvégén...

Neet :) Hajrá H.Potter! :lol:

Gabi :) Sok boldogságot Nektek az új házban!! És mielőbbi netet is :wink: :D

Zuz :) Bulást Neked és ++++! Az extrémsport engem is érdekel! :wink: és külön emelt biztosítást is kötöttetek? :lol:

Barbi :) Nyügi Angi :( Sok ++++ Nektek is! Kérdésed köszi, apa és én már jobban, de Bálint még nem annyira, úgyhogy nyügi és anyás ő is rendesen... Majd ha van egy kis időd, írnál nekem Kondor Katáról? persze priviben, nem akarom a topikot offolni, előre is köszi!

Kép
Kép
denizsa

Bocsi a duplázásért, először lefagy, aztán meg meghülyül ez a babanyet...
denizsa

Persze csajok, az ember a kisujját nyújtja, de a karja kellene, mi? :lol: 8) :lol: 8) :lol: :lol: 8) :lol: 8) :lol:
Segítenék konyhában is, de az még nekünk sincs kész teljesen, meg már 3 van a kontómon...

Jucus:
Liatorp barnában, ha jól emlékszem Laurilla volt... Sajnos, ha valaamit kivesznek a választékból, azt már nem lehet többé venni. Előfordul, hogy 1-2 év múlva visszarakják, de erre én nem várnék... Amúgy, hogy fájdítsam a szíved, az utolsó ára valami 5-10e ft volt... De már jó régen, ahogy emlékszem.

Monisa:
Az IKEA honlapján vannak álláshírdetések, figyelgesd azokat, hogy mik szoktak lenni!

nukada

Sziasztok,
hazaértünk Bajárol. Pénteken, nagy hirtelen ugy döntöttünk, hogy az ikejás tali után lemegyünk mégis a nagyszülökhöz név, - és szülinapot tartani :) Bálint is, és én is sok jo dolgot kaptunk :)

Majd visszaolvasok, most vár a kipakolás meg az apehes levél értelmezése :roll:
a képeket azért megnéztem, csudaszép Mindenki :D

KépKép
fibi

Nukada!

Köszi és sajnos valami ilyesmire számítottam.Akkor marad a fehérke mert ez az egy láb megoldás nincs máshol és nekem ez nagyon tetsződik!

Kisün!

Ti óvoda mellett laktok ha jól emlékszem?Mennyi zavaró?Most találtam egy házat ami igen jó lenne DE közvetlenül egy óvi mellett van.Na már most én az egyik oldalát tudom óvinak de lakni még nem laktam mellette :roll:
20170114224602

Neet!
asszem augusztusban derül ki, és eddig nem izgultam, de most, hogy mondod...

Zuzi!
buljatok! ++++++
amúgy kiállítás faja volt?

Nukada!
én meg láttam a katalógusban egy olyan edényszárítót, amit fel lehet akasztani, de van rendes alátétje is, hogy ne csorogjon le a víz. mikor kimentem, nem volt, és a neten sincs fenn, viszont a 2007-es katalógusban benne van. (fekete drót, mint az akasztó sín) miért lehet ez?
különben csak viccből mondtam a konyhát :). persze azért Ikeásat veszünk.

Jucus!
Kisünék asszem nem a szomszédságában laknak az ovinak, hanem pár száz méterre van tőlük. amikor csak arra járok, nagy zsivaj van az udvaron, de itt inkább az a gáz, hogy közvetlen mellette van egy suli is, ahonnan a csöngetésektől kezdve sok minden kihallatszik. férjem mamája egy ovi mellett lakik, és amúgy nincs gond, de néha a kölkök nagyon szemetek vele, átdobálnak mindent, meg leboszorkányozzák :). (pedig ritka békés asszony)
ancsipancsi

[quote="nukada"]A írta:nukadancsi:
ez volt?

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=15576&catalogId=10103&storeId=22&productId=15000&langId=-30&categoryId=15738&chosenPartNumber=70058479
még jó, hogy IKEA-fan vagyok és minden terméket be tudok azonosítani... 8)

nem, sajnos nem ez. :( nincs fenn a neten, már néztem összevissza. írtam is nekik, de nem foglalkoznak velem :)
ancsipancsi

Nukada,
én meg a szilikonos muffin formát keresem, ami egyszer volt...már nincs??? kék volt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mindenkinek köszi az üdvözlést!! :P

[quote="macskanyu"]
írta:
macskanyuHa életbe lép a törvény, akkor is ELVILEG (és a szerdai álláspont szerint), csak azokat érinti, akiknek a terhesgondozása az életbelépés napjáTÓL kezdődik.

Ez igen jó lenne.... 8)

Zuzmo: a Hankát a Johanna becézésére alkalmazzuk

Votiv: dokim: BS, és Hanka Molnár Gabival született (gyakorlatilag szó szerint, mert sajna végül az ügyeletes doki volt jelen a szülés legvégénél, aki szerintem az a doki, akinek a neve itt tabu :twisted: - de ebben nem vagyok biztos... :roll: Mindenesetre nálunk a bábaválasztás ISZONYÚAN jól (be)jött!

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: