Szezso, akkor értem

Nem is tudom mit kivánjak? Hétvégén nagyra növő, repedő tüszőket és jól időzített action-t, vagy még hétfőn szeretnél szép nagy tüszőket látni és úgy a többit

.
Zöldi tüszői növekedjetek, Zöldi tüszői növekedjetek, ......
Áfi, lehet, hogy amikor a dokit hívtad pont valami fontos esete volt, akkor pedig érthető, hogy nem kérdezett sokat. Az is jó, szerintem ha felveszik a telefont, mert igy biztos lehetsz benne, ha Te mész szülni nálad is elérhető lesz még munka közben is. Azért jó, hogy végül pozitív benyomást tett. A magán rendelés tényleg nagyon húzós. Én 6eft-ot fizetek UH nélkül, 8-at UH-al

De sajnos azért mert még melózom az SZTK rendelésre esélytelen mennem, napközben van. Na ennyit arról, hogyan támogatják a dolgozó nőket.
A fitt mamákat 2001-2002-esek a barátnőmtől kaptam, azok is nagyon jók, de akkor ma megnézem a kismamát is, köszi a tippet
Vhencsi, a tickerednek az url linkjet másold be az aláírásodhoz és úgy látszani fog

a http sajna csak mint link jelenik meg. Szólj ha kell segitség. A Marko név nekem is nagyon tetszik

.
Kata szorítok, hogy 7 nap múlva tesztelhess, csakis pozitívat

és a leggyönyörűbb nászajándékot kapjátok a leendő férjeddel.
Igen, tessék hőmérőzni, az nagyon fontos!!!! 37

az igen, jó jel.
Zsuvi, jó olvasni, hogy rendes dokit találtál. Ez hihetetlen, hogy orvos függő, hogy mikor mi történik az emberrel és mi a diagnózis....jó, hogy végre kivizsgálnak benneteket és mehet a hajrá
Katica, megint mindenkinek írtál, csak magadról nem, mi újság?

Azért kellett most sokat dolgoznom a héten sajna, mert szabin voltam három pontosabban két és fél napot és a munkámat nem csinálja meg senki helyettem.

Az utódom már úton van, úgyhogy a következő két hetet tényleg féllábon is

.
Ma mozgásterápiát szervezek magamnak. Mivel a párom délután dolgozik, elcsalom anyut egy óriás sétára. A tegnapi ágypihenő után rám is fér

Tegnap este még vacsorázni sem volt kedvem, jó bőséges ebédünk volt, igy krémtúrót ettem, természetesen azt is az ágyban

és megint szunya. Viszont teljesen kipihentem magam, de jó érzés

.
Nagyon szép napot mindenkinek, napközben is be-be nézek.
BETTIKE, MI ÚJSÁG VELED, ÍRJ
Puszi
Melcsi