A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt... Egy éve próbálkozunk bébivel, és eddig még nem jött össze.... Ami miatt ide írok, az az, hogy az én dokim azt mondta: "Javasolhatnám - mint ahogy sok nőgyógyász - a hőmérőzést, de az olyan elavult, hogy nem látom értelmét!"
Így, nem is ástam magam a témába.
Viszont kezdem azt érezni, h a Clostilbegyt és a Choragon injekció után itt lenne az ideje elkezdeni (feltéve, ha ebben a hónapban sem jön össze a bébi).
Gondolom, hogy vissza kellene olvasnom.... amit ígérem, h meg is fogok tenni, de ha van itt vki, aki segítene egy új fórumozónak, azt megköszönném! :oops: :)
babszika

szia babszika!
üdv közöttünk.

katica
katica30

babszika: privi ment.

katica
katica30

katica!
köszi a privit!
elolvastam és megpróbálom elkezdeni.... bár, még mindig nem volt vérzésem, szóval.... talán megvárom.
de nagyon köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
babszika

babszika: hanyadik napnál jársz a ciklusban? teszt?

katica
katica30

ciklus???
azt sem tudom, h mi az... erős túlzással.
dec 23-án volt utoljára vérzésem.
UH-gal is megnézett a doki és egyáltalán semmi jele peteérésnek. Ezért elkezdtem a Clostit. Tegnap kaptam meg a Choragon injekciót.
Most aktívkodunk.... hátha
babszika

Babszika,
decemberben volt mensid és most kaptál Closty-t??? :shock: Ha nincs ciklusod Norcolut kéne hogy legalább megjöjjön utána a Closty! Egy hosszú anovulációs ciklusba beleclostyzni... :shock: :shock: ilyet se hallottam még!
A mellettünk levő hőmérős topikot ha olvasgatd egy csomó hasznosat összegyűjtöttünk ott.
Vendég

...na, Katica ma nem sikerült megelőznöm Téged :cry:

Kata! Egy tipp a a nagy napra: Kép

Üdv Babszi! Kezdjed izzítani a hőmérődet! (Én egy év után már konkrétabb kiviszgálásba kezdenék, hacsak nem vagy arcpirítóan fiatal és ráérős.) Nagyon ismerős vagy ám nekem! Na, majd lecsekkollak, hol "laksz"!

...ez meg aranyos: Kép

Kitartás, holnap szombat!

Kép
zölddisznó

Babszika! Tévedtem. Akire gondoltam,, ő sima Babszi. Bocs!

Áfi! Nem tudsz aludni?

Kép
zölddisznó

Felköhögtem magam és hát orrlégzésem hiánya is határozottan gátol az alvásban :( Így kijöttem szakdogát írni, elvileg 1 hetem van még de van vele meló és még egy darab konzulens se látta :twisted:
Vendég

Hinnye! Coca most nem irigy!

Kép
zölddisznó

Coca megy dolgozni. Utolsó nap. Úgy döntöttem, hogy az elkövetkezendő 4 évet itthon töltöm a gyerekekkel! :wink:

Pusz a betegeknek, a dokisoknak, az UH-soknak, a várakozóknak, a vágyakozóknak, és mindenkinek - annak is, aki nem érdemli meg!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Áfonya, akkor a szakdogát illetően már ketten vagyunk! Én is írom/gatom! :?

Mindenkinek drukk mára, akinek drukk kell!!!! :lol:

kispiskóta

jó reggelt
na nézzétek meg, milyen hülye a circle
Kép
ha tényle pé miatt van fenn a hőm, és nem a betegség miatt, akkor is a 12. nap a pé és nem a 10. :shock: tegnap óta feszül a cicim, pedig nekem menzi előtt 1 héttel szokott :roll:

Babszika
nem semmi doki :shock: csodálom hogy ott maradtál ennyi ideig, így hogy nem léptetetk egyről a kettőre

Áfi
nekem március 89-ig kell leadnom a szakdogát. Külső konzulensnek 30 oldalt adtam oda már több mint egy hete, de eddig még semmi reakció :? 60 oldalam van most melléklettel együtt. De még nem vagyok kész vele teljesen.

Coca
holnap stimus doki? :)

Kép
gaby25

Áfi
március 9- ig :lol:

Kép
gaby25

na felhívtam a szabolcs utcai andrológiát, bármelyik nap reggel bemehet a párom a spermatenyésztésre és a hormonvizsgálatra :)
jövőhéten elintézi, legalább ez is meg lesz mire a Nyírőbe megyünk a konzultációra.

Kép
gaby25

Jó regglet MINDENKINEK!

Zsuvi! Ez teljesen felháborító!!!! :evil:

babszika!Üdv köztünk. Szerintem s kezd el a hőmérőzést. Mégis MI ALAPJÁN írtak fel neked ilyen gyógyszereket???????Sajnát tapasztalatomból tudom, egyes orvosok mennyire felelőtlenek, ha meg baj van, csak széttárják a karjukat, hogy hát sajnos ilyen előfordul......

Kispiskóta, Áfi, Gaby! Jó dogaírást!

Mindenkinek szép napot!

Klarissza??

babaimádó
Kép
babaimado

Gaby,
vicces görbe :lol: (hülye program, mikor terhes lettem a + tesztemtől elkezdte újra számolni a DPOkat, elvégre logikus hogy ha + a HCGteszt akkor ovulál az ember :shock: azóta felé se néztem)
Az én határidőm febr 23 :( de addig köttetni meg miegymás...
Kispiskóta,
én is gatom már egy ideje de mostmár neki kell feküdni :D
Vendég

Szép pénteket!

Szezso! Remélem összeszedted magad és irány UH tüsző nézés! +++++++++++++++++++++

Athiz! Kellemes 4D UH nézést!

Coca! Akkor ma! :wink: Hajrá!+++++++

És hűha! Azt hiszem még, hogy Szilcsi volt beírva mára! :lol: :wink: Dokihoz! ++++++++++++++

Nekem 1 tizedet esett a hőm 36,9 (tudom, hogy seráfitty) :lol:
Tegnap vettem 2 db tesztet! :lol: Lesz ami lesz!
DE csak utána néztem meg, hogy 25-ös érzékenységű! Az a 12 DPO-hoz nagy mi? Akkor még később kell tesztelnem nem?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!! Szép jó reggelt!!!
Tegnap búcsú nélkül tüntem el, ugyanis be sem engedett a babanet, majd be tudtam lépni, de írni nem... lefagyott.... :x

kata,
Milyen hüvelyi fertőzésed volt? Valami baci, melyik?? 4 hónapon keresztül, ennyiért! mivel kezeltek, krém, kúp, gyógyszer??
Még nem biztos, hogy rossz az a folyásnak mondott valami!!!! Görcs sem!!!

bettike,
Édes kis Dokinéni, hogy van a szálkácska a méhedben??? :wink: Ez nem esés!!!

szezsó,
Szegény kis betegecske!!! Ha a kamillatea és keksz-főttkrumpli is kijön, gyorsan az ügyeletre, nehogy kiszáradj!!!!!

purc,
Hááááááát....! Ez nem semmi pénz!!! Felháborító!!!! :evil:

babaimádó,
Nem dolgoztam túl magam tegnap, de még babanetezni sem tudtam, mert szívózott velem a net!!!!!!! :evil:
Veled mizu???

lili,
Ezt a csodálatos dolgot a kezdeti kellemetlenségekkel együtt kell megélni... De a Baba majd mindenért kárpótol!!!! Aranyos a kis érzelgős Párod!!!! Az én drága férjem nem igazán tudja kimutatni az érzelmeit..... :shock:

zsuvi,
Nem semmi, ami Veled történt!!! Jó ötlet az orvos váltás!!! Csak azzal csináltasd meg a műtétet, akiben majd teljesen meg tudsz bízni!!!! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb túllegyél ezen a hercehurcán!!!!!++++

babszika,
Üdv it nálunk!!! Sokat fogsz itt tanulni, a Lányok kész dokik!!!!!!
Olvasgass sokat a neten a témában, én is így kezdtem, amikor ide beléptem....

coca,
Cukik a képek!!! Hogy s mint?? Szóval 4 hét pihi!!! Az szuper!!! De tudsz közben jelentkezni???

Hőm:
1171611172.8.doc
mfpan

Mfpan! De gyorsan berakta neked a pé-t! :lol:
Most nem érzek szálkát! :lol: Sőt semmit, csak azt, hogy szeretnék haza menni! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Valójában ez egy új doki. Akihez jártam, az elvette a pénzemet, közben semmit nem csinált (soha egy UH, vagy vérvétel). Szeptemberben meguntam és így kerültem ehhez a dokihoz. Bevallom, nekem nagyon szimpi volt. Az meg főleg, hogy azonnal vérvétel, Uh és citológiát nézett.
Így derült ki, h már ezer éve HVP-m van... vagyis volt. Ő műtött meg.
És én tökre odáig voltam, meg vissza, hogy milyen jó, h végre foglalkozik velem vki.... viszont ahogy olvasom, szerintetek meg annyira nem is ügyi. :? :(
A gyógyszert amiatt kaptam, h kiderült: az agyalapim alulműxik. (már több mint fél éve szinte csak barnás folyásom volt vérzés helyett - de ez is csak ezt a dokit zaklatta fel, a régi lesz*rta)
babszika

Egyébként tegnap éjjel óta érzem a méhecskémet... már dec. óta nem éreztem ezt a kis görcsösködését. :)
Remélem, h ez legalább jót jelent. :roll:
babszika

[quote="gaby25"]B írta:gaby25abszika
nem semmi doki :shock: csodálom hogy ott maradtál ennyi ideig, így hogy nem léptetetk egyről a kettőre

Ezt Zsuvinak akartam írni :oops:

Kép
gaby25

áfi,
Tessék sokat pihizni és sok-sok folyadékot inni!!!!!!

bettike,
Szerencsére!!! Remélem bemelegszik a ciklusom, és a következőkben - mivel ez már a 2. ciklus, amit kihagyunk aktív próbálkozásilag a fránya fertőzésem miatt, ami valszeg még mindig itt dekkol... - hasonló szépeket produkálok, normális pé és hosszúság kíséretében....
Dolgozol...? Sokáig és sokat???? Csak nyugodtan tedd félre egy kicsit..!!! :wink:
mfpan

Gyöngyvirágos szép jóreggelt mindenkinek! :D

Bettike ma azt hiszem az optimizmusom felülmúlja még a tiédet is! Reggel 1/4 8 tájban igazi finom pici magzatmozgásokat éreztem, mocorgott Zsebibaba. :D Hát hiába 15 hetes nagygyerek ő már :wink:

Babszika, fura, hogy clostyt írt fel a dokid, de valószínűleg megvolt rá az oka. Ha te megbízol benne, akkor ne tántorítson el semmi sem. Remélem most már hamar rendbehoznak, aztán jön is a baba.

Zsuvi, én nem hiszem, hogy eddig ezeket nem vette észre. Mindenképpen irány egy új dokihoz. Az endónál nem elcisztásodnak a peték? Nekem valami ilyesmi rémlik.

Panni, görbe gyönyörű kár, hogy parkolópálya van. :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Hát ez nem igaz!!!!! Akkor most megint javítsak a tickeremen???? Mivel ez a ciklus valszeg 30 napos - NORMÁLIS!!!!! :lol: :lol: - lesz!?
mfpan

Babszika, most mióta szeded a clostyt? Lehet, hogy az dolgozik ám és érnek a petécskék :wink:

Kép
Kép
robcsi03

gaby!
akkor ok, kicsi kavics gurult le a szívemről :D
már azt hittem, h megint vmi nagyon hülye dokihoz kerültem. :)
babszika

Robcsi! De jó lehetett! :lol: De azért az optimizmuson vitatkoznék, hogy kié a nagyobb!

Mfpan! Határidős hétfőre! Tehát vagy megcsinálom ma, vagy vihetem haza a hétvégére! Itt filózok, hogy mit is csináljak, mert most nincs kedvem, de szerintem a hétvégén sem lesz! Főleg ha lesz egy jó kis tesztem! :lol:

Kép
bettike
Eger

robcsi!
a clostyt szerdától vasárnapig szedtem. majd 14-én szerdán jött a choragon 2 amp.
nagyon boldog lennék, ha igazad lenne és végre egy megérett kis petesejt levándorolna és találkozna vmelyik kis haverjával, hogy egymáséi lehessenek. :wink:
babszika

Jó reggelt!
ma korán keltem. próbálom összeszedni magam, hogy elmenjek a háziorvoshoz. ma éjszaka az átlagnál is jobban köhögtem, alig aludtam vmit. :(

ha hazajöttem, visszaolvasok.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az érdeklődést, már jobban vagyok. Éjjel még volt lázam, de most már nincs, és tudtam enni egy kis kekszet vízzel...
Apa hazaugrik értem és elvisz UH-ra!!!! :lol: Tegnap este még nagyon úgy nézett ki, hogy nem bírok elmenni, annyira rosszul voltam.

Robcsi: ja de jó, hogy már érzed a Picit!

Panni: jó a görbéd! Tickert szerintem hagyd, mert ha bírod a 30 napot, akkor rövid lesz a vonalzó, és majd nem látszanak a végén a DPO-k :lol:

Bettike: szóval bespájzoltál tesztekből :lol:

Babszika: üdv itt!

Bocs, hogy csak ennyi telik tőlem, de gatyába kell ráznom magam UH előtt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Az alig alvás nálam is befigyelt. Bár, én még tegnap voltam házidokinál. Köhögés az nincs, de nem vagyok a topon. A torkom rendetlenkedik és a hangszalagjaimat sem hagyja békén a gyulladás.
Az izületeim fájnak a betegségtől és a kedvem sem vmi jó.
Itthon ülök és figyelgetem magam... hátha észreveszek vmit, amit 2 hónapja nem... :?
babszika

robcsi,
De jó!!!! Cuppp a kis mocorgósnak!!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem köv. ciklusban teljes gázzal mehetünk a versenypályára!!!!!

bettike,
Akkor, ha engem kérdeznél azt mondanám, essünk rajta túl minél hamarabb!!! Hétvégén csak a happy maradjon!!!!!!

babszika,
Úgy legyen, ahogy robcsi mondta!!! Drukkolok!!!!++++
Ne figyelgesd túl magad!!!! Csak nyugalom!!!!

katica,
Egyem a szívecskédet!!!!! Akkor gyorsan doki, és vissza az ágyikóba!!!! Mennek a gyógyító energiák!!!!!

szezsó,
Remélem most már egyre jobban leszel!!!! De csak óvatosan, lassan!!! Nagyon le lehetsz gyengülve!!!!
Drukk az UH-hoz!!!!!
mfpan

"babszika,
Úgy legyen, ahogy robcsi mondta!!! Drukkolok!!!!++++
Ne figyelgesd túl magad!!!! Csak nyugalom!!!!"

Köszi a drukkot! Ez most jól jön! :)
Igazad van, megpróbálom nem túllihegni... de azért annak örülök, h végre megint érzem, h van méhem. :D

Kérdés: aki kapott repesztő injekciót - ti is éreztetek utána görcsölést? vagy talán vmi mást? ez jót jelent?
babszika

OFF!

Mfpan! Ez már szerintem nem így lesz! Az előbb eltört a mécses! Annyira felidegesített az egyik drágalátos hü..lye, ku...va, pi..sa kolléganő ( nem is nevezném annak, mert csak ezen a munkahelyen van és úgy csinál, mint aki itt dolgozik), hogy idegességemben már csak sírni tudtam! Még most is olyan mérges vagyok, hogy áááá :twisted:
Most csinálhatom az ő munkáját, mert "szegénykémnek egy kis hányingere van"! Hogy oda ne fussak meg vissza! A jó édes a......!
És az mérgesít a legjobban, hogy meg fog jönni, mert előtte szoktam ilyen idegbeteg lenni! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Ja és még mindig ott tartok, hogy a 25-ös teszttel van értelme 12 DPO-n tesztelni?

Bocsi Szezso! Örülök, hogy akkor tudsz menni tüsző nézőbe! Írja beszámolót, ha vissza értél! Addig is ++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Bettike
terhes jel is lehet az ingerültség :wink: szerintem 13 dpo-n tesztelj :P

Kép
gaby25

OFF!

Én mindjárt a csaj után megyek és megtépem! Hát eddig tartott míg megcsináltam a munkáját! Kb. 10 perc! Elkezdte és félig, sőt majdnem a végig megcsinálta! Nekem meg átengedte a végét! Ez hülye! Biztos szívatásból! Remélem azóta már hányt is! :twisted: De ha kiderült, hogy azért mert terhes, akkor biztos kész leszek! :x

Gaby! Köszi! Akkor csak hétfőn? Hát ha kibírnám!

Kép
bettike
Eger

képzeljétek, volt még egy mradék nikotintapasz itthon, és kedves csak reggel szívott el 1 szál cigit a kávéhoz :D igaz nincs itthon cigi, már egyszer ki akart meni venni, de sikerült lebeszélnem :P délután azért még tuti fog pöfékelni, de azért ez most haladás :)
Szerda dél óta kibírja, hogy csak 1-2 óránként gyújt rá, no de mikor lefeküdtem aludni, akkor többet pöfékelt :?

Bettike
Nyugi, ne idegeskedj, árt a szépségednek :wink:

Kép
gaby25

Gaby te kis fegyőr! Ügyi apa! Mondd meg neki, hogy mi is rajta tartjuk ám a szemünket! :wink:

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

zsuvi: sajnálom. hogy nem látta korábban a doki a problémát?

babszika: hát jó hosszú ez a "ciklus". clostyt nem a ciklus elején adnak az embernek? :roll: hova valósi vagy? lehet, hogy a closty hatására elkezdtek nőni a petéid?

coca: tényleg megelőztelek :D de szerintem az az időpont nem számít, én még az éjfél környékét az előző naphoz sorolom :D tetszik a cicus...coca, mennek a drukkok+++++

áfi: jó szakdogaírást, meg gyógyulást! nekem is kéne írnom....

gaby: érdekes a görbéd. :roll:

bettike: izgatottan várom, hogy lássak egy + tesztet tőled. nyugalom, nyugalom... küldöm feléd a nyugalmat...

panni: szép a görbéd, kár, hogy ez a hónap kimarad...

robcsi: gratula a mocorgáshoz :D

szezso: gyógyulást! drukk mára!

szilcsi elveszett?

athiz: mennek a drukkok+++ várom a szép képeket....

rólam: voltam dokinál, végülis most rendes volt velem. kaptam még köhögéscsillapítót, és én kértem, hogy zárja le a táppénzt, mert muszáj jövőhéten dolgoznom menni.
ja dobok mindjárt egy görbét, teljesen ki vagyok hűlve.

katica
katica30

na itt a görbe.

katica Kép jan-febr
katica30

Katica! A hétvégén lesz még időd pihenni és gyógyulgatni? Köszi! Ide ért! A hőd meg elléggé furi, ahhoz képest, hogy beteg vagy! Ha nem lennél beteg, akkor mit mutatna? :shock:

Kép
bettike
Eger

katica!
sztem azért adta a gyogyit a doki, mert egyáltalán nincs most ciklus... és az eredmények szerint nem is lenne.
Bp-en lakom.
hát, ha a kis görcsölgetés jó jel, akkor lehet, h peteérés van a láthatáron :D :D
babszika

Sziasztok!

Vagyok én is, csak nagyon sok a meló, nagy dobásra készülünk idebent...

Én nemsoká megyek dokinénihez... Kicsit félek, kinyomtattam a görbéimet meg minden....
Tegnap estétől ma délelőttig nagyon-nagyon fájt a jobb oldalon a valamim, kicsit beparáztam,mert az ételmérgezés is így kezdődött... Na meg a vakbél. Aztán gondoltam, csak pé, de a hőm makacsul tartja magát... :cry: Na majd hátha a hétvégén... :wink: Meg hátha lát ma valamit a dokinéni.

Sonjus ment még ma dokihoz, ugye??? ++++++++++++
Bocsánat, most csak ennyire fussa. :lol: Rohannom kell.
Pusszancs!

Kép
szilcsi

bettike: múlt hónapban nem voltam ennyire kihűlve...
bár épp nézem, hogy a mai érték azonos a múlt havival. múlt hónapban később volt a pé. így még van időm melegedni. :D
no meg most nem is bánom, hogy később lesz, hisz betegen mellőzöm apát.

katica
katica30

szilcsi: mennek a drukkok++++

katica
katica30

Sziasztok!

Bettike: nyugi!

Gaby: hurrá, hogy van előrelépés cigiügyben! :lol:

Szilcsi: ne fájj jobb oldal! Drukk a dokihoz!

Én szerencsésen túléltem az UH-t.
Lelet:
Méhnyálkahártya: 6,8 mm
Bal petefészek: 9x14 mm prominens tüsző
Jobb petefészek: 12x17 mm prominens tüsző

A doki azt mondta, hogy a jobb oldali fog megrepedni.
Hétfőn mennem kell újra, de még nem tudom hogyan, mert csak hétfő délelőtt tudok rátelefonálni a dokimra ezügyben...

Puszka

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: