A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Lányok!
Az mennyire normális ha Szofinak fent, nem az első, hanem a 2. foga jött ki elsőre. Mind a két oldalon. :?: :?: :?: Most azon görcsölök, hogy vajon rendesen kijön-e majd a két középső is vagy sem. Mármint hogy lesz-e elég hely neki. :oops: Kis vámpíííír! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves lányok!
Mint nagyon régi topikoló,bár ehhez semmi közöm :oops: ,de nem bírom ki,olyan szimpik vagytok:

Bababemutató-BABA:D

bocsi a többiektől,de ez így korrekt-igaz,Veronikusz??

A.
almavirág

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:10-kor.
Vendég

Almavirág!
Köszi. Így nem rám fog senki se megharagudni. Vagy mégis? :oops: :oops: :oops:
végül is ez tényleg nyilvános! :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kedves Almavirág!!

Nagyon kedves vagy hogy tájékoztattad a többieket, bár szerintem ezt nem neked kellett volna és nem így!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Na én már végképp semmit nem értek, de mindegy.

Heni

Most mi van Anyóssal? Békülés? :lol:

Kép
gyorgyi33

Hű csajok én lemaradtam, mint a borravaló! Ki van kivel? Most mi van?

Snowwhite
Gratula kislányhoz! Vigyázz magatokra! Hamarosan tőlem is szülésbeszámoló. Február 25 -re vagyok kiírva, császár után természetes szüléssel próbálkozunk!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Mostmár értem. Remélem rám nem haragudott meg senki, de azért nem esett jól amiket a másik topicban olvastam. :( Sajnálom. Olyan jókat beszélgettünk, egy csomót segítettünk egymásnak. :( Én ezekből inkább kimaradok.

Kép
gyorgyi33

Kedves Vica 10!

Hiánypótló voltam.Tőletek nem tolongott senki.
Nem bírom a kétszínűséget,túl régóta tartott.. :(

A.
almavirág

Kedves Vica 10!

Hiánypótló voltam.Tőletek nem tolongott senki.
Nem bírom a kétszínűséget,túl régóta tartott.. :(

A.
almavirág

Miért is kellett volna elmesélni, hogy egy másik topikra is írunk, és az hol van??? Azt hiszem, ez nem tilos....

Almavirág, valóban semmi közöd hozzá....

Györgyi,

amit almavirág írt, az egy útvonal, ahova a régi együtt pocakosodott banda jár beszélgetni.

Kép

Kép
jube

Bocs, Györgyi, nem láttam a pipától, hogy már érted.

A nagy részünk még mindig írogat ide, segíteni, beszélgetni így is fogunk, de nem veszítjük szem elől azokat sem, akikkel régóta jóban vagyunk!

Almavirág, javaslom a saját házad táját hiánypótlásra!

Kép

Kép
jube

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:11-kor.
Vendég

Én sem értek semmit. Azt sem tudom, milyen másik topikról s miről beszéltek. De inkább kimaradok belőle.

Györgyi: semmi békülés. Mosolyszünet még mindig. Azóta nem beszéltem vele, de a férjem megy hozzájuk, a gyerekeket sem tilthatom el ( nem is akarom ). Ma ő babázott. Most pár nap szünet. Mindenesezre lényeges kevesebbet látja az unokáit, a megszokottnál.

Elküldtem mégegyszer a tegnapi lapot, most kértem visszaigazolást. Meglátjuk....

Jaj, képzeljétek a nagy hírt! BENI TEGNAP MEGFORDULT!!!!!!
:lol: :lol:
És ezt ma is megismételte. Hasról hátra!!!! és forog mint a ringis a járókába, mármint körbe-körbe.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Almavirág,
Szerintem nem voltunk kétszínűek sajnálom, hogy így gondolod!!

Azt viszont ki kérem magamnak, hogy "Tőletek nem tolongtak" akkor légyszi nézd már vissza a táblázatot!! Mióta mi itt vagyunk/voltunk Hál' Istennek elég sokan csatlakoztak és nagyon sok szép baba született. Úgyhogy nem hiszem hogy miattunk nem csatlakozott senki ehhez a topichoz!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok, áruljátok már el miről beszéltek? :shock:
Melyik az a másik topik? És ki ment oda át?
Publikus? Vagy duguljak el?

Heni

Kép

Kép
cancan

Vica!

Tőletek nem tolongott senki,hogy ezt elmondja.Úgy értettem.
almavirág

Györgyi,
Nektek is Boldog hófordulót :-))) Nem agggódom, már nem nő úgy Máté mint a bolondgomba. Ha meg mégis 50es lába lenne, profi vagyok a kérdésebn, az ex-férjemnek 48as lába van. Képzleheted a cipővásárlást :-)

Cancan,
Hogyhogy Beni az anyósnál? Ez már valami tűzszünet féle?

Dóri,
gratulálok a kislányotokhoz! Hogy érzed magad???
Jujj de jó neked pocakosan, én is lennék megint.

Masni
masni

Szia Lilluska!

Aranyos vagy,hogy emlékszel még rám,én is emlékszem Rád!
Azért olvasgatom mostanában a topikot,mert kistestvért szeretnénk a kisfiam mellé,és kiváncsi voltam,mi újság a Kútvölgyiben mostanság..
Egyébként Vidás vagyok-már 10 éve :wink: Ő a dokim,nagyon bírjuk egymást :lol: .
A kisfiam nyáron lesz öt éves,császárral született Vidánál.
Ahogy így olvasgattam,semmi változás a kórház-háza táján,remélem mire összejön a bébi,nem zár be a szülészet :evil:
Szóval,még csak a gyártási fázisban vagyunk :D
sziasztok!
A.
almavirág

Sziasztok!
Előre elnézést kérek akikre ez nem vonatkozik!
Azz a probkéma, hogy ami félreértés volt, és mi lerendeztük FELNŐTT EMBER MÓDJÁRA, azt más megbolygataja! Semmi közöd hozzá! Bromira zavart volna, ha ez szépen csöndben lecseng, ugye!?

Kép
nagydora

Masni! Máténak boldog hófordulót!!!!!!

És nem, sajnak semmi változás - de nem akarom jobban szítani a tüzet. Nincs értelme. 10 évig jól megvoltam vele, tudom, hoyg imádja mind a 4 unokáját, mindig lehetett rá számítani. Most kicsit megvadult. De a gyerkőcöket nem tilthatom el tőle, nem is akarom. főleg, hogy férjem naponta van náluk ( egyenlőre ott van az irodánk). Előbb-utóbb úgyis össze kell futnunk és valahogy elsimítani a dolgot, mert a nyár egymás mellett fog telni. Szelidin van telkünk egymás mellett, összenyitva ......

Heni

Kép

Kép
cancan

Jube

OK én értem, csakhát rosszul esett. :( Már értem hová tűnt szinte mindenki.

Kép
gyorgyi33

Lányok!
Szerintem egyszerűen az történt, hogy néhányan, akik korábban együtt vártak babát, többet akartak hallani egymásról, és csináltak egy topicot erre. Ennyi az egész. Szerintem ilyen mindenhol van, és természetes. Ne keressünk benne rosszindulatot, sem ne okoljunk senkit :) És látjátok, ide is írnak :)

mtunde

Sziasztok!
Hát lányok most kicsit meg vagyok zavarodva, igazából nem tudom melyik oldalra írjak, bár mindegy mert gondolom már mindkettőt olvassa mindenki.
Úgy gondolom elég síralmas bizonyítványt sikerült kiállítanunk magunkról.
Nem értem egy ártatlan topic (itt most erre gondolok), hogy fajulhat el ennyire. Mintha nem is felnőtt emberek, nők lennénk. Teljesen le vagyok döbbenve. Csupa unatkozó kismama, aki ráér egész nap sártdobálni, sajnálom hogy ide jutott a társaság.
Az hogy a másiknak más a véleménye egy dologról nem gond szerintem, sőt, azért jövünk nap mint, nap ide a virtuális "találka" helyünkre hogy eszmétcseréljünk.
Nyilván az ember írása alapján megítéli a másikat, hogy milyen és ez alapján eldönti, hogy mennyire szimpatikus, de én azt gondolom, hogy aki annyira nem az annak nem kell külön válaszolni. Elég nagy a világ, elférünk!
Most biztos én is felkerülök a fekete listára, de nem bánom. Elég volt ezeket olvasni, és nem akarok ebben tovább részt venni.
Azt gondolom, hogy a "valóvilágban" van épp elég gondom-bajom, és ha azért nem tudok ide jönni, hogy feltöltödjek, erőt adjatok, vagy ne adj isten én tudjak tanácsot/segítséget adni vkinek vagy épp jót nevessetek az írásaitokon, akkor teljesen felesleges az egész.
Úgyhogy most egy kis időre biztos elköszönök, nem mondom hogy 100% nem olvaslak titeket, de mindenestere nem olyan függő módon ahogy eddig tettem.
További jó beszélgetést!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Hahó lányok,

micsoda történések! Ez a topic-alapítás jó nagy vihart kavart a biliben!
Hát én végigolvastam a "másik topicot" töviről hegyire, egy csomó hasznos infó volt ott (is), sajnálom, hogy nem tudtam róla előbb, de mindenkinek szíve joga oda írni ahová akar. Ezen nehogy fennakadjon bárki!

Apa hozzászólása a témához:
"micsoda? van egy másik topic és téged nem hívtak? Azt hittem van egy népszerű párom!"
szép, még a végén engem tolnak le :-)))))

Cancan,
el fog csitulni a szitu, meglátod!

Masni
masni

Cancan!
Gratulálunk a nagyfiúnak! Nagyon kis ügyes :D
Kitartás a Mamához! Nem irigyellek. :? :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Monacs

Maximálisan egyetértek veled. Azzal is, hogy mindenki oda ír, ahová akar. De magyarázkodni nem kellett volna. Senki meg ne haragudjon, de én pont a "másik" topicból "ismerem" inkább az embereket, Steffi, Marcsi, Eni, nem sorolom fel. Én életemben először írtam, beszélgettem egy ilyen topicban, de valószínűleg utoljára. Nincs rá szükségem, hogy valakik bugyuta társalgásnak nevezzék a gondjaimat. Mégha nem is konkrétan rám gondoltak, dehát én is itt vagyok és engem sem hívtak meg oda. Na mindegy. Minden sértődés nélkül nagyon jó volt itt az a majdnem egy év, azért hiányozni fog. Mindenkinek mindent köszönök, tényleg van mit. Durca már tudom hová tűntél. Megy neked a pozitív energia és a drukk.

Kép
gyorgyi33

Györgyi, erre nem igazán tudok mit mondani, de biztos ez nem volt célja a másik topicnak...

mtunde

Lányok! Nem tudom, ki helyett, de nekem ég a pofám!!! :oops: :oops: :oops: Nem megyek bele a "másik topik" témába, mert szerintem nevetséges. Miért nem szólt meg eddig senki engem pl azért, mert állandó-oszlopos tagja vagyok egy másik topiknak is - kezdetektől??? :shock: Szerintem figyeljetek már egy kicsit Tündére, igaza van! Nem volt senkiben semmi rosszindulat.
Most szültem, és igazán boldog voltam, hogy nem szakadok el (teljesen) a világtól. Komoly problémákkal küszködtem, komoly aggályaim voltak, és itt valamelyest megnyugvást találtam. Az "itt" az nem ez a topik, vagy az a topik. De tegnap már bőgtem. Köszi, egy hét után először.
Baromi jó (volt) ez a társaság. A CTG-ben kiaggatott tablóra rém büszkék a Kútvölgyiben, és nagyon örülnek neki sokan, hogy itt van egy ilyen jó banda.
Most mi történt??? Mindenki mindenkire megsértődik? A legtöbbeteket nem szeretnélek elveszíteni, mert itt találtam nem egy olyan embert, akivel akár komoly barátságot is el tudok képzelni...

Na csak ennyi.
vbea

Sziasztok!

Lányok stopp!!!!!
Itt egyetlen egy baj van, ami igazából nem is nevezhető bajnak, mégpedig az, hogy ez a babanetes fórum szar. Technikailag értem! Ha úgy lenne kialakítva, hogy akár 100 ember is tudna tudmálni és lehetne normálisan reagálni, csoportokat létrehozni és szűrni a hozzászólások között és neadjisten még keresni is, akkor szerintem nem történt volna meg az, ami megtörtént!
Én legalábbis így látom és egyáltalán nem kéne megharagudni és sárt dobálni egymásra.

A férjemet megfűzöm, hogy csináljon egy tuti fórumos rendszert és ha kész közzé fogom tenni a topikon az elérhetőséget, addig is arra kérek szépen mindenkit, hogy ne haragudjunk egymásra és továbbra is segtsük, bátorítsuk egymást és távozni készülő kismamatársaim ne menjetek el...lécccilécccilécccciiiiiiiiiiii!

Most is csak azt tudom mondani, hogy hiányoznak innen a férfiak, akik jól helyretennének Minket ilyenkor!!!!!! :lol: :wink: :lol: :wink: Na lehet dobálni kővel..... :D
marcsim

Györgyi,

szeretném azt elmonadni, hogy ha "bugyuta társalgás" címszó miatt elhagyod a topikot, az olyan, mint amikor egy tanár 1-2 rossz gyerek miatt az egész osztályt bünteti. Én például sosem írtam ilyet, éppúgy mint sok más ember.

A új topik eredeti felállásának kemény magja Dóri, Vica, Hurcia, Satuk, Orsi, Durca, Eszti és én. Nézd meg a réges régi táblázatokat, nagyjából mi vagyunk benne. A másikon már írtam, hogy nem tartozunk magyarázattal amiatt, hogy elmentünk külön IS beszélgetni.

Én azért voltam boldog az új topikkal, mert egyszerre az össes barátnőmről tudhattam/olvashattam, és ha több időm volt ide is benéztem, írtam.

Szépen kérlek, ne bántódj meg, és ne hagyd el a topikot!

Kép

Kép
jube

Sziasztok!
Hát már értem én is mi a dörgés. Tényleg sokan vagyunk és nehéz néha visszaolvasni és sztem sincs semmi gond ha néhány régi "barátnő" új topicot alakít. De hát talán nem kéne harsányan hirdetni odaát (én csak néhány oldalt olvastam végig az elejéről és a végéről), hogy ti nem akartok senkit megbántani, nem ez a cél, közben meg vicceseket írogattok "bugyuta társalgásról"...a másik (ebben) topikban, vagy tudálékos és eszes anyukáról. Ha valaki nem értett egyet valakivel sztem azt eddig is megmondta és nem egy másik topikban fejtette ki az ellenvéleményét. Sztem ez az intelligens megoldás. Szóval ha valaki hülyeségnek tartja amit írok kérem továbbra is szóljon rám, mert én biza' itt maradok, de remélem már nem sokáig mert szeretnék már nagyon szülni! Ja és nagyon vigyázok, hogy helyesen írjak, mert az is minősíti már az embert úgy tűnik. Einstein is megbukott fizikából meg matekból ha jól tudom, oszt' mégis hova jutott a világ.... :lol:
És nagyon kérem, akinek nem inge, ne vegye magára odaát.... :roll:
Jaj és hát én nem szeretnék oda írni, mert tudom hogy ott többen nem kedvelnek! :cry:

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!

én most kicsit nosztalgiázom, én ugyanis lányosztályba jártam 7 évig. Sőt egy évig lányikolában is tanultam.
Gyepáltuk egymást rendes. A tanároknak több gondja volt velünk, mint a fiúosztállyal, pedig ők sem voltak egyszerűek. Hiába, mi csajok már csak ilyenek vagyunk. Én ugyan nem nagyon írtam mostanában, mert egyéb elfoglaltságaim nem tették lehetővé, de azért olvasni szoktam a topikot.
Ha, jól számolom 2 csajszi miatt ment itt félre a dolog? szeintem nem érnek ennyit. Tényleg sok okosságot lehet összeszedni innen, még nekem is. Györgyi homeopatás cuccai miatt, majd 3 napig olvastam vissza, mire összeszedtem a nevét az adagolását és hogy valóban használt-e a cucc. Már ezért megérte idejönni néhe (nemcsak ezért!!!:))))

Réka
Vendég

Hát rég nem voltam, de meg kell mondjam, nem túl sok örömöm volt a visszatérésben. :( Ugyan én tényleg csak nemrég csatlakoztam, de nem hinném, hogy valaha bárkit is megbántottam volna vagy okoskodtam volna. Szóval akármennyire is gyerekesnek tűnik, hogy új topik született, tényleg rosszul esett nekem is a dolog, ugyanúgy, mint Györgyinek.

Pedig teljesen megértem, hogy miért jött létre és igazatok van benne, hogy itt már túl sokan vagyunk és az a másik topik egy szűkebb kör, akik jobban vannak egymással ÉS

Jube
Ha csak arról lett volna szó, hogy ti többet akartok beszélni és csak egymással, megérteném.

Ildi
És ha tényleg bárki írhatna, bármelyik topikba, jogos is lenne.

De a másik topikban az ilyen hozzászólásaitok, mint pl: (most szó szerint idézek)

"nem tartom magam nagy ásznak, mint egyes OKOSOK odaát, hanem mázlistának

De jól tettük,hogy megléptünk abból a társaságból!

közösen kell eldöntenünk, kit szeretnénk, ha közénk jönne

andrea-faj"

nem ezt támasztották alá!

Amikor kialakult az a bizonyos vita, szerintem innen is mindenki teljes mellszélességgel Vica mellé állt, legalábbis én biztosan és Györgyi is egyetértett velem.

Ezek után egyszerűen rosszul esik, hogy a másik topikban áradoztok, hogy milyen jó oda írni és itt milyen gáz emberek vannak :cry: És ugyan tudom, hogy én nem tartozom a kemény magba, de én is sírtam tegnap emiatt az egész miatt. Mert én mindig tök szivesen jöttem ide. Eddig.

Ja, és Steffi, kicsit rosszul esik, hogy a nagy egymásra találásunk után, meg hogy külön írtál nekem a wiwen, hogy mennyire szimpi vagyok neked és milyen jó lenne talizni, fel se merült benned, hogy a másik topikba meghívj vagy felvesd a többieknek, hogy szerinted jó fej vagyok és meghívhatsz-e :(

És attól függetlenül, hogy végig olvastam a másik topikot nagyjából és sejtem, hogy kik nem voltak nektek innen szimpik (és úgy láttam én nem tartoztam közéjük) ez kiszúrás velünk, akik itt maradtak és akiknek akkor írtok, amikor van plusz időtök (Steffi, te pl. tizedannyit írsz ide, mióta van a másik topik, azt se tudtam, hogy betegek vagytok :( )

Úgy érzem, Andreának sikerült elérnie, amit akart és jól feloszlatta a topikunkat...sajnos!

Nos, ez az én szerény véleményem és én most nem hinném ,hogy ellenséges voltam vagy meg akartam volna valakit bántani, egyszerűen csak szomorú vagyok. Ennyi. Ezért remélem senki nem fog megharagudni rám...

Ettől függetlenül továbbra is akarok jönni és írni, dehát majd meglátjuk....

KépKép
barimami

Barbi!
Ment privi!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Szép reggelt mindenkinek!

Úgy döntöttem Monacs és Györgyi hozzászólását nem tudom szó nélkül hagyni, ezért leírom a véleményemet, ahogy én látom a helyzetet.

Biztos vagyok benne, hogy az "új" topik indításának nem az volt a célja, hogy bárkit megbántsanak itt.

Azt gondolom, hogy szerencsésebben is lehetett volna kezelni ezt a szitut, mert így akik nem tudtak az új topikról, akik nem kaptak meghívást oda, úgy érezhetik, hogy kevésbé hasznos vagy kevésbé kedvelt tagjai a társaságnak.
Pedig vannak még néhányan (köztük Monacs, Györgyi is, és én is) akik úgy érezték jó kis csapat tagjai, befogadták őket és barátokra leltek itt.
Ezért érzem magam most kicsit csalódottnak. Szerintem ez teljesen természetes emberi reakció...

Ugyanakkor szeretnék kérni mindenkit, ébredjünk fel! Nem ez a valódi probléma, vegyük észre, hanem tudjátok mi? Pl. Durca helyzete.

Mindenkinek szíve joga topikot nyitni és oda írni ahová kedve tartja, lépjünk túl ezen és koncentráljunk arra, hogy mennyi érték van itt, mennyit segítettünk már eddig is egymásnak!

LÁNYOK! FEL A FEJJEL! BILLENTYŰKRE AZ UJJAKAT ÉS NE MENJETEK SEHOVÁ, ÍRJATOK!!!

Cancan, mi a pálya anyóssal?
Györgyi, hogy aludt Jázmin?
Barbi, mikor mentek babaúszásra?
Monacs, hol vagy???

Vicces lenne, hogy ha eddig túl sokan voltunk, hirtelen átváltana és túl kevesen lennénk :-))))

Masni
masni

És a mai nap főhíre:

MÁTÉ ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!!

El se hiszem! Nem tudom hogy ez hagyományteremtő lesz-e nála vagy egyszeri mázli???
ÚÚgy örülök, én is aludtam este 10től reggel 5.30ig, de rég volt ilyen!

A hétvégén már tényleg szeretnénk elvinni Mátét babaúszásra, mindenhol kérnek orvosi igazolást?

Masni
masni

Sziasztok!

Hát, asszem most megpróbálok írni egy jó hosszút, már ha alszik eleget a csajszim. És előre leszögezném, hogy nem akarok senkit megbántani, meg ilyenek, csak gondoltam leírom, hogy milyen gondolatok kavarognak tegnap este óta a fejemben. Mert hát kavarognak rendesen... :?
Először is, én már baromi rég óta olvasom a topikot, nagyjából mióta terhes lettem, és tudtam, hogy a Kútvölgyiben fogok szülni, aktív tagja viszont csak 2-3 hónapja vagyok. De tényleg nagyon szeretek ide járni, vannak napok, amikor nem találkozom mással, csak veletek, szóval szükségem van erre a topikra, úgy, mint szerintem mindenki másnak is. Leginkább azért sajnálom a topikszakadást, mert most már majd két helyet szeretnék olvasni, arra meg nem mindig lesz időm... :cry:
Egyetértek Cinicinivel, hogy néhány, talán 2 ember miatt ez nem biztos, hogy megérte. Viszont természetesen mindenkinek szíve-joga oda írni, ahova akar, semmi bajom nincs az új topikkal, végigolvastam, onnan is sok okosat tudtam meg.
De azért vannak dolgok, amik rosszul esnek. Például, hogy én nem lettem "meghívva" oda. Tudom, hogy a kezdő kemény magba nem tartozom bele, de aztán azért lássuk be, majdnem mindenki átkerült oda is. Aztán azt is sajnálom, hogy sokmindenről lemaradtam, amíg nem tudtam arról a topikról, és közben mások is küzdenek hasonló problémákkal, mint én, cserélhettünk volna tapasztalatot, néha talán még segíteni is tudtam volna. Steffivel megbeszélhettük volna a fogas kérdést, mert szerintem nálunk is aktuális, igaz, hogy ide is írtál, de azért a lényeget oda. Meg szívesen beszáltam volna az ilyen volt-ilyen lett képek mutogatásába. Meg örültem volna Jubééknak, hogy forog Panni, meg hogy szereti az úszást, hiszen én is győzködtelek titeket, hogy menjetek. Meg már majdnem megbeszéltük, hogy megyünk sétálni a Millenárisba, aztán valahogy el lettem felejtve.

Én olvasok egy másik topikot is, egy másik oldalon (csupa nyári babás, Léna a legfiatalabb ott), de oda is később estem be, és itt pont azért éreztem (érzem?) jól magamat, mert nem csak egy korosztályból vannak a babák. Hanem mindig jönnek újak, akikért lehet szurkolni, a kisebb babásoknak már én is tudok tanácsot adni, ami lássuk be, tök jó érzés, a nagyobb babásoktól meg nagyon hasznos tanácsokat kapunk mi. Léna nemsokára 6 hónapos lesz (hogy rohan az idő!), elkezdem a hozzátáplálást, amikor is biztos, hogy nem kevés kérdésem lesz hozzátok.

Ja, és iszonyatosan boldog voltam, hogy megcsináltuk a tablót, hogy sikerült bejuttatni, és hogy kedvenc kórházunknak, dokiainknak, szülésznőinknek meg csecsemőseinknek örömet tudtunk okozni. Úgy érzem, hogy ugyan végül nem én csináltattam meg, de elég sokat kivettem belőle a részem, nem rajtam múlt, hogy nem tudtam segíteni végül.

Na hát ennyi, nincs harag, csak ezt ki akartam írni magamból...

És akkor rólunk: megvan a babakocsi, úgyhogy Gabbó, nem lesz szükség a dobozos megoldásodra! :lol: De nagyon tetszett. Úgyhogy, Tünde és Gyöngyi, meg persze akit még érdekel, mehet a séta jövő héten, szép időt írnak!
Léna még mindig hőemelkedéses, már ritkán mérjük, általában 7,6 popsiban, nem kap semmit, csak cebion cseppeket, és sajnos reggelent szívni kell az orrát. De már nagyon ügyesen forog hasra, lassan megtanulhatná vissza is, mert így nekem kell odarohangálnom, ha elfárad... :D

Szép napot ebben a ronda időben!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Na, akkor én is írok még. Most egyedül vagyok kisbékával, aki kivételesen alszik. 12 körül viszont indulunk a nagyért az oviba. HŰŰŰ, micsoda programjaink vannak mi.
Általában az ovibamenés nálunk a nap fénypontja.

Hát, Masni, mi nagyon kakán állunk alvásügyileg. Általában 3-4 óránként kel a drága, még szerencse, hogy legalább visszaalszik.
Úgyhogy most kicsit irigykedem rátok.
Arról nem is beszélve, hogy nálunk a két nagy 2 illetve Mircsi 3 hónaposan aludta át az éjszakát, azaz este 7-től reggel 7-ig ébredés nélkül.
Végülis már kijárt nekem is egy rosszulalvó gyerek.
Vendég

Cinicini! Annyira el voltál tűnve, sokszor eszembe jutottál! Jól vagytok? Hogy bírod a 3gyerekes anyukák hányattatott sorsát? :wink:

Heni! Semmi válasz? :roll: :cry:

Lányok! Györgyi, Monacs!!! Ha elmentek, nagyon fogtok hiányozni! :cry: :cry: :cry: NE!

Masni! Azt hiszem te írtad le legpontosabban, amit én is gondolok. Mi a fenének kell ekkora elefántot csinálni egy bolhából.
Persze a különbség köztünk az, hogy engem meghívtak oda, én meg mentem. Akkor én most egy szemét állat :cry: vagyok???... DE...ha nem hívtak volna, akkor most uggggyanazt írtam volna le, amit te! Hagyjuk egymást békén!

Marcsi, amit te írtál, az is igaz! A pasik néha hiányoznak innen.
És jó az ötlet!!! Még lehet, hogy majd milliomosok lesztek, ha sikerül összehozni!!!

na, kész. punkt um.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Csajok!
Az utolsó pár hozzászólást nem szeretném szó nélkül hagyni!

Az a helyzt, hogy először a fentebb említett "kemény mag" kezdett el a topicba írogatni! Már megmagyaráztuk, miért! Sok embert szerettünk volna még értesíteni erről, konkretizáltuk is! De ha valakkit később hívtunk, és itt meg szeretném védeni Steffit, szegény nem jöhetett már másnap azzal, hogy hé, figyi, hívjuk ide ezt és ezt!
Nem azért, mert nemet mondtunk volna, hanem mert feltételezhetően senki nem akar ajtóstól a házba....

Valóban sok hasznos információt adtunk, kaptunk! Ne vegyétek mafgatokra, ha ti még nem tudtatok róla!

De mostmár többszörösen a saját bizonyítványunkta magyarázzuk!

Kép
nagydora

Masni - aranyos vagy, de én is megbántottnak érzem magam. :cry: :cry:
Az átaludt éjszakához nagy gratula és őszintén kívánom, hogy ebből rendszer legyen.
Anyóssal semmi jó, sőt foyamatos negatív dolgok érnek mostanában. :cry:

Azt hiszem én is léptem. Pedig nagyon szerettem itt lenni, úgy éreztem találtam egy-két olyan személyt, akivel komolyabb barátság is kialakulhatott volna, de úgy látszik tévedtem. Én soha nem voltam kioktató, okoskodó - legalábbis úgy érzem.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy a szimpatikus mag nyitott egy másik topikot és nem is akarnak bővülni, mert akkor megint nagy lesz a létszám és elveszítik a fonalat.

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsófi, örülök, hogy megvan! Milyen lett? nagyon látszik a szerelés, ragasztás rajta? :wink:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

MASNI
Teljesen igazad van!!!!!
Örülök, hogy egy kis lelket tudtál belém önteni ilyen gyorsan!!! Ez nem semmi eredmény! (Bár hozzáteszem, lehet, hogy csak az volt a bajom, hogy gyűlt bennem ez az egész és most adtam ki magamból!)

Úszásra szerintem egy hónap múlva megyünk, felhívtuk a Ficánkát, amit Zsófi ajánlott és ebben állapodtunk meg! Ja, és már 3 napja megint naggggyon élvezi a fürdést, úgy mint régen! szóval majd megint megpróbáljuk hamarosan a nagykád projektet!

Györgyi
gyere vissza és írj, én nagyon szeretek veled beszélgetni, sajnálnám, ha elmennél!! Hogy van Jázmin?

Ancsa, asszem te kérdezted, mi Liberot használunk, meg Babylove-ot, nekünk ez vált be! Bár éjjelre én kettőt teszek fel, a 3 etetést (fürdés utáni, hajnali, plusz reggeli) nem bírta el eddig egyik fajta sem! Bár, Györgyi, a tescosat még nem próbáltuk!! :)

Steffi
Köszi a privit :D Így már azért más a helyzet!

Ezen az egészen tényleg úgy tudunk legjobban felülkerekedni, ha továbblépünk és írunk minél többet!! :wink:

KépKép
barimami

Gabbo, rá kellett jönnöm, hogy milyen egyszerű volt 2 gyerekkel. Utólag visszanézve már-már unalmas volt mostani életünkhöz képest. Akkor mondjuk nem tünt annak.
Nehéz, de küzdünk ezerrel. Máté holnap sielni megy anyámékkal, úgyhogy tiszta hawaíí lezs nekünk 5 napra ;)

És, ti? belerázódtatok már? különben az nlc- is felismertelek, persze csak véletlenül és nem is rögötn raktam össze. Az egyik lány arról a topikról régitopiktársam volt a 2005-ös topikon, aztán néha bekiváncsiskodtam mi van velük és akkor tünt fel a hasonlóság a 2 topikoló között, akik ugye nemcsak hasonlítanak, de meg is egyeznek.:)

Réka
Vendég

Barimami! az utolsó mondatod a legjobb!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Réka! Bizony, ott is! Persze ritkábban. De azért remélem nem utáltok meg emiatt,lányok :lol: ! Te is írtál oda? Ki vagy? :wink:

Én kb. azt érzem a kettővel, mint te a hárommal. Nálunk harmadik egyelőre (és talán végleg :? ) kizárt.
Nem kis technikai összeszervezés, mire megoldjuk a napjainkat zökkenőmentesen...majd csak beleszokunk. Imádom őket!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Én oda nem írtam, csak be-be néztem, hogy Lindivel mi a helyzet.
Vendég

Gabbo,

ácsiácsi, nem vagy "szemét állat" és meg ne lássak mégegyszer ilyet leírva! :)
Direkt visszaolvastam és senki, de tényleg SENKI nem írt semmilyen csúnya jelzőt vagy minősítést azért mert néhányan másfelé is írtok. Inkább mindenki azon kesergett, hogy őt miért nem hívták meg oda.

Kéretik figyelembevenni, hogy itt várandós és kisgyerekes anyukák vannak, akik piszok érzékenyek. Sztem ezért is vesztegettünk ennyi szót a témára.

Cinicini,
de jó hogy írsz, ezer éve nem hallottam felőled! Hogy vagy??? Hogy vagytok??
Nem rossz az a 3-4 óránkénti ébredés egy ilyen pici babától! Eddig voltál elkényeztetve :lol:

Zsofi,
gyere kérlek minél többször, fog kérdés már lassan nálunk is aktuális lesz, a hozzátáplálás meg most is folyik! Ma éppen sütőtökpüré volt a tízórai :-)

Na, ha te babaúszós vagy, akkor tudnál segíteni abban, hogy kell-e orvosi igazolást vinni? Vagy ez mindenhol másként van?
Mi valószínüleg Szigetszenmtiklósra visszük Mátét, vagy a MOM-ba.

Masni
masni

Lányok, engedjétek meg, hogy nekifussak még egyszer.

Őszintén kedvelem Masnit, Henit, Rékát, Barbit, Zsófit és még sok mindenkit, nem azért örültem az új topiknak, mert nem szeretek veletek "virtuálisan" együtt lenni!

És komolyan a szívem szakad meg, hogy ez lett a vége! :cry: :cry:
annyira sajnálom, Lányok!

tartozom azzal, hogy megmagyarázzam Barbi által idézett mondatomat, amit szégyellek, de felvállalok. ezzel a magyarázattal nagyon egyenes leszek és őszinte, mint mindig.

"nem tartom magam nagy ásznak, mint egyes OKOSOK odaát, hanem mázlistának"

Merci,

Nagyon rosszul esett nekem, hogy amikor Panni nem akart szopizni, elindult egy nagy tápszer-hurrogás, amit főként Merci csinált. Az, hogy Te, Merci, fejés nélkül 2 évig szoptatni tudtál, az szerencse, emiért hálásnak kell lenni, nem pedig érdem. Érdem az, hogy akartál szoptatni, de ez ebben a topikban sokunkról elmondható.

Nagyon rosszul esett az is, amit a dundi babákról írtál, pedig tudtad, hogy Panni is az. Ezután pedig jött a cikk a 6 kilós babáról Szegeden, és az első reakciód az volt, hogy az anyja sok műanyagot evett, azért lett ekkora, pedig a cikkben benne állt, hogy 30 éve is volt iylen, amikor még nem voltak giga-vitaminok.

bennem itt született meg a vágy egy olyan topik után, mint amilyen ez volt régen, ahol nem volt szurkálódás. és boldog voltam, hogy Dóri javasolta, nyissunk újat!

de had mondjam el még egyszer, hogy sajnálom ezt az undok idézetet, amit írtam, bánom, nem kellett volna, csak megbántottál, gondolom akaratlanul, nagyon.

Kép

Kép
jube

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: