A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép Szia Manóka!

Mi újsi? Pihengetsz?
l.andi

Szia Andi!
Pihizgetek, eszegetek, tv-t nézek szóval lustizok. Jól elvagyok itthon, Kora délután mesét néztem, de holnapra is hagytam. Holnap a Pityke őrmestert fogom nézni.ismered?

manoka
manoka71

Manóka!

Helyes! :lol: Nagyon jól teszed!
Meddig leszel otthon? Hány napig?

Azt szeretném mondani, hogy azt a Pityke őrmestert nem ismerem. :lol: Az is a Dévaiba jár? :lol: :lol:

Na, jó. Persze, hogy ismerem. Jó film szerintem.
l.andi

lehet, hogy megvárom a 3 hetet, mert a busz, és metró nagyon ráz, ez pedig nem jó. Eddig megvártam a 3 hetet, szerintem most is így lesz.
Az az igazság, hogy nem olyan sok mesém van, de a magyar népmesék sorozatból 3 vagy 4 megvan. Azt kezdetem nézni ma és tegnap is. Nagyon jól kikapcsol. Amúgy tegnap csináltam egy fura kaját. mustáros csirkemellet beleraktam egy kis tepsibe és amikor már puha volt egy kis tejfölös sajtos trutyit öntöttem rá, kicsit meg grilleztem és ha hiszed, ha nem tök finom. Ma is azt eszem . Kép
Veled mi van?

manoka
manoka71

Manóka!

Az a 3 hét szerintem tényleg jó. A metro még talán nem is annyira, de a busz az nagyon nem jó az tuti. A többi pedig talán a sok ember = esetleg valami jelenlegi fertőző bacihad. Szóval tényleg a legjobb ha otthon tudsz pihikézni.
A mesék tényleg megnyugtatóak, elveszik az ember figyelmét.
A kaja amit tegnap és ma ettél a leírás szerint nagyon finom lehet. :D

Velem semmi különös nincs. Leletbeszerző és "tapasztalatok az egészségügyről" beszerzési körútamat járom. :D
l.andi

Kedves l.andi!

Nem kellett fizetni semmit az ügyeleten beadott injekcióért, pedig rendesen le is adminisztrálták.

Kedves Grillázs!

Az adataim: 35 év 5. lombik. 4 embrió január 31-én. teszt még negatív:(

Kedves Manóka71!

Szerintem is töltsd ki a 3 hetet, hisz minden nap olyan szép a várakozás, nem kell munkával elrontani.
albi2000

Próbáltad már a vizitdíjat? kiváncsi vagyok rán. különösen az intézetben milyen módon lesz kialakítva. A kaaliét olvastam, de az egy a sok közül.
Eddig is okan voltak a váróban , lehet még többen lesznek.

manoka
manoka71

Albi!
Nagyon örülök, hogy nem kellett fizetned! :lol:

Mi ez a szöveg?: teszt még negatív :(

Nyugi!
Látom, hogy ezen spirázod magad! Pooooozitíííívan tessék gondolkodni! + Mosolyogni !
l.andi

ok Andi :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
albi2000

Manóka!

Lövésem sincs, hogy ez D-nél, hogy lesz. Szerintem ettől azért nem kell többet várni majd. :D
l.andi

Albi!

Ez már sokkal jobb így. Én is jobban érzem már magam. :D
Kép
l.andi

Csak pozitívan lányok!!
Puszikállak bennetekete, de én most megyek enni, mert az esti husimat meg kell ennem.
Holnap jövök, lehet hogy hosszab időra.

Szép álmokat Kép

manoka
manoka71

Albi
Mit mondott a V.doki, mikor kell taliznotok?
l.andi

Szia Manóka!
Neked is szép álmokat! :D
l.andi

Édes vagy Andi, mindig megnevettetsz :lol:

Manóka!
Szerintem Ági nővérkénék kell majd fizetni a bejelentkezésnél.

Kedves Szpandi!
Úgy volt, hogy holnap mész a D. Intézetbe. Mi van Veled? Bocsánat, hogy így ismeretlenül is zaklatlak.

Lányok!
Melyikőtök tudja. most hol áll a terhességi statisztika? Január 31-én 1625 volt. HA tud valaki frissebb adatot leírhatná.

Babócák szépen osztódjanak a pocitokban meg az enyémben is :wink: vagy a petricsészében
albi2000

Albi2000
Üdv itt!!! :wink:
Nálatok még nem volt kromoszoma viszgálat? Milyen baj van nálatok, hogy lombikoltok?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kedves Andi!

Feb. 21-re vagyunk visszarendelve.

Jó éjt Manóka!
albi2000

1629 volt múlt héten pénteken. Na tényleg megyek :D

manoka
manoka71

Sziiiiia Kagyló!
:D
l.andi

Kedves Manóka!

Köszi az adatot.

Kedves Kagyló!

Nálunk több gond is van. Nekem magas prolaktin szint, valamint volt egy uterus arcuatus vagyis kétszarvú méh rendellenességem, azaz egy sövény a méhben, de lapar+hiszteroval ezt megoldotta a dokibácsi. Férjemnél a sperma kevés és főleg a haladó mozgást végző. Bár ez nagyon változó volt az utóbbi években. hol jobb hol rosszabb. (ezzel kapcsolatban halkan megjegyzem, hogy a lombikosok 10 %-a spontán esik teherbe, úgyhogy nem elhanyagolni atermészetes gyermeknemzést sem :wink: ) Kromoszóma vizsgálat jó, negatív.
albi2000

Albi
Azt a kétszarvú méh "dolgot" hogy állapították meg? Az látszik az UH-on?
Bocsánat, de hát neeem toom. :oops:
l.andi

Sziasztok csajok!

Itt vagyok, két babócát kaptam vissza tegnap. A beültikor ragyogott a nap a műtőbe befelé és úgy röhögtem a nővérrel, hogy rámszólt, hogy vigyázzak, mert kilő a kacsa :D

Nagyon vicces volt, nem tudott egész nap a vigyor lehervadni az arcomról :lol:

Elég idióta vagyok, ugye???

Ti hogy vagytok?

Kép
cseka

Kedves Cseka!

Akkor ezek a babák négynaposak. Ez nagyszerű! Gratula!!!Hány sejtesek voltak a beültetéskor?

Kedves Andi!

Ez a kétszarvúság nem látszott az UH-n, de a harmadik sikertelen lombik után felajánlotta a dokibácsi, hogy hiszterót (méhtükrözést) is lehetne csinálni, ha akarom. Én viszont nem akartam. De a negyedik után megcsinálta, és akkor látszott. Azt mondta a dokibácsi ez a rendellenesség a megtermékenyülést nem befolyásolta de az esetleges kihordást igen.
albi2000

Albi
Már is tanultam. :D
Szerintem itt a babaneten eltöltött aktív részvétel után pár év múlva azért lehetne is doktorálni lombik+egyéb nőgyogyis dolgokból. :D Néha csak kapkodom a fejem. :D

Cseka!
Már úgy vártalak / vártunk a hírekkel!
Nagyon örülök a jó hírnek. Aztán most nagyon vigyázz a babókra!
Kép
l.andi

Csajok !
Viszont most elköszönök, remélem mielőbb beszélünk. Nagyon szép álmokat kívánok nektek. :lol: Kép
l.andi

Jó éjszakát! Növekedést, osztódást az éjszaka! Babás álmokat és babás valóságot!
albi2000

Albi: üdv köreinkben!!! Négysejtesek voltak a babák, azt mondta a biológus, hogy olyan szépek, hogy biológia könyvben kéne őket mutogatni, még a sejtmagjaik is látszanak. Ezt jó jelnek veszem :D

Andi:köszi a jókivánságokat és a cuki csirkét :P Igérem nagyon vigyázok rájuk!

Jó éjt mindenkinek, holnap csevegünk!

Pusza

Kép
cseka

Sziasztok van itt valaki?

Szerintem a D. intézetben nem lesz vizitdíj, mert magánklinika! De ez az én véleményem!
Ági28

Na ha nincs itt senki, akkor megyek hunyni. puszika mindenkinek! Kép
Ági28

Szép jó reggelt mindenkinek!

Manoka!

A transzfer után nem éreztem semmit. Ugyan feszült a cicim, de mivel a Dupashton-t elkezdtem szedni a leszívás után már a következő nap feszült a cicim és akkor még nem volt ET.
Kétszer volt rokarudi.
Ilyenkor minden nő figyeli a testét hátha észre vesz valamit ami utal a terhességre. De egy jó tanácsot adok:
A 15. NAP ELŐTT NE TESZTELJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gizmixxx

Grillázs!

Teszel majd fel táblácskut!!!!!
gizmixxx

Sziasztok mindenkinek!! Kép
Ági28

Nagyon haldoklik a topik ma!
Vagy én keltem ma korán :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Te keltél korán :)
február

Sziasztok!

Ági!

Druszád a pultnál azt mondta, hogy lesz vizitdíj.
Majd meglátjuk.
albi2000

Sziasztok Lányok!
Bocsi,hogy csak most jelentkezem,de nem volt netünk.Próbáltam visszaolvasgatni.

Gizmixx-nagyon nagy gratula,vigyázz magatokra. :D

Ági,Cseka,Albi-Ti is pihenjetek sokat és tényleg csak az ucsó pillanatban teszteljetek(bocsi,ha kihagytam valakit,de most levagyok maradva a topicon)

Én ma voltam Uh-on neg.teszt után,és sajna a dokibácsi sem talált semmit. :( Javasolta a hiszterot,ha jól emlékszem a vizsg.nevére.Albi,neked hol csinálták és utána mikor lehetett újra próbálkozni.
Most feliratkoztam Dévai javaslatára az ápr.listára,de majd még meglátom hogyan tovább.Legközelebb március közepén kell hozzá mennem.

Mai terh.statisztika ,ha jól emléksze, ,még mindig 1629,de nőni fog hétfőn 1-el,ugye gizmixx? :lol:
Utána a többi babával.

Jó pihenést nektek,jó husizást :lol: :lol:
capuccino

Capuccino, nagyon sajnálom. :(
február

Kedves Capuccino!

Azt szeretném írni Neked, hogy remélem biztos vagy benne, hogy lesz kisbabád. Most várat még kicsit magára, úgy látszik a tavaszt szereti.
A kérdésedre pedig: Nekem a Szent Imrébe csinálta Vass doki, és egy kis bódítás volt csupán, még enyhébb, mint a leszíváskor, pár perc és nem volt fájdalmas. Aznap hazajöhettem, bár kis pecsételés volt. Hogy mikor lehet kezdeni a következőt, attól függ, hogy mit találnak. Mivel nekem találtak, így 3 hónap múlva kisműtét, majd ennek az eredményétől függően, 3 hónap múlva lombik.
albi2000

Albi.
Köszi az infot.Azért még nem adtam fel,persze,hogy bízom benne.Most próbálok egy kicsit kikapcsolni,bár mindig van min agyalni,meg nagyon gyorsan repül az idő.
capuccino

Február-neked sok sikert.

Repül az idő,hamarosan ismét futkoshatok leletek után. :)

Most megyek ebédelni,mindannyian vigyázzatok magatokra.

Majd időnként érdeklődöm felőletek,nemcsak olvasgatok.
capuccino

Köszönöm, Capuccino, és neked is a továbbiakhoz!
február

Kedves Capuccino!

Szeretnék valamit leírni. Nekem az ötödik stimulációnál a punkció előtt elpattantak a tüszők. Annyira szorongtam, hogy mi lesz. Ez nem mindig tudatos. Azután elhatároztam, hogy segítséget veszek igénybe és felkerestünk egy pszichiátert. Igaz csak kétszer voltunk nála, de ez a 6. stimulációm volt a legjobb lelki szempontból. Nem görcsöltem, most sem görcsölök. Még mindig vakon bizakodok, hogy mégis sikerült, és ha nem, nyáron nekivágunk a 6 és egyben anyagi keretek miatt utolsó lombiknak és már ezután is elkezdjük az örökbefogadási procedúrát. Lesz kisgyermekem és kész. Néhány lelkioldalú cikket összegyűjtöttem, ha van kedved olvasd el. Lehet, hogy más nem olyan könnyen lesz depis, mint én, de ha mégis, akkor ne szégyelljetek segítséget kérni.
http://www.behsci.sote.hu/szg_med.htm
https://www.babanet.hu/publ/raffai2.htm
http://www.fernevtan.hu/Cikkek-tolunk/varvavartgy.htm
albi2000

Köszi Albi, akkor nem jól kombináltam sajnos.
Ági28

Kedves Ági!

Ma Capuccino volt benn az intézetben, de nem írta, hogy lett volna vizitdíj. Lehet, hogy Neked van igazad:)
albi2000

Capuccino!

A következő biztos sikerülni fog ne add fel!!!!!
Mi ez a terhességi statisztika?????
gizmixxx

Kedves Gizmixxx!

Van kinn a pult felett egy tábla. Rajta van az eddigi terhességek száma. Hétfőn eggyel biztos növekedni fog;)
Hétfőn, ha ad Vass doki Neked UH felvételt, megosztod velünk?
albi2000

Kép LÁNYOK!

Csak most tudtam gépközelbe, ill. babanet közelbe jutni. :(
Látom nagy csendbe burkolózott ez a topik. :(

Capuccino
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. :( Viszont kitartóan az az álláspontom, hogy nincs olyan, hogy nem jön össze! Annyi van, hogy most nem! Szeretnék neked erőt adni a kitartáshoz.

Albi
Mi újsi? Minden okés?

Ági
Hol van már az igért pénzgyűjtő malacom?
l.andi

Andi én feladtam postán!! :-) Még nem ért oda?
Ági28

Addíg itt egy igazi malac!!

Kép
Ági28

Ági

Nem mondod, hogy belegyömöszölted egy boritékba a disznót?!
Hát abba mennyi lóvé fog beleférni? Azon akkor csokit nem tudok majd venni! Esetleg pár szem szotyit. :D
l.andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: