Sziasztok lanyok!
Gyonyoruen esik a ho!

Es a fincsi vacsi utan egy nagyot setaltunk a hoesesben!

Olyan jo volt!

Csak szegeny kispapa ma mar vagy otodszor allt neki havat lapatolni...
Lanyok, lenne megint egy kerdesem. Ladaba be lehet valahogy tenni a biztonsagi gyermekulest? Mert van ugyan egy masik kocsink is, de en egy Ladaval jartam idaig, es jo lenne, ha a kispapa nelkul is el tudnek majd menni itthonrol a babaval, autoval. Egyaltalan, azt sem tudom, hogy pontosan mihez kell ezeket a gyermekuleseket rogziteni. Azt lattam, hogy van valami fixen az uleshez rogzitett resze is, es erre kell valahogy ratenni magat az ulest, es ezt a biztonsagi ov fogja. A Ladaban viszont csak az elso uleseken van biztonsagi ov, akkor oda be tudom tenni? Persze az ov nem automata, hanem hagyomanyos (es persze legzsak nincs

). A fix reszt barmilyen kocsi ulesehez lehet rogziteni? Akar elol, akar hatul hasznalhatoak ezek a gyermekulesek (most a 0-9 kg-os, a menetiranynak hattal forditott verziora gondolok)? Muszaj automatanak lenni a biztonsagi ovnek? Elore is koszi a valaszokat!
Nalunk is a kispapa nagyon sokat segit, foleg, mikor fekudnom kellett az elmult hetekben, hat szinte minden ra maradt.
Az almas pite recepthez meg annyit elfelejtettem leirni, hogy kihules utan erdemes foliaval letakarni, es varni masnapig, mig kicsit puhul a tesztaja, elsore meg kicsit ropogos ugyanis. (De ugy is finom!

)
Heni,
Drukkkk!

Varjatok ki a holnapot ha tudjatok, de az is szep es hangulatos lehet, ha a hoesesben gyonyorkodhetsz ket fajas kozott!
Franyo,
Koszi a snuglis linket!

Klassz lehet, csak meg azt nemtom, van-e szuksegunk ra.
Kangi,
Ha a babanet szervere doglodott, akkor halistennek van meg eselyem arra, hogy legkozelebb nem fog vagy egy oraig tartanai a tablazat elkuldese! Eljen!
Maci_2,
Orulok, hogy a genetikai vizsgalat eredmenye jo lett!
Te szegeny, most akkor 28-aig ujra izgulhatsz...

Drukkolok Neked ujra nagyon, hogy a belkacs tagulat szepen alakuljon vissza, es ne legyen semmi gond!++++++++++++++++++++++++

A dietahoz kitartast kivanok, ha betartod, biztos nem lesz semmi gond!
Es azert probalj pihenni, a sok munka ellenere is!
Urszila,
Jok a kepek, Neked is jo nagy mar a pocid!
A masoddiplomas kepzesek engem is erdekelnenek, ha mashonnan megtudsz valamit, megkerhetlek, hogy ide is ird le?
Gomboc,
Gratulalok az uj szerzemenyekhez!

Nekunk meg mindig semmi babascuccunk nincs, kiveve egy pelenkazolapot, amit ajandekba kaptunk karacsonyra. De az nagyon edi!
Ne izgulj, inkabb arra gondolj, hogy par honapja meg hogy orultel volna, ha mar itt tartasz, hogy biztos befuto vagy, es benne vagy a top ten-ben!

Judo,
Szerintem aranyos nevet valasztottatok! Es kulonben is az a lenyeg, hogy Nektek tetsszen, nem a tavolabbi rokonoknak!
Cinci,
A nap kozben mert homersekletet rengeteg minden befolyasolja, pl. eves, mozgas, beszed (ha a szadban mered), izgalom, kulso homerseklet, stb. Ezert kell rogton ebredes utan, mindig azonos idopontban merni.
Puszi:
Leszter
26+5