A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek és mindenkinek aki mostanában itt van leglább zebrát az év végéig!

Dec. 21-én voltam egy új (magán)orvosnál. Tövirõl-hegyire elmondtam a történetem, amit figyelmesen végighallgatott, néha közbekérdezett, megnézte az összes leletem (már van egy nagy rakás, külön mappában tartom)
Aztán elküldött koponyaröntgenre a magas prolaktinom miatt, amit még aznap megcsináltak. Dec. 25-én (!) mentem vissza hozzá, mert az volt a 14. nap, UH-n pé-t nézett, de sajnos csak egy 9mm-es tüszõm volt, meg 3mm nyálkahártya, szóval megint nem volt pé-m.
A koponyaröntgen eredményére azt mondta, hogy jó lett, nem daganat miatt magas a prolaktinom.
Szedjem tovább a Bromot, kaptam Gynevac injekciót amit már elkezdtem, az köv. ciklus 5. napjától napi 2 Serophene-t kell szednem, 10. naptól tilos az együttlét, aztán 14-ik napi UH, ha van tüszõ, akkor tüszõrepesztés Profasi 5000 szurival, megmondja mikor legyen akció, aztán Utrogestan. Közben hormonszintet is fog nézni, hogy hogy alakul a prolaktin, de szerinte 1 ciklus után ez még korán lenne, 2 de inkább 3 Bromos ciklus után kell nézni. (Ez kicsit fura volt nekem.)
Ez a kezelés 3 cikluson keresztül, ha nincs eredmény, akkor lehet 2 hónap pihi, utánna megint 3 hónapon keresztül ez, csak erõsebb gyogyikkal. Ha ez sem használ, akkor átad a meddõségi központnak, orvost is fog javasolni.
Ezt mindet magától találta ki, nem kértem semmit! Pedig én pontosan ezekre a vizsgálatokra gondoltam. Remélem meghozza az eredményét. Ami nem igazán pozitív, hogy nem híváncsi a hõmre, nem tartja megbízhatónak, pedig megkérdezte hol mérem, mondtam, hogy hüvelyben. De azért én mérem tovább, hátha egyszer szükség lesz rá. Ez engem szerencsére nem stresszel.
A munkám még megvan március végéig, aztán megint ki tudja mi lesz. Ennek lehet, hogy nem igazán kell örülni, persze anyagi szempontból mindenképpen jó, de rengeteget kell majd dolgozni és az ezzel járó stressz a babaprojectet veszélyeztetheti, hiába van ilyen jó kezelésem.
Meg szabit sem vehetünk majd ki, pedig mi 5 éve tervezgetjük, hogy elmegyünk sielni, de azóta mindig közbejön valami. A férjem azt mondta, hogy az idén mindenképpen elmegyünk, és nagyon szeretnék, de így lehet, hogy nem fogunk tudni. Pedig akkor nagyon szomorú leszek, mert ha netalán-tán mégis összejönne a babaproject, akkor jövõre már biztos nem tudunk sielni menni!
Úgyhogy nem tudom örüljek-e vagy sem, semmi kedvem nincs halálra dolgozni magam.

Gitta mikor lesz megint? Jó lenne már látni a táblázatot!

Leone

KépKép
leone

Szia LeoneKép
Már hiányoltalak. Gitta állítólag már ma is dolgozott, de lehet sok volt a munka, majd biztos holnap dobja a táblicskut. Ott lesz az a babu nemsokára a pocidbanKép
Ja, a terhesség elõtti vizsgálatokat jó ha Te is megnézed a hasznos topicban.
Nikie
nikie

Nikie Kép
te tartod életben a hasznos holmikat Kép jó, amit most betettél. Nálam a cseppszíven kívül mindent szûrtek... pedig a családtervezési központban voltunk. Na utána nézek.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Rengeteg volt a melóm, de gyorsan még írok.

Nikie,
agyon profi leírást írtál a tüszõrepedésrõl. Az tényleg úgy van, hogyha nem reped meg a tüszõ, ezt jelzi az elhúzódó mensi? Ez nincs nekem. Nagyon érdekelne, mert hiába lát a doki 14. napon 2 db 21-es tüszõt (ez a 3. Clostis hónapom), van, hogy még a 17. napon is érzem a petefészkem, hogy feszül, de akkor mitõl??? Remélem nem azért, mert nem repedt meg a tüszõ!!! Nektek szokott fájni a petefészketek? Hány napig?
Hány hónapig lehet szedni Clostit? Azt nem tudja valaki, hogyha pl. fél év után abbahagyom ismét lesz mensi elõtti pecsételgetés vagy a Clostitól "meggyógyul" az ember?

Kriszti,
A Corax szerintem a legjobb LH teszt. Volt, hogy csináltam én is. A dokim azt mondja, hogy már az elsõ pozitív teszt napján akciózhatunk, bár a teszten az van, hogy másnaptól kell.

üdv
Adél
adél

Sziasztok lányok,

kitartás mindnyájunknak!!! és gratulálok a boldogoknak, akiknek már sikerült.
a múltkor írtam nektek sikertelen terhességeimrõl,meg a viszonylag rövid és kis (vér)mennyiségû ciklusomról.

Azóta felvetettem az ovosomnak a mûszeres befejezés eredményeként fellépõ esetleges szövõdményeket, de azt mondta nem hiszi, mert akkor fájna a mnestruáció, meg õ is látna valamit UH-n. Aranyos volt, nem tom jár-e még valaki hozzá a Szabolcs utcába, de õ nagyon rendes szerintem. Állítólag a Kaáliban is õt javasolják inszem.-hez.

Most csak az jutott eszembe, hogy prolaktin témában, amiben szintén érdekelt vagyok, nem értek valamit.
Biztos ti is olvastátok a Dr. Elek könyvét.
Azt írja és mi el is fogadjuk, hogy a magas prolaktin(stressz) fékezetlen ösztrogénhatást eredményez, stb....,
minek következtében túlduzzad a nyálkahártya, masztopátiás tömlõk lesznek a mellekben, és késik a menzi, majd hosszantartó darabos vérzés kíséretében megjön.
No most én akkor ellenpélda vagyok?
Nekem bizonyítottan magas a prolaktinom, bromo nélkül szurdal a mellemben vm., mégis rövid a ciklusom, nem késik, és nincs túlduzzadt nyh, sem elhúzódó vérzés.
Mit gondoltok?

Bubika
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Doris kérését tolmácsolom miszerint vegyétek ki a táblázatból mert feleslegesnek tartja hogy ott foglalja a helyet.

Én jól vagyok, már majdnem babás lettem, de sajnos úgy néz ki hogy ma vagy holnap a 35. napon megjön, de nálam már ez az eredmény is nagy szó mert amióta kezelnek ebben a témában azóta gyógyszeresen 29 napig húztam, a köztes hónapokban gyógyszer nélkül még a 28 napot sem értem el. Most lehet sajnos hogy az orrfújás közben a babát is kifújtam, annyira taknyos vagyok.

Remélem ti jól vagytok. Azért én néha még végig szoktam futni hogy áll a topic tabellája, de már annyi új név van hogy egyre kevesebbeteket ismerem.

Boldog új évet mindenkinek

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!Kép

Tegnap teszteltem. Sajnos eléggé elbénáztam a dolgot, remélem csak ennek köszönhetem, hogy ez lett az eredmény. Szóval hazafelé megvettem a tesztet, gondoltam egybõl megcsinálom. A WC-n viszont elbizonytalanodtam és úgy döntöttem majd késõbb. Utána két percre gondoltam, mi van ha egybõl fel kell használni a tesztet felbontás után, így fogtam magam visszamentem, de akkor már nem kellett pipilni, mert elõtte voltam. Azért kipréseltem magamból valamit. Sajnos a kontroll vonal egybõl megjelent, de a második csík nem. Öt perc várakozást ír elõ a teszt, de nekem múltkor egybõl megjelent mindkét csík. Kb. 3 perc után mintha valami kis halvány második csík kezdett volna megjelenni, de halvány is maradt. Remélem ez csak az én bénaságom miatt volt vagy mert elég korai volt a teszt. Múltkor június 7-én kezdõdõ ciklusban lettem terhes és akkor július 13-án teszteltem. A mostani ciklusom dec. 7-én kezdõdött így 12-én már biztosan pozitívnak kellene lennie. Addig biztos nem tudok várni valószínû csütörtök reggel fogok tesztelni és akkor el tudok menni a dokihoz is ha pozitív lesz. Sajnos már elõre aggódom, hogy mi lesz ha megint vetélésem lesz. Megpróbálok majd Utrogestant kérni, de mi van ha nem írja fel? Tudtok ajánlani egy dokit aki egybõl felírja? Félek, hogy az én dokim csak akkor írja fel ha már van szívhang is, de az még biztos nem lenne. Én meg agyon idegeskedhetem magam.Kép
A hõm ma 37.1 volt ez azért bíztató. Valahogy kibírom csütörtökig, aztán lesz, ami lesz.

LeoneKép
Látom tegnap jelentkeztélKép, csak most tudtam elolvasni amit írtál. Így amit a mailben kérdeztem tárgytalan lett.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Laura Kép
a halvány csík is csík!! Szerintem csinálj azért rendesen is egy tesztet, a dokidtól meg harcold ki a gyógyszert, ne hagyd magad. Légy anyatigris, aki a gyerkõcét védelmezi, hiszen errõl is van szó!!!! Addig ne menj ki a rendelõjébõl, amíg nem írja fel, és ezt vele is közöld... ki nem dobhat egy kismamát!

Orsi
ps. nagyon drukkolok neked!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

LauraKép Én elõször akkor teszteltem, amikor 10 napja volt fent a hõm és ilyen halvány csíkocska volt, ami 2 nap múlva már erõsen megjelent!!! Tuti baba van a dologbanKépKép

Hermi
Hermi

Bubika,
Nekem is úgy van mint Neked... Állítólag nem csak a prolaktinnt kellene nézni, hanem a többi hormonunk prolaktinhoz viszonyított arányát. Én most hallottam, hogy a túl alacsony prolaktin is ugyanúgy gátolhatja a teherbeesést.
Szerintetek azt mi jelzi, ha nem volt tüszõrepedés? Akkor milyen a ciklus? Clostit szedek és igazából nem derül ki, hogy megreped-e a tüszõm. A dokim azt mondja, hogy biztos megreped, ne aggódjak, felesleges a tüszõrepesztõ injekció.....
adél

Ja és Laura, ha mondod a barnázgatást fel kell írniuk a gyógyszert!!!

Hermi
Hermi

Sziasztok
Milyen érzés az amikor írjátok hogy fáj a petefészketek?
Olyan érzés pl hogy bal oldalon lent kicsit olyan szúró érzés nekem most pont ilyen van tegnap este meg úgy görcsölt lefelé az egész
Nálatok is ilyen vagy felfáztam?
Cinci

Kép
cinci

Cinci,

Kb ilyen, de nekem ez kb 3 napig tart. Te is szedsz Clostit?
Clostisok!!! Nektek hány napig fáj középidõben?

köszi
Adél
adél

Sziasztok!

Adél, Cinci! Kép
Most lehet, hogy megkavarlak titeket, de csak a tényeket írom. Nekem uh-n nézték, hogy még pém sincs, de én is éreztem azt a fájdalmat a petefészkemben néhány napig. Ezt adjátok össze!

Leone

KépKép
leone

Adél
én nem szedek semmit és ma vagyok a 24. napon úgyhogy nem tudom hogy ez most minek a jele. Szokott így fájdogálni de nekem többször is.
Még egy dologra lennék kíváncsi, hogy a reggeli, felébredés utáni hõ és a napközbeni hõ mennyiben különbözik egymástól, hány tizeddel tér el?
Ti hogy tudjátok?
Cinci

Kép
cinci

OrsiKép
Köszi a drukkot!KépMajd anyatigris leszek.Kép

HermiKép
Múltkor amikorra kiderült a terhességem vérezgettem és görcsöltem is és akkor a doki, azt mondta, hogy akkor ír fel valamit, ha már látszik a baba. Sajnos csak a petezsák látszott még Uh-n, pár nap múlva meg elvetéltem. Remélem az elõzmények miatt fog adni progit. Ha nem próbálkozom másnál. Most is görcsölök egy kicsit, szerinted ez még normális? Vérzés és barnázás nincs szerencsére. Te most hányadik napon vagy? Már van szívhang?

Laura
Laura (laura2)

Laura, szerintem az elõzmények miatt fel kellene írnia, probáld meg kiharcolni! Ha nem megy keress valakit, aki felírja...
Mi tegnap, pont 8 hetesen voltunk UH-n. Babó 2 cm, és látszott ahogy dübörög a kis szíveKép

hermi
Hermi

HermiKép
De jó, hogy már ilyen szép nagy a babóca.KépKépKép

LeoneKép
Mail ment.Kép

Laura
Laura (laura2)

Sziasztok, Lányok!

Újra itt vagyok, a sok szabadság és egy nátha után.

HERMIKép
azt hiszem, én még nem gratuláltam Neked, de ezúton pótolom: könnyû babavárást kivánok! És örülök, hogy ilyen szép nagy már a babó!

BOGU-MÓNIKép
Neked is szivbõl gratulálok, látod, a pihi megtette a hatását! Vigyázz nagyon magatokra!

Aki esetleg még babás lett, annak is szivbõl gratulálok, csak nem tudtam még visszaolvasni, attól tartok, egy darabig nem is fogok, mert tenger a meló.

GITTAKép
légyszi javits a táblában, ha leszel, ma vagyok köv. c. 16. nap. És 17-én pénteken indul a lombik szurizás! Beindultak a dolgok!

KARMENKép
kérlek, ne haragudj, hogy Neked még nem irtam, de ma jöttem elõször dolgozni, és ki sem látszom. Amint tudok, irok, megigérem. Láttam, hogy gondolkodol azon, hogy máshol kéne folytatnod. Te érzed, hogy mennyire foglalkoznak Veled, ha úgy érzed, akkor válts.

Na, most már itt kell hagyjalak benneteket, mert csak szaporodik a meló....

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

Sziasztok!

Laura Kép
Ez furi, hogy csak akkor írja fel neked az utro-t., ha van szívhang, nekem az elõzõ ciklusban elment egy terhességem és a mostani ciklusban a tüszõrepesztõ szuritól kellett "tennem" 2x2-t... Nekem a háziorvosom is felírta az ünnepek alatt, mert a dokim elutazott. Te nem tudod vele megpróbálni? ... és egyébként is a halvány csík is csík! Hányadik napon vagy a ciklusban?

... és eddig nem is mertem nektek mondani, de sikerült ebben a ciklusban is, pont egy év után bebabásodni, de nem merek örülni neki. Pont most töltöttem be a 6. hetet, jövõhéten megyek csak dokihoz, ha azt mondja minden oké, akkor már merek örülni egy kicsit. Kép Remélem nem kapok most büntit "onnan fentrõl", mert elmondtam.

Mindenkinek akinek sikerült a bébi gratula ... és kitartás lányok!

Noémi
noémi

Laura,Hermi,NoémiKépGratulálok nektek,és problémamentes babavárást kívánok!
LányokKépA mensi elmúlását követõ napon enyhe görcseim,és barna váladékom volt.Szerintetek ez mit jelent?Kép

krisztinke
krisztinke

NoémiKép
Gratulálok!KépKépKép Neked legalább már biztos.Kép
Én a 32. cn-en vagyok. Két nap múlva megint tesztelek, remélem akkor már határozottabb csíkom lesz. Nem tudom a háziorvosom tudna-e segíteni. Õ nem biztos, hogy tudja az adagolását. Viszont a körzeti nõgyógyászt lehet, hogy megpróbálom, ha máshogy nem megy. Remélem az elõzmények miatt a mostani dokim is fel fogja írni, fõleg ha kifejezetten kérem.

Laura
Laura (laura2)

Krisztinke Kép Laura Kép
Köszönöm Kép

Laura Kép
Én a 30. napon teszteltem este (MediLab csíkkal, állítólag nagyon érzékeny), akkor még nagyon halvány volt, de rá 5 napra a teszten már azonnal megjelent a csík erõsen. Biztosan neked is így lesz. Kép Szorítok!

Noémi
noémi

Lányok
ennyi babás hír után egy kis probléma Kép
32. napon vagyok a hõm reggel 36,9 volt és van egy negatív tesztem.... tudom, lehet, hogy nem mutatja ki, vagy rossz is lehetett, de kicsit elkenõdtem miatta. Semmi egyéb tünetem nincs, eddigi ciklusaim max.30 napig tartottak... Kép
Szerintetek mi lehet velem???

Orsi
KépKépKép
icsilya

ja... Orsi voltam

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Lehet, hogy beindul a babaesõ?Kép Szerintem Te is tesztelj pár nap múlva, ha addig semmi. Tüneteim nekem sincsenek, csak nagyon éhes vagyok. A hasam meg görcsölget és ideges is vagyok egy kicsit.
Drukkolok Neked!Kép

Laura
Laura (laura2)

Laura
holnap elég sokminden eldõl, mert már korábban bejelentkeztem az orvoshoz. Gondolom õ akkor már teszt nélkül is tud valamit mondani (ha jól tudom a terheségnek tapintható jelei is vannak, pl. megnagyobbodott méh). Tehát holnap du. 5kor sokminden eldõl (ha addog nem jön meg.). A hasam nekem is fáj, bár görcsnek nem nevezném, tompán nyom. Enni meg mindig is nagyon tudtam, ebben semmi változás... izgulok egy kicsit! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Ne izgulj, holnap majd megvizsgál a doki és ha babás vagy, akkor már kell éreznie valamit. Drukk!

Noémi
noémi

OrsiKép
Nekem sajnos görcsölget, nem folyamatosan, de sokszor. És feszül is a hasam, ez mondjuk eléggé hasonlít a múltkori terhességhez. Az orvos biztos tud majd valamit mondani, de az is lehet, hogy elküld vérvételre.

Laura
Laura (laura2)

Noémi! Most biztos rendben lesz minden!

Rita! Erre a cimre irj légyszi. Pont én is akartam már irni, de nekem se volt még idöm melobol, most is csak gyorsan benéztem.
Milyen szurikat és mennyit kapsz?

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Noémi!KépÉs minden új Babás!Kép
Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen, és nagyon sok boldogságot az elkövetkezendõ idõkre!

Talán, (de nem merem magam elbízni) most nálam is alakul valami. A hõm, ami ha a vége felé elkezd csökkeni már nem nagyon szokott visszamenni, ma reggel mégis ezt tette! Ilyen még nem volt! Holnap kellene megjönnie, ilyenkor már 36,5 körül szokott lenni, de most még mindíg 37,0 volt reggel. És nem is barnázok, pedig mensi elõtt szoktam 2-3 napig...

Lányok mondjatok valamit! Bizakodhatok? Vagy nem?

Csutka
Csutka

Sziasztok!

Laura! Kép
Mail ment!

Nikie! Kép
Olvastam, hogy mit keseregtél azon a feltevésen, hogy a spontán vetélés után nehezebb ismét teherbe esni.
Szomorú, hogy így van, de ezzel én is egyet értek. Pedig vannak kivételek, olyat is hallottam, hogy valaki elvetélt és a következõ ciklusban megint terhes lett!
De az én tapasztalatom más. Elsõ vetélésem után nem volt mûtéti befejezés és fél év múlva lettem megint terhes. Az után sem volt mûszeres befejezés, mégis 1 év és 4 hónapig nem történt semmi. Akkor volt a harmadik vetélésem amely után már kellett mûtét és azóta (május óta) úgy néz ki, hogy még peteérésem sincs, a hormonháztartásom teljesen felborult. Szép kilátásaok, igaz?
De most remélem sikerül rendbe szedni, és utánna már teherbe is eshetek! Odafigyelünk a progira és nem lesz semmi gond.

Leone

KépKép
leone

Leone Kép

Nekem is elment az elõzõ terhességem és csodaként most újból sikerült, de gyógyszerekkel, meg tüszõrepesztõvel sikerült csak.

Noémi
noémi

Noémi! Kép

Bíztatóan hangzik, ettõl a héttõl kezdõdõen én is ilyen kezelést kapok! Kép
Remélem nálam is mehozza majd a sikert! Kép

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Nagyon csúnya az idõ, Ti babások Kép nagyon vigyázzatok!

Orsi Kép Akkor holnap jössz? Én sajna nem biztos, mert már érzem, hogy sajna be fogok pirosodniKép

Nikie
nikie

Adél,
azt írod neked is az van mint nekem, magas prolaktin és és mégis rövid ciklus, kevés vérzéssel.
Nem ismerem a történeted, neked is volt már vetélésed?
És mostanában hogyan kezelnek?
Írtam errõl a kérdésemrõl a dr Eleknek, nem tudom fog-e válaszolni.

Amúgy jó olvasni, hogy ilyen sok esélyes kismama van köreinkben.

Marcsi,
ne légy ennyire pesszimista, bár nem ismerem a történeted, de azt gondolom, segíthetnél nekünk azzal, hogy elmondod milyen nehézségeid voltak és miért vagy most már ilyen szkeptikus.

Bubika
Névtelen

Nikie Kép
holnap 17.00 körül megyünk a párommal... nálam egyenlõre semmi, várom a holnap reggelt(33.nap), hogy megmérjem a hõmet, ha 36,9 marad, vagy felette, akkor talán van remény.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bubika! Nekem is magas a prolaktinom, mégis nagyon erõs vérzésem van és a ciklusom 28-30 napos. Bár most már a 34. vagyok, ez kivétel. Én is Bromot szedek, már több mint 1 éve. Most jó a hormonszintem ugy néz ki, de amikor magas volt, akkor is ilyen volt a vérzésem.

Orsi! Én is remélem. MA kiderül?

Karmen
karmen

Jó reggelt Lányok!

Annyi esélyes lány van most, hogy hihetetlen. Nagyon drukkolunk Nektek!

Én is csatlakozni fogok szerintem a gyógyszeresek táborába. Jövõ hét keddre bejelentkeztem a dokihoz, mert a 40 napos ciklusok nem normálisak, és a menzim se olyan sok, mint szokott lenni.
Azért félek a beavatkozástól, nehogy nagyon bekavarjon.
A tüszõrepesztõ injekció milyen hatással jár? Tudtok nekem errõl mondani valamit? Illetve a closti?

És ha ilyet adnak, mennyi ideig, és mikorra várható tõle valami?

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok Kép

Cateye Kép

köszönöm a spermabank elérhetõségét. Hétfõn megyünk vizsgálatra. Nagyon rendesek voltak.
Remélem minden ok. lesz. Sõt, úgy gondolom minden ok. lesz.

Ma elkezdtem a Closti szedését, 2*1-t kell bevennem 5 napon át.
Tudna valaki infoval szolgálni, hogy milyen hatásai, mellékhatásai lehetnek a Clostinak? Már csak azért is érdekelne a dolog, mert a peteérésem teljesen rendben van és félek, hogy esetleg cisztát okoz, ha még rá is erõsítünk.A dokim szerint nincs okom félni.
A Closti szedése mellett lehet tudni, hogy mikor van peteérés( úgy értem a félidõ körül megérik az összes vagy teljesen változó az érésük idõpontja)? Hõmérõzzek egyáltalán?
Csak azért kérdezem, mert a dokim azt mondta, hogy két cikluson át Clostit szedjek, majd utána menjek vissza hozzá. Viszont UH-ra nem rendelt be egyik ciklus alatt sem.
Nem kéne ezt UH-n nyomon követni?
Ha Clostival sem sikerül akkor jön az injekció, amit nem szívesen adna a dokim.

Kérlek, írjatok a Clostiról.

Azon gondolkodtam a minap, hogy szerintem azért nem sikerül a baba, mert nem találkozik a petécském a párom kiskatonáival. Az összes eddigi vizsgálatom jó eredményt hozott, teljesen rendben vagyok, a dokim szerint csak az a bajom, hogy türelmetlen vagyok, hisz csak fél év telt el a mûszeres befejezés óta, és eddig csak négyszer próbálkoztunk.
A statisztikák szerint is a legtöbb párnak 1-1,5 év kell hozzá, pusztán azért, mert egy ciklus alatt igen kicsi a teherbeesés esélye.
Csak az az elkeserítõ, hogy egy vetélés után az ember lánya mindennél jobban vágyik egy új kisbabára. Miért kell végigszenvednünk ezt az egészet, értem itt a kivizsgálást (ami fontos és jó), a gyógyszerezést akár fél évig is, mikor lehet, hogy az ember egészséges, de tényleg csak az a baj, hogy nem tud létrejönni a nagy találkozás? Tudom persze türelmetlen vagyok, de az vesse rám az elsõ követ, aki a helyemben nem lenne az.

Nikie, Kép

csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy egy vetélés után esetlegesen nehezebben lehet újra teherbe esni.
Amikor a mûszeres befejezést csinálták nekem, a mûtõ várójában beszélgettem egy nõvel, aki elmondta, hogy nála is volt missed ab. de utána hip-hop teherbe esett két és fél hónapra rá. Az egyik ismerõsöm is hamar teherbe esett utána. Én úgy gondolom, szerencséjük volt és nem kellett kivárniuk azt a bizonyos statisztikai 1-1,5 évet.
Talán most már nekünk is szerencsénk lesz. Bizzunk benne.

Puszi
Nati
nati

Kép Lányok
ma minden reményem elszállt. A reggeli hõm csak 36,6 volt... akkor már csak azt nem értem, hogy mi a fenéért késik, mikor sosem szokott... kezdek attól félni, hogy szép lassan kiderül, hogy velem sincs minden rendben Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Hasonló cipõben járunk, ma reggel nekem is leesett 36,7 re a hõm, bár ez a halvéremhez képest még mindíg magasnak mondhtaó, mégsem értem miért nincs semmi jele a mensinek. Ma kellene jönnie, de egyelõre sem hasfájás, semmi különös, csak egy kis cicifeszülés, pedig elõtte azért 1-2 nap barnázkatást azért sosem hagyok ki...
Azért még ne adjuk fel!
Csutka
Csutka

A lényeg, hogy tudok szépen megaszondani dolgokat....
Csutka

NatiKép

Én is szedtem Clostit 7 hónapig. Nekem látászavarom volt tõle, fõleg este és szürkületben, úszó tárgyakat láttam. Cisztásodást is okoz, bár nálam nem volt jellemzõ szerencsére, nincs rá hajlamom. Azt helytelenítem, hogy nem nézi UH-n a tüszõket, mert ha baj van akkor a 2. havit már nem szabad beszedetni, mert olaj a tûzre. Az én orvosom mindig berendelt 3. napi UH-ra amikor nem repedt meg a tüszõm, és nézte, hogy felszívódott-e, ha nem szívódott volna fel akkor nem gyógyszerez tovább. A Closti nálam nem jött be, mert nagyon megkeményíti a tüszõ burkát, és nem repedt meg, de sokan ezzel lettek babásak.

Biztos nem lesz a párodnál gond, mert nemrég voltál babás, és biztos hamarosan megint az leszel.

Én is kérdeztem a doktitól, hogy miért nem leszek babás, azt mondta, hogy 1000 és egy oka lehet. A petesejt burka is lehet kemény, és nem tud a sperma bejutni, hiába erõlködik.

OrsiKép
Két egyforma ciklus nincs. Ha rendben volt minden Veled, akkor ne izgulj nem romolhatott el, fõleg, hogy nem szedsz gyógyszert. A párod még szedi a gyulladásra a gyogyókat ?

Pusz
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
rég láttalak. Már beszedte, de ma megyünk egy új dokihoz, mert állítólag az eddigi kezelés annyi volt, mint halottnak a csók... az új doki szerint min. 2-3 hónap ennek a kikezelése, tehát addig fel kell függeszteni a projektet. Kép
Ezért bíztam egy kicsit ebben a ciklusban... te úgy tûnik feleslegesen.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Kicsit pihentetem a babanetet, ezért írok kevesebbet. Okulva ZsuzsunKép és Bogu-MóninKép akik babásak lettek, megpróbálom mellõzni egy kicsit a topikot. És valóban sokkal nyugodtabb vagyok. Persze azért teljesen nem akarom megvonni, ezért beleolvasok néha, és örömmel látom a sok babás hírt. Persze akikkel eddig is tartottam a kapcsolatot magánban, továbbra is levelezgetem.

Én készülök az elsõ inszememre, ami jövõhéten lesz, már tart a stimulálás.

Kicsit csodálkoztam amikor korábban az írtad, hogy 2 hét gyógyszerszedés, és rendben lesz a párod, de nem értek hozzá, ezért nem is vontam kétségbe, amit egy orvos mond. De szerencsére úgy látom most jó kezekbe kerültök, és pikk-pakk egyenesbe kerültök.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Fõ a stilisztika, ami most nem az erõsségem. BocsiKép

Cat
Kép
cateye

Nati! A Closti vékonyítja a nyálkahártyát és cisztát is okozhat, ennek ellenére a peteérést segiti, gyakori hogy több petesejt is lesz a szedése alatt. Mellékhatása nekem nem volt, amikor szedtem 2 tüszö volt.

Cat! Mivel stimulálnak? és mennyit kapsz? Dolgozni fogsz utána vagy otthon maradsz pihenni?

Karmen
karmen

Cateye Kép

a dokim azt mondta, hogy a Clostit próbáljuk meg két hónapig, ha utána sincs eredmény, lehetõség van valamiféle injekcióra, amit viszont nem szivesen adna. Itt milyen injekcióról beszélhet? Lórugás erõsségûrõl? És mi célt szolgál? Tudsz errõl valamit? Sajna nem volt módom megkérdezni õt.
Kicsit azt hiszem meg is sértõdött, mert a múlkor megkérdeztem, hogy mindig ilyen hosszadalmas procedúrán kell résztvenni? Azt mondta erre önérzetesen, hogy ne legyek türelmetlen és különben is másokhoz képest óriási léptekkel haladunk.

Én is kicsit szüneteltetem a babanetet, és tényleg sokkal jobban vagyok tõle. Így is túl sokat gondolok a babatémára, jobb ha kicsit visszafogom a netet, mert már szinte függõ voltam tõle.
Csak most is kiborult a bili, mikor bepirosoztam.

Inszemre mennyi idõ után szoktak küldeni?

Nagyon drukkolok nektek!!!

Puszi
Nati
nati

Bocsi

Cateye Kép

még csak annyit:

ma a 2. cn-tõl a 7. cn-ig kell szednem Clostit. Ebben a ciklusban hányadik cn-n kellene UH-n résztvennem, hogy lássák minden rendben-e? Vagy a következõ ciklusban kell menni?
Úgy döntöttem elmegyek hívás nélkül is UH-ra. De mikor kell?

Puszi
Nati
nati

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: