Ha nem baj én is leírok egy két husis receptet, amelyek olyan magamfajta antikonyhatündéreknek valók, meg kímélős kismamáknak

.
Egyben karajba (csontnélkül) beletömünk egy szál kolbászt. Meg is sózhatjuk. Megkenjük a karajt pirosarannyal, kis olaj alá, kis víz, fólia rá, 3/4 óra sütőben, majd fólia nélkül még egy negyed. Ez a Csabai szelet azt hiszem. Ez egy kicsit száraz kaja.
Pipi mellet csíkokra vágunk (1 kg), grill fűszerkeverékkel megszórjuk. 320 ml főzőtejszínt alá és fölé locsolunk. Betesszük sütőbe, hogy beigya egy kicsit a tejszínt, fólia nélkül. Majd két pohár tejföllel, melybe sajtot reszelünk megöntözzük, és készre sütjük. Ez nagyon fini:)
Gondolom lassan mindenki ebédel. Jó étvágyat:)