Sziasztok!!
Voltam a fül orr gége klinikán. Iszonyat tömeg volt

és mindenki elégedetlenkedett és szidta a kormányt

Erre egyik doki kiszólt, hogy demokrácia van ez a kormány demokráciában a többség akaratában lett megválasztva, úgyhogy ne tessék felháborodni, ezt akarák (a többség) .............

Milyen igaza van!!!!!
Átverekedtem magam a tömegen hogy leadhassam a papiromat a kartonozóba, ott kiálltam a soromat, aztán adott egy számlát a nővérke majd befizettem a vizitdíjat (300 ft) Megkérdezte, hogy akarok-e fizetni. Mondtam neki, hogy nem, de muszáj

inkább fizetek csak gyógyítsanak máááár meg!
Hja és mondtam neki, hogy babát várok, és nagyon nagyon rendesek voltak mert előre vettek és nem kellett ott ülnöm fél napot! Behívott egy orvos, és megvizsgált, sajnos még egy doboz Zinatot felírt mert még mindig nem gyógyultam meg
Lámpáznom kell továbbra is, meg kálcium meg antibogyó...
Na a lényeg ha csak nem létkérdés akkor lehetőleg mostanában ne menjetek dokihoz, mert iszonyat káosz van! Bele kell szegény eü dolgozóknak rázódni ebbe az új "reform"

- ba! Szerintem nap végére duplája lesz a fejük, mert nem csak a fizetéses rendszer változott hanem más is..... Pl ha az oszátlyra kerül felvételre (időpontra) akkor neki lent nem kell megjelenni az ambulancián, de vizitdíjas pöcsétet csak ott tudnak a számlára nyomni... és kavar kavar van! Nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb, avagy fordítva....
Aztán a tegnapi röhej tárgy az útlevél volt. Violának lejár az útlevele a hóvégén. Elmentünk hát az ocsmányirodába csináltatni. Az hagyján hogy 2,5 órát vártunk a sorunkra. 4 ügyintéző bűvölt egy számítógépet és egyikse értett hozzá

De az a csúcs, hogy az új tipusú mikrocsippes, vörös útlevelet csak napi 1 óra hosszat adják ki!

megvan hogy melyik napokon melyik 1 óra hosszában lehet átvenni

De megnyugtató, hogy oda már nem kell mind a kettő szülő

Na szal 10 nap múlva lesz kész V útlevele és majd hétfőn 12:15től 13:15ig tudom átvenni

Ez komolyan brutálatombürökrácia.....
Gerika: Minden rendben lesz nyugiiiiiii!!
A fiúk tudják már?

Annyira örülök Nektek!
Bibi: február 26-án megyek 4D uhra

nem igazán akartam menni 4D-re, de a sok betegeskedés miatt le szeretném csekkolni pindúrt minden rendben van-é véle! A 20 hetes UH-ám majd csak március közepén lesz addig nem bírom ki
Szép napot