Mint láthatjátok, most nem vagyok olyan aktív, mint a Friss kismamák fórum topicján, de gondolom, megértitek, miért :-). Márk most volt egy hetes, és persze már nekünk sem nyugodtak az éjszakáink
. Most sikerült egy jó adagot végigolvasnom az elõzõ napokból (Márk éppen szopizik). Mindenkinek köszönöm a gratulációt és a mellszívással kapcsolatos javaslatokat. Párom egyelõre úgy gondolja, hogy a kézi fejés a jobb, és nem akar gépet venni. Én mindenesetre az itt elmondottak alapján az AVENT-et mondtam neki (merthogy milyen sokan javasolják a tapasztalt anyukák közül
), meg a Medelát. Mindenesetre mi már egy hetesk lettünk, és azt el lehet mondani, hogy alaposan felbolydult az életünk. De a fáradtságot messze übereli a boldogság. Olyan jó ránézni a picire
. Szerencsére a januárt itthon töltöm, úgyhogy talán tudok valamennyit segíteni itthon. Kataa: alighanem nem lesz körülmetélés, elvégre párom római katolikus (tehát más, mint én
), és én sem vagyok vallásos (legfeljebb büszke a származásomra
). De azért köszi, hogy segítenél 

. Amúgy a fürdetésnél aktív szerepet vállalok (ketten fürdetünk), a pelenkázásnál pedig a párom hátmasszírozása a feladatom
. Ilke: köszi, igyekszem is jó apuka lenni, bár eleget írtam már a Munka- és számítógépmániás férj topicba is
. Most is itt gépelek, amíg párom szoptat. Brokkoli&Zulu: Ha jól emlékszem, Anna és Zsófi vannak "korban" legközelebb Márkhoz, úgyhogy majd biztos, hogy kérdezek Tõletek. Meg írjatok sokat a babátokról, hogy nyugtatgathassam a párom, hogy mások is átélik a velünk elõforduló problémákat (cicin nyammogás, utána meg semmit sem fogad el, de nem is alszikk, stb.
). Nagyon fáradtak vagyunk, éjszaka és nappal is megy a mûsor, úgyhogy lehet, hogy mi is bevezejük az anya- és apukarabszolga hálátlan szerepeit
. Áfonya:

24 évet éltem Gyõrben, úgyhogy bizony lehet, hogy ismerjük egymást. Kispali jóbarátom, a mai napig tartom vela a kapcsolatot
. Ha Kispalit ismered, mondd meg Neki, hogy Hayim udvozli 

. Es kicsoda a hugod? Van esely ra, hogy ismerem
. Ja, vannak új képek (meg frissítem is, majd ha lesz):
[url=http://www.devenyi.hu/Mark" TARGET="_top]http://www.devenyi.hu/Mark[/url]
Bocs, ha nem mindenkinek válaszoltam, csak átszaladni volt idõm az írásaitokat,
Pussz:
Hayim Apuka es a 9 napos Mark
u.i.: Most paromnak vagy tizedszer mondtam, hogy milyen jo az AVENT kezi mellszivo, ugyhogy azt mondta, hogy a "nyomas" hatasara beszerez egyet
.

, mert arra nem számitottam, hogy pont egy orvos fogja meg kérdezni tölem, hogy miért kap csak szopit. Aztán makogtam valamit, hogy "hát kizárólag szopik, meg akkor amikor akar, és igy elég neki folyadékként is", de nagyon kinos volt, mert láttam, hogy tiszta hülyének néz. 

, és nekem kell megenni, mert Noémi csak "harapós" gyümölcsöt hajlandó enni