A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Lányok!
Elgondolkodtam kicsit (hű de felvágok szőke létemre mi :lol: ) szóval velem mindig ilyen több órás várakozós sztorik történnek, aztán rájöttem, hogy valószínűleg másokkal is, csak én gondolom azt, hogy ez nem igazán normális :shock: Mások is várnak és türelmesebbek mint mi :oops: úgyhogy a türelmet kell gyakorolnom.
Na ezt ma el is kezdtem, ráálltam a mérlegre és dühöngtem egy sort, hogy karácsony óta, 1 kg-ot fogytam csak :cry: :D
Azt hiszem Szirom szokta ezt használni, de most én is: A +5 kilóm monnyon le :lol:
:cry: hű de türelmetlen vagyok, de már nem tudom mit csináljak. Tudom, hogy ez nem topicba vágó, csak kész vagyok :(
sonjus

Hát nekem ma este állandóad szarakodik ez az izé.
Úgyhogy most nem is írok semmit!!! :twisted:

Kép
zölddisznó

sziasztok, már aki még fent van :)

Gaby, sok sikert az inszemhez. Szerintem azért nem árt elmenni egy magánba, mert tényleg elég sok fejhibásat írtak.

Sonjus, neked nem kellene tesztelni? Nem semmi ez a SOTE se :(
szegény párod...

Athiz, szerintem nyugi, biztos mozog csak nem érzed mert olyan helyen van. Ha meg nagyon parázol akkor hamar menj el egy uh-ra. Inkább minthogy idegesítsd magad.

Zöldi, nem sokat voltál... de egyébként nekem is szarakodik :(
Megyek is alukálni.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szépséges napsütéses jó reggelt!

Egy utolsó hajtós nap, aztán "hűdelaza" leszek.

Fuj, fujj vizitdíj! Undorító ez az egész. Főleg az indoklása!

Tontika, Áfika, Katica, tünetmentes Panni, Athiz, és kifelejtett lábadozók gyógyulgassatok!

Kép
zölddisznó

Fura macskák: Kép

Óh, yeahhhhh! Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggelt mindenkinek! Ma lett volna a 34.cn, de végre megjött Pirike és így 1 cn.! Szombaton vérvétel!!Kedd: Apavizsgálat!
Visszaolvasok!
Puszsszszszsz

babaimádó
Kép
babaimado

Baba! Kép

Kép
zölddisznó

Csikken! Kisfiad hogy van?

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldikém! Te ugye pénteken mész?

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó,
örvendek!!! Kíváncsi leszek a vérvételed eredményére!!!
Coca,
gyógyulgatok, gyógyulgatok csak könnybe lábad a szemem ahányszor köhögök, nagyon fáj :( A vizitdíjjal kapcsolatban egyet értek maximálisan.
Gaby,
örülök hogy mozdul valamerre az ügyetek!!! :)
Lafie,
ha a fertilitycircle-ről van szó akkor azt jelzi hogy 3 fázisú a görbéd, magyarul babagyanús.
Vendég

Baba! Én péntek, igen. (csak du. vált a tickerem)

Kép
zölddisznó

Sziasztok! Szép jó reggelt és napot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Hello!

mfpan
Szorítok neked, hogy csupa jót mondjon a doki hétfőn!
Nincs még peteérérsem, csak tegnap már nem volt piros nap, ezért nem volt akadály előttünk.
Hogy lehet olyan lécet rakni, ami mutatja a napjaid?

katica30
Én kérdeztem. Én is tanító néni vagyok. És valamit írtál a kölkökről, abból gondoltam, hogy te is tanítasz.

lili77
Gratulálok!!!!!!!!!!!!

bettike
Remélem, neked is hamarosan lehet küldeni a gratulációkat! A cn a ciklus napja? Nekem az ma a 7.

gaby25
Hátha történnek csodák. Egyik barátnőm is már az inszeminációra készült, jövő hónapban meg szülni fog. Természetesen fogant.

Puszi mindenkinek és szép napot!
vhencsi

Hello Lányok!

Ma itthonmaradtam, mert vagy vírusom van, vagy az epém van oda, mindesetre a nagy fehér mikrofonba már bele kellett kiabálnom a reggelimet :(

Baba: végülis jó, hogy megjött, vége a bizonytalanságnak, lehet továbblépni... :D

Áfi: gyógyulgass!

Zöldi: akkor egy utolsó hajrá mára!

Hencsi: tickerfactory.com-on tudsz csinálni, majd ad egy kódot, azt kell bemásolni a profilodba.

Bettike: na, ne csigázz, görbét nekünk, nagyon sejtelmesen mosolyogsz! Én látom! :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi!Én is!Alig várom, hogy végre történjen valami előrelépés!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép

Szezso! Te kis szemfüles! Neked úgy látom előre van hányingered! Letudod már most a ciklus elején! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettikeeeee!

Szezsó! Ma már ne beszélgess a fajansszal, jó?

Henci! Én is tanárnéni vagyok ám!

Puszák, megyek robotolni!

Kép
zölddisznó

Igen Zöldeeeee tanárnnnéééénnniii?

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!!!!!!

sonjus,
Ez a sztori tényleg borzasztó!!! Mit élhetett át szegény Apa!!!??? Gondolom mostmár tényleg kiveri a víz a hasonló vizsgálatoktól.... Ilyen megaláztatást!!! :shock: :?
De remélem legalább minden OK lesz!!! Drukkolok!!!

athiz,
Ne aggódj!! Csak tudja, hogy nincs jól a z Anyuci, ezért nem mocorog annyit!!! Gyógyulgass!!!

kata,
Nagyon szép a görbéd!!!! Akkor hétvégén teszt???!!! Nagyon drukkolok!!!
Nem merünk próbálkozni.... :cry: Félek, ha összejönne a baba, akkor nehogy veszélyben legyen ettől a fertőzéstől.... Beleőrülnék az idegeskedésbe.... Mindegy, most úgyis lecsúsztunk..., de a következő hónapban beleadunk apait anyait, remélem!!!!!!!!

szezsó,
Édi vagy, köszönöm!! Próbálok nem agyalni...

coca,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aranyos az ilyen reggeli ébresztő!!!!!
Akkor aztán holnaptól lazítás legyen!!!!!! 8)

babaimado,
Nagyon drukkolok a vérvételhez, vizsgálatokhoz!!!!! Hajrá!!!!!

lafie,
Babagyanússág van érvényben. 8) :lol: :wink:

áfi,
Szegénykém!!!! További gyorsabb gyógyulást!!!!!

Hőm:
1171524412.52.doc
mfpan

Mfpan! Köszike! Ne dolgozz túl sokat!!

Bettike! Légyszi javítsd a táblát.1cn., szombat 3.napi vvétel, kedd:apavizsg., a többit majd később beírjuk.+Drukkolok a tesztedhez, szerintem ++++++++++++ :D

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimado! Meg lesz! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike: :lol: :lol: :lol: :lol: Küldöm a hányingert fénypostával!

Panni a Te görbéd is tuti jól néz ki :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Betegek gyógyuljanak meg! Mindenki essen teherbe! Uff! Én beszéltem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Bettike érzed, hogy az összes pozitív energiám feléd száll? Ablakot nyiss, nehogy kitörjön :D

Gaby, hajrá inszem! Én úgy emlékszem Zöldi azt írta, hogy érdemes a Nyírőben megcsináltatni a vizsiket aztán jó gyorsan le kell lépni onnan. Szerintem konzultálj vele.

Szezso jobbulást!

Zöldi nagyon jók a macskuszok :)

Sonjus, nagyon durva dolgok ezek és valahogy nem is vagyok optimista az ügyben, hogy ezeka megalázó állapotok a közeljövőben javulnának.

Mi tegnap du. elmentünk Rékával sétálni. Már napok óta retket ennék, meg friss tavaszi zöldségeket. Na, gondoltam sétálunk egyet. Odafelé nem is volt gond én toltam a babakocsit, Réka sétál. De ahogy elindultunk hazafelé olyan fáradság tört rám, hogy azt elmondani nem tudom. Én azt hittem nem érünk haza. Még jó, hogy a babakocsiba tudtam kapaszkodni, mert persze sehol 1 pad amire le lehetett volna ülni egy kicsit. Mivel Réka a hazafele utat is saját lábán kívánta megtenni, ezért cirka 2,5 óra alatt hazaértünk. Utána bevágódtam az ágyba és pihi.

Kép
Kép
robcsi03

Szirom igen ess teherbe! :D Hőd milyen?

Kép
Kép
robcsi03

Szezso! Szívesen venném, mert semmi jelem nincs, még produkálni sem tudok valami babásat! :shock: Pedig az előző ciklusokban olyan jól ment! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Hááát, 36,9. Egy tizedes esés, de ez tán még nem vészes. Meg korán is van még. Az este tettem egy görbét Szezso külön kívánságára, megtalálod kicsit feljebb.

Még másfél hetet kell kihúznom valahogy. Féllábon. Addig is kúrálom a kölket, akiből folyik a taki és köhög is... Ez nem akadályozza meg a rohangálásban és huncutkodásban persze... :wink:

Akkor tartózkodj a hosszú sétáktól! Vagyis nem a hosszúaktól, csak az olyanoktól, ahonnét csak nehezen lehet hazaérni! Inkább több kisebb kör, ilyesmire gondolok :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Robcsi igen érzem! Amúgy is egy nagy pozitív időzített bomba vagyok! :lol: :lol:

Szirom! Érettük! :wink:

Kép
bettike
Eger

Értettük! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

csak bekuk,allami unnep van nalunk igy apa itthon van,anntenat fogunk szerelni,interneteset :?

gaby,szerintem jo valasztas az inszem,nagyobb eselyetek lesz.

bettike,ez a gorbe csucs,nagyon drukolok.

baba.akkor most oruljunk az 1 cn nek.hajra kivizsgalas.

robcsi.sajnalom a hirtelen faradsagot,de a lenyeg hogy epsegben hazaertetek.

sonjus,ugy latom nem csak nalunk vannak ilyen szornyu helyzetek.mondom en hogy a ferfiaknak is lehetnek megalazo dolgaik.

szirom. mi hasonloan haladunk az en hom 36.8 majd megy feljebb is:)

szezso.drukkolok holnapra.

panni.sajnalom hogy eluszik ez a honap.

vizitdij.nalaunk evek ota van,igaz joval kevesebb penz mint nalatok.anyit mondok hogy par ev mulva mar termeszetes lesz az hogy fizetsz mert hozzaszoksz.en mar nem is emlekszem hogy mikor hoztak be ezt a dolgot.

Kép
monyo83

Monyo! Köszi!
A 3 DPO-val akkor besárgítalak jó?

Robcsi! Akkor én meg egy kis ébrenlétet küldök vissza! Én amúgy attól félek, hogy marha fáradt leszek és ez a munkahelyemen nem igazán megoldható, sokszor kell vinnem haza is melót! Amúgy is jó az alvókám!

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Csikken!
Miért teszteljek? Épp megvan :) de ha gondolod, van itthon egy teljesen véletlenül :oops:
Bár ha jobban belegondolok, én ugye nem hiszek a véletlenekben! A héten nem dolgozom mert beteg vagyok, a könyvelőnéni azt hitte azért nem vagyok, mert terhes vagyok és nem érzem jól magam, majd egy csoporttársam felhívott, mondtam, hogy itthon vagyok, mire megkérdezte, hogy csak nem vagyok terhes, most meg szerinted kellene tesztelnem! Lehet mégis terhes vagyok? :lol: Nekem egyébként rémálmom ez, hogy terhes vagyok, csak nem tudok róla és nem vigyázok magunkra és miattam megy el a baba :? kicsit zizi vagyok mostanában :D
Veletek miújság? Hogy vagytok?

Panni!
Na igen, a humorunk sokat segít ezeken a dolgokon is :)
és köszi a drukkot!!!
Sajnálom, hogy most ilyen hüle hónapotok van!
De meggyógyulsz hamar, és mehet a menet! :)

Monyoka!
Hűha, ünnepi antennaszerelés :)
Kicsit lehet lemaradtam, de akkor kedden volt repesztés?

Zöldi!
Furák ezek a macskuszok nekem így reggelire :shock:

Bettike!
drukkkkkkkkkkk

Robcsi!
Pihengess!
sonjus

reggel hőm 37,1 vagy a betegség miatt, vagy pé volt tegnap :roll: mellem feszül, és tegnap tegnapelőtt éreztem a pocim, szóval akár pé is lehetett, de ezt most akkor nem csíptük meg, betegek vagyunk mindketten, és nem erőltetjük most a kekszet :? Úgysem sok esély van spontán, igaz vannak még csodák :wink:

Csikken
decemberben magánban voltunk, ahol azt írták, hogy normál arányban van

Kedvesem rákattant a témára, most beszélt a Dévai intézettel. Nem hitte el nekem, hogy ott nem ingyenes az inszem :shock: Minden esetre beszélt egy dokival, mondta neki az eredményét, és azt mondta a doki, hogy más a megfesési technika, valahol pontosabban kirajzolódnak a fejhibák, de azt nem tudja, hogy a szabolcs utcában milyen technikával dolgoznak :? na most légy okos domonkos :roll:

Bettike
tuti a görbéd :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Csak gyorsan megköszönöm a sok gyógyulós jókivit, és hogy ilyen kedvesek vagytok hozzám!
Nagyjából jól vagyok, és képzeljétek, most, hogy megint kiaggódtam magamat, és sok panaszáradattal rontottam a topic levegőjét, a kisbabám tegnap délután óta szinte folyamatosan rúgdosott! De jó erősen ám! Egyébként biztosan igaz, hogy ha az anyuka vacakul van, a kismanó is hasonlóképp érez.

Szóval nagyon köszönöm, és drukk, és puszi, sajna most csak ennyi, mert rohanok!
Ja, Baba, sajnálom, de azért jó is van a rosszban! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Babaimádó, jól van máűr Roli. Olyan jó látni hogy minden a helyén van :)

Szezso, ezek a betegségek, fúúúj :(

Bettike, ez tuti baba lesz. Ilyen minta görbét :):)

Sonjus, :) nem tudom miért akartalak megteszteltetni... hihihi

Athiz, éljenek a rugdosások!!! hippijéééé.

Na puszóka

KépKép
Kép
csikken

Sonjus, Gaby, Csikken!
Nagyon köszi! :lol:
De szerintem akkor lenne minta görbe, ha a pé-m nem éppen a 27. napra esne, amikor már másnak éppen megjövöget! De tényleg szép görbe szerintem is! :lol:
Azon gondolkodtam egyébként, hogy nekem vicces lesz, ha az utolsó mensturáció első napjától számítják a szülést! :lol:

Athiz! Hurrá a kis focista! :lol:

Gaby! Most meg már majd nem tudod lelőni a párodat a téma miatt! :lol:

Sonjus! Na ez az, amikor beléd beszélik a gyereket! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!
Ma megvolt életem első vizit díjas élménye :lol:
Voltam a fül orr gége klinikán kontrollon az homlok és arcüreggyuszi miatt. Iszonyat tömeg volt és mindenki elégedetlenkedett és szidta a kormányt :lol: Erre egyik doki kiszólt, hogy demokrácia van ez a kormány demokráciában a többség akaratában lett megválasztva, úgyhogy ne tessék felháborodni, ezt akarák (a többség) :lol: ............. Milyen igaza van!!!!!
Átverekedtem magam a tömegen hogy leadhassam a papiromat a kartonozóba, ott kiálltam a soromat, aztán adott egy számlát a nővérke majd befizettem a vizitdíjat (300 ft) Megkérdezte, hogy akarok-e fizetni. Mondtam neki, hogy nem, de muszáj :lol: inkább fizetek csak gyógyítsanak máááár meg!
Hja és mondtam neki, hogy babát várok, és nagyon nagyon rendesek voltak mert előre vettek és nem kellett ott ülnöm fél napot! Behívott egy orvos, és megvizsgált, sajnos még egy doboz Zinatot felírt mert még mindig nem gyógyultam meg :( :cry:
Lámpáznom kell továbbra is, meg kálcium meg antibogyó...

Na a lényeg ha csak nem létkérdés akkor lehetőleg mostanában ne menjetek dokihoz, mert iszonyat káosz van! Bele kell szegény eü dolgozóknak rázódni ebbe az új "reform" :lol: - ba! Szerintem nap végére duplája lesz a fejük, mert nem csak a fizetéses rendszer változott hanem más is..... Pl ha az oszátlyra kerül felvételre (időpontra) akkor neki lent nem kell megjelenni az ambulancián, de vizitdíjas pöcsétet csak ott tudnak a számlára nyomni... és kavar kavar van! Nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb, avagy fordítva....

Monyó: Igen szerbiában valóban van vizitdíj egy ideje (gyerekeknek, cukorbetegeknek, rendszeres véradóknak...stb nincs), de egy csomó kedvezmény is van, én pl a gyerekeknek ott receptre felírt gyógyszerért még nem fizettem ugyanis ingyé vannak, a gyereknek való gyógyszerek ingyenesek (kicsit családtámogatás???) meg egyébként is a gyógyszerek jóval olcsóbbak mint itt. Egy átlagos köptető pl 250-300 ft ellenértéke. Azért nem mindegy :wink:
Biztosan meg kell szokni, de most még iszonyatos a káosz....

Lili: Gratulálok :):):):)

Mindenkinek mennek a drukkok++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hencsi,
Bocseszka.... Nem engedett be a babanet... :? :x
De úgy látom, hogy kedves társaink már le is írták, hogy kell... Ha nem sikerül, mégsem szólj!!!!! Akkor tegnap már rágyurtatok a pé-re??!!!! :wink:

szezso,
Szegénykém!!!!! De látom a humorérzéked a régi!!! Lehet, hogy az nem is kiabálás volt, hanem egy jó kis heavy metal 'zene'....... :shock:
Virus távozz szezsokától!!!!!!! Vagy, epe ne bohóckodj!!!!!

babaimádo,
OK, köszi!!! munkakerülős hangulatomban vagyok, amúgy is!!! :roll:

robcsi,
Egyem a szivedet...! Jól kitikkadhattál.... De pihentél egy nagyot és minden OK, igaz!!!??? Legalább retket, fincsi zöldségeket kaptál???

bettike,
Ezért lesz ennek a ciklusnak más végkifejlete, mint az előzőeknek.... :roll: :mrgreen:

monyo,
Akkor pihizzetek a szerelés után!!!!! Vagy 'rosszalkodjatok'!!!
Ez van.. Sajnálom én is, de majd a következő hónapban!!!!!!

sonjus,
Azért várjál még azzal a teszttel... Mindig vigyázz Magarda, így nem kell parázni!!!! Amúgy sem kell!!! Nem lehetünk burokban pocakosodás alatt, a Babócák meg úgyis abban vannak!!! :wink:

gaby,
Bizony, hogy lehetnek csodák!!!!
Most már jobban a tetszik a férjed hozzáállása!!! Csak így tovább!!!!

athiz,
Ugye-ugye, hogy felesleges volt aggódni!!! Nagyon örülök, hogy minden oK és megnyugodtál!!!!!
mfpan

Sziasztok!

Bettike!
Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Gaby!
Orulok hogy apa raallt a temara!!! :D Sok drukk az inszemhez!! :D

Szezso!
Jobbulast! :(

Pan!
Kitartas meg hetfoig! :( Remelem hogy jo hireket kapsz majd!

Babai!
Mensi :(
Vizsgalatok :D :D :D

Robcsi!
Vigyazz magadra!!

Szirmi!
Jobbulast Miksanak!
Fogyokuraval hogy alsz?

Tenyleg lanyok!Ki hol tart fogyoval kapcsolatban?
Sonjus!
En is turelmetlen tipus vagyok! :( Szinte minden nap mertem eddig magam :oops: ,de most hogy megvan nem alltam meg ra mert ugy is tobbet mutat :evil: ! :( En kb.- 3-4kg-nal tarthatok! :(

Afi!
Szegeny!Nagyon rosszkor jott ez a betegseg! :( Gyogyulgass gyorsan!

Zoldi!
Edi macskak! :D Veletlenul sikerulhetett oket igy lefenykepezni vagy tenyleg csak ket labuk van? :shock: :oops:
Vizitdij!Haaaat! :evil:
Had ne mondjam milyen sor van a korhaz recepcion! :evil:
Mi mar beszereztuk az elsot! :evil:
Kép
CSODAS... :roll:

Tegnap mentem a korhazba hogy megcsinaltatom a lombik elotti verveteleket!Erre mondja nekem a no hogy a ferjemevel egyutt kb.26eFt! :shock: :shock: :shock: Ugy hogy mentunk ma reggel a Forgacsba ahol INGYEN megcsinaljak! :shock: Azert ne csinaljak mar ezt az emberrel! :evil: Igy lombik elott nagyon nem hianyzott volna meg ez is!Igy megusztuk 600Ft-bol!

Kép
Kép
ancsa81

Ceni,
jó hogy leírtad az élményed. Hát nem megyek ha nem muszály. Persze gondolni lehetett hogy ez lesz. :?
Monyó,
én nem ismerem a rendszert odaát, arra azért kíváncsi lennék vajon ott is ilyen horribilis-e a TB járulék mértéke mint nálunk. Arról nem is beszélve amit Enikő írt, itt nincs ingyen gyerekgyógyszer. A párom pont rendszeres véradó, mégsem marad ki ebből a gusztustalanságból sem. Mindent meg lehet szokni, a nem mindegy hogy milyen áron.
Bettike,
igazán szép görbe, fogadok rád tétre helyre befutóra :P
Szezso,
te is gyógyulgass :(
És mindenki aki betegeskedik!!! Nagyon sok a beteg mostanság :( (Lehet ezért lett vírusos a gépem is? :D )
Vendég

Áfi! Köszi! Azért ne sokat tegyél rám biztos, amit biztos! :lol:

Ancsa neked is köszi!

Tényleg! Mindenkinek küldöm a pozitív bombámat, mielőtt én durranok szét! :wink: Tessék gyorsan meggyógyulni világos!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

Na,hamar kb.egy ora alatt megirtam az elozo uzenetem! :lol:
Folyt.kov:

Athiz!
Nagyon orulok hogy mocorog a babocad! :D Most mar tessek megnyugodni!

Csikken!
Jo hogy tul vagytok mar teljesen a muteten!Lelkileg nem viselte meg Rolit?

Eniko!
De nehezen jossz ki belole! :( :( Ennyi gyogyi utan mar biztos meggyogyulsz! :D
Lanyok hogy vannak?

Lili!
GRATULA!!!!! :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok lányok,

én egy másik topikban vagyok, de lenne egy kérdésem, amire ott nem tudnának válaszolni. Talán ti...hátha.

Kaáli vagy Forgách intézet?
Melyik a jobb és miket hallottatok róluk? Nekem mindkét helyről ajánlottak dokit, nem tudom hová menjek.

Volt már az utóbbi 5 hónapban 2 missed AB (utólagos vetélésem).

Előre is köszi
Vendég

bettike.2dpo.a tickerem csal:)besargithatsz.

ceni.az igazsag az hogy nem tudom nalunk ki a kedvezmenyezett.
mar nem tudom megmondani mikor voltam utoljara dokinal.
ocsem most volt kiirtak a receptet,de megvette a gyogyszert nics ertelme egy gyogyszeret bemenni a varosba.

afi.en nem fizetem a tb a ferjem sem.
nekem van betegkonyvem de semmire nem megyek vele.ha fizetni kell erte nem fogom igenyelni az tuti.ugyis mindent privatul csinalok.
eddig is csak azert van,b.konyvem hogyha veletlen balesetet er akkor ne keljen fizetni.

Kép
monyo83

Cenikő, akkor most mi van azzal, hogy a kismamáknak nem kell vizitdíjat fizetni? Vagy csak a terhesgondozással kapcsolatos vizsgálatokért nem kell fizetni?
Nem csodálom, hogy nagy a káosz.
Ja és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem, pihizz sokat és gyógyulgass!

Ancsa, ez nagyon durva! Szerintem nem rossz a 3-4 kg, én soha nem fogyóztam, de talán ha lassabban megy le, akkor biztosabb a fogyás nem? Vagy rosszul gondolom :shock:

Panni, igen kaptam retket, újhagymát, azt hiszem délután megyek utánpótlásért, de már kocsival. Délelőtt elsétáltunk tesóm melóhelyére, nincs messze tőlünk, úgyhogy megvolt a testmozgás mára :D (meg amúgy is esik az eső)

Athiz örülök, hogy jobban vagy, és hogy a bébi is erőre kapott :D

Gaby, tök jó, hogy így belelkesült a férjed! Ez azért már jelent valamit :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Sziszi!

En eddig ketszer voltam a Forgacsban!Nagyon-nagyon kedves mindenki!
A Kaalirol nem tudok infot!:(
Nagyon sajnalom az elozmenyeket! :cry:

Kép
Kép
ancsa81

sziasztok, jó reggelt!

vakond: jó lehetett látni a picit :D kitartás a rókás-szédülés napokhoz!

sonjus: nem semmi, amit a párod vizsgálatáról írtál. épp elgondolkodtam, hogy lassan az én férjemet is el kéne vinni, de biztosan csak magánba fogom tudni, ahol előre vihetjük az anyagot.
kizárt, hogy kibírna ilyen körülményeket.
a türelmes várakozás nekem sem szokott működni..

kata: hogy álltok a szervezéssel?

szilva: jó hír, hogy elkezdődnek a vizsgálatok...

coca: érdekesek ezek a macskák. hol a másik két lábuk?

baba: hajrá vizsgálatok!

áfi: gyógyulást!

vhencsi: te hanyadikos gyerköcöket tanítasz?

szezso: gyógyulást, menj el dokihoz!

bettike: :D :D :D

panni: a következő hónapban már biztos minden oké lesz, ne aggódj!

robcsi: inkább kisebb sétákat tegyél szerintem is. ha nem akarsz útközben elaludni...

monyo: állami ünnepen pihenni kell...

gaby: az jó, hogy a párod is foglalkozik a témával :D

athiz: látod, látod, rúgdos a pici. most egybe pótolja az eddigieket :D

ceniko: gyógyulást! te aztán jó sokáig benne vagy a betegségben. :(

vizitdíj: holnap megyek vissza a dokimhoz. valószínűleg meg sem vizsgál, egészségessé nyilvánít, ahogy szokott, mondván, hogy gyógyuljak meg a suliban tanítás közben, és ezért fogok én neki 300Ft-ot fizetni! (a tb-t nem számolom most, amit minden hónapban kifizetek) no meg elképzelem, ahogy megyek algopyrint felíratni, és állok legalább fél órát sorban, hogy megkapjam a receptet! na jó nem mérgesítem tovább magam, de ez akkor is tragédia...

A betegeknek, akit kifelejtettem, gyógyulást! mindenkinek mennek a drukkok! látom, a holnapi nap jó sűrű lesz :D

katica
katica30

ancsa: vérvétel eredmény mikor lesz?

katica
katica30

Az igazi sokkhatás az most az előbb ért. Összeszedtem a csajokat és elmentünk a patikába kiváltani a gyógyszert!
1 doboz 10 szemes Zinnat antibiotikumért, mennyit fizettem???
Ennyit: :shock: :evil: :shock: :evil: Kép
Azaz 3111 ftot :shock: A jóbüdös k¤¤¤a anyjukat! Szombaton még 2000 ft körül volt :evil: Mondom a aptikusnak, hogy nem mondja komolyan, hogy 3111 ft 1 doboz antibigyó. Erre ő: de igen sajnos, ezek (kormány :evil: ) minden hétre tartogatnak nekünk valami meglepetést :shock: :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Katica!
Es tenyleg meggyogyultal?
Eredmeny az meg soka lesz!Lesz meg egy huszon valahanyadik napi vervetelem es ha annak meglesz az eredmenye akkor megyunk vissza az intezetbe!Meg kb.egy honap! :(

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: