A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi, ez eszeveszettül jó!!! :D :D :D
a többit is léciléci :D
votiv

Barbi,
ez sajna eléggé igaz rám :roll: :
"zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd." :lol:

Deni,
Bálint is épitésre használja többnyire a fakockákat :D
fibi

Votiv,
a budaörsi lakás a föutrol nyilo mellékutcában van, de lehet hogy tényleg zajos különben :? és az érdi ház nagyobb és a kert is tökjo, a környékröl eddig jot hallottam csak ismeröstöl. És ebben a városrészben (Tusculanum) van a Montessori ovi is :wink:
Bia nekem messze van, ill. Érdröl egyszerübbnek tünik a bejárás Budára. Törökbálint még szoba jöhet :wink:
fibi

1 év után
- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de „csodálatos” lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból…
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi…"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére.

A későbbiek folyamán
- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni. Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával…
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa.
SZÓVAL, JÓL GONDOLD MEG…J
gödibarbi

Macs,
csak annyit mondok, hogy téged annyira jóóóóó olvasni :mrgreen:

Votiv,
egyáltalán nem önfényezés, szerintem igenis légy büszke arra, amit önerőből elértél :lol: és mellesleg nem semmi volt eddig az életed :lol:

Fibi,
nekem is tetszik a börsi ház színösszeállítása, nagyon kellemes az összhatás! :) Mi eleinte hármasban mentünk fodrászhoz (mindhármunkat vágtak is), Marci óta négyesben, hát ez egy logisztikai zsönglőmutatvány :D Most már Marci elég nagy, úgyhogy legutóbb itthon hagytuk anyukámmal, és olyan kevésnek tűnt az az egy gyerek :D Vigyél olyasmit, ami egy helyben leköti 20 percig (nálunk a matricák voltak a eddig sláger, azokat ragasztgatni, leszedni nagy móka), és semmi gond nem lesz :)

Vica,
köszi a talis képeket! :) Nem lehet, hogy Máté pocakját megfeküdte elsőre az alma, és azért nyűgösködött?

Gabi,
mi van? :(

Zuz,
kocsi + kendő, EJHA, szuper vagy :) Bazsó hogy van? :)

Moni,
névnapokat mi sem tartjuk, legalábbis szűk családon belül (tágabb családban "illik" köszönteni, próbáljuk nem elfelejteni :? ), és Dóci névnapját majdnem elfelejtettem... természetesen köszöntésben mindig csatlakozom :D De valahogy nem vagyok hajlandó lelkiismeretfurdalni, ha véletlenül felejtem, mert számomra a születésnap az igazán fontos :)

Köszönjük a +++-t, Marcika most épp kicsit hőemelkedéssel küzd, ez már sajnos túlmegy a fogakon, de eddig nem tűnik komolynak :) Most szuszmákol az ágyában, szerencsére aludni tud :)

És teszek fel egy jobb képet Dóciról, a múltkorin kicsit morc volt :D

Kép

vera
kisün

Barbi
:mrgreen: :mrgreen: Mi találtuk meg már úgy Dócit, hogy miközben egy falat öcsinek, egy falat bobinak alapon osztogatta a kutyakaját, egyet jóízűen rágcsált :lol:
kisün

Barbi :) Ez tényleg nagyon jó volt!! :D :lol: Köszi :D

Fibi :) Rám sajna több mondás is igaz :lol: :lol:

Votiv :) Hű, Te aztán sok mindent tanultál és csináltál! De a lényeg, hogy végül megtaláltad azt, ami (no és aki :wink: ) a szívedhez legközelebb áll! :D

Johi :) Fannikának bulást!!
denizsa

Neet!

Mondtad, hogy messze van a bölcsi, de azt nem gondoltam, hogy ennyire! :( Akkor nálatok nem is lesz aznap reggel összevont csoport 6-8-ig? Hát ez elég kiszúrás!
Csütörtökre meg törhetem az agyamat a farsangon!:)

Vica!

Köszi a választ! Végül megoldódott a probléma, egyszerűen nincs időm elmenni az igazolásért! Úgyhogy nem agyalok rajta tovább, le van tojva! :?

Den!

Igen, jövőhéten még végig ott leszek Timivel a bölcsiben!
Én mindkettőt beadattam Timinek, a meningococcus (gennyes agyhártyagyulladás) ellenit és a pneumococcus ellenit is! A meningococcust 1 éves korában, a másikat nemrég! A pneumococcus elleniből 2 éves kor alatt 2 db kell!

Barbi!

Fog!:(

Fibi!

Nekem nagyon tetszik a házikó! Az ilyen földszintesek nekem jobban tetszenek, mint az emeletesek!

Na, ennyit bírtam írni, pedig még akartam, de fél óra mire egy szót bepötyög a gép! Remélem nem döglik be!

Jó éjt!
ILdi
ildi76

és Nonni,
üdv újra itt! :D

Ildi,
farsang, de jó :D Mi lesz Timi? :)
kisün

Vera :) Jaj de jó kép Dóciról!! Nagyon csini a csattokkal! :D Remélem Marcinak nem lesz komolyabb baja! kutyakaja :lol: Bálint is szereti ragasztgatni a matricákat, csak akkor tör ki a balhé, ha vhova jól odaragad és nem tudja leszedni... :lol:

jó éjt mindenkinek!
denizsa

Den!

Pneumococcusról ezt találtam:

http://egeszseg.origo.hu/cikk/0616/0900 ... ccus_1.htm

ILdi
ildi76

Den,
a képen épp szedegeti ki a csatokat :lol: Ó igen, a lenemjövő matricák :lol: Lehet egyébként olyan füzetet kapni, ahol tematikus matricák vannak, pl. állatok: tehenek, tyúkok stb., és ezeket egy üres parasztudvarra lehet ragasztgatni :) És azok könnyen lejönnek, akárhányszor le lehet őket hámozni, és újra lehet ragasztani az összeset :D Pocak hogy van? Nemsokára jön a fagyiszezon :mrgreen:
kisün

Ildi :) Nekem meg doki aszonta, hogy 1 éves kor alatt kell többször, aztán már csak 1x a szuri :roll: Mindenesetre köszi, majd még1x rákérdezek, úgyis sokkal később jár le a vakcina, akár a 2 éves kort is megvárhatjuk. :?
denizsa

Mindtha egy fokkal jobb lenne a gép! Hurrá!:)

Vera!

Dóci nagyon hasonlít rád!:)
Totál Hófehérke fanok vagyunk! Napi 2X nézi meg a DVD-t, plusz altatásnál is elmesélteti velem párszor! :D Szóval asszem megvan mi lesz! :)

Nonni!

Tényleg...Írj még magatokról! Hogy vagytok! Képek esetleg? :)
ildi76

Kép

Greti!
Kép

Bálintoknak Boldog nevnapot!
Kép

Blaye!
Kép

Votiv :)
Alomszep vagy a kepeken :D :D Apafej tenyleg nagyon buszke lehet!
3 diploma :shock: :shock: Emelem kalapom!!

Talis kepek nagyon szuperek!!!

Barbi :)
Ez nagggggggyon cool!!!!!!!!!!!!

Ancsi :)
Meg nem mondtam,hogy szuper a tabla,majd kuldok friss kepeket rolunk!!!
Nuni :(
bkrityo

Ildi :) Köszi! már én is olvasgattam utána, csak azt sajnálom, hogy a gy.doki nem adott részletes tájékoztatást, úgy kellett mindenre nekem rákérdezni... :roll:

Vera :) Hú, ez a füzet nagyon jó, majd keresek ilyet! :D Köszi, pocaklakó jól van, most épp az oldalamat edzi :lol:
denizsa

Den!

A meningococcus ellenit is többször kell beadatni 1 év alatt, 1 éven túl elég 1 oltás!
A pneumococcus elleniből is többször kell 2 éves kor alatt, 2 év után 1 oltás!
ildi76

Ildi :) Igazad van, találtam végre egy ajánlást, abban tényleg az van, hogy 23 hós korig 2 oltás, utána 1. Úgyhogy akkor még várunk, ill. majd megkonzulálom a dokival (csak tudnám, miért mondott 1-et?). És tényleg nincs a szurinak mellékhatása (láz stb.), ugye?

Na megyek vízszintbe...
denizsa

Hű, micsoda oltás-információdömping :lol:

Kata! Merre vagy? Sok a munka, vagy úgy nekiindult Ákos felfedezni a világot, hgoy már nincs időd?

Deni :) Remélem, már alszol és holnap kipihent leszel, kell az erő :wink:

Krityókám :) azért mesélj is!!!

Votiv :) Én is büszke vagyok rád :)

Móni :) Hol vagy és jól?

Holnap megyünk Másáékhoz meglátogatni édes rosszcsont Orsikát és pocakbabát no meg anyukájukat :)

indianyo

na most úgy jártam, mint az egyetlen írástudó a bantu faluban :shock:
a családból mindenkinek én csináltam meg az adóbevallását miközben az enyémet meg nagyon kedvesen megcsinálta a VH könyvelője :lol:
hogy nekem ne kelljen ezzel vesződni :lol: :lol:
ilyen balek vagyok én...
viszont üdítően simán és gyorsan mentek a bevallások, könnyen kezelhető a rendszer (még amíg működik, ki tudja, mi lesz holnap???)
szóval ez igen, végre haladunk a korral :)
már csak az ügyfélkapunak kéne normális előjegyzéseket adni, és akkor oké :)

csak tudnám, hogy a nyugdíj-folyósítónak miért kell floppy-n (!!!) benyújtani egy DOS-alapú (!!) nyilatkozatot???? :shock: :shock: :shock: hetek (hónapok) óta szenvedek vele (a sok vacak XP-s gép nem viszi :wink:), ha nem az "elektronikus bevallást" választom, kb 2 perc lett volna kitölteni a papírokat :twisted:
cuki...
votiv

Reggelt!
Próbálok válaszolgatni, kiürült a ház. :)

Zuz,
jóbarátos falak rulnak! MI is színzetünk kissé, de csak haloványan, hogy ne kisebbítsük optikailag a pici házikónkat. :)

Johi,
Fanni jobban van? +++

60 napos Nukada, :D
karfiolleves rulez, nem ettem ezer éve!

Amerikai Szépséget ezer éve láttam egyszer, de megnézném újra mert tetszett!!

Ösztöndíj: nekem átlagosan annyi volt, hogy a bkv (diák)bérlet fussa belőle. :shock: Most egy kicsit több (4.5 voltam előzőleg), de ha felnőttbérletet vennék, max egy hamburgerre maradna utána...
De gondolom, ez is sulifüggő.

Fibi,
2éves státusz kimaradt, minket senki nem hív sehova. :lol: De ez azért is lehet, mert tudják, h bölcsis és ott úgyis nézegetik őket, rendszeresen, még fogorvos is. Sztem ha zavar, vidd le a védőnőhöz, oszt annyi.
Fodrászhoz nem mertem elindulni Eszterrel. Kivátram egy szombatot, amikor apjuk ráért. Azóta növesztem. :lol:

Macs,
vau :D :D :D

Szia Gigi, éljen a te Bálintod is! :)

Vica,
enyém pasi bemegy az első szembejövő bótba, és onnan hoz nekem vásárfiát, és még egyik sem ment vissza. :wink:
És köszi a kérdést, egy ujjon is megbírom a 60 kilómat. :mrgreen:
És almához : egészségére! :)

Ábel tudja, mitől döglik a légy... nagyon jóóóóó! :D

Nukada,
nálunk nemsokmindent találnál, ami NEM ikeás. :D Beleszerettünk, csak ott vásárolunk. Ugyan van egy kikás komódunk, de azt nem lehetett otthagyni (30 helyett 13 ezer volt és pont passzol).
És igen, Eszter is szrájkol, nem megy szerdán bölibe. :)

Elvileg van ilyen összevonott csop a sztrájk idejére, de most elég kusza a helyzet: elment a kedves Klári néni, a másik kettő Eszternek nem (Sem) szimpi, nem is szól nekik ha pisilni kell, naponta 3x bepisil, most aszonták, megy vissza a pelus, mert ez nem szobatisztaság, csak ha megbízhatóan szól... ugyan próbáltam megértetni velük, hogy 2 hetet itthon volt az ujja miatt és közben eltűnt a kedvenc nénije és adjanak neki időt, hogy vissza és átszokjon, de beintettek. Nem kell pszicjológusnak lenni, h az ember megértse pedig.. mondta is Eszter: "Klári néninek szólok, ... néninek Eszci nem szól... nem kell bölcsi... Klári néni aranyos, .. néni nem ajanyos...." Erről ennyi. Tudatosan nem szól, h pisi van. Bosszantja őket a kis csibész... nem tudom, sírjak vagy nevessek, de iagaz van sztem. És azt sem értem, miért engednek el félév közben egy nénit a piciktől, akiknek az is számít, h kék vagy piros bögréből isznak, nemhogy melyik néni vigyáz rájuk... nem???
A 6-8ig összevont csop kérdése meg: zuram 3/4 8ra viszi Esztert, így nagyjából beér 8ra dolgozni, de Eszter nem egyszer egyedül van!!!! Nem tom, más hányra jár dolgozni, de nem egy gyerek van 9re hozva!! :roll: :?
És igen, a legbazimesszebb bölibe vették fel, nem oda, ahova jelentkeztünk, ami tőlünk kocsival is majdnem félóra (mondjuk 20 perc), de bkvvel úgy másfél óra, de jó esetben is 1 és negyed. Tehát ha viszem, hazajövök, érte megyek, hazahozom, az üszkve 4.5 óra utazás nekem. Fincsi. A diploma és nyelvvizsga mellé venni kék egy jogsit is.... hamarost!
Hupsz, kissé floodoltam, bocsi. 8)

Barbi,
jó a szöveg, bár ismertem már. A legjobb: nem tudod, mikor volt utoljára leengedve a hajad. Dehogyisnem! Amikor mentünk be a H-ba szülni. :D
neet
neet

Monisa,
fejencucc elvetve, marad a babakocsi. :)
neet
neet

Sziasztok!

Utólagosan is nagyon boldog Bálint-napot Bálintoknak és nem Bálintoknak egyaránt! :D

és ÓRIÁSI GRATULA BLAYE-NEK A BABÁKHOZ :D :D :D

Barbi,
nagyon sok igazságot mondtál :lol: :lol: :lol:

Vica,
almához grat! :D

és minden fogzónak kitartás! mi megrekedtünk továbbra is 4-nél
:mrgreen:

Nonni,
üdv! :D

Kisün,
aranyos a kép a lánkádról! :D

Den,
sztem láttam a vonalzót korábban is, de ezek szerint csak erősen gondoltam rá, hogy említsem :oops: :mrgreen: komoly meló itt mindenkit követni :lol: :lol:

tanulás: hát, sztem azért nem annyira egyszerű olyan munkát találni, amiből az ember tandíjat csenget és még esetleg meg is él - pl ha egyetmistaként órabérben dolgozol, akkor elég nehéz bejárni a szemináriumokra; úgy tűnik sokszor a bölcsészen, hogy a munka a felsőbbévesek privilégiuma - de persze más a bölcsész és más mondjuk egy életképesebb pénzügyi fősuli vagy hasonló
én államilag fin-ra jártam eddig (ami mellett felsőbbévesként dolgoztam), a túlfutásért fizettem csak, de ha nekünk is bejön az, hogy a gyed-re nem kapunk mentességet, akkor nemtom, pl milyen melót fog az ember lánya találni egy kisgyerekkel gyesen, amiből meg is él és kijön a tandíj is (tudom,nem kötelező tanulni, de vannak álmok is ;) )
kedvezményt meg talán most tudok majd először bármire is kapni, mint csóró egyedülálló anyuka - eddig hiába laktunk nyugdíjas muterral ketten egyedül, mindig csak lecsúszni sikerült mindenről - de tény, hogy én nem vagyok "ügyes"

úgyh, persze, legyen tandíj, meg színvonalemelkedés meg körülmények javítása (pl olaszon nem tudnak se fénymásolni se nyomtatni se semmi; ezért nem annyira fura, hogy floppy-n kel beadni a dolgokat - én se tudnám máson pl ezzel a géppel), de pl lehetne havi tandíj illetve én szívesen becserélném a diákhitelt a tandíjra.....

Kép

Kép

:D
szrekuc

Neet,
Klári néni :(

Ábel most is a vezetékessel zsonglőrködik :roll: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

egyetem alatti munka meg tök sokszor bizony eléggé fekete.... (üssetek! :wink: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
még jó hogy nem fehér! Mi a baj azzal? :lol:
neet
neet

Jó reggelt!

Ildi neked írtam pü-t.

Üdülésicsekk ügyebn van egy elég rossz hírem:
idén családosoknak nincs pályázat.
20170114224602

Sziasztok!

Aranyosak vagytok csajok,igazából már meg is bántam a tegnapit,de kijött belőlem! :?
Tudjátok nekünk is van egy Bálintkánk,odafent.... :cry:

Zuz,Votiv:
puszi Nektek :!:

Zuz:
jobban vagytok?

Votiv:
nagyszerű,hogy minden okés.Most akkor nem volt uh?

Blaye:
ISTEN HOZTA AZ IKREKET!
Gratulálok!

Nukadu:
nálunk nagyon boldog lennél :D
Épp tegnap jegyezte meg a férjem,hogy az első reggelünkön az új házban valószínüleg a víz kiveri majd,hogy hirtelen eldöntse:a B.örsi v. az Örsi ikeában ébredt :mrgreen:

petergabi

Vica!
hullámpala ellen semmi, csak lakóház tetején még nem láttam.de nyilván nem szigetel úgy, mint a cserép. egyéb építményeken oké. miért? csak nem a tiétek hullámpalás? (mármint az egész ház?)

Nukada, Ruz!
honnan ez a sütő?

Deni!
az más betegség. a meningo olyan baci, ami náthát, de agyhártya gyulladást is okozhat. a pneumo meg asszem tüdőgyullásdás-félét. mennyi volt a pneumo oltás? mert a meningo 7eFt!

Votiv!
én eddig folyamatosan mindenes titkárnőként robotoltam, és annyira belefáradtam, hogy nem szeretném tovább ezt csinálni. nekem nagyon stresszes volt a meló, előbb szívritmus zavart, majd depressziót kaptam, gyogyókkal kezeltek, aztán mikor Pestre kerültem, jobb volt a szitu, de a stresszt tovább se bírtam, és fülzúgásom lett, amit azóta se tudnak meggyógyítani. :( engem már az is kikészített, hogy tudtam, hogy 6-kor este dolgom van, és a főnököm direkt még 5-kor adott valami munkát, hogy nehogy szabaduljak. a fülzúgást egy olyan időszakban kaptam, amikor kb. 1 hónapig reggel fél 8-tól este 10-ig csak és kizárólag lakás adás-vételi szerződéseket kötöttem. nagyon oda kellett figyelni, és még kajálni sem volt időm, éjjel se aludtam, mert ez járt az agyamban. nem beszélve róla, hogy legutolsó helyemen kikötötték, hogy takarítsam szépen az irodát, mert ezért nem vesznek fel külön embert. megalázó volt számomra, hogy én (meg mikor jött egy új csaj) takarítottunk alap órabéren, míg ők csinálták a disznóólat. a vidéki állásom meg olyan volt, hogy hiába tettek be mondjuk 3 hónapba üzemi munkára (teljesen más szakmai terület), 6-18-ig melózni, anyámék nem engedték, hogy felmondjak, mert nem lesz pénzem. (ekkor minimálbért kerestem!!!) úgyhogy nálam a minden mindegy alap semmiképp nem működött. erről a munkáról amúgy könyvet tudtam volna írni, a főnököm egy idióta arab volt, aki éppen csak a lábát nem törölte belém. pedig akkor már "vezető titkárnő" voltam, még 2 csaj útját is egyengettem.
szeretnék valami biztosabb és jobb állást, valami jobb végzettséget, hogy ne legyek ennyire kiszolgáltatott.

Indi!
egy pszichológus mondta, hogy a gyermekeket ért nemi bántalmakat is így szokták kijátszatni belőlük, vagy eljátszatni velük.

Vera!
Dóci mennyire édes. tök keverék ez a gyerek, de a haja, az a tiéd!!! :)

Neet!
mivel ha te viszed Esztert a bölcsibe, nagyon kevés időd marad, majd csinálhatnánk dumálós napokat, amikor eljössz hozzánk addig. elvileg tök közel van az ovi! meg a Szavoyába is el lehetne menni, ha kínaira vágysz :). és az amcsi szépséget is megnézhetjük majd :D

Kriszta!
halálra röhögtem magam a hsz-eden, azt hittem először, hogy "nuni"-ként írtad alá :DDDDDDDDDDDDDDDd
ancsipancsi

Juc:
na ne már :twisted:
Akkor ki kap???
Habár ma hallottam,hogy az egyedülálló szülők gyermekei nem kapnak szeptembertől ingyentankönyvet :shock:
Ha mondjuk 2 iskolásod van az min. 30ezer :evil:

petergabi

Vica!
most jöttem rá, hogy Fibinek írtak miatt kérdezted. az volt a kifogásom, hogy az a hullámos épület jóval alacsonyabbnak tűnt, mint a ház. azaz vagy garázs volt, vagy melléképület, mindenesetre egyszer én megszívtam, mert mentem háztűznézőbe, és kiderült, hogy a melléképületet (kb. 2,2 m-es belmagassággal) akarták eladni nekem, ami még csirkeólnak se ment volna el.
ancsipancsi

Gabi!

NYugdíjasok,fogyatékkal élők és SZAKISKOLÁK!
20170114224602

Szrek,
üssön meg a gereblye, de nem én! Neked az azimpi, nekem meg csak az volt a lényeg, hogy fizessenek :D

Neet,
jól hangzik, amit a bölcsiről írsz :( én is és apa is 7-re járunk melóba és Ketteskét sajna mndenképp bölcsizni kell majd :( ezek szerint tök egyedül lesz... :(

Barbi,
jót röhögtem, főleg az 1 éves kori leíráson :D

Kisün,
Dóci édes a csatokkal :) tiszta Te! :)

most nem tudok töbet írni, mert
1., dógomvan

2., a Lányom felemelte a lábaimata földről és mivel forgós fotelban ülök ( NUkada! IKEÁS!! :mrgreen: ), a lábamnál fogva pörget körbe és röhög, így meg nem egyszerű írni...

szép napot mindenkinek, majd jövök oszt leszek...

csók

Macsek
macskanyu

Drága Márton és Máté kollégáknak szebb napot, mint a tegnapi volt! Sikerült ma éjjel is alkotnunk egy 2 órás alvásszünetet úgy fél 4 és fél 6 között - csodajó volt :wink:

MEgy valaki msotanában gyerekorvoshoz? Szeretnék kérni egy Cataflam csepp receptet. Enyém doktornéni szeritn ugye a fogzás nem fáj, így nem ír fel, Nurofen nem használ, paracetamolt pedig nem szeretnék a dedicseknek.

Pusz, szép napot midnenkinek!

indianyo

Jucus!
elolvastam a nyugdíjast, hátha anyukámnak, akinek 65eFt a nyugdíja... 40e Ft az üdülési csekk, de felét neki kell fizetnie. :lol:

ráadásul a pályázat kiköti, hogy aki 2006-ban kapott támogatást, idén nem vehet részt. tehát, még ha lenne is nekünk való pályázat, akkor se kapnánk.
ancsipancsi

Neet. Macs,
félreértés ne essék, egy csónakban evezünk ;) :lol: csak hát elméletileg ne legyen már olyan, hogy a feketén munkáltatók profitáljanak abból, hogy az egyetemre készülők/egyetemisták vadul munkát keresnek

Indi,
mi nem megyünk doki nénihez, de remélem, hogy javul a helyzet fog-fronton :cry:

Macs,
imádom a csajod! :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Írtam, hosszút, Fanni egy elegáns mozdulattal kitörölte az egészet, tudnám, hogy kell ezt ilyen egyszerűen?? Annyira ért hozzá, hogy csak na.

Indi: a cataflam az segít nektek fogzáskor? az arra is jó? és mi az, hogy nem írja fel.

Nuk: nálunk is jól éreznéd magad, ikeja ikeja hátán.

Gabi: végül melyik konyhát vettétek, egyáltalán ikeás lett?

Köszönjük a kérdést, Fanni már jobban van, nem tom mi lehetett a láz.

Barbi: nektek jobbulást, remélem tényleg csak fog. +++

Indi, Kissün, Vica: jobb éjszakákat nektek. Nálunk csak reggel 1/27 kor volt iszonyat hiszti, kisasszonkának semmi nem volt jó, se kézben, se ölben, se ágyban, se evés, se ital... nem tudtuk megfejteni a baj okát.

Macs: tényleg kő a rizsa? :-) mert akkor zuramat ráeresztem a témára

Ancsi: Lencsi nagyon édes a képen, remélem hamar kiheveri a rossz élményeket.

Üdülési: jaj, de jó... pedig tavaly azzal kecsegtettek, hogy majd idén, mivel tavaly már nem kaptunk. Na ez a mi formánk.

Zuz: Ti már jobban vagytok? És nagyon ügyes vagy a közlekedéssel, le a kalappal előtted.

Votiv: eddig is tudtam, hogy penge vagy, na de hogy ennyire. De lényeg, hogy rátaláltál mostani munkádra, vagyis, hogy a főnökőd rád talált. :lol:

Jó sokat írtam még, de arra nem emlékszem, meg Fanni ismét közeledik, gyorsan elküldöm...
johanna1975

Drága Ancsi, sajnos a kiszolgáltatottságon mit sem csökkent a jobb papír :( :) de teljesen értem és tisztelem az igyekezetedet!!! :)

a titkárnői állás gyönyörei ismerősek! én szerencsére megúsztam komoly egészségkárosodás nélkül (már előtte is depis voltam), úgyhogy csak csúnyán lefogytam :D

a külföldi főnökről is tudnék mesélni, legutóbb egy osztrák irodában kezeltek úgy mint a gyarmatosítók az utolsó kis négert, és a tetejébe még a fejem fölött a Monarchia térképe lógott :twisted: :lol:

jesszus Isti bontja a házat a húsklopfolóval...

(ui, a mindent egy lapra azért nem egyenlő a minden mindeggyel :wink:)

votiv 8)
votiv

Ancsikám,
dumálós napot bármikor, de csak márc 31 után. (szakdoga deadline) most eléggé erre vagyok ráállva, nem akarom/tudom tovább húzni már. Megyek is.

Szrek,
sok évig voltam nem fehér. Muszáj volt, nappali főisk mellett, rugalmasan dolgozni csak így tudtam. Jól jártam akkor, a nyugdíjat meg úgyse érem meg...- :wink: De nem is éri meg, nyugdíjpénztárnál dolgoztam, tudom, miről beszélek. :twisted:
Most el, vár a fogadott fiam, akit legszívesebben kitagadnék.. (Harry Potter..)

neet
neet

Barbi:
Tök jó ez a kis gyűjtemény!!!! Önző módon engem most az a pont érdekel, ahol a baba fejét és tampon hasonlítják össze... Olyan, mint a telefonvonal: átjön a hang, használom, de hogy hogyan azt soha nem fogom megérteni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibi:
Felhívtad a Tb-i lakást? Amúgy a Kisfaludy utcában van. Az érdi nekem is szimpibb, mint a börsi! A Montessori oviban dolgozik/dolgozott(?) egy ismerősöm.

nukada

Sziasztok,

Most csak gyorsan:

Indi :) én tegnap óta azon agyalok, hogy mit mondjak dokinéninek, miért kell két receptet írnia ugyanarról - Cataflam -, merthogy nekünk is lassan elfogy..... Tippek???

Vica

Kép
Kép
vica94

Külföldi főnök:
Tavaly a Mo-i régió főnöke egy szerb csávó volt (IKEA)... El tudjátok képzelni?!?!?!?!? havonta 1x megjelent, üvöltözött mindenkivel, aztán elment. A főnököm úgy osztott be, hogy véletlenül se találkozzam vele, mert én megmondtam, hogy ha velem üvölt, talán még szerbül is (magyarul nem beszélt, csak ért mindent...) elküldöm a ...ba, de angolul biztosan!

Meló:
17 évesen apukámnál voltam titkárnő egy nyarat, ami abból állt, hogy számlákat gépeltem, meg készültem a KRESZ vizsgára... Gimi után elkezdtem a Károlin japán-komm. szakot, de sajnos volt egy műtétem, ami valszeg pszichésen jött ki, úgyhogy azt abba hagytam, elmentem dolgozni a CORA butiksorára. Utána mentem az IKEA-ba, közben elkezdtem az ELTE óvónőt estin. Most azt is abba hagytam... Még van időm diplomázni, akár ingyen van/lesz, akár nem!

nukada

Szééép jo reggelt :D

Hu, jo rövid lett a hajam, erre nem is számitottam :lol: és nem is kértem frufrut, erre azt is vágott :o no, nem baj, ezzel könnyebb bánni, csak jol összeborzolom, és kész is :D és amugyis gyorsan nö a hajam :)

Bálintot meg kell zabálni: elleste a fodrász technikáját, és amikor hazajöttünk, fogta a játék csavarhuzoját, és elkezdte ütögetni a babája fejét, és mondja: "levágom Kati baba haját" :lol: Most meg a régi gumis fogkeféjével dörzsöli a száját, és mondja, hogy "megmosom Kati baba fogát", elötte meg megitatta :D ugy látom, lesz itt nekem segitségem :D

megyek visszaolvasok....
fibi

Fibi:
Bálint édes!!!! Nem kell költeni bébiszitterre! :D

nukada

Nukada,
felhivtam, a legolcsobb lakás 25 milla, és 70 nm, ami csak másfél szoba. sajna abban nem férünk el majd, és se pince, se tárolo :( Azért köszönöm a tel.számot és az infot :) Még persze körül fogunk nézni T.bálinton is.

Kisün,
jo az ötlet :D akkor ilyen matricás füzetet nekem is be kell szereznem :lol:

Ildi,
földszintes házak nekem is sokkal jobban tetszenek, mert én marhára fosok a lépcsökön :? nemcsak hogy a gyerek(ek) felmásznak, lepottyannak, hanem én is csusztam már meg rajta terhesen is, meg Bálinttal a kezemben is.....

Neet,
védönöhöz járunk kb havonta (miattam most), és aszondta, nem kell 2 éves státusz. A gyerekorvosunk meg állitolag mást mond. De tudod mit, tojok rá, ha akar vmit, hivjon fel :lol:

Juc,
üdülési csekk :evil: pedig szerettünk volna még szülés elött egyszer egy hosszu hétvégés kikapcsolodást, akkor nem fogunk :(
És igy akarják ösztönözni a népet, hogy szüljenek még gyereket???? Bocs, Indi meg Neet, hogy nyavalygok..... Tudom, ez sem kötelezö, mint a tanulás :? :)

Szrek,
multkor mondtam, hogy szolok, ha lesz Sugárban tali. Holnap 10-kor ráérsz? Macsékkal és Pocakékkal ott lesz randi :D

Ancsi,
mi házunkon is hullámpala van csak :lol: az tény, hogy a szigetelés kicsit kaki, de azt a munkásemberek is elcseszték belülröl.... kissé átfuj a szél a padlástéren....
És a börsi lakás képén az lehet hogy a garázs, mert azt irja, tartozik hozzá.

Macs,
dokinál mi volt tegnap?

Deni,
önkorminál megusztad 200 alatti vérnyomival? :P

Johi,
Fanni láza lement végül? mit aszondott doki tegnap??
fibi

Fibi:
Húúúúúúúúúúúú, az baromi drága... Ahhoz képest, amekkora.
Szigetelésre (is!!!) figyeljetek nagyon oda, mert nálunk minegyik ház penészedik... A miénk is, bár nagyon minimálisan 1 sarokban. De a bátyáméknál brutális volt... Nem csináltatták meg a födém szigetelést rögtön, most megcsinálták és semmi penész!

nukada

Hiába jegyzeteltem, kimaradt pár dolog:

Votiv,
tök ügyes vagy, hogy ennyit tanultál már, és még nálam is fiatalabb vagy pár évvel :lol: Arrol a sulirol, ahol a kreativ irást tanultad, majd egyszer kifaggatlak, ha nem felejtem el :) Az irásterápia szakon is van ilyen tantárgy, de lehet hogy az teljesen más...

Zsan,
jol vagytok, kicsit eltüntél. vagy azota is Denzellel vagy? :lol:

KépKép
fibi

Nukada,
ugye? :( és a Tiétek is uj épitésü?
fibi

Fib:
Igen, de mi "építettük", nem kivitelezős volt. Sok hátránya van, de legalább minden úgy ment, ahogy mi akartuk... Meg már bevált kőműves/ács brigádunk van, így könnyebb volt!
Mindjárt keresek képet és rakok fel a házról!

nukada

Épül a hátsó fedett terasz:Kép

Párom a mcskának mutatja be a pici papgályokat:
Kép

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: