A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Nem akarok senkit sem megbotránkoztatni, de mi nem kókuszmatracot vettünk, mert nem gyõzött meg az "átfolyik rajta a pisi, és hamar megszárad" elv. Ha átfolyik, akkor ki is kell azért mosni, különben büdi marad. Azután meg is kell száradnia, és mi tényleg nem tudjuk megoldani itt a panelben, hogy kiteszem száradni a napra egy órára. Aztán mi van, ha pont akkor kéne szárogatni, amikor valamiért muszáj lenne ágyban feküdnie a babának?
Nem akartam feltétlenül nejlont rakni alá, azért kérdeztem úgy, hogy vízhatlan lepedõ van-e. Létezhet(ne) elvileg olyasvalami, ami felül textil, alul valamilyen vízhatlan, de szellõzõ anyagból van, nem?

Köszi mindenkinek még egyszer az összes jótanácsot, kispapival átolvassuk még egyszer az egészet, és kitaláljuk szépen, hogy mit vegyünk, mit ne.

Puszi
Franyo
33
franyo

Franyó,
Baby Bruin lepedõt, szinte mindenhol lehet kapni, ahol babás dolgokat árulnak.Kép Én az Auchanban vettem, de kapható Corában, Brumi Maciban és szinte mindehol. Nem egy drága valami(399,-), ezért is vettem, aztán majd meglátjuk, hogy válik be. Nekünk sima szivacs matracunk lesz, nem drága kókusz, így a légáteresztés szempontjából mindegy.

LeszterKép
kérem szépen én is az almás pite receptjét.Kép

Gombóc,
várom a lágos recipét is, ha lehet.Kép

Urszila,
örülök, hogy nõ a pocak, csak így tovább.Kép

Míg bennt voltam, több szülés megindulását is láttam és hát meg kell mondjam, nem igen tudtam elhinni, hogy még aznap baba lesz.
Az egyik lánynak csak a dereka fájt, elõtte 2hétig bennt feküdt, lépcsõzött, de semmi. Aznap nagyon fájlalta a derekát, majd du. 3kor 2ujjnyira nyitva volt a méhszáj, 10.30kor megszületett a baba.
A másik lánynak se volt fájása, csak aznap reggel kezdõdött 5.30tól folyamatosan 10perces fájásai voltak, egészen 3ig, amikor is 1ujjnyira nyitva volt és levitték a szülõszobába, a baba 11.30kor született, igaz császárral, mert nem fért ki.

Most nemrég fájt nagyon a hasam alja, vajon ilyen a jóslófájás???Kép Ma már 2 bögre máélnalevél teán vagyok túl, remélem lazítani fog rajtunk. A suliba sem mertem bemenni, mert olyan görcsös volt a pocak, párom pedig lebetegedett, így nem mertem mászkálni...hiába a baj nem jár egyedül.

Kád: mi a Brumi Maciban(Mester utca) vettünk egy teljesen egyszerû fehér kiskádat 990,-ért, amihez Apa barkácsol majd egy keretet és rátesszük a nagykádra. Így könnyû lesz feltölteni, kiönteni és nem foglal plusz helyet.

Myssnia,
az IKEÁS kiskád nekem is tetszett, de azt mondták róla többen, hogy túl kicsi és így a mienkkel összehasonlítva, tényleg elég kicsi, szóval gondold meg, lehet, hogy csak a teregetni való ruháknak lesz jó.Kép

Cinci,
van egy topic ahol sok sorstárs van : Anyaság/"...Ma megint megjött..." Innen indultunk mi is (én és Bence) és nagyon sok jó tanácsot kaptam az ottaniaktól. A hõmérõzés egyébként teljesen jó módszer, ha megemelkedik és 37felett marad a végéig, akkor lehet izgulni.KépA mérésrõl és módjáról is kaphatsz infót a topicon. De az is tény, hogy sokszor pszichés tüneteket produkál az ember, mikor nagyon szeretne babás lenni. Kívánom, hogy ne így legyen és hamarosan a csapat tagja légy.Kép

Takaró/hálózsák: van mindekettõ, majd meglátjuk mi válik be, hiszen minden gyerek más, a lényeg, hogy ha kell lehet használni, ha nem az sem baj. A takarókat vettük, a hálózsákokat kaptuk, így nem volt akkora beruházás.Kép

Még mindig nincs pelenkázó komódunk.Kép
Volt valaki mostanában a Mária Nagykerben??? Ott milyenek a komódok. Az IKEÁS pelenkázók nem tetszettek, a sima komódok között találtunk ugyan egyet, de arra még lapot kéne végatni, szóval jobban örülnék egy késznek, mert már kevés idõnk van. Várok minden infot, köszi elõre is.Kép

Na megyek beteget ápolni, jók legyetek,pusssza
Timici
37+3
timici

Franyo!

Nem tudom ki írta, de egy törülközö, vagy egy félbehajtott párnahuzat a kritikus pont alá, jobb szolgálatot tesz, mint a gumilepedõ. Mert ha valami ki is folyik abbõl a pelusból, annak egy része a ruhán marad, a többi meg nem nagy mennyiség, így azt egy párnahuzat is elbírja.
A gumilepedõ meg azontól, hogy nagyon melegíti alulról a gyereket, egy idõ után zörög is.
Nekem két hetembe telt, hogy rájöjjek, hogy azért nem alszik a Bence, mert ahogy fordul, úgy felébred a zörgésre.
De ez csak az én véleményem

Heni
40+1
heni1979

Sziasztok kismamákok!

Magdi, üdv a babaházban! Kép

Gombóc, Gumicukor, Márti, köszi a nyugtatgatást, remélem tényleg nem lesz semmi gond. Azzal biztatgatom magamat, hogy valaha nagyon laza izületeim voltak (pl. ha hasra feküdtem, akkor a talpamat a fejem búbjára tudtam tenni, mint egy kínai artista! Kép ez persze jópár éve már nem megy), de talán azért valami még maradt a néhai lazaságomból. Kép

Gombóc, klassz, hogy megkérdezted a paplandolgot a boltban, mármint, hogy kell-e rá huzat, vagy csak be kell dobni a mosógépbe. Nekem nem jutott eszembe megkérdezni. Akkor az a kettõ, amit vettünk elég is lesz. Amíg az egyik mosásban van, addig használható a másik.

Norka, a bóvliajándékokat mi úgy igyekszünk elkerülni, hogy megpróbáljuk valahogy a rokonság tudtára adni, hogy mire van szükségünk. Ez soxor nem is olyan egyszerû, többek között azért, mert a férjem szeret meglepetést kapni, nem igazán szereti elõre tudni, hogy mi lesz a csomagban. Kép

Franyo, a vízhatlan lepedõrõl már jó sok választ kaptál, én csak annyit fûznék hozzá, hogy legutóbb a Corában voltunk és ott lehetett kapni egészen baráti áron. Egyik oldala textil volt, a másik meg valami gumis anyag.

Cinci, üdv! Reméljük hamarosan mint aktív kismama írsz ide. Kép
A hõmérõzés akkor igazán használható, ha az embernek nagyjából szabályos a ciklusa, mert akkor néhány hónap alatt már pontosan lehet tudni, hogy mikor érdemes próbálkozni. Kép De persze egyéb esetekben is hasznos, mert fényt deríthet különbözõ problémákra is.

Urszila, ne is foglalkozz az anyóssal, meg a sógornõvel. Némely rokonok nagyon furák tudnak lenni.
Ezek a reakciók persze jócskán lehangolók, de a lényeg, az, hogy ti akartátok az új jövevényt, és hogy nincs semmi baja a babádnak. Kép

Timici, tök jó az almás süti recepted, én is ki fogom próbálni! Nyammmmm!! Az Auchanban látott overalok ilyen kinti hideg idõre való overalok voltak? Mert az még hiányzik a babucink ruhatárából, és kéne vennünk.

A kiságyas fejvédõrõl, meg baldachinról: Mi azt nem veszünk, egyiket se. Két okból, az egyik, hogy könyebben rá lehessen látni a babura, másrészt meg ha ébren van, akkor inkább minél többet lásson a környezetébõl, vagyis az õ látóterét sem akarjuk leszûkíteni egy textiliával.

Sziasztok, páááá!

Kispici
38+
kispici

Sziasztok!

Segítségre szorulok. EV. vagyok, s nem tudom, hogy milyen tb-juttatások járnak (járnak-e egyáltalán) nékem.
pl: betegállomány idejére, betegszabadság idejére, stb. Hol lehet ezt intézni?

Jó lenne tudni róla, mert mostanában úgy érzem, kéne egy kis pihi.

puszi

saci
charlottee

Kispici,
igen ezek kinti overálok voltak és nagyon helyesek.Kép
Mi a dunakeszi Auchanba járunk, nem tudom, hogy máshol milyenek vannak, de itt volt olyan, ami egyben volt szabva a lábával, mint egy rugi, helyes kis kapucnival és volt olyan aminek külön kis csizma volt a lábrészen, szintén kapucnis. Többféle szín volt és méretben is volt 1 hónapostól-1 évesig.
Timici
37+3
timici

Tmici,
köszi! Kép Mi a budaörsi Auchanba szoktunk kimenni, de gondolom mindegyikben ugyanazok az akciók szoktak lenni. Majd a héten megnézzük.

Kispici
kispici

Helló!

Gumilepedõ témához szólnék hozzá!Kép
Nekünk kókuszmatracunk van, rajta egy sima frottir lepedõvel, azon egy textilpelenka. Van ugyan nejlon a matrac alatt, de tök feleslegesen.
Vettünk egy doboz noném olasz pelenkát amit már nem hoznak be az eddigi beszállítók. Hü de klassz, fele annyiba került, gondoltam 40 hetesen. Azért biztonsági okokból beszereztem Pampers, Libero, Helen Harper, Huggies pelenkákból is kiscsomagosat. Hát a noném pelenka eleinte túl nagy volt rá, kifolyt a pisi, kaki. A többi pelusból nekem a Pampers vált be a legjobban, tényle megéri az árát.
Mikor kisfiam belenõtt a noném pelusokba akkor is naponta 6x éjjel meg 2x öltöztettem, mert a hónapjáig pisis volt a gyerek! Tehát nem a pelenka méretével volt a baj, hanem a minõségévelKép A háromnegyed része a kukában végezte... elvitték a guberálók, hisz direkt inkább mellé raktam.
A lényeg az az, hogy ami pisis lett az a body, rugi és a lepedõn lévõ textilpelenka. A lepedõn már semmi sem volt! Mostanában valamelyik nap a nagyanjánál volt felvigyázáson és aludt még akkor is mikor felhoztam, ezért csak reggel lett pelenkázva. (pampers) Persze nem szoritotta meg rendesen, ezért az összes ruhája kakis lett, meg pisis, de érdekes módon a lepedõig most sem jutott el. A pisi meg amit a picik termelnek az rózsavízKép Se szaga, se bûzeKép Legalábbis én nem érzem a fiamnál, no de a kaki...Kép A kókuszmatrac meg pillanatok alatt megszárad. Elvileg. Ha meg át kell mosni akkor ott a babakocsi! Gábor már többmint 7 kg. Eléggé el lett kapatva, soha nem alszik el magától. Ha nem a kocsiban altatnám ringatva, akkor a karomban kéne, jobb esetben ülve, de van, hogy hisztizik mig fel nem állok és elkezdek mászkálni. Igy marad a kocsi és onnan már nem pakolom át az ágyába mert felébred.
Ja a fiút általában éjjel 23-24 között pelenkázom utoljára és de. 10-ig alszik. A pelenkából egy csepp sem folyik ki! Pedig tele van pisilve, meg az elsõ kaki is abba megyKép

Na most hogy kidumáltam magam akkor megyek is GabibabizniKép
sasha és Gábor aki csütörtökn lesz kereken 3 hónapos

Kép
sasha

Gumicukor Kép

Kép itt ( [url=http://www.pollar.hu/board-profile.jpg" TARGET="_top]http://www.pollar.hu/board-profile.jpg[/url] ), de még a gimiben hosszú, fekete hajam volt(most meg szõkés és rövidebb), így lehet, hogy nem ismersz meg. Túri osztályába jártam. Jánosban fogok szülni, mert ott van a dokim. Kép

Lányok!
Itt nem nagyon esett a hó, pedig hétvégére jó lenne egy kis havas séta.

myssnia
34+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Köszi mindenkinek a lepedõ-matrac hozzászólást. Tényleg nem nejlonzacskót akarok alátenni, azt el tudom képzelni, hogy nem kellemes. Inkább olyasvalamire gondoltam, amilyenrõl Kispici írt, amit majd meg is fogok nézni, ill. megnézem holnap azt is, amirõl Timici írt, még egyszer köszi mindenkinek!!! Kép
Sasha, köszi a pelus-infót is, ezek is nagyon hasznos tanácsok, azt hiszem! Kép
Szerintetek február végi-március eleji babának kell overall? Eddig nem gondoltam rá, csak most, hogy említettétek, jutott eszembe, bár márciusban talán már nem lesz olyan hideg.
A hidegrõl jut eszembe, most hallottam a tévében, hogy csütörtök éjjel minusz 25 fok körül lesz, brrr... még jó, hogy itthon ülhetünk a jó meleg lakásban. Kép
Ma voltunk dokinéninél, megnéztük Annamacit, és minden rendben vele. Kép Furi, hogy már ennyire közeledik a szülés idõpontja.
Na megyek, hagyom a Kispapát is gépezni egy kicsit. Kép

Jó éjszakát mindenkinek, finises kismamáknak megy a drukk!

Franyo
33
franyo

Csucsuka Kép

Megnéztem Danomanót, nagyon édi! Gratulálok!

myssnia
34+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Franyó!

Két info a légáteresztõ vízhatlan anyagokról:
Lieselék mosható nadrágpelust is gyártanak, hozzá való külsõvel, aminek az egyik fajtájáról azzal biztatnak, hogy az anyaga éppen ilyen. Esetleg kérdezd meg, hogy lepedõnyi méretet nem tudna-e segíteni szerezni...

A konkurens mosható nadrágpelusos (akik az ausztriai pelusokat is csinálják)viszont azt mondja, hogy a goretexen kívül nincs megbízhatóan ilyen anyag. Goretexet pedig még sehol nem láttam méterben...
Kinek van igaza? Nem tudom.

Urszila!
Anyós Kép Ezek a szövegek megértek egy-egy balhorgot! Biztosan azt mondanám, hogy ha egy hétig kérik utána a bocsánatot, akkor talán megnézhetik egy pillanatra a babámat. Hozzányúlni akkor sem engedném õket...

Saci!
Mi az az EV?

A hálózsák járós megoldásáról teszek fel képet a profilba. Így õ is elviselte és nem is kellett naponta cserélni rajta Kép

Snoopy

KépKép
snoopy

Sziasztok lanyok!

Nemsokara lesz tabla, csak van meg egy kis javitanivalo benne, amihez csak a kispapa ert, ugyhogy a turelmeteket kerem meg egy kicsit.Kép
Addig visszaolvasok gyorsan!
Puszi:

Leszter
26+4
leszter

Timci!

Azért az Auchanos ráírt méretekkel vigyázz! Emma most 3 hónapos és simán jó rá a 6 hónaposnak írt, de van onnan olyan rugija amit már hord és 9 hónaposnak írják! Mondjuk õ elég nagy baba.Kép
Amúgy nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen, annyit szenvedtél már most ezért a babáért!

Manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Csucsuka, Kispici!

Nálunk is csak félig van feltéve a fejvédõ, szintén a látni és látszani okokból!Kép

Mi vettünk készletete, de a baldahinból függönyt gyártottunk az ablakra.

Átázó pelenkák: Hát egy biztos, Emma alatt nem ázott át az elsõ pár héten semmi, nem pisilt ki a pelenkából. Huggiest, pamperst és baby love-ot használtunk, mind nagyon jó. A liberó is jó. Amivel Emma átázott az a Helen harper, abból állandóan kifolyt a kaki és egyszer a pisi is, de az se jutott el a matracig. Persze mindenkinek a saját babájánál fog eldõlni hogy mi szükséges és mi nem, szerintem minden baba egyedi eset. Nálam is van egy csomó dolog amit teljesen feleslegesen vettem, sose használtuk, más meg esküdött rá.Kép Pl. pamut hosszú ujjú hálózsákok.Kép

manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Manó,
nagyon köszi, hogy drukkolsz, igazán jól esik.Kép

Igen az Auchanban levõ méretek nem igazán fedik a ténylegeset, ezért is vettem mindenbõl nagyobbat, fõleg, hogy náluk nem a hagyományos 62,68,74-es méretek vannak.
Majd meglátjuk mi lesz jó Bencére, ha megszületik.Kép

Snoopy,
nagyon jó a kép, annyira édes rajta a fiad.Kép

Kispici,
az akció 9-ig tart.Kép

Sasha,
köszi az infókat.Kép Õrület, hogy Gabi már nemsokára 3hónapos lesz.Kép Örülök, hogy jössz néha hozzánk, de az lenne az igazi, ha már mi mennénk az "Elsõ napok,hetek"be.Kép

Franyó,
talán nem árt, ha van overáll, ki tudja milyen idõ lesz márciusban.Kép Ha nem akarsz érte sok pénzt adni, akkor esetleg nézd meg az Auchanban a mostani akciót. A Brendonban leértékelve 7-10ezerért adják õket, a MegaToyst most nem néztem. De esetleg ha bundazsákot vennél, abból lehetne nagyobbat is, ami talán jó késõbb is...nem tudom. Én biztos vennék, mert félnék, hogy megfázik, de hát én elég aggódós vagyok.Kép

Jó éjszakát Mindenkinek, Heni megy a drukk továbbra is.Kép
Pusssza,
Timici
37+3
timici

Sziasztok Kép

Megvagyunk, jól vagyunk, rettentöen élveztem az elsö munkán kivüli napomat Kép Tanultam, meg lesikáltam a tüzhelyeet, meg pancsoltam, meg csináltunk fini gyümölcssalátát kispapával Kép Nyamm!

Sejtjeink uccsó részét is megnéztük, és nagyon örvendtünk, hogy Györgyiék is babásak lettek Kép

Franyo Kép
nekünk bundazsákunk lesz csak, azt hiszem. Minek egy olyan pindurinak overall, szerintem csak gyötrödnénk mindannyian, hogy beleszuszakoljuk Kép Mire megnö, már meleg tavasz lesz, remélem Kép (Azért áprilisban csak jobb idö lesz már, semhogy overall kellene, nem?!)

Sasha Kép
tök jó szerintem is, hogy benézegetsz ide hozzánk!

Zsák/rugi+takaró téma: egyelöre zsákolni készüljük a babukát, a védönéni is azt javasolja, aztán majd meglátjuk, hogy birja a kismaci Kép

Cinci Kép
fémes izre gyakran mondják, hogy babásság jele, de azért várj még legalább egy hetet, és csinálj egy tesztet! Tudom, mondani könnyü, de hidd el, a válasz már boritékolva van Kép

Pussz
Kangi
33+4
kangi

Sziasztok!

Gomboc
Csuda jo volt!Vegre megmaradt a ho! Kép

Lanyok
Koszonom a "bovlis" hozzaszolasokat! Kenytelen leszek megkerni a parom,hogy valamilyen modon kerjunk mi is konkret ajandekot. (Bar iden szo volt rola,hogy szeretnenk elektromos fogkefet, es vettek "csaladi csomagot" 500Ft. ert a 100Ft.os boltban...Kép Kép Ez pedig eleg konkret volt)

Jol kitargyaltatok a takaro temat! Kép
Ja,kerdes kovetkezik :
Van1 fo es egy mellek allasom. A fo allsomrol ugye elmegek Gyedre ha megszuletik a baba. Eddig ugy volt,hogy a masik suliban felbontjuk a szerzodest, erre ma felhivtak,hogy szeretnek ha juniusig tappenzen lennek naluk bejelentve. Szerintetek ezt lehet? 1xrre Gyed es tappenz....?

Ma vettunk eloszor pelust!Tok muris volt.Meg ici-pici koromvagot es cipelheto pelenkazo lapocskakat.

Na lelepek,
Jok legyetek
Norka
33+2
norkini

Snoopy
Nagyon jót nevettem a képen, nagyon édi. Zabálnivaló! Kép

Kangi
Én is néztem, és nagyon sajnáltam a Györgyit, hogy 5-ödjére sem sikerült. Akkor arra gondoltam, hogy egyszer terhesbe fog majd esni természetes úton. És mikor olvastam a végén, nagyon örültem. Jó volt a megérzés. Kép

myssnia
34+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok,
Irtam egy baromi hosszu hozzaszolast es megint olyat irt ki a babanet, hogy file foglalasi hiba. Persze, az uzenetem az utolso szoig elveszett mar megint. Irhatom ujra az egeszet. Bruhuhu...Kép

Timici,
koszi a suti receptjet. HA a dokim enged vegre sutit enni, ezzel fogom kezdeni a sort...Kép

Leszter,
milyen lett az almaspite? Elkuldened a receptjet nekem is? Ez lesz a masodik, amit sutni fogok, ha mar lehet..Kép

Timici,
a langos receptjet ejszaka talaltam a BAbanet egyik topicjaban. Idecopy-zom szo szerint a beirast, a copyright jogok az eredeti szerzot illetik. Kép MA este pukkadasig ettuk kispapival magunkat langossal, es meg mindig megmaradt a fele teszta... Kép

"LÁNGOS

1/2 kg liszt
2,5 dkg friss éleszto, vagy egy csomag szárított éleszto
1/2 pohár (1 dl) tejfol vagy kefír vagy joghurt
2 1/2 dl langyos tej
pici só

Aki akarja felfuttathatja egy kevés langyos tejben az élesztot, de nem feltétlen szükséges.
A hozzávalókbol tésztát gyúrunk és langyos helyen duplájára kelesztjük.
A megkelt tésztát lazán kinyújtjuk kiszaggatjuk és tiz percig pihentetjük. Én nem szoktam olyan nagy lángosokat sütni
mint a piacon, egy jó nagy pohárral vagy fánkszaggatóval szoktam kiszaggatni.
Forró olajban mind két oldalát pirosra sütjük.

Tejföl, reszeltsajt, lekvár, kecsap, só, fokhagyma ki mivel szereti.
Ezt a tésztát elore is meglehet csinálni, és sima hütobe (nem mélyhutobe) zacskóba, letakart edénybe tenni. Szerinten
maximum egy hetet kibír.
A zacskót nem szabad szorosan lezárni, mert a hütoben is kel egy kicsit.

bigacsiga Kata "

Urszila,
neked is olyan rokonaid vannak, hoyg ellensegekre mar nincs szuksegetek? KépKép

Franyo,
sajnos, nem remlik, hogy lett volna az IKEA-ban baldachin is, de ez nem jelent semmit, mert eleg celiranyosan mentunk es nem neztunk alaposan korul. Kép A fejvedoben csak azert vagyok ennyire biztos, mert kulon ki volt teve egy hatalmas racsos taroloba, mint akcios termek. De most megneztem a www.ikea.hu oldalt, ott azt irjak, hogy 5990 FT-ert letezik egy SINIGLAR kezdo csomag, ami takarot es fejvedot tartalmaz (baldachin ebben sincs Kép). A Cora-ban, Auchanban nem neztek korul? Ott mindig van 4-5 eFT-ert 4 reszes garnitura. A parna meg jo lesz majd falvedonek.... Kép

KAngi,
MAr kezdtem azt hinni, hogy eltuntel. Kép En is neztem a Sejtjeinket, csak ugy potyogtak a konnyeim, mostanaban nagyon erzekeny (is) vagyok...

Snoopy,
nagyon edes a kisfiad! Kép

Leszter,
varjuk am a tablat! Mindig onnan puskazom ki, kinek kell drukkolni. Kép
HA jol emlekszem, most Heni es Kispici a soros? KépKépKép Drukk ezerrel.....

Sziazstok,
Gombóc
37+2
Gombóc

Snoopy
Nagyon jót nevettem a képen, nagyon édi. Zabálnivaló! Kép

Kangi
Én is néztem, és nagyon sajnáltam a Györgyit, hogy 5-ödjére sem sikerült. Akkor arra gondoltam, hogy egyszer terhesbe fog majd esni természetes úton. És mikor olvastam a végén, nagyon örültem. Jó volt a megérzés. Kép

myssnia
34+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Nah, ime az uj tablak, most mar az en kozvetitesembenKép

Babak:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100 g, 53 cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290 g, 52 cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050 g, 53 cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550 g, 53 cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760 g, 52 cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400 g, 54 cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800 g, 55 cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400 g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420 g, 53 cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035 g, 49 cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510 g, 56 cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500 g, 55 cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500 g, 56 cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1600 g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200 g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480 g, 60 cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660 g, 55 cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250 g, 54 cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850 g, 49 cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950 g, 55 cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap
Tüni Gergõ 3340 g, 52 cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap
Gömbölyû Lilla 3530 g, 53 cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Kép Emma 3500 g, 52 cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
</pre>

...
leszter

... es Kismamik:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kisvakond [size=-2]2002.03.16.[/size] 42+2 32 év/2.b. Budapest 2002.12.20. [size=-2]2002.12.21.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]2.[/size] Breki [size=-2]2002.03.28.[/size] 40+4 30 év/1.b. Budapest 2003.01.03. [size=-2]2003.01.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Heni1979 [size=-2]2002.03.31.[/size] 40+1 23 év/2.b. Körmend 2003.01.07. [size=-2]2003.01.05.[/size] [size=-2]Körmend / Dr. Rada[/size]
[size=-2]4.[/size] Ági [size=-2]2002.04.01.[/size] 40+0 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 2003.01.13. [size=-2]2003.01.06.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]5.[/size] Kispici [size=-2]2002.04.10.[/size] 38+5 36 év/1.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.15.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Csemniczky[/size]
[size=-2]6.[/size] Pocok [size=-2]2002.04.13.[/size] 38+2 29 év/2.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.18.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]7.[/size] Timici [size=-2]2002.04.19.[/size] 37+3 28 év/1.b. Budapest 2003.01.26. [size=-2]2003.01.24.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]8.[/size] Gombóc [size=-2]2002.04.20.[/size] 37+2 29 év/1.b. Óbuda 2003.01.25. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]9.[/size] Hóvirág [size=-2]2002.04.20.[/size] 37+2 26 év/1.b. Szigethalom 2003.01.18. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]10.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 36+4 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]11.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 36+1 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 36+3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Pirus [size=-2]2002.05.04.[/size] 35+2 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]14.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 35+2 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.09.[/size] 34+4 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.13.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]16.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 33+3 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]17.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 33+3 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]18.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 33+1 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]19.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 32+1 25 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]20.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 32+2 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]21.[/size] Momo [size=-2]2002.05.30.[/size] 31+4 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.06.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 30+1 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]23.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 30+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]24.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 30+0 [size=-2]2003.03.17.[/size]
[size=-2]25.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 29+5 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]26.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 30+3 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 28+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]28.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 28+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]29.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 27+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]30.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 26+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]31.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 25+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]32.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 25+1 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]33.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 25+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]34.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 25+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 24+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]36.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 23+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]37.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.26.[/size] 23+3 32 év/3.b. Budapest [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]38.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 22+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]39.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 22+0 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]40.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.11.[/size] 21+1 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.18.[/size] [size=-2]DOTE[/size]
[size=-2]41.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 19+6 25 év/1.b. Budapest [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]42.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 18+0 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]43.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 16+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]44.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 16+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]45.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 15+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]46.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 14+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]47.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 12+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Herczegh Szabolcs [/size]
</pre>

Leszter
26+4
leszter

... es Kismamik:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kisvakond [size=-2]2002.03.16.[/size] 42+2 32 év/2.b. Budapest 2002.12.20. [size=-2]2002.12.21.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]2.[/size] Breki [size=-2]2002.03.28.[/size] 40+4 30 év/1.b. Budapest 2003.01.03. [size=-2]2003.01.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Heni1979 [size=-2]2002.03.31.[/size] 40+1 23 év/2.b. Körmend 2003.01.07. [size=-2]2003.01.05.[/size] [size=-2]Körmend / Dr. Rada[/size]
[size=-2]4.[/size] Ági [size=-2]2002.04.01.[/size] 40+0 [size=-2]???[/size]/1.b. Budapest 2003.01.13. [size=-2]2003.01.06.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Petik[/size]
[size=-2]5.[/size] Kispici [size=-2]2002.04.10.[/size] 38+5 36 év/1.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.15.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Csemniczky[/size]
[size=-2]6.[/size] Pocok [size=-2]2002.04.13.[/size] 38+2 29 év/2.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.18.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Magyar Zoltán[/size]
[size=-2]7.[/size] Timici [size=-2]2002.04.19.[/size] 37+3 28 év/1.b. Budapest 2003.01.26. [size=-2]2003.01.24.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]8.[/size] Gombóc [size=-2]2002.04.20.[/size] 37+2 29 év/1.b. Óbuda 2003.01.25. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]9.[/size] Hóvirág [size=-2]2002.04.20.[/size] 37+2 26 év/1.b. Szigethalom 2003.01.18. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]10.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 36+4 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]11.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 36+1 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]12.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 36+3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]13.[/size] Pirus [size=-2]2002.05.04.[/size] 35+2 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]14.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 35+2 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]15.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.09.[/size] 34+4 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.13.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]16.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 33+3 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]17.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 33+3 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]18.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 33+1 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]19.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 32+1 25 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]20.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 32+2 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]21.[/size] Momo [size=-2]2002.05.30.[/size] 31+4 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.06.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]22.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 30+1 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]23.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 30+1 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]24.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 30+0 [size=-2]2003.03.17.[/size]
[size=-2]25.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 29+5 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]26.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 30+3 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 28+4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]28.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 28+3 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]29.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 27+4 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]30.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 26+4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]31.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 25+6 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]32.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 25+1 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]33.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 25+1 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]34.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 25+0 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 24+6 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]36.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 23+3 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]37.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.26.[/size] 23+3 32 év/3.b. Budapest [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]38.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 22+1 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]39.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 22+0 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]40.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.11.[/size] 21+1 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.18.[/size] [size=-2]DOTE[/size]
[size=-2]41.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 19+6 25 év/1.b. Budapest [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]42.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 18+0 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]43.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 16+5 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]44.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 16+1 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]45.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 15+6 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]46.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 14+5 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]47.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 12+1 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Herczegh Szabolcs [/size]
</pre>

Leszter
26+4
leszter

Franyó!
Az IKEÁ-ban van légáteresztõ gumilepcsi, Luca alatt is az van - feltéve, hogy õfelsége az ágyában tartózkodik Kép. Neki (és Rékának is) elég gyakran sikerült mindent átáztatni kifolyt kakival. Persze elég sok szopi-sok kaki típusú gyerkõcök.
Kád: meglátásom szerint, ha elég meleg a fürdõszoba, akár el is hagyható. Amig pici, remekül lecsutakolható a mosdókagylóban, amikor nagyobb, a nagykádban. Luca kb. azóta fürdik ott, hogy hasmánt tartja a fejét. Eleinte csak annyi vízben, hogy hanyatt fekve kint volt az arca, mióta ül, persze többen.
Kenguru: nekünk a megkötõs kendõ jött be.

Mindenkinek jó gömbölyödést!
Borcsa + Réka + Luca

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

FranyoKép
Mi a Kikában vettünk a matracra védõt, Molton vízzáró ágybetét a neve, 100% pamut, mérete: 70×100cm (ez a legnagyobb) és 2.990.- volt. Azt még nem tudom, hogy a gyakorlatban hogy fog beválni.

Panka
30+1

panka

Sziasztok!

A nagy igyekezet eredmenye: duplan kuldtem el a tablat!Kép Amugy kb. 1 ora volt elkuldeni, valami gaz volt a nettel (legalabbis remelem, hogy nem csak tul nagy volt az elkuldendo uzenet, es attol ment ilyen nagyon lassan), es ez az oka annak is, hogy vegul ketto ment el belole...Kép Magyarazom a bizonyitvanyom.Kép
Puszi:

Leszter
26+4
leszter

Sziasztok!

Kispici,
Szerintem orulj, hogy nem fajnak az izuleteid, a baba igy vagy ugy, de biztos, hogy talal maganak utat!Kép

Norkini,
Erre a hetre eleg sok havat igert Szilard, lehet, hogy meg sok is lesz a jobol?
Azt sikerult megbantodas nelkul elernem anyosomnal, hogy ruhat ne vegyen ajandekba, meg kozmetikai cuccokat sem, egyebekkel kapcsolatban meg szerencsere nem fog melle. Igen, nagyon nehez, mert tenyleg jo szandekkal adja, de en a ruhaval kapcsolatban megmondtam neki valahogy ovatosan, hogy "kenyes" az izlesem, es nem tudom konkretan megmondani, hogy milyen tipsu ruhakat szeretek, meg hat a meretet sem lehet pontosan beloni. Kozmetikumokkal kapcsolatban pedig maradok a jol bevaltaknal (bar testapolot meg hasonlokat kaptam mar Tole, de azokra nem vagyok olyan "kenyes"Kép). Valami ilyesmit nem mondhatnal Neki?
Ja, es iden penzt kertunk inkabb, ez a legegyszerubb Nekik is.Kép

Gumicukor, Mano, Snoopy, Sasha, Marti, Borcsa es a tobbi tapasztalt Anyuka,
Koszi szepen a takarokrol es a lepedokrol a valaszokat!Kép

CinciKép
Nekem a homerozes teljesen bejott, mind az akcio idoziteseben, mind pedig a terhesseg elejen, mert tenyleg nem ment le, alig mertem elhinni!Kép
Viszont semmi biztos tunetem nem volt, a cicim feszult kicsit mar par nappal a mensi varhato idopontja elott, de lehet, hogy csak azt akartam erezni. Aztan meg elkezdtem undorodni egy-egy kajatol, de ez is csak kesobb tudatosult bennem, es csak a pozitiv teszt utan vagy egy hettel kezdodott. Pisilhetnekem nem volt...
Sok sikert, es varunk a topikban mielobb!Kép

Timici,
Koszi a receptet.Kép Amugy eddig nem voltam egy konyhatunder, csak neha lelkesulok be, mint pl. most.Kép Remelem, igy maradok.Kép
Parodnak jobbulast!

Gomboc,
Orulok, hogy jol sikerult a langos!Kép Engem mindenki hulyenek nez, mert szeretem lekvarral is...
Amugy en mindig Notepad-ben irom meg a hozzaszolasaimat, aztan becopyzom, es ha elveszik, max. ujracopyzom... Amilyen hosszuakat irok mostanaban, felrobbannek mergemben, ha elveszne az egesz.Kép
Neked kulon is joejt, szep almokat, hatha ma sikerul!Kép

Marti,
Koszi az infokat, azert ha tudsz feltenni snuglis kepet, kivancsi lennek ra, igy meg nem teljesen tiszta nekem.
Armin olyan edes lehet, jo olvasni, ahogy irsz rola.Kép
A receptet mindjart bepotyogom.

Pocok,
Szegeny kis Mankad, elkepzelem, ahogy "szivszoritoan nez"...Kép
En sem hallottam meg sosem ilyet, hogy megvagtak volna babat...Kép

Urszila,
Kinyilik a bicska az ember zsebeben ezektol a reakcioktol...Kép Neked sem lehet egyszeru dolgod a csaladdal...Kép

PIldi,
Koszi Neked is az infokat!Kép
A "belulrol billegtet engem a baba" erzes nalam is szokott lenni!Kép

Heni,
Drukkkkkkk!KépKép

Buksicica,
Azert ha tudsz, jelentkezz!Kép

Snoopy,
Nagyon edes a halozsakos kep!Kép

Sziasztok, jo ejt mindenkinek, puszi:

Leszter
26+4
leszter

Ja, es amit igertem: az ALMAS PITE:

A tesztahoz:
50 dkg liszt
25 dkg margarin
3 tojas
3 ek. cukor
2 ek. tejfol
csipetnyi so

A toltelekhez:
kb. 1 mareknyi daralt dio vagy zsemlemorzsa
1,5 - 2 kg alma
izles szerint cukor es fahej

A tesztat osszegyurjuk (a 3 tojasbol kb. egy felet felreteszunk), ket lapba kinyujtjuk. A nagyobbikat kivajazott tepsibe tesszuk, a dioval vagy a morzsaval meghintjuk (dioval finomabb). Rateritjuk az izesitett, jo alaposan kicsavart tolteleket, majd rahelyezzuk a masik lapot. Tetejet a meghagyott fel tojassal megkenjuk. Villaval megszurkaljuk, es elomelegitett sutoben megsutjuk.

Na most mar tenyleg bucsuzom, jo ejt:

Leszter
26+4, azaz mar 26+5 (mar kb. 10 perceKép)
leszter

SziasztokKép

Megjött a hó, a hidegfront, és vele együtt tegnap este a fájások is,...... aztán eljött az este 10 óra, és az én lányom a pocakomban (akárcsak az apukája idekint)
szokásához híven reggelig aludt. Se egy keményedés, se egy mozdolat. Kép
Ez így megy már a 7 hónap óta. Persze ha elõbújik, biztosan nem fog éjjel aludni Kép de tartanánk már ott!!!!!!!
Holnap vizsgálat ctg, aztán meglátjukKép
Vagy lehet, hogy a mai délutánra vár, amikor se apuka, se doki,az összes szomszéd, aki itthon van , autója a garázsban, elõtte kb. fél méteres hó stb..Kép)
Tudjátok, hogy mégse legyen olyan egyszerû a dolog.

Ajándékok:
Én anyósomnak hiába beszélek, mert amit a fejébe vesz, azt megveszi. Pl. volt, hogy a páromnak vett a piacon karácsonyra pulcsit azzal a szöveggel, hogy "kukát mosni, meg a kertben ásni jó lesz". grrrrrr....
Aztán rájöttünk a taktikára:
Kipuhatoljuk, hogy kb mennyit szán ránk, aztán elõtte elkezdem rágni a párom fülét, hogy ebben eés ebben a boltban láttam egy ilyen és ilyen pulcsit, és az mennyire tetszik nekem, és persze a párom az én fülemet kezdi rágni Kép
Az idén karácsonykor bejöttKép)
Mert persze, ha nem hordunk valamit, amit tõle kaptunk, azt folyamatosan szóvá teszi.

Mint már kiderülhetett számotokra, együtt lakunk Vele, mivel apósom már nem él, és a párom az egyszem fia.
Egyébként egy végtelenül rendes asszony, és nagyon szeretem, csak hát a véleményét mindig kimondja.

Heni
40+2 (Ezt valahogy Dóra babával is közölni kéneKép )
heni1979

Szép jó reggelt mindenkinek!

Olyan aranyosak vagytok, hogy ennyien írtok ötleteket, egészen meghatódtam.
Timici, Kangi, köszi az overallos tanácsokat, én is inkább bundazsákra gondoltam, csak nem tudtam, hogy így hívják. KépKépKép Az az, amiben nincs külön a lába, hanem egy nagy zsák az alja, ugye?

Gombóc, köszi az ikeás infót. Cora, Auchan, Tesco stb-vel az a baj, hogy nincs autónk, és emiatt kicsit nehézkes kijutni. Tescoba még hagyján, mert megy egy ingyenes buszjárat egyenesen oda, de az Auchanba pl. csak a 40-es busszal tudnék kijutni, ami mindig tele van, a Corába meg még bonyolultabb, akár a törökbálinti, akár a budakalászi... szóval max. a Kispapival tudnék nekivágni, õ meg csak este ér haza... Kép Emiatt inkább a belvárosi kisebb bababoltokat nézegetem.

Borcsa, Panka, köszi a lepedõs ötleteket! Kép

Márti, a babazsák-fotó engem is érdekel! Azon az oldalon is van pár fotó, ahol meg lehet rendelni ([url=http://www.babastart.hu/snug1.htm" TARGET="_top]http://www.babastart.hu/snug1.htm[/url]), nekem tetszik...

Úgy látom, hálózsák-pártiak is vannak azért! KépKépKép

Kangi, Myssnia, én is néztem a Sejtjeink-et, de a végén a feliratot már nem láttam... mi történt Györgyiékkel?

Szép napot mindenkinek!!!!!!!

Pusz
Franyo
33
franyo

Sziasztok!
Norkini: biztos, hogy nem lehetsz egyszerre GYED-en meg táppénzen! Egyszerre csak az egyiket kaphatod, ráadásul egyik mellett sem végezhetsz munkát hivatalosan. Két alternatíva: zsebbe fizetnek (egy suli nem valószínû, hogy megcsinálja) vagy számlát szerzel nekik (egyik megoldás illegálisabb mint a másik...Kép)
Szia: Viki
vikici

Viki!
Koszi. Majd bemegyek megkerdezem,hogy gondoltak?! Pedig milyen jol hangzott +20E minden honapban....Kép

Nalunk is szakadt a ho egesz ejszaka. Sajna nem sokat aludtam, igy volt mit nezegetni. Kép

Norka
33+3
norkini

Hahó Kép
minden csupa fehérség, nagy ég, délután ki kell ásni a kocsit ... Kép

Heni Kép
drukk-drukk, hát bújjon már ki az a kislány! Kép

Franyó Kép
a bundazsáknak csak keze van.
Sejtjeink: "Fél évvel a forgatás befejezése után meglepö fordulat történt. Györgyi természetes úton teherbe esett" És mutatták a nagypocis képeit is, és ezen persze megint bögni kellett KépKépKép

Leszter Kép
döglödött tegnap a babanet szervere, én is észrevettem, hálistennek ma reggel látom, hogy a hozzászólásom nem veszett el. Én is mindig megfogadom, hogy Notepad-ozok, aztán elragad a hév Kép

Snoopy Kép
a kép NAGYON édes!

Velünk meg semmi se történik, hálistennek, mert még nem is kéne történjen ... Gumimaci mocorog, ez minden Kép

Pussz
Kangi
33+4
kangi

Viki!
Koszi. Majd bemegyek megkerdezem,hogy gondoltak?! Pedig milyen jol hangzott +20E minden honapban....Kép

Nalunk is szakadt a ho egesz ejszaka. Sajna nem sokat aludtam, igy volt mit nezegetni. Kép

Norka
33+3
norkini

Halihó Kismamekok!

Sajna az idõjárás miatt szobafogságra lettünk ítélveKépKép, pedig ma manótorna is lenne...

Képzeljétek, már 105 centis a pocak, Danóval szülés elõtt volt 111... És még majdnem 3 hónap hátra van... Mi lesz ebbõl?? (Tudom gyerökKépKép)

Leszter, engem nem zavarKép, szeretem nézegetniKép. Már a 29. vagyok! Ha meg egy kicsit számolok, még jobb a helyzetKép Kisvakond már biztos babázik, Breki és Heni is nemsokáraKépKép
Heni, különben Danó is szépen átaludta az éjszakát a pocakomban, és már 1,5 hetesen kint is 6-7 órákat aludt egyhuzamban éjjel! Úgyhogy van reményKépKép!

Ahogy olvasgatom az anyósos hozzászólásokat, egyre szerencsésebbnek érzem magam - nem mintha eddig nem lettem volna elégedett Ancikával, de a hasonlítgatás után lassan kezd fényleni a glóriájaKépKép
Azért õ sem tökéletes, de mindent meg lehet beszélni vele. A karácsonyi ajándékunk tõlük egy kenyérsütõgép volt és egy egy CD. Mevel a páromnak "elvei" vannak: nem a pénz a fontos, hanem vmi személyes meglepetés, ezért álltalában megbeszéljük (amit a páromnak szán, azt velem és fordítva is). Dehát ehhez jó anyós kellKép Bocsika a sárgításértKépKép

Na pussz!
Zsófi (27+5)
Csucsuka

Viki!

Norka
33+3
norkini

Bocsiiii ,en csak 1x kuldtem el...Kép Nem tudom miert lett ebbol ennyi uzcsi!!!
Norka
norkini

Norka Kép
nálatok is szakadt a hó egész éjszaka? KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok
Köszönöm hogy ilyen sokan írtatok
Hát reménykedem továbbra is.
Csodaszép babákat mindenkinek
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok!
Sajnos teljesen elárasztottak munkával. Szóval csak a lényeget írom most.
Kép A genetikai vizsgálat rendben volt és most már 100%, hogy kislány. Kisebb probléma azért akadt. Az UH-n bélkacs tágulatot láttak a babánálKép, amit vírusfertõzés is okozhat (toxoplazma, CMV). Rögtön vettek vért is, 28-án mehetek vissza.
30-án voltam terheléses cukron. A terhelés utáni érték magas lettKép. Úgyhogy most szigorú diétán vagyok és méregetnem kell a cukromat.
Most ennyi, mert mennem kell.
Vigyázzatok magatokra!

Maci_2
26
maci_2

SziasztokKép

Leírtam apukának, hogy hogyan tudja a fényképezõgéprõl a számítógépre varázsolni a fényképeket, és próbaként feltettem a babaágy képét a profilomba Kép)

Mindenhol szakad a hó, vagy csak itt a nyugati részen???
A családom már most bevinne a kórházba, hogy biztos odaérjek, igaz 5 percre van gyalog a kórház, és hát semmi jel Kép
Igaz kinek van ilyen idõben kedve megszületni.
Mostmár várja meg a holnap délutánt nem? Akkor úgyis mennem kellKép

Heni
40+2
heni1979

Halihó,

bár ez a köszönés így havazáskor nem túl jó:o)
inkább napsugaras szép napot kívánok!:o)

sajna bekrepált a serverünk a melóhelyen, így jól nem voltam napokig:o(

Franyo,
köszi, a méledet megkaptam, csak nem tudtam rá választ küldeni. ari vagy, hogy feltetted.
ja , és ha lányunk lesz, akkor Flóra lesz:o)))))) már, ha jól értelmeztem a mélcímed:o))))

Gombóc, Myssnia, Leszter,
köszi a gratulációt:o) most nézegettem a többiek esküvõs képét, olyan szép mindenki rajta:o))))) Vagy itt csak helyes csajszik vannak?:o)))))))))))

Asszem estére nem tornázom a kállai ildivel, inkább havat lapátolok:o(

na pusz, és akinek nincs kint dolga, ki ne menjen, mert a közlekedés katasztrófális!!!!!!

Pusz:
Manócska
14+6
manócska

Hali!

Timici!
KöszikeKép Bizony jó volna, ha jönnétek márKép Bár Nektek még van vagy 2 hetetek hátra (vagy elõreKép) Mostanában az Elsõ napokban kevesebb élet van, igy ha megszületik a babó egybõl jöhetnél a Gyermekek/2002 május 30 - 2003 április 31 közötti gyermekek c topikba... Remélem jól irtam le a cimét. Igaz a topikot én nyitottam, de ki emlékszik már potosanKép Drukkolok továbbra is!!!

Gombóc!
Off!
Amikor kiirja, hogy fájl lefoglalási hiba, vagy valami bosszantó dolgot akkor ne a tovább gombra klikkelj, hanem a böngészõd Vissza gombját nyomd meg, hiszen igy mindig "visszamegy" az elõzõ oldalra és ott ugye még megvan az irásod... Nincs más dologd mint kijelölni és jobb egérklikkel copy/pasteKép

puszi
sasha és a csütörtökön 3 hónapos GáborKép

Kép
sasha

Sziasztok!

Tettem fel képeket a profilomba! A rólam készültek egészen frissek, dolgozói kamerával mûvelte a kolleganõm 10 perce. A gyerekeké kissé homályos, mert befuccsolt a szkenner, és a kamerával vettem fel a papírképet.

Bundazsák-overall: létezik olyan változat, aminek a két lábszárát össze lehet zibzározni, így az elején bundazsák, jövõre overall.

Nem tudjátok, hol lehetne utána nézni, hogy gyed alatt milyen ingyenes másoddiplomás képzések vannak? Jó lenne kihasználni!

Itt is havazik, nagyon szép minden. Csak ne kéne kiásni a kocsit és felmenni Zsuzsiért az oviba. Kb. 3 km innen, Gödöllõn meg a héven kívül gyakorlatilag nincs tömegközlekedés.

Anyós + járulékosok viselkedése, reakciói annyira kiszámíthatók, hogy már szórakoztatnak. Volt olyan is, hogy levonultunk két gyerekkel nyáron (tündéri faluban lakik, a gyerekek imádják, mármint a falut), a férjem rohant reggel kakaóért, fürdetett,játszott stb., mindezt azért, mert élvezte, hogy végre õ csinálhatja ezeket szabadság alatt, anyósom meg megrótt, hogy szegény kicsi fiát még szabadság alatt sem hagyom pihenni. A szerencse az, hogy 1)a középsõ fia, azaz a férjem nagyon elütött a családtól 2)befolyásuk nulla, messze vannak.

Urszila
25+1
urszila

Urszila Kép
próbáld meg a www.felvi.hu-n megnézni!

Manócska Kép
én is megnéztem a képeteket, nagyon szépek vagytok! Kép

Pussz
Kangi
33+4
kangi

Még abban tudnátok segíteni nekem hogy mennyi a különbség az ébredési hõ és a napközben mért hõ között?
Cinci

Kép
cinci

Köszi Kangi:o)

Urszila,
tudom, hogy ez nem megnyugtató, de a legtöbb fiús anyuka úgy gondolja, hogy pici fiacskája ne végezzen házi munkát, mert az a nõknek való. Mosogatás, takarítás, mosás, fõzés, teregetés, vasalás, pláne a lurkók ellátása! Ezzel a neveléssel a menyükkel baltáznak ki, aki meg megszakadhat a saját melója mellett otthon is. Az átnevelés nagyon lassú és nehézkes, de mindenkinek kitartás hozzá, ha nem akar egész életében gályázni:o)
Természetesen legnagyobb tiszteletem az olyan pasiké, mint férjecskéd!:o)))))))
Azt hiszem, ha lesz valaha fiam, biztosan háziassá nevelem!:o)))))))))

Manócska ( a leendõ vaskezû mama:o)))))
14+6
manócska

Kangi
Szakadt ezerrel es meg mindig azt teszi..Kép Voltunk lent a kutyussal, orultkodtunk 1et a nagy hoba!

Manocska Kép
Nagyon igazad van! Az en kedvesemet is meg kellett nevelgetni. De megerte,most mar nagyon sokat segit. Anyosom pedig szabalyosan irigykedik erte , mert aposom ugye semmi ilyesmivel nem farasztja magat! Na de abbahagyom, mert meg belelovalom itt magam! Kép

Lanyok
Szakad a HO! Hogy megyek en holnap UHra????? Kép

Norka
33+3
norkini

Sziasztok!

Itt is behavazott minden, sehova sem érdemes és szabad autóval kimozdulni, pedig ma lett volna aktuális a dokihoz menni. Ezt a napot vártam már mióta, hogy leellenõrizhessen, hogy minden ok-e. Kép Így péntekig kell várnom, amikor lesz az elsõ CTG.
Lányok! Ilyenkor ott szokott lenni a doki is? Hogy megy a folyamat?

myssnia
34+5
myssnia
Budapest XI. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: