A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nálunk úgy van, hogy apa bent lesz. :D Remélem, valóban összejön és nem lesz foglalt az egyetlen apás-szülööszoba.

Az elööbb írt Hemej. Jól van, de nem sokat tud netezni, mert otthon nem müüködik jól nekik. Üdvözöl benneteket!
molkata

JÉGKRÉM!!!!!!!! :D :D

Zsuzsi!
Ne izgulj! Minden okés lesz. Nem szabad idegeskedni, tudod :roll:
baba24

Sziasztok!

Apás szülés: Nálunk a párom nem jött be, de azaz igazság, hogy jobb is volt így, mert sajnos lehet, hogy akkor érte aggódtam volna, s nem a szülésre koncentrálok, így is volt egy fájásom, ami nagyon fájt, és egy kicsit felkiáltottam, utánna 10* tuti bocsánatot kértem, hogy nem akartam kiabálni, csak kicsúszott, persze megnyugtattak, hogy nincsen semmi baj, ha lenne még ilyen akkor nyugodtan, de szerencsére nem volt... Tehát én egyedül, vagyis orvosi és szülésznői segítséggel szültem, majd mikor már megszületett a Gergőm apuka bejött a két órás megfigyelést azért együtt töltöttük!!!! Az nagyon szuper volt!!!!
De bevallom, hogyha most azt mondaná a párom, hogy beakarna jönni, nem engedném, nem akarom, hogy úgy lásson.........
Lehet, hogy lüke vagyok???

Kép
Kép
times

Köszi, Baba...de egy picit azért izgulok. Kovács Pötty nem érzi, mert sokat simizem...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!! Itt vagyok!! :lol:

Nos.
Praxis rendelő, Győrfi Mátyás egy végtelenül kedves-mosolygós és alapos szakember...
A babucival minden a legnagyobb rendben, meg van mindene, szépen fejlődik, a MAGZATVÍZ TELJESEN NORMÁLIS.
Győrfi azt mondta, hogy nagyon egészséges kisbabánk van.
Kicsit lejebb van, el van bújva, ezért DVD-re nem tudtuk felvenni, viszont kaptunk egy képecskét róla (felteszem) éppen ezért nem tudta pontosan megmondani a nemét de 90%-ban kisfiút lát..
Azt mondta 2 hét múlva menjünk vissza, bármikor, nem kell bejelentkezni és akkor már tutira meg tudja mondani.

Saját dokinál is minden rendben volt és Ő is kiakadt a kórhái UH-s dokira kicsit...hogy feleslegesen riogat..

Szóval a babuci egészséges, mint a makk és ha minden igaz Samu baba lapul a pocakban :lol:

Mindenkinek nagyon köszönök a drukkokat!!!! Kép

Még annyit, hogy a PRAXIS-t nagyon ajánlom, kiváló, kedves szakemberek dolgoznak ott.
torolve_20131003125716

Szia Gurgula!

Tök jó, hogy minden a legnagyobb rendben, de elárulnád ki volt ez a hülye uh-s?

kispiskóta

a helyesírási hibákért sorry..

no itt van a babuci..kicsit homályos..
kissé felülnézetből..a jobb oldalán az a vastagabb rész a méhlepény..
a baba keze a szája előtt van, a másik pedig a fejénél..
kismanós forma
Kép
torolve_20131003125716

a helyesírási hibákért sorry..

no itt van a babuci..kicsit homályos..
kissé felülnézetből..a jobb oldalán az a vastagabb rész a méhlepény..
a baba keze a szája előtt van, a másik pedig a fejénél..
kismanós forma, remélem azért valamennyire látjátok
Kép
torolve_20131003125716

Dr. Panyi Mihály..

Amúgy láttam apósodat.. :lol:
torolve_20131003125716

Rita! És kire hasonlít Samu? Láttátok az arcát?
Vendég

Hol? Hogyan? És honnan tudod, hogy ő? Na jó nincs több kérdés!!! :lol:

Csak azért kérdeztem, mert ez az Orbán doki, még azt is mondta, hogy ha a nemére vagyunk kiváncsiak akkor megbirizgálja!És hány hetes a picurka Samu?

Mi 28-án megyünk 4D-re!

kispiskóta

Rita! Sok gratula! Végre megnyugodtál. A kis Samu nagyon aranyos!!!
molkata

Ja és én is a Győrffyről hallottam nagyon sok jót!

kispiskóta

Ja és én is a Győrffyről hallottam nagyon sok jót! Ja és mi is a Praxisba megyünk! :lol:

kispiskóta

Kispiskóta!!

Fent van a Péterfyszülészet.hu-n.
Ott volt egy csomó doki, szerintem valami megbeszélésük lehetett..

Köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik..

Bori!!
Hát mivel eléggé el van bújva és nem nagyon mutatta meg magát, nem igazán láttuk jól de azért el lehetett csípni..de ezen a képen szerintem rám hasonlít, a kiskori képeimen pont ilyen a homlokom..

Molkata!!
Köszi-köszi a gratut. Igen, nagyon megnyugodtunk és nagyon örülünk..
Hallottuk a szívhangját, hát én sírva fakadtam..

de még nem biztos, hogy SAMU de nagy a valószínűsége Győrfi szerint...
Viszont ezen a képen is nagyon kisfiúsnak tűnik..
torolve_20131003125716

Kispiskóta!!

Akkor majd meglátjátok, hogy mennyire kedves és alapos szakember Győrfi.
Nagyon részletesen megnézte, mindenét megmérte..combcsont, lábszárcsont, mellkas, szív, vese, szal mindent..
torolve_20131003125716

No akkor Csenge még mindig egyedül lány! :lol: Lehet, hogy ezért ő is meggondolja magát? :lol: :lol:

kispiskóta

Hál az égnek az Orbán doki ezeket nekünk mind megnézte: szív, gyomor, rekeszizom, húgyhólyag, kezek, lábak gerinc, koponya, szem, orr, szóval tényleng mindent. Sőt szívhangot is hallgattunk! És az tényleg felemelő érzés!!!

De azért jó lesz 28-án újra látni és akkor a neme is 100% ban kiderül. Két hét múlva akár mehetünk is együtt! :lol:

kispiskóta

Gurgula :D
Illllllyen édes babát! Hű, de boldog lehetsz most! :D :D
Örülök nektek!

Kép
Kép
emma1976

Gurgula: de jó, hogy végül minden rendben van. Sajnálom, hogy ennyi kellemetlenséget okozott ez a ...doki :twisted:

Andi: neked is gratula a vizsgához!

Anee: én szerdára kérek időpontot dokibácsihoz! Jössz velem?

Szülés! Eddig apa mindig bent vot. Daninál és Máténál csak a vajúdásnál, Marcinál végig! Most lehet, hogy itthon sem lesz mikor szülni fogok :cry:

És a lényege a mai naonak: Lakástulajdonosok lettünk! :lol: Az érdekessége annyi a dolognak, hogy még nincs házszámunk, meg nincs bekötve az egész lakóparkba kábeltv, telefon-internet :roll: Az internetet apa mondta, hogy elintézi a T-mobilon keresztül, de lehet, hogy az is eltart addig mig megkapjuk a házszámot, kb 2hónap :cry: Nem tudom mi lesz velem addig nélkületek :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ritaaaa éljeeen! Gyönyörű a babód!!!! Samu vagy nem Samu, de gyönyörű. Remélem, hogy minden úgy lesz, ahogy szeretnétek és ahogy neki a lagjobb. Most nagyon boldog vagyok ám!!! :lol:

Kép
zsuzsi**

Lányok!!

Annyira de annyira aranyosak vagytok!!!
Nagyon köszönöm a szép, dícsérő szavakat..
Pityergek egyfolytában..

Hát Kispiskóta!
Akkor nagy szerencsétek volt, mert nekünk alig nézett meg valamit a kórházi UH-s..
Viszont Győrfi lelete nagyon részletes..
Na de fátylat a ma délelőtti nyugtalanságra..az a lényeg, hogy egészséges pici babucink van.. :lol:

Mindenkine hasonló érzéseket kívánok és a legjobbakat!!
torolve_20131003125716

Szerintetek genetikai UH-ra nem túl korai a 17+5?

Kép
zsuzsi**

Gurgula,

Szuper, szerencsére vannak normális dokik.. :D
A kórháziak meg biztos nagyon túlhajszoltak meg frusztráltak.
Mindenesetre én is meggondolom, hova menjek genetikára! :?

Zsuzsi,

Nekem 18-20at mondott a doki. A 17+5 már majdnem 18..
A baba méretétől/fejlettségétől is függ sztem

Kép
gabi
blur

Igen, Blur, szerencsére vannak jó szakemberek is és ez azért nagyon megnyugtató tud lenni.
torolve_20131003125716

Mondjuk nekem nem a doki, hanem az AFP-n egy nagyon tapasztalt, idős szülésznő mondta, aki nagyon szimpi volt nekem. Ha lehet választani, akkor nála szülnék legszívesebben.

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!
Na ja, én is fogok választani szülésznőt, mindenképpen.
torolve_20131003125716

Gurgulaa: Hatalmas nagy GRATULAAA!!!! Gyönyörü ez a gyerek! :D :D :D
Vendég

Nna, most néztem, őt nem lehet, mert ő a szakambulancián dolgozik :(

Kép
zsuzsi**

Sziasztok,
Gurgula: nagyon gratulálok a babához! A ronda másik orvosnak, meg küldök egy nagyon-nagyon rossz napot, amiért ezt tette veled! :evil:
Félretéve tényleg szívből örülök, hogy minden rendben van!

Nálunk is pénteken derül ki, hogy 100%-os Samu -e. Izgulok.

Köszi Brigi a gratulációt.

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Grat a jó erdményhez, Gurgula :lol:

Én jövő héten mennék genetikai uh-ra, ha kiadja a körzetim az afp eredményt. Ha nem, csak jövő hét után.

Nekem eddig a magánnődokim csinálta az uh-t, nem tom, h ő szonográfus is-e egyben.

Tegnap csináltam rakott krumplit, és ugyanott égettem meg a karom, ahol kb fél évvel ezelőtt. :) Fél óráig pakoltam rá a mirelit zöldségeket.

Amúgy én jól vagyok, most már kezdek hízni is, a hasam pedig már nem hajlik úgy, ahogy én szeretném :wink:

Köszönöm nektek is Annee, Ná, Kindernay a gratukat! :lol:

Zsuzsi!
Ez azt jelenti, hogy nem praktizál, mint szülésznő?? Nem értem :oops:
torolve_20131003125716

Én teljesen el vagyok keseredve! Tegnap írtam egy e-mailt a körztes ovinknak, hogy mik a jelentkezési feltételek, és hát majdnem 100%, hogy nem veszik fel Marcit. Előnyben vannak azok, akik betöltik az 5. életévüket. Akkor ugye már kötelező, meg azok a gyerekek akiknek a szülei dolgoznak! Nem tudom mit csináljak :cry: Magánovi nagyon drága, viszont már most is látom ,hogy hiányzik neki a társaság, meg félek én is megzakkanok 3gyerekkel egész nap :oops: Van valakinek ötlete?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgula: Nem tudom, hogy praktizál-e, de ő a terhes szakambulancián van (vérvétel, ilyenek), a szülésznők meg túl sokan vannak ahhoz, hogy én egy terhes szakambulanciást válasszak.... de majd utánakérdezek.

Kép
zsuzsi**

Gurgula! Gratulálok én is!
Andi neked is a vizsgához!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

kozmetikusnál voltam.
Lurkó ma hiperakiv ennyit még szerintem soha nem mocorgott mint ma.
Gurgula örülök hogy minden ok!

Brigi szerintem nézz körül 1-2 magánoviban is ha nincs más lehetőséged.lehet hogy először drágának tűnik de meg kell nézni mit nyújtanak ezért.nálunk itt az utcában van egy magán és nagyon népszerű már 2008-ra is vannak jelentkező gyerekek pedig 25e /hó.
viszont rengeteg szolgáltatást nyújt.úszás,néptánc,angol stb.
ami a többi oviban is van de külön kell érte fizetni és igy már nem annyival drágább.
B.nőm is inkább másikat választott mert ez drága most pedig vihetik a margarint,lekvárt,szalvétát mert ezek már nem férnek bele a keretbe.
ez persze az én véleményem :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Brigi, ne hagyd magad, mert a körzetileg illetékes óvodának kötelessége felvenni, mivel odatartoztok!!!! Anyukám óvonő azért tudom!!!!

kispiskóta

Az én anyukám is óvónő, és ez tényleg így van!

Kép
zsuzsi**

Lassan megyek csajszik, holnap jön a védőnő blöööö.

Mindenkinek szép estét!

csók

Kép
zsuzsi**

Köszönöm Szivvi és Esztora!!!

Brigi..basszus, nehogy már ne vegyék fel, ez így megy????
Ez azért elég durva..
torolve_20131003125716

Köszi Szivvi!

Lányok nekem 2 napja baloldalon kicsit szurkál a hasam. Nem fáj, csak olyan kellemetlen. Remélem nincs baj. :cry: Olyan mint amikor hormonkezelést kaptam és a petefészkem beszúrkált. Sőt, ha tüsszentek, akkor meg óriásit szúr bele, mindkét oldalon a petefészkem. Ez nagyon nagy baj?

Andrea
Kép
kindernay

Illetve egy törvényi szabályozás:

1993. évi LXXIX. tv 65§ (2) A gyermeket elsősorban abba az óvodába kell felvenni, átvenni, amelynek körzetében lakik, illetőleg, ahol szülője dolgozik. Az óvodai felvételről, átvételről az óvoda vezetője dönt. Ha az óvodába jelentkezők száma meghaladja a felvehető gyermekek számát, az óvodavezető, több óvoda esetén az óvoda fenntartója bizottságot szervez, amely javaslatot tesz a felvételre. A kijelölt óvoda [30. § (4) bekezdés] a gyermek felvételét csak helyhiány miatttagadhatja meg.

kispiskóta

Andi én ebben nem tudok tanácsot adni! :(

kispiskóta

Köszi Zsú, talán akinél volt hormonkezelés van nála is hasonló. :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Kindernay!!!

Nem hiszem, hogy bármi gond lenne. Tudod miért gondolom?
Mert ma én is mondtam az orvosomnak, hogy nekem a jobb oldalon szokott szurkálni, úgy kb. ahogy neked..igen, mint amikor érezni lehet a peteérést.
A dokim azt mondta, hogy ez normális, a méhtartó szalagok nyúlnak. 2 nagy méhtartó szalag van, elmagyarázta.

Nem vagyok doki de szeretnélek megnyugtatni, hogy ez normális.
Amig nincsenek állandó görcsök, nagy fájdalmak addig minden oké, nyúlnak a szalagok..
torolve_20131003125716

kezdem kitanulni a "nőgyógyászati dolgokat" :roll:
pl. ma sok mindent elmagyarázott a doki az UH-ról is.
torolve_20131003125716

Köszi lányok! Sajnos elég nagy a túljelentkezés ezért nem biztos most, hogy felveszik :cry: De azért elmegyünk a beiratkozásra, max várólistára kerülünk!

Esztora: a magánovi 50e/hó. Ez nekem sajnos horror. Még a 25e is most sajnos :cry:

Andi: nem tudom mi lehet :cry:

brigi73

Jesszusom, 50 ezer/hó a magánovi?? az rengeteg..
torolve_20131003125716

:twisted:

brigi73

Brigi, ha esetleg V. keri óvoda megfelelő lenne, akkor anyunál közben járnék! Csak szólj!

Andi, amit gurgula írt az igaz lehet!!!! Nekem keményedni szokott a pocakom! :( Az se túl kellemes.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: