A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jovi! Én attol félek, hogy ha megmondom az igazat akkor nincs esélyem hogy maradjak. Ha én lennék fönök, logikus hogy nem tartanám meg azt akiröl tudom hogy hamar elmegy mikörzben leküldjek egy másikat aki maradna még sokáig, holott én jobban dolgozok és elégedettebb velem. De ha engem választ maradásra, akkor 2 embertöl fog hamarosan megszabadulni, 1 helyett! Igy hiába az emberség logikus hogy nem dönthet mellettem. Persze tuti sejti már hogy babát akarunk, mert több év házasság után már hiába mondom hogy még nem, érzem nem hiszi.
Hát csak remélem maradhatok.

Képzeljétek, szilveszter estére nagyon beteg lettem, órákon át nagyon erös hányinger, majd másnap erös láz. Jól kezdtem az uj évet! Szerencsére már jól vagyok, ma már jöttem dolgozni is!

Gondolkodok hogy ha a dokim nem vált gyógyszert (jan. közepén megyek vizsgálatra) akkor felmegyek Pestre lombikra.
Nem sok értelme van, hogy csak 3-4 tüszö lesz mindig, jobb esélyeket akarok!!
Szerintetek ha nem ott lakok akkor is mehetek? És akkor is ha a lakhelyemen van másik lombikra lehetöség?
Tudja ezt valaki? és melyik intézetet ajánljátok, mert neten felsoroltak lombikra v. 6-ot. Konkrétan melyik dokit?

Hurki! Valamikor már csak megreped!! Reméljük már most, söt szerintem biztos!

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KARMEN:nagyon-nagyon szorítok érted, hogy ne rakjanak ki a munkahelyedrõl.Bárhol folytathatod a lombikod, ahol akarod. Az elõzõ helyrõl kell egy zárójelentés-féle, ahol leírják mivel kezeltek és hány beültetésed volt + kérj el MINDEN leletet (vérvizsgálat, matyivizsgálat stb.). Itt Pesten vagy a kaálit vagy a BMC-t ajánlom - utóbbiban akár négyet is visszaültetnek. Ha láttad a sejtjeinket, akkor láttad a BMC-t, ami a János kórház területén van. Én még nem voltam lombikon, de akik voltak, biztosan hozzászólnak. Megkérdezhetnéd ugyanezt a friss topicban is!
Virág
Virág

KARMEN:itt egy cikk linkje,egy új lombik eljárásról a BMC-ben, talán érdekel!

[url=http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=83733&DocID=78932" TARGET="_top]http://www.nol.hu/Default.asp?DocCollID=83733&DocID=78932[/url]#78932
Virág
Virág

Virág! Köszi. Én úgy emlékszek, hogy valaki (talán Cat) irta, hogy nem ajánlja a Konc doktort a BMC-töl ezért félek.

A linket megnézem, köszi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Virág! Elolvastam, köszi, de ebböl nekem úgy tünik hogy a Konc doktor már nem a BMC-ben van, hanem a Szent János kórházban?

Bocs, de hol van ez Friss topic, mert kerestem, de csak a kismamákat találom a friss alatt. Mire gondoltál?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KARMEN:persze, a BMC a Jánosban van! Van ott több orvos is, engem pl. egy Dr.Zeke nevû adjunktus vizsgált, aki szimpatikus volt. A Koncz nekem sem tetszik, bár a barátnõmnek õ csinált ikerbabákat (negyedszerre). A friss kismamákra gondoltam, köztük biztos sok lombikos van.
Virág
Virág

Virág! köszi, majd tölük informálódok. Az idö szalad, a dokimmal remélem meg tudjuk beszélni a köv. lombikot, hogy van-e igy értelme, nekem nem éri meg ennyi pénzt kiadni azért hogy azután csak 1-2 petesejt legyen. Tul nagy az esély hogy 0 lesz.

A BMC-ben lehet választani melyik orvost szeretném? Nálunk a Kaáliban lehetett. Majd a topicban is érdeklödök, jó ötlet.

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Mail ment Kép
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Régen jártam erre. Sajnos én végig dolgoztam az ünnepek között is. Kép De biztos nem ennek tudható be, hogy nem sikerült az elsõ inszem nekem sem. Kép Viszont próbálom a jó oldalát nézni a dolognak, így két hét múlva mehetek síelni a párommal. Kép

Lorától kaptam képeket a kis Bencérõl, és megkért, hogy egyet tegyek fel nektek. Kép Hát próbálkozom, nem tudom milyen sikerrel.

image(Bence)
andi28

Hát ezt még gyakorolnom kell. Kép De nem adom fel.
andi28

Második próbálkozás, ha most sem sikerül, akkor megkérhetlek, hogy tedd fel, Cat?
Köszi!

Kép
andi28

LORÁNAK nagy-nagy gratula Bencéhez!Nekünk is ilyen(ek) lesz(nek)!
Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi,
Virág
Virág

Sziasztok!

Már pár hete nem jártam itt, úgy gondoltam, kicsit lazítok.
És képzeljétek, meglett az eredménye!
Ma reggel csináltam tesztet, és pozitív lett!!! KépKépKép Majd kiugrottam a bõrömbõl, nem is tudtam elhinni! Még most is hihetetlen.
Egy évet kellett várni erre a jó hírre!
Jövõ szerdán megyek orvoshoz.

Kívánom, hogy Nektek is minél elõbb legyen babátok a pociban!

Puszi:

Móni
bogu

Sziasztok!

Már kb fél éve olvasgatom az írásaitokat, mert mi is babát szeretnénk, de most derült ki, hogy van egy mikroadenómám, amitõl magas a prolaktin szintem (110ng/ml). Már sok helyen kerestem a "normális" értéket, de sehol nem találtam. Szóval a segítségeteket szeretném kérni, hogy mennyinek kellene lenni. Elõre is köszönöm!

Senne
senne

Bogu MóniKép

Ez aztán a jó hír így az új év elején!!!!

Nagy gratula NekedKépKépKépKépKépKép jó babavárást, egészséges babucit!!

Krissi

PS: Ha még nem mondtam volna, mindenkinek boldog, babás új évet kívánok!
krissi

Nahát!
Az óta a másfél hónap óta, mióta ide írok, már jó sok baba "létrejött"! Remélem, megmarad a tendencia! KépKépKép

Móni Kép
Gratulálok!

Tinka
tinka

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! Bocsesz, de az elõzõ "tléaponál" elfeledtem szólni,most megint megjött, ezért most a 27c 3cn lesz a szombati! Javitsatok lécike!
Köszi!

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

BoguKép GRATULÁLOK!!!!!!!

Hermi
Hermi

Kedves Senne!
A prolactin normális felsõ szintje 24ng/ml, de igyekszünk 20 alá levinni. Mekkora a mikroadenoma? Hol laksz? Ki kezel? Ezek fontos kérdések a korrekt kezelés miatt. Nem mindegy!
Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Lorának nagy gratula, ez gyönyörü kisbaba, én is ilyeneket akarok!!!

Móni! Milyen jót tett a pihenés, látod! Gratulálok, vigyázz magatokra! Végre az új évben is hallok már jó hireket.

Jó lenne már látni a táblázatot is, ki hol tart, kinek drukkoljak.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!KépKépKép
B.U.É.K mindenkinek!KépKépKép

MóniKép
Gratulálok a babucihoz!!!KépKépKép

Nagyjából visszaolvastalak benneteket, ha esetleg még valaki lett babás (csak elkerülte a figyelmem) akkor gratula!Kép

Én ma vagyok a 31. cn-en. Kezd izgalmassá válni a dolog, mert a hõm 37 volt ma. Ebben a ciklusban nem igazán mértem, csak egy-egy napot néha úgyhogy fogalmam sincs mikor lehetett pém, ha egyáltalán volt. Viszont csodák csodájára alig volt barnám ebben a ciklusban és két napja semmi. Az elõzõ két ciklusomban közel 10 napig barnáztam kb. a 18-19. cn-tól. Most a 24. napon volt valami kis rózsaszín és utána pár csepp barna. Szeretkezések után pedig pár csepp vér, de ez is elmúlt rögtön. Utána még kb. három napig pár csepp barna, de ez kutyafüle az eddigiekhez képest. A hõm is jó mert eddig 36,9 volt a max. de ennyire is csak pár napra ment fel az elõzõ ciklusban. Igazából ma kellene megjönnie, mert nekem mindig egy rövid (27-28 napos) és egy hosszabb (30-31 napos) ciklus követi egymást és most pont a hosszabb van. Sajnos a hasam is görcsölget pár napja, ez mondjuk a baba ellen szól. Azért régóta ez az elsõ ciklus, amikor legalább egy kicsit reménykedhetek.
Ebben a hónapban nem ittam a cickafark-palástfû teát, sajnos lehet, hogy nekem ettõl volt olyan sok barnázásom, mert pont abban a két ciklusban ittam rendesen. A vitaminokat most is szedtem fél elevitet, egy folsavat és egy magnézium kapszulát. Most egy kicsit megemeltem egy egész Elevitre + 2 folsavra, hátha!
Gondolkodtam rajta, hogy hazafelé veszek egy tesztet, de lehet, hogy még nem mutatna semmit.
Azért próbálok nem izgulni nagyon, bár elég nehéz nem arra gondolni, hogy mi van ha mégis sikerült. Persze Ti ezt tudjátok, hisz ugyanez játszódhat le bennetek is így a ciklus vége felé.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon boldog, babás új évet kívánok mindenkinek!

Én hû maradtam a topic címéhez. Ma vagyok a köv. ciklus, 2. napján. Sajnos megint 40 napos ciklusom volt, így holnap bejelntkezek jövõ hét keddre a dokihoz. Nem akarom tovább húzni az idõt. Ha nincs peteérésem, akkor próbálkozhatunk akármeddig. Bár a hõm rendben van, de ez még nem jelent semmit.

Móni! Én is nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!

Jó lenne, ha ebben az évben mindenki egy babát hordana a szíve alatt.

Én most megint nagyon türelmetlen vagyok. A gondolataim állandóan a baba körül járnak. És rossz, hogy valószínû, nincs rendben minden.

Nelli
nelli2

Sziasztok
Boldog új évet mindenkinek
Én éjfélkor azt kívántam hogy az idén legyen egy babám ugyanis én úgy tudom hogy babonából az éjféli pezsgõ ivása után lehet kívánni valamit.
Ma vagyok azt hiszem a 23. napon szerintetek ha van valami lehet ilyenkor valamit érezni ugyanis úgy két napja hányingerem van és fájnak a cickóim érintésre. Vagy a ciklus második felében másnak is van így? Próbáltam a pihike alatt nem gondolni a babára de mindig eszemben van (és még tetézi hogy ott van a sógornõm babája, nagyon aranyos) Kép
Nekem kb. a jövõ hét kedden kellene megjönnie mikor kell felmenni a hõnek ma megmértem de csak 36,5 volt
Cinci

Kép
cinci

SziasztokKépBUÉK!

MóniKépGratulálok,vigyázz magatokra!Remélem a közeljövõben sokan követünk majd...
LauraKépSzorítok+++++++++++++++
GittaKépHa ismét leszel,légyszi'javíts:következõ ciklus 6.cn.
Ha ebben a hónapban sem jön össze,én is konzultálok a dokimmal,hogy kezdjük el a Clostit.Még adok egy spontán esélyt magunknak,hátha...Úgy gondoltam ebben a ciklusban kipróbálom a Corax ovulációs tesztjét.Van róla tapasztalata valakinek?Mennyire megbízható?Hogyan kell használni?

krisztinke
krisztinke

CinciKép
Szerintem már fel kellett volna mennie a hõdnek. Remélem a kívánságod teljesül és lesz babád idén.Kép

KrisztinkeKép
Köszi a sok pozitív energiát.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok!

Bogu-Móni! Nagy-nagy gratula! Kép Ird majd légyszives egy pár sort, ha lesz idod! Köszi!
Orsolynak és Kamillának nagy gratula, sok eröt és tejcsit a babákhoz!Kép Kép

Gitta! Légyszives javits! Következö ciklus 2. cn.

Andi
andi28

MóniKép
Szívbõl gratulálok és problémamentes babavárást kívánok!
Lujza
lujza

SziasztokKép
B.U.É.K.

Én már nagyon rég óta olvasgatlak titeket, eleinte nem is gondoltam, hogy idõvel ennyire közétek fogok tartozni.... Már több mint két éve szeretnénk babát a párommal. Már szinte minden lehetséges vizsgálaton túl vagyunk, és az eredményeink megfelelõek. Az utóbbi idõben elkezdett motoszkálni bennem egy gondolat, és ezt szeretném megosztani veletek:
szerintem már minden a neten létezõ szakirodalmat elolvastam a meddõség lehetséges okáról, és egyre erõsebb bennem a meggyõzõdés, hogy nálunk (és még nagyon sokaknál) egyszerûen pszichés okokból nem jön össze a baba. Sok, jól felszerelt rendelõben, orvosnál jártam már, de a legtöbb amit mondtak, hogy ne idegeskedjek. Ha az olyan könnyû lenne...
Gondolom ti tudjátok mi az: több mint két éve minden ciklus végén a reménykedés, hõmérõzés, a halomnyi terhességi teszt (kész vagyon), majd az újabb csalódás....
De, még nem találkoztam olyan lehetõséggel Magyarországon ahol a pszichés okokon célirányosan segítettek volna. Biztos vagyok benne, hogy a meddõ házaspárok legalább felén segítene. (és a TB-nek is mennyivel olcsóbb lenne)
Szerintetek csak én nem hallottam róla, vagy nálunk ezzel tényleg senki nem foglalkozik?
Mégegyszer mindenkinek boldog új évetKép
Sziasztok,
Vanda
Vanda

Vanda Kép

a pszichés kezeléssel is foglalkoznak Magyarországon, ugyanúgy, mint bármely más "betegség" pszichés okainak vizsgálatával. Egy jó pszichológus vagy pszichoterapeuta minden bizonnyal sokat tudna tenni ez ügyben. Kifejezetten meddõ házaspárok részére tartott beszélgetésekkel még én sem találkoztam, de biztos vagyok benne, hogy egy jó szakorvos képes ezt megoldani.
A másik, amit most olvastam a baba-mama kapcsolatanalízis, amire azt írják, hogy olyan esetben segít, ha a problémának nincs biológiai oka, csak pszichés... tehát ebben az esetben a beszélgetéseket már a fogantatás elõtt el lehet kezdeni.

Orsi
ps. pszichológust tudok ajánlani, ha kell, és a kapcsolatanalízishez is vannak nálam telefonszámok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok, Kép

most jöttem vissza két hét szabiról, így csak most tudok boldog új esztendõt kívánni mindenkinek.

Nemigen tudtam visszaolvasni mindent, de a babásoknak nagyon sok boldogságot és problémáktól mentes babavárást kívánok.

Tudom, hogy már rengetegszer volt róla szó, de képtelen vagyok visszakeresni az archívokból: meg tudná valaki mondani, hol végeznek spermavizsgálatot? A Schöpfben tudom, hogy csinálnak, de oda nem szeretnénk menni. Tud valaki másik helyet? Nem baj, ha fizetõs. Szeretnék egy teljes kivizsgálást a páromnak.
Ill. hol végeznek olyan vizsgálatot, ami kimutatja az esetleges összeférhetetlenséget a párom kiskatonái és az én hüvelyi váladékom ill. nyákom között?

A dokim csak engem töm gyógyikkal, de a páromat nem küldte még el kivizsgálásra, feltételezem azért, mert úgy gondolja, hogy egyszer már összejött a terhesség, nincs szükség a férfi vizsgálatára. Pedig én azért kiváncsi lennék.

Nagyon köszi, ha válaszoltok.

Puszi
Nati
nati

Orsi,Kép

most olvastam a soraidat. Szükségem lenne egy jó pszihiáterre. Kifejezetten nõi pszihiáterre gondoltam, férfi szóba sem jöhet. Tudnál nekem ajánlani valakit? Senkit sem ismerek, aki tudna segíteni ezügyben.

Volnál olyan aranyos és megadnál néhány elérhetõségét?

Ha nem nyilvános, tudsz írni az rnati@freemail.hu címemre.

Nagyon köszönöm.

Nati
nati

Nati! Kaáliban biztos csinálnak, de nagyon sokba kerül gondolom. Amugy meg olyan rendelõintázetekben, ahol van andrológia. Bocs, de nem tudom Pesten melyek ezek, itt biztosan leirja majd valaki pontosan.

Meddõség. Én is gondoltam már rá, hogy milyen jó lenne errõl szakorvossal beszélni, fõleg a sikertelen lombik után!

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!
Na ehhez a pszichés dologhoz én is hozzászólnék. Ugyanis kétféle eset van. Az egyik: minden rendben van a párnál, mégsem jön a baba, a másik pedig: nem reped meg a tüszõ. Az utóbbi esetében nem elég/nem kell a pszihológus, olyan nõdoki szükséges, aki tudja és elmagyarázza, hogy mi az oka annak, hogy nem képes idõben megrepedni a tüszõ, mert ennek komoly lélektani okai vannak. Pl.félelem a terhességtõl(persze tudat alatt), vagy rossz gyerekkori emlékek evvel kapcsolatban, vagy régebben történt terhességmegszakítás(remélem ilyen nem volt!), vagy félelem a szüléstõl, a fejlõdési rendellenességektõl, stb...
Ha a tüszõ nem reped meg: a vérzés sokszor elhúzódó, és komoly következményei lehetnek a fennmaradó tüszõ miatt, úgyhogy kezelésre szorul mindenképp.

Az elõzõnél, - azaz ha a párnál minden rendben - tényleg sokat segíthet a pszichodoki, de nem tudom feltétlenül kell-e. Hallottam olyanról, hogy nem sikerült a lombik, elment a pár pszichodokihoz, és néhány hónap alatt sikerült is a babu. Persze nem biztos, hogy csak ez volt az oka a sikernekKép

Nikie
nikie

Nati Kép
mail ment.

A bolgárkerék utcába tudom, hogy ingyen csinálnak...de nekünk (párommal) ott nem valami jók a tapasztalataink, ezért nem tudom ajánlani... és másikat sajnos nem tudok. Mivel a párom problémái miatt épp jó orvost keresek, amint találtam egyet megírom.

A pszichológus kérdese: szerintem segíthet. Nálunk egyenlõre még a biológiai okok sincsenek megfelelõen kikezelve, így errõl nem beszélek az orvosommal, mert emiatt tudom, hogy esélytelenek vagyunk egy darabig... remélem utána meg gyorsan babásak leszünk, és nem lesz szükség pszichológusra.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NatiKép
Nagyon korszerû és gyors spermavizsgálatot csinálnak a Spermabankban. Otthon van a címük és a telefonszámuk, este elküldöm. 1 óra alatt megvan az eredmény, meg lehet várni, és az andrológiát is megcsinálják.

Bogu-MóniKép
Nagy-nagy gratula !!! Meghozta a pihenés az eredményét.

CinciKép
Már fel kellett volna mennie a hõdnek. Ne stresszeld magad annyira, szerintem menj el dokihoz, mert biztos megmondja, hogy volt-e ovulációd.

LauraKép
Nagyon-nagyon szorítok!!!!!! Jók a jelek!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Boldog uj évet mindenkinek!

Gratulalok Moninak a babahoz és vigyazz nagyon magadra!

Egy paran biztosan emlékeztek, két hete voltam itt utoljara, azota visszatértünk Magyarorszagrol, ujra internetközelben vagyok.

Két hete merült fel a méhen kivüli terhesség gyanuja, de még mielött elindultunk volna Mo-ra felhivott a doki, hogy a véremben mar kevesebb a HCG hormon, mint 4 nappal azelött, par napon belül meg fog jönni, és elmegy a baba. Igy is lett, de én nagyon megnyugodtam, éreztem, hogy valami ugysem stimmel ezzel a babaval.
Ma voltam ellenörzésen a dokinal, mindent rendben talalt, mar nö is a következö tüszöm. Azt mondta, hogy ez a vetélés jo hir is, mert a férjem spermaeredménye nagyon rossz volt, de most van remény, hogy spontan teherbe essek. Igy fél évig probalkozunk ujra, csak utana kell visszamennem.

Én most tele vagyok reménnyel.

Süncsi
süncsi

CatEyeKép
Köszi a bíztatást.Kép Azt hiszem megveszem ma a tesztet, ha délutánig semmi. Igaz a hasam fájdogál, de a múltkori terhességemnél is azt éreztem, hogy bármelyik pillanatban megjöhet. Remélem ez most is csak egy érzés marad.

SüncsiKép
SajnálomKép, hogy nem maradt meg, de lehet, hogy tényleg jobb ez így. Pláne ha méhen kívüli volt. Remélem hamar összejön a következõ babuci.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Orsi, Kép

mail ment. Köszönöm!

A bolgárkeréknél tudom, hogy csinálnak, de három hónapig oda kellene járnom felkészítésre, csak akkor csinálnak mindenféle vizsgálatokat. Legalább is ezt vettem ki a legutóbbi telefonbeszélgetésünkbõl.

Cateye, Kép

várom a spermabank elérhetõségét. Nagyon köszönöm!

Nati
nati

Süncsi! Ha méhen kívüli volt, akkor tényleg nagy szerencséd van, hogy ilyen szsrencsés végkimenetele volt.
Legközelebb mindenképpen sikerül!

Szegény Doris is bajódik cisztával, és a hormoneredményei se jók. Még egy hónap clostis hónap lesz, utána jön a lombik. Egyébként jól van, és pusziltat mindenkit.

Nelli
nelli2

SüncsiKépÖrülök,hogy nem lettek komplikációk!Sok sikert a próbálkozáshoz!
LányokKépReggel már kérdeztem:tud valaki mondani valamit a Corax ovulációs tesztjérõl?Hogyan kell használni,mi a tapasztalat...stbMegköszönném,ha leírná aki már használta.

krisztinke
krisztinke

Nelli! Dorisnak endoja is volt, ha jól emlékszek, az elmúlt?

Süncsi! Sajnálom hogy igy alakult, de ha te is aggodtál hogy gond lehet, akkor jobb igy.

Karmen
karmen

KrisztinkeKép
Nekem nincs tapasztalatom az ovulációs tesztekkel kapcsolatban, de többen írták régebben, hogy a Corax jó. Múltkor megkérdeztem egy gyógyszertárban és a 10 db-os 7400 Ft körül volt. Sajna elég drága, úgyhogy egyenlõre nem vettem.

Laura
Laura (laura2)

LauraKépKöszi!Én felhívtam a Corax céget,és postázva kértem,nagyon segítõkészek és kedvesek voltak.Ráadásul így csak 460Ft egy darab,és bármennyit kérhetsz.Esetleg vegyél te is ezúton (tel:12470548)
Továbbra is várom,hogy írja le akinek van tapasztalata.Köszönöm!

krisztinke
krisztinke

Krisztinke Kép
Ezek az ovulációs tesztek megbízhatóak, de látod drágák, a hõgörbébõl minden megállapítható! Ha leesett a hõ: akcióKép de inkább elõtte, ugyanazt fogja mutatni, mint a görbe. Ha pozitív az LH teszt:ovuláció, és hõleesés. Tényleg ellenõrizd le, kíváncsi vagyok.
Nikie
nikie

Nikie Kép
de jó, hogy látlak... Beszéltem dr. Elekkel szerdán megyünk hozzá kivizsgálásra. Köszönöm a mailt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

NikieKépValószínûleg igazad van,mindenesetre én is kíváncsi vagyok.Egyébként az én orvosom szerint a hõmérséklet emelkedésekor kell akciózni.Nos,a teszt talán majd erre is választ ad.

krisztinke
krisztinke

Sziasztok! Végre sikerült nagy nehezen belépnem a topicba. Rendetlenkedett a gépem mostanáig. Akikkel még nem beszéltem Gyermekáldástól Boldog Új Esztendõt Kívánok!
MÓNI:annyira örülök, hogy folytatod a babaesõt!Szívbõl gratulálok!Kép
NIKIE:annak jó a Corax, akinek a hõgörbéje nem olyan egyértelmû. Nekem pl. 1 vagy max. 2 tizedes esés jelzi a tüszõrepit (utána pedig szépen felkúszik 37 fölé).
KRISZTINKE:szerintem a 13. naptól érdemes elkezdeni a tesztelést. Sajnos ha elhúzódó a ciklus, az ember egy csomót elhasznál.
KARMEN:Doris endoja nem múlt el sajnos, csak "megnyirbálták" ahol lehetett, így most sokkal kisebb.
Nem is értem a dokijánál ezt a spontán próbálkozás-dolgot.
Virág
Virág

Sziasztok!Kép
B.U.É.K. !!!!!!
Nagyon örülök a babásoknak, sok boldogságot!Kép
Régen nem jártam erre, de talán nem is történt olyan sokminden.
A lényeg, hogy ebben a ciklusban nem repesztetünk, mert a 10. napom dec.23-ra esett, az még korai volt, legközelebb meg 28.-án rendelt a doki, és az meg már késõ lett volna. azt mondta mérjem a hõmet, ha emelkedni látszik prütyköljünk(aminek teljes mértékben eleget is tettünk.... Kép) Ami még bíztató jel, hogy most a lehetséges peteérésemkor felment a hõm 37,1-re! (max 36,9 szokott még szuri után is csak lenni) Még most is magasan van, bár 1-2 tizedet csÖkkent az utóbbi 2 napban. Szerdán kellene megjönnie, addig meg izgulunk...

Bocsi a hosszúságért!
Pusz
Csutka
Csutka

Tényleg NAGY gratula a babásoknak, sok boldogságot! KépKépKép

Krisztinke Kép
Biztos, hogy nem a hõ emelkedésekor, hanem elõtte kell akciózni.Kép Az ovuláció után emelkedik a hõ.

Nikie
nikie

KrisztinkeKép
Elõkerestem, a júniusi ciklusban LH tesztet csináltam, és hõt is mértem. A 17-20.cn-ig pozitív volt. De a 21.napon már nem, ekkor emelkedett meg:
Kép
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: