A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok,

Áfi, huh engem is levert a víz. Remélem minden rendben lesz! Csodabébinek ott kell lennie!

Egyébként altatok éppen.

Bettike, szerintem lehet ez beágyazódás! A teszt igazolni fogja :)

Gaby, holnapra drukk!
pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok,

Áfi, huh engem is levert a víz. Remélem minden rendben lesz! Csodabébinek ott kell lennie!

Egyébként altatok éppen.

Bettike, szerintem lehet ez beágyazódás! A teszt igazolni fogja :)

Gaby, holnapra drukk!
pusz: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Purci,
te nem haltál szörnyet az idegességtől? Mostmár picit restellem is, de mi iszonyúan kiborultunk, a férjemmel együtt sírtunk (ő káromkodott is csúnyán, pedig nem szokott) szóval mégegy ilyen és nyugtatókra szorulok... az nem lehet hogy én elveszítsem ezt a babát!
Panni,
nincs igazán orvosom jelenleg, hozzá csak befutottam hogy nézze már meg mi van.
Vendég

Áfi,
Hogyne, levert a víz rendesen. De aztán belegondoltam, ha idegeskedek még nagyobb bajt okozok, és ceni is megnyugtatott akkor, hogy no para nem lesz baj. teljesen természetes iylenkor egy kis barna. Szúúúúúúszááááááááázáááááál keményen, és gondolj arra, hogy semmi baj nem lesz. Igyál egy kamilla teát, vagy ami kicsit megnyugtat, nekem az segitett, és pihenj. Ne felejtsd el a Magne B6-t. Elhiszem, hogy kiborultatok, de igazán az idegeskedéssel semmire nem mész. A pihenés fontos, próbálj aludni, vagy olvasni, vagy keresztszemezni, ami megnyugtat. Apa gondolom most körbe ugrál :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!! +++++++++++++++
Nagyon nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!!! Minden létező + energiámat küldöm hozzád!!!!
Minden rendben lesz, meglátod. Csodabébi erős nagyon, kapaszkodik rendesen. :wink:

Gaby, holnapra drukk apának! Rögtön meg is lesz az eredmény? Szorítok!

Csikken, szia. Jobban vagy már (lelkileg)?

Szia purc. :wink: Benézhetnál gyakrabban is! Veletek is minden oké? :lol: Kispurci hogy van?

Kép
szilcsi

Áfi, pihi ezerrel nem lesz semmi baj. Feldobjalak egy kicsit a hugom a te teszteddel vasárnap du. + tesztelt :D (aznap kellett volna megjönnie neki)

Csajok az szerintetek nem gáz, ha pont félidőben volt hsg-je most meg kiderült hogy babás? Bár szerintem, ha ártott volna akkor nem tudott volna beágyazódni ugye?

Kép
Kép
robcsi03

Áfi, ja a pihenés alatt, én a vízszintet értem, mármint a vízszintes testhelyzetet, szerintem az fontos ilyekor :D

Szilcsi, édes vagy. Nem sok időm van, dolgozok ezerrel. Ezért reagálni sem tudok sajna. Remélem jól van, nő a hasam, mint a bolondgomba. :lol: Mi lesz itt még :? 28-án megyünk dokinénihez, de valószinűleg megint nem lesz UH, csak majd a 20. héten :cry: De ez van, a szivhangot remélem megint halljuk, már azzal is beérem :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, ez tök jó! Mondjuk kár, hogy nem lesz uh, pedig olyan jó elnézegetni az uh képeket, addig is, amíg lesz sajátom. :lol:
Én tuti elsírnám magam, ha meghallanám a pici szíve dobogását.
Én annyira kész vagyok, a múltkor a tévében láttam valami műsorban csecsemőket, elsírtam magam a meghatottságtól. :oops:
Pedig nem is vagyok terhes. :shock: :lol:
Meddig fogsz dolgozni? Nehogy túlhajtsd magad! :?

Kép
szilcsi

Szilcsi, persze jól vagyok, csak telne gyorsabban az idő, hogy a következő ciklusban lehessek már. Az az időhúzás zakkant meg :):)
Roli is jól van. Bár tegnap 38,7 volt a hője. Remélem nem lesz beteg.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi, na igen, mivel ez most az otthoni vállakozásunk, és az Uram a főnök, ezért ez jó kérdés, de szerintem laptoppal megyek szülni :lol: És sajna nincs rá jó hatással az sem, hogy az egyik amerikai kolleganője szó szerint a munkahelyről ment szülni karácsony előtt 1 héttel, és már 2 hete dolgozik. Azért ne aggódj, megmondtam neki, hogy nálunk nem kéne ezt bevezetni :shock:

Purc

Kép

Kép
purc

Szilcsi :)
Én ilyen típus vagyok... Szinte minden filmen sirok a meghatottságtól ahol bébi van :)

KépKép
Kép
csikken

Csikken, akkor jó. Akkor nem is olyan ciki... :oops: :lol:

Purc, azért csak óvatosan azzal a melóval!!!

Csikken, mitől van még mindig láza Rolinak? :shock: Még mindig a műtéttől? Nehogy elkapjátok ezt a ronda influenzát.

Robcsi, én nem tudom, mi az a hsg. :oops: :shock:

Kép
szilcsi

Robcsi,
őszintén szólva haragszom a hugodra (te tudod miért) de azért egy + teszt mindig öröm! Gratula neki!
Purc,
szegény apa délutános. Nagyon sajnálom a drágát, rég láttam ekkora könnyeket a szemében. :(

Mégegyszer mindenkinek köszönöm a + energiákat, aggódást, bíztatást!!!
Vendég

Áfi! Minden RENDBEN lesz..nagyon-nagyon szorítok neked!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jelentem: a többség akaratát tiszteletben tartva:teszteltem.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kata tesója vagyok. Most is csak azért írok, hogy Áfi drukkolok Neked nagyon, hogy a Babácskáddal minden rendben legyen! Ő tényleg egy Csodabébi és nem lehet semmi gond! :wink:

Mindenkinek Drukk a mielőbbi Babásodáshoz!

kispiskóta

babaidmado és, mi lett az eredménye?

kispiskóta

majdnem sírás...én tudtam, hogy negatív lezs, de mégis reménykedtem.....én hülyeee :( :( :( :( :(

babaimádó
Kép
babaimado

Nem vagy az. Azt nem mondom, hogy ne szomorkodj (én is ezt tenném), de azt igen, hogy fel a fejjel!

kispiskóta

Na hello, csak egy gyors bekukkantás, mert megyek is tovább...

Áfi: nem lesz semmi baj Csodababával! Pihenj sokat és hallgass Mozartot! :lol:

Babaimádó: sajnálom :lol: Természetes, hogy reménykedtél! De várj csak, ez egy délutáni pisis teszt volt? :shock:

Robcsi: a barátnőm végülis a Rókaynál kötött ki. Köszi még 1X! :D

Klarissza: a kérdésedre a válasz: IGEN! Szerintem itt aki régóta próbálkozik már, annak a párja már túlvan ezen a hercehurcán...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi zsú..ari vagy....
Rólad mit lehet tudni?

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsi!
Szurkálás-mellékhatáshoz:
Még nagyon az elején járok. Eddig egyedüli mellékhatás, hogy "visszahíztam" 3 kg-t. De persze ez valszeg a víz, mert napi 3 l-t iszom kb. Ez a hyperstimu megelőzésére kell. ((((((na meg egy kicsike csokika, meg mégegy kis csokika...)))))

Panni!
2-3 hét alatt úgy rám fogtok únni, hogy csak na!

Gaby! Nekem egyik tesóm sem Ildi! ...pedig lányok :wink:

Katica! A héten én leszek a nyerő-kelő, aztán utána átadom a lehetőséget!

Kép
zölddisznó

Purc: pocifotót, pocifotót!!!!!

Áfi, te ismered Robcsi tesóját???

Robcsi és Babim: annyira aranyosak vagytok, köszönöm!!!
Természetesen lesznek fotók!!!!

Megyek pakolni, hajnali 1kor indulunk!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

[quote="babaimado"]K írta:babaimadoöszi zsú..ari vagy....
Rólad mit lehet tudni?

Kata iker tesója vagyok. Ő szokott rólatok mesélni. Jelenleg első babámat várom,aki egy tündéri kislány lesz, ha addig ki nem nő a kukaca! :lol: De tényleg csak annyit tudok mondani fel a fejjel (Katkának is ezt szoktam mondani)!

kispiskóta

Zsú!
Gratulálok! Mennyi idős a baba a pocidban?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babaimado! Reggeli pisiből kell! :twisted: Futás egy új tesztért reggelre!

Snufi! Szép, jó, kellemes utat! Vigyázzatok magatokra! És ha valami van egy gyors bejelentkezést légyszi tegyél meg! :wink: +++++++

Kép

Kép
bettike
Eger

Snufi!
Vigyázatok magatokra!! Tiszta szívből kívánom, hogy egy + teszt tegye fel a koronát erre a szép utatokra!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babaimádó, mesitől számítva 18+5, a tegnapi uh szerint több, mint 20 hetes. De tényleg nem szeretném a topicot felbolygatni!

kispiskóta

Zsú,
köszi hogy miattam becsatlakoztál! :)
Babaimi,
mondd hogy nem délutáni pisiből csináltad!!! !!! !!! :evil:
Snufi,
hát csak közvetve ismerem.
Szezso,
pihenek sokat és X-men-t nézek. :)
Vendég

Húha Bettike ez aztán az eseménynaptár! :lol: szinte minden napra valami izgalom! :lol:

Babaimádó!
Ha nem első pisiből volt holnap ismételni kell!! vagy csütörtökön. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szia Kata ikertesó! Hű hogy rohan az idő! :lol: Miért is bolygatnád fel? :shock:

Lili! Görbe??????????????

Kép
bettike
Eger

Áfi! Nem is tudom, hogy írtam-e vagy csak akartam, de egész nap követtelek, hogy mi hogy és azért mihez képest, de látom jól alakultak a dolgok!++++++++++++ és még ragacsok is!

Zöldi! Én hülye meg majdnem megkérdeztem, hogy te mire fel leszel szabin! :oops: :lol: :lol: :lol:

Csikken! Köszi és nektek meg gyógyulást, hogy viselte Roli a műtétet?

Robcsi! Hű, gratu tesódnak! Akkor örül a család, hogy egyszerre ennyi unoka lesz!

Kép
bettike
Eger

Hát, mert csak így beestem közétek!

kispiskóta

Áfi! Én is annyira izgultam, de már nem, mert tuti minden rendben, csak egy kis pihenést írt elő a szervezeted. Cuppancs!

Kép
zölddisznó

Katatesópiskóta! Az a Te pocid a képen?

Kép
zölddisznó

Kedves Süncoca Tanárnéni! Az intőmmel kapcsolatosat tetszett olvasni? :oops:

Kép
bettike
Eger

Aranyosak vagytok, de a görbém is engem igazol:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi!
Nagyon megijedtem ám! A lényeg, hogy redben van minden. Csodababával nem történhet baj!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
Dobom a görbém:
Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szia Katatesó! Szép pocid van! Gratu a kiscsajhoz! :lol: Neked van esetleg görbéd??? Babás görbéd? Csak hogy tudjunk mihez viszonyítani! :lol:

Áfi, x-men??? Tejóég. :lol: Valami vígjátékot nem találtál??? :lol:

Babaimádó, ha azt nézem, hogy a 18. napon volt pé, akkor ma vagy a 14. dpo-n, és akkor pont jogos a nega teszt meg a leesés. Sajnálom. :cry: :cry: :cry:

Coca, csak azért érdeklődtem, mert mindig olyan horrorsztorikat lehet hallani a hormonos cuccok mellékhatásairól. De akkor jó, a 3 kg még belefér, na és a csoki meg pláne!!! :lol:

Lili, te hogy állsz????????????????????

Kép
szilcsi

Babaimádó!
28-án érezted a pé-t?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Zölddisznó, igen ez enyim pocak, akkor még csak szemből volt érdemes fényképezni! :lol:

kispiskóta

Lili, tecc a görbéd!!! Van benne ágyikózódási esés is!!! :wink: És holnap tesztelsz, de izgi!!!!!Lécci korán reggel tessék azonnal jelentkezni, hogy milyen lett!!!!!

Kép
szilcsi

Katatesó!
Szép pocid van!! :lol: :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szilcsi!
Hét körül tesztelek, ha nem jön meg vagy ha nem esik le nagyon.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Jajjajjj! Igen, Bettike. De mivel nem írtam be aznap, ezért jó hírt kell közölnöm: elévült!

Babim! És egyéb jelek? Érzel valamit, amit mensi előtt szoktál?

Kép
zölddisznó

Zöldi!
3 kg nem vészes, főleg a cél érdekében! :wink: nagyon drukkolok!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Igen van görbém, nekem szerencsém van, mert ez az első és egyenlőre utolsó: Kép

de én ezt akkor katasztrófa görbének tituláltam.

kispiskóta

Zöldi! YES! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili! Tök jó! Legalább reggel nem magamért izgulok! :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Nem bánom én a kilókat, mert ha baba lesz, akkor le...rom, ha meg nem (most), akkor meg leadom.

Coca elvonult dagonyázni...

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: