A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Egy órát vártam még rá, már éppen kezdtem nyűgös lenni, mert nem tudtam már hogy ülni azokban a hülye székekben az üres, lötyögős hasammal :lol:

Kép
cseka

Csak egy órát!! Na akkor egész hamar bejutottál!! :-) :oops:
Ági28

Viszont csajok megyek kicsit elnyújtózom, még jelentkezem!!
Ági28

puszi Ági!

Én pedig megyek dolgozni, mert holnaptól nem vagyok 3 hétig és át kell adnom a melót!

Puszi mindenkinek, este még jelentkezem...

Kép
cseka

Ági, jó pihenést!

Kata, tudod mit, megkóstolom, ha maradt még! Hátha egyszerűen eddig nem találkoztam jó túrógombóccal :) (Anyukam meg Anyósom nem neteznek, szóval írhatok ilyeneket. Az iskolai konyhásnéni nem számít ebből a szempontból :lol: )
HSG - egyelőre nekem kimaradt az életemből, de vannak olyanok, akiknek nem fájt. A doktornéninek biztos nem fog :)
február

Ági
Várom a disznót a lóvégyűjtéshez. :lol:
Jó, pihizést neked.

Kata
Jól olvastam, hogy március 14-re kaptál HSG-re időpontot a kórháztól?
l.andi

Sziasztok! Sajnos teljesen le vagyok maradva kivel mi van, nem tudom mikorra tudom már otthonra a netet elintézni :( Megint bejöttem a munkahelyre, de már megyek is, elszoktam az itteni légkörtől. Minden rendben van egyébként, a hasam még nem valami bagy, már igazán nőhetne :roll: Múlt héten voltam szívUH-n, a SOTE-n, ott is mindent rendben találtak. Nagyon drukkolok mindenkinek továbbra is!
beber

nem bagy, hanem nagy :) az írástól is elszoktam úgy látszik :D
beber

Szia Beber!
Mi is drukkolunk neked, hogy minden rendben legyen! :)
f
február

Andi, március 14., reggel 7 óra az időpont, amit adtak röntgenes HSG-re.(a szülinapom után egy nappal, hm..)Remélem jó lesz az eredmény, az lenne az igazi ajándék!
Február, a túrógombócnak off, a férjem és a Dominik befalták! Na de legközelebb viszek neked! A 20-a megfelel? :wink:

kata790313

Beber!

Drukkolok neked ezerrel. :) :) :)

Kata!

Olyan későre kaptál időpontot HSG-re :?: :?: :?: :?:
Ami azt illeti nem kapkodják el.
Hol lesz????
gizmixxx

Kata :D

Amúgy akartam írni már az előbb is, csak a munkahelyen könnyen elvonják az ember figyelmét mindenfélével :) szóval, kedves grillázs, nem akarsz egy másik táblázatot is alkotni a születésnapokkal? Olyan jól estek a jókívánságok, ez jár másnak is. Katáét pl. már tudjuk. (vagyis a meglévő információkból nagy nehezen talán még én is ki tudom számolni. bölcsész létemre! :) )
február

sssszzzzzzz. jólestek, természetesen. február apu, bocsi... :oops:
február

Ezt ma kaptam a hírtv-től:

Tisztelt Jurák Kata!

Sajnos levelére csak azt tudom válaszolni, hogy a beszélgetés elmaradása nem rajtunk múlt. Adás előtt néhány órával Dévai úr fogfájásra hivatkozva mondta le a szereplést, és hiába próbáltunk helyette más megszólalót találni a témában, gyakorlatilag egyik intézetből sem akart senki nyilatkozni. Azóta más műsorok is hasonlóképpen jártak ezzel a témával. Nem tudom mi az oka és a háttere az ügynek, de reméljük a közeljövőben sikerül kiderítenünk.

Köszönjük, hogy nézte a műsort, és ha teheti nézzen bennünket továbbra is.

Tisztelettel,

Farkas Emese

Felelős szerkesztő

kata790313

február - én jegyzetelgetem, de nem akarom bővíteni a táblicskut, mert ha oldalra is bővítem, képtelenség lesz feltölteni, már így is órákat szenvedek vele :(

Majd szólok időben mindenkinél akit csak tudunk, ok?
grillázs

Fogfájás?
Ez nekem nem kerek. Nem arról volt szó, hogy ők mondták le?
grillázs

Ja, olyan késői időpont van, mert a HSG-nek menstruáció után kell lennie. És a következő menstruációmnak márc.10-én kell, hogy megjöjjön. Itt, Gyöngyösön hetente csak egy alkalommal végeznek ilyen jellegű vizsgálatot, így is szerencsém volt, hogy bele egyeztek a márciusi időpontba, mert elvileg csak csütörtökön vannak, és akkor pedig pont négy napos ünnep lesz...Különben várhatnék áprilisig!

kata790313

Lányok!

Szerintem kényes lett a téma lehet, azért maradt el az adás :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

gizmixxx
kinek kínos? Dévisznek? Nem hiszem... ő nem az a típus, hisz a Tv2-nek is nyilatkozott...
A hírTv-ről meg inkább ne beszéljünk - nekik az se kínos aminek annak kellene lennie (ez spec magánvélemény)
grillázs

ja, én úgy gondoltam, h külön táblázat :lol: persze mindegy, hogy hogyan tudjuk meg, táblázatból, vagy tőled. Ami egyébként is majdnem ugyanaz. Húú, fogalmazok ám, hiába, ebéd után a szervezetem az emésztésre koncentrál...

Ez a hírtv-s dolog nekem sem stimmel. Miért mondta volna Dévai, hogy lemondták, ha nem úgy volt? Fogfájás, könyörgöm, egy olyan valakit, aki gyakorlatilag bent él a klinikáján, és enni sincs ideje, nem fog egy fogfájás visszatartani attól, hogy nyilatkozzon.
február

Hát ja. ha kínos a téma, úgy értem, politikailag, akkor éppen nagyon ugrana rá a hírtv.
február

Na, most ismét írtam nekik!!!Remélem, elolvassák ezt is!

kata790313

Tisztelt Farkas Emese!

Köszönöm, hogy megtisztelt válaszával!

Sokunkat érint az államtitkár asszony általi törvénymódosítás, a lombik program támogatásával kapcsolatban. (Ha már meglátom a képernyőn a hölgyet, a hideg ráz – már bocsánat).

Igazából nem értjük és nem is tudjuk elfogadni, hogy leredukálnák kettőre a támogatott beültetések számát. Így valóban csak annak lehetne esélye a meddő házaspárok közül, akiknek igen sok pénzük van. Ráadásként pedig nem kis számban a 3., 4., 5., lombik jár sikerrel. (Ajánlom figyelmébe kis táblázatunkat, ami a www.babanet.hu-n, a Dévai Intézetesek fórumán található, de a Kaálisok, és a többi meddőségi klinika fórumain is olvasható, hogy nagyjából hányadik beültetés jár sikerrel. Ezt talán a törvényhozóknak is látnia kellene, és olvasniuk, mi mindent kell átélnie annak, aki nem eshet spontán teherbe!)

Tehát mi, meddő párok, nagyon örültünk, hogy Önök is foglalkoznak a témával, ráadásul Dévai doktor úrral beszélgetnének, akinek nagy tisztelői vagyunk, és nagyon sok baba köszönheti neki az életét!

Kérem, amennyiben lehetséges, ne adják fel a próbálkozást, és szerepeljen ez a téma is a Kontrasztban!!!

Köszönjük munkájukat!

Tisztelettel:

Jurák Kata

kata790313

Kata, olyan jó, hogy van, aki megír egy-egy ilyen levelet. Én csak magamban pampogok...
Amúgy most jöttem rá, hogy a nevedben az a sok szám a szül. dátumod lehet. 4 évvel és egy hónappal és négy nappal vagy nálam fiatalabb.
február

Szerintem nem kellett volna a fórumonkat beleírni, hiszen h ainnen kiemelnek egy-két infót amit magunk között megbeszélünk, akár a dokinkról az nem a médiára tartozik. Hidd el rendelkeznek ők elég infóval a tmával kapcsolatban. Elküldted a levelet?

manoka
manoka71

Én se értek egyet vele.
És azt gondolom, hogy ezt előtte velünk se ártott volna közölni, hamár elküldöd. Tényleg nem tartozik a médiára. Én pl nagyon nem akarom, hogy a HírTv-ben vagy akármelyik médiumban a beírásaimat idézgessék. Nem a sajtónak szólnak.
Amúgy a táblázat se releváns, mert nem minden Dévais fórumozik szóval már csak ezért se jó a felhívásod.
grillázs

Kata nem megbántani akartalak, csak nem egyezik a véleményünk, és ha valamiben akkor a médiában megbízni nem szabad. Ha igazán foglalkozni akarnak a témával akkor úgy is fognak,

manoka
manoka71

Hm. ebben van valami, bár én úgy képzelném, hogy mielőtt idézgetnek, megkérdeznek. Lehet, hogy a hírtv-t ismerve ez túl nagy elvárás részemről?
február

Hát Kata, sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz, főleg, hogy azt sem tudod, mi az igazság, hiszen a dokinkkal nem beszéltél erről...

Nem biztos, hogy Dévisz bácsi örülni fog ennek, mert ezzel őt is lejárattad. Nem kellett volna a fórumunkra sem hivatkoznod, mert ez egy privát dolog mindenkinek.

Ez elég indiszkrét dolog volt Tőled, sajnálom, hogy megtetted :(

A hír tv pedig egyébként sem a tényszerű tájékoztatásáról híres...

Kár volt...

Kép
cseka

A média soha nem kérdez, gondolj bele a fórum nyílvános. Csak nem mindegy, hogy még felhívják rá a figyelmet vagy sem, akár a táblázatra is.
Mostmár mindegy, gondolom a levél elment. Talán bizalmas infóról ne beszéljünk csak priviben azt nem látják. Ha javasolhatom.

manoka
manoka71

Másfelől meg az internet is a média része, ha én tv-s lennék, vagy újságíró, azzal kezdeném, szétnézek a neten, és előbb-utóbb úgyis belefutnék ebbe a fórumba. Mint ahogy érintettként is megtaláltam. Szóval, ha nagyon érdekli, úgyis elolvassa, és ha van egy kis esze, helyén kezeli a hozzászólások tartalmát. Na, itt jön be a képbe sajnos a komplett magyar média, nemcsak a hírtv...
február

Arról nem is beszélve, hogy mi "névtelenül" írunk, de a sajtóban lehozott közléseinkből olyanok is felismerhetnek, akikről nem szeretnénk.

ÉN PL KATEGÓRIKUSAN KIJELENTEM, HOGY NEM JÁRULOK HOZZÁ EGYETLEN HOZZÁSZÓLÁSOM PUBLIKÁLÁSÁHOZ SEM.

A másik pedig az, hogy a mostani táblázat nem egyezik a régivel. Én kaptam priviben olyan levelet, aki kivetette magát x évvel a gyermeke megszületése után, mert nem akart benne lenni. Szerinted milyen lesz neki ha meglátja pl a gyereke babafotóját a tévében?
Szerintem joggal lesz mérges.
grillázs

Lányok, a fórummal kapcsolatos megjegyzéseiteket értem, de szerintem Kata nem járatta le a Doktorbácsinkat. Benne van, hogy "nagy tisztelői vagyunk", ebben szerintem burkoltan az van, hogy nem vesszük be, hogy Dévai mondta le, és érezzék már sz.rul magukat (ahogy nem fogják, egyébként).
február

grillázs, jogos.
február

február
bocs, de csak egy kérdés: és ha tényleg Dévai mondta le?
Akkor sem lejáratás?

Bocs Kata, tényleg nem bántani akarlak, de ez nagyon nagy butaság volt.
grillázs

grillázs, ezt most nem értem. Ha tényleg Dévai mondta le, akkor ő járatta le sajátmagát, mert itt valaki mesélte, hogy neki mondta (jaj), hogy a tv mondta le. Vagy rosszul emlékszem? Nézd, nem mondom, hogy Kata levelének minden egyes betűjével egyetértek. Nem szeretném én sem viszontlátni a hozzászólásaimat, és a hírtv-t sem tartom..., hát hogy is mondjam finoman - szóval nem a kedvenc csatornám... De azért várjuk meg most már, mit reagálnak, és főleg, hogy Kata mit mond, elküldte-e egyáltalán.
február

Visszaolvastam, szerintem elküldte.
február

Bocsánat, nem akartam senkit sem megbántani ezzel a dologgal! Pláne, hogy segíteni, felhívni szerettem volna a figyelmet arra, hogy mi nem csupán "adatok" vagyunk, hanem érző emberek! Egyébként pedig én is újságíró vagyok, és higyjétek el, nem vagyunk tele rossz indulattal, ráadásul a Hirtv sem rajong az államtitkárért, ha jól tudom.
És még egyszer: ha megbántottalak benneteket, bocsánat.
És bízom benne, hogy a Hírtv egyetlen e-mailra alapozva nem ostromolja meg a fórumot, a magánéletetek után kutatva. Mert ez nem cél.

kata790313

Lányok, nekem mennem kell, 5-ig oda kell érnem a vércsoport-meghatározásért a laborba.
február

Húha, parázs vitába csöppentem.

Kata! Először is köszi, hogy foglalkozol velünk és teszel is valamit, nem csak magadban duzzogsz, mint mi.
Másrészt a2. leveled kapcsán az első gondolatom az volt, hogy jajj, miért írtad bele a fórumot, meg a táblánkat:( Aztán rájöttem, hogy ez hülyeség, mert nekem van egy újságíró ismerősöm, aki bármily témával foglalkozik is, azzal kezdi, hogy megnézi a fórumokat, pl. nlcafé... És állítólag ez bevett szokás. Sőt, a nők lapjában egy témával kapcsolatban idéztek is hozzászólásokat, amihez még az engedélyed sem kell. És ez nem tilos, hisz ha tetszik, ha nem mi tesszük ki magunkat a "platzra". Nyilvános fórumba írogatunk csajok! És bár úgy tűnik, hogy ez szűk kör, de szerintem ti is tudjátok, hogy rengetegen elolvassák a topikot. Ráadásul én vállalok mindent amit leírtam és idézzenek csak bátran. Úgyis anonim maradok.
cyprus

És még valami: Miért járattam le Dévait?? Ezt nem értem. Újra elolvastam, amit írtam, de nem értem, sajnálom. ("akinek nagy tisztelői vagyunk"-ezt írtam)
És azért mertem erre a fórumra is hivatkozni, mert úgy gondoltam, bennünket érint a leginkább a dolog. Déviszről ebben a fórumban is és máshol is csak superlatívusokban beszélnek.
Mindenki elismeri a munkáját!

kata790313

Sziasztok kicsit ismét itt vagyok!!
Ági28

Én e miatt a fórumos dolog miatt nem kötnék bele a dologba. Szerintem tisztában vannak a létezésével e nélkül is!
Ági28

Na megjöttem,és leléptek!!
Ági28

Szia Ági!
hogy vagy? Mivel tengeted a napot? Autóba, villamosra meddig nem ajánlatos ülni , tudod?

manoka
manoka71

Azért nem bizti Kata, hogy jót tettél a dokibácsinkkal, mert nem tudod mi az igazság. És nem tudod az előzményeket és lehet, hogy ezért neki ez kellemetlen.

De az is igaz Cyprus, hogy nyilvános a fórum, tehát az néz bele, aki csak akar.

És azt is megértem Kata, hogy fel vagy háborodva...

Szal lépek én is és puszi mindenkinek!

És ez nem vita, csak max véleménykülönbség, amit meg tudtunk beszélni normálisan és én sem akartalak bántani Kata!!!

Puszi Neked is!

Kép
cseka

Szia manóka! Én nagyn jól vagyok. Fogalamam sincs meddíg. Pár nap, egy hét az tuti.
És te? Van még a fura érzés?
Ági28

Ezt a választ kaptam:Kedves Kata!

Nem adjuk fel, hogy a témával foglalkozzunk, hiszen ez szerintünk is egy igen fontos kérdés. És nagyon remélem, hogy előbb-utóbb tényleg vendégül láthatjuk Dévai doktor urat.

Köszönöm figyelmüket, és még egyszer elnézést mindenkitől, aki várta a beszélgetést. Tényleg nem a mi hibánkból nem jött össze.

Tisztelettel, Farkas Emese

kata790313

Cseka vigyázz magadra!!
Ági28

Na ha eltünt mindenki, akkor megyek vissza TV-t nézni!!
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: