A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike
én veled vagyok :D :wink: +++++++++++++++++++++ és szemfüles vagyok :D

Kép
gaby25

Bettike, én nem szeretelek volna megsérteni az irományommal! :roll: Csak szimplán magamból indulok ki, nekem tutkó megjönne!

Kép
kata05

Kata! Dehogy sértettél meg! :lol: De tényleg nem látszik, hogy ez lehet beágyazódási? Vagy ahhoz nem elég nagy esés? Szerintem mensinek még korai! Csak én látom (na jó meg Gaby is adott ennek egy kis esélyt) így?

Kép
bettike
Eger

Jobban ,megnézve látszik, csak mikor írtad hogy kivennéd magad a holnapi tesztelés alól akkor nem néztem hogy mosolygós fej van ott és azt hittem érzel már vmi mensis tünetet! Szerintem bármekkora esés lehet beágyazódás, van akinek nincs is esés mert mondjuk délben ágyazódik be!

Kép
kata05

Sziasztok!

Bettike, nekem egyből ágyikózódásnak tűnt!!! Eszembe se jutott más, remélem, igazam lesz!!! :lol: Akkor vasárnap teszt? Nem lesz az még korai?

Gaby, én csak vártam és vártam a helikuffert, de sehol semmi... :shock:
Katica, adsz egy kicsi bacit nekem kőccsönbe? :lol: Csak 2-3 napra kellene!Na akkor most komolyan: jobbulást!
Coca, amit te szúrsz magadnak, annak nincsen semmilyen mellékhatása? A hormonos cuccoknak általában szokott lenni... (csak hogy tudjam, mit vállal, aki lombikos lesz).

Kata, örülök, hogy ilyen pozitív vagy!

:lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Szép jó reggelt!!

melcsi,
Én is ettől félek, hogy majd beparázok.... De tuti nekünk ösztönösen jön majd az egész babanevelősdi!!! Nem kell aggódni!!!

vhencsi,
Akkor szedjük össze magunkat és hajrá!!! Hőd? Pont akkor fogsz peteérni!? Remélem én is, valamit a vizsgálatom eredménye is jó lesz, így semmi nem gátolná a próbálkozás újrakezdését!!!

cocika,
Na jó.... Most el van nézve... De jövőhéten tudsz jönni? Van otthon net?

szezsó,
Frankfurti leves-főzelék.... MMMMmmmmmm! Nagyon fini!!! Én is szoktam levesből főzeléket, főzelékből levest kreálni.... :oops:

monyo,
Sajnálom... de a tüszőrepesztő jó lesz!! Hajráztok és össze is jön a baba!!!!

babaimado,
Hát... ha úgy érzed... Sajnálom... De remélem akkor mihamarabb neki tudtok kezdeni a többi dolognak!!!!!

bettike,
Stuperek a táblócák!!! Köszike!!!
Én nagyon bízom benne, hogy ez beágyazódás!! Akármeddig nézem a hődet valószínűbb - szerintem - a 27. napi pé.
Drukkolok!!!!! Holnap felmegy a hőd! Most szugiztalak, meg a hődet!!!! :roll: :wink: :lol:

szilcsi,
Akkor ma végeztek?! Már itt lenne az ideje!!! Ennyi melót!!!!!
Tessék utána pihenni!!!!!

kata,
Ott is esik ...., itt is esik....
Akkor tesódék örülnek a Kistündérnek!!!
Akkor igazán szép lesz ez a hónap és az Április is!!!
A baba lenne a legszebb nászajándékotok!!!!!
Remélem!!!!!!!!!

Jó lenne, ha szerda-csütörtökön lenne pé!!! Ja és a doki azt mondja, hogy minden ok!!! Akkor aztán elkaphatnánk és akár.....
Na, nem mondok inkább semmit...
Majd meglátjuk..
Szerintetek?
1171352585.71.doc
mfpan

Na ugye! Majd csak meggyőzlek ám én titeket, hogy mi is a szitu! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata! Kopp-kopp-kopp! Nincs mensis tünet! :lol:

Szilcsi! Vasárnap az 12. dpo lenne, hátha valami halványocska csíkocska lenne! :wink:

Kép
bettike
Eger

kata akkor lehet hogy ezt is kell ereznem,csak fura mert ilyet meg nem ereztem edig.

pan.szerintem jo lesz ugy ahogy mondod.

betti,ha holnap felmegy a hod akkor mondom majd hogy ez bizony beagyazodas:)

Kép
monyo83

Igaz! Monyokanak van a legnagyobb igaza ügyemben! :lol: :lol:

Mfpan! Köszi a szugerálást! :wink:

Kép
bettike
Eger

Monyó én eleinte mindig azt hittem hogy vakbél gyulladásom lesz! :lol: Mióta mensizek mindig van!

Pan, hát tényleg ez lenne a legszebb nászajándék, de ha most megjön, akkor is még van 1 esély rá!

Szilcsi, pozítív vagyok, de ebből lehet a legnagyobbat koppani! Az volt jó ebben a hónapban, hogy tisztán csak a szervezetem jelzéseit figyeltem, semmi görcs nem volt bennem. És még a Billings módszer is bejött!

Kép
kata05

bettike,
Ez a kis piszok babanet jó későre tette be a szövegemet... Még az előző oldalon jártunk, amikor írtam a beágyazódásodról....
Erre most majdnem megharagudtál...... Jujjj!!! De akkor mostmár
mfpan

Hello Lányok!
Csak beugrottam körülnézni :-D

Monyó: nekem az elmúlt 2 hónapban nézték -volna- a tüszőimet, de mindkétszer tüszőrepedés után voltam, mert annyira korán volt pé (11.nap és 10. nap), hogy elszalasztottuk. Nekem egyelőre ez nem stimus ciklus, majd a következő lesz, ha most nem sikerül. Akkor kapok mindent a stimu mellé, tüszőrepesztőt, progipótlást.
Biztos a tüsző(k) feszítenek, azért vigyázz Magadra, pihengess.

Babaimádó: szerintem meg még mindig biztató a görbéd. De azt mondom Te tudod, Te érzed, hogy mi van, mi csak a görbét látjuk :-D

Bettike: beágyazódunk, beágyazódunk, mi?! Csak úgy sunyiban egyik napról a másikra lecsökkentjük a hőnket?! :-D

Panni: jó ez a levesből főzelék, főzelékből leves :-D Szerencsére a páromat nem zavarja az állag, az ízre hajt inkább :-D

Gaby: az én tesóm is Ildikó :-D

Kata: a női megérzésről annyit, hogy egyik kolléganőm már a hancúrt követő nap tudta, hogy terhes…Mindenki mondta neki, hogy hülye vagy, nem tudhatod még ilyenkor. Aztán pár napra rá meg már terhes tünetei is voltak. Kicsit én is furán néztem rá, de bejöttek a megérzései :-D
Coca: megint nem kényeztettél el minket :-D azért jó, hogy láttunk :-D

Melcsi: jól emlékszel, marha korán volt pé-m az elmúlt két ciklusban, ebből tanulva már a 9.napon megyek UH-ra :-D

Na, puszi, megyek vissza dolgozni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Igen! :oops: Próbálok mindenkit átvágni! :wink: De legjobban magamat sikerül!

Betegek hogy vagytok?

Lili? Snufi? :?:

Kép
bettike
Eger

Szezso, egyébként én is így éreztem, csak nem merem ezeket leírni, mert ha megjön, akkor úgy érzem, hogy ciki!

Kép
kata05

Én is Ildikó vagyok. :oops:

Kép
szilcsi

kata pontosan leirtad hogy mi a bibi.
ciki leirni azt hogy ezt erezzuk meg azt meg hogy ugy erzem sikerult mert ha megjon aztan a ciki.
ennek nem igy kelene lennie.
mindenki irja le azt amiterez,szerintem nem ciki azt leirni hogy ugy erzem sikerult es kozben megjon.

amugy nagyon orulok hogy egyre tobben vagyunk bizakodoak es egyre tobben irjuk le azt hogy oszinten mit erzunk.nem kell szegyelni.
szerintem a pozitiv hozzaallas sokt segit.

szezso,akkor te nekd nagyon koran van pe-d.remelem nem lesz stimura szukseg.

Kép
monyo83

Lányok! Ugyan így vagyok! Ma reggel is itt filóztam, hogy most ha felteszem a görbét és leírom, hogy beágyazódási esés holnap meg megjön akkor az mekkora ciki már!
Aztán még itt vitatkoztam, hogy aki azt látta, hogy meg fog jönni én meg itt erőszakoskodom, hogy beágyazódási és mégis megjön, akkor meg azért is ciki, mert ti megmondátok!

De akkor ha ciki, hanem: beágyazódási esés! :lol:
És egy pár nap múlva megbeszéljük, hogy ciki-e vagy sem! :lol: Jó?

Kata! Rajtad amúgy csodálkoztam is, hogy leírod, mert én úgy vettem észre, hogy nem vagy túl optimista! Vagyis, hogy az vagy csak belül, meg titkolod, meg rejtegeted! Erre most tessék, hogy kitört belőled! :lol:

Kép
bettike
Eger

megmondátok (kicsit népiesre sikeredtem) = megmondtátok!

Kép
bettike
Eger

betti nincs veletlenul icipici rozsszines a nyakodban?bocs hogy gusztustalan vagyok.
nekem potyinel a beagyazodasnal volt egy leheletni rozsszin,alig eszreveheto.

Kép
monyo83

Monyo! Reggel nem volt! Néztem! De nekem az a mensit jelenti, mert akkor 1-2 napon belül meg szokott jönni, ha van rózsaszín! De majd figyelem!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok, jó reggelt!

Babaimádó, sajnálom! :(

Bettike, még jó, hogy simán lehet beágyazódási esés, nekem is jó nagy volt annó! :) Nézzd meg:

Kép

(Mondjuk az tuti, hogy nekem a 14 napon volt pé-m...de a ferty a 17.-re rakta, de végül is már mindegy! :) )

Mfpan, drukk-drukk! Apára fel! :) :oops:

Kép
elizabeth25

Bettike!
Oké! Meggyőztél minket! A Próféta szóljon belőled, azt kívánom!

Szezso! Remélem, hogy legközelebb jókor hív a doktorbácsi kukucccsssra:-)

ELizab. jól vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Na!!!! Ne legyen már semmi sem ciki így magunk között!!!! Ugyanabban a cipőben járunk!!!!

kata,
A lényeg, hogy legyen egy kis pocaklakó a nászajándékotok!!!! :wink: :lol:

eliza,
Én már ugranék is, de holnap vagy holnapután tudom meg a múlt heti kenet tenyészvizsgálat eredményét... Addig nem merek....
Jól vagytok?
mfpan

Sziasztok!

Kata, gratulálok tesódéknak a kiscsajhoz :) Nagyon szép neve lesz a kiscsajnak. Nemsokára esküvő, hova mentek nászútra (ha mentek)?

Névkérdés: Rékával 26 hetes voltam, akkor voltunk 4D-sen és akkor tudtuk meg, hogy lány lesz. Addig nem is gondolkodtam neveken. Mert nálunk is úgy működött, hogy én keresgéltem apa meg mindegyikre azt mondta, hogy nem. De így hogy megtudtuk, hogy lány legalább már fiúnevekkel nem kellett strapálnom magam. Ja és még 1 jó tanács: sok kismamától hallottam már, hogy ők kitaláltak egy nevet ami nekik tetszett, elmondták a családnak, nekik meg nem tetszett, aztán ment a harc, hogy ne az legyen a gyerek neve. Na, nálunk mikor megszületett akkor megtudták hogy hívják aztán teccik nem teccik ez van :D (bár senki nem mondta, hogy nem tetszene)

Katica, jobbulást!

Monyóka, remélem jó lesz az időzítés :D Biztos, hogy csak a tüszők feszítenek, nekem is ilyen volt utoljára, pedig előtte sose éreztem ilyet.

Melcsi, remélem te nem jársz azért a melóhelyeden úgy mint én.

Szirom, sokszor totál késéssel jön e-mail, hogy privim jött, valószínűleg te is késve kaptál levelet.

Bettike, remélem holnapra szépen visszaugrik a hőd és a hétvégén + lesz a teszt.

Panni, ugorj rá ma apára, mert lehet, hogy ma van a nagy nap :D

Szezso, a barátnőd volt végül is valamelyik dokinál?

Kép
Kép
robcsi03

Köszi lányok a kérdést, a torokfájást....meg a halál fáradtságot, amit ez a hülye idő okoz, meg a nyomott hangulatot leszámítva, jól!
És ti?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Hát a nevekhez csak annyit, hogy minkét fiam nevét én választottam, ebbe senki nem szólhatott bele. Zsolt Vencel, Ákos Olivér. A mostani párom viszont közölte, hogy ha fiú lesz akkor Ő ad neki nevet, mondtam oké, de álmomban sem gondoltam, hogy ilyen nevet választ (Mátyás) azt hiszem inkább lányt szülök azt én választom Linda Veronika lesz a neve, ha lesz :wink:

bettike: 3.cn

Kérdés: akinek problémája van a teherbe eséssel mindenki megvizsgáltatta a párját is??????????

Kép
klarissza32

Jó reggelt!

coca: e héten te nyered meg a koránkelés versenyünket :D

kata: csongrád megyében van a legtöbb influenzás, sajnos. a dokim mondta, hogy aznap amikor táppénzre vett, még kb. 10 embert ugy szintén vírussal vett táppénzre. örülök, hogy babát érzel :D szoritok nagyon :D

bettike: te még mindig gyanús vagy! nekem első gondolatom az volt, hogy tuti beágyazódás. mennek a drukkok++++

baba: nem jó ez a hosszú barnázás. legalább csinálj egy tesztet, hogy van-e baba a dologban, aztán futás orvoshoz...

monyo: te milyen tüszőnövelőt szedtél? (csak hogy ugyanazt-e,amit nekem kéne szednem...)

vhencsi: ha jól emlékszem te kérdezted, hogy tanár vagyok-e. igen, középiskolásokat tanítgatok.

szilcsi: ma is olyan sokáig dolgozol?

panni: hajrá apára!!!! :D :D :D

szezso: neked aztán jó korán van a pé.-d.
:roll:

klarissza: :(

rólam:állapotom változatlan :( köszönöm, akik érdeklődnek utánam. ma kaptam a fertytől vip-et. :D még nem érdekes a görbém...

katica
katica30

katica klomidot szedtem,majdnem ugyanaz mint a closty csak en kulfoldi vagyok es ezt kaptam,.
tuszorepi az pregnyl ami uyanaz mint a puregon.

Kép
monyo83

Barnázok :cry: :cry: :cry:
Rajtam a halál vize...
Vendég

áfi,
Nyugi!!!! Elvileg szokás terhesség alatt, nem??!!
Sokan barnáznak!!! Csak ne idegeskedj!!!!
Tudom könnyű ezt így mondani.....

robcsi,
Jó taktika.... Majd megtudják, amikor már megszületett a Picurka!!!

katica,
Akkor pihengess, hogy az érdekes résznél már virgonc és egészséges legyél!!!

katica, robcsi,
Nem merek Apára ugrani!!!!! Tudjátok, csak holnap vagy holnapután tudom meg, hogy minden OK-e??!! Kigyógyultam-e a fertőzésből..... Addig nem merem!!!!!!!!
Vagy merjem????? A doki azt mondta múlt héten, látszólag minden tökéletes... de azért vett kenetet tenyésztésre... Tüneteim sincsenek - kopp-kopp - nemtom mit tegyek......
mfpan

Áfi, ne idegeskedj, légysziiiiiiiiiiii!

Kép
klarissza32

áfi: menj el orvoshoz! egyik ismerősöm aki gyereket vár, hasonlóan barnázott az első 1-3 hónapban, elment orvoshoz, kapott gyógyszert, és nem lett semmi baja a babónak, szerencsére. menj el dokihoz minél hamarabb!!!!

katica
katica30

Sziasztok!

Gaby, remélem Neked is beválik a sampon! (hajszeszt is vegyél hozzá!)

Bettike: drukkolok nagyon!!!

Klarissza, én férjem volt vizsgálaton.

Áfi, nyugi.

Bocs, végigolvastam, de szita az agyam.... :roll:

Nos:
Kép

(Ugyanolyan korán keltem, mégis magasabb a hőm, viszont: barnázgatok... :( ,... szóval, szerintem még ma, de max. holnap megjön...)

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi! Irány a doki! Akkor legalább meg is nyugszol utána!

Snufi! Köszi!
Bizti? :cry:

Így már csak Lili marad! Megint oda a gruppen!

Robcsi! Köszi! Rókák?

Klarissza! :cry:

Katica! Remélem én is! Ha más nem azt, hogy belém beszélitek a gyereket! :lol: Ja és pont jókor jött a VIP, így pé környékén! Jó lesz az! :wink:

Eliza! Köszi! A mintát levettem! :wink:

Kép
bettike
Eger

snufi,
Én nagyon reménykedem, hogy mégsem akar megjönni...!!!!

Ha tehetném én mindenkit 'telebeszélnék gyerkőccel'!!!!!!!!!!!
Egy-két dumás nőszemély még besegíthetne!!!!

klarissza,
Én valahol olvastam, hogy 1 évnyi próbálkozás után, ha még nem sikerült, szinte a férfit veszik elő elsőként - persze, ha a nőnek nem volt szembeötlő problémája - mivel az kevésbé macerás vizsgálat... Mondjuk ezt mi, bezzeg a fickóknak ez maga a szégyen... Hiú banda!!!
mfpan

Liza,én is levettem a mintát!Köszi! :lol:

Katica, meddig leszel táppénzen? Legalább pihensz egy kicsit, rád is fér a sok hajnali kelés után.

Panni, én a helyedben nem ugranék apára. Nem jó, hogy esetleg lekéstek (lekéstetek???) a pé-ről, de az sem ha esetleg a fertőzés miatt elmegy a baba vagy visszaestek mindketten. Türelem!!!

Áfi, azonnal dokihoz!!! És nyugtass meg minket is lécci, halálra izgulom miattad magam. :shock: Nagyon sok? Vagy csak kevéske?

Snufi :cry: .De azért - hogy Áfit idézzem -: amíg vér nem folyik, minden oké. :lol:

Klarissza, francba. :( Sztem vizsgáltassátok ki apát is! :wink:

Hja nyomdában az újság. Juhúúúú! Ma van esélyem 8 órát aludni. :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Áfi: adj hírt magadról!!!

Monyó: jobban vagy?

Lili: helyzet?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

szilcsi,
Igen, az agyammal én is tudom, hogy ez a jó!!! Csak olyan rossz elszalajtani egy esélyt.... De még mindig jobb - hisz jön a következő hónap - mint utólag szomorkodni!!!!
Akkor aztán ne 8 órát aludj, hanem kicsit többet!!!! Nehogy itt a kimerültség miatt leverjen a lábadról az influenza!!!!!!!
mfpan

sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, rengeteg munkám van. :(
Reggel 37,2 volt a hőm, jelenleg nem görcsölök. Este dobok egy görbét.

Bettike!
Ez beágyazódás!!! :lol:

Snufi!
Nem olyan biztos még! Drukkolok, hogy holnap teszteljünk!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Afi!
??????????????????????????????????????????????????????????
Szornyen aggodom en is ertetek!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Áfi!
Szerintem hívd fel a dokidat és próbálj megnyugodni!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Áfi, voltál dokinál? Mit mondott? Remélem csak teljesen ártalmatlan barnázgatás.

Bettike, köszi pénteken látogattak meg utoljára, baromi szarul voltam. Most már remélem feléd tart :D

Snufi kívánom neked, hogy Velencében a pozitív teszted szorongassd ne a tampont. Jó utat és jó szórakozást kívánok nektek! Fényképeket kérünk majd jó?

Kép
Kép
robcsi03

ÁFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! HÍVD MÁR FEL AZ ORVOST!!!!!!!
Nagyon izgulok érted!!

Snufikám! Csatlakozom az előttem szólókhoz! NEM hozzád megy Piri!!!!!!!!! Csak benézett a kerítésen, de meglátta, hogy babád lesz és már el is tűnt!! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Áfonyaa, nagyon szorítok neked !!!!!

Mniki a PCOS-ból

mniki

Mfpna, Szilcsi, helyes! :lol:

ÁFIIIIIIIIIIIIIi AZONNAL DOKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! :shock:

Kép
elizabeth25

eliza,
Szóval Szilcsi és én helyesek vagyunk....?!
Köszi!!!! :lol: :lol: :lol:
mfpan

afonya!
sztem egyenesen korhaz, lefektetnek es tudnak infuzioban adni babamegtarto lottyot! meg nincs veszve, menj gyorsan!!!
vakond
vakond

Megjöttem a dokitól (berohantam Paksra az SZTKba) és dokibácsi nem túl lelkesen de megnézett UHgal, közölte hogy petezsákot lát, vérzés jelenleg nincs, szedjek Magne B6-ot, pihenjek, és ha erősen vérzek vagy görcsölök egyenesen a kórházba menjek, ő itt úgysem tud mit csinálni. Se azt nem mondta mekkora a petezsák, kérdeztem hogy honnan jött a vérzés, de azt se tudta (nem csodálom mert nemegész 5 másodpercig volt benne az UHfej...) úgyhogy okosabb nem lettem, de tény hogy jelenleg nem vérzek.
Köszönöm mindenkinek az aggódást!!!
Vendég

áfi,
Akkor nyugalom és szedd a bogyókat!!!!
Mindig ehhez az orvoshoz jársz?
Lehet, hogy egy másikkal is meg kellene nézetni!!!

Mára búcsúzom!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!
Legyetek jók!!!!!!!

Gaby,
Apának holnapra DRUKKKKKKK-hegyek!!!!!!

Meg mindenkinek DRUKKKKKKK, aki tesztel, ovulál, vizsgálatra megy stb!!!!!!

Pusssssssssssssszzzzzzzzzzz!
Panni
mfpan

Áfi nyugi, én is barnáztam, még a 8. héten is dokinéni fel sem emelte a fejét mikor mondtam neki. Sőt voltak görcsöléseim is, pár másodpercesek, méhösszehúzódások. Na az hetekig naponta legalább. Most már nincs. A hosszan tartó erős görcs, és piros vér együtt, na az nem jó. De a barna lehet a baba helyezkedésétől is, épp most csinálja meg a fészket :wink: Pihenj sokat!

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: