köszi a drukkolást:)
Katus,
én is szorítok nektek a bölcsi kapcsán! Csak ügyesen Panna!
Most hirtelen én is elgondolkoztam, hogyha nem jön össze Pancsi kétéves koráig a következő csemete akkor mi lesz. De végül is nálunk az a fő terv, hogy még két gyerköc és utána mennék vissza melózni.
Tandika,
az unokatesóm onnan tudott a dologról, hogy az ő négyéves és kétéves fia regisztrálva vannak két ügynökségnél is és a négyéves már több reklámban is szerepelt. (nem magyar reklámok).
Én akkor gondolkoztam el a dolgon, amikor az egyik legutóbbi reklámfilmért több, mint félmilliót kaszált a kölök. Azért mondjuk évente egyszer ekkora GYES kiegészítést el bírnék viselni
Mivel így a casting céges nőci már ismeri őket gondolom szólt nekik, hogy nem ismer e kisebb gyerekest.
Ez a reklám most egy izraeli babaterméket reklámozna, de azt nem tudom, hogy itthon vagy Izraelben, illetve azt sem, hogy reklámfilm vagy plakát.
De mint mondtam nem fűzök túl nagy reményeket a dologhoz. Szerintem persze Pancsi volt a legszebb, de nem tudom milyen szempontok alapján válasszák ki.
Ha legközelebb hallok a dologról szólok majd nektek is, de megkérdeztem a nőt (mert egy barátnőm is érdeklődött) és azt mondta, hogy úgy is lehet regisztrálni ha küldesz egy emilt a gyerekmosoly1@t-online.hu címre, pár fotó a gyerekről, meg a legfontosabb adatai: születési idő, szemszín, hajszín, súly stb + a te adataid.