Niki! Sok szeretettel gratulálunk Réka születéséhez! Sok boldogságot nektek!
Gira! Szerintem is nagyon hasonlítanak a lányaid!
A magánbölcsi biztos jó dolog, kevesebben vannak, de sajnos a magánbölcsi, ovi kiadást kevesen emgedhetik meg maguknak, mi tuti nem.
A gyes irtózatos kevés, Lindike is megy majd bölcsibe 2 évesen, oda ahova Lottu is járt, remélhetőleg azonos gondozónénihez is.
Sajnos ez az élet rendje, babázás, majd vissza a munkába -tisztelet a kivételnek-.
Zitaa! Megértem amin átmégy, anyukának is kéne "beszoktatás". Bőgtem én is eleget, és fogok is.
Nagyon édes Márk!
Karmen, Zituska, Bea! Úgy néz ki Lotti kilábalt a "cuccból", remélem a jövő hetet makkegészségesen, megerősödve kezdi. Farsang lesz az oviban 22-én, nagyon várja már, katicabogár lesz (hála anyósom ügyes kezeinek).
Timika! Egyik barinőm kislánya, a Micimackóba (Oroszlán utcai magán) jár, 2 évesen kezde, minicsoportban, 34 rugó /hó.
Dancsi! Ez már horror ami veletek történik!

Nagyon nagyon sajnálom!

Ez a fulladás micsoda? Asztma talán? A magyar eüre pedig sajnos nincsenek szavak, vagyis vannak, csak nem tűrnek nyomdafestéket.
Jozsó jól van? Te???
Kórház-klinika összevonás: én azon filóztam, hogy amikor a lányaim születtek, 20-22 baba volt, és úgy is 2 baba "jutott" egy kékfény alá. Na most ha bármennyivel is több lesz, akkor majd 4 babát zsúfolnak be???
Enikő! Jobban vagy?????
Bibi! Csak a max gyedet emelték meg, most 91.700,-Ft.
Kinga! Nagyon édes Kitti az "olcsó" cipijében!
Zitacicu! Örülök, hogy már otthon vagy! De most takarodjanak a betegségek tőletek is!
Zsuzsu! Milyen nagyfiú már Ábel!!
Gerika! Hogyne emlékeznék! Grat a pocakbabához!!!

Hogy viseled??
Hol is építkeztek?? Mikorra lesz kész? Albiban laktok?
Zsuzsi! Egyedül lépcsőzés?? Nem semmi!!
Lindikém "még" ott tart, hogy egyedül le és felmászik a nagyágyról / ra.