A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kÖszike most hívott a párom el tud jönni. Szerintem találkozunk, mert nem kerülünk be egyből, az tuti.
Ági28

Na én léptem is fürcsizni, meg készülődni! Sziasztok
Ági28

Sziasztok!

Ági, Manóka, gondolok rátok!

Kata! Borzasztóan sajnálom, ami veletek történt. Komolyan, ma reggel úgy jöttem, hogy ha még mindig nem bukkantál fel, akkor írok, hogy hol vagy már. De jó, hogy újra itt vagy! Én teljesen meg tudom érteni, hogy türelmetlen vagy, az előző két hétben én is majd’ kibújtam a bőrömből, de most egy kicsit lenyugodtam. Már csak egy hét és többet tudunk, te is, meg én is.

f
február

Sziasztok Lányok!
Kép

Ági Manóka
Ügyesek legyetek, gondolok rátok!

Február
Beszereztetek már minden leletet, vagy van még ami hiányzik?
l.andi

Ági, Manoka!

Sok sikert :D :D :D :D
gizmixxx

Hát nagyjából. A rubeola meg a vércsoport még nem érkezett meg (10 nappal ezelőttre ígérték, de legkésőbb múlt hét végre tuti meglesz. Aha… :( ). Ja, és a háziorvoshoz kell még elmenni az ált. belgy. szakvéleményért, vagy mi a neve. Amúgy a rubeolát nekünk elfelejtette mondani a Doktorbácsi, de a honlapon mintha rajta lenne, meg a SOTE-n is kérték (csak már nem mentem el), szóval megcsináltattuk.

f
február

Ja, Andi, akartam írni, hogy nagyon cuki ez a maci!
február

Február
Köszönöm a mackó dicsérést. Nekem is megtetszett ez a kis szörme mackó.
Rubeolát nekem sem említette. Nekem egy előre nyomtatott papírt adott, hogy mit kell beszerezni. Lehet, hogy arra rá van írva? Hogy hívják, hogy van ráírva, ha rá van írva? Akkor most én mit csináljak? :shock:
Ezt a rubeolást is a körzeti írja ki a vérvételhez?
l.andi

Hát, ha előre nyomtatott papírt adott, akkor gondolom, az a mérvadó. Amúgy itt lehet letölteni a beutalót: http://www.devaiintezet.hu/frameset_hun ... roknak.htm, most megnéztem, azon tényleg rajta van. Igen, a körzeti orvos ad beutalót ahhoz is.
február

Február

Köszönöm az infókát, megnézem. :D
l.andi

Hát nincsen mit :)
február

Szia mindnekinek!!!!

Először is gizmixx!!! HATALMAS GRATULA!!!! Ez szuper, olyan jó ilyen klassz híreket olvasni!!! Vigyázz magatokra!

Ági!! Neked megy a drukk egész nap.
CSeka! Mizújs?
cyprus

Szia Cyprus !

Pénteken voltam D-nél. Sajna nem volt olyan szerencsém mint neked. Nagyon sokan voltak. 2 órát csúszott. (De meg van neki bocsátva.) :D
Mi van veled? Minden okés remélem. :lol:
l.andi

Szia Andi!!!

Hát gondoltam is rád, mert mi elmentünk dévai előtt 2 körül és iszonyat mennyiségű autó állt a parkolóban.

Velem nincs semmi különös. Egyelőre minden rendben, mert még nem kell minden pillanatban azt várnom, hogy na megjött-e. Majd a jövő héten kiderül. Viszont az inszem utáni 3. naptól nagyon fájnak a mellbimbóim. Gondolom a sok injekciótól, mert előtte nem kaptam ennyit.

És te hogy vagy? Mit modott apánk?
cyprus

Sehol senki??? :( :( :( :( :(
cyprus

Én itt vagyok. :)
február

Február,
köszönöm, hogy aggódtál érte,. és klassz, hogy valaki megérti a türelmetlenségem(legalábbis itt, a fórumon)...Már számolom vissza a napokat.. :roll:
Ma kértem időpontot a HSG-re, hogy azt ne kelljen majd Dévisznek megcsinálnia, ezzel is előrébb legyünk, de majd csak holnap tudnak mondani egyet. :shock:
Remélem, találkozunk majd apánknál!!Elvileg Te utánam következel majd, ugye?
Ja, a Hírtv még nem válaszolt az e-mailomra... :x

kata790313

Igen, úgy emlékszem, egy órával későbbre kaptunk időpontot.
Hol akarod a HSG-t megcsináltatni? A hagyományos, vagy az UH-os változat lesz?

Nyugi, szerintem itt mindenki a várakozást viseli a legnehezebben. Én is ilyen voltam a múlt héten:

Kép
február

Cyprus

Sajnálom az injekcióból eredő mellékhatást, amit érzel. Remélem, hogy nem fog így fájni. :(

D-nél sokat nem időztünk, mivel ezren voltak. Annyira akartam sietni, hogy így is mindent levertem nála az aztalról. Ígazából tudtam, hogy nem is tudna mit mondani amíg nincsenek leleteink. Azokat majd most fogjuk begyűjteni. :D
l.andi

Kata !

Remélem, hogy nem bántottalak meg a hirtelen aggodalmaskodásom miatt. :(
Ha megbántottalak, akkor bocsánat, de tényleg nem akartam rosszat! Most már tényleg 1 hét! Meglátod, hogy minden rendi lesz! :D
l.andi

Sziasztok!
Nagyon sűrű volt a napom, ma egyszerűen nem tudtam benézni.
De visszaolvastam ám!
Csekáról tud valaki valamit?

Ági! Manóka! Nagyon drukkolok nektek!

Gizmixxx
Voltál vérvételen?
grillázs

Kép [img]
Andi, [/img]dehogy haragudtam meg!Igenis tessék megmondani, ha nem jól csinálok valamit!!!Ebből én azt szoktam érezni, hogy nem rosszat, hanem jót akar a másik...szóval tényleg nem sértődtem meg(amúgy sem szoktam, nem ilyen a természetem)..és KÖSZÖNÖM!!!
A jövő hetet nagyon -nagyon várom, talán jobban készülök rá lelkileg, mint egykor az államvizsgámra :lol: És az sikerült.. :wink:
De mivel túlságosan szeretek valamin rágódni, a legújabb az az, hogyha nem átjárható az a fránya petevezető, akkor vajon mennyi idő lesz még, mire bekerülök a programba???
Azóval így vagyok:én és az aggódásom...

kata790313

sziasztok!köszönöm a drukkokat.
hazaértünk.Kb. fél 3-kor végeztünk, utána kaja, mert nagyon éhesek voltunk.
Visszakaptam 2 nagyon szép embrikét, úgyhogy nagyon boldog vagyok.Apánk azt modta, most már igazán terhes lehetnék, mert most már unalmas mindig csak lombikot csinálni. Mondtam én is így gondolom.
Ági utánam következett, gondolom már otthon pihizik.
gizmixx
mi volt a vérvételen?

manoka
manoka71

Február-baba,
a HSG röntgenes lesz, ha jól informált a doktornőm, és itt, a helyi kórházban(Gyöngyös).
Bár valahol a szívem mélyén reménykedtem, hogy Dévisz megcsinálja, de az első konzultáción tutti, hogy csak időpontot beszélünk meg(gondolom én)

kata790313

manóka, gratulálok a két embrikéhez!
Küldök egy angyalkát, aki vigyáz rátok!
Kép

kata790313

Kata
aranyos ez az angyalka!
Ja igen én rákérdeztem a hir tv-s dologra, majdnem sikerült felidegesítenem vele. Röviden annyi, hogy vasárnap lemondták, mert más szakembert hívtak, ha jól értettem. Nem forszíroztam tovább, de meg van a véleményem a szerkesztőkről.
Ezt csinálni az apánkkal!!!!! :evil:
szóval ne nagyon forszírozzátok előtte a dolgot, szerintem.

manoka
manoka71

Ez azért tényleg felháborító!Más szakembert hívni??!! :twisted: Helyette néztem az olasz professzort! Hát nagyon minőségi csere volt!

kata790313

Igen , és az lemondta, így gondolom azért vették le a témát. szerintem minősítették magukat.

manoka
manoka71

Azt az olasz noname professzort én is néztem. Egy nagy nulla volt.

Kata - ha a HSG az esetek többségében megoldás, ha problémád van, de annál a csajnál, akit én ismerek pikk-pakk megcsinálták a laparoszkópiát is. (nem Déviszhez jár)

Manóka - drukk ezerrel! Táblicskuba javítom az adatokat
grillázs

köszi grillázs

manoka
manoka71

Február - nem sikerül a tortámat feltöltenem, de így két nappal később azért NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOOOOT!!!!
grillázs

Kép
Na most sikerült :)
Még egyszer Boldog szülinapot :)
grillázs

Kép
grillázs

Grillázs, nekem csináltak laparoszkópiát január 3-án, így távolították el a babákat :cry:
Ezért lenne fontos tudni, hogy átjárható lett-e, mert ha igen, nem is kellene lombik!
:roll:

kata790313

Kata - ezt nem teljesen értem. Januárban csináltak laparoszkópiát és erre csinálnak HSG-t? Szerintem ebben nagyon nincs logika.
grillázs

Hát azt akarják megnézni, hogy átjárható maradt-e a petevezető. Mivel nekem már csak egy van, ez az utolsó sanszunk a lombik előtt. A doktornő nem akarja, hogy esetleg újra méhen kívüli terhességem legyen, a harmadik :(
Szóval ezért akarja kizárni az esetleges összenövéses dolgot, így mennem kell HSG-re.

kata790313

Sziasztok!

Voltam a körzetinél, de nem adott beutalót. :cry: :cry: :cry:
Azt mondta, hogy csak a nőgyógyász kérésére ad!
Jövő hétfőn megyek a Vass-hoz kontrollra.
gizmixxx

Gizmixxx
Sajnálom. Én úgy emlékeztem, hogy pénteken kell menni :(
Mindenesetre a pozitív teszten szerencsére ez nem váloztat :)

Kata
Továbbra sem értem. Laparón azt is átjárhatóvá teszik, amit a HSG nem tud átjárhatóvá tenni. Egy laparó után nem értem miért van szükség egy annál kisebb beavatkozásra - de biztos én tudok rosszul valamit... viszont biztos, hogy laparód volt? Nem más jellegű volt a beavatkozás?
grillázs

Grillázs!

Jól emlékeztél, csak közben kiderült, hogy a doki nem lesz!
gizmixxx

Sziasztok!

Kicsit kiteszem a lábam, és győzök visszaolvasni:-)))))

Gizmixxx:-))))))))))))
GRATULA!:-)))))))))
Hosszabb időre megy el a dokink? Mert szerdán készülök felhívni...már egész jól vagyok

Grillázs, kedves ha javítod a táblicskut, a takonykórt ki lehet venni - az már nincsen:-)))))))A méhtükrözést is, mert most nem tudom, mit fog mondani a doki ...

Ja, és én rendesen ettem a husit és nem volt túlstimum...szerencsre:-)

Manócska üdv tőlem is:-)))
modrooka

Grillázs, én is pislogtam, mint hal a szatyorban, hidd el.
:shock:
Viszont amikor rá kérdeztem - mivel azt a véleményt osztottam, mint Te, akkor az volt a válasz, amit leírtam(hogy meg kell nézni, átjárható-e). Úgyhogy ígyhogy..végülis nem baj, ha 100%-ra tudom, hogy spontán is teherbe eshetek -e úgy, hogy nem méhen kívül...vagy esélyem sincs rá...
Tutti, hogy laparom volt(ez már a második), most összesen hét lyuk van a hasamon, bár már csak alig látszanak a hegek, hála Istennek!
A zárójelentésemen is az van, hogy "hat hét után HSG vizsgálat javasolt"..
Majd Dévisz biztos mond okosat nekem, jövő héten!
Most már jó éjszakát( bár szerintem már csak én vagyok ilyen elvadult, hogy ilyenkor is netezek)

kata790313

Sziasztok!! Na pocakban van a kicsi babóka. Tegnap reggel még 4 sejtes volt, de mikor Dévai visszarakta, akkor azt mondta a biológus, hogy szépen osztódott. Remélem már harapdálja anya hasát belülről!!

Manóka szomsuzédasszony hogy vagy?? :-) Remélem husit ettél tegnap!! Tudod narancstorta rántotthusival!! :-)

Cseka üres még a hasad? :-) És milyen volt a halacska?? :-)
Ági28

Sziasztok ! Mér ébren vagyok 6 óta, amúgy jól vagyok. Ettem, tegnep is és ma is husit, de a narancstorta utolsó szeletét megfeleztem a párommal. Tök fura vérzésem volt tegnap este, és reggel is . Olyan fájdalom féle volt de nagyon enyhe és kisugárzott a hüvely felé- Lehet, hogy úszkálástvéreztem? Tudom, hogy hülyén hangzott, de ilyen volt.
Ági
Te is kapsz majd szurit? Én igen.

manoka
manoka71

jaj elírtaM!!
nem vérzésem hanem ÉRZÉSEM!!!!

manoka
manoka71

Sziasztok!

Ma is csináltam tesztet..........................
gizmixxx

ÉS MI LETT AZ EREDMÉNY?....

manoka
manoka71

Grillázs, köszönöm!
Kép

ugye más is kér a tortából? nekem már így is hatalmas a fenekem!

Ági, Manóka, mit lehet ilyenkor mondani, amit még senki sem mondott? A babácskáknak üzenem, hogy kapaszkodjanak erősen, mindkét Anya nagyon megérdemli. (Manóka, azért sikerült a frászt hoznod rám ezzel az elírással!)

Kata, most gondoltam bele igazán, hogy min mentél keresztül. Borzasztóan sajnálom, és kívánom, hogy minden rendben legyen, és szülessen még egy (két, három...) spontán baba. De ha spontán kisebb is az esély, akkor is tudnak segíteni.
február

gizmiiiiixxxxxx.... :?:
február

Én szívesen elfogadnék egy szelet tortát! :D

manoka
manoka71

Akár kettőt is! :)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: