Méri
Napsugár sem sokat ivot 8 hónaposan utánna egy hónapra rá kezdett el jobban iszogatni igaz hogy eszegetni is és nincs gond a kakijával sem, valamint ö még mindíg naponta legalább 4- szer szopik ami lazítja a székletét. Most már iszik is vizet, teát, rostos gyümölcs levet aminek szintén van lazító hatása. Némi cukor nem árt neki ha úgy elfogadja a folyadékot amire szerintem ha már szépen szilárdakat eszik szüksége lehet. Persze nem az agyon cukrozott dolgokra gondolok de ha te készítesz neki teát picinkét adagolva lehet hogy nem is kell sok hogy elfogadja. Azt nem írtad mit eszik lehet hogy pl. levesel visz be ekég nedvességet vagy az a kevés víz is elég neki amit elfogad.
Eszter
Szerintem a néhány hetes babát is lehet pohárból itatni, hát még egy fél évest csak a cumis üveges babókák késöbb fognak valószínüleg át állni mert kényelmesebb nekik a megszokott cumi. A két fiam ilyen kis cumis volt, Napocska már korán iszogatott pohárból talán ha két hónapos lehett mert gyógyszert szedett és könnyebb volt így megitatni vele, azóta rendszeresen de csak keveset. Úgy két hónapja iszik úgy mond normálisan tehátt többet, de kortyolni min díg tudott csak ügyesen kicsi kortyonként kell kezdeni és jó pohárból aminek széles a pereme és látod is hogy mennyire kell döntened. Napcsika nem tudott sem cumis üvegböl sem csörös pohárból inni soha nem tetszett neki. Próbáld meg nyugodtan ha gondolod nem korai neki de akkor sincs semmi gond ha késöbb szokik rá, mert neki még a cumis üvege a megnyugtatóbb.
Norci
Köszönöm hogy szakembernek néztél roppant hízelgö, szakmámra nézve ANYA vagyok.
Fiatalon szültem a nagy fiamat aztán a a többiek jöttek persze közben tanulgattam ezt azt gyorstalpalókon, no meg szorgalmasan öneröböl innen onnan. Így tanultam a számítógép kezelést is nekem ez a hobbim ha lehet ezt mondani mert bár érdekel sajna nincs idöm iskolában magasabb fokon elkezdeni a tanulást, mert jó formán egyedül vagyok a három gyerekkel, nincs kire hagynom öket nio meg az utazás a tanítási idö mellett pluszban. Talán ha Napocska is óvodás lesz de addigra már olyan vén lesz hogy ki lógok minden honnan az biztos.
A gép szét szedést egy kis számítás technikai boltban lestem el ahol ilyen titkárnöi teendöket láttam el, de mivel engem érdekelt is a dolog amit lehett megtanultam. Aki tisztában van az alapokkal illetve hoogy mi hol helyezkedik el a számítógépben az egy ilyen jellegü bövítést el kell hogy tudjon végezni csak egy csavar húzó kell aztán hadd szóljon.
Meg idö sokszor hajnalban fekszem le most is mert addigra alszanak a srácaim én meg próbálgatom a többnyire angol nyelvü programokat hogy mit lehet belölük kihozni.
Bocsi mindenkitöl OFF lettem.
Most ciki hogy én csak egy háztartásbeli vagyok?
Erröl még eszembe jutott az hogy a fiaim mindíg azt mondják hogy ök majd lediplomáznak /így ezzel a szóval/ aztán majd ezek meg azok lesznek. Valamelyik nap mondtam a nagy fiamnak hogy ahhoz jól is kell ám tanulnia de nagyon, no meg eszembe jutott hogy én is így indultam, még is csak éretségim van. Mire a fiam nagy szemekkel rám nézett és öszinte gyermeki csodálkozással megkérdezte hogy:- "A Nagyi ezt tudja? "
Szila
Szandi téma
Ja kérem ha valaki körül mindíg ugrál valaki amíg tornázik meg táncol, énekel, karriert építget, fodrászhoz és kozmetikushoz rucan át, úgy könnyü szuper csininek ki nézni, megnézném ha az én helyemben lenne hány kiló lenne ha a beteg gyerekkel sokszor még a lakás ajtón se megyünk ki nem hogy tornázni!
NEM VAGYOK ÁM IRÍGY ÁÁÁÁÁ.....Pedig mindegyönknek járna némi idö magára is csak hát kinek van kinek nincs ez családtól apukától is függ.
Zsuzsi

Az ünnepek miatt tudom mit érzel nálunk is gyakoriak a viták de ti legalább tudtok beszélgetni és ez nagy szó! Hidd el nekem! Az új évetek majd sokkal jobb lesz

Szia Szilvi!
Zsaninak jobbulást küldünk neki gyógyokat

Mióta eszik virslit és milyent? Én még nem mertem adni Napsugárnak aki most már 11 hónapos baromfi virslit se.
Szerintetek már ehetne?
Pusszancs: Dzsili

. Sok-sok gyógy Zsaninak: