Előre is bocsi a hosszúságért és ha vmiben le vagyok maradva, de egyenlőre Votiv beszámolójáig jutottam
Lindi,
Igen, nálunk sokszor volt zöld kaksi a nagy zabák után. Örülök, hogy most már az éjszakáitok is javultak. És le a kalappal, h már ilyen hamar játszóházba mentek

Én paraanyu vagyok
Zuzi,
Sajnálom, h ennyire messze laknak a szülők és nincs segítséged, pedig nagyon rád férne, h tudj egy kicsit pihenni

Vonatos vicc

Gratula a bilis pisihez
Vica,
Privit megkaptam, ha sikerül, akkor ma válaszolok

Végigaludt éjszaka

Füled hogy van?
Votiv,
Nagyon köszi a segítséget homeos könyv ügyében

Az az igazság, hogy a libri és az alexandra online-on ezek vannak. De jó, h írtad is, h inkább a nyelvezetével lehet a probléma, amit internetes vásárláskor nem igazán lehet megitélni.
Névválasztásban szerintem is azt válaszd, amit tényleg tetszik. Való igaz, h a Lili mostanság elég gyakori név, de a Róza abszolút nem és szerintem az sokkal szebb is
Fibi,
Örülök, h bejött Molnár Gabi. Annyian dicséritek, h most már én is kíváncsi vagyok rá

Samu név tényleg jó, bár a bioszos csontvázt nálunk így hívták. De persze minden névre lehet vmit találni. Nekem fel sem tűnt, h az Adélt lehet úgy, hogy A dél

És csak nem fejlemények vannak ház ügyben???
Ancsi,
Apám sztori nagyon jó

Mi volt a dokinál?
Rylie,
Heim Pálos dolog nem hangzik vmi túl jól

Jobbulást nektek!!!
Andi 27,
Remélem azért a beígért sétákat nem felejted el.
Zsanci,
Gratula az eredményekhez
TALI KÉPEK NAGYON JÓK, SZÉPEK AZ ALANYOK!!!
Ruz,
Tényleg látszik a képeken, h szeretsz fotózni. Nagyon profik
Tinu,
Annyira szépségesek vagytok a képeken lányoddal

És érthető az elfogultság, szerintem mindenki így van vele
Kisün,
Annyira szépek vagytok ti is a képeken
Móni,
Kitartást, a vége nekem is ennyire rossz volt.
Deni,
A Zsombor név nagyon tuti, nekem is tetszik

de nálunk apa soha sem menne bele
Yboya,
Üdv itt

Babócákhoz gratula

Doki ügyben sajna nem tudok segíteni, az említett dokival egyszer találkoztam vizit alkalmával. Az alapján szimpatikusnak tűnt.
Szrek,
Ezek az éjféli hullahoppozások

Tudsz utána aludni, már csak az andrenalin szint miatt is
Nukada,
Tök igazad van névadásban

Hagyj döntsük már el, h a saját gyerekünknek milyen nevet szeretnénk. Nálunk anyós volt az, aki a fiú névtől a falra mászott, persze, amikor még nem tudtunk a nemet.
Indi,
Fogak
GRÉTINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Ahogy a filmek végén szokták: to be continued