A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Timi :)
Hát nem vmi nagy márka: LurCo SC 609.
10e Ft volt, nem a legdrágábbat vettük meg, sztem a célnak ez is megfelel! :)

Kicsit visszaolvastam.

Romy :)
Látom Nektek is kijutott a "jóból" :(
Jobbulást Ricsinek! :)

Zsuzsi :)
Édes lehet Dénes, ahogy a puszit adja! :D
Boti - most még - csak nekem adja, úgy, hogy megfogja az arcomat és bekapja a számat! :lol:

Kinga :)
Látom Kitti is nagy "rendrakó"! Nálunk dettó! :lol: vagy :twisted:

Melinda :)
Sztem jól tetted, hogy lemondtad az ovit jövőhétre is!
Pillanatok alatt visszafertőződhet Lotti, ha nincs még rendesen megerősödve!
Doktornéni ránk parancsolt, hogy egy jódarabig no közösség! :o

Írigyellek, hogy nem kell turmixolnod! :)
Bár Boti sem teljesen pépeset eszik, de azért kicsit le kell dzsadzsálnom géppel neki!
A rizses kajákat meg pláne, mert különben öklendezik tőle! :roll:
Viszont a kenyeret, meg a felvágottat megeszi szépen falatokban. Nem értem tisztán a különbséget! :roll:

Csibe :)
Nagyon szép súlya van Gábornak! :wink:

Zita :)
Hm, ez a "nincs beszoktatás" furcsa..
Sógornőmnek is magánbölcsije van, 1-3 éves korig vannak gyerekek.
Az ő tapasztalata szerint nagyon is kell a beszoktatás - ami gyerekenként változó, h mennyi időt vesz igénybe. Valamelyik kicsit 2 alkalom után símán ott tudta hagyni az anyukája, de volt olyan gyerkőc, akinek majdnem 2 hétig tartott.

Zitacicu :)
Nagyon gyors gyógyulást Neked!!!

Enikő :)
Jobbulást Neked is (itt is)!! :)

Nagyon szépek a képek a gyerekekről :) ! Tegyetek még!! :lol:

Niki???????

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
zituska28

Szivesen írok, csak mondd meg mire vagy kíváncsi! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zita: Van rendes bölcsi, igen. Csak érdekelne egyéb lehetőség is. Egyenlőre csak érdeklődés szintjén. :)

Zituska: Amit küldesz Zitának az nekem is jöhet priviben. Hol van, mekkora, hány fős csoportok vannak, mennyibe kerül, vannak e foglalkozások, ilyenek érdekelnek engem....
Nagyon jó ez a kép Botiról, szívdöglesztő a pasi :)
Kruppot sajnálom :(

Köszönjük Gréti nevében is a bókokat :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!
Igen, olyan dolgok érdekelnének, mint amiket Bea kérdezett. :lol:
Szóval, minden ami eszedbe jut, és publikus! :wink:
Köszi!

Bea, Romy!
Márknak is olyan micimackós függönye van!! :lol:

Zita

Kép
zitaa

Zozo! Igen, mások is azt mondták már rá, hogy idösebbnek tünik. Föleg az életben, mert nagyon szépen beszél, fogalmaz.

Enikö! Sajnálom hogy ennyire szenvedned kell emiatt.

A többi sok betegnek is jobbulást kivánok! Mi is taknyosodunk.

Dancsi! Szegénykre, remélem nem sokáig kell ez a diéta, nekem irtó nehéz lenne.

Bea! Nekem igy is nagyon tetszik Gréti!

Mi is Micimackos függönyt vettünk:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zitaa :) Bocsi, nem fogalmaztam pontosan. Szóval igen, azért nem szimpatikus, mert nincsen beszoktatás. Nem is értem, hogy gondolják (pláne, hogy állítólag értenek a gyerekekhez :roll: ), hogy csak úgy elviszed az 1-2 éves gyereket és otthagyod egy számára vadidegennél egy soha nem látott környezetben. :shock: :roll: És még érezze is jól magát??? :shock:

Zituska :) Ha esetleg publikus, ide is feltennéd? Minket nem érintene, csak kiváncsi vagyok, hogy működik egy ilyen bölcsi. :D

Exi :) Sajnálom, de remélem, nem kell majd kivenni Peti manduláját, végülis nektek eddig semmi problémát nem okozott, nem?

Karmen :) Orsi jobban van már? Elfelejtettem írni az előbb, hogy nagyon szép a képen és tényleg olyan nagylányos :D

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Bea! Itt is van Szegeden pont ugyanolyan "bölcsi", mint amiről Zita írt. Az egyik ismerösmék is most akarnak nyitni olyat. Ez tök hivatalos, és a létszám is fixre van megadva (7 gyerek+ 3 saját max) Még önkormányzati támogatást is kapnak. Pesten 75.000.-/hó kajáva mindennel, itt Szegeden olcsóbb. Amit konkrétan tudok az Újszegeden van egy magánházban és 300Ft/óra + kaja az nem tudom mennyi. Az ismerősömék ilyen 50.000/hó/gyerek-ben gondolkodnak. Hát szerintem ezek az árak egy magamfajta ezei anyukának kissé borsosak... Jaaaa, tudok még 1-et, ott is 300Ft/ óra. A csajszi egyébként védőnő... De arról nem sok jót hallottam. Az unokahúgomat 4 :evil: hós korában adták be, és egész nap hagyták ott bömbölni :(

Más: Rékának még mindig kell turmixolni :roll:
Vendég

Kép
Vendég

Gira: Jesszus....ezek brutál árak amiket írtál. És vannak emberek akiknek van havi 75 ezer forintjuk ilyenre?!?!?!?! Háááát....izé. Ehhez képest Szatymazon a 15+6ezer ingyen van.
Nem tudom, de úgy érzem Gréti nem fog bölcsibe járni. Amíg lehet, szeretném én terelgetni. Persze majd látjuk mit hoz a jövő, de én annyira félek a betegségektől is. Pedig tudom, hogy nem lehet elkerülni, ha közösségbe kezd járni, akár mikor is, a betegségek jönnek-mennek. Főleg az elején. :( Szoknom kell a gondolatot. :(
Meg egyáltalán azt is hogy nől a lányom.....de hova siet???? Most született!!!!
Hú, Hajna is mekkora már! Nagyon édesek a lányok! :)

Ja, egyébként szeretném majd a Siha közi játszóbölcsibe vinni, ha vége ennek a nagy vírusos időszaknak...mondjuk tavasztól.
Valakinek lenne kedve majd csatlakozni? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csajok! :)
Írok nemsoká a bölcsiről, csak most nincs annyi időm!
Itt nem ilyen húzósak az árak, mint amit Gira írt... az tényleg durva.

Z.

Kép
Kép
zituska28

Bea, Giga!
Hát igen, ha a 15 ezret számoljuk, amit ők kérnek, az még 100 ft/óra sincs. :shock:
És ebbe reggeli, tizórai, uzsi is van. :wink:
Az ebédet meg azért hozzatják, mert ha ők főznének, akkor még 1000 engedély meg Hccp, meg minden kellene. :shock:
A két gondozónő közül az egyik a tulaj, neki van 2 gyereke, óvodás kislány meg elsős kisfiú.
A másik nő szegedi,asszisztens volt orvos mellett, meg a csecsemőotthonba dolgozott. :)
Meg egyébként ugy tudom elkell végezni nekik valami 40 órás tanfolyamot is. :wink:

Na mindegy, majd lesz valahogy. :lol:
Bea!
Én már a múltkor bőgtem egy sort, azért, mert hogy a Márkot be kell adni bölcsibe. :cry:
Ugy sajnálom, megfog szakadni a szivem, de ilyen árak mellett a 26 ezer forintos gyes sz@rt se ér! :roll:

Zita

Kép
zitaa

Gira!
Hát szerintem nálatok a lányok, ugyanolyan klónok, mint Dancsiéknál a fiúk!!!! :wink: Már bocsi a kifejezésért! :wink:
Tökre hasonlitanak egymásra szerintem!! :lol:

Zita

Kép
zitaa

Gira! Egyetértek Zitával:) Nagyon aranyosak különben!

Timika! Köszi, még taknyos, de nem rosszabbodott, igy holnap ugy néz ki tud megint bölcsibe menni. Viszont a héten megint el kell halasztani a védöoltását emiatt.:(

Én ugyan dolgozni mentem és azért adtam Orsit bölcsibe de munka mellett sem tudtam volna ilyen árakat kifizetni bölcsiért, még a 16e is irtó sok lenne. Én az angol ovit kérdeztem tavaly, 50e lett volna, ki is akadtam rendesen.

Enikö! Elkezdtétek azt az angolt amit irtál? Hogy tetszik? Remélem jobban vagy már!

Melinda! ti is végre kilábalhatnátok teljesen a betegségekböl, remélem hogy a jövö heti oviszünet alatt megerösödtök!

Bea! mi is szerettük a Siha közi bölcsit, szerintem sokat segitett abban is hogy utána Orsi könnyen beszokott a rendes bölcsibe, bár a Siha közben nem lehetett otthagyni néha 5-10 percre kimentem mellölle

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :) Akkor további jobbulást! Az azért jó hír, hogy komolyabban nem esett bele... :roll:

Gira :) Nem semmi brutál árak vannak, kiváncsi vagyok, hányan tudják ezt megengedni maguknak. Az egyik ismerősöm kisfia az Oroszlán u-i magánóvodába járt, de ott "csak" 30e Ft körül volt a havi díj.
Szegény unokahúgod :cry:
A lányok nagyon aranyosak! :lol:

Bea :) Tavasszal mi is szeretnénk majd egyszer-egyszer elmenni a Siha közi bölcsibe. :)

Kinga :) Megvettétek Kittinek a szandit?

Dancsi :) Tényleg, mi van veletek? Rég nem írtál már!

KépKép

KépKép
timika

Enikő,
jobbulást neked, borzasztóan együttérzek veled, én Bogyival pocakban voltam végig beteg, szörnyű volt

mi is megjártuk a poklok poklát, Bogyi visszaesett a hurutos szutyokba, és péntekre nagyon rosszul lett
csütörtökön volt itt a doki, akkor még nem volt annyira cefetül :(
de pénteken megállás nélkül fulladt, meg hányt, nagyon megijedtem és felhívtam a dokinkat, aki azt mondta, hogy azonnal vigyük be a klinikára, ahol bent is fogták
már kezdett kiszáradni, kapott infúziót (na ez brutál volt, egy éves babát tartsak nyugiban, hogy ne rántsa ki a branült), meg inhaláltatták és másnapra jobban is lett, így hazakönyörögtem magunkat, de holnap vissza kell vinni
a vérképe alapján vírus volt, így megúszta az antibiotikumot, aminek örülök, mert antibiotikum után vagy 2 hétig nem eszik semmit

a klinika iszonyat volt, pedig külön szobában voltunk (nekem mondjuk egy rácsos ágy jutott, de úgysem aludtam, egész éjjel simiztem, meg figyeltem nehogy baj legyen), a nővérek nagyon rendesek voltak, a dokik is, de szegény kis Bogyi nagyon kibukott, ma egész nap alszik, pedig nem is lázas

vannak dolgok, amiket nem tudok elfogadni a klinikán, pl. hogy a ribanc (bocs) takarítónő miért hajnali 6-kor jön (ezzel még nem is lenne gond, hogy ezt az utasítást kapja ő is), de miért kell telefonálnia, csörtetnie, és ku....anyáznia...... egy alvó beteg kisgyerek ágya mellett :(
meg amikor véletlen eltörtem egy bébiételes üveget és fel kellett jönnie felmosni, miért szidott le...... na akkor eldurrant az agyam és elküldtem a fenébe :(

meg miért kell 20 órát várnom arra, hogy valaki elmondja végre, hogy mi a baja a gyerekemnek
tudom szar az egész eü úgy ahogy van, és az ügyeletes dokinak brutál 7végéje volt, megállás nélkül betegeket látott el, de ez elkeserítő..........

a nehezén talán túl van Boldi, ma egyszer fulladt eddig, holnap remélem kiszedik a branüljét, mert folyamatosan tépi, harapja róla a kötést
Vendég

Sziasztok!

Gyanixi-tol kaptam du. sms-t: "Be kellett fekudnom, de meg nincs semmi. Remelem mar majd beindul hamarosan a szules.Majd irok."Szoval lanyok, kuldjuk a drukkokat ezerrel! Ha van vmi, igerem, irok mielobb.

Voltunk amugy nemreg klinikalatogatason vedonovel. Tok feltem, milyen lesz, de en kellemesen csalodtam. Megmutattak mindent, es tudom, hogy ezzel itt talan nem leszek nepszeru, de nekem szimpatikusabb, mint a 2-es korhaz. Kerdeztuk, nem lesz-e a sok, ha aprilis 1-tol a korhazasok is itt szulnek, azt mondtak, sajnos nem jelent tul nagy megterhelest. Ezzel gondolom arra celoztak, hogy sajnos nem szuletik olyan sok gyerek mostanaban. Hat majd latom, en elvileg ugye azutan szulok, es mindekeppen ott.

Kép
Kép
-macsek-

Üdv!

Timi, igen, eddig problémát nem vettem (vettünk) észre Petinél, csak a dokinéninek az nem tetszik, hogy sűrűn van nyitva a szája. De egyelőre nem volt szó semmi konkrétról, még az sem kizárt, hogy valami légúti problémája van, és nem a mandulája a gond. Ugye Feri is asztmás, meg az öcsém is, szóval előfordulhat, hogy örökölte.

Gira, eszméletlenül egyformák a lányaid! :)
A férjem holnap megy Pestre, ha talál mosószódát, érdekel? Ha igen, akkor milyen áron? Elvileg van az 5. kerületben valami öko-bolt, beküldeném, kb. 200 Ft lehet egy kg mosószóda...

Bea, én ma ismét rácsodálkoztam Peti születéskori képére...mintha most lett volna...

Zita, én megértelek, én is szeretnék elmenni dolgozni, ha Peti betölti az 1 évet, márha felvesznek valahova. Igaz, részmunkaidős állást szeretnék, és Peti felügyelete is meg lenne oldva, a dédik örömmel vállalták, sőt a mamám közölte, hogyha ők egészségesek lesznek, ne merészeljem bölcsibe adni!

Dancsi, nagyon rátok jár a rúd. Jó, hogy rendeződni látszódik a dolog, mielőbbi javulást Bogyesznak!

Macsek, köszi az infot Nikiről. Én drukkolok!
Érdekes, amit a Klinikán mondtak. Első kézből tudom, hogy nyáron rengeteg baba született ott, még egy legyet se lehetett volna leejteni, annyi kismama volt. Szóval nem ilyenkor van gond...ugye az unalmas őszi-téli éjszakák hozzák meg a bébiboomot. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! :)

Dancsi :)
Rossz volt még olvasni is, mi történt megint Veletek. :(
Nagyon gyors, és tartós gyógyulást kívánok Boldinak!!++++++++++

Botinál hasonló zajlott a múlthéten, de nem ennyire súlyosan. Engem már az is nagyon megviselt. :(

Bea :) , Zita :) , Timi :)
Ide írnám a bölcsiről az infókat, hátha mást is érdekel! :)
(Akit esetleg nem érdekel, attól bocsi előre is!)

Szóval: ez egy ANTSZ engedéllyel rendelkező gyermekmegörző.
A sógornőmék lakásában, egy kb 50nm-es helység van kialakítva. Ezen felül külön wc és kézmosó van a gyerekeknek, valamint külön hűtő a gyerekek ételeinek.
1-3 éves korig várják a gyerekeket, max. 10 főig.
szakképzett óvónéni van a gyerekekkel, lehetőség szerint mindennap levegőznek a ház kertjében - utcára nem viszik a kicsiket.
Foglalkozások is vannak - persze amennyire le lehet kötni ilyen kicsi gyerekeket. Mondókát tanulnak, gyurmáznak, ujjfestékkel, zsírkrétával rajzolnak stb...
Ja, és ez is fontos: beszoktatás van!! A gyermektől függ, hogy ez milyen hosszú ideig tart!

Az árakról csak nagy vonalakban írnék, mert ez egyénenként változhat annak függvényében, hogy csak alkalmanként hozzák a kicsit, nem egésznapra, ill. hoznak-e otthonról ételt neki.
Szóval: egész hónapra 8-16 óráig, 3 étkezéssel 40e Ft. (ez 250Ft/óra)
Természetesen ha csak alkalomszerűen hozzák a kicsit, akkor ez picit drágább.
Ha vki nem kér kaját a kicsinek - tehát hozza neki - akkor -5 eFt (ez a havidíjra vonatkozik.)

Nagyjából ennyit írnék, de ha bővebben kíváncsi vki, akkor megadom a sógornőm telefonszámát, mert érdemben ő tudna pontosabb információt adni!

El sem tudom képzelni, hogy abban a bölcsiben, amit írtál, hogy tudják megoldani, hogy csak 15e egy hónapra!!
Én itt kicsit belelátok a költségvetésbe, és nehezen tudom elhinni, hogy ennyivel kevesebből ki tudják hozni!

Niki :)
Mennek a drukkok!!+++++++++++++++
Hátha már babázol! :wink: :D

Ma készült képek:

Kinga :) Ezt Neked küldöm! Boti féle kupi :lol:

Kép

Apa dolgozik én rosszalkodom! :lol:

Kép

Kép
Kép
zituska28

Dancsi: Sajnálom ami Bogyival van! Eü borzasztó :( Remélem minden rendben lesz most már! Kitartás!!!! Jozsó jól van? Te?

Zita: Igen, a csak gyes az gáz, de úgy néz ki nekem lesz egy kis melóm, úgyhogy csurran cseppen még egy kis pénz. Addig meg Gréti mamázik.

Macsek: Nekem aztán 8 hogy ki hol szül, meg kinek melyik hely a szimpatikusabb...csak egy megjegyzés: barátnőm 1 hónapja szült a kórházban, 20 újszülött volt akkor, már nem voltak a fiúknak kék színű kis ágyikók, rózsaszínben voltak....:) Szóval teltház volt. Nem hiszem hogy olyan rosszul menne....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska,
engem érdekelne ez a bölcsis dolog, hol van helyileg?
a Rahói és a Fülemüle sarkán? ők rendszeresen sétálnak kint, meg játszótérre is szoktak menni, ezért gondolom nem ők azok, meg ők inkább 1,5-2 éves kor felett vállalnak gyerekeket
Vendég

A Fő fasoron van! (itt alattunk egy szinttel :lol: )
Küldjek telcsiszámot?

Z.

Kép
Kép
zituska28

aha, meg címet is, hány szám?
Vendég

Küldtem privit!

Z.

Kép
Kép
zituska28

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megszületett Réka!!!!!!!!!!!
2680 grammal és 50 cm-rel!!! és császárral!!!!!!
Összesen ennyit tudok még,, de nagy az öröm!!!!!!!

Az sms-t ma reggel kaptam, gondolom ma-tegnap születhetett:)))))))))

Juhhhhhhúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!

KépKép
esztermoro

Enikő!
jobbulást, jól belemásztál :cry:

Dancsi!
jaj, szegény kis Boldi, remélem már jobban van.

Zituska!
kupi mintha nálunk lenne :lol: Boti tud ám pakolni :lol:

bölcsi:
Zituska már nekem is megadta a sógornője elérhetőségét, de én nem hívtam fel, viszont egy ismerősömnek átadtam, nekik nagyon tetszett és a legutóbbi infóim szerint január óta odajár a kislány.
mi is akartunk/ akarunk menni de nem akartam az influenza kellős közepén próbálkozni, utána meg jött Vivi vérképe amire azt mondta a gyerekorvos h. lehet h. 4-5éves koráig nem mehet majd közösségbe, a klinikán a doktornő meg azt mondta h. most majd mehet hetente 1szer játszóbölcsibe, oda megyünk májustól.
Vendég

BEa!
nagyon szép kislány Gréti, nekem kócosan is nagyon tetszik :lol:

Gira!
nagyon édesek a lányok :lol:

GYanixinek nagy Gratula Rékához!
Vendég

Üdv!

Niki, gratula Rékához! :D Sok boldogságot nektek!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Isten éltesse az újszülött Rékát! :lol: Legyen legalább annyi örömöd benne, mint nekem az én Rékámban :D

Ági!!!!

Érdekel a mosószóda!!!!!!!!!!!!!!!! Én 180Ft/kg ért vettem Pécsett, de a 200 még belefér, ha már itt nem lehet kapni. Szóval ha még nem késő, hozzatok nekem is legalább 5 kg-t!
Vendég

Köszönöm a dícséreteket! Olyan fura, hogy ilyen egyértelműen látjátok a hasonlósát :o Én nem látom, csak a különbségeket, bár ha fényképen nézem őket,azért néha nekem is szemembe ötlik :)
Vendég

Niki! :lol:
Gratulálok Rékához. :lol: Végre túl vagy rajta, megnyugodhatsz! :lol:

Zituska! :lol:
Köszi a bölcsis infót! :lol:
Ezt a szatymazit szerintem azért tudják ennyiből kihozni, mert ez családi napközi, és szerintem az önkormányzattól is kapnak támogatást. :wink:
Egyébként ahogy leirtad, a lényege ugyanaz. :lol:
Van egy szatymazi kisfiú, Őt oda hordták a sogornődhőz, csak sokat volt beteg. :cry:
Most ide hordják Szatymazra. :lol:
Ez nyilván mindenképpen kedvezőbb nekik. :wink:

Márk ugyanigy szokta szétrámolni az újságokat!!! :roll:
Boti nagyon édi kisfiú. :lol: Nagy kópé lesz szerintem! :wink:

Exi!
Hát sajnos nálunk az én szüleim dolgoznak még, :cry: anyós meg igaz, hogy nyugdijas, de 300 km-re van. :cry:
Szóval nincs más megoldás sajna! :roll:

Zita

Kép
zitaa

NIKI!!!
Gratulálok Rékához!!!!!! Legyetek NAGYON boldogok és egészségesek!!!!!!!!!!!

Gira!
2 tojás kis korkülönbséggel :lol: :lol:

Zituska!
Boti sem semmi :D Ezek a gyerkőcök igazán tudják hogyan tartsanak minket formában :lol: Nem hagynak unatkozni :lol:

Dancsi!
Sok-sok gyógypuszit küldök Boldinak!!

Enikő!
Neked is jobbulást!! Iszonyatos lehet!! Jobban vagy egy kicsit?

Timi!
Vettünk szandit Kittinek. Itt van róla egy kép. Olcsó volt :shock: (9600 Ft )

Kép Az új cipőben

Kép Érdekes érzés :-)

Ezek a bölcsi árak nagyon durvák!!! :shock: Mi majd Újszegedre szeretnénk beadni ha visszamegyek dolgozni, hogy közel legyen a munkahelyünkhöz. Remélem beveszik majd. Mennyivel előtte kell beíratni a gyerkőcöket?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!!!

Csak Nikiék miatt kukkantottam fel, de látom megszületett Réka :) . Nagy nagy gratula Nekik :) Sajnálom a császárt :( Sok boldogságot kívánok a csöpp lányhoz és jó egészséget az egész családnak :wink:

Én még mindig piszok carul vagyok. Ma voltam a Vasasba vérvételen muszáj volt mert AFP és ugye az időhöz kötött. De nagyon rendes volt a védőnő, mert felhívtam és szóltam neki, hogy lázas vagyok és arcüreggyuszim van nem szeretnék senkit lefertőzni....stb És kijött elém, elkérte a papírjaimat bevitte és rögtön kb 1 perc múlva be is hívtak. Szal nagyon nagyon rendes volt, nem kellett ott 2 órát várnom, sztem nem éltem volna túl, alig bírtam reggel lábra állni meg elmászni a Vasasig....
Hát én egy dekát nem vagyok jobban mint szombaton vagy tegnap :shock: Nemtom meddig tart de ez nagyon borzalmas, iszonyatosan fáj. Exi nemtom neked hogy nem fájt, én úgy érzem kiugrik a szemem, minden moccanás rémálom, érzem a fejemben ahogy dobog a szivem, mintha szét akarna robbanni, borzasztó :( Én még ilyen fájdalmat és ennyi ideig talán sose éreztem. Egész nap csukott szemmel fexem az ágyban és melegítem a fejem, nem bírom sokáig a szemem nyitva tartani.... Nem bírok enni, ami nem hátrány lévén nem vagyok épp nádszálkarcsú :lol: , de az antibiotikum + baba miatt kéne ennem, de nem bírok rágni, és nem kívánok semmit :( -9 kilónál tartok a + terhességi tesztem óta :(
Úgyhogy kezd k*vára elegem lenni ebből az egészből. Felmodnok!!!!!!!!!!!!!!!
Bocs hogy panasznapot tartok, de így nagyon kivagyok már :(

Zituska: Sztem ez a havi 40 ezért az ellátásért, nem olyan vészes. Biztos szép is lehet a bölcsi, klassz játékokkal...stb! Édas Boti ahogy pakol, látom apa nálatok is járatja a Sporhorgászt :lol:

Zitaa: Ez, hogy nincs beszoktatás számomra is igen megdöbbentő! Én ezt nem tudom elképzelni :( Szegény picikék... :shock:

Gira: Nagyon kis drágák a csajok :) Hogy álltok az alvással, meg az önálló játékkal (Hajna)????

Dancsi: bakker Ti is folyamatosan carul vagytok :( nagyon sajnálom!!!!Gyors felépülést Boldinak+++++++++++++ Neked meg kitartás+++++ A takarítónőhöz no comment. Engem ma lecseszett a vért vevő nővér, hogy miért nincs vénám?? :shock: Meg hogy hogy csináltam hogy arcüreggyuszim lett? :shock: Mintha sorba álltam volna érte..... :shock: :evil: Ezek hülyék 'vazz!

Zozo: Tényleg azóta vannak fejlemények a vérkép ügyében???? Voltál már védőnőnél??? Kiskönyved van? Nől már a pocak???? :)

Macsek: Köszi a tájékoztatást Nikivel kapcs. Nekem is szimpibb a klinika mint a kórház. Amikor én szültem (2x ugye) rajtam kívül nem nagyon szült más senki :shock: (február, március) Hát nagyon remélem, hogy nem lesz tömeggyomor a szülészeten júliusba.... Meg ha tömeg lesz fenn áll a veszélye annak, hogy a dokik szerint "túl sok" órája vajúdókat gyors felviszik megcsászározni a műtőbe..... vagy nem??? Nem tudom hány szülőágy van most a klinikán???? Hogy vagy amúgy tehetnél fel pocakfotót :)

megyek lefexem melegítem magam....
pusz

Hja amit megspóroltunk az idei enyhe télen a fűtésszámlán, azt elköltjük gyógyszerre :shock: :evil: :evil: Inkább a fűtésért fizetnék..... :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!

Önálló játék???? :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Max Rékával.
Éjjel 4x kel...
Vendég

Jegvirag: Nekem viszont - magatol erthetodoen - nem 8, hogy hol szulok majd, es a klinikalatogatas ota igazabol orulok, hogy az a hely, ahol fogok, az szimpatikus. Ez persze nem azt jelenti, hogy almaim netovabbja, lesz egy csomo hibaja, tuti, de a felelmemet kicsit csititotta. Mert azert igy a 3. trimeszterben mar a szulesre is soka gondolok, es hat az az igazsag, hogy parazok. (No nem ilyenektol, hogy majd szegeny kicsikemnek kek agyban kell aludnia kislany letere...) Az aggaszt, mi lesz, ha sokan leszunk, de ez is a paralista hatuljan van, mivel ezen nem tudok valtoztatni.

Ceniko:
jobbulast, es fel a fejjel! Nem lehet most konnyu neked, de ennel csak jobb lehet - ha ez vigasztal. :? Nincs infralampad? Nalam az csodakat tett az arcureggy.-mal. Meg sima nathanal is szeretem. Majd teszek fel pocakfotot, most mar azert van mirol.

Kép
Kép
-macsek-

Nikinek szívből gratulálok! :)
Vendég

Niki,nagyon gratula a Babához!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem jól vagytok,és sok tejcsit kívánunk !!!!

Enikő,remélem jobban vagytok már,szegénykém................. :cry:
Próbálj kamillával gőzőlni szerintem!!!
ha jól emlékszem 6-7 szülőágyvan a klinikán,de azért nem vagyok benne bíztos,tudod én végig fekve szültem..............
-9kg???????????
Dobok át neked 5-6kg!!!
OK?????????

Te jó Isten,milyen sok beteg van most látom,mindenkiken mielőbbi gyógyulást!!!!!!!!!!

Kinga,én leghamarabb nov. megyek dolgozni,de inkább tavasszal,nekem protekcióm van(a nővéremhez megy a bölcsibe a Barni,és az anyukám 30 évig gondozónő volt)
És már be kellett íratni hogy tutira legyen hely!!!!!!!!!

:shock:
Édi a lánykád,látom nektek is van vizílótók,nekünk is. :D

Zituska,nagyon édi Boti!!!!!!!!! :D
Barni is így szeret szétpakolni.
Van hogy 3/4 órán át pakolok utána.......................... :evil:

Lányok ,olyan anyás lett a fiam hogy az csak naaaaaaaaaaaaaaaa!!4
Állandóan órdít ha nemvagyok a 2m látószögébe,a wc ajtót nem csukhatom be magam után,fürdeni is a fiammal járok!!!!................... :twisted:

Meddig tart ez még????????????
Kb. 3 hete kezdődőtt!!!

Dancsi,sajnállak benneteket,mi mikor Barnival májusban 2 napot benntfeküdtünk,mi hányásos vírus miatt(Ő is kapott infulziót)
:cry: :cry:
Velünk nagyon rendik voltak!!!

REmélem jobban van már Bogyi!!
Jozsó hogy bírta????

Lányok ti kaptatok emelt GYEDET??
Mert én nem ,azt mondták hogy 2-3 ezer ft,emelik!
Vagy nem?????? :idea: :?:

Kép
bibi226

Bibi,
én nem értem ezt a bölcsi dolgot, elvileg Bogyi is megy ősztől, de nekünk azt mondták, hgoy aprilis 15-30 közt a központban kell jelentkezni és nem a bölcsiben

megígérték, hogy felveszik, de én dilemmázom, félek, hgoy nem bírná az állami bölcsit, ott sok a gyerek, sok a baci
Vendég

Niki!
Hatalmas gratula Réka babához!!! Sok boldogságot hozzá!!! :D

Enikő!
Gyors jobbulást Neked!!!Azért hathatna már az az antibigyó!!
Majd ha meggyógyulsz, és ráérsz, összehozhatsz azzal a másik szentmihályi magányos anyukával :)

Dancsi!
Jobbulást Boldinak, nem semmi min mentetek keresztül :(

Zitacicu!
Neked is gyors gyógyulást! Tényleg fura, hogy eddig nem bukott ki ez az allergia....

Gira!
Szerintem is nagyon hasonlítanak a lánykáid!

Kinga!
Kitti nagyon aranyos az új pipőben! Hallod, nem kicsit volt drága!! :shock:

Zituska!
Boti nagyon cuki!

Jégvirág!
Gréti nagyon szép kislány, de tényleg!!Sőt sztem kicsit egzotikus is az érdekes szemformája miatt!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Márk autóval
Kép

Kép
zitaa

Ez is Márk Kép

Kép
zitaa

Sziasztok!

Hurrá itthon vagyok!(Na nem mintha tegnap nem könyörögtem volna haza magam)de ma már nem is kell visszamennem.
Eddig ezerszer szedtem már augmentint és soha nem volt tőle bajom. :roll:
Igy mostmár penicillin nuku.Nagyon megijedtem amikor már a harmadik vénás szuri után is azt hittem folytogatnak.... :cry: +

Niki!
Nagyon gratulálok a babához.!!!!! :wink:

Enikő!
Rossz olvasni hogy még mindg beteg vagy!Gyógyulj meg légyszi minél hamarabb,mert Mátém emlegeti Bogit nagyon.Múltkor a zeneovi cd-n éneklő kislányra azt mondta hogy "ez Bogi volt anya" :lol:

Engem is érdekelne a bölcsi a kicsiket mindenképp szeretném beadni.Mátéval hezitáltam egy darabig aztán nem adtam be de látom hogy kellett volna.A betegségektől annyira nem tartok ,Máté megedzi a kicsiket az ovis nyavajákkal.
Mondjuk ezt most gondolom iyg lehet hogy mire odajutunk addigra megint nem akarom majd a bölcsit :)
A siha közi engem is érdekel Mátéval jártunk oda és nagyon szerette.Már javában ovis volt és még mindig azt emlegette hogy menjünk a másik "odovába"

Melinda!
Hogy vagytok?Lotti orrfolyása?Rendben?

Adós vagyok egy pár képpel remélem hamarosan tudom pótolni.

Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zita: Rengeteget változott Márk, ha nem mondod hogy ő az, simán nem ismerem meg. Nagyon édes :) Jelentkezek anyósnak :lol: :lol: Egyébként nagyon hasonlít rád...szóval lehet mégis megismertem volna :)

Mukika: Köszi szépen :) Doktor nénink is mindig el van ájulva Grétitől, és ő is megjegyzi hogy annyira bájos az antimongoloid szemformájával :) Állítólag enyém is ilyen..bezzeg én nem vagyok ilyen szép tőle :shock: :shock: :roll: :lol:

Dancsi: Milyen központban kell jelentkezni? Ez új nekem.

Bibi: Hogy meddig tart a fiad "anyássága"?!?!?! Ha nem vigyázol örökké :lol: :lol: :lol: Nem tudom amúgy. Nekem lányom van, aki napi kb. 700x emlegeti az apját, és én meg mint a papagáj hajtogatom, hogy: apa dolgozik, este jön haza.....

Niki: Sok boldogságot a lánykátokhoz!

Enikő: Jobbulást!!!!

Kinga: Nagyon édes a szandis lány :) Mi csak akkor vettünk Grétinek lábbelit, amikor már egyedül tudott menni kapaszkodás nélkül. Nekünk azt mondta a védőnő hogy addig felesleges, meg jobb neki cipő nélkül, főleg ha még mászik is, mert állítólag kényelmetlen mászni cipőben meg felállni...
Siesta?

Van egy csomó Kismama újságom....kb. 2004 végétől...kell valakinek? Vagy apukám betüzelheti? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!

Gira, a férjem elment, szóltam neki, hogy majd felhívom, hogy hova menjen. Majd mondom neki, hogyha bemegy, akkor hívjon, hogy milyen árban van a mosószóda. :)

Enikő, hát veled nagyon kitolnak. Én nem tudom, hogy csinálod...nekem pl. egyszer sem szóltak sehol sem, hogy nincs vénám. :o

Bibi, a GYED szerintem csak azoknak emelkedett, akik max. GYED-et kapnak, mert annak emelkedett az összege.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok !

Megint én :lol:

Mátém vissza akar szokni a cumira.Bemászik a Niki ágyába és elveszi tőle a cumit.Igy napközben senkinek nincs cumi(az ikreknek persze)de gondolkodom rajta hogy őket is leszoktatom valahogy.Anyósom amig én nem voltam itthon megengedte Máténak hogy cumizzon. :twisted: :twisted:
Este is ordit a cumi után. :roll: :shock:

Kép
Kép
zitacicu2

Zita! milyen nagyfiú már Márk!

Nikiéknek én is gratulálok!

Macsek! nyilván megvan mindenkinek hogy melyik helyen szeretne szülni, ameddig van választási lehetöség addig szerencsére mindenki tud dönteni melyik tetszik neki jobban.
Érdekes amit irtál, mert én 6 hetet feküdtem bent összel és akkor is annyi gyerek volt, hogy tele volt minden ágy, és érdekes föleg fiuk voltak akkor is:)

Kinga! cipön szerintem sem szabad sporolni, föleg az elsö években amig járni tanul és kialakul a talp boltozata. Nekem is azt mondták ha már stabilan jár akkor kell csak rá

Dancsi! Ezen most jol kiakadtam, ennyit az egészségügyröl.

Enikö! Jo lenne már végre ti is meggyógyulnátok!

Orsi szerencsére nem lett taknyosabb igy mehetett ma bölcsibe, én meg tudok feküdni.

Zituska! Tetszik a kupi, gondolom Neked összepakolni már nem volt olyan öröm:) De aranyos lehetett ahogy élvezte hogy szétdobálja

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tényleg Niki emlitette hogy császár lesz ésk én maradtam le róla v. váratlan volt nekik is?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Nikinek és az egész családnak sok boldogságot, egészséget kívánunk!!!!

Betegeknek jobbulást, gyógyulást!

Én nagyon sokat kínlódtam az arcüreggyulladássl, sajna szurkálták az arcom. Az infralámpa csodát tett, azóta nincs ilyen panaszom.

Gyönyörűek a kicsik, öröm nézni Őket, a fejlődésüket!! Mindenkinek gratuláció!!!!

Magánbölcsi: alkalamanként dolgoztam magánbölcsiben Bp-n. Az tetszett, h ruggalmasak voltak, 0-24 órás nyitvatartással. Pld. ha valaki este szórakozni akart és nem szeretett volna idegent beengedni a lakásába, az behozta és vigyáztunk rá. Olyan is volt, h valakik külföldre mentek és itthon hagyták a kicsit. Ez inkább bébihotel volt. Az más kérdés, h Én nem hagynám itt a fiam, de elfogadom a másképpgondolkodók álláspontját.

Mi jól vagyunk, pár napra elutaztunk kikapcsolódni. Nagyon kellett már, mert kezdtem belefáradni a monotonitásba. Ábel egyre ügyesebben feláll, mérges, ha fáradt és nehezebben megy. :D

Csatolok képeket.

Szép napot Mindenkinek!

Kép áll

Kép Vigyor

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csak egy gyors üzenet: A Kárászon lévő Korzó Trióban van egy cipőbolt. Ma láttam hogy minden gyerekcipőre 50 % árengedmény van a héten. Csak kp-val lehet fizetni :?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Bibi!

Rékánál is volt pont ennyi idősen egy ilyen durván anyás időszak. Kb másfél hónap volt... aztán egyik pillanatról a másikra elmúlt. Én se értettem :roll: 13 hós korában kezdődött, és 14,5 hós volt, egyszer beteg lett, és ahogy elmúlt a betegsége, csak úgy kellett keresgélnem a lakásban, még az udvarra is kimnet egyedül. Tényleg nem értem, nagyon sokat gondolkodtam, mi lehetett és mi oldaotta meg... végül is csak tippjeim vannak.
Vendég

Bea! :lol:
Akkor 16-18 év múlva feltétlenül bemutatjuk egymásnak Grétit és Márkot!! :lol:
Egyébként az emberek 90 %-a szerint az apjára hasonlit, csak Őt te nem ismered. :shock:
De azért köszi!

Zita

Kép
zitaa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: