A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Snufi teszt: 14-e. Köszi.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

jó éjszakát, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt!
felkeltem, hogy dolgozni megyek, de miután alig aludtam, inkább elmegyek a háziorvosomhoz, és szerzek vmi gyógyszert. egyre vacakabbul vagyok...

katica
katica30

Jobb reggelt!

Sz@rul vagyok :( este 38 C és iszonyú fejgörcs, majd rubophen és 38,5 C-nál hűtőfürdő, mindezt hajnalban persze, aztán fél 5-kor keltem. Mostmeg dolgozom, szétmegy a fejem, de legalább nem fáj a torkom! Jaaa és persze mindemellé meg is jött tegnap! Csakhogy kerek legyen minden!

Tontika!
Aztaaaaaaaaaa kettttttttttttőőőőőőőőőőőő :) :) :)
drukkolok nagyon-nagyon

Azoknak akik hasonlóan marha jól vannak mint én, jobbulást!
Együttérzek :(
sonjus

Jó reggelt!

Katica! Ne is menj! A kölkök örülni fognak! :wink:
...meg amúgy is sűrűsödik a programod: Kép ...kúráld ki magad addigra!

Kép
zölddisznó

Sonjus! Nooooooormááááális? Minek mentél dolgozni? Én ezért nagyon mérges vagyok!!! :twisted: :twisted: :twisted: ...ennnyire. Mi a ....ért akarod lábon kihordani? A szövődményekre gyúrsz? Nem is beszélve ártatlan bacimentes kollégáid megfertőzéséről! Brrrrrr!

Tontika! Kép

Kép
zölddisznó

Jó reggel!

Katica! Jobbulást, ágykúrát ajánlanék!

Sonjus! Teljesen egyetértek zöldivel!! Irány haza!

Zöldikém, szép napot! Remélem, már nem kell sokáig sünit játszanod:-) és gyorsan jönnek a kiscocikák:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi!
Az a helyzet, hogy már nincs lázam, csak szarul vagyok, a mai nap elég nyugis lesz és már mindjárt 2 óra, és mehetek haza.
Adókat kell ma utalni és ehhez itt nem értenek ( pótolhatatlan vagyok :) na persze nem! ) Nem akartam hisztit, mert a terheléses vérvételkor is csak betelefonáltam, hogy szarul vagyok, de nem vittem orvosi papírt, csak nem mentem :? Ha nem javul a helyzet, holnap maradok otthon, és lemegyek a dokihoz is, meg jól kiíratom magam :wink: De hát meg kell mutatni idebent, hogy szarul vagyok! Ez sajnos itt ilyen!
sonjus

jó reggelt

mindenkinek aki Kép jobbulást kívánok

tök jó az eseménytáblázat :) pörgős hetünk lesz :)

Kép
gaby25

Babimi! Még négy nap szurka, aztán megnézi a dokim, hogy mennyi tüske kell még.

Gaby! Nagyon örülök, hogy apusnak meg jött az esze!!! Ki ne engedd a markodból! :wink:

Megyek egy kicsit dolgozni.

Pusz!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!
csak munka előtt dobok egy görbét. Ismét görcsölök és egy kicsit lehűltem. :(

Kép

Jó munkát mindenkinek!

Utálom a hétfőt!! :twisted:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
maradj már, hol van ez a hűléstől :shock: tegnap ment magasabbra az átlagnál, most meg ugyanannyi mint előtte :wink:
hét közepén tesztelhetsz :D

Kép
gaby25

Baba!
Nem tudok hazamenni, mert a párommal egy helyen dolgozunk és egy autóval járunk és Bp-ről Érdre nem egyszerű hazajutni másképp, főleg ha még szarul is vagyok, szerintem a tömegközlekedésen még inkább összeszednék valamit, vagy én "irtanék" ki egy vonat-nyi, busz-nyi embert :) /de idétlen ez a nyi :lol: /

Lili!
Gabynak igaza van, ez nem kihülés!!!! :)

Gaby!
Látom tisztázódnak otthon a dolgok! Örülök! Én ma tervbe vettem a tornát, de amennyire nem vagyok a toppon, lehet a jövőhétre marad! Te mész? Mesélj majd!!!!

Lányok!
Egy időben, behatóbban tanulmányoztam a Jónás naptárt és azt a következtetést vontam le, hogy nekem 2007-ben nem lesz babám. Akkor még 30-32-35 naposak voltak a ciklusaim, de az elmúlt 3 hónapban 26 naposak és most megnéztem a naptárt megint és a középidőm egybeesik a Jónásnappal :)
Ezt csak úgy leírtam :)
ja, és úgy dönöttem mérem majd a hőmet is, csak most a nyavalyám miatt nem lett volna értelme! Bár reggel megmértem, hogy nincs-e lázam és 36,7 volt! Csinálok is gyorsan egy görbekezdeményt :)
sonjus

Sonjus
pont most akartam írni, hogy gondolom betegen nem akarsz ma tornázni :wink: Én megyek, majd mesélek :D

Coca
nem engedem :wink: most úgy néz ki, megértette, hogy el kell mennie ahhoz, hogy 1-ről a 2-re jussunk :wink:

Kép
gaby25

Esetleg van valakinek kedve ma eljönni erre az arwentornára? :wink: 17.30-kor kezdődik

Kép
gaby25

Csajok!
Lehet most marhaságot kérdezek, de az jutott eszembe, hogy én kicsi gyerekkorom óta használok orrspray-t (azért nem állandóan) mert allergiás vagyok hol erre, hol arra! Nem lehet, hogy a nyálkahártyámat nem csak odafent befolyásolja ez, hanem odalent is és nem pozitív irányban?
Meg az is érdekes, hogy az elmúlt hónapban is pont a mensim előtt székrekedésem volt és ez most is volt, és kicsit ugye erőlködni kellett (bocsi) és akkor indult el a barnázás erősebben. Ezek a dolgok nem lehetnek összefüggésben a babaüggyel szerintetek?
sonjus

Sziasztok!

Pörögnek itt az események szerencsére :D

először is minden betegeskedőnek gyors jobbulást kívánok!

Egy kicsit én is megtaknyosodtam, de szerencsére nem vészes.

Mindegyik gyerkőc farsangi jelmeze nagyon jó lett, édesek voltak a képeken.

Szilcsi nagyon jól nézett ki a kajcsi meg a süti is. :D

Bettike ezek a görbék :D Van ám választék. Végül is mindegy melyik jön be a végén csak + legyen az eredmény :D

Tontica, először is gratulálok a 2 picurhoz. 1 hét múlva látszik majd a másik is már. Ne haragudj, de megmosolyogtam a férjed :) Bár az enyém egy ilyen bejelentéstől ott helyben összeesett volna szerintem.

Lili nagyon jó ez a görbe, remélem (te is) megmented a február hónapot és lesznek itt még + tesztek.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!! Szép jó reggelt!!!
Remélem ezen a héten kicsit gyakoribb bekukkoló leszek!!!!

Szóval....
sonjus,
katica,
Elkapott benneteket ez a fránya influenza??!! Dokibácsi és sok-sok pihenés, vitamin!!!!

athiz,
Pihenj nagyon sokat, ne izgulj kemény kis babóca, nem lesz semmi baja!!!Csak az Anyukája gyógyuljon meg egy-kettőre!!!!!

lili,
Ez a görbe még mindig nagyon szép!!! Ez nem hőcsökkenés...!!!!! :wink: :lol:

tontica,
Húúúúúúúú! Juhéj!!!! Kettő aranyos picurka!!!! Gratulálok!!! Nyugalom, nem lesz semmi gond!!!!! :wink: :lol:

bettike,
nagyon izgulok ám!!! Akkor mikor is lesz belőle teszt!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Betábláznál engem is?! Gyno+Dalacin már nincs, helyette Grepofit, E- és C -vitamin.
Eseménytábla: febr. 14-15-én dokibácsit megkérdezni a kenet tenyészet eredményéről....
Kösssszzzzzönöm!! Édes vagy!!!!

gaby,
ranyos ez az "otthon segédkezős" 'duma'.....!!!!
Akkor mindent bele, és meglátja Apa jók lesznek aok az eredmények, de a cigi az elmaradhat!!!! :wink:

babaimádó,
Nem merek mondani semmit, de....... Tod??!!
Mizú???

Figyeljetek...., az lehet, hogy a peteérés előtti napokban majd szétfeszül a hasam alja, fáj, meg fel is vagyok kicsit puffadva??? !!REmélem nem megint gyulladás!!! Még most voltam csütörtökön orvosnál!!!!!
Hőm:
1171264507.17.doc
mfpan

Sonjus
hát jókat kérdezel :shock: de szerintem nincs összefüggés :roll:
nekem menzinél pont hogy többet kell wc-re mennem, amúgy máskor szokott székrekedésem lenni.

Kép
gaby25

Mfpan
nekem is szokott feszülni, igaz pé után :roll: és nem a baba miatt feszült eddig :(

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Panni, nem lehet, hogy a 12. napon megvolt a pé? :shock:

Sonjus, sztem nincs összefüggés.

Gaby, én mennék tornázni, de innen kicsit messze lenne... :lol:

Betegeknek jobbulást!

Enyim görbe vajon mit csinál???

Kép

Kép
szilcsi

Szép jó reggelt!

Okés, mindenkinek beírok mindent mindegyik táblázatba! :lol:

Akkor szerdán bepróbálkozok egy teszttel én is! Ha az negatív, akkor nem a 17. napon volt pém! Legalább lesz rá bizonyítékom!
Tehát így vagy úgy csak össze hozzuk azt a gruppen tesztet! :lol:

Nagyon köszi tényleg MINDENKINEK a dícséreteket, meg a drukkokakat, meg mindent! :lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok lanyok.

nekem asszem 1dpo :lol: de nem bizti.ma vagy holnap kell mennem a dokihoz hogy megnezze hogy mi tortenik.

Kép
monyo83

Monyóka! Giga,mega, ezerrel megy a drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Panni!
Én nem vagyok egy görbe szaki, de lehet a 12. napon pé volt? :shock:

Szilcsi!
Nemtom mit csinál a görbéd, talán kihülsz, vagy érsz vagy...
Jó sokat segítettem mi :lol:

Monyo!
izgiizgi
mitől függ, hogy ma vagy holnap?
sonjus

Bettike!
ha máshová egyenlőre nem is, az eseményes táblába beírnál és a 21-i dokis megbeszélést? Köszike
sonjus

Monyóka drukk!

Bettike görbe?

Sonjus passz! :shock:

Szilcsi vegyél ágymelegítőt, mert kihülsz :D

Képzeljétek tegnap este tutira zsebibabát éreztem. :D

Kép
Kép
robcsi03

betti.koszi :lol:

sonjus adoki mondta hogy hetfo vagy kedden ugorjak be hozza.
most nem tudom eldonteni melyik nap menjek :?
sajnalo hogy beteg vagy.en kezdek nagyooon jol lenni.tele vagyok pozitiv energiakkal.

athiz.lehet hogy mar irtad de mi lesz a gyerkoc neve;?

baba.sajnalom a barnazast.menj el orvoshoz.

szilcsi,szezso.druk az uh hoz.

snufi.remelem ez lesz eleted legszebb valantinja.

nekunk nagyon jol sikerultek az akciok :oops: a ferjem nagyon ramindult de kettonel mondtam hogy eleg:)anyira imadom.
most lattam rajta hogy igazan akarja ezt a dolgot.

Kép
monyo83

Szépen kinyúlt megint a szövegem.... :shock:
Ha már megvolt a pé, akkor mérges leszek.... Ugye, szerda-csüt előtt nem mer(t)ünk próbálkozni aktívan, hogy biztos legyen a fertőzés eltünése....
Kigondoltam, hogy milyen jó lenne, ha szerda reggel megtudnám, hogy minden OK - kopp-kopp, lekopogom - és valentin nap estéjén akár újra kezdhetnénk a próbálkozást.... Na, de majd kiderül!! Lényeg, hogy minden OK legyen!!!!

monyo,
Nagyon szurkolok!!!! Sok szépet és jót lásson a dokika!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bettike,
Köszi, Drága!!! A szerda rettentő izgis lesz!!!! Nagyon szoríííííííííííííííííííííííííííítok!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szilcsi,
Pé-hez közelít.......
mfpan

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike az esemenynaptarba ha gondolod beirhatod hogy 21 en tesztelek.az nekem 10 dpo.korai de nem erdekel.

Kép
monyo83

Monyó,
miért akarsz biztosan negatív tesztet? Nincs semmi értelme!!! Csak elkenődsz! Várj legalább 14. DPOig!

A sok betegnek jobbulást!!!
Vendég

Monyo, nem lesz az jó. Korai lesz, aztán meg csak el fogsz keseredni.
Várd meg legalább a 12. dpo-t.

Bettike, egyre jobb a görbéd. Sormintára hajtasz? :lol:

Robcsi, ugye jó érzés volt? :lol: Irigyellek ám! :lol: :wink:

Panni, sebaj, majd köv. hónapban ráhajtotok, most az a lényeg, hogy kikezeljétek ezt a fránya fertőzést.

Nekem pé nem lehet, 10. napon??? Az csúnya lenne, bár a múlt hónapban a 12. napon volt... Nem is érzek semmit, tojásfehérje sincs... Marha jó, hogy egy hétig vérzik az ember, aztán már 3 napra rá a nyakán is van a pé. :evil: Mondjuk, jobb, mint a 23. napi pé... :shock:

Kép
szilcsi

jo meggyoztetek.alkkor 12dpo.

Kép
monyo83

Jó reggelt mindenkinek!

Betegeknek gyógyulást!!!!!!!!!!!!!! Sok tea, gyümi és ágynyugalom! És NO WORK!

Bettike, ez a görbusz még mindig nagyon jó! Mikor tervezed a következő tesztet?

Sonjus, szerintem sem függ össze a két dolog! A Jónás naptárnak meg nem kell 100%-ig hinni, bár nekem mondjuk Enikő annó megcsinálta, és napra pontosan kiadta a fogamzás dátumát és, hogy kisfiam lesz, de ez akár lehet véletlen is!

Lili, attól, hogy visszaestél 1 tizedet, az még nem baj! :) Nekem 36,9-el lett pozitív a tesztem! :)

Monyó, nagyon jó ezt hallani, hogy ennyire igyekszik apa, hát így az igazi! Nem? :oops:

Athiz, tényleg mi lesz a babótok neve? Még nem is mondtad!

Robcsi, de jó! Mit éreztél? :lol:

Mfpan, nekem is ilyen volt mikor pé-m volt, csak mellette még két napig rohadtuk szúrt az egyik petefészkem, úgy, hogy alid tudtam menni!

Snufi, +++++++++++++++++++++++++++++++++ 14.-re! :) Szép kis Valentin napi ajádnék lenne! :)

Kép
elizabeth25

Szép napot!

Köszönöm a jókívánságokat, kicsit szerencsére jobban vagyok, habár a torkom olyan, mintha sünit nyeltem volna. :?

Biztosan igazatok van, hogy túlérzékeny vagyok, mostanában meg főleg. Iszonyú sokat bőgök, néha már magam sem értem utólag, hogy mi is keserített el annyira. Tiszta dilihopp.
Mondjuk amúgy is roppant érzékeny típus vagyok.

Látom, jó sokan betegeskedünk! Mindenkinek, aki már beteg, jobbulást mihamarabb, aki meg nem beteg, nehogy elkapja! Óriási C vitamin hegyeket szedjetek!

A szerdai tesztelőknek kitartást, és gyönyörű zebrákat!

Dokikukkosoknak nagy drukk, hogy minden szép és jó legyen!

Mindenki másnak gyönyörű napokat a zebráig és drukk!

Baba nevét meg majd konkrétan eldöntjük, csak még idő kell hozzá. Valószínűleg a pénteki UH után. De persze ez a drágalátos páromon is múlik, na meg a babán, hogy megmutatja-e végre magát. Amúgy éjjel is folyamatosan rúgkapált a pocakban, úgyhogy boldog vagyok emiatt.

Robcsi, örülök, hogy a ti picitek is megmozdult!

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Betegeknek gyógyulást, annyira sajnálom, hogy ennyire sokan elkaptátok ezt a nyüves kórt! :( Tényleg pihenjetek annyit, amennyit csak lehet, és kúráljátok magatokat szépen!

Tontica! Nem semmi, két pöttöm!!! :lol: Gratulálok, megérdemlitek! És akkor ezért volt ennyire szép erős a teszted, megvan a magyarázat :wink:

Monyó! Én ma mennék!

Nálunk az van, hogy ha most nem kaptuk el, akkor nemtom mikor :wink: Minden klappol elvileg, tojásfehérje, LH-teszt (még tegnap is pozitív volt), és az este eszementül fájt a jobb oldalon. Tettünk is az ügy érdekében, úgyhogy reménykedem :wink: De hosszú lesz ez a két hét... :roll: Mondjuk a hőm ment le egy tizedet tegnaphoz képest, de tegnap igencsak később mértem. És a ferti ott is hagyta a vonalat, aszerint 1 dpo :wink: Monyóval tandemben babázunk majd :lol: Ez nagyképű duma volt, ebből van a pofára esés, szóval inkább úgy mondom, hogy remélem :lol:

Bettike, beírod? és még azt is, hogy Duphastont eszem. Köszike!

Áfi! Neked folyamatosan küldöm a dokiajánlatokat, ha nem unod még :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom! Akkor te is besárgultál! :lol: :wink:

Hű ennyi mindent remélem senkinek sem felejtem el beírni, amit kért! :lol:

Kép
bettike
Eger

Jaj Robcsi! Neked még akartam írni, hogy biztos tök jó lehetett a bugyborékolásod! :lol:

Tontica! Ahányszor eszembe jutsz még mindig le vagyok döbbenve! :lol: Hát akkor gondolom, hogy ti hogy meg vagytok lepődve! Ez a kárpótlásotok! :wink:

Szirom! Itt lesz mindjárt a 2. hét vége! Én már csak tudom! Főleg, hogy alig vártam, hogy ez a hétvége legyen, aztán szépen lassan kiderül, hogy még mindig bő egy hét a várakozás!

Eliza! Ha minden igaz, akkor szerdán gruppen tesztelek Snufival és Lilivel! :lol:

Veramami és Babaimadó meg jól eltűntek! Meg Szilva is csak éppen bejelentkezett! Meg Mfpan sem túl bőbeszédű! :twisted:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike!
Akkor en is kerhetem hogy beirnad hogy 1cn???Koszonom!!!

Jobbulast kivanok a betegeknek!!Foleg a beteg kismamik vigyazzanak nagyon magukra!!!!!!!

1DPO-soknak sok-sok drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!

Teszt elott alloknak is szoriiiiiiiitok!

Meg persze mindenkinek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Bettike, gruppen, ez jó! :lol: :oops: :lol:

Lányok, aztán tessék hármat ++++++++++++++++++++ tesztelni, mert három a magyar igazság! :)

Kép
elizabeth25

bettike,
:wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
Csúcs a görbéd!!!

monyo,
Akkor aztán tettetek az ügy érdekében....!!! De a korau teszt, nehogy esetleg lelombozzon!!!!! Ha meg már akkor ++++, akkor :lol: :lol: :lol: !!!!
Drukkolok!!!!

szilcsi,
Ja....!!!! De nekem akkor szokta betenni, mikor felugrik a hőm... Hátha mindkettőnknek cammog még 2-3 napot, majd jól megurgik!!! Így nem lesz olyan korán pé!!!!!:wink: :lol:
De a betegségből kilábalás a legfontosabb!!!!

szirom,
Igen erre mondják azt, hogy minden összejött, sikerülnie kell!!
mfpan

Megjöttünk a városból. Elmentünk tavaszi cipő vadászatra. Megvettük a jó vastag gyapjúbéléses Siesta csizmit a Rékának, aztán nem volt 10-x a lábán, mert kaptunk egy másikat amiben nem volt olyan vastag a bélés és mivel a hányingeremnek köszönhetően mindenhova kocsival mentünk az is bőven elég volt neki.
Még nem volt valami nagy választék, inkább ami őszről megmaradt, de egyet eltetettem aztán remélem anyósom kifizeti az egészségpénztáros kártyájával.

Bettike továbbra is nagyon jó a sormintád :D Szerintem csak akkor tesztelj szerdán, ha nem teszi át a ferty a vonalat. (a 17. napról)

Szilcsi, igen már pár napja figyelgetem a bugyborékolást, de eddig lebeszéltem magam, hogy még nem lehet az, mert nem minden nap éreztem.

Liza, bugyborékolást meg egyszer hang volt mint a gyomorkorgás, csak sokkal halkabb és mivel nem voltam éhes, tuti nem gyomorkorkás volt. Ez is este volt és amikor a hasamra tettem a kezem ez a "korgás" egészen odahúzodott a kezemhez.

Athiz, örülök hogy jobban vagy, valamelyik nap én is arra ébredtem, hogy fáj a torkom, de lehörpintettem egy kanna teát és szerencsére azóta se fáj.

Szirom, nagyon drukkolok neked, hogy ez hónap az a hónap legyen :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi!
Gratula a bugyborékoláshoz! :)
Annyira jó lehetett, mikor a kezedhez vándorolt a korgás :)

énisénisénis szeretnék ilyet

holnap tuti nem jövök dolgozni, gyógyulóra veszem a figurát és ágyban maradok, aztán délután irány a körzeti
sonjus

Monyó,
ugye tudod hogy pl nekem a 12. DPOn is negatív lett a tesztem? A 15. DPOn lett pozitív de rettentő halványan, szerintem egy nappal előtte még mindig negatív lett volna. Nem mondom hogy ne tesztelj a 12. DPOn, mert hát ki bírja megállni, de azt azért ne felejtsd el hogy ha negatív aznap, az még nem végleges eredmény!!!
Sziromka,
dehogy unom! Nagyon hálás vagyok neked a segítségért!
Vendég

Sonjus nagyon helyes, ilyenkor a szövődmények elkerülése végett tényleg jobb pár napig az ágyat nyomni. Persze a mai világban ezt megoldani :shock:

Amikor Rékával terhes voltam 12 hetesen bejelentettem, hogy mi a helyzet és közöltem, ha minden rendben megy akkor november végéig szeretnék dolgozni (jan. 11-re voltam kiírva). Aztán a bejelentést követő héten már szétosztották a cégeimet, hogy melyiket ki fogja könyvelni. Én naiv azt hittem milyen lájtos hónapoknak nézek elébe. A francokat, mindenkinek megvolt már a jó sok saját munkája addig amíg én ott voltam csesztek átvenni a melót.
Aztán amikor kb. nov. 20-án azt mondta a doki, hogy sürgősen betegállomány, mert nyílik a méhszáj, akkor húzták a szájukat, hogy én képes vagyok táppénzre menni kerek 1 héttel korábban, mint a tervezett.
Akkor állandóan hívogattak, mert persze senki nem vette át rendesen a cégeket. Egyszer bementem, de olyan pitiáner dolog miatt hívtak be, hogy közöltem többet ne várjanak. Nem is mentem.

Szóval az a lényeg, hogy mindenkinek a lehetőségekhez képest a sarkára kell állni, mert utána úgy használják ki ahogy akarják. Nekem megvolt a tanulópénz és jó nagy hülye voltam, hogy már korábban nem hagytam ott a francba az egészet.

Kép
Kép
robcsi03

na megvan az idopontom.
ma 17,15 re kell mennem.
nem vagyok tul boldog.elegge ramatyul erzem magam,de igy legalabb holnap kuralhatom magam,egesz nap agyban leszek.

afi.nem igazan erdekel a negativ teszt,injkbb arra gondolok hogy hatha pozitiv lesz:)
amugy 12 nap elkezdem es minden masnap fogok tesztelni.
nagyon oda akarok figyelni,mert ha most is tobb egymas utannihalvany teszt lesz,akkor nalam nagyobb gondok vannak.ezt akarom kideriteni.
ha pl 12 nap halvany plusz 14 ik nap is ugyanolyan halvany akkor tudom hogy ois el fog menni.
remelem valamenyire erteheto hogy mert akarom ezt igy.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, most értem haza, de mindjárt megyek is tovább...

Sonjus és Ancsa: :cry: :cry:

Monyóka, köszi és szurkolok!!!

Robcsi, gratu!!! :D

Enyém görbe:

Kép 2 órával korábban keltem, ezért :

Na pusssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Látom senki nem akar jönni velem tornázni :(

Szerda mozgalmas lesz, 3 tesztelőnk is lesz, apa eredménye délre meg lesz, meg még volt valami az eseménynaptárban :roll: :wink:

Kép
gaby25

Athiz, jobbulást!

És még mindenkinek, aki beteg: Katica, Sonjus, Monyo, Enikő... (valakit kifelejtettem???) Szomorú, hogy ilyen hosszú a beteglistánk... :cry:

Gaby, én mennék, csak... Van esetleg helikoptered, amivel eljössz értem és haza is hozol? :lol:

Snufi, ez elég gáz ez a leesés... Beágyazódásnak késő, mensinek korai. :shock: Lehet, hogy csak mert más időben mértél...

Monyo, te mit dolgozol?

Az gáz, hogy ha azt kívánom, hogy legyek beteg én is, mert tök jól esne otthon maradni és pihenni egy kicsit??? :shock: :shock: :shock: Párom kinevetett,mikor mondtam neki és hozta a C vitaminos dobozt... :roll: :lol:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: