A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike, nem semmi a kitartásod...én nagyon drukkolok neked a + tesztért....most már annak nagyon ott kéne lennie! :)

Szilcsi én láttam az Üvegtigris 1-2-t, az egy nagyon jó volt, bevallom a kettőtől nem voltam elragadtatva! :(

Tontica....lehet, hogy káprázik a szemem? De az ott mindhat kettő lenne! :shock: :lol: :D :o Minden rendben lesz, ne izgulj! :)

Áfi hogy vagytok?

Lili, teszt?

Gaby, mi a helyzet a kivizsgálásokkal? Az tudom, hogy apa szerdán megy....de megy, ugye? :oops:

Kép
elizabeth25

Melcsi, 100-tól visszafelé? :wink: De izgalmas!!!

Tonti, nem lesz baj, ne aggódj!!! :lol: :lol: :lol: Lényeg a pozitív hozzáállás! Apa mit szólt, hogy ketten vannak a pöttömkék? :lol:

Kép
szilcsi

Liza
eddig úgy néz ki, hogy megy :wink: elbeaszégettünk, és mondtam neki, hogy jó lenne, ha most nem találna kifogást, mert tudni kell, hogy elmúlt e a gyulladás, és ha igen, de mégsem elég jó az eredmény, akkor próbáljuk meg az inszemet, hátha úgy sikerül. Szóval szerintem vette az adást :wink:
majd megyek vele :wink: úgyis szabin leszek :D

Kép
gaby25

Tontica! Hatalmas nagy gratula és akkor 2x annyi drukk!

Lili! Titkon én is ilyen valentin napról álmodtam, álmodom! A tickerem azt hittem egyezik a ciklusommal is! Hát majd kiderül!

Melcsi! Végül is igen, szoktak ilyen hosszú ciklusaim lenni, mert egyszerűen nem állt be mióta abba hagytam a fogigátlót! :evil:

Kép
bettike
Eger

Akkor izgalmas hetünk lesz, úgy látom: Lili tesztel szerdán, Gaby párja megy (ugye megy???) vizsgálatra, Tontica megy uh-ra...
Áfi, te mikor mész legközelebb?
Tesztel még valaki?
Basszus, hát persze, Bettike!!! :lol:
Még valaki?
Ja, és én megyek dokinénihez.
Még valami izgis dolog a hétre???

Kép
szilcsi

Bocsi a tickert elfelejtettem levenni. Már nem aktuális sajnos.

Tontica:
Gratulálok neked! Biztosan nem lesz semmi baj, csak még nagyon kicsikék, már az is csoda hogy látszik a nagyobbik. :D :wink:

Snufi:
Nekem is tetszik az a görbéd, szép magasra tetted a "lecet". :D
dera

Gaby,
legalább segédkezel :wink:
Liza,
köszönöm, jól vagyunk. Szeretnék idősebb lenni, de amúgy jól vagyunk. :)
Szilcsi,
én nem tudom mikor megyek. Elvileg a pécsiek levették rólam a kezüket, sima terhesgondozásra kell járnom. De hova? Meg kihez? Meg legyen-e választott orvosom? Meg minden ellenérzésem ellenére maradjak-e Szekszárdon (bár úgy tűnik nincs más választásom)? Szóval én egyelőre nem tudok semmit.
Vendég

Szilcsi: annyira nem izgis, mint a felsoroltak, de pénteken tüszőnéző UH-ra megyek...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi, a szekszárdi kórházról horror történeteket hallottam, és nem pletykát, hanem első kézből. Én a helyedben tuti a lábam se tenném be oda... :shock:

Gaby, csak keményen, határozottan!
:wink: Kíváncsi leszek az eredményre.

Kép
szilcsi

Áfi
itthon segédkezem :wink: :oops:

Kép
gaby25

Szezso, dehogynem izgis, ha minden igaz, én is tüszőnézőbe megyek pénteken, meg görbemutogatóba. :wink: Hánykor mész? Én egyre.

Kép
szilcsi

Szilcsi: délre! De lehet, hogy csak 1-kor kerülök sorra! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jajjjj! Megint elvesztettem a fonalat!

Kép
zölddisznó

Lehet, hogy be kellene vezetnünk egy olyan táblát, amiben minden vasárnap összegyűjtjük, hogy következő héten kiért-miért kell izgulni... :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

coca
akkor keresd meg gyorsan :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Most értem haza színházból, jó sokat írtatok!!! :D

Szilva, :cry: .

Vhencsi, üdv!!! :lol:

Csikken, Rolinak jobbulást!

Tontica, :D :D !!!

Nekem elvileg szerdán [color=red]nem kell megjönnie, és ma vok a 10. dpo-n. [/color] :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso, jó ötlet, vállalod???

snufi

na megyek ledőlök tévézni

Kép Kép

Kép
gaby25

Gaby:
Jó éjt! Szép álmokat!
dera

Gaby, jó éjt!
Kezdek kidőlni én is...
A tábla jó ötlet, ki csinálja meg? :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Mivel én hétközben nem nagyon vagyok, hogy feltegyem, ezért Bettikére szavazok, neki már úgyis van táblás tapasztalata :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Sajna lebetegedtem, torokfájás, láz. Úgyhogy fos hangulatom is van. Csak remélni tudom, hogy a picúrnak nem lesz baja ettől, meg hogy Szilkó is megússza anélkül, hogy elkapná!

Ezáltal nem is nagyon tudom, kivel mi van, bár megpróbáltam elolvasni a napot.

A közeli tesztelőknek óriási drukkok, a pé-re váróknak szépséges érett petéket, nagy hőugrást, és összefoglalva babásodást!
A pocistársaknak meg nagy nagy pocisimikét!

Ha netán más is akad, akkor cuppantás az orrára, és kellemes további vasárnap estét!

Puszi
Vendég

Most látom, hogy micsoda szavazás zajlik a hátam mögött! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

És mit szólsz hozzá Bettike?

És most nem dobnál egy (régi) táblát??? :lol:

snufi

Gaby, helyes, kísérd csak el! :) Akkot tuti, hogy ott lesz és elmegy, biztos, ami biztos alapon! :)

Áfi, örülök, hogy jól vagytok! :) Meglátod, gyorsan elfog repülni az a 9 hónap! :)

Kép
elizabeth25

Liza,
én már attól boldog lennék ha 6 héttel idősebb lennék :D

Az eseménytábla jó ötlet!
Vendég

Hát akkor próba (gyors össze-vissza dobálásból):

Kép

Kép
bettike
Eger

A tábla tetején elhelyezkedőkkel nem nagyon vagyok tisztában egészen! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, édes vagy!
Akkor kiegészítés: Szilcsi dokihoz: 2007. 02. 16. 13.00 óra :lol:

Kép
szilcsi

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike edes vagy! 21 -en megyek Uh-ra!
Nagy drukk mindenkinek!
Valaki kerdezte Apa mit szolt, hat, jol megijedt! Azt mondta ne tegyem ezt Vele mert hamar ozvegy lesz belolem! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szules varhato ideje: 2007 okt. 13.

KépKép
KépKép
tontica

SZép estét! Nem tudom, mennyire hiányoltatok, mert még csak ezután fogom visszaolvasni a hétvége termését, de a vacsi után desszertnek mezsolázhattok: Íme a görbém (csak semmi optimizmus! Barnázgatok!)

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

És még egy a nagy táblába: szerintem Ancsának megjött, ő már nem sárga, csak azt nem tudom, hanyadik cn. Talán Veramaminak is megjött, ha jól rémlik :?: :?: :?:
Hozzám: E vitamin+folsav.
Más bajom nincs! :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, habár már megint az írásom felé sem szagoltatok, azért megírom, ha netán bárkit is érdekelne, hogy én meg 16-án megyek 4D UH-ra! :roll:
Ha most sem kapnék reakciót, akkor BETTIKE vegyél ki légyszi a táblátokból!
Köszi!

Jó éjt!
Vendég

Bettike, de aranyos vagy, hogy feltetted a táblát! :) Köszi!

Kép
elizabeth25

Látom beindultatok :D , Bettike, nagyon tuti az action tábla :wink: , szerintetek az én utolsó munkanapomra (márc 2.) is lehetne drukkokat kérni???? :D :D

Kép
melcsi6

Athiz! Tábla szerkesztgetés közben elfelejtettem írni, hogy láttam, hogy betegeskedsz és hogy jobbulást!
Beírtalak mind a két táblába!

Jaj és majd kérünk felvételeket az UH-ról!

Szilcsi! Köszi az észrevételeket!

Kép
bettike
Eger

Jajj lányok ne kezdjük már megint ezt a ki kinek szólt hozzá témát, asszem nekem ez már sok és ahogy egyszer Snufi is irta, lerágott csont..... :roll: :x

Kép
melcsi6

Köszi Bettike, nem csak rád célozgattam! Amúgy elhiszem, hogy mindenki el van foglalva mással így vasárnap este, csak azért jobban esett volna, ha észrevesz valaki is! Köszi a táblábahelyezést, igyekszem rászolgálni majd a képekkel, már ha ugye lesznek.
Vendég

Bettike!
Hozzám meg légyszi írd be, hogy Folsav+E-vit.
Köszi!

Athiz!
Várjuk a 4D-s képeket!

babaimádó
Kép
babaimado

Athiz! Sztem hagyjuk ezt a megsértődős dolgot, nekem sem reagálnak mindig a többiek...
Sajnálom, hogybeteg vagy, én is félek ettől, járvány van...
Képeket majd kérünk ám! :lol:

Bettike, te egy tündér vagy! Ezer hála a táblákért!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilcsi

Sértődik a fene! Csak gondoltam, ha láthatatlan, amit írok, akkor minek törjem magamat? :shock: :lol:
Vendég

Akkor a 16.-a jó nap lesz!!! Eseménydús. :wink:

Kép
szilcsi

Szép estét mindenkinek!
nem vagyok egy délután, aztán annyit összeírkáltok, hogy hihetetlen.... :D

szilcsi: süti nagyon guszta... megyek hozzád sütit enni :D

bettike: nem semmi a 4 különböző táblád, más pé.-vel.

szezso: alacsony vérnyomás témához: nekem amikor kiderült, hogy magas a vérnyomásom, kaptam több vérnyomáscsökkentő gyógyszert, az egyik úgy levitte, hogy erős tea után volt 75/50. utána nem is szedtem azt a gyógyszert....

csikken: rolinak gyógyulást!

tonti: jól látom, hogy 2? hatalmas dupla gratula :D :D :D

melcsi: jó hosszú ágyatok van... 100 nap, hogy telik az idő...

dera: na most megijesztettél a rövid alvással kapcsolatban, nekem hétköznap 4- 4,5 óra. persze hétvégén pótolom. :D

lili: mennek a drukkok...

athiz: gyógyulást!

lányok ez tényleg jó ötlet az eseménynaptár. bettike köszönjük!!!!
izgalmas hét vár ránk!

baba: ez még mindig jó görbe. :D

A betegeknek gyógyulást, és persze mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: ma nem pihiztem, háziasszonykodtam: főztem, mostam, rendet pakoltam, vasaltam, stb. még mindig bújkál bennem vmi betegség, de holnap muszáj menni dolgozni, no meg okosodni...

katica
katica30

Jó éjt, vége mára a melónak, csak az szomorít el, hogy egész hétvégén végig dolgoztunk, és alig nyolc óra múlva ismét talpon kell lennem... :cry: :roll: :evil:

Katica, én adok neked sütit, te meg jössz hozzánk mosni, főzni, takarítani... Hm? :lol: Gyógyulgass!
Tonti, Cenikő megkukkolta a kis pöttömkéidet és gratut küld, csak nagyon beteg szegény...
Na tényleg dugulok mára, szép álmokat!

Kép
szilcsi

sziasztok,
Rolinak már nincs láza. Remélem nem is lesz-

Tontica, huh. ez a nem semmi :) :) :) gratula és remélem mindkettőben lesz valaki.

Athiz, gyógyulgassál. rajtad aztán tényleg lehet látni hogy babát vársz :)

drukkolok mindenkinek akinek kell :) :)

Melcsi, jó centivágást :)

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Jaja tényleg Cenikőnek is gyógyenergiák mennek

KépKép
Kép
csikken

Hello!!!!!
Nem nezitek a NGC-t????????????????? :shock: :shock: :shock: