A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok.

reggel arra eltem hogy nincs hangom.remek :?
mivel semilyen gyogyit nem akarok bevenni ez nagyon gaz lesz.
szerintetek tea,mez ,citrom er egyaltalan valamit;?vagy ne remenykedjek benne hogy ezektol meggyogyulok.
mas bajom nics csak a torkom dagadt be egy kicsit.

Kép
monyo83

Hahó!

Áfi! Nem rontottam el :lol: Ma is ott van a csík :wink:
Közben megoldottam a körlevélproblémát, így írtam a nőnemű szekszárdi ismerőseimnek az iwiwen. Nem tudom, hányan válaszolnak, de valamennyi infó csak bejön.

Már akartalak kérdezni, meg a többi tudóskollégát is, hogy akkor nekem most szép magas görbém lesz végig a gyogyi miatt? Tulképp nem jelent semmit? Vagy hogy van ez?

Bettike! Utána írtam, hogy amikor kivettem a gyógyszert, akkor nem is csak szaggatottal, hanem rendes piros csíkkal jelölt! :shock: Úgyhogy ma 0 dpo. A ferti szerint :wink: Az uram meg elkapta az influenzát közben :roll: De azért nem hiszem, hogy nagyon húzódozna :wink: Majd kikezelem :wink:

Szezso! Vissza fogom nézni, de szerintem írtam már be máskor is LH-tesztet. Mondjuk ennyit nem, de azért írtam. Most vettem egy doboz Babymarkot, félbevágom őket és így sokáig elég. Nem szerettem volna lemaradni a pé-ről, így kicsit túlbiztosítottam magam LH-tesztileg.
Ebédhez jó étvágyat! :wink: Mi meg szerintem hozunk innen a Toronyból, mert nincs itthon semmi alapanyag :oops: Ehhez hozzátartozik, hogy bedöglött a fagyasztónk.

Lili! Tyűű, jó a görbéd, egyre jobb! És jókor is huncutkodtatok!

Gabi! Házassági nap :wink::wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Monyó!

Megkerestem neked gyorsan:
"Köhögésre: Retek - méz kúra: vájjunk ki egy feketeretek gumót, és az üreget töltsük meg mézzel, pihentessük 8-10 óráig. Az így nyert mézből óránként egy teáskanállal kell bevenni. Csodálatos torok nyálkaoldó."
Anyám arra esküszik, hogy langyos sós vízzel kell gargarizálni. Nekem most használt az Oscillococcinum. És a homeós Stodal szirup, ami torokra való, azt szintén lehet szedni.

És jobbulást!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok csajok!

Nekem meg arcüreg és homkoküreg gyulladásom van! Nagyon fáj. :( Basszus nem is gondoltam, h ez ennyire fájdalmas (még sose volt). Most érzem át mit szenvednek össze szegény pici gyerekek akiknek ez van :cry: . Basszus a szemem fáj, alig bírom nyitva tartani, piszok magas lázam van, és a fejem az iszonyatosan fáj, minden szívdobbanásomra lüktet a fejem!
Tegnap voltam a fül orr gége klinikán, kaptam antibiotikumot meg vennem kellett infralámpát. Most antibogyón, és láz és fájdalomcsillapítón élek no meg citromos mézes teán! Basszus már 4. hete betegeskedek, síkideg vagyok a baba miatt :( :shock: :cry: Ez már a 2. magas lázas betegségem a 4 hét alatt! Mi lesz itt még???? :shock: :shock:

Monyó: Gyógyuljál, kapj be egy Baktrimot az nagyon jó a torokproblémákra!!!! És teázzál sokat!

Nem tudok visszaolvasni, mert alig látok, van valami fejlemény???????????????
Köszi
puszi mindenkinek!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt"

Hát szekszárdiból csak a borokat ismerem... :wink:

Szirmi! Szerintem a + LH-teszt is betett neki.

Gaby! A szúrka egyálalán nem vészes. Szinte nem is érezni, ahogy beleszúrom. A végén rászokom... :wink:

Ancsa! Megtiltom, hogy jelmezmesterként anyagi javakat pazarolj a műjelmezre! Ezek szuper cuccok! Prüntyinek tetszenek? :lol:

Bettike! Az én drága kis görbémet merted brutálnak nevezni? Irgumburgum. Neki most az a dolga, hogy ilyen legyen! Osztályfőnöki intő!!! :twisted:

Kata! Basszus, mindjárt összeérnek a galambok!!! Izgulsz már?

Szezsó! Az egyiket tollal, a másikat rendes tűvel. de mindkettőnek kb 1-1,5 cm-s vékonyka kis tűje van. Szinte beszippantja őket a hájacskám. És egyelőre semmi mellékhatás.
Ebéd, hihihi, ez jóóóó! :lol:

Lili, a gyanus! Szurok, szurok, szurok!

Monyóka! Homeopátiás cuccot tudsz arrafelé beszerezni? Az nakem általában beválik, és szedheted is. Amúgy szugodtam bevehetsz most még bármit. Lombikos lévén punkciótól Doxiciklint kell szednem pl.

Szirmi! A progitól bizony szép magas ls egyenletes hőd lesz.
Irigy coca Torony miatt! Nyami babgujás...oh!

Amit monyónak ajánlasz, azt próbáltam már, és nagyon bevált. Sőt a drogériákban lehet kapni feketeretek cseppet, az maceramentes - pl munkahelyen...

Kép
zölddisznó

Basszus Enikő! Pihenj sokat! És infrát vagy Bioptron lámpát talán tudsz kölcsönözni is! Nekünk Bioptron van, arról tudom, hogy jó az arcüregre, mer eccer nekem is volt :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Monyóka!
Én több liter hagyma és hársfa tea után vagyok, úgy ahogy jól! Bár csüt és péntek este egy Neocitran-t is beszedtem (párom neocickánynak hívja :) ) és egy pár szopogatós tablettát is, de úgy érzem, hogy a tea az ami eddig segített. Hőemelkedésem volt csak, össze kell szednem magam, mert hétfőn dolgozom kell :( Beteg vok :(

Csikken!
Nagyon sajnálom ami történt :( Az tényleg nagyon jó, hogy a kisfiad tud neked segíteni! Drukkolok, hogy ne forduljon elő ilyen még egyszer! Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés: ha már korábban is előfordult, nem vizsgáltatod ki magad? Nekem lehet, hogy kevés lenne, ha a doki annyit mondana influenza. Ezzel az erővel mindig lehetne találni valami külső indokot, nem? Ez tényleg csak egy ötlet!

Veramami!
Bakker, pedig bíztam benne!

Bettike!
Az idegeimre mész :lol: szóval várjak még 1 hetet a pozitív tesztedre? Na jó! VÁROK!

Coca!
Te hősies szúrkáló! Én nem tudom, hogy tudnám csinálni :? Hasba szúrkálsz? Jesszumpepi!
sonjus

Sziasztok!

Moziban a Lorát néztük (szerelmi 3szög, egy vak lányról szól)

Panni, köszi, de nem érkezett privi... :cry:

Áfi, édes a kislányod!!! :)

Monyó, jobbulást!

Lili, beágyazódás!!!!!

Enyém görbusz irtó unalmas:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ceni! :( Hű, ez nem semmi! Gyógyulj meg mihamarabb!!!!!
sonjus

Cenikó, gyógyulj meg mihamarabb!!!!!

snufi

Ó Enikő! Doki látta már? Lehet, hogy arcüregre - ha nem gyógyul házi praktikákkal - kéne valami antibogyó?! Lázad is van?

Sonjus! Le akartam fotózni, hogy miért nem kell sajnálni cocát a nevetségesen vékony, rövid tű miatt. ...persze, hogy low a battery! Majd később.

Snufi! Hűűűű de uncsi! Igaz, hogy magas, de uncsi. ...még vagy 9 hónapon át engedélyesem az uncsiságot, jó?

Kép
zölddisznó

Köszi Coca, irtó jó lenne!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Áfi! Küldöm priviben neked a válaszokat, kettő már ment is!

Snufi! Tuti ez az uncsi görbe :wink:

Snufi! Jobbulást!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt Mindenkinek!

Én nem értem, hogy most mi van.
Megjött. De nekem mindig 30 napos a ciklusom vagy egy picit hosszabb, ráadásul először mindig pokolian fáj (most érzem, de nem olyan fájdalmas) és csak néhány órával később indul meg a menzim. Görbém szerint is mielőtt megjön mindig leesik a hőm, aztán visszaugrik és utána 1-2 napra rá megjön. Most nem tudom mi van. :? :cry:

Mondjatok valamit!

Kép

"az élet utat tör magának"
dera

Hát Dera, nem vagy stresszes, vagy lelkileg valami nem érintett meg nagyon? Én valami mentális problémára gondolok... :roll:

snufi

lanyok nagyon koszonom a sok tanacsot,el sem hiszitek mennyire orulok most neki.
ma estere illene egyuttlenunk es hat...nem vagyok valami jol.
sajnos itt nincs homeos bogyo(falu)na meg vasrnap plane nincs.
doksicilinem van,de mivel mas gyogyszert is szedek nem merem bevenni mert felek hogy nem igazan jo keverni adolgokat.felek hogy a gyogyik nem birjak egymast.
amit mondtok mindent kiprobalok.retek kilove az itt nincs.
amugy meg hoemelkedesem sincs.csak a torkom faj.

ceni.nagyon sajnalom.borzaszto lehet ilyenen most keresztulmenni.

snufi.jo ez a gorbe,inkabb legyen uncsi,magas hovel mint cikcakkos.

dera sajnalom a menzit,nem tudok mitmondani.

sonjus.sajnalom hogy te is beteg vagyol.aterzem.

szirom.tenyle felprobaltad a gyerek allarcat? :lol:

afi.nagyon szep gyereked van.olyan mint egy mini kiralylany.

ancsa.szerintem edi a katica.

Kép
monyo83

Snufi:

Nem, nincs most semmi különös, ami máskor ne lett volna. :(

"az élet utat tör magának"
dera

Dera: lehet, hogy így gondolod, de a tudatalattid (ösztönéned) most gondolja = lehet a tudatalattidban most csúcsosodik.
Ez egy variáció. Nekem más ötletem nincs.

snufi

Monyó,
ha megírod pontosan milyen szereket szedsz, megmondom szedheted-e együtt. (Nem, nem magamtól vagyok ilyen okos, csak meg tudom nézni)
Sziromka,
ezer köszi, válaszoltam is. A duphastontól elvileg szép egyenletes görbéd lesz, de ne lepődj meg nagyon ha mégsem, nem egy erős szer (relatíve).

Mindenkinek köszi Enikő nevében a dícséreteket!!! Szerintem is nagyon szép, csak ne lenne ilyen átok rossz, dehát valamit valamiért. :D

Dera,
ez nem fest jól. :( De láttunk mi már karón varjút! :wink:
Enikő,
jobbulást!!! Sajnálom, tényleg régóta betegeskedsz :(
Vendég

Ceni, hát nagyon tud fájni az arcüreg, sajnos tudom! De nagyon sokat segít ha kamillába cseppentsz Diapulmon cseppet és azzal gőzőlsz törülköző alatt! Az infra is jó de sztem ez hatásosabb! Sajnos nekem legutóbb már gyógyit kellett szednem ( dalacint).

Coca, hát még nem izgulok, meg leendő anyosóm beh...lt az elmúlt időszakban! De már nagyon gyorsan itt van!

Dera, egy kicsit rövidebb lett a lut fázisod! Nekem is mindig 12 nap.

Kép
kata05

Sziasztok!!!

szirom,
Ezek nagyon pé jelek, úgyhogy jól tettétek, hogy tettetek az ügy érdekében!!! Folytassátok!!!

bettike,
Ez a görbe még mindig nagyon szép!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szezsó,
Nem hiszem, hogy azt jelentené, hogy nem jól főzöl... Inkább csak szeretné, hogy most Te legyél kiszolgálva!!! S közben kettesben, szép nyugodtan ebédeltek egy jót!!

lili,
Csodás görbusz!!!! Nagggggyon csodás!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ceniko,
Szegénykém!!! Gyógyulj meg mihamarabb!!!!

coca,
:lol: :lol: :lol: :lol: Cuki vagy, hogy így veszed ezt a szurkálós témát... Nagyon ügyi vagy!!!

snufi,
Miért teszi ezt velem a babanet???? Be....ás! Akkor megpróbálom újra, ha mégsem írj Te nekem, légyszi....

dera,
Nagyon sajnálom... :cry: Lehet, hogy a kis elfojtott izgalom az oka, amit az esetleges babavárás miatt érzett a szervezeted....
mfpan

Pan mit csinál veled a babanet?

Kép
kata05

Dera! Nem kell emögött semmi furcsaságot keresni, előfordulhat pár nappal rövidebb ciklus mindenkinél. Még akkor is, ha eddig mindig hosszabb volt. A vérzés (mennyisége, színe...) ugyanolyan, mint szokott lenni?

Kép
zölddisznó

kata,
Azt, hogy írok egy privit és bagózik elküldeni!!! :? :(
Ezt már többször eljátszotta velem.... :x
De majd adok én neki!!! Segítesz?? Együtt erősebbek vagyunk!!! :D
mfpan

Pan, nekem a Mozilla abszolut nem küldi el az üzit, csak a Explorer!

Kép
kata05

Explorer van.....
Tuti velem van a gond... Bocs Babanet....
mfpan

Enikő: annyira sajnálom, hogy beteg vagy, hamar gyógyulj meg...

Lily: tényleg nagyon szép a görbéd :wink:

Dera: Cocának igaza van, előfordul mindenkinél rövidebb ciklus, pl. nekem az elmúlt 2 ciklusom 25 ill. 24 napos volt, holott előtte 28 naposak voltak....

Képzeljétek, nem tudom nekem meg mi bajom lehet, már tegnap is olyan ájulósforma voltam, most sem vagyok sokkal jobban. A Bromocriptinre gyanakszom, dehát azt már 3.hónapja szedem, és nem volt tőle eddig semmi bajom :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

szirmi: elrontottad a fertyt... nálam is egy kicsit megbolondult, a mai kicsit késői mérésen jóvoltából, no meg, hogy kicsit magasabb a hőm, mert vacakul vagyok, a ferty berakta 8.ciklusnapra a pé-t. persze kizárt, hogy akkor lett volna. ha a mai napot kiveszem belőle, akkor nem rak vonalat. így ezt fogom tenni :D

gaby: szomorú amit a nagyidról írtál. erről a szüleim jutnak eszembe, a tesóm 7.-nek, én 8. -nek maradtunk meg. előttünk csak 3 babó volt, hogy megszületett rendesen. de néhány nap múlva meghaltak. A kórházban nem vették észre, hogy a szüleimnek vérösszeférhetetlensége van (rh akármi). mióta gyereket szeretnénk azóta még jobban tudom becsülni a szüleimet, amin átmentek.
bocsánat mindenkitől, hogy rontottam a topic hangulatát.
A házasság napja tetszik :D ma úgyis főzni akarok.

bettike: nekem nagyon tetszik még mindig a görbéd
:D

szezso: nekem tegnap volt jódolgom, rendeltünk kajcsit...

lili: gyanús vagy :D

betegeknek gyógyulást!
Nekem a tea semmit sem használ,és általában nem szoktak használni a háziszerek. kéne szereznem vmi antibiotikumot, de leghamarabb szerdán rendel délután a háziorvosom. :(

coca: kollegának már nem is írsz???? :( :( :(

snufi: hatalmas drukk neked.

dera: nekem stressztől volt, hogy hamarabb megjött néhány nappal. (vizsgaidőszakban)

katica
katica30

Nem írok, hihi!

Kép
zölddisznó

coca: :( :( :(

katica
katica30

afi.

metformint szedek,meg Deksazont(ez egy hazai(szerb)gyogyszer)

Kép
monyo83

Na jó, írok!

Kép
zölddisznó

Monyó,
sajna csak a metformin és a doxyciklin együttszedhetőségét tudtam megnézni, a szerb gyógyszer nincs benne ebben az adatbázisban, és ezt adta ki: "A gyógyszerek között kölcsönhatás lép fel, de odafigyeléssel ezek szedhetőek együtt (szokatlan tünetek észlelésekor forduljon orvoshoz!)."
Tehát lehet, csak hagyj ki 2-3 órát a két szer bevétele között, dehát sokkal nem lettél okosabb mert ugye nem tudjuk hogy a deksazonal mi a helyzet. :(
Vendég

Megyek a szokásos vasárnapi melómra. ...de már nem sokáig!

Kép
zölddisznó

Hahó!

Már megint ez a trutyi idő... Nyomjuk a munkát már délelőtt óta. :roll:
Szirom, ilyet se láttam még, hogy előre betegye a vonalat. :shock: De legalább tudod,mikor kell akciózni. :lol:
Monyó, gyógyulgass gyorsan!
Enikő, te is, basszus remélem, pocakmanónak semmi baja nem lesz! :shock: Antibigyót lehet szedni terhesen? Nem is tudtam. De legalább a csajok jobban vannak!
Coca, bátor vagy! Hova kell pontosan szúrnod? :shock:
Gaby, ez a házasság napja tök jó! Mondtam páromnak, és be is nyújtotta az igényt, hogy mit akar vacsizni! Csakhogy dolgozunk, úgyhogy nem főzök most semmit. Így járt. :lol:
Dera, sztem nem gáz, hogy megjött korábban. Ne izgulj ezen, nekem sosem volt pontos ciklusom.
Snufi, szeretnék én ilyen uncsi görbét, mint a tiéd! :wink: Szép magas!
Lili, babaszagú a görbéd! Reméljük, ágyikózódási esés!!! ++++ Mikor tesztelsz? Csütörtök? Péntek? :lol:
Szezso, nem vagy frontérzékeny??? Vagy vérnyomásproblémás? Nekem alacsony, én attól szoktam ájulásszerűen rosszul lenni!

Kép
szilcsi

Egy kis múlt vasárnapi kajcsi, ha már most nem tudok főzni:

Kép

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem tudtam jelentkezni. :(
Ma jöttünk haza Frankfurtból, kb. 20 oldalt kell visszaolvasnom, de nagyon fáradt vagyok, úgyhogy majd holnap visszanézem, hogy kivel mi történt egy hét alatt.

Magamról röviden: Isteni volt ez az egy hét. Rengeteget sétáltunk, várost néztünk. Átvészeltem az újabb traumát: megjött. :cry: A hőmérőzést most egy időre feladom. Holnapután megyünk a dokihoz, már nagyon várom.

Puszi mindenkinek és további szép vasárnapot!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilcsi:
Ez nagyon guszta.

Igazatok van, hogy nincs ezzel semmi gond, előfordul. Csak egy kicsit beleértem magam, hogy beágyazódási hőleesés, mert annyira furcsa volt az elmúlt 5 nap, és még reggel is abban bíztam, hogy talán csak a beágyazódás miatt van egy kis pecsételés. De aztán a fájdalmaim meggyőztek róla, hogy nincs erre semmi esély. :cry:

Sajna, de majd legközelebb.

Bocsi mindenkitől, de most nincs energiám semmihez. Olyan jó, hogy meg lehet veletek beszélni. Köszi mindenkinek!

További jó hétvégét mindenkinek!
dera

szilva: üdv újra köztünk, mát kezdtelek nagyon hiányolni. holnaputánra drukk+++. mára meg jó pihenést!

szilcsi: jó munkát! de ma aztán ne dolgozz estig!!! mikor pihensz így?

coca: mit dolgozol vasárnap?

katica
katica30

mát= már

bocs, gépelni sem tudok :oops:

katica
katica30

Dera, kívánom, hogy juss minél hamarabb túl ezen a sikertelen hónapon, és sikeres legyen a következő!
Én is örülök ennek a topiknak, sok erőt tudunk egymásnak adni. :wink:

Szilva, szia! Sebaj, fránya miki, majd jól összeverem, ha találkozok vele!!! Mit csináltatok Frankfurtban? Képek??? Miért mentek dokihoz? Mármint mit fog nézni? Vagy csak általános kivizsgálás? Apa is megy? Na jó sokat kérdeztem, bocsi.
:oops:

Kép
szilcsi

Katica, pihenni? Az mi az??? Ráérek pihenni, majd ha öreg néne leszek! :lol:

Kép
szilcsi

szilcsi: nekem néha kell pihennem. igaz, én már "öreg nénike" vagyok hozzád képest :D

katica
katica30

Sziasztok!

A másik Hőmérőzés topikban írogattam eddig, de szívesen meginvitáltak, hogy jöjjek át. Remélem, nem zavarok. Sajnos itt még nem ismerek senkit, de igyekszem pótolni a lemaradást.

Az én görbém egész szépen alakult, aztán tegnap váratlan fordulatot vett lefelé és megjött, így már nem tetszik.
Kép
vhencsi

Áfi! Küldtem megint mélt! Gondolom, holnap még sokan válaszolnak (a mh-ről netezők).

Dera! Sajnálom :(

Szilcsi! Jó kis kaja :wink:

Zöldi! Szigeti töltött bordát ettem, az uram babot meg cigánypecsenyét :wink:

Szilva! Örülök, hogy látlak!

Szezso! Front nem lehet?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

vhencsi: üdv köztünk. tényleg szép volt a görbéd. hajrá következő hónap!

katica
katica30

Vhencsi
neked szinte végig hányingered volt? :shock: amúgy szép görbe, persze szebb lenne ha magas hő maradt volna :wink:

Szilva
amikor megismertem a páromat, akkor pont kamionozott, és voltam Frankfurtba, igaz csak 1 napot, de nem fogott meg, Nürnberg annál inkább :D

Szilcsi
nem szégyelled magad, hogy csak képet küldesz és kostolót nem :(

Kép
gaby25

Gaby, ezt te honnan látod, hogy hányingere volt Hencsinek? :shock:
Sajnos kóstolót nem tudok küldeni, már rég elfogyott, de volt mellé egy kis desszert is (csak hogy bosszantsalak):

Kép

Hencsi, sztem szép szabályos a görbéd, és még vip-et is kaptál. :wink:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Kata! Besárgultál!

Szezso! Úgy gondolom, hogy amelyik nap tudok és veszek tesztet és másnap reggel megcsinálom, ha negatív, akkor egy hét múlva megint, vagy addig míg meg nem jön, vagy nem lesz pozitív!
Apa biztos csak kímélni akart a főzéstől? Mit ettetek? Fincsi volt?

Lili! Köszi! A tiédben is szép beágyazódásos leesés van! :wink:

Gaby! Köszi az infót mondtam is apának, hogy milyen nap van ma! :lol: :wink:

Szirom! Akkor a ferty jósolni is tud! :lol:

Monyóka! A Szirom által leírt retkes recept jó! Apum a héten gyógyult ki vele! :lol: Neked is ilyen gyors gyógyulást!
Estére sikeres együttlétet!++++++++++++

Cenikő! Naggggyyyonnnn vigyázz magatokra, de nagyon nagyon!++++++++++++++++++

Kedves Süncoca Tanárnő! Szeretném megkövetni és elnézését kérni, amiért nem ide illő szavakkal illettem görbéjét! Kérem, hogy méltányosságai alapon az intőtől eltekinteni szíveskedjen!

Sonjus! Bocsika, nem akarlak én idegelni! :oops: És iszonyat gyors gyógyulást kívánok! :wink:

Snufi! Cserélhetünk görbét! Én örülnék az egyértelmű, unalmas görbédnek jelen esetben! :wink:

Mfpan! Köszi! Lassan látom te is az apára fel ciklusrészhez közeletsz! Most már lehet igaz?

Szilva! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Akkor drukk a dokihoz! :wink:

Vhencsi üdv!!! :wink:

Kép
bettike
Eger

Kaptam a fertycircle-től egy e-mailt! Figyelmeztet, hogy a várható menstruációm elmaradt (ha nem mondja, észre sem veszem) és, hogy vegyek tesztet! :P Ezt tettem két nappal ezelőtt, meg tegnap is! :lol:
Most, hogy így felszólított! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bettike
Eger

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: