2003.01.02 00:29
Szerző: Anonymous
Kedves Jovi, Cat és mindenki,
No akkor elmesélem én is.
Régen nálam minden rendben volt, csak nem akartam kisbabát, -bár már fontolgattuk. csakhát ....
Egy biz. együttlétünk után, -éreztem, hogy nagy eséllyel összejött egy babóca -bevettem egy esemény utáni tablettát. Sokáig gondolkodtunk, de aztán, mégis bevettem, gondolván, késõbb jöjjön a trónörökös.
Mégis terhes lettem, de nem tudtam róla, néhány napig éreztem tüneteket, de utána megnyugodtam, nem vagyok terhes.
Eltelt pár hét és spontán vetélés következett.( Próbálom rövidre fogni, ezért a béna mondatszerkesztés)
Amit pedig mûszeresen fejezett be az orvosom.
Ezek pocsék dolgol, mert bár nem akartam olyan nagyon, amikor megtudtam, hogy volt, az nagyon fájt, és azóta is.
Utána megváltozott a ciklusom, vissza is mentem az ovosomhoz, mert nyugtalan voltam, de mindent rendben talált.
Már amennyire egy 2 perces UH. megnyugtató lehet.
Õ egyébként az egyik meddõségi központ vezetõje, akkor nem tudtam, hogy ez még ilyen fontos szerepet játszhat az életemben.
Szóval, négy éve történt a sp. abort-om, több mint két éva hiába próbálkozunk.
A ciklusaim 23-24-25 naposak, 2 nap, esetleg még egy, de az már nagyon gyenge. Azelõtt pontosan 28 nap volt, és kb. 3+1 nap vérzés, bár kevés volt a menyisége mindig is.
Még annyi, idén tavasszal, éppen elkezdõdtek a vizsgálatok, amikor nem jött meg a menstr., és a tesztek is pozitivak lettek- 4 db., plussz mellfeszülés, stb.
Nagyon boldog voltam, de valahogy nyugtalan is, csak több mint két hét késés után mentem orvoshoz, õ pedig kijelentette, hogy nem lát semmit UH-n. Nincs megvastagodva a nyh. Bár, ennyit mondott valamire az asszisztensnek, "lehet, hogy ez volt az." Ill. hogy méhen kívüli is lehet, és hogy bízzuk az idõre, várjunk egy hetet.
Nem fáj-e a hasam, és akkor már fájt.
Vizsgálat után hazamenet rosszul lettem, véreztem, nem menziszerüen, és lassan elmúltak a tünetek.
Ez volt áprilisban, azóta semmi érdemleges.
Hormonvizsg. szerint prolaktinom magas, 48, majd 64 a 3. napon,. Ez szerintetek nagyon magas? Rövid bromó szdés után 24, ami áll. nem rossz.
Nincs elzáródás, a férje eredménye igen jó.
Bár majdnem ránkfogták, hogy ellenanyagokat termelek ellene, de nem hittem el és megismételtettem a vizsgálatot, mely szerint tényleg nem!!!
Amúgy a Szabolcs utcába járok, de most másik dokihoz.
Aki nagyon kedves, és hogyúgymondjam gyengéd kezû...
Az inszemekben nem tudok hinni sajnos, és az a baj, hogy lelkiismeretfurdalásom van, amiért annak idején nem akartam babát, és bevettem azt a béna gyógyszert. Bár az orvos szerint attól nem szakadt volna meg, hanem ki se alakul.
No , bocs a fárasztásért. Sok mondanivalóm van, remélem nem voltam unalmas a problémámmal.
Ti olyan optimisták vagytok ezekben a beszélgetésekben. És az jó.
Boldog Új Évet kívánok nektek.
No ennyi, Bubika