A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

hahó, itt zombiék, semmi nagybetű meg írásjel viszont holnap fél 12 körül müpa ha valaki csatlakozna
tsókok
vica rizses zokni is jó
még tsókok

indianyo

Szerintem minden nevet ki lehet figurázni vagy csufolni, ha vki nagyon akarja.
Arnoldot pl azzal vétozta meg párom, hogy ha majd hivja a haverja, hogy "JösszArni?", akkor az milyen már.... ja, meg a Schwarzenegger...
fibi

na, csak elaludt a ded is.....

én is joccakát Mindenkinek!

KépKép
fibi

jóccakát Fibi!
Nevekkel igazad van, nincs olyan, amit ne lehetne csúfolni :lol: szegény Marcit manyizzuk, mivel nővére így kezdte hívni. De azzal vigasztalom, hogy majd 2 méteres kigyúrt izomagy lesz, és akkor senki nem meri majd froclizni :lol:
kisün

Méghogy a neveket! Mi azzal is húztuk egymást (de gondolom, ti is), hogy ások ások utcai kukások, cések= wécések, de a bésekre már nem emlékszem. A gyerekek marha genyók tudnak lenni. Sajnos felnőttként már nem illik, de én olyanokat tudnék még ma is... :lol:

Indi,
miért zombi?

Szrek,
éjjeli hulahop,... de romantikus. :D
És ezerarc: :mrgreen:

neet
neet

Szasztok!

Neet : Hát nem alszik a beste kölke! Nyíg. Nyüszög. Nyüfizik. Nyafog. Ölben is. Aztán meg ordít. Fogak :(

Szép napot!

indianyo

sziasztok,

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK, mi, akik 2 héttel lemaradtunk!!! :wink:

többieknek csak úgy, szép napot!!!!

mi ma megyünk tortát rendelni. Semmi különös, túrótorta a mayából!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Húúúúúúúú, ha az ember kihagy egy napot...

Fényképek tök arik, minden baba és anyuka helyes!

Név választás:
Amikor anyukám megtudta, higy Réka lesz, kerek perec kijelentette, hogy az neki nem tetszik, ő nem fogja úgy hívni.Erre én mondtam, hogy az én gyerekem, nekem tetszik, neki meg nem muszáj hozzá szlni... :lol: :lol: :lol:
Amúgy amikor tervezgettük a bébit egy családi partin születtek jópofa dolgok... Fiú: Csörögi Jézus Kevin; Lány: Csörögi Dzsenifer (szigorúan DZS-vel!). Szegény bébinket az apja néha még ledzseniferezi, én meg nem győzöm mondani neki, hogy hagyja abba, mert már hallja. :lol: :lol:
Amúgy a tradíciós névadás nekem is tetszik, azért kapja 2. névnek az Ágnest (anyu, anyósom, én). Ha fiú lett volna (ha fiú lesz a következő :D ), akkor Nándor László lesz (nándor a Zoli papája volt, László pedig az én apukám iránti tiszteletből+a másik papám is László volt)

Réka-béka; Ágnes-mágnes :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nukada

Amúgy ma megyünk a nagymamám 70. szülinapi partijára. Húsleves, rántott hús, francia sali, fasírt, töltött tojás, torta, édes-sós sütik (és ezek csak azok a kaják, amiket szeretek...) Úgyhpgy ma biztos megdől a "még nem híztam semmit" rekordom!

És:
Apánkkal nem tudom, mit kezdjek... Fáj a háta, csak éppen nem tudjuk eldönteni, hogy a múltkori Hörgőgyuszi miatt, esetleg tüdőgyuszija van, influenzás lesz, vagy csak alapból fáj a háta?!?!? Már elegem van, mert én nem tudok így tiszta lelkiismerettel nyivákolni neki :)

TERHESSÉG:
Én eddig mindig úgy mondtam, hogy kisbabát várunk, most már kezdem a terhesség szó jelentését felfogni. Korábban úgy voltam vele, hogy ez a szó olyan csúnya, de mostanában igen csak terhesnek érzem magam. És én Godzillához szoktam magam hasonlítani, hameg fürdök és próbálok kikecmeregni a kádból, akkor riasztom a Greenpeace-t partravetett bálna ügyben :lol:

Kép
nukada

LOST vs BK:
Én mindkettőt nézem... Ez most :oops: vagy rendben van?!?!?! :D A Lostot azért nem lehet érteni, mert most jön még a 3. évad és állítólag még a forgatókönyv írók sem tudják, hogy mi lesz a vége (ill. most már tudják, mert ugye ÁÁmerikában már vége).
Azért a tegnap esti részben nem volt semmi jelenet, amikor a doki, a Sawyer, meg a Sayid elkezdtek vetkőzni a tengerparton... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aki látta, tudja miről beszélek, aki meg nem, az sajnálhatja!!! :wink:
nukada

Grétinek nagyon nagyon boldog második születésnapot!

Nukada,
akartam írni, hogy a termékeny fás kép nagyon tecc :lol: nálunk a Kevin Kund kettős az örök sláger, úgy gondoltuk, hogy ezzel egyfelől adóznánk a magyar hagyományoknak, másfelől viszont kitekintünk a mai világunkban elkerülhetetlenül begyűrűző globalizációra, ill. a nyugatról, amerikából érkező hatásokra is :mrgreen:

Indi,
fogak :( nemalvás :(

Zsan,
nektek is! Jó túrótortázást! :D

v
kisün

Indi,
pont ez motoszkál bennem kezdettől fogva, hogy telefon helyett fogom magam és bemegyek a kórházba Flórástul, hátha úgy meggyőzőbb leszek :D Még ki kell derítenem, mikor találom meg BB-t a kórházban.
Itt tudja valaki esetleg :?:
Fogacska szörnyű kínt tud okozni az érintett feleknek :( homeos bogyót próbáltál már? Nekünk egész jól bevált. Chamomilla C15.

KépKép
KépKép
safrany

sziasztok csajszók

Bál ruled, de irtó fáradt vagyok, nem megy nekem ez az éjszakázás már :wink:

képek a báliak lesznek, de ezek még nem elérhetők a neten, de majd. Itthon is készült egy tucat fotó, mert tényleg gyönyörűséges voltam és meg kellett örökíteni, de a fényképezőgépem és a szgép közti kapcsolat nem működik vmi dróthiba miatt, szóval ezek még később lesznek meg.

a hangulat szuper volt, a kaja is (majdnem 2 órán át csak ettünk), a zene is és a műsor is szép volt, meg a sok szép ruha, haj meg smink. se KT se Győzike nem volt, és nem is láttam túl sok celebet, annyira el voltam foglalva magunkkal, és ez így volt csodás :D a végére nagyon elfáradt a lábam, mert persze még táncoltunk is, és igazán nagyon szép voltam, bár a ruhámról leszakadtak darabok :twisted: és még indulás előtt is beleültem egy gombostűbe :evil: a hajam is klassz lett, még most is tökéletesen áll, csak kicsit viszket alatta :lol: és evőpálcikával kapargatom, mint egy Marie Antoinette, mert nincs szívem szétszedni :D a sminkem is szépséges lett, de mire itthon lemostam, már tisztára begyulladt a bőröm alatta :x de ettől még minden nagyon frankó volt!! :D :D :D

votiv 8)
votiv

Grétinek nagyon boldog 2. szülinapot!!!
Kép

Vera :) Hú, ez a csirke istenien hangzik!!! asszem ki lesz próbálva a közeljövőben :wink:

Szrek :) Párom megoldása a mérlegre: felajánlotta, hogy szívesen kidobja... :mrgreen: :lol: (már csak magamat nem értem, hogy miért ragaszkodom ehhez a "gonosz" dobozhoz :roll: )

Indi :) Akkor sok +++ Nektek a fogakhoz!!! Remélem Dominónak tetszeni fog a Müpa és kicsit elfelejti a fogakat!

Nuk :) Egyszer Czeizeltől hallottam a tv-ben, hogy mennyivel szebb az "áldott állapot", mint a "tehesség", mondjuk tényleg szebb, de ő bizti nem cipelt magán plusz x kilót és nem okozott gondot neki, hogy bekösse a cipőjét :lol: Párod hátának bulást!

Fibi :) Majd mesélj, mi volt a háznézőben?

Kép
Kép
denizsa

Votiv :) Örülök, hogy ilyen jók éreztétek magatokat!! :D :D Remélem dróthiba mielőbb elhárul és megcsodálhatjuk a tündérkirálynős rucidat a szép frizuval! Evőpálcikás M. Antoinette :lol: Hogy szakadtak le darabok a ruhádból? Rálépett vki? És Istire ki vigyázott, amíg buliztatok? a dédi?
denizsa

kölök beszunyt, úgyhogy mesélek még :D

a sminkben találkoztam a Topmodell műsor nyertesével, és ő a legszebb lány, akit valaha láttam! ezerszer szebb, mint a tévében, és egyáltalán, annyira tüneményes és kedves! egy Roberto Cavalli ruha volt rajta, persze csak kölcsönbe, de ettől még igazi jelenség volt, még Daryl Hannah is elbújhatott mellette :)
(Indike, DH-nak esélytelen volt a közelébe jutni, ki se jött a díszpáholyból, senki se látta, csak aki ott bent volt vele :()

szintén még a sminkben találkoztam a Kóka csajával, aki szépszép, de hogyismondjam, amolyan "természetes csaj", KT-s szemöldökkel, az orra alatt kis pelyhekkel :D
és szintén itt volt a Parlament háziorvosa is :lol:

a bálon sok szép csajszi volt, pl a Kapócs Zsóka nagyon csinos volt egy óarany, szűk estélyiben, az alakja tökéletes, szép magas is és jó volt a sminkje is, de a haja sehogy se nézett ki, ráadásul csúnyán le volt nőve. A Kamarással volt, de nekem ő nem az esetem a nagy lobonc hajával.

A legtopisabb a Mónika volt, a ruhája gyűrött, az alakja meg a tartása gááááz, tök púpos, a haja lógott, az arca jellegtelen volt. A pasija jobban nézett ki nála...

aztán ott volt a Xavér, idén is a kék frakkban :shock: meg a Szenes Andrea, ő meg valami blézerben :shock:

a Mága, a cigányprímás - az ő neje volt a legfehérebb bőrű és leghidrogénszőkébb nő a bálon :lol:

Tisza Kata is ott volt egy kopasz öregúrral, aki biztos nem a papája volt :wink:

aztán Schell Judit, ő gyönyörű volt irtó merész, mélyen dekoltált világoskék, tollas ruhában :wink: de a pasija tök jelentéktelen mellette...

aztán divattervezők, Hegyi Lúcia szigorú fekete-fehérben, a Makány Márta szokás szerint édes vidám színes göncben :lol:
sztem az én ruhámról is simán meg lehetett mondani, hogy ő tervezte! egyetlen hozzá hasonló nem volt :D

a legcsinosabb ffi sztem (a párom után) a Kentaur volt, nagyon igényesen és extravagánsan nézett ki, mellesleg a neje is az egyik legszebb, legfeltűnőbb nő volt, egy fekete csipkés fűzős ruhában, és nagyon drámaian volt kifestve, füstös szemek, óriási vörös száj, nekem nagyon bejött :D
Lakatos Márk is nagyon extravagáns akart lenni,de nála valahogy ez mindig gázosra sikerül. feketével volt kifestve a szeme körül, zsírosan lógott a haja, és volt rajta egy óriási sál, bő gatya, flitteres mellény :x

és persze volt sok politikus is, Stumpf, Kóka, Molnár Gyula, miniszterek, üzletemberek, na meg a Schmuck Andor :lol:

votiv 8)
votiv

Deni, a ruha nem volt igazán jól összevarrva :? ezért maradtak benne a gombostűk. khmkhm...
dédike volt itthon Istivel, aki már akkor édesen aludt, mikor elindultam a sminkbe :D és reggelig meg se moccant. Aztán felkeltem hozzá, felöltöztettem, megetettem, és még a dédivel picit eljátszottak, míg mi apafejjel szunyálhattunk egy extra órát :D
votiv

Sziasztok!

Grétinek mi is kívánunk NAGYON BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT!

Vica

Ez a fülfájás nem hangzik jól! :( Remélem hamar meggyógulsz! És örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :)

Tinu

Nagyon szuperek a fotók, Tündi édes nagyon, remélem nemsokára előben is látunk majd titeket! :) Mi is már 4 hetesen voltunk találkán, igaz akkor nagyon szép tavaszi időjárás volt és kerti parti volt és úgy voltam vele, hogy úgyis kellene mennünk sétálni, akkor meg séta helyett egy kertben üldögélni, meg más babákat nézegetni sem lehet olyan rossz Bendinek :) Ja és megsúgom titokban, hogy én is nagyon-nagyon elfogult vagyok, ha Bendiről van szó. :wink:

Fibi

Édes lehet Bálint ahogy feldolgozza az eseményeket. :) Meg nem gondoltam ám, hogy nálatok semmi sem történik, csak úgy hozzánk képest... :wink: És nekem tetszik a Samu név, de sztem Sámuel is jó. Ja és a JösszArni-n kifeküdtem a rögöhéstől. :mrgreen:

Kisün

Ez a mosogatós kép nagyon ott van! :lol: Dócinak milyen szép dús haja van, Marci meg édesen vigyorog. :D

Móni

Pihengess ha tudsz, és ne azon agyalj, hogy most mennyire vagy stramm vagy nem! Nekem igazából nem volt semmi ilyen fájdalom vagy nehézség még a végén sem, ennek ellenére én a legszívesebben feküdtem és netezgettem vagy tévéztem, mert az esett jól és ugye megtehettem, mert Bendi az első gyerkőcöm, úgyhogy ne aggódj, nem mindenki olyan stramm. :P

Zuz

Gratula a pisihez! :) Az én fiam mikor fog ilyet csinálni?

Deni

Hát ezt nagyon jól megfogalmaztad, hogy mennyi elvárás van egy nővel/anyával szemben. Ki tud ennek mind megfelelni??? Én biztos nem! Péládul 3 fogásos ebédet sztem sose főztem még, de a férjemnek úgyis fogyiznia kellene, úgyhogy jobb is, ha kimaradnak a 3 fogásos ebédek, ezzel nyugtatom magam. :lol:

Rylie

Szegény kis Kamilla! Jobbulást!

Tényleg valaki leírná nagyjából, hogy a Barna Péte r hogy néz ki? Én találkoztam egy nagyon aranyos dokival a H-ban de nem tudom a nevét és nem a BB, mert őt tudom ki, ő volt ügyeletben amikor bementem szülni és ő vette fel az adataimat. :D

Tinu

Képeket 600X400-as pixel vagy mi méretre szoktam venni. 110-120kb-ra hozza ki őket a gép, de én csak ezt a pixel méretet szoktam módosítani. Ja és láttad, nálunk is van itthon hulahop karika? :lol:

Votiv

Bál elég jól hangzik. :) Egyszer én is kipróbálnám. :)

Na most jó sokat írtam, úgyhogy megyek, mert Bendi már nagyon nem hagy békén. De azért imádom! :)

ruz
ruzicsky

Halihó! csak egy bekukk (vidéki rotyonoknál vagyunk tegnap óta :D )

MOSOLYGÓS CSODASZÉP GRÉTINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Még a pénteki taliról akartam írni:
- Bendi nagyon szeretetteli (Angit is és engem is megszeretgetett), oaaaaaan édi! :lol:
- Fibi szuperül néz ki, :lol: s Bálint még mindig nagyon okos és jóképű :lol:
- Ábel csudi édes, gyönyörű szemekkel, s hatalmas dumálókával. :lol: Rekuc olyan jó fej mint ahogy bemutatkozott írásaiban :lol:
- Mátét és Vicát sajnos keveset láttam, de csudi édesek :lol:
Összességében szuper volt. Köszönjük Ruzi! :lol: :lol: :lol:

majd holnap vmikor elolvasom miket gyártottatok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi, Arni :lol: :lol: a Samu sztem jó választás! :wink: meg Sámuel is :D

klassz amiket írtok a nevekről, mindenkinek érdekes a gondolatmenete :)

Móni, én tök meglepődtem azon, hogy úgy érzed, a fitt szupermami az elvárás. Erre felénk vidéken :lol: valahogy egyáltalán nem szaladgálnak Rubint Rékák :D sőt, én már igen unom, hogy annyi részvétteljes megjegyzést kapok a pocakomra :shock:
főleg hogy ha kint lesz a 2. gyerek, tuti senki se fog "sajnálni" :wink: igen fura ez... :roll:
és csak panaszkodjál nyugodtan, itt megértünk :)

Fibi, ugye Te kérdezted a névstatisztikákat? múltkor se találtam meg, mikor Macs kérte. Egyszer rég ráakadtam valahol asszem a BM honlapján, de excel táblázatokban, így nem tudom a helyét :( de majd rákeresek még!

Rylie, vettem a rendelést! sajnálom a tegnapi napotokat :( de talán ez is mind a lappangó baci miatt lehetett :( jobbuljatok!

olyan Mimis kemény könyvet szeretne még valaki?

Ybolya, Barna P. nagyon szimpatikus, rendes, jó doki, rosszat itt nem fogsz hallani róla, úgyhogy csak bízz benne nyugodtan :)
és mekkora a pocakod?

Indi, Domicseket puszilom, kitartás a fogakkal! de miért nem ehet ő fincsi palacsintát? :shock:

Ruzi, a képek zseniálisak! Te nagyon klasszul fotózol, de a modellek meg aztán főleg szépségesek :D aranyosak vagytok mind :) egyszer úúúgy taliznék még mindenkivel szülés előtt! ki jönne ki Biára :oops: ?
de persze lehet Campona, Savoya, FMH játszóház is...

votiv 8)
votiv

Zuzi, bilibe pisilés :D :D :D
mi majd úgy 3-4 év múlva talán megpróbáljuk Istivel :lol:

Tinu, Tündi nagyon tündéri kiscsajszi, édes helyes, érdeklődő kisbaba. Nekem meglepően ébernek és figyelmesnek tűnik, a fiam az első pár hónapban még a szemét se nyitotta ki :D és a haja meg hát tényleg fenomenális :D

tegnap akartam volna panaszkodni, hogy Istivel már féldősen volt egy pici előtejem, és most meg még mindig semmi, és hogy mi lesz így, hogy fogok szoptatni, meg kinek volt hasonló? erre ma csupa foltos volt a pizsim :lol: ezekszerint tényleg csak az Operabált kellett letudni, és most már igazán készülünk a szülésre! :D :D :D :D
votiv

Sziasztok!

Csak részben olvastam vissza! Láttam képeket Veráéktól:), meg a talis képek is jók, Tinu Tünde Alízja meg egyenesen zabálni való!:)

Lindi!

Grétinek boldog szülinapot! :) :) :)
Ezt a féltékenység dolgot nagyon nehéz lehet kezelni! :( De azért szerintem ezek a gyerekek nagyon tudják, hogyan kell hatni anyájuk lelkiismeretére! Ha tudod, akkor próbáld szerintem nem nagyon a lelkedre venni vagy ne mutasd Gréti előtt! Anyukád meddig tud maradni segíteni?

Vica!

Te nekem nagyon ismerős vagy valahonnan! Nem lehet, hogy ismerjük egymást? Sulikba hova jártál?

Votiv!

Nagyon kíváncsi vagyok a képekre! :) Egyébként az általad felsorolt nevek 90%-ánál semmilyen kép nem ugrott be! :( Ennyire vagyok én képben a mai magyar sztárvilággal kapcsolatban! :)

Felfázási problémára - már nem emlékszem kinek volt a gondja...én is többször kúráltam már ki magam áfonyalével, illetve patikában lehet kapni gyógynövényes tinktúrát kifejezetten hólyaghurutra, az is nagyon jó! Plusz még száraz meleg a hasra!

Mi gyógyulgatunk! Timi még köhög, jövőhéten már jó lenne menni bölcsibe, mert 4 hétből össz 7 napot jártunk eddig a nyavalyák miatt! :( És kezdek parázni, mert készülnöm kellene lassan a munkakezdésre és semmi időm nincsen!
Egyébként Timi másfél hete nem alszik napközben és iszonyat nyűgös! Egyszerűen nem tudom elaltatni, pedig látszik, hogy fáradt, de a következő pillanatban már a fejemen ugrál!
A mai napi altatástól meg égnek állt a hajam! Rúgott, ököllel verekedett is, miközben próbáltam elaltatni (akkor ilyen, ha fáradt), aztán felpattant és elkapott egy cserepes virágot, amit földhöz vágott! :( Már nem tudom mit csináljak! :(

Majd jövök megint, ha tudok!
ILdi
ildi76

Ybolya, pocak hülye kérdés volt, most már látom a vonalzódat is :D tök pici lesz a korkülönbség a gyerkőceid között! így terveztétek, vagy örültök, ha már így alakult? :wink:

na és a legeslegfontosabb:

Grétikének nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk, és legyen mindig ilyen jó testvérke és okos, kedves, szófogadó kislánya a mamának és a papának :D
Kép

votiv 8)
votiv

sziasztok,

Votiv,
nekem bejátszik egy campona vagy savoya. De a savoya játszóház piszok drága, és nem igazán a mi pöttöm srácainknak való, viszont B korosztálya IMÁDJA, nekem is nagyon tetszett!!! és még az is szimpi volt,h HATALMAS, tágas tér, egyszerűen elveszik benne az ember.

Ybolya,
hát, akárhogy is nézzük, TE vagy itt közöttünk, aki legjobban ismeri!!!! :lol: :wink: nekem még mindig nem sikerült elérnem.

operabálról találtam néhány használható képet az indexen, de Votiv nem volt rajta... :(

Ildi,
lassú, de biztos gyógyuláshoz gratula!!!!! és sajna van olyan gyerek, aki két évesen már nem alszik. Nekem hála Istennek, ilyen gyerekem sosem volt!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

votiv, köszi a választ! Én bízom is a Barna dokiban, és valahogy biztos is vagyok benne, hogy róla nem fogok rosszat hallani, de azt hiszem ha valakinek lenne vele mégis rossz tapasztalata biztos hogy akkor se váltanám le, mivel tuti, hogy az összes létező orvossal vannak jó és rossz tapasztalataik a nőknek, kismamáknak, olyan orvos szerintem nem is létezik aki mindenkinek tökéletesen megfelel.
Hát, pocakom az még nincs. És ha ugyanúgy "alakulnék", mint a lányommal, akkor félidőre majd elkezd enyhén domborodni. De csak úgy, mintha baromira telezabáltam volna magam! :lol: :lol:

Zsanci! Milyen számot próbáltál hívni? A magánrendelőjét vagy a mobilját? Ha utóbbit, akkor holnap délelőtt próbálgasd, ha nincs műtőben, akkor tutira fel fogja venni! :wink: Nekem akkor is felvette, amikor a szülőszobán volt!
Majd mesélj ám, még mindig nagyon kíváncsi vagyok, remélem elvállal!!!!!!!!
Nekem még mindig több mint egy hét múlva kell hívnom, hogy mikor mehetek! És az annyira sok idő még! :cry:

Kép
Kép
yboya

Ja, ez még lemaradt: Szóval Nikit terveztük és akartuk és nagyon-nagyon hamar össze is jött, sokkal gyorsabban, mint amire számítottunk! :lol:
Én személy szerint le is álltam volna egy babánál, végül csak becsúszott egy pindur, és ha már így alakult, akkor természetesen megtartjuk és imádni fogjuk ugyanúgy, mint a nővérét, más lehetőség szóba se kerülhet.
Múlthéten vasárnap csináltam meg a tesztet, bevallom őszintén akkor azt kívántam, hogy bárcsak tévedne! :oops: :oops: Aztán másnaptól egy-kettőre megváltozott a véleményem, mostmár örülök neki nagyon, imádom hogy van, és alig várom, hogy újból átélhessem a szülés minden fájdalmát és örömét! :D :D
És végülis lehet, hogy Nikinek is tényleg jó lesz egy testvérke, nem lesz egyke! :)
Én nagyon sokáig vártam, hogy kistesóm legyen, végül 12 éves voltam, amikor a húgom született. Eleinte sokat babáztam vele, meg még egy kicsit később is jól elvoltunk, de egy bizonyos idő után már nem tudtam vele mit kezdeni. Hiába, nagyon meglátszott/meglátszik az a 12 év korkülönbség. Szerintem 5-6 év múlva biztos megint más viszonyban leszünk, addigra már ő is kicsit felnőttebb lesz.
Úgyhogy Niki és a picurka között ez a 2 év szerintem nagyon jó lesz! :)

Kép
Kép
yboya

Votiv:
Bál rulez!!! Már alig várom a képeket! És a tej... tök jó!!! Nekem esténként-2. esténkét van egy-egy csöpp (érdekes, az egyik ciciben sárgás, a másikban átlátszó?!?!?!), de sajna azt olvastam, hogy ez még semmit nem jelent! Nagyon-nagyon szeretnék szoptatni!!!

Mi meg most jöttünk a haza a mama-partiról... Dugig vagyok. Mindenki a pocakommal volt elfoglalva. Az öreglányok (mamák és különböző barátnőik) már jósoltak márc végi szülést, 5kg-s babát... :evil: A végén már legszivesebben elküldtem volna a fenébe őket! Genyó vagyok?

Grétinek sok boldog szülit!

Kép
nukada

Sziasztok!

Nem sokat sikerült mostanában írnom. Véda nagyon beteg lett, hazajöttünk a kórházból csak fogyott-fogyott. BEkerültünk a szolnoki kórházba, ahol kiderítették két nap alatt nincs vesefunkciója, áttették az intenzívre. Majd szerencsénkre felvitték az I. Gyermekklinikára. Kiderült artériás trombózisa van és a vese alatt vérrögök vannak, ezért a fogyás, és a vese nem működés. Nekikezdtek hígítani a vérét, és oldani a trombózist. Nagyon szépen gyógyul, már csak nyomokban látni vérrögöket az érfalakon, és mind átjárható. VAn pulzusa, vérnyomása a lábában. Sokat pisil, működik a veséje szépen, és elkezdték táplálni is. Amit jól visel. Remélem egy-két nap és leszedik az infuziókat, és ha minden jól alakul hazajöhetünk.
A gyermekklinika nem túl kismamabarát, de ez érthető valahol. Egyenlőre az idegszállaim túl vannak terhelve, rettenetesen nehéz nézni ahogy be van csövezve, és mindenfélét mindenhol beledugdosnak, én meg szinte hozzá sem érhetek. A dokik emberbarátabbak megengedik, hogy szopizzon, és így kicsit össze is tudunk pár percre bújni. Úgyhogy nagyon reménykedem vége lesz jövő héten ennek a rémálomnak, és végre egészségesen hazajöhet, örökre elfelejthetjük ezt az egészet.

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg! álmomban sem gondoltam volna, hogy ezért nem jelentkezel :( most teljesen le vagyok sokkolva...
nagyon szorítok Nektek, hogy a megpróbáltatások hamar véget érjenek!!!! ölellek Benneteket!! és ha bármiben segíthetek, szólj!
Kép

votiv 8)
votiv

Andi,
mi is sok erőt és kitartást kivánunk Neked és a kicsi Védának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyógyuljatok gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisherczeg!!!
Sok-sok kitartást és nagyon gyors gyógyulást kívánok kicsi lányodnak!!! És mielőbbi együttlétet, ahol elfelejtitek a kissé rázósabb kezdetet.

Móni
Kép
Kép
monisa

Mindenkinek köszi a bíztatást. És annyi hozzászólásotokon nevettem - fel se bírom sorolni!!! (Nem is akarom, inkább elolvasom őket újra...)

Zuzmó,
Fiadnak gratula!! Peti nem hajlandó pelenkán kívül máshova pisilni, viszont nagyon következetesen és tudatosan képviseli ezt az álláspontját.

Fibi,
Nekem a Samu-Sámuel (is) tetszik. És csatlakozom - kihez is? asszem Neet-hez, hogy István, Péter, Attila... (másra nem emlékszem) nevek klasszak.
Ja, és az állapotom nekem se most kezdődött az utolsó hónapban, hanem kb 7-8 hónapja. Azóta csak rosszabbodott.
Arnold - Hol lesz akkor már Terminátor??? (Viszont én, aki végigéltem egy moncsicsi lázat tudom, hogy nem lehet felkészülni az aktuális őrületre. Ezért van a gyerekeimnek két neve. Majd váltanak...)

Szrekuc,
Este f11-kor hullahoppozni. Hihetetlen. Én akkor kelek fel másodszor pisilni... Mondjuk én viszont hullahoppozhatnék reggel 5-kor.

Deni,
Tényleg dobd ki a mérleget. Nekem sincs, anyukámnál méreckedem (így írják?) - és az olyan ünnepélyes alkalom szokott lenni. (Csakis reggel, éhgyomorra, kevés ruhában.)

Votiv,
Áá, én nem érzem, hogy elvárás lenne fittnek lennem. Bár Peti baromira elvárja. Csak én nem gondoltam volna, hogy ilyen leszek...
Bálos leírásokat már úgy, de úgy vártam. (És persze a képeket is!!)
Az tényleg érdekes, hogy amíg terhes (mer én bizony terhes vagyok és nem állapotos meg mittoménmi) addig rokonok féltik, óvják, aztán meg ez kicsit csökken. (Bár anyukámra és barátaimra nem panaszkodhatok, ők nagyon sokat segítettek.)

Ildi,
Jobbulást lányodnak és hát nappali altatással kapcsolatban jót tudnánk beszélgetni, de tanácsot nem adhatnék!!! Sajnos.

Nukada,
Nekem sose tűnt fel, hogy lett volna előtejem és Petit sokáig szoptattam (ameddig akarta). Úgyhogy tényleg nem számít... Az klassz, amikor hozzáértő szemek méregetnek és megmondják mekkora gyereked fog mikor megszületni... De azért van ennél rosszabb is. (Pl. olyan kérdések, hogy ikrek lesznek?)

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni,
én a 6. hónapban vagyok, és úgy érzem magam, mint egy bálna. Szóval, ez rosszabbodni fog??? :wink: kizárt... :lol:
de tényleg furi, ilyen Igivel, meg Bvel a 8-9. hónapban éltem meg. Se ülni, se felküdni nem jó. Egyedül állni...akkor meg más hülyeség jön elő... :shock:

és próbálom én is áldott állapotnak felfogni, de az első 3 hónap tömény hányinger volt, most meg már bálnásodás... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisherczeg,
nekem is összeszorult szívem, szemem, ahogy olvastam kicsi Véda komoly betegségét. :cry: De az nagyon jó, hogy ennyire javul! És ezt végérvényesen meg lehet gyógyítani? Gondolom, ellenőrzésekre kell majd járni, de az már nem számít, igaz? Ha meg már szopizini is tud a megpróbáltatások ellenére, akkor nagyon erős és ügyes baba lehet, és biztos hamar túlteszi magát rajta, sztem neked lesz nehezebb, úgyhogy neki nagyon gyors jobbulást és hízást, neked pedig sok erőt kívánok!!!

Előtejem egy csepp sem volt, szülés után 2 nappal jött az első csepp és még a H-ban volt, hogy 130at evett a ded, és 10 hós koráig szopott. Barátnémnak volt előteje, már a félidőtől, és össz 6 hétig szoptatott. Anyukámnak is volt, és átlag 7 hós korunkig szoptunk. (Ja, és néha úgy érzem, azóta is, egyfolytában, de ez egy másik stóri. :lol: ) Szal az előtej megléte vagy hiánya BIZONYÍTOTTAN SEMMIT NEM JELENT. Akinek nincs, annak nem kell aggódnia, akinek van, annak meg van. :)
neet
neet

Sziasztok,

Most olvasom, mi történ a kis Védával. Sok-sok +++++-t küldök Nektek és erőt, hogy mihamarabb túl legyetek rajta. Örülök, hogy az orvosok ott úgy állnak hozzá a dolgokhoz, ahogy írtad. Gyógyuljatok hamar :)

Teszek fel két képet a Deniéknél tett látogatásról, remélem Deni nem haragszik meg érte, ezen látszik egy picit a poci is :)

Kép

És sztem B nagyon édes itt :)

Kép

Megyek, majd jövök még, Máté üvölt, biztos fáj a foga :(

Vica

Kép
Kép
vica94

Kisherczeg :) Jaj, engem is teljesen sokkolt, hogy mi történt Védával :( Sok-sok ++++++++ Nektek és remélem tényleg hamar meggyógyul a picilány és már csak csupa jó dologban lesz részetek!! Nagyon drukkolok!!!

Votiv :) Élménybeszámolót köszi :D csak azt sajnálom, hogy fogalmam sincs, ki az a Kentaur, pedig ha ilyen jó pasi, megnézném :lol: Ez a gombostű kicsit gáz... :shock: még jó, hogy nem esett bajod! Isti meg nagyon rendes, ha így kitesz magáért alvás terén! :wink: Tali meg jöhet, apai segítséggel akár Biáig is eljutunk :)

Ruz :) Látod, milyen hasznos egy kis túlsúly? vigyázni kell a vonalakra, nem kell annyit főzni :wink: :lol:

Ildi :) De jó, hogy végre már gyógyulgattok! És Te még aggódtál, mit fogsz csinálni, ha Timi bölcsiben lesz és Te otthon vagy... aztán mindjárt dolgozol... gondolom, nem egészen így gondoltad... :? Remélem most már minden rendben lesz és Timi járhat bölcsibe, valszeg ez majd az alvásra is pozitív hatással lesz, drukkolok! Egyébként nálunk is a napközbeni elalvás a nehezebb, ma majdnem egy órát "küzdöttünk"... :roll:

Yboya :) Nálunk is hasonló korkülönbség lesz a gyerkőcök között :D és ha lányunk lesz, Niki lesz :wink:

Nuk :) Hát a jósolgató meg egyéb tanácsokat adó rokonokból úgy látszik sosem elég :lol: :lol: De legalább jó volt a kaja? (a menüt írtad, az nagggyon jól hangzott :wink: )

Móni :) Te most fel vagy mentve a hullahoppozás alól :lol: majd pár hét múlva :wink: Ezekszerint Petivel már próbáltátok a bilizést? Mondjuk még ráértek. Mi majd nyáron tervezzük kipróbálni, kíváncsi leszek...

Kép
Kép
denizsa

Andi: nagyon drukkolok Védának és neked!!! Mondtad, hogy nagy küzdő a kiscsaj, úgyhogy biztos vagyok benne, minden rendben lesz. Bár én nem vagyok energiaküldős mester, de mégis sok-sok energiát és gyógyító gondolatot küldök Védának! Olyan sokat gondoltam rátok, hogy hogyan is lehettek, és vártam, hogy jelentkezz. És most is így lesz - várom a jóhíreket!!!

Kép
Kép
tinu

Pont ma akartam Kisherzeget felhívni.... Most nem is akarok mást: gyorsan gyertek haza és bújjatok össze!!!!

És világszép szőke Grétinek nagyon boldogságosat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd még gyüvök, csak valahogy beimádkozom a kölket az alvókába.

indianyo

Vica :) Tök jók a képek, Bálintról tényleg klassz a közeli, csupa csoki a nagyfiú :oops: :lol: Máténak meg ++++ a fogakhoz! Nagyon látszottak már a fentiek, nem csoda, ha kínozzák szegényt! Füled hogy van??
denizsa

Votiv: a névválasztáshoz én is akartam írni, hogy én bizony azért nem neveztem végül a lányomat Annának, ami a nagy álmom volt, már vagy 10 éve, mert túl gyakori név. Nálam igenis számított, hogy olyan neve legyen, amiből nem lesz majd az osztályából 3-4 lánynak is, mint az én generációmban a Krisztinából, meg az Andreából. Mert hiába szép a neve, ha elveszik az egyedisége. Én azért szerettem mindig a nevem (Beatrix), mert mindig én voltam az egyedüli ilyen nevű egy közösségben. Lehet, hogy volt még Bea, de szerencsére Beáta, ami tudvalevőleg (számomra) csak másodrendű a Beák közt. :D Szóval ha én lennék te, akkor Rózának hívnám a lányom. De - szerencsédre - nem vagyok te. :wink:

Kép
Kép
tinu

Kisherczeg:
Neked továbbra is kitartást és sok-sok erőt, Védának (milyen szép név...) pedig jobbulást!!!!

Denizsa:
Kicsit pipa vok az ünneplés miatt, mert amit mi akartunk tortát Börs-ről (3 emeletes, barack színű marcipán...) azt leszavazták és hozott a kersztanyám Pestről egy olyan gagyit, hogy olyat fél kézzel is tudnék sütni... Ráadásul a tejszín kissé savanykás volt :evil: :evil: :evil: :evil:
A kaja nagggyon jó volt, azt mind a mama csinálta: husileves, házi!!!!! csigatésztával, rántott husi, krumplipüré, rizs; utána töltött hús, egybe-fasírt, töltött tojás, görög-, francia- és valamilyen tészta sali, meg a sütik. Csak az volt a "baj", hogy úgy tele ettem magam ebédre, hogy az "uzsonna" menüből már nem volt kedvem enni... Meg persze a tortából sem...
De azt hiszem, ma a páromék nem fognak éhezni az éjjeli műszak alatt... :D :D :D :D
nukada

Ja, a töltött káposztát el is felejtettem... :lol: :lol: :lol:

nukada

Grétinek nagyon boldog 2. szülinapot!!!!

Kisherczeg Andi,
nagyon-nagyon sok kitartást Nektek!!!!+++++ és nagyon szomoruan olvastam soraidat, ledöbbentem, nem is tudok mit irni.... :(

Zsan,
hol vagy Te még a bálnátol :lol: egyszerüen SZÉP a pocakod, és kész :D

Votiv,
bál szuper lehetett, várjuk a képeket nagyon :D
elötej jo dolog biztos :) nekem nem volt olyan szülés elött, és mégis szoptatok a mai napig :wink:
névstatisztika nem olyan fontos már, ne fáradj a keresésével :wink:

Moni,
moncsicsi láz, ne is mondd, emlékszem :lol:

Deni,
egész nap házakat néztünk, és sajna a b.tétényi rész ugrott :( ami megfizethetö, az csak részben van felujitva, kicsi, és nagyon öreg filinges, parasztházas jelleg, ami nekünk nem jön be. Igy Érden kötöttünk ki, és egyet találtunk, amire azt mondanánk, hogy oké, beleköltöznénk, mert szép és jo. szinte minden szempontbol... kb ennyi, most hulla vagyok, többet nem birok mesélni. forog az agyunkban.

KépKép
fibi

Nukada,
ne csináld, már megint megéheztem miattad 8)

Tinu,
teljes mértékben egyetértek Veled!!!! utáltam, hogy 3 Andrea volt az osztályomban (velem együtt), és nem szeretném ezt a fiaimnak. Bár Bálintnak már sajna lehet h hasonloban lesz része..... :? :(
fibi

Fibi:
1xcsinálunk nálunk tali és megkérem a mamát, hogy süssön-főzzön!! :wink:
Amúgy Érden hol náztetek házat/lakást?

nukada

Nukada,
az joooo lenne :lol: garantáltan kamionnal kellene engem hazaszállitani :P
elöször Érdligeten, ahol 2 vasuti sin is átmegy :? aztán Parkvárosban, ami nagyon jo rész, és szép uj házak vannak, viszont zsigulis romagyerekek is :roll: végül Tusculanumban tetszett meg egy kivül-belül felujitott háziko, olyan mintha most épitették volna, garázzsal, meg mindennel. egy gáz lehet vele: nincs pince, és az alapzat is marha pici, állitolag ez okot adhat vizesedésre (vagy talajvizre, én nem értek hozzá).
Ha lesz még szabad hétvégénk, akkor T.bálint és Budaörs a köv. célállomás :D bár tudom, hogy ott ennyiért joval kisebbet kapnánk.
fibi

Jó sokan írtatok, ha nem reagálnék, tessék újra megszólítani, jó? :)

Votiv :) Alig várom a képeket szépséges terólad és ruhádról és hajadról meg a népekről! Melitta barátném mesélte, hogy Mokánymárti tervezte az esküvői ruhájukat és nagyon jól összejöttek. A bálért nem irigykedem - inkább a szemköztin vettem volna részt szívem szerint - de a ruhatervezői élményt én is kipróbálnám szívesen. Milyen klassz lehet, hgoy minden körülöttem forog és értem van egy ideig!

Tinu+Ruz :) Teljesen jogos az elfogultság :)

Eszter :) Mikor én feküdtem bent, BB épp ügyeletes volt, az egy csütörtöki éjszakára esett. Persze ez lehetett véletlen is. De valahogy az volt az érzésem, hogy a Bálint família állandóan ott van a kórházban :) Igen, Chamomilla elég gyakori vendég nálunk, egy darabig szünetelt, de most újra eszegetjük.

Deni :) Bálint milyen nagyfiú!

Móni :) az én eskövőm majdnem elmaradt, mert a 3 tanúból kettő az utolsó pillanatban ért oda. A férjem ingében házasodtam (még annyi pénzünk se volt, hgoy egy valamirevaló szertartást tartsunk)akkor már pocakbabával, a tűző napon álltam egy órát és kicsit rosszul lettem a dühtől sé a napsütéstől, mire a főemberközölte, hgoy ha rosszul vagyok, nem házasodhatunk mert beteg embere nem házasodhat - no meg a tanúk sincsenek még ott. Lehet, hgoy az intő jelek sorozatát ott nem kellett volna elhessegetnem? ....

Na most elfeleltettem, hogy mit akartam még :(

indianyo

Nukada :) Hú, nagyon jól hangzik ez a sok finomság! és ebben a taliban én is szívesen benne lennék :wink:

Fibi :) Jó fárasztó napotok lehetett! Remélem nem hiába! :wink:
denizsa

Grétinek sok boldog születésnapot kívánok !

Zuz :) ugye jól vagytok? És nem lettetek betegek? Bilibe pisilés :D

Neet :) Só-szokni :lol: Igen, begyulladt, de már sokkal jobb. Meghallgattatott a sok drukk és jobbulást, beköltöztek a párnámba, amibe jól belefúrtam a fejem éjszaka és reggel sokkal jobban voltam :D

Deni :) mail-t megírtam, képeket csatoltam de sz….ik a levelező :evil: és nem küldi át (mostmár több, mint egy órája!!!!!) Azt hiszem, holnap megint bevágom a 43!képet és újra próbálkozom. Majom :) És pont azért raktam fel a csokis képet, mert annyira éééédes.
És jobb a fülem, még most éjszakára cseppentek bele, aztán remélem holnapra már a csengés is elmúlik belőle :)

Rylie :) milyen volt a masszázs? Hogy vagytok?

Rekuc :) word-be jegyzetelés és olvasgatás, no meg egy KIS segítség apa részéről, hogy megtehessem :D Ezerarcú bnet :D

Vera :) köszi, igyekszem vigyázni magamra. Receptet elmentettem és amint lehet megcsinálom :)

Indi :) milyen volt ma a MÜPA? Dednek nyugodalmas jó éjszakát kívánok :)

Nukada :) "riasztom a Greenpeace-t partravetett bálna ügyben" :lol: Jósolgatásokat én is úúúúútáltam.

Votiv :) gombostű, evőpálcika :lol: De a lényeg, hogy jól éreztétek magatokat. És én meg már azt hittem, hogy annyira bolondultak érted, hogy széjjel szaggatták a ruhádat, erre meg kiderül, hogy nem varrták meg rendesen :evil: Előtej :)

Ildi :) esetleg küldesz nekem fotót magadról mail-ben, hátha rájövök, vagy majd azután elkezdünk találgatni és leírjuk az élettörténetünket. Valahol csak találkozunk :) Altatás :(

Elteszem magam holnapra, jó éjt

Vica
vica94

Vica,
irtam privit, remélem, nem haragszol rám :oops:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: