A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Móni,
és azért nem láttam a nagypapámat, mert ő Moszkvában él(t), én meg itt...
nagyszülők meg elváltak, anyukám itt kötött ki 6 évesen az anyukájával.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nővéremék most mentek el. Egy tündér a kis Tomi :D
Nagyokat mosolygott ezúttal rám, a múltkor, amikor náluk voltunk elsírta magát, amikor meglátott :? Úgyhogy most boldog vagyok :)

Viszont fülem iszonyatosan fáj, vele együtt az egész bal oldala a fejemnek :( Most nincs semmihez sem erőm. :(

De azért gyorsan átszaladtam ezt az oldalt:

Tinu :) bébi gyönyörűséges :)

Vera :) aranyosak a gyerkőceid, és tényleg egy tünemény Marci mosolya :)

Fibi :) koszos vagy nem koszos, de mondeo és én imádom ezeket a nagy hajókat. Nekünk a kövi kasztnis volt, és nagyon szerettem a szemtelenül szép orrát, ha szembe jött velem. Jesszus, úgy írok róla, mint egy szerelemről...... végülis az is :oops: :roll:

Deni :) köszönöm, ahogy olvashattad kutyául vagyok. Nem hiszem, hogy még egy olyan éjszakát kibírok ezzel a füllel, mint az elmúlt volt. :( És kérlek, ne hari, ha mégsem tudom ma átküldeni a képeket :oops:

Majd én is teszek fel egy-két képet, egyszer csak :)

Vica
vica94

Enyém gyerek ma 5-kor birt csak elaludni, fél 7-kor ugy keltettem fel.... mi lesz itt még ma? :roll:
fibi

Ujabb név a láthatáron, ami tetszik: Samu 8)

Vica,
akkor mi eladjuk Nektek a mondeomat, Ti meg eladjátok nekünk a házatokat :lol: jo biznisz? :lol:
fibi

Vica,
ha ma már nem tudnád a képeket küldeni, holnap 1 ora után megnézhetjük a házat? mert megyünk Budatétényre megnézni egy másikat is. és fülednek jobbulást!!++
fibi

AZ ÉN NAGY FIAM MOST PISILT BELE ELŐSZÖR A BILIBE!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D tegnap már volt néhány cspp, de arra nem indult be a zene (love story :roll: :mrgreen: )

Viszon szegényke lehet, hogy beteg lesz, kicsit langyos :cry:

miost nincs időm olvasni, de ezt meg kellett osztanom veletek!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Köszi a dicseket a gyermek nevében! :D
Mondjuk szerintem minden baba szép, de persze mivel én vagyok az anyucija, az enyémet duplán szépnek látom. :lol: De ennyi elfogultság csak kell.
Móni: akkor most te vagy a következő, igaz? :wink: Olyan jó drukkolni! Én egyelőre úgy vagyok, hogy legszívesebben ötöt szülnék, de biztos változni fog ez még, ahogy rájövök, hogy nem lehet zaciba tenni a gyereket, mikor épp már elegem van. :roll:
Fibi: én is kampányoltam a Samu mellett a férjemnél, mikor még úgy tudtuk, hogy lehet, hogy fiú lesz. De aztán leszavaztak. Szerintem tök mókás név, nekem a Gyűrűk ura miatt tetszik. :)

Kép
Kép
tinu

Móni :) Lerobbant oroszlán :lol: Csatlakozom a csajokhoz, sztem a végefelé mindenki hasonlóan érzi magát, csak nem divat bevallani, sokkal inkább szuperfit maminak kell lenni, áll. rohanni a gyerkőc után, vinni a háztartást, hétvégén 3fogásos ebédet főzni, és persze még legyél szupernő-feleség és ne szedjél fel sok kilót és-és-és... ja és még jusson időd magadra meg a pocaklakóra is... :roll: :lol: De kitartáááás!! és ++++ :wink: No és ha már itt tartunk, Neet szavaival élve: az én derekam is hogy hasogat! (=néha én is nagyon kriplinek érzem magam) :lol:

Indi :) Miért volt fura az esküvőd, egyáltalán milyen volt? (kíváncsi deni :oops: )
denizsa

Tinu,
nálunk férjemnek is tetszik, viszont a Sámuelt már nem szeretné. Azt azért javasoltam, mert rövid a vezetéknevünk, és attol még lehetne Samunak becézni :) sztem is mókás név :lol: tényleg, Gyürük ura még eszembe sem jutott :)
fibi

Fibi :) Hű, akkor drukkolok Nektek holnapra a ház(ak)hoz!! És volt vmi rendkívüli, hogy B. ilyen későn tudott elaludni?

Vica :) Jaj, ez rosszul hangzik, fülednek bulást!!! Meg persze ++++ is dögivel! és egye-fene nem haragszom, ha inkább gyógyulgatsz, mint mélezel :wink: :lol:

Tinu :) Elfogultság természetes :D és én sem láttam még csúnya gyereket, pláne itt a topikon! :D

Zuz :) Gratula Bazsónak a bilihez! :D
denizsa

Na, kitaláltuk: Zöld Samu Levente lesz :lol:
fibi

Deni,
igen, volt vmi, de nem szeretném leirni babonábol :wink: majd ha kiderül vmi, feltétlenül megirom :)
fibi

Fibi :) A Samu nagyon aranyos (a Sámuel sztem "komolyabb") :D de a Levente még szintén esélyes, ugye? nekünk meg bejött harmadik helyre a Zsombor meg páromnak tetszik a Róbert is, de nekem nem annyira.. de lehet hogy megjárom, mert azt mondta, hogy én választhatok lánynevet, ő meg fiút... jó mi?
denizsa

Fibi :) van egy (női) megérzésem :mrgreen: de akkor nem kérdezgetek, hanem drukkolok :wink:
denizsa

Deni,
nekem a Zsombor tetszik a legjobban a választék közül :) és még az András is szép név szerintem :D
fibi

Den,
nöi megérzések rulnak :lol:

B éppen apja fejét csapkodja a büdös zoknival :mrgreen: és közben orditja, hogy "másikat is, apa lábujja....." :lol:
fibi

Az első lázmentes napunk volt ma kedd óta!! Cserébe viszont a fogak annyira megkínozták a dedet ő meg ezért rajtunk vezette le minden indulatát, hogy kész??! Micsoda kis gizmó lett belőle mára??? Hisztizett mindenen, a takony folyt össze-vissza, ezért aztán enni se volt hajlandó, fél órát :shock: aludt csak egész álló nap, ha altatni próbáltam orbitális hiszti és csapkodás. Estére égő vörös szemek a nem alvástól és az üvöltéstől és 3 lila pukli pici okos fején a dülöngéléstől :(
Már kétszer ébredt mert felköhög és nem kap az orrán levegőt de semmi se jön ki a szippantyúval :?
Mi lesz holnap??

Indi: borsót Kamilla paszírolva sosem ette meg, aztán egyszer kipróbáltuk egyben és azóta imádja - kivéve ma, mert ma mindentől meg akart fulladni :roll:

Zuz: köszi a táfonya tippet!! Hol lehet ilyet beszerezni? Ilyen kicsiknek is mehet?

Móni: ha találsz olyan speckó ciciolajat amit írtál Zuznak akkor abból én is kérek!! :lol:

Nevek: István kontra Kevin :shock:

Lindi: köszi az infót!!! Vérvétel - hát ettől tartottam :( remélem nem leszek rosszul :oops:

Ruz: képek csudajók!! :)

Kisün: nekem ne káromkodjál ilyenekkel, hogy "epitheton" vagy mi?? 8)
Hátipuki nekem is rögtön szemetszúrt! Mennyibe fájt ez? Meddig lehet használni?
Gyerökök hihetetlen szépek és tényleg abszolúte rád hasonlítnak!! :)

Tinu: Tündicsek is nagyon szép bébicsek;)

Zuz: love story :lol: :lol: Gratula!

Fibi: Samuról nekem a vértesszőllősi figura elsőre eszembe :)

Na menek, mert Apjuk beígért mára egy hátmasszást és ezt most jól be is hajtom rajta :)

Votiv: soksok képet akarunk!!!! (küldtem listát a könyvekről)

Rylie
rylie

Fibi :) de legalább már van választék! :lol: B. és a büdös zokni :lol: :lol: És ma párom megtanította a fiának, hogy hogy csinál a majom... de legalább foglalkozik a gyerekkel :mrgreen: :lol:

Rylie :) Jaj de jó, végre lázmentes nap! :D Hiszti, pukli meg vörös szemek már nem olyan jó, remélem holnap jobb lesz! ++++
denizsa

Vica,
készültem a legrosszabbra, így elmentegettem, amit írtam. A végén már nekem se hagyta a rendszer, h elküldjem, így a többit ma reggel pötyögtem be. :) És valszín én próbálkoztam utoljára és elsőént szerencsésen, de ez csak véletlen lehet.

Jók a talis és virtuális talis képek. :)

Indi,
ezeket a filmeket épp nem láttam. De még egy rokit, vagy terminátort se, elemi ösztön, ponyvaregény, stb asszem az alapfilmek még várnak rám. :?

Vica,
fülre sószokni? De komolyan! Begyulladt? (Nem só-szokni, hanem sós-zokni :lol: )

Fibi,
Btéténybe hová?

Zuzmo,
éljen a pisis bili!! :D

Sztem István, Péter, András, Attila, stb nevek tökjók, és manapság már sokkal ritkábbak, mint mondjuk 30 éve. Most mással lehet Dunát rekeszteni, de ez mindig így van, valamit felkapnak, valamit elejetnek. Én pl Anitát nem nagyon ismerek nálam idősebbet (30+), fiatalabból viszont jópárat. 76ban még nem voltam divatos, ma annál inkább. :mrgreen:

Rájli,
reméljük, holnapra jobban lesztek!!! ++

Den,
és hogy csinál? Egyszerre vakarja a fejét és a hasát? Én csak azt ismerem.. :D
neet
neet

Rylie,
vértesszöllösi figura, az ki az? :?
Szegény Kamilla :( jol összejött minden.... ++++ Nektek!!

Den,
ismeröööös a szitu :lol: a pasik már csak ilyenekre birják tanitani a gyerököket :lol: nálunk még az oroszlán is játszik ilyen téren :o 8)
fibi

Neet,
képzeld, a Park utcai (amit kinéztem régebben, és irtad, hogy Imi is ott lakik D. Anitával), már valszeg elkelt, mert nincs fent a neten :(
holnap a Mintakert utcait tervezzük megnézni, az is közel van a Camponához, és szépen felujitott :)
fibi

Sziasztok!

Még új vagyok errefelé. :)
Azt szeretném megkérdezni, hogy ismeri-e közületek valaki Dr. Barna Pétert?! Én nála szültem a lányomat 16 hónapja (ügyeletes volt) és most őt kerestem fel, hozzá kezdtem el járni. Nekem csakis pozitív véleményem van róla, de ettől függetlenül érdekelne, hogy van-e valakinek még tapasztalata vele, akár jó, akár rossz.
Köszi szépen, ha válaszoltok! :)

+egy hülye kérdés: hol lehet változtatni a profilon? Már fél órája keresgélem, lehet hogy kiüti a szemem, de akkor se találom! :oops: :oops: Légyszi HELP valaki! :?
yboya

Fibi :) Vértesszőlősi előember, aki szintén Samu (asszem Sámuel a "rendes" neve) :wink: és az oroszlánt is ismeri B., azt én tanítottam neki :oops: bár leginkább azt szereti, ha én vadászom le őt :lol:

Neet :) Nálunk a majom: egyik kezével a feje tetjét vakarja, a másikkal hadonászik és közben csücsörítve mondja, hogy au-au...

no asszem menek aludni... jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
denizsa

Szia Ybolya!
Az oldal legtetején, ha lenyitod a Segédletek menüt, ott találod a Profilt is :)
Barna Pétert én csak ugy ismerem, hogy éppen ö volt ügyeletes amikor szültem, és a választott orvosom behivta öt is a szülés végére, hogy segitsen a vákuummal kivenni a babát. Kedves volt, szimpatikus, többre nem emlékszem.
fibi

Sziasztok!

Hogy ez a babanet mennyit bír sz@rakodni! :roll: :lol:

Tök jó volt tali, köszönjük szépen Ruz! :D
Képek meg szuperek; mekkorákra vannak levéve? (egyáltalán mekkorát éehet felrakni ide?) én is megpróbáltam lekicsinyíteni egyet (40kB és 500*300-vmennyi pixel) - elég pocsék minősége lett így -de legalább így kockás a hasam! :lol: igaz, hogy a képem is :mrgreen:

Neet,
ennyi adat :mrgreen: mármint a táblában :lol:

Den,
és mit csinál a majom? :D

Ancsi,
szuper az oldal meg a tábla meg minden! köszi, hogy melózol vele!

Mon,
kitartás :D

Rylie,
remélem, minden rendben lesz a csajjal, lázmentesség már jó, nem?
epitheton (bár nem hozzám jött a kérdés) asszem jelző (e. ornans a díszítő jelző, odüsszeia kapcsán tanítják, eposzi kellékek és tsai)

Fíbsz,
Samu :lol: és nagyon titokzatos vagy! :D

Tinu,
nagyon szépek vagytok a képen!

Kisün,
tejszínes-sajtos csirek receptyét plíz :D
és háti nekem is tecc; honnan és mennyiért?és mikortól? már Marci nyomul benne?és nektek is tök jók a képek!!!!!!! :D

Zuz,
gratula a pisihez! :lol:

Vica,
hogy bírsz mindenkire reagálni? :shock: és leborulós szmájli ;)
remélem, füled javul és hatalmas-szépséges Máté baba megajándékoz benneteket sok-sok átaludt éjszakával :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Yboya :) üdv! profil: fent a segédleteknél! (legördülő menüben) :wink:
Barna P.-t én nem ismerem, de majd valszeg jönnek, akik igen!
denizsa

Deni,
ha Marci ébren van, és én nem bíííírok magammal, és mosogatni akarok, akkor igen :lol:

Indi,
mosogatunk :)

Moni, Vica,
szerintem a durva testvérféltékenység (mert valamennyi óhatatlanul előfordul) elkerülésének az alapja mindenképp az, hogy a gyerek milyen! És én mázlista vagyok, mert Dóci kezdettől fogva imádta Marcit, aki pedig egy halálnyugis kiegyensúlyozott baba :) Szóval a gének, vagy a csillagok, vagy mittudoménmi szerencsés találkozása miatt van :wink: Aztán innen persze még jól el lehet baltázni, de azért igyekszünk ellene tenni :lol:

Moni,
én a 9. hónapban úgy éreztem magam, mint egy mozgáskorlátozott partravetett bálna :) És állandóan, folyton és mindig szülni akartam már végre. És marhára irigyeltem Soosoot, akivel 5 nap különbséggel voltunk kiírva, de ő gazul megszült 2 héttel az ideje előtt. És Marci kegyetlenül kivárta az időt :) Egyébként neked is második, neked is Márton, ugyanaz az orvos-szülésznő páros... ebből csak valami tökjó lehet :lol:
Hátihordozó: tatonka, nagyon szeretjük, magassága, háttámlájának dőlésszöge állítható (no meg minden szíj, kallantyú és fittyfene), biztonsági övvel, és van rajta egy aranyos plüss-rénszarvas is :mrgreen:

Vica,
ajjaj, vigyázz magadra, jobbulást a fülednek! :)

Zuz,
nagyon frankó kisfiad van :D Dócin is átment a héten valami nagyon enyhe, kis hőemelkedés, semmi más, remélem, nálatok is max. ez lesz! :)

Rylie,
Zsannak káromkodtam, azért mertem, mert ő latinos volt gimiben :mrgreen:
Dóci sem aludt délután, és még éjszaka is rosszul aludt, teljesen átérzem a helyzetet!

Zsan,
úgy látszik, mi csak ilyen gyerekeket tudunk :lol: Bár pont te mondod, ahol mindkét fijú a te kis klónod :lol: Majd nálatok is a harmadik :mrgreen: Egyébként Marci marhára hasonlít Karcsira, csak még nem látszik :mrgreen:

Votiv,
jó bálozást!! :)

v
kisün

Den,
közben látom majmos kérdésre ott a válasz

és sós zokni rulez! nagy híve vagyok én is :D

Kép

Kép

szrekuc

Hu, de gáz, ezt a v.szölösit töriböl kellene ismerni? :oops: abbol nagyon gyengusz voltam.....

Szrek,
pedig én nem vagyok titokzatos, csak már párszor megszivtam, hogy elöre járt a szám :oops:
fibi

Szrek :) Ja hogy ez a kockás has titka?! :lol: egyébként a képeken nagyon is jól nézel ki, legalább így láttalak :wink: és Ábel is milyen nagy már! édes a telefonnal :D ja, a majomról írtam fentebb
denizsa

Fibi,
zokni :lol:

Nítem,
szija! Láttam üzidet, láttam, megoldottad, mire ide jutottam, bele is őszültél volna :lol: Egyébként korrektúra-üzemmód :)

Hátihordozó: 20e volt. Drága. De szeretem :lol:
kisün

Neet,
hol vagyok még az 500-tól.... (babanet ellenem küzd) :lol:
de

Kép

Kép

szrekuc

esetleg

Kép

Kép

szrekuc

így? ;) :lol:
(vagy ez automatikus kizárást jelent a versenyből? ;) :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
csirke tökegyszerű: előző este fokhagymás, csirkefűszeres tejbe beáztatod, másnap serpenyőben elősütöd, aztán tűzálló jénaiba/tepsibe/akármibe egy réteg csirke, megszórod reszelt sajttal, még egy réteg csirke, újra sajt, nyakon öntöd tejszínnel, bedobod a sütőbe (180fokon 45-50perc alatt megsül), aztán MEGESZED :lol: És a szaftja isteni, ha csinálsz hozzá héjában sült krumplit, akkor még azt is nyakon öntheted vele :)
És köszi az epitheton-magyrázatot, én jól efelejtettem :D

Rylie,
ahogy Rekuc is mondta, mint pl. tehénszemű Héra. Általában állandó jelző :)

v
kisün

Most már nem olvasok vissza, majd holnap, csak annyit, hogy:

Fibi :) privi ment, tudnál sos válaszolni? Mennék aludni, hátha tudok :roll:

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

Rekuc,
jó úton haladsz :lol:
kisün

fúúú, megnéztük az összes LOSTot, és semmi nem derült ki...most mér????

Vera,
én nem gimiben voltam latinos, hanem az egyetemen... 8)
gimiben humános voltam...bár tudnám, mit jelent.... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
köszi :oops: (esetleg a mérleget is meggyőzhetnéd erről :lol: :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
így szoktuk. A kitűzött cél közeledése felé már szvanként elküldjük... :lol:

Vértesszőlősi Samu általános iskolás tananyag. 8)
Meg a szertárban ő a csontváz. Én elvetném, ha nem akarom szívatni a dedet. Vagy ő lesz a legjobb fej, ki tudja? :D

Kisün,
a nézetnél sikerült beállítanom. (problémás word, ha valakit érdekel)

Den,
majom: :lol:

Yboya,
B. Péter jóó! :) Sőt mi több, jóképű is. :D
neet
neet

Zsan,
hűha 8) valamiért azt hittem, gimi :lol:
kisün

Kisün,
8) :lol:
szóval 20e Tatonka; és hol vettétek? én naon-naon-naon szeretnék ám ilyesmit, ami Ábel-kompatibilis és relatíve sokáig lehet használni és könnyű és egyszerű és főleg jó a színe :lol: :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Banyek Kisünöm, de éhes lettem!
Most biztos makkal álmodom. Vagy disznókat. :mrgreen: Jóéjt.
neet
neet

Neet,
ááááá, most elárultad :lol:

Yboya,
üdv köztünk! Barna Péterhez nekem is csak a kórházban volt szerencsém, nagyon szimpatikus, laza, jó humorú orvosnak tűnt, szakértelméről nem tudok nyilatkozni, de azt hallottam többfelől, hogy nagyon jó :lol:

v
kisün

Zsan,
mert a Lost sz..r, azér. Nézd inkább a BK-t, az jóó. :mrgreen: Na tényleg el,
neet
neet

Köszi a válaszokat! :D Hát a profil tényleg majd' kiszúrta a szemem, mindenhol néztem, csak ott nem ahol kellett volna! :lol: :oops:
Márcsak azzal a vonalzós izével kínlódok, mert ha kettőt akarok, azt írja ki, hogy túl hosszú :cry: . Na mindegy.

Egyébként még továbbra is várok véleményt a fiatal Barna dokiról! Másfél hét múlva kell nála újból jelentkeznem, na nem mintha tartanék tőle, mert nincs mitől, csak azért mégis érdekel, hogy mások milyennek találják! :D

Kép
Kép
yboya

Neet,
kell neked minden hozzászólásomat elolvasni :lol: És még azt is elárulom, hogy nemcsak melegen, de hidegen is isteni kaja! :)

Rekuc,
mountex-ben vettem, de szerintem nagyobb sportáruházakban (pl. decathlon) is lehet kapni, nem biztos, hogy ilyen márkát, de más jókat. Általában 15kg-ig használhatók :) És persze, hogy én is csak a színre mentem :mrgreen:
Dóci rögtön kiszúrta a hátamon Marcit, és már jött is az ukáz (ld. testvérféltékenység :D ), hogy akkor most Marci kiszáll, Dóci beszáll, aztán uccu neki. De megmagyaráztam neki, hogy a gerincem épségét megőrzendő majd beleülhet, ha hazajött az apja. És lőn :lol:

v
kisün

Kisün,
danke :D már nézegettem decathlonban, de az a jó, ugyi, hogy a tatonkára itt a referencia :wink: :lol:

no, el hullahopizni... :roll: amitől ilyenek :shock: a szemeim és így :P lóg a nyelvem a fejem pedig :oops: (pulzál és vörös ) :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
éljen az ezerarcú bnet! :D (márha épp nincs internal server errorja :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Rekuc,
:mrgreen: :mrgreen:
kisün

jó hullahoppozást! Minden elismerésem, hogy ilyen későn még nekiállsz :lol:
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: