A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Gaby Tonticáról tudsz valamit? Esetleg egy másik topikból?

Kép
klarissza32

nem tudok :?

Kép
gaby25

Liza! fiú létére elég szégyenlős! :lol:

Kép
klarissza32

klarissza
most megnéztem a másik hőmérős topikot, tegnap írt Tontica

Kép
gaby25

Klarissza, hát igen :oops: :lol: :oops:

Kép
elizabeth25

Sziasztok lanyok itt vagyok en csak szomoru vagyok hogy senki nem jutott el a mai tesztelesig pedig nagyon sokan voltatok! :cry:

Bettike en szerintem akkor volt pe-d amikor folment a hod, a 25. es a 27. nap kozott de majd kiderul par nap mulva.

Csikkent nagyon sajnalom, ez a remalmom nekem is!

Eliza szuperek a fotok, gyonyoru Domi baba! Barcsak mar mindenki itt tartana!

Velem semmi, nem erzek semmit bar meg korai!

Afi Neked gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, örülök, hogy azért jól vagytok.... :), azért halad az a vonalzó, meglátod majd milyen gyorsan, és nem lesz semmi baj! Nem is szabad ilyenre gondolni!!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok! Bocsi, de rohanásban vagyok!

No comment:

Kép

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!
csak egy gyors helyzetjelentés. Görcsölgetek és hülök. :cry: Még jövök.

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike
Érdekes
most kezdett el igazán felmenni a hőd :roll: lehet tényle arréb volt az a pé? :roll:

Kép
gaby25

Bettike szerintem vagy a 25. vagy a 27. napon volt pe-d es nem kell aggodni mert mindket napon volt sex! :lol: Tuti at fogja rakni a ferty is nemsokara!

Lili ez meg nagyon korai menzinek ne aggodj!!!

KépKép
KépKép
tontica

Jó reggelt!
ma korán keltem a hétvégéhez képest.

szonjus: lehet, hogy el kéne menned egy kardiológushoz, a biztonság kedvéért.

bettike: mennek a drukkok még mindig++++ köszi a táblát.

áfi: hatalmas gratula a babádhoz. édes kis pötty. ugye most már megnyugodtál?

panni: ha érdekel még az iwiw, akkor szerintem gyorsan regisztrálsz be, mert lejár a meghívó, amit küldtem neked. örülök, hogy újra hallunk rólad.

kata: gyógyulást! jót nevettem, ahogy írtad, hogy pap után kex. de hajrá! szép a naplementés kép!

szirmi: édes a kisfiad! jól mutat a jelmezben :D neked meg gyógyulást!

szilvával mi van????

liza: szuperek ezek a képek. nagyon édi a picur :D :D :D szépek a picirucik :D :D liza, ilyen képeket mindig szívesen nézek....

athiz: örülök, hogy mocorog a babó :D

robcsi: kitartás a rókákhoz!

vera: nagyon sajnálom.

csikken: annyira sajnálom :( :(

lili: ebből még bármi lehet...

baba: tesztelni nem fogsz???

melcsi: jó pihenést! aztán jó babázást!

monyo: örülök a jó eredménynek.

akinek nem írtam, attól bocsi. de mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: kezdek beteg lenni, köhögök, kapar a torkom, és már folyik az orrom. egy fárasztó héten vagyok túl, minden nap hajnalban keltem, és aztán estig egyetem, vagy épp a suliból értem későn. remélem, hétvégén kikúrálom magam, mert az egyetemi óráimról nem lehet hiányozni, midegyiken katalógus van. de nagyon élvezem az órákat. hőm még nem igazán érdekes, mert csak a 11.cn-nél járok.

katica
katica30

Lanyok tudtok segiteni?
Hol lehet szakertoket kerdezni ahol hamar valaszolnak? Borgyogyaszt vagy nogyogyaszt keresek. A Nok lapja cafera irtam mar.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Veramami, Csikken: :cry: :cry: :cry:

Bettike: :D

Katica, Gaby: jobbulást!!!

Enyém görbusz:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Pocakfotó:

Kép

Kép
babancs

snufi: szép a görbéd. ja és köszi szépen :D

babancs: a te pocifotód is tetszik :D :D :D

katica
katica30

Babancs, ari a pocifotód! :)

Kép
elizabeth25

Tontica
http://gyaloglo.hu/orvosok.php
http://mindenkinek.medicentrum.hu/ed/0/in/ask_doctor/
http://www.informed.hu/betegsegek/az_orvos_valaszol/
egyelőre ennyi :wink:

Snufi
nem érzem magam betegnek, de azért köszi :wink:

Babancs
szép pocak :wink:

Kép
gaby25

Tontica! Igazad lesz! Beírtam még két napra ilyen hőt, mint a mai! És lám áttette a ferty a 27. napra a pé-t, amivel nem egészen értek egyet, meg hát nem is normális! :cry:

Snufi! Szép! :wink:

Babancs! De jó nagy poci fotó!

Lili! Beágyazódásinak jó leesés! Mensinek korai és túl hirtelen! :wink: +++

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Afi!
Nagyon orulok!!!!Gratulalok!!!!!!!!!!! :D :D

Eli!
Nagyon szepek a kepek!Edes a kisfiatok nagyon!! :D

Sajnalom akiknek megjott!! :(

Coca!
Neked sok sikert!!!!!!!!! :wink: :D

Koszi hogy hianyoltatok!Vagyok,csak nincs tul jo kedvem!
Visszairtam a gorbemben a ket erteket amit lejjebb vittem!Igy lehet hogy a Fertynek van igaza!Bar en akkor is a 16.cn-on ereztem!De mindegy mert a lenyeg mar latszik!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Gépem hazakerült, így következzenek a hatékony cuccok hajzsírosodás ellen:

1. Kép

Nem illatos, az biztos, de nem is büdi. Ezzel 3x kell megmosni a hajat, 2 percekre rajtahagyni a habot. Végén alaposan leöblíteni.
Gyógyszertárban és gyógynövény boltokban kapható.

2.
Kép

Kép

Ez meg tuti hajszesz, be kell dörzsölni a hajba mosás után. Én a felét szoktam csak (fodrász mondta), és elég!!!!

Nos, nekem beváltak!!!!!

snufi

Hűű Babancs! :D
Gigapocak! :wink: Jajj de szeretnék már én is ilyet! (Igaz valami hasonló van, de az saját és állandó :lol: )
Katica,
dehogy nyugodtam! Bár talán egy kicsit jobb.

Eddig Pécsre jártam, mostmár oda nem járhatok (lombik központ az volt a legközelebbi, de már terhes vagyok, és úgysem szülhetek ott, ráadásul úgy tűnik azon a klinikán megszűnik a szülészet és csak a megyei kórházban lesz, ami szintén Pécsen van, de ugye én Tolna megyei vagyok, az meg Baranya... jaj de bonyolult, az a lényeg hogy nem mehetek oda, vagy egyelőre igen de felesleges lenne). Úgy tűnik mégis Szekszárdon kötök ki, pedig nem akartam, és orvosom sincs, honnan fogok szedni egyet, és azt se tudom mikor menjek védőnőhöz, ugyanis én falun lakom, és ha meglátnak a védőnőnél rögtön tudja mindenki pedig még apámnak se mondtam el, szóval nem egyszerű ez az egész. :(
Vendég

Snufi
köszi a tippet :D de nekem mostanában korpás is sajna, arra is jó? :roll:

Kép
gaby25

Gaby, a sampon jó korpás hajra is!!!!!!! :lol:

snufi

Hű ma micsoda termés!

Coca, és Mfpan már túl sok az igazolatlan!

Áfi! Ha ennyire zavar, hogy mit szólnak a faluban, akkor terjeszd el, hogy azért kell menned a védőnőhöz, mert a nagyfiadat kell vinni a 3éves státuszvizsgálatra. :wink:

Kép
klarissza32

Katica jobbulást!

Tontica örülök, hogy végre előkerültél!

Kép
klarissza32

gaby: megtaláltalak az iwiwen :D

katica
katica30

Sziasztok!

Jesszus, én nem győzöm követni a topicot! Meg bocsit sem győzök kérni, mert az agyam szita, és hát csak egy-két emberkének a dolgait tudom csak megjegyezni! :oops:

Veramami, sajnálom a mensit!

Csikken, hatalmas lelkierőt kívánok, meg azt, hogy legközelebb nem legyen ilyen tragikus a vége!

Liza, nagyon cuki a bébid, különösen a kukis kép tetszik! :lol:

Betegecskék, gyógyuljatok!

Ancsa, a fene vinné, pedig reméltem, hogy te leszel a köv. csodababás! :roll:

Babancs, hasonló kaliber! Csini poci! :wink:

Bettike, én a 25. napra tenném a pé-t, de azt hiszem, ezt már tegnap is mondtam ám! :)

Snufi, csak így tovább, szép görbe!

Lili, beágyazódás szaga van a dolognak, de holnap többet tudunk! Hajrá!

És hajrá mindenki másnak, cuppantás, pocisimi, drukkhegység, stb.

:wink:
Vendég

...kérdezzétek meg, milyen volt visszaaludni!?

Monyóka! Az, hogy elkezdett érni még 2 tüsző, az nem PCO, ne aggódj.

Basszus Betti!

Na, kolléga! Most jól megsértődtem! Nekem nem írtál!!! :twisted: :wink:

Tontika! Öcsi/Hugi olyan, mint egy fül. Sokáig nézegettem, miért fényképezted le a füledet... :lol:

Snufi! Izgalmasodik.

Gömböc Szilvi! Jól nézel ki!!!

Hess Ancsa-rosszkedv! Köszi, hogy gondolsz rám!

Kép
zölddisznó

coca: gyorsan írok neked :D milyen süncocának lenni? hány napig is mennek a szurik?

katica
katica30

Szilva még mindig nem jött haza? Tudja vki mikor érkezik???

snufi

Na, azért Katica! Király! Akár óránként is szúrnám magam. Tök izgi. egyelőre 7 nap, aztán bekukk, és ha szerencsém van, lehet, hogy már csak egy-két napig kell lőni magam, és leszívás.

Kép
zölddisznó

Süncoca! :lol: Maximálisan kifejtetted, hogy mit érzek! :lol:
A végén még igazunk lesz abban, hogy egyszerre leszünk babások, de a ruhaküldéssel akkor mi lesz?

Athiz! Köszi! Tényleg igazgatok lesz! Már mint hő alapján! Most rászántam az időt és szugeráltam a görbém! Csak hő alapján tényleg jó késői pém van! De az érzéseim szerinte ez egyáltalán nem sitemmel! Viszon érthető, hogy akkor miért is nem jön meg! :roll:
Akkor most még megint jó szűk két hét várakozás!

Snufi! Így előttem leszel babás! :lol: :wink: ++++

Kép
bettike
Eger

csajok, leszokom a savanyúságról :?
Az ecet brutális rombolást végez a szervezetben, és erős savasító hatása végett - közvetett módon - meddőséget is okozhat. A keletkezett petesejt a savas közegben sérül , elhal vagy megvastagítja a burkát, minden esetben megtermékenyíthetetlenné válik.

Bettike
9 hónapig meg sem jöjjön :wink:

Kép
gaby25

Gaby jól beszél!

És még megannyi betegség forrása az elsavasodás. Tapasztalat. Persze nem mindegy, milyen ecet. És ráadásul nem csak az ecet savasít, hanem sok fajta étel, vegy inkább feldolgozási eljárás. de azért no para, van egy csomó lugosító étel is! Szóval marad mit enni...

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hát Bettike, én azt hittem ma tesztelsz! :oops: Rohantam is a gép elé reggel! Megnézve a görbéd én is azt mondanám, hogy 27.-én volt a pé-d, de szerintem az érzésnek higgyél! Mert akkor mi fájt előbb, ha nem pé-d volt??!!

Babancs, nagyon csini vagy!

Gaby, nekem korpásodás ellen a T Gel vált be! Nagyon jó csak nagyon drága szerintem!

Ancsa nagyon sajnálom, pedig én nagyon reménykedtem, hogy 2 csoda baba is lesz!

Csikken sajnálom ami veled történt, de legalább a kisfiad műtétje sikerült!

Lili, ez lehet még beágyazódás is!

Coca, te miért is vagy süncoca? Lemaradtam vmiről!

Athiz, pont félidőnél vagy ma! Hát lennék a helyedben!! :lol:

Nekem tegnap meg volt a pé-m! Mára elmúlt minden tünet és mértem is egyet reggel!36,9 volt! Ez jót jelent! Szval szerintem ma 1 dpo!

Kép
kata05

Kata! Éljen az első DPOd!
Azért lettem süncoca, mert tegnaptól szurkálom magam mindenféle cuccokkal - stimu a lombikra.

Kép
zölddisznó

Coca, hát nagy drukk a lombikhoz!!!!

Többiek???

Kép
kata05

Sziasztok,
Nagyon rendik vagytok mind! Köszönöm az ölelést :)
Érdekes, de annyira nem vagyok szomorú. Roli előtt (bár ő már 2 cm volt) férjemmel együtt sirtunk.
Nagyon sokat számít, hogy itt van Roli. Nem engedi, hogy szomorkodjak!!!

Eliza, azt mondta a doki, hogy emiatt a párás levegő, hülye időjárás, infulenza miatt nagyon sok a vetélés. Neki januárban 3-4 anyukája volt aki elvetélt és az ismerőseim közül is 2. :(
Tényleg kb 3 napig köhögtem meg fájt kicsit a torkom, de nem olyan nagyon.
Nagyon jók a képek.

Monyó, mindent bele!!!!

Babancs, szép pocid van. Jó lenne már nekem is :) :)

Bettike. Szerintem is később volt a PÉD!
Szóval lehet ez még nagyon pozitív teszt.

Lassan megyünk el.
Este felnézek.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Hallllllllóóóóóóóóóóóóó!
Itt vagyok!!!
Végre újra írhatok!! Tegnap este voltunk itt Szolnokon a színházban, megnéztük a Sose halunk meg-et. Jó volt.

veramami,
Nagyon sajnálom.... :cry: Hogy vagy?

áfi,
Nagyon tündéri a síros sztorid!!! Kis érzékeny lelkű vagy... :wink:

csikken,
Erre nem tudok mit mondani... írni.... Nagyon sajnálom és kitartást és sok-sok erőt kívánok, valamint azt, hogy mihamarabb megszülessen egy kisbaba, aki el tudja feledtetni ezeket a szörnyűségeket!

lili,
Hátha csak beágyazódási esés!!!! Nagyon drukkolok!!! Meglátod visszaugrik!!!!

klarissza,
Itt vagyok!!! Itt vagyok!!! Bocsánat a sok kimaradásért!!!!
Még jó, hogy felkeltél a krumplifőzés alkalmával!!! :shock: :D

melcsi,
Hétfőn rakok hőt, most kezd majd érdekessé válni!!!!
Tök jó, hogy találtatok ilyen ruhákat, így már van kismamarucid!!!

eliza,
Szegénykém...! Kúrálódj!!!
Bújócskázott a Kismanó!! Nagyon édes!!!

monyó,
Örülök a jó híreknek!! Nagyon szuper, úgyhogy hajrá!!! Pont jókor fog megrepedni a tüszőcske!!! Csak nyugalom!!!

tontica,
Jó hallani Felőletek!!! Örülök, hogy jól vagytok!! Vigyázzatok Magatokra!!!

katica,
Nem jutottam net közelébe sok ideig és ki is ment a fajamből... Képzeld, amikor Te is küldted a meghívót, akkor küldte a barátnőm is. A Tiédet pedig nem kaptam meg, lehet, hogy azért mert a barátnőm kicsit hamarabb küldte?? Nemtom... Ne haragudj! Így elpocsékoltad rám.... Szeretnélek már megkeresni Benneteket az iwiw-en, de alig jut idő mostanság ilyenekre...
Szóval fent vagyok! Keressetek!!!
Tessék kúrálódni!! Nehogy lebetegedj!!!!

snufi,
Csodás s görbéd, Neked mindig az is szokott!! Érik az a babásgörbe már!!!
Húúú, ezek azok a csodaszerek!? Kipróbálom én is!!! Köszike a képeket!!!

babancs,
Nagyon szép és gömbölyű pocid van!!!Gratula!!!

coca,
Gyorsan telnek a napok!!! Már elkezdtem Feléd irányítani a + energiákat meg a sok-sok drukkot!!!

bettike,
A késői pé is peteérés, és lehet ám abból is baba!!! Csak egy kicsit még várakozni kell!!! De nyugalom!!!

kata,
Nagyon drukkolok!!! Akkor már csak kb. 2 hét!!!!!!!!
mfpan

Kata! 1 DPO-hoz hurrá, remélem mindent megtettetek a sikerért! :wink:
Jól esett, hogy írtad miattam rohantál a géphez! :oops: Bocsi!

Akkor szavazzuk meg a 27-ei pémet, így akkor legalább egy héttel későbbre kérném a drukkokat, ha lehetne!

Kép
bettike
Eger

Mfpan! Már láttalak korábban is bejelentkezve, azt hittem ide nem írsz!

Valaki, aki megtalálja a várakozás elősegítése gyógyszert az légyszi szóljon! Snufi! Háta sikerül erre is rábukkanod!

Kép
bettike
Eger

Bettike, nyugodt vagyok mert mindent megtettünk a sikerért, azért még hétvégén ráerősítünk azt várjuk a csodát babaformában!

Pan, két hét múlva csütörtökön nem jön meg akkor van ok a reménykedésre, de ha szombatig sem akkor pláne reménykedhetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csikken, nem muszáj válaszolnod, ha nem szeretnél, mert kényeset szeretnék kérdezni, de hogy ment el a baba és mit láttál belőle?

Kép
kata05

Panni! Én szívesen rádkattannék, csak nem tudom, kit keressek.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Tényleg egy picit elszomorító, hogy a sok esélyes tesztelőből semmi nem lett mára. :cry: Amilyen jól sikerült a január, olyan pocsékul indul a február. :roll:

Bettike, a szavazáshoz énis csatlakozom, sztem is jó későn volt pé, ha miki még sehol...

Nálam semmi érdekes nincs még... Majd egy hét múlva remélem, már lesz. Na és pénteken megkukkolja majd dokinéni is a görbuszkáimat.

Csikken, :cry: :cry: :cry: Még mindig nagy-nagy ölelés neked! Örülök, hogy Roli azért meg tud vigasztalni! Spontán indult meg, vagy dokinál? Hány hetes voltál (már ha nem vagyok indiszkrét). :oops:
Párod hogy viseli?

Kata, nemsoká bekötik a fejed! Jaj lesz neked!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Szirom, megkuksiztam a Kisvakondot, irtó aranyos a jelmezében! Olyan kis huncut! :lol: Nekem az anyukám sünijelmezt varrt, még alma is volt a tüskéjén filcből rávarrva.

Liza, sztem sen untatsz senkit a képekkel!!! Nagyon jók! Tök jók a kis rucik, és a 4D-s képek egyszerűen fantasztikusak! Bár egy kép volt, amin semmit nem tudtam kivenni. :oops:

Kép
szilcsi

Babncs, szép poci! Nekem is kell olyan! :lol:

Ancsa, sajnálom mikit. Nektek mi lesz a következő lépés? Lombik? Vagy spontán mehet tovább?

Snufi, alakulgatsz te is!

Katica,neked meg mars az ágyba! Aki beteg és minden nap hajnalban kel, annak hétvégén pihiznie kell! Különben irgumburgum...
:D

Kép
szilcsi

...akit érdekel az algopyrin vénykötelessé tételének igazi oka:
http://www.natursziget.com/page.php?sho ... enykoteles

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Most jöttünk haza. Kirándulni voltunk a Pilisben, szalonnát sütöttünk.
Kicsit teszek-veszek, aztán megyünk moziba. Csak csajok. Fiúk meg szülinapi buliba... :?

Jó pihenést kívánok Mindenkinek:

snufi

bettike,
Hogy gondolhatsz ilyet!!! Csak nem olyan egyszerű a helyzetem, a sok lemaradás után! Rengeteget kellett visszaolvasnom!!!!
De Benneteket nem hagynálak el!!!!
A drukkok egyfolytában mennek, szépen folyamatosan!!!! Aztán egy hét múlva maximumon!!!

szilcsi,
Akkor egy hét múlva lesssük ám a fejleményeket!!! Remélem a dokinéni is sok-sok jót mond a görbéidhez!!!

kata,
Naggggyon szurkolok!!!!!

coca,
Privi megy!
mfpan

Én is kérek privit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: