A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajok!

Szerintem ma azért volt ott a rendelőben annyi ember, hogy elvegyék a kedvemet az odajárkálástól. :D (Közlöm, hogy nem sikerült, mert akkor is folytatom!) :lol:

Manoka71
Üdvözöllek itt nálunk. Remélem azért többször is jelentkezni fogsz, nem csak így 3 évente. :lol:
Te mikor voltál, délelőtt vagy délután?

Lányok!
A leletek begyűjtése miatt készüljetek fel a hülye kérdéseimre. :)

Ági
Mikor jutottatok be? Utánunk még kellett várakoznotok?

Grillázs
Igen, már az első kő letéve. :D
Ja! Úgy reménykedtem, hogy nem jön meg még ma a mikum. Most meg majd azzal leszek elfoglalva, hogy mikor jön már végre meg! Lehet, hogy golyós leszek itt a végén. :)

Gizmixxx
Biztos ez az első hónap gyorsan eltelik majd tényleg. Hétfőn támadok a körzeti dokimhoz a beutalókért.

Na és utoljára hagytam a leglényegesebbet!
GIZMIXXX SZPANDI CAPUCCINO
Ma éjszaka csíkos pizsamában fogok aludni!
Kép

Holnap jövök, puszi nektek, jóéjt.
(...és csíkosat pisiljetek!!!)
l.andi

Gizmixxx
Nem, egy ideje a vírusos köhögőrohamom miatt betegszabin vagyok. Itthonról melóztam egy keveset, de alapvetően döglöttem. Ez a jövő héten meg fog változni, biztosan kevesebbet leszek.
Ez rossz hír nektek és nekem, de ígérem minden nap benézek, a táblázatot pedig frissítem.

L.Andi
Ennek örülök, mert lesz még, amikor utálni fogod az ott ücsörgést. Amikor már rá akarod tépni Déviszre az ajtót, csak hát nem lehet. Útépítő barátomat egyébként berakhatnád :)
grillázs

Grillázs!

Kár, kár kár......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beszéltem Szpandival, azt mondta nem tesztel holnap, mert a barátnője mesélte, hogy egy lombikos nő tesztelt negatív lett másnap elment vérvételre és a HCG-je 260 volt azthiszem. (mindenesetre nagyon magas az eltelt időhőz képest) azt mondta, hogy csak jövőhét pénteken tesztel, ahogy a doki mondta neki.
gizmixxx

Sziasztok!

Itt vagyok megint...vettem szójafehérje port és ittam belőle egy nagy pohár turmixot és megint ettem egy csomó húst, úgyhogy mostmár holnapra király leszek a vérvételre, mert különben megharapom magam :twisted:

Szia Manoka!

Üdv köreinkben :P

Kép
cseka

Cseka

Így már biztos jó eredményeket fogsz kapni. Tudod még azt írták a csajok, hogy rengeteg vízet kell inni.
Bízom benne, hogy jó hírrel érkezel holnap. :lol:

Most lefekszem, mert sok egységet kivett belőlem ez a mai nap.
Kép

Grillázs
Holnap felrakom az útmunkást, ma még hagyom, hogy pihizzen. :lol:
l.andi

L.Andi, remélem így lesz...a víz mindig itt van mellettem, már lassan túl vagyok a mai 3 literemen...

Jó pihit Neked!!! Aludj jól!

Holnap benézek délután, mindenkinek jó éjszakát!

Pusssz csajok!

Kép
cseka

Hali csajok!

gizmixxx - na, volt teszt?

cseka - várunk a hírekkel

L.Andi - várom a munkásom :)
grillázs

Sziasztok!
Csak egy pillanatra ugrottam be a legfrissebb hírekért.

Ági, olyan nagyon örülök! Vagyis örülünk, mert februárapuval azt tárgyaltuk csüt. este, hogy milyen igazságtalan lenne, ha csak hárman lennének, erre ma jövünk megnézni a híreket, és lám, öten vannak!

Cseka, gizmixxx, mi újság veletek? Gizmixxx, ne tűnj el megint, látod, mindenki aggódik érted, és drukkol neked!

f
február

Sziasztok!

Van egy halvány csíkom mit jelent!

Nagyon várom a válaszotokat!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

gizmixxx - a halvány csík is csík! Szerezz be még egy tesztet, egy másik fajtát, hátha az jobb :)

Szedsz még gyógyszert?
grillázs

GrillázsI

Igen szedek, de azt mondták a másik fórumon, hogy nem kavarhat be.
gizmixxx

Juhúúúú
Ezek szerint te TERHES vagy!
grillázs

Húúú, gizmixxx, ez jó nagyon! Annyira örülünk! Persze, majd a vérvétel, meg UH, meg ilyenek, de szerintem egy kicsit most már örülhetsz.
február

Gizmixxx - mikor kell vérvételre menni? És UH mikor lesz?
grillázs

A páromat elküldtem még egy tesztért :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Pénteken kell visszamennem az orvoshoz :lol: :lol: :lol:
De szerintem hétfőn a körzetitől kérek egy vérvizsgálatot :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixxx - a párod szerintem repült az újabb tesztért :)
A helyedben én is elmennék a körzetihez :)
Jujj de jó :)
grillázs

Gizmixxx - na? Megcsináltad az újabb tesztet?
grillázs

Grillázs!

Még a párom nem jöt haza!
Nem tudom, hol csavaroghat. Azt mondta elmegy fodrászhoz is!
gizmixxx

Fodrááászhooooz?

Én már lerágtam volna a körmömet!!!

Szia Szívem! Elmegyek neked tesztet venni, meg mellesleg belövöm a sérómat!

Habár abban igaza van, hogyha a teszt pozitív, akkor két óra múlva és 3 hónap múlva is pozitív lesz :))))))))))))))))))
grillázs

Sziasztok!

Ági! drukk megy ezerrel petikéknek!

Nálam semi újdonság, majd tesztelek jövő pénteken addig legalább reménykedhetem, bár nem vagyok túl derűlátó...

bocsi csak most jutottam gépközelbe
szpandi

Szpandi!
Jaj de jó végre téged is látni!
Ne légy negatív - ha visszaolvasol, látod hogy gizmixxx-ből dőlt a pesszimizmus, most meg csíkosat pisilt!
Ne add fel csajszi!

Küldök neked egy megtapadó babócára hasonlító (omlettet)

Kép
grillázs

grillázs,
köszi az omlettet :lol:
nem nagyon szeretnék már ezen agyalni, majd pénteken minden kiderül...
szpandi

feltétlenül gyere és várunk a hírekkel.
ne tűnj el ilyen hosszú időre :)
grillázs

Sziasztok!

A másik tesztet is megcsináltam, azon is ott van a csik :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Kép

Gizmixxx!!!

Ez szuper hír! SZUPER! SZUPER!!!
grillázs

Gizmixxx!

Ha hétfőn elmész a dokihoz és megcsinálják a vérvételt feltétlenül jelezd!

Apa mit szólt?
grillázs

Grillázs!

Köszönöm!!!!!!!!!!!
Annyira boldog vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

gizmixx,
akkor most már juhhhhéj!
pénteken remélem találkozunk!
szpandi

Nagyon helyes!
Egy kismaminak nagyon boldognak kell lennie!

Ugye megmondtam hogy no para!
grillázs

GIZMIXXX

GRATULÁLOK NEKTEK !!!
Kép

Kép

ANNYIRA ÖRÜLÖK !!! :lol: :lol:
l.andi

Szia andi!
Betervezted már a leletszerző körutat? Segítsünk?

Cseka
Mi volt a vérvételen? Nagyon aggódok ám!
grillázs

Sziasztok

Szia Grillázs!

Ott tartok, hogy hétfőn du-án bemegyek a körzetihez a beutalókért.
Kérdésem, így hirtelen talán kettő lenne.
A Jancsi KH-ba hol vannak a vérszopók? Esetleg a fszt-en segítenek majd, hogy merre vannak? (Remélem.) Szóval ezzel kapcsolatban. Kell ott a kartonozóba menni, vagy nincs is ott olyan. Oda a hormonos vérszívásra kell majd mennem.
A másik kérdésem, hogy a Mária utcába mikor van vérszívás? :D Mikor lehet menni. Oda nem kell reggel gondolom. Kell időpontot kérni?
Na, gondolom most már bánod, hogy megkérdezted, hogy mit nem tudok. Igazából semmit nem tudok. (De, azt, hogy szerény vagyok és okos.Azt igen) :D
l.andi

I.andi!

A Mária utcába voltam én is az esküvőm előtt egy nappal :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem fél kettőig voltak pénteken. Nekünk fejenkét 1500 Ft-ot kellett fizetni.
Az a lényeg, hogyha a délelőtti órákba mész minden OK lesz!!!
gizmixxx

Szia Gizmixxx !

még1x gratula nektek!

Lehet, hogy jobb lenne azért felhívnom őket?! Nem szeretnék árnyékra vetődni. :D
Most itt úgy átvariáltak mindent, hogy csak kapkodom a fejem. :shock:
Te a János KH-ban voltál? Ott, hogy műxik a dolog. Mármint a vérvétel?

Látod Grillázs itt felizgatott, azt jól itthagyott. :lol:
l.andi

Grillázs!!!
Hová lettél? Felrakom az útmunkást. És még hoztam erősítést, még egy melóst, hogy jobban menjen a munka. :lol:
Kép Kép
l.andi

Na, ennek a medvének nem sok hasznát veszem itt látom. Ez a munkának is hátatfordít. :?
l.andi

Sziasztok csajok!!

HÍR Az 5-ből kettő megtermékenyült szépen, hétfőn reggel kell telefonálni! És rendes IVF-lett. :-)
Ági28

Szia Manóka te ki voltál péntken?

Cseka mi volt a vérvételen??

Gizmixxxxxxxxxx gratttttttttttt
Ági28

Szia Ági !

Örülök a jó hírnek! :D
l.andi

Hát még én! Azt mondta a biológus, hogy a másik 3 is szép petike volt, de valami miatt nem akartak megtermékenyülni. De én nagyon bízom ebben a kettőben!!
Ági28

Ági

Helyes! Meglátod, hogy Ők ketten lesznek a befutók és akkor lesz neked szép: zebra csíkosod. :lol: Kép
l.andi

na megyek tévézni!! Puszika mindenkinek!
Ági28

Sziasztok csajok!

El sem hiszem, 1658,66 lett az oestradiolom! Hurrá! Úgy látom, ez a mai nap a jó hírek napja!!!

Gizmixxx annyira örülök, nagyon ügyes kislány vagy!!!!!!!! Gratulálok!!!

Ági! Neked is nagy-nagy gratula!!!!

Grillázs néni, Te hogy vagy? meggyógyultál?

Kép
cseka

Sziassztok!
Köszönöm a kedves fogadtatást, annyira jól esik. Most értünk haza egy családi összejövetelről (volt eszem-iszom) és degeszre ettem magam. Magam elé vettem a húsos tányért és egyből levettem 3-at, na meg egy kis salátát. Kettőt rögtön be is vágtam, a harmadikat hazahoztam, és egy őra múlva talán megeszem.
Történetünk röviden:"2002-ben felkerestünk egy nőgyógyászt mert majdnem 1 év eltelt és nem jött a baba. Kivizsgáltak bennünket és a páromnál kevés spermium, kevés mozog stb. Nálam azt mondta nincs semmi gond. Béres csepp÷c vitamin÷ginseng kapszula =az anyag alkalmas volt inszeminációra, igy végig csináltuk a 6 inszeminációt (szerintem feleslegesen). Majd a Dévai Intézetbe irányított, miszerint ott nagyon jó kezeben leszünk. Az első alkalommal olyan ideges voltam, hogy a punkció napján mire bekerültem a műtőbe szétpukkadtak, apánk úgy halászta össze a hsüregben. A második alkalommal már kettőtt kaptam vissza, dokink szerint küzdöttek nagyon,mert lejárt a 21 nap és megjött. Most a 3. lombikunk volt 6-ot szívtak le, és kettő megtermékenyült 2 meg ma indult be, a többi nem jó.
Már várom a hétfői napot, mi lesz az eredmény.
Az igazság, hogy 2003 . szepteberében voltunk először, s utána még mentünk egy párszor, de vagy leállítás volt vagy nem volt visszaültetés. Ha hiszitek, ha nem igy már összemosódik minden. Szóval nem volt eddig túl jó a statisztikánk!TB-szempontból a 3.lombik lesz.
Grillázs köszi ha beteszel a táblicskuba.
gizmixx
a csík az csík!!!!! :D

manoka
manoka71

Ági! A melleted lévő ágyon voltam .
Mindenki eltűnt?
Na jó akkor Én is megyek tv-t nézni. Azért pusszancs nektek

manoka
manoka71

Halihó!! Jaj, lányok, olyan jó ide felnézni! Csütörtök este jártam itt utoljára, és azóta mennyi jó hír lett!!! :D

Először is, Gixmixxx, annyira örülök! Gratulálok!

Ági, szorítok a két gömböcskének!!! Jól elkéstünk pénteken, kár, hogy csak pár szót tudtunk váltani. :( Most majdnem azt írtam, hogy majd legközelebb, de neeeem, neked nem lesz legközelebb!

Cseka, látom te is megkönnyebbültél, biztos nem lesz semmi baj!
Hétfőn reggel találkozunk, ugye?

Asszem nekem még tréningeznem kell még ezekre a reggeli UH-kra, csak hallgattam a számokat, és már félig kész volt a vizsgálat, amikor leesett, hogy hoppáá, figyelnem kellett volna a számokat. :lol: Szóval nemt'om, jól elszúrtam, annyira emlékszem csak, hogy ötösöket és nyolcasokat mondogatott, és megjegyezte, hogy nagyon egyenetlenül fejlődnek. Megemelte a szuriadagomat a duplájára, úgyhogy megyek is rögtön husitsütni, nehogy én is túlstimulálódjak...

Ja, még csak annyi, hogy az éjszakai brutál hőhullámaim talán elmúlnak, éjszaka már csak egyszer riadtam fel... Doki bácsi szerint ilyen tünetek csak minden 10. lánynál jelentkeznek. :D

Szép estét! :wink:
noczi

Cseka
Látod! Nagyon jó! Nagyon ügyike voltál. Ezt tényleg jól lenyomtad! :D

Manóka
Meglátod, majd most minden jóra fordul. :D Hétfőn, várjuk a híreket! :D

Szpandi
Tudom, hogy péntekig vársz még. Szeretném, ha tudnád, hogy mi nagyon drukkolunk neked a csíkosért. :D
Kép

Capuccino
Téged sem felejtettelek ám el! Hol vagy! Tessék jelentkezni, mert már a lábamon sem marad köröm. Mind lerágom. :D
l.andi

MANÓKA

Szia, szia! Hát én vagyok a csokis néni! (Nem a cukros bácsi!) Megismersz?

Kép
l.andi

Andi!
Honnan veszed ezeket a jó pofa ikonokat ? Annyira tetszik, Te csokis néni!!!

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: