A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gizmixx - ha az előző hozzászólásod a túlstimura vonatkozott, akkor inkább meg se láttam!
Te olyan vagy, akinek a kezébe nem szabad orvosi könyvet adni, mert az össze tünetet magadon véled felfedezni! Ne parázz már kiscsillag!
grillázs

a túlstimulálás a beültetés után 10.napon jött elő. és sok husival,fehérjeporral rendeződött,mert még időbe mentem a Dévaihoz.Ahogy beléptem hozzá,rögtön mondta,hogy tele van a hasam vízzel és terhes vagyok.

igazából az volt a bíztató,hogy van még lehetőségem,azért vágtam bele.

NEM LEHET FELADNI-ezt józan éssze tudja az ember,de valahol azért belül másképp van.Az a jó,hogy itt sok jó példa van az ember előtt,és sokat segít.
capuccino

Capuccino
Láttunk mi már itt elveszett embert, akiből szintén az dőlt, hogy ez most tuti nem sikerült, aztán mégis.
Ez az itt belül máshogy van szerintem azért normális esetekre vonatkozik, nem hormonnal agyontraktált nőkre. Én a helyedben nem hinnék a megérzéseimnek
grillázs

Vagy lehet, hogy van csak nem tudok róla??????????????

mire gondoltál gizmixx?
capuccino

Mik a tűnetek????
Mert a párom már egyszer kétszer modta, hogy nem lehet e túl vagyok stimuzva, mert nagyon fel vol fúlyodva a hasam? És azóta is folyamatosan úgy nézek ki mint egy négy hónapos terhes, egy nadrág sem jön rám így marad a szoknya :lol: :lol:
gizmixxx

Grillázs!

Még még még pozitívumot kérünk sokat. :D :D :D :D :D :D
gizmixxx

Gizmixx
Ha láttad a babavilágot az RTL-en, akkor ugyanezt mesélték a lányok, akiknek sikerült a lombikprogram. Az, hogy az ember felpuffad, megnő a pocakja, az természetes jelenség.
(nekem pl sima menstruáció előtt is megnő a pocakom)

Jó párod van... adja alád a lovat...
grillázs

ez a hormonok hatása is szerintem.
de lehet,hogy jól dolgoznak odabent :-) növesztenek valakit :lol:
capuccino

Gizmixx róka is volt már nem ?Nem Te írtad?teszt után volt :lol: :lol:
capuccino

Grillázs!

Nekem is a mesó előtt megnő a pocakom.

Igen láttam a Babavilágot.

A párom csak aggódik értem és sokkal pozítivabban áll a dolgokhoz sokszor mint én.

Jól le is szúrt amikor teszteltem a 10.napon. :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Capuccino: igen, volt szerdán, mos is van egy kis hányingerem.
De nekem bizonyíték kell, ami holnap meglesz :shock: :shock: :shock: :shock:
gizmixxx

gizmixxx - akkor neked nem csak a negatív dolgokat kellene kihallanod a dolgokból. Ne aggódj már annyit, az senkinek se használ!

Nem akarlak bántani, de a legtöbb hozzászólásodból a félelem sugárzik. Így nem szabad!

Kérsz egy viccet inkább?
grillázs

Kellenek is a + gondolkodású pasik.Sokat tudnak segíteni.

kérünk viccet.
capuccino

Grillázs!

Hát persze, hogy van bennem egy kis para, de ez természetes úgy gondolom.

Igen kérek szépen viccet!!!!!
gizmixxx

A nőgyógyász vizsgálat után csak egy pecsétet nyom a fiatalasszony hasára, s nem szól semmit.
- Mit jelent ez, nem tudom kiolvasni, olyan aprók a betűk.
- Ne kérdezzen asszonyom! Majd meglátja, ha kell !
Három hónap múlva otthon ismét megvizsgálja az asszonyka a növekvő pecsétet és
ki tudja betűzni:
"Jelentkezzen orvosánál, Ön bizonyára terhes"
grillázs

Na, ez még témába vágóra is sikerült :)
grillázs

:lol: : :lol: :lol:
nagyon klassz.
Be kellene vezetni :lol:
capuccino

Ez jó volt :D :D :D :D
gizmixxx

Szóval lányok! Dévisz odaütötte nektek is azt a pecsétet, csak még telt el a megfelelő idő és még nem látszik az írás :)
grillázs

tényleg kicsi betűkkel van :lol:
capuccino

köszönjük grillázs a + kisugárzásodat és a vicceket.
capuccino

Mondtam én, hogy én még ráérek, várakozó állásponton vagyok, van energiám drukkolni nektek. Majd ha én is belekezdek, akkor majd kamatostul kérem vissza a bíztatást :mrgreen:
grillázs

grillázs Te hol tartasz?

mikor drukkoljunk?
capuccino

capuccino
én 4-5 hónap múlva kezdhetek csak - szóval várakozó állásponton :)
grillázs

Grillázs!

Te még a kivizsgálásoknál tartasz nem??????
gizmixxx

addigra ti már pocakosok lesztek (szóval akkor meg azért nem drukkolhattok, mert akkor magatokra kell vigyáznotok)
grillázs

hamar elfog repülni.addigra már profi leszel inj,altatás,hiperstimuból.ez utóbbi csak elméleti síkon gondoltam.
capuccino

pocakunk van most is :lol: :lol: :lol: :lol:
legalábbis nekem.
csak nem úgy gömbölyödik :D
capuccino

Vagy csak te gondolod azt, hogy nem úgy gömbölyödik :)

Most lépek

gizmixxx
Mókacukrot bevenni és ha Szpandiról tudsz valamit kérlek feltétlenül írd meg!
grillázs

megyek én is.

gizmixx,szpandi csíkos tesztelést nektek

sziasztok
capuccino

Kép Sziasztok Lányok!

De jól jártam, most már mindenki elment?!

Azért elmondom, hogy mi volt ma Dévisznél.
Szóval 12:30 volt a mi időpontunk. Öregem amikor beléptünk az ajtón nem hittem a szememnek. :shock: Mint a Blahán a metróban. :? Ezer ember, és mind előttünk. :( Érdeklődtem gyorsan a pultnál, hogy kb. mennyi lehet a csúszás. Félve mondta a nővérke, hogy kb 2 óra. :oops:
Így felmentem az Ágihoz (apácska kiköltözött az autóba) és Ágival, + a szobatársával traccsoltunk egy nagyot. Áginak ahogy már írtátok is, 5 petikét szívtak le. Jó kedvű volt (biztos mert én ott voltam). Kb. 3 óra felé amikor mi bejutottunk, akkor még Ági a váróban ült, és lehet, hogy még mindíg ott van, mivel nagyon sokan voltak tényleg.
Nálam a helyzet: nem mondta, hogy most már gondolkozzak inkább a nyugdíjas éveimen. Azt mondta meglepődve az évjárattal kapcsolatos kérdésemre, hogy most pl. 2 kismama van 46 év felett nála. Így nyugizzak. Kaptam sok beutalót, hogy beszerezzem a leleteket. Köv. randi: márc. 02.

Hú, bocsánat, ez jó hosszúra sikeredett.
l.andi

Én is lépek, sok csíkot kívánok és szurkoljatok nekem is léci a 4000 alatti számért...

Addig is megyek fehérjeport venni...

Puszi mindenkinek

:lol:

Kép
cseka

Andi!

Szurkolunk Neked is nagyon!!! Ha Dévisz ezt mondta, akkor így lesz és kész!!!

:D

Kép
cseka

Cseka

Aranyos vagy, köszönöm.
Ahogy már mások is mondták, szerintem is próbáld meg még ezt a port is. Azzal már biztos, hogy 4ezer alatt lesz az eredményed.
Én is szorítok neked!!!
Puszi
l.andi

Köszi, igyekszem helyrerázni magam!!!

Ezer puszi mindenkinek!!!

Kép
cseka

L.Andi!
Na látod! Ez a sárga köves út első kockája!

Cseka!
Hajrá!
grillázs

Sziasztok!

Hát velem nem igazán történik semmi, de tényleg. És miután jól felvetettem a topiktalis témát jól el is tűntem :). Persze ahogy látom már szinte mindenki összefutott mindenkivel Dévainál.

Nekem sajnos azért kell áprilisig várnom, mert 2 beülti közt itt is 3 hónapnak kell eltelnie, ha azt akarom, hogy a tb támogassa. Itt is fizetni kell a stimut, az AHA-t és a beültit (ezek együtt kb 160e), plusz a gyógyszereket szóval ez is egy vagyon. Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy hányan maradnak meg felolvasztás után (most 6-an vannak a fagyiban).

Cseka tényleg ne pánikolj Dévai mindenkire a frászt hozza.
kispinty

Kispinty!
Én eddig úgy tudtam, hogy a fagyibabák nem számítanak bele az öt lombikpróbálkozásba. Rosszul tudtam?
grillázs

I.Andi!

Akkor neked is elindult a dolog. Március 2-ig hamar el fog telni az idő, mert a leletek elintézése megkönnyiti majd :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem AIDS -stb leletre 3 hetet kellett várnom.
gizmixxx

Sziasztok csajok!!

Itthon vagxyok, fáj a hasam, de azért megmaradok!! Ma jó kis felfordulás volt, 8 műtét, és du vagy 6 transzfer. Gondolhatjátok!

Ja és megismertem Noczit, és Andit is!!

Andi fincsi volt a csoki köszike!! :-)
Ági28

Ági!
Nagyon örültünk az öt petikének!
Én meg külön örülök, hogy jól vagy!
Hallottuk, hogy nagy volt a forgalom.
grillázs

Igen látom, de a ti kezetek sem pihent, alíg győztem visszaolvasni.

Ja Dévai most kérdezte tőlem a progiszurit, mondtam,hogy nem írt, erre közölte, hogy akkor majd a következőnél. De én figyelmeztettem,hogy nem lesz következő!

Igazad van Andi miattd volt jó a kedvem!

A Mária utcában csak két hét az Aids teszt.
Ági28

Hír TV vasárnap este:

Kontraszt
Nem maszatolás?

A műsor általános ismertetője>>

Adások:
2007. február 11., vasárnap 20.05, 23.00
2007. február 12. hétfő, 9.05

Nem maszatolás?
Mindenki hibázott, de senki sem felelős a Gönczöl-bizottság jelentése szerint. Okok, előzmények, összefüggések, de mi tanulság mindebből? Egy esemény, két bizottság, két eredmény? A stúdióban: Morvai Krisztina a civil vizsgálóbizottság társelnöke, és Györgyi Kálmán a Gönczöl bizottság tagja.

Kérdezze meg kezelőorvosát?
Miért tiltakoznak a háziorvosok? Miért mondják hogy a csőd szélére jutottak, amikor a minisztérium szerint több pénzt kapnak mint eddig? Gyakorlati problémák az alapellátásban Lux Balázs háziorvossal.

Esélyegyenlőség?
A tervek szerint 5 helyett 2 lombikbébi kezelést támogatna az Egészségügyi Minisztérium. Évente egy falunyi gyermek eshet áldozatául a finanszírozásnak? 2000 ezer gyerek születése kerül annyiba, mint két kilométer autópálya megépítése. Tényleg nem éri meg? A stúdióban: Dévai István, a Dévai Intézet főigazgató főorvosa.

Kontraszt, vasárnap este 8-tól Erdős Miklóssal.
szikra

Ági
Dévisz nem volt humoránál (vagy magánál) amikor ezt mondta.
Nem derítettétek ki a hírTv-s anyagot?
A tv honlapján nincs info róla még mindig...
grillázs

Ó szegény nagyon fáradt volt. Elnézem neki, bár mérges vagyok,hogy nem a stimu elején jutott eszébe!
Ági28

de jó hogy mire kiírtam, kiderült :)
grillázs

na menek pihenni! Pussz mindenkinek!!

Cseka te meg ne izgulj, minden rendben lesz!! Hús-hús-hús-és hús!!

Pussz
Ági28

Sziasztok lányok!
Én is dévais vagyok már egy ideje, és ma volt a punkcióm . Nagyon régen olvasom a topicot, és figyelemmel kísérem mindannyiótok sorsát. Ma tényleg bolondok háza volt, az intézetben bő 3 éve járok oda de ilyen rohamot még nem láttam.
A hűsevésről annyit, hogy az egyik lánynak azt mondta a dokink, hogy ha 4000 alatt lesz az oestradiol akkor megcsinálja a műtétet,ma ott volt a punkción, ugyanis 3960 körül volt az értéke. Elmondása szerint legalább 4 liter folyadékot ivott és húst hússal evett.
Úgyhogy hajrá Cseka!!!

manoka
manoka71

Szia manoka!
Remélem gyakrabban látunk majd itt!
Írtad, hogy három éve vagy Dévais. Mióta próbálkoztok?
Ez az első lombikod?
Ha megírod, akkor beleszerkesztelek a mi kis táblázatunkba :)
Remélem jól vagy így punkció után. Ha ma volt a punkciód, találkozhattál Ágival meg a lányokkal.
Üdvözlünk körünkben.
Hány petikét sikerült nyerni?
grillázs

Manoka!

Üdv a fedélzeten!!!!!!!!!!!!!
3 éve jársz Dévaihoz?????????????
Hanyadik lombik??????
Grillázs!

Te dolgozol??????????
gizmixxx

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: