2003.01.01 11:01
2003.01.01 15:07
2003.01.01 21:50
2003.01.01 21:51
2003.01.01 22:15
2003.01.02 12:56



2003.01.02 16:35
2003.01.02 18:00
2003.01.02 18:57
2003.01.02 20:00
2003.01.02 21:12
2003.01.02 22:35
2003.01.02 22:41
2003.01.02 22:47
2003.01.03 09:33



2003.01.03 16:03
2003.01.03 16:06
2003.01.03 17:00
bár mennyiséget nem tudok írni, egy tipp neked, ha ki akarod próbálni. Ha nagyon leveses lesz a töltelék, mert az még velem is elõ szokott fordulni, akkor tegyél bele annyi zsemlemorzsát, ami felszívja a vizet. Az állagának olyannak kell lennie, hogyha leteszed ne folyon szét.
elõmelegített sütõbe tedd a húsokat!


2003.01.03 17:06



2003.01.03 17:10



2003.01.03 17:12



2003.01.04 18:47
2003.01.04 21:46
2003.01.05 00:11
2003.01.05 00:50
A van otthon több sajt akkor szoktam ilyet csinálni. A sajtból hasábokat vágok és körbe belenyomkodom a tészta szélébe. Nagyon nagyon finom. 2003.01.05 19:47
2003.01.05 22:15
De mi az a görhöny???????????? Leírod? 2003.01.05 22:21
De ki fogom próbálni a héten valamelyik este
viszont a szendvicstúrót sehol sem láttam 



2003.01.06 09:47
2003.01.06 12:39
2003.01.06 14:38
2003.01.06 14:49
(és diétás, koleszterin és zsírmentes
) 


2003.01.06 17:56
A krumplira bármilyan gyorsan sülõ húst rá lehet dobni: csirke, pulyka, de lehet sonka!, kolbász is. Sok fokhagyma, és kész lecsó rá (én a nyáron elrakottat öntöm rá) Ezt a sort lehet még folytatni is, de le is lehet zárni egy kis (füstölt) sajttal. Ez is nagyon finom, de a lecsót nem szabad eltúlozni, mert akkor leves lesz az egészbõl. 2003.01.06 18:44



2003.01.06 22:30
2003.01.06 23:25
2003.01.07 12:42

