A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Még valami: ha van itt olyan kismama, aki június után szül a Szent Imrében (tehát érinti az új törvény), ahol fogadott orvosa van (és körzetileg nem oda tartozik), legyen kedves, írjon itt nekem!
Arra kérném, írja meg az orvosa nevét, mert nem értem, hogy van az, hogy valaki az átalakítás miatt ott már nem fogad új kismamát, más pedig igen.
Köszi előre is!

Kép
Kép
irina

ÓÓÓ, Indi, Macs, de kár, hogy nem jöttök! :( Csúnya, gonosz időjárás!!!! :evil: :evil: :evil:

Nálunk már elállt az eső!

Fibi, ugye te jösz, mindenképp? Már sütöm a palacsintát!

Szrek, Barbi???

ruz
ruzicsky

Irina,

én augusztusban fogok szülni, nem vagyok körzetes, a dokim: Dr.Szőnyi István. Én sem értem , hogy működik, de jövő héten megyek hozzá megint, akkor még egyszer rákérdezek.

Fibi, Ruzi,
nektek, meg aki még ott lesz, nagyon jó talit! :D
macskanyu

Macs

Nektek meg jó utat! :)

ruz
ruzicsky

Fibi, pedig már aszittem, hogy szülő-boxok vannak, friss szénával :lol:

és bár Zuzit kérdezted, sztem vajúdó olajat külön nem érdemes venni. ha a Gabi lesz a szülésznőd, ő úgyis ad. egyébként meg a gátmasszázsolaj is megteszi. a Bába válaszolban is csak egy kicsit "izgatóbb", töményebb és nehezebb illatúvá kavarják, sok jázminnal, ylang-ylanggal meg rózsával :wink:
a dokim majdnem kidőlt az én vajúdó olajamtól, aszitte kámfor van benne :D pedig a recept szerint csinátam :wink:
mindegy, a lényeg, hogy a logikája szerint az egy egyszerű bázisolaj (pl mandula) erotizáló, serkentő, vérbőséget okozó illóolajokkal kombinálva, és egyáltalán nem kell sok belőle, viszont a fene tudja, hogy később fel tudod/akarod-e majd használni. Bár, Johiék példája szerint vannak alternatívák :wink: :D

Barbi, mindenképp! :)

Nukada, hogy érted, hogy "érzéketlen"? idővel, ha még nagyobb lesz a baba, még sokkal több mozgást fogsz felül is érezni, és bizony erősebbeket is! :wink: a popsiját meg csak nyugodtan simogasd, biztos jól esik neki :D

Sáfrány, 1-2 napja pont ezekről a dokikról érdeklődött Uxi, mondjuk ő már nagyobb pocakkal, de sajnos se BZS, se BB nem vállalta. Szóval ha érdekel a két doki, nagyon gyorsan keresd meg őket! mindkettő nagyon jó orvos és jófej is, mindkettőre illenek az általad írt fiatal, empatikus, partnerként kezelő jelzők.
BZS-nél kicsit (jóval) magasabb a tarifa, meg rengeteg a páciens, ezért órákat csúszik a rendelés, ami azért egy második babánál már szempont lehet, ha az ember nár nem ér rá annyit várakozni. de BB semmivel sem rosszabb doki, sőt, ő BZS teljhatalmú helyettese, tehát maximálisan megbíznak egymásban is. a lényeg, hogy mihamarabb vedd fel velük a kapcsolatot!

votiv 8)
votiv

Irina, nincs mit. Valószínű dokija válogatja, hogy ki mit mond a pácienseinek, és közöttük is van, aki jobban tart az átalakítástól, és van aki meg lazán áll hozzá, hogy úgyis megoldják házon belül, hogy legyenek kiskapuk.
A "legrosszabb", ami történhet, hogy választott dokinál szülsz nem kerületiként, és a szülésed 30%-át kifozettetik Veled, ami kb 20-30 ezer forintot jelent normál (nem császáros) szülésnél.
Persze van akinek ez az összeg is gondot jelent, de ha már vagyunk olyan jó helyzetben, hogy választott dokinál/kórházban szeretnénk szülni, akkor ezt bele lehet kalkulálni még a szülésre félretett összegbe.
Aztán az is lehet, hogy megint csak nem lesz az egész átalakításból semmi, vagy épp annyit csúszik, hogy addigra Te is szépen megszülsz.
Szóval ne aggódj előre túl sokat emiatt! A legfontosabb most, hogy találj egy jó dokit, akiben maximálisan megbízhatsz, és a többi majd kialakul magától.

votiv 8)
votiv

Ezt még tegnap este írtam, csak nem tudtam elkűldeni, mert szarakodott a babanet :( Most meg még megyek visszaolvasni....

Sziasztok,

Zuzmo,
Biztos nehéz lehet és soxor kiborúl a bili. De azért van egy dolog,amitől nagyon boldog anyuka vagy . Ez a gyermekeid mosolya :) És ezzel az érzéssel ajándékoznak meg babócáid. És tessék erre gondolni :) Azért fáradozunk és borulunk ki, hogy később könnyes szemekkel boldogan nézzünk Rájuk. Én tudom hogy Te a világ egyik legjobb anyukája vagy és mindent jól csinálsz - a lehető legjobban :)

Irina,
Votivnak igaza van. Az ideiglenes átjelentkezés megoldás lehetne. Én megadhatom a dokim elérhetőségét, ha gondolod, és megkérdezheted hogy vállal e. De hozzáteszem a dokimnak van egy "érdekes stílusa", ami vagy bejön vagy nem. Nekünk bejöt, igaz Votiv, igaz Deni? ;)

UXI,
nagyon örülök, hogy sikerűlt találnod dokit :)

Vica,
Boldog 10 éveset! :) És köszönöm a vonalzós tippeket, mert Te is sokat segítettél :) Én kicsit analfabéta vagyok az ilyen dolgokban
:oops: Ja, és Máténak drukk a fogacskákhoz :)

Ruz,
Vizsgákhoz megy a drukk. Menni fog, mert ügyes vagy! :)

Lindi,
Bajnabás és Gréti írtó édesek lehetnek :) Pisilős sztori :lol:
Nem semmi hogy már lement a 14,5 kiló :shock: Ügyes vagy és nagyon jól nézel ki - láttam a képen :)

Ma nagyon mérges lettem kint a játszótéren. Orsi motorozott és egyszer csak odarohan hozzá egy kisgyerek és úgy meglöki a lányomat, hogy csak na :( Az nem is lenne baj, mert igazán akkor lettem mérges, amikor a 10 méterre álló anyuka egy szót sem szólt a kisfiának, hogy nem lenne ezt szabad, kisfiam. Aztán kicsit később O. kölcsönadta a motorját egy másik gyereknek és gyalogolt. Erre jön ugyanaz a kisfiú kismotorral és szándékosan nekimegy Orsinak..... Anyuka megint csak nem szólt rá , csak nézte távolrol :shock: Komolyan mondom, ilyan bunkó anyukával még nem találkoztam :? Összesen csak három gyerek volt kint ,rajtunk kívűl, és az anyuka nem bírta kordában tartani. Akkor mi lenne, ha sokan kisgyerek lenne kint ?! Eldöntöttem, hogy legközelebb beszólok az anyukának, figyeljen már egy kicsit oda!

Indi,
ég a pofámon a bőr :oops: :oops: :oops: Ma megint eszembe jutott hogy itt van nálam egy könyved. A gépnarancs, tudod. Már múltkor oda akartam adni, csak elfelejtettem :( Bocsi.

Ancsi,
Lencsének használ a szemcsepp??

Rylie,
Szegény Kamilla :cry: Remélem mihamarabb kiderűl mitől lázas és tudják végre orvosolni. +++++++++++!

Kérdés:
Valaki mondta, hogy megvan a "zene ovi" cdje. Akinek megvan, kölcsönadná vagy átírná nekünk? Orsi folyton a báránykámot akarja hallgatni. Az egyszervolt.hu -n szoktam neki bekapcsolni.
Köszi

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ruzi,
igeeeeen, mindjárt indulunk :) kocsival megyünk az esetleges esö miatt. még a teszkoba be kell rohannom, fél 12-nél elöbb nem érünk oda, remélem nem baj :oops:
Jönnek Szrekucék is, sms-ben ledumáltuk :)
fibi

Fibi

Oksi. :P :P Nem baj, jöttök, amikor jöttök, már nagyon várunk, Szrekucékat is! :)

Vica

Nem gondoltad meg magad? Nem jösz mégis? Hozd a párodat is! :)

ruz
ruzicsky

Nagyon köszönöm az infókat. Ezek szerint Bardóczy dokiról le kell mondanom, férjem is, én is bölcsész :roll: Átlagos tarifánál többet sajna nem tudunk kinyögni :(

Ha nem tudok BB-hoz bejutni (elérhetőségek már megvannak :) ) tudnátok ajánlani esetleg kevésbé népszerű, de azért korrekt és jó doki(ka)t? Hogy legyen B terv is :)

Köszi, és jó talit nektek a bánatos idő ellenére is!

KépKép
KépKép
safrany

Lindi!
adatok frissítva. (BB ü???)
akartam kérdezni, hogy te végig szedted a vitaminjaidat? mert BZS megkérdezte tőlem kb. 5-6. hóban, hogy "mekkora babát akar növeszteni?" :D, há mondom normált. erre azt mondta, hogy akkor nem kell sok vitamint szedni már ilyenkor, elég az első 3 hóban.

Tinu!
azért nem, mert csak párat lapoztam vissza, nem volt időm bogarászni, bocs. viszont esetleg ha adnál meg adatot, akkor be tudnám írni :D, így fejből nem megy.

Monisa!
itt valami nem stimmel! te 73-as vagy és 34, én meg 74-es és 25??? nem számoltad el magad? :D

Votiv!
várható szülési időket nem írnék be, úgyis ott a vonalzó. viszont egy névtippet beírtam. vagy nem kellett vón?
BB-nél mennyi a terhesgondozás? kíváncsi lennék ezek után :)

Sáfrány!
attól függ, hogy milyen idős vagy, azaz mikorra esik a terhességed. a nyár-ősz ugye full szezon szülésileg, meg az is számít, hogy mielőbb felkeresd a dokit. a MOM Parkban van egy Medimom nevű "centrum", itt rendel.

Fibi!
esetleg írd be a házatok hirdetésébe, hogy Szadán sokkal jobb az időjárás. ugyanis itt zuhog :(. ilyenkor jó lenne arra felé lakni, ahol nem, de hát nem vagyok költöző madár.

Lencsének az izémicsodáján semmit nem látok (férjem azt mondja, hogy ő jól látja, hogy mi a gond, de ugye... :) ), viszont nem nagyon engedi, hogy cseppentsem, úgyhogy hétfőn megyünk a dokihoz vissza.
Szerdán is SZTK lesz a program, mert a szemem vacakol egy ideje, és berezeltem, mert anyu glaukomás, nekem is kellene méretnem 2 évente, és most elmaradt az utóbbi időben...

GYEREKSZÁJ:
néha férjemmel azt mondjuk csodálkozásunkban viccesen, hogy "apáááám!". tegnap Lencse bebújt a mosógép és a kád közé (ahol eddig paraván volt), és meglátta, hogy ott bizergélni való csaptelep van. na erre több se kellett neki, "apááááááám" felkiáltással díjazta. férjem volt csak itthon, de majd besz...t a röhögéstől.
ancsipancsi

Sáfrány!
BZS-nél legutolsó infoim szerint 10eFt a terhesgondozás, amiben nincs benne az UH, de azt a kórházban is lehet ingyen csináltatni.
ancsipancsi

Ancsi

Ez a csapos sztori nagyon cuki! :) én is kifeküdtem volna.

De ma olvastam ezt a dumát, ami nagyon tetszett:

"Az elv olyan, mint a fing, tartja az ember ameddig bírja" :lol: :lol: :lol:

Mása

Köszi a drukkot. :) Játszótér. :evil:

ruz
ruzicsky

Ancsipancsi, igen, nekem is ezt mondták, meg hogy 80 a szülés nála. Ez nekünk már sok. Szülésem október elejére esik amúgy. Nem ismersz esetleg másik megbízható, jó fej dokit, aki kevésbé felkapott?

KépKép
KépKép
safrany

Sáfrány!
én már semmiben nem vagyok biztos, de legjobb tudomásom szerint BZS nem mondja meg előre, hogy mennyit kér a szülésért. (hacsak nem változott azóta, mióta én szültem) a váróban több csaj is beszélgetett, és 2005-ben 50-60-akat adtak, sőt, volt aki csak 40-et. más dokit nem ismerek, én hozzá jártam, nekem nagyon bevált. utána szabin volt, mikor szültem, így BB-nél szültem császárral.
ancsipancsi

Köszi, Ancsi! Akkor nem mondok le róla teljesen, még férjjel meg kell beszélni. Bocs, hogy egyfolytában itt alkalmatlankodok, :oops: be vagyok sózva rendesen. :lol:

KépKép
KépKép
safrany

Votiv:
Nem úgy érzéketeln, hogy a bébit nem érzem, őt érzem, néha már túlságosan is... :lol: Inkább a bőröm, mintha el lenne zsibbadva és nem tudom, hogy ez normááááális, vagy sem?!?!?
Amúgy köszi a homeos tanácsokat, ma megyünk a patikába és beszerzem azokat a bogyókat is, amiket a Jutka (szül.nő) mondott, meg a málnalevél teát.

Szegény Apukánk már 3 napja próbál orvoshoz menni, rendelés előtt fél órával volt már 27. és 24.!!!! :evil: (Uramboccsá) A sok nyugdíjas ott ücsörög. 4-től rendel a dokija és volt, aki már 1-kor becsücsült. Ráadásul a dokinéni olyan, hogy a köhögés, hörgőgyulladás, hátfájás ellenére még 1x sem mondta neki, hogy ne cigizzen. Na, ezért veszem inkább én kezelésbe a Zuramat!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
nukada

Ancsi:
Milyen kritériumoknak kell megfelelni, hogy az ember lánya felkerülhessen a táblára? Csak a "nagy öregeknek" van, vagy ilyen csíra is, mint én? :) Mármint ezt nem a korra értettem, hanem a bneten eltöltött időre... :lol: :lol: :lol:

Kép
nukada

Kedves Csíra! :D öööö, bocs Nukada!
habár nem vagyok mai csirke, így a memóriám se 1 gigabájtos, viszont sztem fenn vagy, csak nagyon hiányos adatokkal. naná, hogy bárki felkerülhet, aki topicosnak vallja magát. aki meg csak érdeklődni jön, és szól, hogy csak ez időre lesz itt (1-2 hét), azt nem teszem be, hogy ne legyen túl nagy a tábla. na, úgyhogy majd adj meg adatokat pirivben.

most már mindenkitől priben légyszi az adatokat, mert elfelejtem esetleg frissíteni, ha ide írjátok. (+ most úgyis elutazunk)

Fibi!
bár minden ilyen simán menne. most itt se esik az eső :]
ancsipancsi

Ancsi:
NAGY-NAGY BOCSÁNAT!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Amikor először feltetted, akkor néztem és akkor még nem voltam rajta... :oops: :oops: :oops:
Legközelebb először megnézem(gondolkodom) és csak utána pofázom! Még 1x bocsi és köszi, hogy rajta vagyok!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
nukada

Nukada!
remélem vetted a lapot, hogy vicceltem. miféle bocsánat? :) később kerültél rá, és majd még kiegészítem alkalom adtán.
ancsipancsi

Csajok Ruznál :) JÓ TALIZÁST NEKTEK!!! :D

Tegnap nekünk is nagyon jó dolgunk volt, itt voltak Vicáék a cukor Máté babával és nem bírom ki, hogy ne rakjam fel (bocs Vica :D ), olyan édesek:
Kép

Vica :) Gratula a 10 évhez!! :D Remélem lesz még sokszor ennyi! :wink: Máténak meg sok +++++ a fogakhoz!

Votiv :) Klassz, hogy kaptál cipőt! :D Fogad hogy van?

Rylie :) Kamilla hogy van? Javul már?

Ancsi :) apáááám :lol: :lol: hova utaztok?

Fibi :) Gondoltam ám Rátok a szülésznő miatt! örülök, hogy ilyen szimpi volt mindkettőtöknek! :D

Barbi :) Hú, Angi nagyon rákapcsolt, gratula a lépcsőzéshez! :D

Mása :) játszótéri lökdösés :evil: az ilyen anyukának sztem nyugodtan szóljál! Oriska hogy viselte, ijedt meg?

Kép
Kép
denizsa

Nukada :) Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy párodnak bulást!!! Ha köhög is, akkor nagyon jó a lándzsás utifű szirup is, ez nem homeós cucc, hanem gyógynövényes tinktúra, de párod se nem terhes, se nem szoptat, szóval nyugodtan kipróbálhatja :wink:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok, :D
hazajöttünk Balcsiról, ahol jó volt, de itthon se rossz. Majd valamikor írok, olvasást végképp nem ígérek, sok a dolog, kevés a 24 h.
Valaki egy summa summárum kis heti színest össze tudna vágni? :wink:
neet
neet

Hétfőn mennünk kell a Heim Pálba baci tenyésztésre és kivizsgálásra, mert a mostani vizelet eredménye rosszabb lett Kamillának mint a legutóbbi novemberi fertőzésnél. :( És azt mondta a doki, hogy most nem is ad addig semmilyen antibigyót amig nem tudjuk meg, hogy milyen bacival állunk szemben!
Szerencsére Kamilla jó közérzetű a láz ellenére és ezért nem utalt be minket hétvégére a H-ba :shock: ...Viszont egy kis megfázás is bejátszik, mert folyik már az orra és azért öklendezik mert visszafolyik a lé a torkába :(

Lindi Ti is a Heim P-be voltatok ugye tenyésztésen? Mit csinálnak ott a deddel????? :roll: Mennyire kínozzák meg?
Majdnem bőgtem amikor mondta a doki a kórházat :cry:

Na ennyire futotta mert felébredt a ded.
Ja, Nukada köszi az ikejás segítséget de Öcsémet nem hozta lázba :?

Rylie
rylie

Szia Neet! Én olvasok vigyelmetlenül, vagy tényleg nem mesélted, hgoy Balcsizni fogtok? Akárhogy is, volt, remélem, midnen klassz volt! Szezonon kívüli Balatont szretem :)

Tinu babája eszeget - és Tinu már nem is parázik, ugye? :wink:
Votivnak új haja és cipője van, és mingyá' megy bálozni :)
Kamilla lázas, Angi már lépcsőzik, Ruzéknál most van egy tali épp, Lencsi baját majd Ancsi elmeséli, mert az kényes ügy.
És igenis lapozz egy kicsit vissza, mert Lindi rakott fel tündéri képeket!!!

Msot ennyi röviden, száz oldalt írtunk, úgyhgoy van még mit mesélni :)

indianyo

http://www.menjunkenni.hu/
Feb 22-én torkos csütörtök keretén belül egy csomó étteremben 50%-osan lehet kajálni
nézzétek meg!

Mása: játszótér :o

mégsealudtvissza
el
R
rylie

Indim,
passz, hirtelen felindulásból elkövetett balcsizás volt. :D Anyukám és ő anyukája lakozik arrafelé, akik igen ritkán láthatnak minket, de akkor napokig. :D Mondanom se kell, h a hattyúk Eszter tenyeréből ettek (majdnem :D ) és majdnem fogott halat is és és és édes volt nagyon.
És ha minden igaz, ma voltunk utoljára kötözésen a sebészeten, ujjacska új bőrt növesztget. :)
Összefoglaló 1.0-t köszi!! :)
És jó, a színes oldalakat visszanézem. :)
neet
neet

Rylie :) Hát ezek nagyon nem jó hírek :( :( :( Drukkhegyek és sok +++++++++ Nektek és gyógyuljon meg mielőbb Kamilla!!

Neet :) Jaj, de jó, hogy Eszti ujja ilyen szépen javul! :D :D Balcsi tényleg király lehetett, és most már tudom, honnan van a nagylány hajó- és halrajongása :lol:
denizsa

Neet!
én már aggódtam, aminek többször hangot is adtam! (még Verának is írtam) majd nézd meg a táblát, és j. héten írjál bele adatokat nekem:

ancsipancsi

mégiselaludt :)

Eszter nem félt a hattyúktól?? Bátor! Szép ámde gonosz madarak azok és baromi ronda hangjuk van - semmi sem tökéletes ezen a földön :)

Votiv: írtam a malckádra mélt!
És én is szeretnék könyvet, csak épp mikor és hogyan-hol tudnám átvenni aztán??????????? :roll:

Ancsi: ++++ Lencsinek is, hogy ne legyen komoly baja a nunival!

Palacsinta nyami! Lehet hogy ma én is csinálok...meg borsófőzikét mert Kamilla ráadásul nem is igen akar enni :? úgy kell mindent belediktálni pedig muszáj lenne, hogy a lázcsillapítók ne kezdjék ki már nagyon a pociját :roll:

Lépcsőző Angi! :o szerencsére lakáson belül nincs lépcső, de a 4. lakunk - jó móka feljönni ha lépcsőzni akar a ded...derekad hogy bírja?

Rylie
rylie

Ancsi,
édes vagy, de rossz pénz nem vész el. :lol: És este igyekszem jönni és felzárkózni. :mrgreen:

Rájli,
nemcsak, h nem félt, de még éjjel is arra ébredtem, h hangosan nevet: HATTYÚ!!! :lol: ÁLMÁBAN!%!
neet
neet

Eszti milyen édes :D :D

Sáfrány, én úgy hallottam, az első terhesgondozási ip. egy huszas BZS-nél. de lehet, hogy csak tervezte? :roll: bár, mintha azóta lett volna már, akinek az asszisztense is megerősítette ezt telefonba...

ha BB nem vállal, utána sztem Barna Pétert próbáld meg, a paramétereid stimmelnek nála is :wink:

Deni, aranyos vagy, foghelyem már sokkal jobban van, de azért még előfordul, hogy vérzik, ha figyelmetlen vagyok vagy kapkodok evésnél vagy fogmosásnál :?

Rylie, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly! kórház :x

Ancsi, tök jó a tábla, és nagyon köszi! A névvel most nagyon hadilábon állok, ma a barátnőm próbált lebeszélni, mert nálunk a belvárosban a játszótéren nyolc kislány fordul meg minima, ha vki Lilit kiált :(
de ha lenne elég akaraterőm, és tojnék rá, ki mit mond, és csak az számítana, hogy nekem mi tetszik, akkor nem tágítanék :lol: meglátjuk. de az nem baj, hogy beírtad! :D

utolsó ruhapróbám megvolt, ááálomszééép :D pont akkor voltam próbán, mikor a Korcsmáros Nóra (az Operabál háziasszonya) :twisted: és bár ő egy nádszál és igazán szépséges hölgy, azért az új ruhában nekem se kellett szégyenkeznem mellette :wink:

votiv 8)
votiv

Máté édes!!!!!!!!!

Sáfrány és más 6 10 hetes várandós kismamák!!! Nehogy feladjátok a dokikeresést, még időben vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Bálint Balázs állítólag tiszta apjafia, és az én dokim az apukája, Bálint Sándor. Nála klasszabb dokit el sem tudok képzelni, és én is 10 hetesen könyörögtem be magam hozzá, pedig ő állítólag egyáltalán nem vállal újakat!!!! Úghyogy hajrá!!!!!!!! Fel kell hívni vagy a kórházat, vagy a magánrendelőt, és elkérni a mobilszámot, és könyörögni, hogy a természetes szülés így meg úgy!!!!!!! :wink: BB rendelőjének száma:386-07-00. Szerdán rendel! Sok szerencsét!!!!

Jó talizást a talizóknak!
És akik nem taliznak:

Két ember kimegy a vasútállomásra nagy bőröndöket cipelve. Mivel korán kiérnek betérnek a "restibe" és bevernek 1-2-4-8 sört és szépen berúgnak. Egyszer csak azt látják, hogy a várt vonat nem begurul az állomásra, hanem szépen lassan kezdi elhagyni azt. Mire a két pali felugrik, kapkodva összefogják a bőröndöket és elkezdenek a vonat után rohanni. Az egyiknek sikerül felugrani, de a másik lemarad. Amelyik lemaradt elkezdi a fejét vakarni és vele egyszerre röhögni. Az esetet látta egy vasutas is, aki oda megy hozzá és megkérdi:
- Miért nevet uram hiszen lekéste a vonatot?
- Ez igaz hogy én lekéstem, de a sógorom csak kikísért

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Rylie :) borsót még passzírozod Kamillának? Micsoda vacak vírus vagy baci :(

Zuz :) Látom, jó a kedved! mákteát itattál a kölkekkel? :wink:

indianyo

Indi!
Sőt mindkettő ébren van :D Élvezem az anyaságot :lol: :lol: :lol: Na jó, meg Zsanci volt itt, és feldobta a kedvemet 8)

Rylie!
Tőzegáfonyakapszula nagyon jó a hugyhólyaggyulladásra!!!!
zuzmo1

Sziasztok!

Sajnos most nincs időm visszaolvasni! :(

Jobbulást minden betegeskedőnek.

A talin jó szórakozást mindenkinek! :P

Ancsi! Én is megadom az adataimat : 27év, Érd Xker.
Lilien: 2003január 8. 4700g és 57cm Balogh Tibor fogadott , ügyeletes szülésznő Erika
Bálint:2005április 5. 4790g és 57 cm Balogh Tibor fogadott, Kecskemétiné Vera fogadott.

Andi
andrea27

Hajjajj...
Megnéztem a hétfői UH leletem, összehasonlítottam itt a neten egy táblázattal és nünükénk feje betöltött 31 hetesnek felel meg, a combikája meg 32... :?
Igazándiból semmi mástól nem tartok, csak hogy nagy lesz a bébi :shock: :shock:
Én igazi kisbaba voltam (3050g és 52 cm), apjuk viszont Döbrögi (4,5kg és 59 cm).

Nukadaakiinkábbkicsibabátszeretne,denemválogatha,ugye?

Kép
nukada

Votiv :) Szupi, hogy javul a fogad (helye) és hogy a ruhád is gyönyörű, nagyon várom azt a beígért képet!! És persze nem az én dolgom, de sztem hallgass a szívedre és hívd úgy a lányod, ahogy TE szeretnéd :wink:

Zuz :) :lol: :lol: Örülök, hogy jól vagy és feldobták a kedved! :D Tényleg akkor Zsanciék már meggyógyultak végre, ugye?

Gabi :) Hogy vagytok? Javulgattok már?
denizsa

No, megjöttünk talirol, nagyon jo volt!

Ruzi,
ilyen isteni palacsintát még életemben nem ettem! :P mégegyszer köszönjük a vendéglátást! :D

Szrek,
tök jo hogy végre Titeket is megismertünk :) és csakugy mint Recca, én is teljesen másnak képzeltelek :lol:

Ancsi,
az ötleted jo :D amugy mire Ruzékhoz értünk, már ezerrel sütött a nap ott is 8) "Apááám"-on jot röhögtem :lol:

Rylie,
jaj, nagyon sajnálom :( :( de nyugodj meg, a lényeg hogy kivizsgálják, és nem adnak neki össze-vissza mindenféle gyogyszert (amit nem biztos hogy kellene...).

Neet,
dejo lehetett Nektek! én emlékszem, hogy irtad, hogy Balcsira mentek (Barbinak irt válaszodban volt elrejtve, miszerint emiatt sem szeretnétek még kistesot, mert a vonatut oda 4 ora kb.)

Votiv,
még mindig várjuk a fotot a hajadrol :) vagy majd csak a bál után teszel fel?
és vajudo olajat nem veszek, csak gátmasszázsost szeretnék, meg mellápolosat beszerezni. meg esetleg pocakra kenegetöset, de ennyi pénzem nincs is összesen :P

KépKép
fibi

Deni,
igen, Zsanciék meggyogyultak, tegnap leteszteltük öket :lol:
fibi

és Votiv,
én abszolut megértem a névvel kapcs. dilemmád..... :roll: de ezt gondolom, sejted is :wink:

és Szrek,
köszönjük a cédéket!!!
fibi

Fibi :) Szia! :D Mesélj, milyen volt a tali (tudom, hogy jó :wink: ) és képek készültek? És Gabi ajánlotta a gátmasszázsolajat otthonra is vagy azt vinni kell a szülésre? Zsanci-teszt :lol:

Kép
Kép
denizsa

Indi: valóban nem parázok már (annyit) :wink: . Bár ez a puncidolog felzaklatott, de majd megkérem a védőnőt, hogy mutassa meg, hogyan is kéne takarítani a csajt alul. :shock:

Vicces, hogy leginkább szoptatás közben tudok internetezni... :D

Kép
Kép
tinu

Szia Irina!
Én aug. vége szept. eleje körül fogok szülni és szeretnék a Szent Imrében. Eddig dr. Tasi Róberthez jártam. Pont tegnap voltunk nála és mondta, hogy eztán csak a magánrendelőjében fog menni a terhesgondozás:(. Vagy jelentkezzek be a kerületbe...
Érdekelne minden a témával kapcsolatba, mert fogalmam sincs mire számítsak!!
Járt valaki Tasi dokihoz?
Köszi
flower10

Deni,
ott voltak: Angi+Barbi, Szrek+Ábel, és Vica+Máté rajtunk kivül. többiek jobb mesélök nálam, majd regélnek :wink: röviden: gyerekek édesek, mi meg jot dumáltunk :wink: Képeket Ruzi rengeteget készitett, biztos tesz fel ide :)
Gabi persze, ajánlotta, de elsö pocakosság alatt is massziroztam a gátat (nem tul rendszeresen mondjuk), szoval most is fogom. Szülésre ha akarom viszem, (maradék még másoknak is jol jöhet), de neki is van gondolom.
fibi

Most már tök hülyének érzem magam :( megnéztem Johi oldalát, és a kismama csomagban az van, hogy szopt.párna+tea+emlö VAGY gátolaj, nekem meg mind2 olaj kellene. és Weledábol nem találtam emlöolajat, csak hasra kenhetöt. :?
fibi

Bocs, egy másik kategoriában megtaláltam az emlöápolo olajat is :oops:
Eldugultam.
fibi

sziasztok,
képzeljétek, Igi még mindig alszik, nem tom mi lesz igy este???

és igen,
ma Zuziéknál jártam, és tök jó volt, mert az volt a titkolt tervem,h jól megvigasztalom, ami sikerült is, mert minden bajomat rázúditottam, és igy rájött,h nincs is olyan rossz helyzetben!!!! :wink: :lol:
szóval, odamentem, h majd szomorkodik nekem, én meg vigasztalok, de nem ez történt... :lol: :lol:
viszont leteszteltem Zuzi haját, én nekem nagyon bejött, és sztem annyira Zuzmós is,h csak miután hazaértem esett le,h te jó ég, Zuzinak tényleg rövid volt a haja!!!! :lol:

gyermekei tüneményesek, Bazsó pont, mint Igi, Panna meg egy olyan angyal, akiről eddig csak mások meséiből hallottam...sztem ilyen baba nincs is!!!
Bazsó meg az imádnivaló huncutság, pont mint egy igazi fiú!!!! :lol:

És igen, tegnap Fibiék voltak nálunk, és Bálint is mintagyerek, nem elég hogy nagyon szépséges, de tök jót dumáltak Igivel a kocsiban, arról,h az a valami ott az út szélén tábla e, vagy vmi más...
és egész úton dumáltak!!! Olyan jó lehet az ikreknek!!!! 8)
mi is jót dumáltunk az anyukájával, de ez nem meglepő, hiszen mi már nagyon vagyunk, BÁRMIRŐL el tudunk csevegni, igaz???? :lol:

szóval, nekem is jó napjaim voltak, ma voltam cukron, és a tegnapi éhgyomri cukrom meg volt csillagozva, de nem azért ám , mert túl magas lett, hanem pont az ellenkezője. Túl alacsony... :wink:
nekem tehát terápiásan fognak elrendelni napi két mars csokit!

kikértem az afp eredményemet is, igy a 24. hétben, de szerencsére renden volt, nem is tudom mit tudnék tenni, ha nem lett volna...mondjuk semmit, mert Mátyás mondta uh-n, h akármi is lesz az eredmény, ne érdekeljen, mert nem mérvadó!

most már csak rákszűrésre kéne mennem, meg fogorvoshoz, meg ekg-ra, és akkor asszem már mindent megtettem, amit egy jólnevelt kismamának meg kell tennie a terhesség alatt.

punci témához nem tudok szólni, bár meglep,h ennyire zavaros a dolog, én mindig arra gondoltam, h ez nem okozhat gondot, hiszen nekem is van, és tudom kezeli.. :wink:
épp ezért volt minden fütyis téma alapól az apjára kenve, mert ugye olyan neki is van, mégiscsak ő ért hozzá jobban... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi,
én gátolajat Gabi receptje alapján állitottam össze "sajátkezűleg". Nagyon fini volt az illata, bár a rózsaolaj kimaradt belőle, ami öreg hiba, de majd most!! Előkapartatom anyummal a rózsaolajat, amit anno Bulgáriában vettünk. 8) pontosan 24 éve...az még jó lehet??? :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: