sziasztok,
képzeljétek, Igi még mindig alszik, nem tom mi lesz igy este???
és igen,
ma Zuziéknál jártam, és tök jó volt, mert az volt a titkolt tervem,h jól megvigasztalom, ami sikerült is, mert minden bajomat rázúditottam, és igy rájött,h nincs is olyan rossz helyzetben!!!!
szóval, odamentem, h majd szomorkodik nekem, én meg vigasztalok, de nem ez történt...
viszont leteszteltem Zuzi haját, én nekem nagyon bejött, és sztem annyira Zuzmós is,h csak miután hazaértem esett le,h te jó ég, Zuzinak tényleg rövid volt a haja!!!!
gyermekei tüneményesek, Bazsó pont, mint Igi, Panna meg egy olyan angyal, akiről eddig csak mások meséiből hallottam...sztem ilyen baba nincs is!!!
Bazsó meg az imádnivaló huncutság, pont mint egy igazi fiú!!!!
És igen, tegnap Fibiék voltak nálunk, és Bálint is mintagyerek, nem elég hogy nagyon szépséges, de tök jót dumáltak Igivel a kocsiban, arról,h az a valami ott az út szélén tábla e, vagy vmi más...
és egész úton dumáltak!!! Olyan jó lehet az ikreknek!!!!
mi is jót dumáltunk az anyukájával, de ez nem meglepő, hiszen mi már nagyon vagyunk, BÁRMIRŐL el tudunk csevegni, igaz????
szóval, nekem is jó napjaim voltak, ma voltam cukron, és a tegnapi éhgyomri cukrom meg volt csillagozva, de nem azért ám , mert túl magas lett, hanem pont az ellenkezője. Túl alacsony...
nekem tehát terápiásan fognak elrendelni napi két mars csokit!
kikértem az afp eredményemet is, igy a 24. hétben, de szerencsére renden volt, nem is tudom mit tudnék tenni, ha nem lett volna...mondjuk semmit, mert Mátyás mondta uh-n, h akármi is lesz az eredmény, ne érdekeljen, mert nem mérvadó!
most már csak rákszűrésre kéne mennem, meg fogorvoshoz, meg ekg-ra, és akkor asszem már mindent megtettem, amit egy jólnevelt kismamának meg kell tennie a terhesség alatt.
punci témához nem tudok szólni, bár meglep,h ennyire zavaros a dolog, én mindig arra gondoltam, h ez nem okozhat gondot, hiszen nekem is van, és tudom kezeli..
épp ezért volt minden fütyis téma alapól az apjára kenve, mert ugye olyan neki is van, mégiscsak ő ért hozzá jobban...