Olyan aranyosak vagytok mind, és én is olyan boldog vagyok. Hihetetlen mennyire elérzékenyültem Adrika első éves szülinapja miatt.
És....Még nem is kapott tőlünk semmit, viszont Hajnitól kapott egy édes kis felsőt.
Annyi mindent írtatok....
Dóri
Szerintem ne vágasd le Katika fürtöcskéit. Utána már lehet, hogy nem is lenne göndör. A sógórnőm fodrász, és ő is azt mondja, hogy attól nem lesz sűrűbb, ha levágják. Az más, ha mondjuk a pasik két hetente borotválják.
Nana
Majd mindjárt bemásolom a Leopoldi linkjét, csak előbb válaszolgatok, nehogy elfelejtsek valamit.
Danusnak jobbulást kívánok! Szegényke. Hátha vasárnapra jobban lesz, nincs kizárva. Tavaly Bence megjegyezte a börze végén, hogy csak Adrinak vásároltam?
Kattic
Mégegyszer köszi mindent!!!! Hihetetlen rendes volt tőled ez a bevásárlás. Remélem, hogy hamarosan találkozunk.
Timi
Én most elhatároztam, hogy Adrinak jó ideig nem adok AB-t. két hónap alatt kettőször evett.
Varga Juditnak van egy magánrendelése is, és otthon is szokott fogadni. Én elégedett vagyok vele. Bencét ő húzta ki a tüdőgyusziból, mikor már kétoldali volt neki.
Nem tudom, hogy illene -e ide írni a számát, de priviben meg tudom adni, aki kéri.
Folyt. köv.