A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Na, megyek Lányok barátnőimmel vacsizni, mert megérdemlem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszi Szezso,
majd jövök és újságolok mit láttak!
Sajna az Utró adagomat meg kellett emelnem, görcsölgettem már tegnap este óta, nem nagyon de éreztem, így fő a biztonság jelszóval emeltem. Azóta jobb.
Beoltattam Enikőt influenza ellen, holnap apa a soros, nekem ne hozzák haza a vírust ha már én magam oltást nem kaphatok. A doki szerint jól tettem mert az influenzavírus koraterhességben veszélyes lehet, legalább ne hordják haza nekem a családtagok.
Vendég

Szezso drága! AZ az igazság, hogy nem is akarok szombaton tesztelni. Én már lemondtam róla.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!
hazaértem, visszaolvasok...

katica
katica30

Csajok..azt hiszem ma agyamra ment a munka..a tegnapi görbém tettem fel az előbb..

Tehát újra: Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Melcsi!

Nekem kevésbé jó a terheléses cukrom. Éppen határeset. (7,6)
Diétáznom kell, nem ehetek édességet. Bár utóbbi lehet jobb is, legalább nem hízok annyira. :)

Kép
babancs

babaimádó: miért nem akarsz tesztelni ilyen görbével? :o

ÉN nem tesztelek, mert barnázgatok :(

Veramama
veramami4

na most próbálok mindenkinek külön írni, remélem sikerül :D

dera: szép a görbéd

coca: nem irigyellek a tankönyes melóért, én csak a szokásos tankönyvrendeléses, ingyentankönyves nyomtatványt gyűjtöttem az én osztályomtól, de az is pont elég volt.

ceniko: szépen alakul a pocid :D :D

babaimádó: kitartás.te nagyon gyanús vagy!

veramami: kitartás, én még reménykedek, helyetted is.

bettike: egyre gyanúsabb vagy! drukk a teszthez+++ rajtad a topic szeme...

szonjus: jó sokára lesz eredmény. de addig már csak 13 nap van :wink: lehet, hogy próbálnod kéne az inszemet megbeszélni a dokiddal.
megnéztem a tornás honlapot. kár, hogy nincs ilyen szegeden. Fogsz járni rá? várom a beszámolót.

szezso: sajnálom :( de majd következő hónap :wink:

liza: szép a kép, teljesen jól látszik a babó :D

stella: :(

melcsi: örülök, hogy jó lett a cukros vizsgálati eredményed.

monyo: nagyon jó, hogy kibékültetek az uraddal. nálunk még fél óránál tovább nem tartott a harag. drukk holnapra, legyenek szép tüszőid...

cicus: :( :(

csikken: gyógyulást Rolinak, és sajnálom, hogy most nem sikerült.

ancsa: egy kicsit pozitívabb hozzáállást. tudod, ez a csodatopic...
nem lehet, hogy később volt a pé.-d?

áfi: apa biztos örül a nagycicinek :wink: :D drukk holnapra!

klarissza: mindig rácsodálkozok a görbédre.

snufi: nagyon bátor vagy, hogy ennyi vérvételt elviseltél. bár a cél érdekében mindent :D jó szabályosak a görbéid.

robcsi: megnéztem a pelenkás videot, hát nem semmi. épp elképzeltem a páromat. ő még a szemetet levinni is rosszul van.

szirom: én is mindig el vagyok havazva, így teljesen megértelek. hozzám is alig szól bárki is...

gaby: neked is szép, szabályosak a görbéid.

szilcsi: milyen kutyus vagy? szerencsés vagy, hogy pont pé. környékére kaptál időpontot. remélem az új doki jó lesz...

lafie: érdekes a görbéd. talán a 14.napra szavaznék én is.

akit mégis kihagytam, attól bocsi. lányok e hónapban elég rosszul állunk
:(

találtam a neten: http://onlineakademia.hu/course.php?id=12

katica
katica30

babancs: édességet nem enni? húú, ez nekem nem menne, hisz minden nap csokit eszek :D

katica
katica30

Akkor szépen sorban!

Katica! Köszi! Igyekszem nem csalódást okozni! :wink:

Babaimado! Ezzel a görbével simán esélyes vagy a tesztelésre!

Veramami! :cry: Azért még hátha meggondolja magát! :wink:

Snufi! Helyettem is jó étvágyat! :wink:

Szezso! Neked is köszi! Hát szájon át nem nagyon fog menni! :D

Hűha! Ennyi szem rajtam? :oops:

Ma kaptuk meg a hétfőre ígért ellenőrzést! :shock: Így nem volt a legnyugisabb nap, aztán tornázni is voltam, aztán meg a kórházban látogatóban! Így egy órája értem haza! Azt számolgattam ma éppen, hogy haza már csak aludni járok, esetleg még 2-3 órát ébren is vagyok, de ennyi! Fura, hogy 24 órából csak ennyi jut! De lesz ez még így se! 24-ből 24-et itthon! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szirom! Remélem jó nagy büdi kalappal küldtél! :lol: :lol:

Látom mindenki belendül kivizsgálásilag, UH-lag! Ügyik vagytok! :lol:

Kata! Nekem sem hiányzott a hőmérőzés úgy 13 napig! :lol: :lol: :lol:
Amúgy az eszembe voltál, mert már megint láttam a Clubbon azt a menyasszonyos izé műsort! :P

Kép
bettike
Eger

Robcsi, Elizabeth, Snufi, Cicuka! Nektek is nagyon köszi!
Robcsi! Most jutottam el odáig, hogy megnézzem a videot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Veramami! Ha esetleg 1-2 nappal később volt pé, akkor beágyazódásinak pont jó esés lenne! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike nagyon szivesen! :)

Katica, nagyon szepen koszi a dicseretet! :)

Babancs, en jovo heten megyek...de hala meg csak 4,5 kg/t hiztam....

Snufi, jo szorakozast!

Babaimado, pedig jo a gorbed! :cry:

Szezso, akkor apanak jok lettek az eredmenyei! :)

Kép
elizabeth25

Bettike nagyon szivesen! :)

Katica, nagyon szepen koszi a dicseretet! :)

Babancs, en jovo heten megyek...de hala meg csak 4,5 kg/t hiztam....

Snufi, jo szorakozast!

Babaimado, pedig jo a gorbed! :cry:

Szezso, akkor apanak jok lettek az eredmenyei! :)

Lanyok olnap 12.20kor 4D/s uh/ng...nagyon izgulok, gondoljatok majd ram! :)

Kép
elizabeth25

sziasztok!
latom, a keddi uh eredmenyemet afonya berakta, amint felhatalmaztam ra (koszi, afi!), ugyhogy mindenrol tudtok, remelem jovo heten sajat dokinal mar pulzalast is latunk!

sajnos eleg keveset ferek ide mostanaban: munka+gyerek+haztartas+terhesseg elegge leamortizal estere, de azert igyekszem kepben lenni, es legalabb a pozitiv tesztekrol nem lemaradni...remelem elnezitek, hogy most tobbre nem futja.

bettike! babaimado!
a Ti gorbeitek (lehet, hogy mase is, de ezeket lattam meg atfutaskor) gyonyoruek!!! :D

gaby!
a parod eredmenyeit en ujra nezetnem, vagy velemenyeztetnem, persze, apa-bajokban nem vagyok tul otthon...csak egy velemeny.

afonya!
drukk holnapra!

mindenkinek udv!tessek dolgozni a pozitiv teszteken!!!

vakond
Kép
Kép
vakond

Jó reggelt!

újabb hajnal. nagyon fáj a torkom, alig birok nyelni, és még ma lesz egy pár órám. :(

katica
katica30

Jó reggelt!

Jól eltűntem. De nemsokára meg annyit leszek, hogy úgyis megúntok.

Tegnap ideért Miki kistesója, fogigátló utáni Megvonásos Piroska.
Ma este kezdem a böködést! ...aztán rohannak az események.

Hétvégén bepótolom az infókiesést, ígérem.

Kellemes ébredést!

Kép
zölddisznó

jó reggelt
na, szabályos görbéim után, ma reggel mértem 37,2 :shock: nem érzem betegnek magam :? ilyen korán nem lehetett pé :shock:

vakond
apa szerdán megy vizsgálatra

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Gabi! Légyszi dobd fel a görbéd!

Vakond, köszi, de szerintem nincs esélyem..

Katica! Jobbulást!

Klarissza? Sonjus? Szirmi? Mfpan? Kata? Snufi? Többiek?

Szilvi még nem jött haza, vagy én nem vagyok képben?

SZép napot mindenkinek

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Coca: örülök, hogy láttalak! :lol:

Baba: mindjárt küldök Neked egy virtuális rázást :evil: hát ez egy tök jó görbe! Azért azt áruld el, hogy milyennek kellene lennie szegénynek, hogy egy kicsit elkezdj reménykedni?!

Eliza: Apa rendben van, igen, de most fülemben a bogár, hogy újra megnézzék, mert ezt tavaly októberben csinálták, ki tudja, mi történt azóta, és nem akarok spontánul elvesztegetni még 4-5 hónapot, miközben lehet, hogy az eredményei már nem indokolnák...

Katica: szerintem feleltessél egész nap vagy írass dolgozatot ha odavan a torkod :lol: népszerű ugyan nem leszel, de talán az állapotod javul :lol:

Vakond: majd azért időnként számolj be a helyzetről :D

Gaby: drukk Apának, és ki tudja, talán bújkál benned valami, azért magas a hőd...

Puszi mennem kell, mert megint kapkodás lesz a vége a reggeli készülődésnek... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Halihó

Monyóka!
Tüszőnézés ma, hurrá! Mész hétfőn is? Engem egyszer megnéztek pénteken, nem volt semmi :( aztán kértem a dokit, hogy nézzen meg hétfőn is és akkor már volt :)

Baba!
Te kis hamis! :) A te hőd még feljebb és feljebb vándorol, te meg leteszel róla? Hát mit gondoljon rólad az a baba :) ? Tessék akarni! :)

Szezso!
Köszi még egyszer! Engem megnyugtattál már korábban is, de nem is aggódom, majd megmondják mi legyen a klinikán!

Áfi!
Nem tegnap volt UH? Vagy ma lesz? Kicsit összekeveredtem!

Coca!
Ez hülyén hangzik, de hajrá szurik! :)

Én a 25. napra elkezdtem barnázni! :( és még fájdogálok is :( Tegnap estére megtalált valami nyavalya is :( érzem a mellkasomat, a fejem, az orrom, a torkom :( Bevettem egy Neocitrant, szopogatós Strephent, mert úúúútálok beteg lenni :cry: kicsit aggódtam, ha netalántán terhes lennék, ezek mind nem jók most, de a barnázás ezt kizárja most.
Az utóbbi időben ez van :( barnázok és elég korán /december óta/
2006-ban átlag 30 naposak voltak a ciklusok, mostmeg ilyen rövidek :( Kicsit aggódom is emiatt, de remélem a sok vérvétel után csak kiderül már végre valami!
sonjus

babaimado
ma mértem először ebben a ciklusban, menzi napján 36.9 volt.

hát hamarosan kiderül, hogy elönt e a ta..ony, vagy torokfájás ilyemi :? de ha nem, akkor nem értem ezt a hőt :shock: a bal oldalamat érzem :roll:

Kép
gaby25

Gaby!
Remélem Te nem leszel beteg!!!!
Én több mint egy hete szinte folyamatosan érzem odalent, hol itt hol ott :? szerintem ez sem normális!
NEM VAGYOK NORMÁLIS 8)
A bánatomat egy pizzástáskába folytom!!!
sonjus

sonjus
nem szeretnék beteg lenni :? de hát ez nem kívánágműsor :?
A ciklus hosszra meg annyit, hogy mióta mérem, azóta hosszabb :shock: zömében 26 napos volt őszig (2x volt hosszabb), most meg sorban így volt: 30, 27, 28

Kép
gaby25

sziasztok.

almos vagyok :shock:

Kép
monyo83

Hahó!

Én is álmos vagyok.

Ki vagyok purcanva, hajnali 1-ig jelmezt varrtam. Betegség is támad, torokkaparás és társai, bár most hozott az uram tegnap homeós bogyót, remélem, visszaránt belőle. Nem igaz, hogy mindig a ciklus második felében kell lebetegednem :? Ma 13. nap.
Remélem, hogy a kölök takija nem romlott, és tudunk menni a jelmezbálba. Ha már megvarrtam :wink: Ha már így várja, ahogy :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!
csendes pihenőt tartok az órámon, adtam a gyerekeknek feladatot, és én meg csak ülök a számítógép előtt :D no meg kevés órám van, azt majd vhogy kibírom, aztán futás az egyetemre. (ott meg nem kell sokat beszélnem :D )

coca: jó hallani újra rólad. drukk a szurikhoz!

baba: ennyi pesszimista nem lehetsz! hanyadik napnál is jársz?

szezso: jó ötleteid vannak, csak elvernek a gyerekeim :D

gaby: drukk, hogy ne legyél beteg! ha mégis, akkor jobbulást!

szonjus: én edességet eszek bánatomban. (no persze sokszor nem csak bánatomban). remélem a dokinál majd kiderül, hogy mi a gond.

monyo: én is álmos vagyok :D

katica
katica30

Sonjus, szezso! Köszi, de picit barnázgatok néha..reggelente..
aranyosak vagytok, de én tudom...
persze hogy akarom a babát!!!!!!de ...:-(

Mindenkinek jobbulást!!!

Sonjus! Szerintem is jó ötlet az apaellenőrzés.

babaimádó
Kép
babaimado

babaimado.hanyadik dpo-n vagy?teszteltel mar?

Kép
monyo83

Baba!
Az apaellenőrzést Szezsonak írtad szerintem :D
Nálunk most volt! :)
Ilyen magam hővel barnázol? Az unokatesóm teljesen spontán, minendféle gyogyi nélkül lett 3x terhes (utána babás is :) ) és ő mondta, hogy ő úgy volt mind 3 alkalommal, hogy olyan volt, mintha meg akarna jönni, aztán mégse :) Lehet nálad is így van! ÍGY LESZ :) Drukkkkkk
sonjus

Jó reggelt!

Ezt a trutyi időt... Az embernek élni sincs, kedve, ha kinéz az ablakon.

Bettike, rajtad a világ szeme!
:lol:
Katica, azt a linket, amit tegnap beraktál, bemásolnád a másik hőmérősbe? annyi jó infó van rajta! Köszi! :wink:
Vakond, kitartás! ++++
Szirom, dobsz majd fel képet Miksáról a jelmezében? Olyan kíváncsi vagyok rá! :lol:
Én is rettegek az influenzától, de az idén sehol semmi. :shock: Máskor az elsők között kapom el, de most nyár óta nem voltam beteg.

Kép
szilcsi

szilcsi: átraktam a linket a másik topicba is. úgysem írtam oda még :D

katica
katica30

Sziasztok Lányok!!!!

Köszi mindenkinek, én is nagyon örülök, hogy nem kell a cukor miatt aggódnom.

Babancs, az éppen hogy túl van a határértéken. Milyen diétát írtak neked? Van valami étrended? Ne izgulj én is 7 kg-nál tartok hízás ügyileg, a védőnő mindig elmondja, hogy még mennyit hízhatok és hogy fogjam vissza magam.

Robcsi, megoldódott a problémád? Képzeld, le sem merem írni, nehogy megváltozzon, de én egész életemben szorulásos voltam és most, hogy terhes vagyok van olyan nap, hogy kétszer megyek WC-re. Egyébként a vas miatt (vitamin tablettak) is lehet szorulás. Én nem szedek komplex vitamint, csak c vitamint és minden két napban VAS-folsav pezsgőtablettát a többi napokon Kalcium, D vitamin tablettát iszom. Az elevittől nekem totális szorulásom lett az elején.

Cocácska, végre már valami info rólad, hurrá beindultak az események!!! Drukkok mennek.

Lányok nagyon sajnálom, hogy a gruppen teszt nem sikerül :cry: :cry: , pedig nagyon jó görbék voltak.

Bettike, rajtad a világ szeme, nagyon jó az az ugrás ott!!!!!! :wink:

Sonjus, ez olyan rossz, hogy nem mondanak konkrétumokat, hogyan lépjetek tovább. Kerek perec kérdezz rá, az inszem szerintem segiteni fog :wink:

Áfi, mikor mész ma? Mikor jössz az eredménnyel? Már lesz szívhangja is ugye? :)

Katica, olyan ari vagy, mindenkinek írtál tegnap, csak magadról nem :D , mi újság veled?

Ez az idő tényleg lehangoló. Na, sietek reggelizni, mert már nagyon-nagyon éhes vagyok :wink:

Napközben is tudok jönni most, mert szabizom, hurrá :D .

Puszi

Kép
melcsi6

Melcsi!
Így lesz! :) Bemegyek, az asztalra csapok és követelek egy gyereket :lol:

Szilcsi!
Trutyi :) de tényleg az! Még jó, hogy nekem fel kell állnom a melóhelyen, ha ki akarok nézni az ablakon :) Így nem nézek :) Hajnalban meg még sötét van, mikor jövök :)

Lányok!
Nekem 2-3 napja olyan fura szívdobogásom van! :shock: :? Dobban 1-2 nagyot, aztán normális :!: :?:
sonjus

sonjus.en meg ejjel arra szoktam kelni hogy folyik rolam a viz,es mintha a dobhartyam dobogna,nagyon sz..r erzes.ez par napja van,szerintem valamelyik gyogyimtol.

Kép
monyo83

Monyóka!
Hú, ez sem valami jó, én nem is szedek semmit! :shock:
A múltkor több napig zsibbadta a jobb kezem.
Mondtam, ha a bal zsibbadna, azt érteném, mert szívroham kerülgetne :) de így nem értettem!
Ha már nem kreálhatok terhestüneteket, kreálok valami mást :)
sonjus

jó reggelt Lányok, Asszonyok, Kismamák és leendő Kismamák!

sonjus szerintem is verj az asztalra, igenis te tudod, hogy mit akarsz!

Coca várunk holnap!

Bettike te pedig legyél légyszi a legelső fellépő a pozitív teszteddel!

Baba no para!

Kép
klarissza32

Bettike mármint holnap reggel legyél a legelső. Bocsi az értetlen fogalmazásért! :oops:

Kép
klarissza32

Dobok egy görbét:

Kép

Kép
klarissza32

Sonjus! Ne hari! Persze, szezsónak írtam:-)
Köszi a drukkot!

Katicával mi van?
Mfpan világgá ment??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok! Bocsi nem volt net! :twisted:

Reménykedjek még!
Bár renites voltam és csináltam egy full negatív tesztet, de a hőm jó, előtejcsi megvan, méhszáj kemény, zárt, fent!
Szerintetek?
Bár már vettem másik tesztet! :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

betti semmi sincs veszve.drukkolok nagyon. :wink:

Kép
monyo83

Monyo! Köszi! Én is így érzem, valahogy most ez a negatív annyira nem is lepett meg! :shock:

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Enyje-bejnye!!!!! Holnap is tesztelj és holnap után is ha kell!!!!
Baba van a dologban szerintem :wink:
sonjus

betti,most oszinten. :!: terhesnek erzed magad?

Kép
monyo83

Monyo! Az eszem szerint igen, de nem nagyon merek hinni! :oops:
Mensi közelében sem vagyok az biztos, mert nem vagyok idegbeteg és csoki faló sem!

Sonjus! Azon leszek!

Kép
bettike
Eger

Én jól bedugaszoltam magam :oops: hogy ne idegesítsen a barnázásom :lol:
sonjus

Bettike, sztem 13. dpo-n már mutatnia kellett volna! :oops: De ne legyen igazam, tesztelj holnap is, ha fent marad a hőd!
Én amiatt voltam benne biztos, hogy terhes vagyok, hogy a napközbeni hőm is folyamatosan 37 felett volt, pedig én nagyon alacsony hős vagyok. Kedden vettem észre, hogy mintha nem érezném jól magam, lázat mértem és 37.3 volt, aztán másnap reggel is 37 felett volt és este is 37.3 volt, aztán csüt. reggel lett + a teszt.
Nem tudom, hogy mindenkinél így műxik-e, nekem bevált.
A görbéd azért elég biztató.

Kép
szilcsi

betti csak azert kerdezem mert a nok tobsege megerzi.
nalam meg ugy volt hogy az eszem azt mondta nem de szivem tudta hogy babat varok.
a masodik babamnal mondtam a paromnak 2 nappal a teszteles elott hogy terhes vagyok.A parom nevetett es azt mondta te is tudod hogy nem lehetsz az.
mondtam hogy igen tudom de en megis ugy erzem hogy az vagyok.
nem tudom korulirni azt az erzest,semmihez nem hasonlit igazan.csak ugy jon.
na a teszt lattan lefagyott a parom arcarol a mosoly,azota elhiszi hogy tenyleg megerzem.

Kép
monyo83

szilcsi, nekem napközben mindig 37, pedig reggel csak 36.6 voltam.
Teljesen mindegy nálam, hogy mennyi a reggeli hő napközben felmelegszem :lol:

Kép
klarissza32

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: