A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz, örülök, hogy jó volt az estéd T-vel. :)

Balim, én erről a mandulaműtétről lemaradtam. :roll: De örülök, hogy túl vagy rajta!

Nana, de jó, hogy jó volt a koncert! :) Nekem is nagy élmény volt a Piramis. A Sportarénában voltatok?
birolili

Balim

Nem is vettem észre, hogy min mentél keresztül. :( Jobbulást kívánok! :) fagyit ettél már?

Andi
Kép
cukkker

sziasztok!

Lili
Holnap várunk!!! :D
kazi

Hajni:
Én is vitacolant adok a Mirabelnek,szerintem jó.Mondjuk nem jár még közösségbe-csak játszócsoportba-de nem beteges.Sajna a gyümölcsöket nem nagyon szereti,ezért kezdtem neki adni-hogy valami vitamint is kapjon a szervezete.

És hol kezdtél dolgozni?

Lina:
Szerintem se várj a dokival. :?

Az orvos váltás tényleg nem nagy ügy :wink:

Bali:
jobbulást!
kazi

linácska-hát Attila nem tudja szerintem,hogy ez a tea hatása volt,mert ha tudná,többet nem engedne :lol:

hajni-köszönöm jol vagyok,nem tanulok még ezen a héten,úgy terveztem még pihenek,nagyon fáradékony vagyok mostanság,nem tom mi a pája :oops:

kattic-ok,redben van,tudom,h.nem lehet semmit se bevenni,sajna decemberben tapasztaltam,és köszi,h.gondolsz az egészségünkre,de remélem mielöbb rendben lesztek és hamarosan talizunk végre. 8)

erszényes-hova vagy te is,mint én eltünve?Remélem,hogy holnap talizunk,reggel,ahogy megbeszéltük. 8)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

linácska-hát Attila nem tudja szerintem,hogy ez a tea hatása volt,mert ha tudná,többet nem engedne :lol:

hajni-köszönöm jol vagyok,nem tanulok még ezen a héten,úgy terveztem még pihenek,nagyon fáradékony vagyok mostanság,nem tom mi a pája :oops:

kattic-ok,redben van,tudom,h.nem lehet semmit se bevenni,sajna decemberben tapasztaltam,és köszi,h.gondolsz az egészségünkre,de remélem mielöbb rendben lesztek és hamarosan talizunk végre. 8)

erszényes-hova vagy te is,mint én eltünve?Remélem,hogy holnap talizunk,reggel,ahogy megbeszéltük. 8)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Milyen teát ittatok Ti csajok :lol: :wink: Mindenki fel volt pörögve tőle :D :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Hat en sem birtam hasznalni tegnap az internetet.
Elromlott az egerunk :roll: , de most a parom a masik egeret felinstallalta.

Hajny,
Jo otlet volt a teazas, jo volt kimozdulni, menjunk maskor is.

Balim,
En is elsiklottam felette, hogy mi tortent veled. Kitartas, egyre jobb lesz...

Roz,
Probald ovni Adrit minden izgalomtol es erzelmi megprobaltatstol. Konnyen lehet hogy ez az utohatadsa a ti problematoknak T.-ral. Esetleg kerd ki egy pszichologus velemenyet. Olyan kicsik meg es mindent megereznek, de sok mindent nem ertenek. Azert remeljuk nem tik rol van szo. Az apukam egyik unokatestverenek van ilyen.

Jatsszak meg a muzeumos filmet amit megneztete? En is megneznem. Esetleg Lilivel :lol: Lili? :wink:
mvirag

Virág, jó ötlet! :d :lol:
Roz, mi volt ez? Milyen film?
Hajni, tényleg jó ötlet volt. Mikor megyünk újra? Esetleg minden kedden 6-kor? Na jó csak vicc volt. :) :wink:
birolili

Timci: holnap megyek, ahogy megbeszéltük. :)

Hú azt az éjszaka a múzeumban c. filmet én is láttam. Nagyon szupi volt!! Olan kis könnyed, szórakoztató! :wink: :D

hajny: én benne lennék a minden kedden 5 órában :D :D , tényleg mikor lesz a következő??? :D :D

KépKép

KépKép
erszényes

Szerintem is jó ötlet,hogy minden kedden vagy minden második kedden találkoznánk ,összeülnénk,beszélgetnénk..... :D
kazi

Sziasztok!

Koszonom a tovabbi koszonteseket!:)

Pille, amiota itt lakunk nem vettem kezembe a keresztszemest. :? Jo hogy irtad, eszembe jutott Lili epres Lanarte kepe, hogy azt meg akartam csinalni, meg nemsokara szul egy baratnom, neki szeretnek babakoszontot. Nincs Micimacisod veletlenul?
Etud nem csodalom hogy bezar, iszonyat arai voltak. :twisted:

Lina, hogy vagy? Voltal dokinal?

Kozben elvittem a lanyt aludni, es elfelejtettem, hogy mit akartam meg irni... :roll:

Na majd holnap!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Csak gyorsan két kép a kisasszonyról. De. 11 óta nem aludt, aztán este leült Balázs show-t nézni :D

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dóri de közben haza is jöttünk,csak apa kint volt németeknél pár napig én meg nem mertem egyedül maradni,ezért mentünk megint anyuékhoz :) .Játszóház vagy egy séta (ha nem ilyen pocsék az idő) holnap?Hát lehet igen a fogától is az étvágytalanság,remélem azért később olyan jóétvágyú lesz,mint a szülei :lol: .

Lina nagyon édes Lili!Te jól vagy?Olyan nagynak tűnik már.

Hajny jó,hogy ilyen könnyen visszarázódtál!

Kattic nagyon aranyos vagy,de most azt hiszem nem kell semmi :) .

Balim akkor már csak egy gyors felépülést!Gyógyszert szedsz rá vagy tűröd?

Roz szorítok,hogy semmi komoly ne legyen Adrinak!

Igen szervezzetek újabb teázást,hogy arra már én is mehessek!

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus, jatszohazba most nem tudunk menni, jon hozzank egy volt csoporttarsam. Holnap irok sms-t setarol, mert anyu is bejelentkezett napkozbenre, de nem biztos hogy jon.
Ha mas nem pentek jo nekunk!

Lina, zabalnivaloan edes Lili, ahogy elveti magat a relaxfotelben! :lol: Es milyen nagylany!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina

Itt Lili olyan nagynak tűnik. :) De lehet, hogy a csajok nem vették észre, hogy ez egy gyerek ikeás fotel. :)

Bogi

Jövő héten melyik nap lenne jó nektek eljönni? Egyenlőre semmi nincs betervezve, csak a péntek nem jó nekem soha, mert akkor István csak 1-ig van. Addigra én megfőzök, és utána mindig megyünk valamerre.
Láttad, hogy Zoli még mindig tanul? Hát őszintén szólva engem már most feszélyez, hogy mindenki diplomás, igazgató, tanár meg mit tudom én az osztályban.

Erszényes

Vasárnap eljönnél? Reggel vagy 4 után tudnék menni. Az utóbbi két alkalommal olyan fejeket fogtam ki. :( Izomagyú, üresfejű hímringyók. Szóval sokan voltak, és mustráltak mindenkit.

Vasárnap börze lesz a Lánchíd utcai csarnokban. Jön valaki?

Nana

Hogy vagytok?
Megérkeztek a Leopoldiba a tavaszi kabik. Szerintem meseszépek. A boltos itt Kecsón potom 1500-at tesz rá. :(
Mondjuk én fogok rendelni a nagykertől, csak még várom a többi kínálatot.

Andi
Kép
cukkker

Egy következő teázásban én is szívesen benne lennék, habár még nem vagyok teljesen képben, ki-kicsoda :D

Andi

Hétfő vagy kedd, nektek jó? hánykor és hol? Én is diplomás vagyok, akkor az is gáz??? :lol: Nem az számít, nem???? Azért én már kíváncsi vagyok a többiekre, ki mennyit változott

Képű
Kép
bogcsi

Sziasztok,

Dóri,

először is már megint megkésve, de nagyon sok boldog névnapot kívánok. Tegnap hülyékedett a gépünk és nem tudtam netezni.

Bogcsi,

üdv neked,
Elég sokszor van velem Gergő, amikor tanítok, a férjem 24-72es felállásban dolgozik, de a 72 órájában egy járőrszolgálathoz is elszegődött, így elég sokat marad a "nyakamra" tanítás közben. Sajna, most nagyon teli lettem tanítványokkal, mert ezt jelzi is. minden nap 14-18ig tanítok. Az ideális napokon 2-3.30ig alszik, utána kb egy órát eljátszik magában, tv-zik (sajnos), és amaradék idővel van gáz, mert akkor nyűglődik. Az nehéz, de jól el van a tanítványaimmal, mindet viszi magával játszani és mérges, ha elkezdem az órát. :) :)
Néha van segítségem, akkor tiszta felüdülés tanítani,mert a barátnőim elviszik sétálni, mert ha a férjem van vele, annek legtöbbször baleset a vége, mert ő annyira retteg mindentől, hogy ezért mindig bukás és vér a vége, no meg nagy sírás és Ancsázás. :)

geli08

Balim,

én is jobbulást kívánok Neked.

Lina,

nagyon édes Lili, olyan nagylányos így a fotelban üldögélve. :)

Cukker,

elkérhetném a leopoldi nagyker. elérhetőségét. Érdekelne a dolog, én is szeretem azokat a rucikat. A piramisos boltra gondoltál?
Tervezem, hogy megyek a börzére, de még nem tudom, hogy jön össze a dolog.

Kattic,

köszi, most nekem sem kell semmi a dm-ből, mert apa a múltkor a sógornőmmel bevásárolt 2 nagy doboz pelust, mert neki is volt kuponja, csak mivel a férjem ott volt, így le is vásárolták az övét. Az enyém még megvan, de gyűjtögetnem kell a pontokat. Sajna, most a Rossmannban rendeltem képet, így az a sok pont nem ide jön. :(

Roz,

drukkolok, hogy ne legyen semmi baj Adrinál. Olvastam a biorezonanciás vizsgálatról is, h. Lináék odamennek. Ilyet itt is lehet csináltatni Kecskeméten, Cs. Amarilla, aki belgyógyász és emellett homeopata meg foglalkozik biorezonanciás allerg.vizsgálattal is. Ha gondolod elküldöm a számát. Mi kkunhalason voltunk ilyenen. Akkor a tejet nem mutatta ki Gergőnél a gép, a tojásfehérjét, mandarint, almaaromát és v.hagymát igen. Azt hittem tej és tojás nélkül nehéz főzni, de amikor bejött a hagyma is, kész voltam. Jártunk kezelésekre 4szer. Nem tom ez volt-e az oka, de a szentesi dokinő, ezek közül egyiket sem találta. De alapja tuti van ennek a vizsg-nak, mert nekem candidát mutatott ki, és most ellenőriztettem a dokival, és valóban van.

geli08

Lina,

el is felejtettem kérdezni, hogy vagy? Szörnyű lehetett az a reggel. Ha dokit választasz csak be kell menni a kiszemelthez, ő majd elkéri a régi dokidtól a papírjaidat. Én ezt annak idején nem tudtam, így betrappoltam a régi dokimhoz és kértem a kartonom. kissé meglepődött, de ideadta. mondjuk nem örült neki.

Ser,

ugye te jársz a metamorfba spininngre? Az csak délután van? Ha vki csak gyerekkel kondizik másfél éve, az bírja? Már sokaktól hallottam milyen jó, és nagyon szeretnék leadni pár kilót mielőtt jön az baba. Nekem csak a délelőtt jó, mert akkor Zsóka néninél le tudom adni Gergőt.

geli08

Ja, még vmit, elfelejtettem.

Hani, tök jó, hogy ilyen gyorsan visszarázódtál. Ott dolgozik az egyik volt osztálytársam is, Szabó Csilla, őt ismered? Mostanra Horváthné lett, ha jól emlékszem.

Mindenkinek szép napot! Hátha jobb lesz, mint a szerdai.

geli08

Sziasztok!

Hajny, sztem nem az a lényeg,h félévente hányszor kaphat antibiotikumot egy gyerek,hanem az,h a felsőlégúti betegségek kb 80%-t vírus okozza,amire egyálatlán nem hat az antibiotikum(mivel a bakteriális fert.-re van), de sajna a gyerekorvosok nagy része AB-t ír mindenre,vagy túl sok mindenre.Ez azért baj,mert egyrészt a sok AB tönkreteszi a bélflórát, másrészt AB-nek ellenálló bacik fejlődnek ki,és előbb-utóbb hatástalanná válnak az AB-k, ill. elszaporodnak a gombák a szervezetben. Nem tudom, h ezt szeretted volna megtudni,vagy mást...én így értettem a kérdésed.
Gondoltam Rád kedden,h vajon milyen az első nap a munkában, pont én is akkor voltam bent a munkaügyön megérdeklődni a szabit, stb-t.

Geli, a www.metamorf.hu oldalon megtalálod az órarendet, sztem bírnád, meg nem is az a hely, ahonnan kinéznek ha leállsz-sztem. Nem tudom,h Zsóka néni mikor van ott....A héten én 3x megyek(mivel elfelejtettem, h jövő héten nem leszek itt,és le fog járni a bérletem :oops: ) hétfőn negyed 3-kor, kedden és ma azt hiszem negyed 5kor,mert a negyed 3-sok elmaradnak....Ja,és van d.e is, ma pl 10kor.

Cukker, már épp gondolkoztam, h jövő hónaptól mégis inkább Sportika, de akkor mégis puccos hely????

Lina, relax Lili nagyon édes, már csak 1 sör hiányzik a kezéből :wink: :D !

Roz, a mail még mindig nincs itt :cry: ,elakadt az éterben...

Nana, a Te privid sem jött meg,ha írtál :cry: .

Balim, kell még fájdalomcsillapító is?

Kép
seriff

Sziasztok!

Kazi
egyenlőre a grillpulton dolgozom,ott volt hirtelen hely,de majd vissza a cukiba.

Geli
ismerem a Csillát persze,belevaló csajszi,én bírom naon.Csak maradjon ilyen mindig.

A teázásban benne vaok,de mehetünk máshová is,próbáljunk ki mást is.Ajánljatok jó helyet.De végülis az supi a teaház.

Cuki
Adrinak naon boldog első szülinapot,legyen még sok szép neki! :lol: :lol:

Most egyenlőre ennyi,majd még jövök.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
köszi szépen,erre gondoltam.A homeós bogyók segíthetnek az immunrendszerét megerősíteni?Hol van ilyen doktor?Hová fordulhatnék?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jo reggelt!

Geli, koszi!:)

Virag, tudom hogy ti vagatjatok Panna hajat, tenyleg sokat szamit? Arra gondoltam levagatnam Kati hajat, hatha surusodne kicsit jobban, de kozben baromira is sajnalnam a kis gondor tincseit! :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hajny, a Varga Judit homeos gyerekorvos, hogy hol rendel?Passz. Syget majd megkérdem, talán a Hunyadiban. A homeos bogyók nem is erősíteni tudják az immunrendszerét-legalábbis im.erősítésre Syg is vitamint ad-hanem a betegségek kezelésében jelentenek egy más módszert(hűűű micsoda mondat lett,bocsi :D ).
Immunerősítésre egy gyógyszerész barátnőm Béres csepp+cebion, ill Echinacin csepp adásást javasolta. Szerinte úgy érdemes, h egyik hónapban ez,másikban az. De tudod, ebben is annyi eltérő vélemény van.....Sygék pl Lenkei dr vitaminkészítményét és c-vitamint használnak,megint más aloe gélt(nekünk is van, hébe-hóba azt is kap Hanna), Rozék, Kobék grapefruit mag kivonatot(ugye?)....

Cukker, ne aggódj! Tudod az izom nehezebb!Ezért is mutathat egy kg-val többet az ottani mérleg! Nem a kilók számítanak,hanem,h Te jól érezd Magad,és ha ilyen sűrűn jársz,sztem biztos eléred a kívánt hatást!

Kép
seriff

Cukker, elfelejtettem: BOLDOG SZÜLINAPOT ADRINAK!!!

Kép
seriff

Dóra, bár nem engem kérdeztél, de mi is levágtuk Hanna haját. Sztem,és egy fodrász ismerős szerint,semmit sem használ, mármint nem befolyásolja,h sűrűbb lesz-e a haja vagy nem. De talán Kazi/Regi többet tudna erről mondani! :D

Kép
seriff

sziasztok!

Bocsi a másik topicból vagyok. Úgy láttam itt a babaneten, h bababörze lesz vasárnap Kecskeméten.

Tudtok erről valamit? érdemes odamenni?? Az autópályáról hogy juthatunk oda a legegyszerűbben??

NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Jó Reggelt!

Cukker,Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk Adrinak!

Hajny itt a Sz-ben is van homeós doktornő,majd megkeresem pontosan az elérhetőségét.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok

seriff
bemásolom ide csak ne haragszanak meg a csajok :wink:

Szemtorna:
A mozgó tárgyat csak a szemével kövesse. A feje ne mozogjon . ( Én
megfogom niki állát )

A tárgy mozgatása :
-fel -le 10 szer
-jobbra-balra 10szer
-rézsutosan jobbra fel balra le 10szer
-rézsutosan balra fel jobbra le 10szer
-körbe az óra járásával megegyezően 10szer
-körbe az óra járásával ellentétesen 10 szer
-arc felé közelítve-távolítva 10szer

hát igazán ennyi :) remélem megtudjátok csinálni :) És használni is
fog :)

hajni
a Varga okinő a műkert városban rendel univer bolt után van kb 100 méterre

virág
adri amióta az eszem tudim fél mindnetől .. De biztos vagyok benne hogy ez a " válság" is tesz rá egy lapáttal :(

dóra
én is ugy tudom hogy nem bofolyásolja a haj sűrűségét az hogy menniyt vágod...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Cukker,
sok boldog szülinapot kívánunk Adrinak!!!!

Geli,
Lili is nagyon sokat TV-zik, reggel felkel, és már mutat is a tv-re, hogy kapcsoljuk be. Nálunk mondjuk reggel-este be van kapcsolva, de napközben igyekszem kikapcsolva tartani. Csak lassan ő is be tudja nyomni.

Seriff,
erre a gomba dologra nagyon kíváncsi vagyok, a pesti doktornő, akihez megyünk, a telefonban rögtön azt mondta, hogy ugyanolyan tüneteket produkál, mint az élelmiszerallergia. Lehet, hogy feleslegesen vonjuk meg a tejtermékeket... Amúgy tegnap este tiszta kiütés volt Lili, érdekes, hogy mindig csak a végtagjai. Én már komolyan a banánra gyanakszom, mert abból eszik nagyon sokat.

Enn,
ha jársz erre... Hétfőn mit csinálsz? Lilivel Pesten fogunk lógni. Elmegyünk délelőtt allergiavizsgálatra (Duna Pláza környékén), de utána fél ötig meg kell várni apát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A lényeget elfelejtettem :) :( :oops:

CUKKER
millió puszi adrinak, sok boldog szülinapot :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!!

Boldog szülinapot kicsi Adrinak!! :D :D

Zsuzsu, nem tudom, hol lesz pontosan. :(

Roz, azt hittem a tikkelés az, amikor a szemizom akaratlanul összerándul. Nekem is volt néha a munkahelyi agybaj miatt. :( Örülök, hogy jó estétek volt T.-vel. Nem akarok indiszkrét lenni, de kezdenek rendeződni a dolgok közöttetek?
Lányoknak milyen jelmezt fabrikálsz idén?
A szekrényeket lefényképezed majd? Nekünk is kellene vmi akasztós.

Tegnap rohantam egyet a városban, anyagot kerestem Flóra pillangó jelmezéhez. Hazafelé az SZTK-ból jó pörgős zene hallatszott. Magával ragadott, úgyhogy mennem kell nekem is tornázni :lol:

Én is szívesen csatlakoznék egy teázáshoz, ha lehet.

Lina, nagyon laza Lili. :lol:

Bocsánat, hogy nem reagálok mindenre, de képtelen vagyok követni a tempót. Orsi egyáltalán nem tolerálja, ha a gépnél vagyok, a kezemben sem hajlandó megmaradni.
Egyébként olyan raplizásokat levág, hogy csak lesek. Sehol nem jó neki, kifordul a kezemből is. Pl. dühében veri a fejét a szekrényajtóba. :shock: Csak pislogok, nem vagyok ehhez hozzászokva. Ha rajtuk kívül van itthon más is, semmi gondja. Elmókol ,jön, megy. De kettesben...

Dobok egy képet sétáló Orsiról. :D Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dóra, persze, hogy van Micimacim. :wink: Írj egy emilt a losi.timea kukac gmail.com -ra. Akkor meg lesz a címed és már mennek is. :)

pillle

zsuzsa
most jüt eszembe a lánchidi suliban lesz a börze :) hogy hogy jutsz oda mást kérdezz , mert ha én irom le merre kell menni lehet hogy balatonon kötsz ki :D

pille
de éééédes ez csajszi látom nagyon koncentrál a kis huncut :)
Nikinek lesz csak jelmeze 23 .lesz a farsang van itthon egy szép jelmezünk illetve kettő egy hamupipőke és bell (szépség és szörnyeteg-ből a lány) ezt szeretné idén felvenni hatott rá többi kislány az oviba aminek annyira nem örülök ... Niki előző években olyan kreatív dolgokat kért lepke gomba csiga... szeretem nagyon az együtt itthon elksézített jelmezeket szépek a boltiak is meg egyszerűbb is megvenni csak nekem olyan jó mikor együtt kitaláljuk és megcsináljuk na de azt hiszem fel kell nőnőm a csajszikám igényeihez :) :roll:
igen úgy látszik rendeződnek a dolgok de még eléggé az elején vagyunk :)
most szerintem sokkal szebb szekrényeink vannak ahoz képest mint amit most vett T. de sajnos ami most van nem parktikus nekünk ez csak polcos, vitrines nekünk, meg ruháknak kellen, most egy 5 ajtós natúr fenyő szekrényt vett ebből 3 ajtón tükör van hát kíváncsi leszek rá nagyon ....aztán még sarok ülöt kellene vanni csak nehéz olyat találni amit jó mindennapos alvásra ... Meg gyerköcök szobájába valmi jóóóó vastag szőnyeget ...
Hogy csinálod meg flórának a pillangó jelmezt ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina

nem is irtam nagyon aranyos lili a fotelben :) milyen nagynak tűjnik itt ilyen sokat nőtt volna amióta nem láttam ... :shock:

.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Cukker,
aranyos vagy hogy kérdezed. :) Eddig jól voltunk...tegnap este 10kor arra figyeltem fel hogy Danus álmában rángatózik :(
Tűzforró volt az egész kis teste! 39 fokos volt a láza :( és a lázcsillapítótól sem hajlandó teljesen lemenni azóta sem. :shock: :( :( Hűtöm szegényt, de rosszul viseli, nem volt még ilyen magas, makacs láza. :(

Én szeretnék menni. Szegény Danus is és amikor mondtam neki pár napja hogy megint lesz, rögtön esszébejutott Bence. :)

ADRINAK NAGYOOOOON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!! :) :) :)

Olyan hihetetlen! :)

Pille
Nem semmi Orsi. Már jár? :) Egyébként Botond is ezt csinálja, sehol nem jó neki pár napja, csak üt-vág (mármint engem) nem jó az ölembe sem, csak ha sétálok (de nagyon már úgysem) Mondjuk neki most töri át magát a fogacskája. 2 is. :(

Éjjel szupi volt se én, se a férjem nem aludtunk 2 óránál többet. Egyikünk az egyik, másikunk a másik gyereket próbálta nyugtatni. :(

Drága Seriff,
Nem írtam még. :( pedig annyira örülök és drukkolok és csodállak és minden!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,

Leo-poldi-t milyen linken nézel, rendelsz?

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, Adrinak boldog szulinapot!
Kép

Hatha tobben is mondjatok, akkor nem vagatom le Kati bondorke hajat! :D

Pille, irtam!

Nana, jobbulast Danusnak!

Dettus, jon anyum, remelem holnap szep napsuteses napunk lesz! DM-be amugy is be kellene ugranom.

Tegnap megjott Kati bicikliulese, annyi klassz! :D Mar nagyon szeretnem kiprobalni!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok

Pont kérdezni akartam.....Ser gondoltolvasó- Varga Judit (nem a Hunyadiban rendel, legalábis még nem hallottam róla)

Cukker
Adrikának boldog szülinapot!!!!!

Pille
Emlékszem nem is olyan rég még azon aggódtál h Orsi nem nagyon akar semmit csinálni :D most meg nincs 1 éves és már jár :shock:

Kép
Kép
Kép
thymi

Műkertben rendel Varga Judit :wink: kinyomoztam

Kép
Kép
Kép
thymi

Dora,

Katika egyre gyönyörűségesebb!!!:) Szerintem se vágasd le és ez a majd attól erősödik stb....egy nagy... :)

Szegény Danusom az előbb elaludt. :shock: Még nem csinált ilyet. Ha beteg is volt, mindig jött-ment, játszott.
Remélem nincs nagy baj. :( :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Nana, lehet, hogy Orsinál is közrejátszik a foga. A hatodik jön neki. Ezen a héten kezdte ezt a semmi sem jó dolgot. (bár most éppen elvan :) )
Dani szegény. :( mindig van vmi betegség :(
Igen jár Orsi. :D Elsején kezdte.

Roz, kíváncsi vagyok a szekrényre. Fenyőből lesz?
T. dolognak örülök!!
Pillangóhoz vettem turiban tüll anyagot, abból lesz a szárnya. De nem drótra feszítem ki, hanem hozzöltöm a pólójának az oldalához és a kar belső feléhez. Ha kitárja a kezét, akkor látszik a szárny igazán. Valami csillogós izémizével megfestem. Úgy gondoltam keresek barna harisnyát, meg hosszú ujjú felsőt. Fejére az a hajráfos bizgentyű, amit szilveszterkor szoktak hordani. Vagy én csinálok hajráfra csápokat.

Tényleg, nincs valakinek sötét barna harisnyája és felsője? 5 évesre való. Ha nem muszáj nem veszek :oops: Úgysem venné fel Flóra később.

Thymi, nekem is gyakran eszembe jut, hogy mit össze aggódtam, hogy nem mászik. Pedig nem is volt elkésve. :wink:

pillle

Dóra, nem jött :(

pillle

Mégis kell segítség....

Erszényes
Ha jól emlékszem ti laktok Hetényben ugye?
Itt milyen a gyerekorvos?

Gyopi ma szedi utoljára az antibigyót és ma elkezdett köhögni....ha visszaviszem tuti megint antibigyót kap és már hagy ne mondjam mim van tele a sok gyógyszerrel....
Valakinek van egyébként tapasztalata Varga Juditról?

Kép
Kép
Kép
thymi

cuker-Adrinak sok boldog születésnapot kivánunk :)

Hajni-nagyon összekavaródtam,amióta dolgozol... :oops: Ágival szerettünk volna kihivni egy sétára olyan 2 fele,de gondolo,te dolgozol,ugye?hm hm... nah,mind1.akkor majd holnap 2 után belépek,ahogy irtam... :roll:

Csajok hol lehet Kecskeméten jó babakocsit venni? Ma voltun k kint Ágival (erszényes), de semmi jót nem láttam,amire azt mondjam,hogy ez igen,ez kell.Pont ilyent szeretnék,mint ez amit ide kitettem.Ha valaki tudna valamit szoljon.Ugy 4o ezer Ft-ig el mehet az ára.
Előre is köszönöm.

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

pille
igen mi ilyen fenyő mániásak vagyunk :lol: :oops: csak konyha nem fenyő amit már nagggggyon bánok, meg a fürdő . Nekünk csk fekete harosnyánk van nekünk is egyszer jelmezhez kellet ahoz vettem de olyan nagy lett hogy azóta sem volt rajtunk :D 5 évesre való de ugye niki csak 14 kiló ugyhogy lóg rajat ...
Én meg a beszéden aggódom Áki alig beszél Anya csücse apa adri katica nem csillag vau és azt hiszem ennyi is .... nagyn kevés szeirntem bár niki is ilyen volt....

thymi
reggel én is irtam hoyg műkertben az univer után van a varga dokinő :) ma éppen délelőtt van ha jól tudom ... bár erre már nem elékszem régen voltunk nálla :)
meg fekete sas patika melett rendel magánban
nana
voltatok már dokinál?

Kép

Kép

Kép
roz23

thym
nekem nagyon szimpi a varga dokinő ... Nagyon kedves volt velün akárhányszor voltunk nálla közvetlen Niki folyamtossan simogatta nyugtatt... sajnos amagán rendelás számát nem tudom

timcike
én passzolom akérdést mi is pont most adtuk el egy régi babakocsinkat greco voygerl lx-et igaza hordózó már nem volt meg hozzá de ujonnan olyan 50 körül van az ára szerintem naggggyon jó minőségű és jó vele közlekedni de néz utánn aneten is a www.interstore.hu remélem jól emlékszem acimre
A miénk még sok hazsnálat után is teljessen szép állapontban volt majd miutatok képet már csak azért akarok képet mutatni hogy lásd milyen jó állapotban maradnak a grecoc még sok használat után is nagyon szertem ezt márkát ... Kép [img]

hát ezt a két képet találtam de szerintem látod is hogy még hazuta sem fakul és bolyhosodik a kereke nagy jól lehet tolni szerintem ilyet érdemes nézni ....
Kép

csak egy hátrány van nem forditható toló kar csak az "ablakon" látod babát . ..

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi csajok, már jól vagyok. Épp ma két hete volt a műtét.

Ser,
nem szedek hétvége óta fájdalomcsillapítót, de 10 napig sajna kellett. Jó volt a Flector, mert nagyon gyorsan hatott, de gyorsabban ki is ment a hatása. Lényeg a lényeg, hogy már alig érzem. Remélem másnak nem lesz ilyenre szüksége.

Viszont tegnapelőtt adtunk le pisit a szokásos havi ellenőrzésre és van benne fehérje :( :( :(. Most nagyon be vagyok rezelve. Bán doki nézte uh-on, rendben volt. Ma újra vittem pisit, mert lehet, hogy csak rosszul lett levéve. Holnapra lesz eredmény. Egyébként semmi baj nincs, kicsit taknyos Eszti, de semmi láz. Szorítsatok nekünk!

Cukker,
Adrinak nagyon boldog szülinapot! Mintha tegnap született volna...

Pille,
Orsi nagyon édes és ügyes!

Lina,
foteles kép, szuper!

Roz,
biztos klassz lesz a szekrény. Mi is csípjük a fenyőt. Örülök, hogy alakulnak a dolgok T-vel, talán megjön az esze :wink: .

Nana,
sajnálom Danit :(. Mindig ezek a fránya betegségek :(. Boti pedig szuper, hogy így megindult :D .

Ha bejön a jóidő mehetünk együtt bicajozni, már szinte mindenkinek van ülése :wink: , mit szóltok?
balim

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: