A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Monacs: Gratulálok!! Nekünk tavaly májusban volt és felejthetetlen emlék!!

Köszönöm a jó tanácsokat. Próbálom magam távol tartani a beteg emberektől, bár tudom, hogy teljesen nem zárhatom el magam hermetikusan.
cukorfalat

Lányok! Köszi a válaszokat az iwiwre, hasonlóan csináltuk mindannyian úgy tűnik, és én is így fogom. Klassz, hogy senkinek nem volt igazán rossz tapasztalata ebben!

Valentina :lol:
Még egyben?

Barimami
Nem kötelező, sőt 3 hónapos kortól ajánlják legkorábban az úszást az immunrendszerük miatt, a búvárreflex megmarad még jó pár hónapig, de mivel Olicska is utált merülni, mi azt szép lassan kihagytuk! Oli 4 hónapos korától járt. Fürdetni úgy próbáld meg, hogy veled szemben legyen és merítgesd (lógasd bele) legyen függőlegesen, amennyire lehet (ezért imádják állítólag a fürdető vödröt is). Az is klassz, amit Györgyi ír, belecsorgatni az arcába, szemébe a vizet nyugodtan! Minél hamarabb szokja meg annál könnyebb lesz az úszásnál és később a hajmosásánál. Elég, ha egy szivaccsal finoman a fejére/arcára csorgatod a vizet először! Mi ezt kihagytuk sajnos, de simán megszokják!

Secret, Andi
Gozár doki szerintem pedig az a fiatal, magas, jóképű (picit jólakott óvodás kinézetű) doki? Sajnos róla nem tudok semmit! De a fiatalokkal nagyokat nem tévedhetsz a Kútvölgyiben, amennyire az én dokimtól tudom!

Arcüreggyulladásra tudtok valamit lámpázáson, köptetőn kívül? Semmit nem szedhetek, de elég szarul vagyok!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Nemtudom Merci,mert az arca már nem annyira ugrik be,csak hogy picit "érdekes"stílusa volt,Ő kellett volna hogy aláírja a zárójelentésem,de inkább a Mészároshoz mentem...Mindegy,inkább nem írom le a sztorit,lehet hogy csak pont rosszkor találkoztam Vele...Mennem kell,majd jövök.
Sziasztok!:-)
Vendég

Merci

Sajnos nem tudok semmit arcüregre, de szerintem mindenképp menj dokihoz, nehogy homloküreg legyen belőle.

Kép
gyorgyi33

Marcsi! Kolos már ilyen ügyesen alszik? Óóóh. :shock: A hajszárítóra ma készülök. :wink:

Monacs, hát senki nem ilyennek képzeli, igaz? Én nehézségekre nem készültem fel, vagyis erre nem lehet felkészülni... de nyilván, amikor ránézek, imádom, és elérzékenyülök, el is felejtem az éjszakákat. Barátnőmmel azon röhögtünk, hogy 16 év múlva meg rámvágja az ajtót, amikor részegen hazatántorog. Na akkor mi lesz? :shock:

Györgyi, köszönöm a biztatást, jólesik. Szerinted nem gáz éjszaka énekelni, beszélni hozzá? Mert a védőnéni, dokinő stb folyamatosan azt hajtogatja, hogy már most külön kell választani az éjszakát a nappaloktól... Hát nem tudom. Szegény Beni nemigazán érti, hogy miért nincs ugyanabban a megtiszteltetésben része éjjel, mint nappal. :cry:
vbea

Eni

Ebben igazuk van, de szerintem nem gáz ha megnyugtatod. Én úgy különböztetem meg a nappalt az éjszakától, hogy nappal a szopi után ébren van kb fél órát, aztán ha elfárad utána fektetem le. Éjjel meg rögtön. De Beni még pici ehhez. Majd szép lassan beálltok. Amíg ilyen pici szerintem nem sokat lehet vele kezdeni. Kell egy jó pár nap míg megtanulja mikor van éjszaka és mikor nappal, de ne aggódj, megtanulja. Ja és mi az hogy nem voltál felkészülve a nehézségekre?? Én felkészítettelek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Még egyben.
Tegnap már nem tudtam visszajönni.
Ma voltam a védőnőnél és 2órát vártam, hogy bemehessek.
Totál kikészültem. :?

Merci: Mi reggel megyünk olyan 9 óra fele.
Az éjszaka óránként látogattam a klotyómanot és nagyon hosszúnak tünt így az éjszaka :)
Kiváncsi leszek a holnapra, mert semmi fájás,görcs vagy hasonlót nem érzek. :oops:
V

valentina

Na, lányok tegnap itt lelkesen hírdettem az igét, hát az éjszakám elég katasztrófálisra sikeredett.
Dóri este 16 percig ordított már 11-kor evett (9-kor tettem le), utána 2-től ordított fél órát, 4-kor megint akkor meg is etettem egy szó mint száz tök éberen aludt egész éjszaka. Ja,és a megfigyelésem, hogy trükkösen próbálja magát cicin elaltatni, most hogy nincs cumi. Régen sosem aludt el cicin!!! Nem semmi a csajszim, nagyon rafkós :wink: .

Basszus felébredt Dani :evil: .

ILDI???

Kép
Kép
monacs

Monacs, köszi, hogy hiányolsz!
Itt vagyok, de leginkább csak arra van időm, hogy megpróbálom visszaolvasni amit írtok, de nagyon termékenyek vagytok!!! Olvasom ám, hogy lesz ásó, kapa, nagyharang.... Nagyon sok boldogságot kívánok!!!

Merci, Valentina még egyben?

Heni, remélem a lelked már jobban van egy kicsit. Azóta történt valami pozitív változás az anyóssal való kapcsolatodban?

Van egy kis tápszer mizériánk. Amióta Hanna már mindenfélét eszik, azóta a tápszert nem nagyon akarja megenni. Persze nem hülye az a gyerek, csak kicsi. :lol: :lol: Már pontosan tudja, hogy minek van jó íze és minek kevésbé. A dokinénik szerint ha a súlya nem csökken, akkor nem kell ezzel különösebben foglalkozni. Márpedig nem csökken (6750 gramm), mert a gyümölcsöket, tejbegrízt két pofára nyomatja.

Na, megint roboghatok tovább, mert felébredt a Hancus!

Kép
ildi35

Bocs, hogy időnként "bekotnyeleskedem" közétek, de hátha adhatok tanácsot.

Merci!

Arcüreggyulladásra nagyon jó az infralámpa, + nekem annak idején azt mondta a gégész, hogy orrspray-t, vagy orrcseppet is feltétlenül használjak, mert az oldja a váladékot. Az orrcseppet pedig úgy, hogy vattára csöpögteted, és azt bele az orrodba, így nem folyik le rögtön a torkodon, és nem is szárítja úgy a nyálkahártyát. Jó a gőzölés is, a lényeg, hogy fújd az orrod amennyit birod, nehogy nagyon letapadjon. (Nekem régen elég sűrűn volt arcüreggyulladásom, sajnos rutinom van e téren. Ezelőtt 20-30 évvel rögtön szúrtak, de az utóbbi néhány alkalommal megúsztam a fenti kezelésekkel.)

Secret!

Nekem Gozár doki csinált egy kisműtétet tavasszal, akkor láttam először, az én dokimat helyettesítette, és csak jókat tudok mondani róla. Szüléssel kapcsolatban nem tudok róla véleményt mondani, de én szakmailag és emberileg is nagyon elégedett voltam vele.

Judit
gerbera

Ildi!
Nem gondolkodtatok még tápszerváltáson? hátha a másik íze jobban bejön neki. :idea: csak egy kósza ötlet. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, de igen, kipróbáltuk. Eddig Beba Start Aktívot kapott, most kipróbáltuk az Aptamilt, de ugyanaz volt a helyzet. Hol evett rendesen belőle, hol meg egésznap csak 20-30-at egy kajálásra. Úgyhogy inkább visszatértünk a Bebára. Márcsak azért is, mert az Aptamilnak még a kinézete sem volt valami bizalomgerjesztő. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a tejet felvizezik.

Kép
ildi35

Ildi!
Mi HUMANA HA2-t iszunk és Kata még most is folyton jelentkezik, hogy a Szofi maradékát megissza. Pedig nem egy zabagép a lelkem. :) és az nem lehet hogy most a foga miatt bojkottálja a kaját? Szofinál is volt hogy nagyon visszaesett az étvágya. De nyugodj meg! ő tudja hogy mennyit kell neki ennie. Később be fogja pótolni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, lehet, hogy a foga is közrejátszik. De nem arról van szó, hogy semmit nem akar enni, csak a tápszert nem. Bár mondjuk ma azzal sem volt semmi gond, viszont tegnap csak nagyon minimálisat evett. Viszont, gyümölcsöt, zöldséget, tejbegrízt ezeket már mindennap kap és ezeket minden gond nélkül megeszi. Sőt, nem tudom olyan gyorsan lapátolni a szájába, mint ahogy ő nyitogatja. Tehát attól tényleg nem félek, hogy éhen hal. :lol: :lol:

Kép
ildi35

Ildi!
hát! akkor tényleg a tápot nem csípi. De ezt nem is csodálom. Már a szaguk is förtelmes.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Valentina
Klotyómanót én is óránként látogatom, fájás semmi. Védőnőt meg kirúgni, ahogy bepecsételte a kiskönyvedet a gyed/gyeshez. Tőlünk úgyis több jó szót hallasz, mint tőlük (tisztelet a kivételnek). Hogy lehet ilyen bunkó! Ott kellett volna hagynod a fenébe! Az enyémtől alig lehet időpontot kérni, múltkor én is 1 órát vártam rá, mert elfelejtett beírni a naptárába. Legközelebb mondtam, jöjjön ő hozzánk, úgyis tudom hogy kell látogatnia az otthonunkat is (hogy nincs-e otthon Piroslámpás ház vagy Kenderültetvény, vagy szadó-mazó eszközök :o ). Jött is ne félj! Hát, hacsak nem vársz túl sokat nem talizunk holnap, mert mi 11-re megyünk. De később még lehetünk egy szobában :lol: !

Györgyi
Köszi, már beszéltem a dokival, semmi gyógyszert nem szedhetek már, úgyhogy lámpa, köptető és sósvizes orrspray!

Eni
Tudod, én csak ha nem éppen gyakorló kispapa vagy kismama az a védőnő és dokibácsi, akkor fenntartással fogadom, amit mond. Nagyon hamar elfelejti az ember, hogy milyen az éjszaka hallgatni egy ordító kisbabát és közben marha következetesnek lenni. Az istenért, most bújt ki a védett kis világából. Csoda hogy nem sírnak egész nap! Úgy tégy mindent, ahogy jónak érzed! Még az arcodat sem ismeri fel, ha 20 cm-nél távolabb vagy, hogyan kellene az éjszaka/nappal problematikával megküzdenie. Tudjátok, azt olvastam valahol, hogy kb. 3 hónapos kortól kezdődhet az „elkényeztetés” addig az élethez szokik a babuci és addig minden csak elvonás, amit mi nevelésnek gondolunk. És mivel olyan hamar megnőnek, sztem belefér, hogy akár egész éjszaka hozzád bújjon, mert neki úgy jó. Tudom, most fárasztónak tűnik, de hamar rájövünk, hogy mit mulasztottunk el, ha drákói szigorral próbáljuk ránevelni, hogy hol (lesz) a helye néhány hónap múlva. Nem beszélve az érzelmi fejlődéséről, ami a későbbiekben a szellemi fejlődés és intelligencia alapja és az egész életének meghatározója lesz. Az éjszaka és nappal megkülönböztetéséhez elég a sötétség/világosság, illetve jó, ha máshol alszik nappal, mint éjszaka. A többi pedig sztem nem kell, hogy különbözzön. Megőrjít a védőnők hülye, „ridegtartásos”, ingerszegény nevelése, mintha egy állatka lenne az a gyerek, vagy egy kísérleti alany.
Bocsánat, hogy így kifakadtam, de én a nagymamámmal nőttem fel (meg „apámmal”) és higgyétek el, tudom, miről beszélek. 2 éves koromtól a nagymamám nevelt és bár tőle meg a nagynénémtől többet kaptam, mint egy anyától lehetne, valószínű nem véletlen, hogy nulla anyai ösztön volt bennem úgy 30 éves koromig, és nagyon sokáig képtelen voltam kimutatni az érzéseimet.! A védőnő meg arra bíztat, hogy foszd meg a babádat magadtól! Idióták!

Gerbera
Köszi, nekem Bioptron lámpán van azzal dolgozom, de igazából az orrcseppet sem javasolja a doki, mert érösszehúzó hatása van, és az méhösszehúzódásokat okozhat állítólag.
Szóval akkor Gozár doki a jóképű fiatal nagy barnaszemű?

Kép

Képurl]
eszesmerci

Ilkdi!
Bene is utálja a tápot, amióta mást is eszik. De nem is lett baja, hogy keveset evett belőle .)
Később, a banánízű bejött neki, de az csak 8 hós után van :(

Holnap én nem tuodk még sétálni menni, csak jövő héten :(

mtunde

Ja, merci, felveszel iwiwen? érdekel a körkérdés :)

Pappné Mike Tünde

mtunde

Tünde
Küldtem jelölést és kérdést

Kép

Képurl]
eszesmerci

Ja, lányok, bocsi az önmarketingért, de keresek töris tanítványokat. Ha tudtok valakit, szívesen vállalok felkészítést érettségire vagy korrepetálást is. Ez utóbbit általános suliban bármilyen tárgyból!

mtunde

Ja, nem is mondtam, de amúgy projektmenedzsmentet is szoktam csinálni, EU-s pályázatokat, stb.
Gáz, de úgy tűnik, a 2. gyerek előtt muszáj lesz dolgoznom egy kicsit, de a suliba visszamenni rövid időre nem szeretnék.

mtunde

Húúúú, de mérgi vagyok!!!! A szemét őssejttároló KRIO küldött egy levelet, hogy a vér, amit levettek, nem alkalmas transzplantációra a kevés fehérvérsejt miatt, ezért írjunk alá egy papírt, hogy ezt tudomásul vettük és ennek ellenére kérjük a lefagyasztást. Erre felhívtuk őket, hogy mi szeretnénk vissza inkább a pénzt és nem kérjük a fagyasztást, mivel így használhatatlan az őssejt. Mire közölték, hogy ők már lefagyasztották, így a 215000-ből 80000-et adnak vissza... :evil: :evil: Még szerencse, hogy anya ügyvéd és 5x átolvastuk, mielőtt aláírtuk volna a szerződést, így tudjuk, hogy milyen jogi lépéseket tegyünk, hogy visszakapjuk a pénzünket!
Na mindegy, ez van, remélem sikerrel járunk... Csak azért írtam le, hogy vigyázzatok, ha ilyemsibe vágjátok a fejszéteket!

WIW
Bejelöltem mindenkit a wiwen Merci levelének címzettjei alapján! Csak ha valaki nem tudná, hogy ki az a Kiss Barbara, aki bejelölte, én lennék az! :D

Merci
Jobbulást Neked! Remélem a term. gyógymódok is használni fognak azért! Fürdetést megpróbáljuk úgy, ahogy ti, de már arra is gondoltam, hogy ruhában beülök vele a kádba, hátha akkor kevésbé fog félni! :)

Monacs
Kitartás, biztos az elején a legrosszabb. Amúgy a könyv mit ír, hány napig fog tartani, amíg le tudod szoktatni a cumiról?

Steffi
Mizu? Milyen a nem hasfájósok élete, mesélj!? :wink:
Tényleg, végül mi lett az anyós-sztori vége? Megbeszéltétek a dolgokat? Mire jutottatok?

Andrea
Jó Boginak az új vonalzója! Azaz az új kép! :D

Györgyi
Visszatérve az evési időre, azért kérdeztem, mivel Dani mindig elég sokáig eszik, általában 30 perc, néha 20, este lefekvés előtt pedig mindig nagyon sokat eszik 180 gramm körül, akkor viszont 1 órát is simán nyammog a cicimen. Szerinted ez baj? Te miért két mellből eteted? Én csak olyankor szoktam, amikor az egyik mell nem elég.

Eni
Az első időszak nehezebb, de biztos hamarosan be fog állni és kialakul magától, hogy éjjel alszik többet, ne aggódj!

Gabbó?

KépKép
barimami

Merci!

Igen, Gozár doki magas, fiatal, és szerintem is jóképű - bár ha az első randim jól sikerül, a fiam lehetne... :oops:

Az orrcsepp érösszehúzó hatására nem is gondoltam, folytasd a lámpázást, no meg orrfújás!
Mielőbbi gyógyulást!

Judit
gerbera

Barbi!
Jó, hogy itt vagy! :lol:
Nem semmi amit írtál a KRIO-ról! És tök jó, hogy anyukád ügyvéd!!!! Majd mesélj mi volt!
Nem hasfájósan király az élet!!!!! Nem kell görcsölnöm, hogy etetés után gripe water és annyit kakil mindennap hogy csak na, alig győzőm cserélni a pelust, de nagyon örülök!
Most e-mailt írt nekem anyósom, aztán előbb-utóbb úgyis előjönnek a dolgok és akkor majd kipakolok neki. Most apósommal levelezgetek, Ő egész jó fej.
Nálatok minden ok? Hétvégén Cora???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi

Nem tudom, a védőnőm tanácsolta, meg még a kórházban valahogy így alakult ki. Meg honnan tudod, hogy mikor elég neki csak az egyik?

Kép
gyorgyi33

Barbi! Durva ez az őssejt dolog, egy sima gyorsteszttel ezt még ott helyben megoldhatták volna!
de így ugye több pénzt akaszthatnak le.

Eni!
Benének is volt ilyen, hogy nem tudta, mikor van nappal és éjszaka, és persze segíteni kell nekik, hogy megtanulják, de azért nem kell spártaiskodni sem szerintem. Szóval olyankor mindig sötét volt nálunk, meg halkan beszéltünk, nem játszottunk, de ha kellett a kezünkben azért volt. Már csak azért is, mert nagymamámat nem akartuk felébreszteni :)

Jajj, erről jut eszembe, nagymamám felett lakik egy nő, a második gyerekkel van otthon, aki 1 éves, és éjjel kb 5-8-szor kel fel cicizni, ő meg azonnal megszoptatja, nehogy a többiek felkeljenek. Kb 3,5 éve, az első gyerek óta egyetlen éjszakát sem aludt át. Őrület!

mtunde

Györgyi!

Asszem a sétát elfelejthetjük ebben a gyönyörű időben... Bár, ha eláll az eső, én szívesen megyek, mert nincs hideg. Nekünk jó a fél4-4 felé a Ligetben, csak azt írd meg, hogy merre. Még jövök ma.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok Lányok!!

Látom mindenki jól!
Nem nagyon van időm írogatni sajnos. Most is csak azért, mert valaki kérdezett Gozár dokiról!

Nem a magas, jóllakott ovis a Gozár egyébként, az a Mészáros.
Gozár magas, barna hajú, viszonylag jó lépű, fiatal, és az arca sem ragyás!!

Szóval kedves SECRET!!
Én hozzá jártam! Kérlek, írj egy privát üzenetet, és minden kérdésedre örmmel válaszolok!!

Dóri

Kép
nagydora

Zsófi, mi is ráérünk mégis délután, csak az a gond, hogy ettől az esőtől nagyon sáros a föld, Benét meg már szabadon kell engednem a parkban :(

mtunde

Sziasztok!

Secret

Szóval Ő volt a vizitelős amikor Én a zárójelentésemet akartam vele aláiratni mert a dokim akkor szabadnapos volt.A szitu:

Jött a vizit,kérdezte hogy vagyunk?Mondtam hogy jól,köszi.Jól szopizott a lányom,Én teljesen jól voltam,kérdeztem hogy akkor Ma ugye hazamehetünk?(második gyerek,sima szülés,3-napja szültem)Ő erre:Ezt ki mondta?Miért mennének ma haza?Mondom az orvosom mondta,3napja sima úton szültem,jól vagyunk,második gyerek...stb.
Kérdezte ki az Én orvosom? Mondtam hogy Vida doki.Erre egy vállrántás,lekicsinylő szájhúzás és hátat fordítva távozott.Ezek után odamentem Mészároshoz és aláirattam vele a zárómat.
Szóval hogy milyen doki nemtudom,de ezek után ha egyedül Ő lenne nőgyógyász inkább nem mennék...

Nem akartalak elijeszteni,ez csak az Én tapasztalatom,természetesen ettől még lehet hogy jó orvos,nem vonom kétségbe,de Nekem nem jön be ez a hozzáállás.

Ja,Mészárossal nem keverem mert Őt tudom ki,Vidával nagy spanok,ráadásul amikor éppen varrt össze a Vida,Mészáros ott topogott az ajtóba mert éppen ebédelni invitálta,amit Vida nem nagyon fogadott kitörő örömmel..
Vendég

Senkit nem akartam megbántani,gozár doki páciensei közül,ha valakit mégis megsértettem,elnézést.
Vendég

Gozár,természetesen nagy G-vel,Gozár... :oops: :oops:
Vendég

Andrea!
A te lapelei leírásod alapján nem Gozárral találkoztál! Nem orosz, és egyetlen egy ragya sincs az arcán, de a stílusa sem ilyen, még megközelítőleg sem!!!!
Szóval te itt most téves infókat adsz tovább. Ne haragudj, de úgy gondolom, meg kell védenem az orvosom, ha igaztalan vádak érik.

Kép
nagydora

Andi!

Akiről Te beszélsz az nagy valószínűséggel Szabó doktorúr! Ő ragyás csak, és a stílusa is hasonló!

Dóra

Kép
nagydora

Lányok,tudom hogy Ő volt Gozár doktor mert Mészárostól kérdeztem.Nem emlékszem az arcára mint ahogy már írtam is,de biztosan Ő volt.Nem adok tovább téves infót,védd meg az orvosod,ez természetes de ne mondd,hogy Ő nem lehet ilyen!!!

Vida dokinak is van rossz napja ha Én nem is találkoztam még vele olyankor,de nem mondom hogy nem mond igazat az,akivel bunkó volt(lásd egy jó pár oldallal előrébb)

Szóval,ha tetszik ha nem,nem hazudok,és már ne is haragudj de hogy jösz ehez??
Vendég

Mi az, hogy hogy jövök ehhez! Kivel társalogsz, ne haragudj!?

Te hogy jössz ahhoz, hogy valakinek a jó hírét nagy plénum elött rontsd! Eddig is, mindig ha valakinek rossz véleménye volt egy orvosról, megírta privátban. Természetesen lehet rossz tapasztalatod, én nem ezt mondom. Neki is lehet rossz napja! De nem engedhetjük meg magunknak, hogy azért, mert valakinek rossz napja volt, rontsuk a jó hírét.

Dóra

Kép
nagydora

És Én ezt írtam is,amint láthattad.
Én veled társalgok,de Te hogy jösz ahoz hogy megkérdőjelezd azt amit írok?

Hozzád ennyi volt a "társalgásom"rendben?Szép napot,szia!
Vendég

Steffi
Corába sajna lehet, h jövő héten megyünk hétköznap, mivel anya barátnője csak akkor ér rá, plusz hétvégén kutyatalálkozó lesz nálunk, ami annyit tesz, hogy a kutyónk 6 elajándékozott kiskutyiját visszahozzák a gazdik, hogy találkozzanak az anyukával, plusz az apukával (aki a szomszéd kutya) Na mind1, vicces lesz, az egész kutya család újra együtt, én is megyek át Danival :wink:
Gripe Watert hogy-hogy ettől függetlenül adod neki? A bizti kedvéért?

Györgyi
Onnan tudom, hogy ha elengedi magától a cicit és már látszik rajta, hogy tele van, plusz nem csinál szopómozdulatot, ha birizgálom a száját a cicivel. De gondolom ugyanígy állapítod meg,hogy a két cici elég volt-e neki, nem? Bár én a sok mérés miatt már "érzem", hogy mennyi van a cicimbe, mennyit evett ki belőle, szinte már grammra pntosan meg tudom saccolni, hogy mennyit evett. :lol: csak azért kérdezem, mert a szoptatási tanácsadó azt mondta, hogy azért jó, ha egy mellett kiszív teljesen, mert akkor az elején lévő vizes tejet, plusz az alján lévő sűrűbb tejet is kiszopizza.

Tünde
Hát igen, druva ez a Krio-ügy. Ráadásul most azzal védekeznek, hogy azt a vizsgálatot, amivel a fehérvérsejt-számot állapítják meg, fagyasztás után végzik el egy kivett mintából, mivel az sok idő és muszáj lefagyasztani. Csak az a szemétség, hogy más ilyen cégek ebben az esetben, mondjuk levonnak 50ezret és a maradékot visszaadják, ők meg 150ezret akarnak levonni :evil:
Az tuti, hogy ha nem sikerül megfogni őket, akkor minden fórumra fel fogom rakni a kis történetünket, legalább tisztában legyenek vele az emberek, hogy mit művelnek ezek!

Sétálók
Úgy láttam a tévében, hogy délutánra tiszta, szép időt mondanak....na majd meglátjuk, nálunk ma apa a soros, ő viszi Danit sétálni :)

KépKép
barimami

Zsófi

Ssjnos nem jó. :( Nem lett kész a szervízben az autónk, így csak délután tudunk kimenni érte. A séta ma kimarad. :cry: Bocsi.

Kép
gyorgyi33

Andi,

ezen a topikon nem volt szokás rosszat írni nyíltan senkiről. Mindenkinek lehet rossz napja, attól még lehet kedves, rendes ember. Emlékszem, Vidáról is írt valaki rosszat, az sem tetszett sokunknak.

Te mindig mindenkivel szuper kedves és udvarias vagy? Ha igen, így Te vagy az egyetlen.

Egy reakcióból ítélni sokszor csalóka lehet...

Kép

Kép
jube

Steffi
Jaj, de hülye vagyok, most látom, hogy már NEM adsz gripe watert, bocsi :oops:

Györgyi
Te már egyedül autózgatsz Jázminnal? Sima ügy a vezetés vele? mit csinálsz, ha elkezd sírni hátul? Mivel sajnos én szülés előtt csak 2 hónappal kezdtem el vezetni, még nem mertem Danival volán mögé ülni, apa fuvaroz minket egyelőre.... :(

KépKép
barimami

Andrea!
Az ad fel egy vitát, akinek nincs elég szellemi municiója a lefolytatásához!
Az ehhez szót pedig két "z"- vel kell írni! Az ahhoz szót, pedig két " h"- val, a jössz pedig két "sz"!
Te nem egy orvosi műhiba miatt járatsz le valakit!

Kép
nagydora

Elnézést, muníció!

Kép
nagydora

Jube!

Én is azt írtam hogy valószinüleg rossz napon futottam össze vele,nem mondtam hogy Ő mindig ilyen,de aki olvasta az látta.Én is láttam hogy multkor rosszat írtak Vidáról,és azt is írtam már hogy Én nem láttam soha olyannak Vidát mégis elhiszem mert Ő is ember...De.Nekem ne írja azt senki hogy nem mondok igazat,és szerintem ezt senki nem hagyta volna szó nélkül!
Nem,Én sem de biztosan Te sem vagy mindig szuper kedves mindenkivel,de már ezt is ismételem,mert írtam már...
Viszont mit szólnál ha írnál valamit teszem azt az Én dokimról,Én meg azt írnám hogy ez nem igaz?Ezt csak akkor tudod megválaszolni majd,ha egyszer így jársz!
Dene járj így,mert elég cudar érzés,hidd el!

Oké,értem a célzást.Eddig nem volt szokás leírni csak a jó oldalát mindenkinek...Sajnálom hogy Én meg merem vállalni a véleményem és nem vezetek félre senkit.

Sziasztok!
Vendég

Jube!

Én is azt írtam hogy valószinüleg rossz napon futottam össze vele,nem mondtam hogy Ő mindig ilyen,de aki olvasta az látta.Én is láttam hogy multkor rosszat írtak Vidáról,és azt is írtam már hogy Én nem láttam soha olyannak Vidát mégis elhiszem mert Ő is ember...De.Nekem ne írja azt senki hogy nem mondok igazat,és szerintem ezt senki nem hagyta volna szó nélkül!
Nem,Én sem de biztosan Te sem vagy mindig szuper kedves mindenkivel,de már ezt is ismételem,mert írtam már...
Viszont mit szólnál ha írnál valamit teszem azt az Én dokimról,Én meg azt írnám hogy ez nem igaz?Ezt csak akkor tudod megválaszolni majd,ha egyszer így jársz!
Dene járj így,mert elég cudar érzés,hidd el!

Oké,értem a célzást.Eddig nem volt szokás leírni csak a jó oldalát mindenkinek...Sajnálom hogy Én meg merem vállalni a véleményem és nem vezetek félre senkit.

Sziasztok!
Vendég

Barimami!
A kiskádat betettük a nagykádba, és így szokta a teret Panka. most meg nem lehet kivakarni.

Nagyjából meggyógyultunk, Pannus füle rendben.
Most megint sokáig nem jövök, mert elutazunk egy hétre. Jók legyetek! Valentinának nagy drukkok!

Merci! Válaszoltam wiwen.
Dóra! Utólag is boldog névnapot!

Puszi:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andrea!
Nem azzal van baj, hogy a véleményedet íropd meg. CSk mi mindig tiszteltük annyira egymást, és egymás orvosait, hogy a negatív véleményeket privátban írtuk meg.
Én nem azt mondtam, hogy Te hazudsz, hanem hogy amennyiben a lap elején írt jellemzésedre hagyatkozom, úgy ez nem Gozár dokiról szól, ergo az nem helytálló!
Nem kell megsértődni, ha veleki ellent mond neked!
Megjegyzem, nekem is van rossz tapasztalatom a sját orvosommal, de azt nem itt fogom kiteregetni.

Kép
nagydora

Te pedig olyan művelt vagy,legalábbis ezt hiszed.

Remélem örülsz és büszke vagy magadra!

No comment.
Vendég

Andrea!
Nem azzal van baj, hogy a véleményedet íropd meg. Csak mi mindig tiszteltük annyira egymást, és egymás orvosait, hogy a negatív véleményeket privátban írtuk meg.
Én nem azt mondtam, hogy Te hazudsz, hanem hogy amennyiben a lap elején írt jellemzésedre hagyatkozom, úgy ez nem Gozár dokiról szól, ergo az nem helytálló!
Nem kell megsértődni, ha veleki ellent mond neked!
Megjegyzem, nekem is van rossz tapasztalatom a saját orvosommal, de azt nem itt fogom kiteregetni.

Kép
nagydora

Andi,

azért nem írtunk rosszat senkiről, mert egy pillanat valaki életéből nem mérvadó. (de ezt már tisztáztuk)

Ami írtam ezek alapján az alábbi idézetek alapán írtam:

"de nem mondom hogy nem mond igazat az,akivel bunkó volt"

itt Gozár dokit nevezed egyértelműen bunkónak, úgy mint mondod, nem emlékeszel még az arcára sem, tehát nem lehet állítani, hogy ismernéd.

"ettől még lehet hogy jó orvos,nem vonom kétségbe,de Nekem nem jön be ez a hozzáállás"

itt pedig az általános hozzáállásád minősíted.

azt, hogy nem mondasz igazat, értem, hogy sértőnek találod, nekem sem esne jól, ha az én szavamat vonná kétségbe valaki.

én csak arra kérlek, ha lehet, ne szólj le valakit így. ha fontosnak érzed, hogy figyelmeztesd a hibájára, inkább ha lehetséges, írd meg priviben. köszi.

Kép

Kép
jube

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: