A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Kép

Kép
bettike
Eger

Monyoka! Tudtuk mi!

Kép
bettike
Eger

Snufi!++++++++++++++++++
Gyere az eredményekkel!

Sonjus! Akkor legalább a párod is megnyugodhatott! :wink:

Kép
bettike
Eger

bettike,biztos o is atgondolta a dogokat.
azert kijelentette hogy pelenkazni nem fog :lol: :lol: :lol:

isteni a gorbed.nagyon szoritok.holnap esetleg egy teszt;;;;??

Kép
monyo83

Bettike, nagyon szép görbusz!!!! :lol: :lol: :lol: Micsoda ugrás, váó!

Monyo, örülök, hogy rendben vagytok. :wink:

Ja, bocsi: szép jó reggelt. :oops:
Liza, nagyon édes kicsi pocakbaba, tényleg mekkora pocija van! :lol:
Szezso, sajnálom. :cry: De új hónap, új remények! :)

Kép
szilcsi

szilcsi a csiga neked is celzas? :D

Kép
monyo83

Sziasztok!

A tegnap vett tesztet ma reggel sajnos nem kellett felhasználnom, mert megjött és a hőm is még lejebb esett (36,8) :cry: . Bőgtem is rendesen. Kicsit kezdek belefáradni, ebbe a procecúrába, hogy hiába mérem a hőmet, hiába vagyunk akkor együtt amikor kell mégsincs eredménye. A múltkor is ugyanez volt, hogy a 28.napon leesett és utána megjött. Ezek után tényleg nem fogok hinni semminek és nem is tesztelek egészen addig amig késni nem fog és fenn nem marad a hőm. :x

Kép
cicuka78

cicuka.nagyon sajnalom :cry: :cry: :cry:
pedig nagyon remenykedtem benned.
nem feladni :!: :!: :!:

Kép
monyo83

További drukk azoknak, akik még a tesztelés előtt álnak. Remélem legalább nekik összejön, ha már nekem nem sikerült.

Kép
cicuka78

Köszi Monyo! Szombaton tesztelek csak, ha már eddig kibírtam! :lol:
Hát én sem tartok attól, hogy a párom önként és dalolva fog pelenkázni! :wink:

Kép
bettike
Eger

Cicuka! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Na ne már! Ne csináljátok! :cry: :cry: :cry:

Kép
bettike
Eger

betti benned maradt minden remenyunk :lol:

Kép
monyo83

Csajok! Ha pofára esés lesz a vége, akkor 1 hétig minimum vigasztaltok! :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Beszalok en is a sorba! :cry:
Egesz ejjel nem aludtam mert annyira izgultam hogy mennyit fogok merni reggel!Akkor meg meres elott apa is elkapott( :oops: )Igy mertem 37-et!Tehat ez semmilyen eredmeny! :( A tesztem is full negativ! :cry: De hat mit is gondoltam a szinte 0% esellyel.... :cry: :cry: :cry:
Kép

Lanyok!
Sajnalom hogy nektek sem sikerult!!!!!!!!!

Akik meg most fognak tesztelni azoknak millio sok drukk!!

Monyoka!
Orulok hogy kibekultetek!!!

Kép
Kép
ancsa81

amcsa ha jol tudom neked volt par tuszoerlelos honapod.
az lenne a kerdesem hogy tuszoerlelo nelkul hany naposak voltak a ciklusaid?
hany napos lett tuszoerlelovel?
kb mikor lett pe-d?hanyadik cn en?
bocsi a sok kerdesert de nagyon kivancsi vagyok nekem mikor lesz.
hetfon megyek dokihoz(15cn)akkor meg meg kellene hogy legyen a tuszom,hisz normal ciklusban 21 cn en van pe-m.

Kép
monyo83

amcsa ha jol tudom neked volt par tuszoerlelos honapod.
az lenne a kerdesem hogy tuszoerlelo nelkul hany naposak voltak a ciklusaid?
hany napos lett tuszoerlelovel?
kb mikor lett pe-d?hanyadik cn en?
bocsi a sok kerdesert de nagyon kivancsi vagyok nekem mikor lesz.
hetfon megyek dokihoz(15cn)akkor meg meg kellene hogy legyen a tuszom,hisz normal ciklusban 21 cn en van pe-m.

nagyon sajnalom a negativ tesztet.amig meg nem jon a remeny el.
szerintem nincs olyan hogy 0% csak van kevesebb esely es tobb.

Kép
monyo83

basszus,bocsi

Kép
monyo83

Ancsa nem lehetett később a pé-d?

Kép
bettike
Eger

Jaj lányok,
ne csináljátok már!!! Hogy elterveztem hogy szombaton korán kelek és noszogatom a tesztelőket meg örülünk együtt!!!
Borzasztóan sajnálom akinek megjött!!! :(
Bettike,
szép görbe!!! :D
Vendég

Épp akartam írni, hogy Cicuka csak akkor lehet igazoltan távol, ha pozitív a tesztje! :evil: A fenébe!!!!! Sajnálom!
A sírás is sokat segít ám! Hajrá következő hónap!!!!

Ancsa!
Hát ilyet, hogy mérés előtt nem hagynak téged :) Olyan meg nincs hogy 0% esély!!!!! Esély van és kész! :)

Monyóka!
Hurrá békülés! :) Szóval nem fog pelenkázni :) sebaj!
Az én anyukám egyszer otthagyott apuval, míg ő elment a boltba, majd mikor visszaért azt látta, hogy apu fülig betakarva vekszik és azt mondja, hogy csinálj valamit a gyerekkel mert nagyon büdi :lol: TIPIKUS :) az eszébe sem jutott, hogy átpelenkázzon :)

Bettike!
Szuper görbe! Drukkkkkkkkkk ++++++++++++++++++++++++++
nem hinném, hogy téged vígasztalni kell majd! :wink:
sonjus

Monyoka!
30-35 nap kozott voltak a ciklusaim mar ha volt egyaltalan!Nekem eleinte kb.a 14.napra lett PE-m igy 28napos volt!Aztan honaprol honapra csuszott!Volt hogy csak a 19-en volt a PE!Nem tudom hogy te hogy fogsz reagalni a gyogyszerre,de ha a doki a 15-et mondta akkor biztos jo ugy! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

jó reggelt

Monyó
az biztos jó, ha egyszerre van orgazmus, csak hát nehéz összehozni, hogy pont egyszerre legyen :? Azért párszor sikerül :wink:

Cicuka
:( Én úgy tudom, hogy a hosszú luteális fázis, az hormonprobléma lehet :roll: dokid erre nem mondott semmit?

Bettike
na de szépen felmelegedtél :)

Sonjus
Nem olyan rossz az a kiskatona eredmény, 10millió nem fejhibás :)
Ismerősöma férjének 99% fejhibás :( Mr szedett 3 hónapig gyógyszert, 100% fejhibás volt, januárban volt kontrollon, és még szedheti 3 hónapig a gyógyszert. Mondjuk én a helyükben bejelentkeznék lombikra, de hát nekik kell eldönteni. Sogórnőm már 37 éves, és első gyerekre hajt, a férjének van két gyereke első házasságból.

Kép
gaby25

[quote="sonjus"]
írta:
sonjusAzért kérdeztem csak az inszemet, mert ugye 2 év próbálkozás után, reményeim szerint nem azt fogják mondani, hogy próbálkozzanak még spontán, mert kitépem a hajam!!!! Én 32 éves vagyok, és nem egy gyereket szeretnénk, így nagyon sok időnk azért nincs!

Erről valakinek valami infója?
Szerintetek mi lesz, ha az én eredményeim is jók?
Kicsit türelmetlen vagyok :? olyan messze van még 21-e. Szeretnék felkészülni mindenre, de azt érzem, hogy nálam is minden ok, mint eddig! Clostit már szedtem, nem működött! Szerintetek adnak valami más gyogyit és UH-n néznek majd és ennyi? Van más ilyen gyogyi? Egyszer tüszőrepis szurit is kaptam, de akkor sem történt semmi! Ezt mind tudja a mostani doki!
Ezért kérdeztem az inszemet, hogy szerintetek azt mikor csinálnak?
sonjus

Sonjus,
2 év sikertelenség után miért nem keresel fel egy meddőségi központot? Ott biztosan korrekten kivizsgálnak, és ha kell 6 inszem és egyelőre nem tudni hány lombik is a rendelkezésedre áll, a szakmai háttérről és technikai felszereltségről nem is beszélve!
Vendég

Gaby!
Na igen, az idővel én is hadilábon állok :)
Ezért sem szeretném, ha húznánk még a dolgot!

Azt mondta tegnap a párom, hogy ő már megbékélt a gondolattal, hogy ikreink lesznek :shock: hogy ezt honnan szedte :?:
Ehhez jött még hozzá, hogy az egyik kolléganőm, szintén tegnap mondta, hogy "nektek egyszerre kéne 2 gyerek".
Ajaj, szeretem ezeket az elszólásokat :D
sonjus

Áfi!
A SOTE I-re járunk :)
sonjus

Akkor lehet hogy én vagyok a hülye de nem értem. Ha meddőségi centrumba jártok miért kérdés az inszem? Pláne 2 év sikertelenség után? Mondtad már a dokidnak hogy szeretnéd? Bár mondani se kéne... szerintem nem mondják hogy várjatok tovább, vagy ha igen nem a jó helyen vagytok.
(Ott szültem a lányom! :wink: )
Vendég

Szép jó reggelt!
Monyóka:
Örülük hogy kibékultetek :lol: , hajrá babaproject!! :wink:
nekem 5 stmus hónapom volt (egyik hónap closti, másik merional injekció kb 3-4 db ). Stimu előtt 17-21 napon volt pé-m. A stimus hónapokban 11-14 nap között, és mióta nincs semmilyen stimu az utóbbi két hónapban a 14-15.napon van pé-m, sokkal erősebb lh teszttel, és erősebb tünetekkel...
Bettike:
Álomszép a görbéd!!!!! Nagyon várom a +++++ tesztet!! :lol: :lol: :lol:
Cicuka: nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: !!!
Ancsa: Amíg nem jön meg, addíg van remény!!
Elizabeth: Nagyon édes Domi !! :lol: :lol: Én is nagyon szeretnék már ilyen képet mutogatni :cry: !!
Snufi, mennek a drukkok!! Én is nagyon izgultam tegnap, mert tegnap kaptam meg az aids + hepa teszt eredméynét!
És hál istennek óriási NEGATÍV lett az összes!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szezsó: :cry: :cry: :cry: Hátha a következő hónap lesz az " igazi""!!!
Zöldi: Neked nagyon nagyon mennek a drukkjaim!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
macspacs

Áfi,
Hogy vagytok a pocaklakóddal? :lol: :lol:

Kép
macspacs

Sziasztok,
csak gyorsan írok aztán próbálok visszaolvasni.de nagyinál vagyunk és itt csak tárcsázós a net-
Szóval Roli műtétje sikerült, több volt mint egy óra. Jövő héten megyünk leszedetni a tapaszokat.
Nekem meg megjött. Hát ez van. Tegnap. Szóval 2. cn.
Kedden teszteltem egy full negatívat. Majd még mesélek, de majd csak szombaton, mert akkor már otthon leszünk.
Pusz és azért drukk minden tesztelőnek.
Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Hát nem is tudom mit mondjak, sajnálom a sok mikit, és a negatív tesztet.

Kép
klarissza32

Macspacs,
köszi köszi, jól vagyunk :)
Néha érzek furcsákat, olyan görcsölgetéseket, de nyugtatgatom magam hogy csak azért mert nő a méhem. Na meg a cicim :( ettől nem vagyok boldog, nekem alapból is nagy van, és már most elkezdett nőni :( Persze a szent célért mindent! :P Várom nagyon a holnapi UHot.
Vendég

Sonjus,
Sztem 2 év sikertelen próbálkozás elég indok egy inszemhez.
Az egyik ismerősömék is hasonló cipőben járnak, kb 2 éve próbálkoznak, és mindkettőjüknél minden rendben, és az inszemet javasolta a dokijuk mondván "Otthon már próbálkoztak eleget..."

Kép
macspacs

Na erre varrjatok gombot, Csajok! Komolyan mondom ezt a görbuszt már én sem értem?, a srácaim betegek valszeg tőlük szedtem össze valamit, mert mint már mondtam terhes nem lehetek :lol:

Szóval görbe:

Kép
klarissza32

Áfi!
Az a gáz, hogy 1x találkoztam a dokival, akkor adott papírokat a vérvételekre. Azóta semmi, és csak most, február 21-én megyünk megbeszélni, hogy milyenek a leletek és mi legyen a következő lépés! Én csak szerettem volna biztos lenni abban, hogy nem azt fogja mondani a doki, ha minden eredményünk jó, hogy akkor megint csak gyogyi :? Csak ezért kérdeztem a véleményeteket, hogy ugy inszem lesz :) és az nekünk jó lesz :) és a többi és a többi :)

Csikken!
Ezt nem hiszem el :cry:
Azért az jó, hogy a gyerekkel minden ok :)
sonjus

Kép

Kép
klarissza32

Sonjus,
akkor a válasz: persze hogy inszem lesz! :) És hogy jó lesz-e? Hát eleinte annyira nem, mert vacak dolog émelyegni, de mikor rugdos az valami isteni! :D :P :wink:
Vendég

macspacs,ancsa koszike az infot.akkor valszeg lekesek a tuszomrol :cry: nekem a doki 13-14 napot mondott uh-ra de az hetvege es nem dolgozik.pedig nagyon akartam volna tudni hogy mi van.
ti kaptatok progipotlas kozvetlen pe utan?

gaby.nekunk sem ment az elejen egyszerre.a ferfinak nagyon resen kell lenni :oops: nalunk a jelzes jott be,amikor ott vagyok jelzek neki es igy altalaban sikerul,na nem mindig kb80%

sonjus.nem tudok mit tanacsolni.szerintem probaljatok meg az inszemet,vesztenivalotok nincs.
egyszerre ket gyerek,jaj en nem szeretnek :oops:

csiken.orulok hogy sikerult roly mutetje viszont sajnalom hogy megjott :cry:

Kép
monyo83

Csikken
sajnálom a mikit :( neked volt már hormonvizsgálatod? lehet egy kis progipótlóval legközelebb megtapad :wink:

Liza
csak ámulunk és bámulunk, no meg kicsit irigykedünk :wink:

Kép
gaby25

Áfi,
Örülök hogy jól vagytok! A férjed biztos nem bánkódik a cicik miatt :wink: :lol: !
Mennek a drukkok a holnapi UH-hoz!+++++++++

Kép
macspacs

Áfi!
Na ezt én is így gondoltam :lol:
sonjus

Sziasztok!

Olyan rengeteget írtatok, és este már nem tudtam visszacsüccseni a gép elé, így hát írok, akire emlékszem, és bocsesz többiek!

Melcsi, gratula a jó cukoreredményhez!

Eliza, neked a bébidhez, helyes babó!

Aki a teát kérdezte, én nem ízesítettem, mert úgy hányingert okozott! Natúrban lecsúszott.

Én a szex UTÁN, amikor befejeztük a dolgot, akkor helyeztem a plafon felé a lábakat, és szabályosan éreztem, hogy akkor kerültek megfelelő mélységükbe az ebihalacskák. Addig már bocsi, de hiába fetrengtem vagy bármi, ahogy felkeltem, ki is folyt, ami addig be! :lol:

Akinek megjött, annak :cry: :cry:

Bettike, ez csudaszép görbe lett! :wink:

Tényleg bocsesz többiek, mindenkinek ezer drukk és pusszacs, tőlem most ennyi telt agyilag!
Vendég

Monyóka,

Nekem a pé-t követő harmadik naptól kellett napi 2*1 duphastont szednem.

Kép
macspacs

Sziasztok!

Bocs, hogy beleszólok, de

Sonjus!
A párod eredményeit megnézve, azt kell mondjam, hogy sztem a doki kicsit können nyilatkozott. Sztem kevés a jól mozgó és aggasztó a fejeltérés is. A mennyiség jónak mondható, de ez is határeset.
Ha pedig van viszér addig meddőségiben nem fognak veletek semmit csinálni amíg azt meg nem műtik.
Legalábbis mi a férjemmel így jártunk. Én javaslom a műtétet, mert ha ne adj Isten még sokáig nem jön össze a baba, és lépnétek, emiatt újabb akadályokba ütköztök majd.
Ha műtét akkor viszont azt nagyon járjátok körbe, hogy jó dokit találjatok.
Bocs, ha nem túl szívderítő amit írtam, de nem lenne jó ha úgy járnátok mint mi, és parkolópályára kerülnétek plusz fél évre még emiatt.
Minden esetre a a saját dokidat mindenképpen kérdezd meg a férjed eredméynéről!
Vendég

Macspacs,
hiába a kemény hipercici, nem merünk szexelni :( egyszer próbáltuk de egyrészt aggódtam és úgy nem azon járt az eszem, másrészt miután ( :oops: ) "jóléreztem" magam erősen begörcsöltem 1-2 percre, így megbeszéltük hogy aszkéta élet van amíg biztonságban nincs a baba. És épp tegnap mondtam a Drágának hogy nekem hiányzik, és azt mondta neki is, de megéri! (Imádom!!!)
Vendég

Áfi! Nagyon jó hozzáállás mindkettőtök részéről!!!

Kép
klarissza32

Áfi,
Teljesen megértelek, és tök jó fej a férjed.
Azt hiszem ha terhes leszek, és is nagyon fogom félteni a pocaklakómat, és én is így fogok állni a szexhez. Remélem az én férjem is ilyen jó fej lesz! :wink:

Kép
macspacs

lanyok es ha 12 cn en(holanp elmennek az jobb lenne?
akkor mar latszanak a tuszok vagy mi?
tiszta ideg lettem most.azzal voltam hogy nem hozza enyire elore.
most tanacstalan vagyok nagyon :cry:
nemmmm tuuuuuudom mit csiiiinaljak.
tudom hogy utaltok mostmar.

Kép
monyo83

Klarissza,
Miért is nem lehetsz te babás ebben a hónapban?
A görbéd szépen alakul! :wink: :lol:

Kép
macspacs

monyó
ugyan miért utálnánk, druszám :shock: amúgy én nem tudom mit csinálj :? nekem még sosem nézték uh-val a tüszőimet

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: