A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Hayimmama, Cinedit, Andy78! Gratulálok a kicsikhez és jó egészséget mindenkinek!

Myssnia, boldog szülinapot!

Karácsonyi étkek: én nem mérekezem meg, majd következõ terhesrendelésen kiderül! Kép

Puszi mindenkinek!
Judó
31+6
judó

Andy Kép

Gratulálok Márk babához! Kép

myssnia
33+2
myssnia
Budapest XI. kerület

SziasztokKép

Andy, cinedit: nagy gratula a fiukhozKép

Kakukkfu: en is hetfon megyek, mindenre amire csak lehet, remelem talalkozunkKép En meg a januarert szoritokKép Bar most hogy cinedit megszult (vele egyidos voltam), megint elkapott a panikKép

Nalunk tovabbra sincs semmi, tok jol vagyok, egyaltalan nem jott elo az, hogy az utolso 2-3 het milyen nehez. Jobban alszom mint korabban, furgebb vagyok stb. Joslofajas azota sincsen....

Myssnia: boldog szulinapotKép

Pusza: orsoly 39+0
orsoly

Sziasztok!

Andy férje vagyok.. Felraktam csemeténkrõl pár képet:

[url=http://kep.tar.hu/belo" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/belo[/url]

és itt az utolsó album-ra kell nyomni!

Belo
Névtelen

Myssnia!
Boldog szülinapot neked!!! KépKépKép

Pusz
Franyo
31
franyo

Myssnia: *torokköszörülés, majd Hayim nótára fakad*:
Boldog, boldog, boldog születésnapot KépKép, kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod Kép. *tapsvihar*

Orsoly, Heni:
bocs, természetesen Nektek is drukk-drukk, mos tmár nincs sok hátra (még ha úgy is érzitek majd az utolsó héten vagy hetekben Kép).

Hayimmama ma már szoptatott, elõtejet tudott is szopni a kicsi Kép. Tiszta boldog vagyok, ahogy Pálma is írta KépKépKép.

Hayimpapa

Hayim Apuka
hayimpapa

Pár kép a mi Márk kölykünkrõl :-)
[url=http://www.aic.hu/Mark/" TARGET="_top]http://www.aic.hu/Mark/[/url]

Hayim Apuka
hayimpapa

SZiasztok!

Nagy-nagy gratula Márkhoz Kép, Márkhoz Kép és BotondhozKép!!!!

Myssnia! Neked is boldog szülinapot! Kép

Pálma! Vesegörcs Kép! SZerintem ne aggódj amiatt, hogy nem mindig érzed a babát mozogni, ahogy nõ, egyre gyakoribb lesz, hogy érzed! Kép

Gombóc! Hát, ez a füstös történet elég rémisztõ! Kép Még jó, hogy nem lett baj! Kép

Leszter! Nekem elõtejem nem volt egy csepp sem, gyomorégésem vizont igen Kép Ha nem akarsz gyógyszertári dolgokra fanyalodni, akkor kipróbálhatod a nagyon szétfõzött üres rizst, illetve az abból nyert rizsnyákot is! Nincs különösebb íze és garantáltan nincs káros melékhatása! Felvetted a csini blúzodat végül? Kép

SZüléstõl félelem: Én Árminnál nagyon féltem, már-már rettegtem, hogy én biztos nem fogom jól bírni a fájdalmat, hisztizni fogok, hülye leszek, stb, annyira féltem, hogy szerintem emiatt lett fájásgyengeségem, mert a fájásokat elnyomta a félelmem Kép Aztán az oxitocinos néhány óra elég brutális volt, mert nem tágultam a fájások ellenére sem - most egész biztos, hogy veszek málnalevélteát és homeobogyókat is! -még az is megfordult a fejemben, hogy tényleg akarok-e egyáltalán gyereket, de ez a szülõágyon már szerencsére Kép megváltoztathatatlan volt! A kórházból négy nap múltán már úgy jöttem haza, hogy egészen biztosan lesz még gyerekem Kép és most jóval kevésbé félek, mert tudom, hogy kibírom! Szóval, nekem az ismeretlenségtõl való félelem volt rémesebb, mint a fájdalom KépKépKép

Ma voltam AFP-n és meg is nézhettem elõtte UH-n a babót: már 9-10 cm a fejétõl a popsijáig Kép, és dec. 20-a óta nagyon egyértelmûen mozog!!! KépKépKép

Maci-2! Köszi az AFP-laboros számot Kép, felhívom õket 2-án, addigra talán meglesz az eredmény!

A finiseseknek nagyon drukkolok! Kép Hátha valamelyik babó 2003. elsõ babája lesz... Kép

Na, így is nagyon sokat írtam, ráadásul nem is tudtam mindent végigolvasni még, úgyhogy tartok egy kis szünetet! Kép

Márti
16+4
márti

Sziasztok!

Andy , Edit
Nagyon gratulalok a babakhoz! Kép Nagyon sok boldogsagot nektek! De jo,hogy Ti mar babaztok!!!!!!!
Andy Kép
Marka nagyon szep baboca! (Apukanak koszonjuk a linket! Kép )

Myssnia
Boldog szulinapot!!! Kép

Marti
De jo,hogy mozog! Hamarabb erezted most a baboca mozgasat,mint Arminnal?

Sav
Nekem is van ezerrel. A langyos tej vagy a haztartasi kex egy ideig bejott, de mara mar nem hat semmit....nincs ujabb modszerem.

Szules
Azt hiszem igazabol en is az ismeretlentol felek. De azert megnyugtat a teny,hogy tul lehet elni (lasd itt irogato kismamak..Kép ). Csak lesz valahogy. Ami fura,hogy par hete ugy repul az ido,hogy azt erzem, mingyart letelik a 40 het!!!!

Kepzeljetek
Apa ma lottozott (amugy nem nagyon szokott) es lett 2 db. 3asunk! Kép Kép

Kangi!
Merre vagy?

HaymPapa
Lelkesedesed csuda jo! Kép Elvezet olvasni!!! Mark pedig tenyleg nagyon helyes!

Na lelepek!
Pussz
Norkini
32!!!
norkini

Halihó Kismamekok!

Meglestem a képeket, most itt epekedekKépKépKép

Cinedit, nagy gratula a babáhozKépKépKép!

Myssnia, boldog szülinapot! Te is jó szilvesztert csináltál a családnak anno...KépKépKép

Továbbra is izgulokKépKép és várom a híreketKép, HAJRÁ!!KépKép

Na pusszantás!
Zsófi (26+2)
Csucsuka

Sziasztok kismamákok!

Elõször is nagy-nagy gratula Hayimmamámank, és Hayimpapának, Andynak, meg Cineditnek a legifjabbakhoz! Kép Kép

Myssnia, boldog szülinapot! Kép

Az ünnepi kajáknak én sem tudtam ellenállni... Kép Pedig az egyik ismerõsöm biztosított arról, hogy az utolsó hónapban már nem hízik az ember, sõt, néha fogyni is lehet, (hiszen egyre kevesebb kaja fér az ember gyomrába,) de asszem ez nem én leszek... hihihi Kép
Amúgy a szüléstõl való félelem rajtam is kezd elhatalmasodni, így a 37-38-ik hét táján. Szépen elkezdtek jönni a rémálmok, és a létezõ összes komplikációt, betegséget, rémséget el bírom képzelni a babának és magamnak is. Persze mondogatom magamnak, hogy ha eddig nem volt semmi baj, akkor miért lenne? De nem igazán használ...
Ja és nem is igazán a fájdalomtól félek, (valszeg azért, mert arról még nincs gyakorlati tapasztalatom) hanem attól, hogy valami baja eshet a babának.
Amúgy voltunk a kispapával szülõszobanézegetõben, ami nem igazán erõsítette meg a bátorságomat. Sõt, mondhatni még jobban beszartam. Kép Hiszen alig két-három hét, és "élõben" megint láthatom.
Ugye nem vagyok egyedül ezekkel a félelmekkel? Ti hogy birkóztok meg vele?

Kispici
37+2
kispici

Sziasztok!

Jut eszembe, még egy kérdés: azt olvastam valahol, hogy így a terhesség vége felé már nem igazán hasznos az, ha magnéziumot szed az ember, mert nehezíti a szülést, Ti hallottatok errõl?

Kispici
kispici

Sziasztok!

Hayim család, Andy, Cinedit! Gratulaaaaaaaaaa! KépKépKép
Kispici!
A magnézium, ahogy a terhesség alatt végig, csökkenti a méhösszehúzódásokat. Azaz nehezíti a szülést. Terhességi toxémiában adják már csak a végén, mert a toxémia igen súlyos formájában, amikor már epilepsia jellegû görcsök jelentkeznek, akkor jobban hat a rángásokra, mint a Seduxen. Gondolom Veled ilyen probléma nincs. Ha betöltötted a 37.hetet, akkor szerintem ne szedd tovább. Ha még nem, akkor nyugodtan, mert a felesleget kipisiled és egy nap alatt eltûnik a szervezetedbõl, amennyire nincs szükséged.

Hold: Nekem errõl csak annyi jut eszembe, hogy a holdhónap az 4 hét, a terhesség pedig 40. Azaz a terhesség 10 holdhónap. Ami tíz holdtöltét is jelent, ahogyan 10 holdfogytát is. Kép Így a betöltött terhesség alatt 10szer biztosan megvan a holdtölte. Hogy ehhez a babák rigorózusan ragaszkodnának azt nem hiszem, hiszen akkor nem volna koraszülés Kép

Snoopy
21
Norkini: szerintem menj be a szülõszobára, ahol szülni fogsz és ha nincs sok vajúdó kismama, akkor kérj meg egy szülésznõt, hogy mutassa meg. Ha elmondod, hogy nem sikerült eljutnod ide szervezetten, de félsz tõle, hogy milyen lehet és nem hajnali 3 óra van, akkor szerintem szívesen megmutatják...

KépKép
snoopy

Sziasztok!

Hayimpapa, Andy!
Gyonyoruek a gyermekek! Kép

Ismet elmult egy ejszaka, es megint semmi nem tortent. Jo lenne, ha holnap szuletne, mert akkor van a 2. hazassagi evfordulonk! Kép Kép Kép

Myssina, boldog szulinapot! Kép

Orsoly! Kép

En 11 30ra megyek, es valoszinuleg jo sokaig ott leszek, mert a dokim nincs bent, es orakig kell varni, hogy valaki megnezze az eredmenyt, foleg, ha flow is kell... Kép
Te mar akkor lehet, hogy reg vegzel.

Udv,
Kakukkfu
40+4
kakukkfu

Sziasztok lanyok!

Mizujs? Remelem, mindenki jol van!Kép

Lenne egy kerdesem Hozzatok, mert egy kicsit aggodom, remelem, csak foloslegesen. Tegnap es tegnapelott delutan azt hiszem parszor (6-8-szor talan) kemenyedett egy kicsit a hasam. Bizonytalan vagyok abban is, hogy egyaltalan az volt-e, az igaz, hogy a mehemet kemenynek ereztem, de egyaltalan nem fajt, inkabb csak olyan kenyelmetlen erzes volt, es rovid ideig tartott. Altalaban fekveskor ereztem, de az is igaz, hogy a gyomoreges miatt nem birok rendesen, kenyelmesen fekudni, es lehet, hogy csak a huje pozokban valo fekves okozta.
Na es ami miatt az egeszet kerdezem: hetfon utazunk Miskolcra anyosomekhoz, csutortokig maradunk. Es en amiatt aggodom, hogy a kemenyedesektol nem nyilhat-e ki a mehszaj, mert semmikepp sem szeretnem veszelyeztetni a babat az utazassal, akkor inkabb nem megyek. Vagy csak bebeszelem magamnak az egeszet, es szedjek magneziumot, ennyi kemenyedes teljesen normalis? Masfel hete voltam dokinal, akkor is mar nehanyszor ereztem ezt a kemenyedes-szeruseget, meg is emlitettem neki, es akkor a mehszaj teljesen rendben volt.
Szerintetek merjek igy utazni? A jeges utak miatt amugy vonattal megyunk, az IC szuk 2 ora alatt ott is van, de csak raz azert... Tanacstalan vagyok...Kép

Elore is koszi a tanacsokat:

Leszter
25+3
leszter

Leszter!
Menj nyugodtan, teljesen normális! KépKépKép

Márti
16+5
márti

Leszter!
Szerintem is. Ilyenkor mar majdnem mindenkinek kemenyedik nehanyszor a hasa. En a 25. heten Parizsban voltam. Ne izgulj,
Udv Kép
Kakukkfu
40+4
kakukkfu

Sziasztok lanyok!

Visszaolvastam!Kép Rengeteg jo hir!Kép

HayimekKép
Gratulalok Markhoz!Kép Jo gyorsan porogtek az esemenyek, remelem, a seb sem fog sokaig fajni. Sok boldogsagot!Kép Nagyon edes a kis Markotok, olyan kis nyugisnak tunik!Kép

Andy,
Gartulalok, Neked is sok boldogsagot, es sok tejecsket a babanak!Kép Nagyon szep, es oriasi a frizuraja!KépKép

Cinedit,
Nektek is hatalmas gratula, Sok-sok tecit es boldogsagot!KépKép

Tuni,
Holnapra megy a DRUKKKKKK!KépKépKép

Zulu,
Hogyhogy majdnem a korhazban karacsonyoztatok?? Vagy ez meg a kisfiaddal volt, korabban?

Franyo,
Koszi a gratulaciot!Kép
Sajnalom, hogy faj a hatad, remelem, mar jobb a helyzet...

Csucsuka,
Koszi az infot, nem nyulok hozza, amugy is tok erzekeny a mellbimbom. Amugy ha jol emlekszem, meg Timici irta korabban, hogy O ki szokta fejni... Es Snoopy is... Akkor most mi a helyes?

Momo,
Koszi szepen, az Antagelt majd megprobalom, eddig a Neurosan entero-val eddig nem sok sikert ertem el.

Gomboc,
Nezd a jo oldalat, meg szerencse, hogy az aramot nem kellett kikapcsolni a vezetekek miatt!Kép Mar a 37. hetnel tartasz, hat ez nagggyon izgi!KépKép

Kataa,
Nagyon edes a kis karacsonyi babatok!KépKép

Palma,
Remelem, jol vagy, es a szilveszteri eszem-iszombol mar kiveheted a reszed!Kép

TipuKép
Jobbulast!Kép

Myssnia,
Boldog szulinapot!Kép

Pocok,
Koszi a linket az eloadasrol, tenyleg erdekes. Most kezdodott a tv-ben is az ismetles, meg belehallgatok.Kép

Marti,
Koszi az otletet a rizsnyakrol! Annyiszor javasoltam mar a rendeloben beteg kutyaknak-cicaknak, erre mikor szuksegem lenne ra, nem jut eszembe!Kép
A bluzt felvettem!KépKép Es tegnap vettunk egy kordbarsony kertesznadragot is, igy most mar van kenyelmes cuccom a latyakos idoben valo setahoz is.
Meg szerencse, hogy a szuloagyon nem gondolhattad meg magad, Arminert kar lett volna!Kép

Norkini,
Gratula a harmasokhoz! Mi is jatszunk tobb szelvennyel is, miota ilyen nagy nyeremeny van, de meg kettesunk sem volt...

Marti, Kakukkfu,
koszi szepen a kemenyedeses hozzaszolasokat.Kép Az jutott meg az eszembe, hogy az elmult 2 napban, amikor kemenyedgettem, 3 baba is szuletett, szoval biztos, hogy frontok voltak, es lehet, hogy csak ez hatott ram is. A lako mindenesetre az utobbi napokban szinte aktivabb, mint valaha!Kép

Heni, Orsoly, Kakukkfu, Gomb, Timici,
Hatalmas nagy DRUKKKK es kitartas, itt a vege nem sokara!Kép

Ja, amugy szerencsere rendben van a cukrom is, meg az egyeb verkep dolgok.Kép

Huhh, borzaszto hosszu lett, bocsi,

Leszter
25+3
leszter

Snoopy,
köszi szépen a magnéziumos tájékoztatást. Hálistennek nem vagyok toxémiás Kép, úgyhogy akkor most már abbahagyom a magnézium szedését.

Leszter, szerintem menj nyugodtan. Kép

Sziasztok!

Kispici
37+3
kispici

Cinedit! Andi!

Sok sok gratuláció a pici fiúcskákhoz!!! Sok örömet és sok-sok tejcit!

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Meg minidg semmi....Kép

Kakukkfu: en reggel megyek laborra, 9 korul ctg, aztan meg varom a sorom az uh-n....szal szerintem ott leszek meg 11.30 tajekan. Es hogyhogy sokat kell varni amig megnezik? Vidd az ambulanciara, nekem 5 percen belul minidg megnezte az ambulans orvos! Es eleg pedansak is, ugyebar lasd a sok flowmat, mindig elkuldtek, es meg annak az eredmenyet is megneztek alt 5-10 perc alatt. Ugyhogy hajraKép

Markok gyonyoruek, mind a kettenKép Andy amennyiben idod engedi, egy szulestortenet johetne, amig meg nem szulokKép

Pussz: orsoly 39+1
orsoly

Orsoly!
Azert vartam sokat, mert egyreszt szombat volt es alig volt vki, masreszt a dokim aszisztensnoje mindenkeppen a Sebestyen dokinak akarta megmutatni az eredmenyt, o meg epp csaszart csinalt. Egyebkent foleg a flowra kellett varni, ez szornyu, raadasul nagyon faraszto nekem ulni egy helyben. Foleg akkor kemenyedek.

Lanyok!
Mennyi ido alatt hat a malnaleveltea?
Az a baj, hogy keson kezdtem el inni, mert amikor kinyiltam, kb 1 honapja egy kicsit, nem mertem elkezdeni.
Most meg a babo nem akar kijonni. Mit lehetne meg enni, inni?
Mondjatok boszorkanyos praktikakat! Kép Kép Kép

Udv
Kakukkfu
40+4
kakukkfu

Sziasztok!

Kép Mindenkinek köszönöm a születésnapi jókívánságokat! Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Hayimpapa Kép
Nagyon formás és szép baba! Tényleg! Gratulálok!Kép

Andy férje Belo Kép
Nagyon szép babátok született, várjuk a további képeket is. Kép

myssnia
33+3
myssnia
Budapest XI. kerület

SziasztokKép

Csak gondoltam, hogy még egyszer bejelentkezem, mert lehet, hogy holnaptól egészen más jellegû elfoglaltságom lesz. Szóval én nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon be vagyok sz..va. Már napok óta nem alszom rendesen. Gondolom, ez ma éjszaka sem lesz másképp. Igazából jobb lenne, ha magától indulna meg a szülés, de ennek már igen kicsi az esélye.

Ja, és köszi mindenkinek a drukkot. Most különösen rámfér.

Sziasztok
Tüni
tüni

Tüni Kép

lhiszem, hogy félsz, de még repülõ sem maradt fenn, így baba sem.... Kép Kép Kép
Drukk Drukk! Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok,
Myssnia, most oolvasom csak a tegnapi termest, igy megkesve is, Boldog Szulinapot! KépKép

Megnezegettem a babak kepeit, nagyon edesek! Kép

Kataa, oriasi, ahogy az Alex az ajandekok kozott ucsorog...KépKépKépKépKép

Finiselok, hajra! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Kispici, Snoopy, en is eppen ezen a magnezium dolgon gondolkodtam, mert en is szedem, es elvileg ugye, azert vannak a kemenyedesek, mert felkeszitenek a szulesre. A magnezium meg csokkenti ezeket, vagyis eppen a felkeszulest akadalyozza. Szoval, en arra az elgondolasra jutottam, hogy ha elkezdem a 38. hetet, akkor abbahagyom a szedeset.

KAkukkfu, ez pedig a masik dilemmam nekem is, hogy mikortol lehet inni azt a malnalevel teat, meg itt valaki valamilyen homepatias bogyokat is emlegetett, hogy ezek nem artanak-e a babanak es hogyan lehet hozzajutni. Ha valaki felvilagosit ezekrol, legyszi, oszd meg velem is a tudasod...KépKép

Leszter, szerintem is utazz nyugodtan, vonaton IC-vel tutira nem lesz bajod. Kép Annal meg az auto is jobban raz. Kép

Kispici, a szuloszoba latogatas utan en is igy jartam. PArom meg kerdezte is, hogy ugye, ez most megnyugtatott, amit lattunk? En meg mondtam neki, hogy inkabb beparaztam, mert most hirtelen olyan valosagossa valt, hogy szulni kell...Kép De hat enelkul nincs gyerek, ez jar a fejemben allandoan, ezzel nyugtatgatom magam...Kép PArom probalt lelkileg batoritani, azt mondta, majd mindig gondoljak arra, hogy nemsokara lesz egy kisfiunk, es az milyen jo lesz...es majd a szules kozben is figyelmeztetni fog erre...KépKépKép

Nalunk a tegnapi tuz miatt az oreglanyok a hazban hajbakaptak. Kép Az egyik oreglany akar gondnok lenni, ezert a jelenlegi gondnokkal itt orditozik a hazban, gondatlansaggal vadolja. Es mivel mi, es a jelenlegi gondnok hivtuk a tuzoltokat, ezert tolunk varja mindket oreglany, hogy vedjuk meg a masik elleneben...brrrr....szornyu, ha sok unatkozo nyugdijas lakik egy hazban...KépKépKép

NA megyek, pusszancs mindenkinek!
Gombóc
36+1

ui. Gyerekkori baratnom jan. 15-re van kiirva, most kuldott SMS-t, hogy elment a nyakdugoja...KépKép Koztunk szuletesileg 1 het kulonbseg van, es mi mindig mindent kb. 1 het elteressel is csinaltunk, ezert jovo vasarnap en is izgulni fogok...KépKép
gombóc

Sziasztok!

Kepzeljetek, az elobb jottunk haza a Nagymamamtol, es a baba vegig ugralt, az egesz csalad azt nezte, tobb reteg ruhan keresztul is jol latszott!Kép

Kispici, Gomboc,
Koszi Nektek is a valaszt, megnyugodtam egy kicsit. Igy holnap megyunk Miskolcra, de majd onnan is jelentkezem. Ma amugy nem is kemenyedtem, talan csak egyszer-ketszer ugy bizonytalanul.

Tuni,
Nagyon drukkolok Neked holnap, ne aggodj, jo kezekben leszel!Kép Es estere valoszinuleg a kezedben tarthatod a babat!

Minden finiselonek DRUKKKK!KépKépKép

Puszi:

Leszter
25+3
leszter

Sziasztok!

Jányok!
Nem azt mondtam, hogy az elõtej kifejése az üdvözítõ. Én így csináltam. Hátránya, hogy méhösszehúzódásokat idézhet elõ az oxitocinfelszabadulás miatt. Zsombinál a méhszájam kicsit nyitva volt, de annak pl nem ártott. Most még nem csinálom, mert csak pár csepp van. Akkor minden ruhám foltos lett tõle és reménykedtem, hogy így kevésbé lesz. Persze benne van a pakliban, hogy az elõtej mennyisége is nõ, ha fejik. Nekem a legtöbb amit sikerült lefejni egyszerre az 5 ml volt. Nekem jól jött hogy megtanultam kézzel fejni, még mielõtt élesben ment volna a túlélés a medicinlabdáimmal. És Zsombi élete elsõ elõtej ebédjére 15ml-t tudott szopizni. Több bele sem fért volna. Olyan kicsit esett vissza a súlya, hogy a kórházban csak ámultak.

Kakukkfû!
Kispapázás! Cicimasszírozással. Az ondóban is vannak olyan anyagok, amik lazítják a méhszájat. Bár igaz, hogy ilyenkor már a nagyon és tutira sexi fehérnemûk egyike sem feszegethetõ fel az ember lányára... Kép Kép
És kerüld az alkohol minden formáját. Az a legtutibb fájásleállító. A legnyerõbb a konyak, de a többi se rossz. Régen alkoholos infúziót alkalmaztak a koraszülések leállítására....

Gombóc!
Jól döntöttél.

Leszter!
Ennyi belefér. Ha aggódsz, akkor magnézium. A vonatozás nem nyitja a méhszájat. Ez biztos.
Ha túl soxor éreznéd a keményedést (több mint 15x egy délután alatt) akkor lásd mint fent. Egy kis pohár konyak...Kép

Myssnia!
Bocsi! Boldog szülinapot!

No jóccakát!
Snoopy
snoopy

SZIASZTOK!

REMÉLEM MINDENKI JÓL VAN!

Már megint el voltam havazva, a sok munkával, bár az év eleje sem lesz könnyebb, jan.2.-3.-4.-5.-én leltározok hajnaltol mikulásig...
Képzeljétek a fõnõköm teljesen kiakasztott, az emlegeti nekem, hogy az egyik barátja felesége úgy "dolgozott" hogy 24.én dolgozott, és 25 már megvolt a baba, és hogy én se menjek el elõtte, mert, hogy mit is csinálok otthon?, meg, hogy ne hagyjam cserbe...
Most ott tartunk, hogy fél év után vissza kéne mennem dolgozni, és akkor mindenki jól jár anyagilag is, (végig a teljes fizetésem kapom)
egysezerûen nem tudom mit csináljak, mert szeretnék minél többet a gyerköccel lenni, de ha nem tartom be a "játékszabájokat" akkor nincs, nem lesz munkahelyem.

Más...

Ma vettünk babakocsit, greco-t jó drága volt 84900 kocsi+ hordozó, amit autóba lehet szerelni.
Azért olyan drága, mert olyan, hogy a fekvõterületét lehet fordigatni, hogy szembe legyen veled a baba, vagy háttal.
És a kocsit is újszülött kórtól lehet használni, ( visszintesig dönthetõ).Téliesített. Bár ugyan van súllya, erre aki most vesz figyeljen! A liftbe épp, hogy befér...

Valaki kérdezte régebben a szoptatós párnát a kikába vettem 6900-ért.

A barátnõm javasolta, hogy legyen 1 kiságya a babának a hálószobába, amiben éjszaka alszik, és egy a nappaliban, ahol nappal van, hogy tudasodjon benne a nappal és az éjszaka. Nálla bejött.
Kinek mi a véleménye? Én a nappali ágynak hordozható kiságyat, vagy járókát gondoltam szerintetek az utóbbi nagy hülyeség?

Az én babóm még mindig a "seggén ücsörög",(gondolom én) rugdossa a pocómat alul, bár császár miatt úgyis mindegy.....

Sziasztok
Manó2
31+6 ha jól emlékszem, de lehet, hogy csak 30+6
manó2

Szia Manó2 Kép

Elõsszõr is gratulálok a babakocsihoz!
Biztos nagyon tuti, és nálam is szempont, hogy velem szembe is tudjam tolni a kicsit.

Hát nem írígyellek a munkával kapcsolatos történésekben. Nekem szerencsére nem kellett idõpontot mondanom, hogy mikor akarok újra dolgozni, de engem is várnak azért mielõbb vissza. Én egy évre gondoltam, de tudom, nagyon nehéz lesz ezt is megoldanom... Nem még, hogy fél év, mint nálad. A múlt héten voltam utóljára a munkahelyemen, most kicsit még furcsa, mert nem tudok mit kezdeni hirtelen magammal, mert elõtte egész nap pörögtem. Kép
A másik. Te vagy az egyetlen, aki még a Jánosban fog szülni. Neked mi a véleményed, milyen tapasztalataid vannak, és voltál-e már szülésfelkészítõn?

myssnia
33+3
myssnia
Budapest XI. kerület

Kamilla ma délután 5-kor szült. Minden rendben és gyorsan zajlott, 11-kor mentünk be a kórházba. A baba 49 cm, 2850 gramm és 9/10 az apgarja. Mindketten jól vannak.
kamilláné

Halihó Kismamekok!

Kamilláék, nagy gratula, szépen beelõztétek a lányokatKépKép

Lányok, ha megtehetitetek, ne dolgozzatok!! A fönökök mind sírósak és zsarolják az ember lányátKépKép. Szülés elõtt jobb lelassulni egy kicsit, ráhangolódni a babára. Ha kibujik a babó, már nincs ideje az ember lányának álmodozni, pihengetni... Ugyanez vonatkozik a visszamenetelre is! Minden kornak megvan a maga szépségeKép ahogy elkezd nyiladozni a pocok értelme... ahogy az egyik pillanatban rájön, hogy õ már ezt is tudjaKép, meg ezt isKép... és mindennek Te lehetsz a szemtanujaKép. Egyszóval addig maaradjatok otthon Vele, ameddig csak lehetKép.

Leszter, elõtejet nem kell fejni, ha meg rosszalkodik a pocak (pl. keményedések) TILOS! Szerintem a fronttól lehetett nálatok is a keménykedés, nyugodtan menjetek anyósékhoz, had gyönyörködjenek õk is egy kicsit a pocakodbanKépKép Vonaton különben az a jó, hogy feltudsz állni kinyújtóztatni a tagjaidat és közben mégis haladtokKép.

Manó, érdekes amit írszKép nekünk nem volt szükségünk két ágyraKépKép, mondjuk a régi kecóban helyünk se lett volnaKépKép. Szóval bõven elég volt a megszokáshoz, hogy nappal világos volt, éjjel meg sötét... Ja! és Danókám 8 hetesen már átaludta az éjszakát (evvel mindig is imádtam dicsekedniKépKép). Járokát és a hordozható kiságyat azért nem ajánlom, mert nagyot kell hajolni a cseppemberke lerakásához, késõbb persze jó lehetKépKép

Na szófosásom vanKép. voltunk ma moziban, prücsök széjjelrúgta a házoldalát, de csak majdnemKép, derekam egyre jobban müxik, és a nagyfiam azt mondta nekem, hogy szép vagyokKépKépKép

Na eldugulok most már ténylegKépKép

Pusszantás!
Zsófi (26+4)

Ui.: és folyamatosan izgulok, hajrá csajokKépKépKép
Csucsuka

Pocok, Sára a neve a kicsi lányomnak Kép
kamilláné

Kamilla és Apuka!Kép

Hatalmas Gratuláció Sárához! Sok-sok boldogságot, örömet és türelmet kívánok és mégtöbb tejcit a kicsi lánynak! Nagyon sietett a kis tündérke a világra, már nagyon kíváncsi lehetett a szüleireKép

pusszantás:
sasha és a lassan 12 hetes Gábor

Kép
sasha

Kamilláék, én is gratulálok!
Sok boldogságot nektek Sárával, és jó egészséget!!!

Puszi
Franyo
32
franyo

Sziasztok,

KAmillanak nagy-nagy gratula Sarahoz! Sok tejcsit es ataludt ejszakakat kivanok! KépKép
Csak ugy potyognak a babak mostanaban! Kép

Mano2, nincs keped a babakocsitokrol? Gratu hozza, es en is kivancsi vagyok ra! Kép

Leszter,
ugye, elutaztal, es nincs gond? Kép

Gombóc
36+2
Gombóc

Kamilla!
Hatalmas gratula a kislanyhoz! Kép

Csak ugy potyognak a babak, csak az enyem nem akar kijonni! Ma ejjel sem tortent semmi, sot 9 30 ig aludtam, ami mar honapok ota nem fordult elo.

Mindjart megyek ctg re. Hatha....

Tunin kivul kinek drukkolunk meg ma? O valoszinuleg ma szulni fog, nem?

Na sziasztok
Kakukkfu
40+5
kakukkfu

Sziasztok!

Kakukkfû, Tüni!

DRUKK, DRUKK Kép Kép Kép

Kamilláéknak nagy nagy gratula!
Megjegyzem, szeretném, ha az én kislányom is kb. ilyen paraméterekkel születne Kép
Persze ha nagyobb az sem baj Kép Kép
Csak egészséges legyen!

Lányok csak én nem kaptam mailt a babaponttól, vagy senki sem?
Ugyanis nekem mindig vasárnap este szokták küldeni!
Vagy már lejárt az idõ, és azért nem küldenek?

Minden finisesnek DRUKK!!!!! Kép

Heni
39+1
heni1979

Sziasztok!

Kamillanak es parjanak GRATULALOK! Kép Remeljuk reszletek is jonnek majd!!! Kép Sok boldogsagot!

Heni
Nekem sem jott babapontos levelem. Egyszer mar volt ilyen ,hogy kesett, szerintem ez is olyan.

Kakukkfu! Kép
Kitartas!!! Bar csak ott lennek,hogy merek szulni! Kép

Lanyok
Talaltam egy jo kis cikket a szulesrol.

[url=http://www.altavizsla.hu/d.pl?url=http:%2F%2Fvizsla.origo.hu%2Fkatalogus%3Fhol=1%26q=Spock" TARGET="_top]http://www.altavizsla.hu/d.pl?url=http:%2F%2Fvizsla.origo.hu%2Fkatalogus%3Fhol=1%26q=Spock[/url]

Ja es megvettem a Spock konyvet! Nagyon jo!
Mi ez a csond ma is? Azt hittem beindul az elet!!!

Norkini
32+2
norkini

Nemtom mer nem rakta be rendesen. Szoval az oldalon a 8as cikk az amire gondoltam...
N
norkini

Lányok!

Jelenleg milyen árfolyammal dolgoznak az orvosok? Érdekelnének a tapasztalataitok, hogy hol mennyi? Ki mennyi? Megéri-e az annyi? (vizitdíj, szülésdíj/doki bácsi).

Hurrá, felkerültem a listára!!!!!!! Kép

Saci
charlottee

Sziasztok Kismamákok!

Kamilláéknak nagy-nagy gratula a kis Sárához! Kép
Ha jól emléxem, Kamilla pont elõttem volt a listában, úgyhogy nagyot ugrott hirtelen elõre. Kép
Jujj, már a kilencedik vagyok... Kép

Lányok, nektek csináltak EKG-t a terhesség alatt? Vagy van akinek nem volt? Nekem nem csináltak, de mástól hallottam, hogy neki meg igen. Ez mennyire általános?

Kispici
37+5
kispici

Kispici
Nekem amikor csinaltak az ominozus belgyogyaszati vizsgalatot, akkor felkuldtek EKGra is. Elvileg "kotelezo". De engem pl. fogaszatra nem kuldott (meg) senki....Kép

Saci
Igaz ez "videk"...Kép Szoval a terhesgondozas 3000Ft./alkalom . Szulesrol meg nem esett szo. Ha nem is esik ,akkor en olyan 20E.re gondoltam. Ha a doki kijelenti,hogy nala pl. 40E a szules, akkor valoszinu ugyelet....ennyit nem vagyok hajlando kiadni!

Norkini
32+2
norkini

Norkini!

Merre felé laksz?

Én 4,5 éve szültem kisfiamat, akkor volt egy vizitdíj 2000 forint, illetve a szülés 20.000,- ft. Most hívtam fel a dokim asszisztensnõjét, aki benyögte, hogy a jelenlegi vizitdíj 7000,- a szülésrõl még nem esett szó, szerintem lesz vagy 40-50.000. El kell rajta gondokodnom, vagy én vagyok túl garasos?

Várok még összehasonlító árakat lánykák! Kép

Szia

Saci
charlottee

Sziasztok!

KamilláékKép
Gratulálok Sárához. Sok boldogságot kívánok.

HeniKép
Nekem sem jött hírlevél.

SaciKép
Ezek sem pesti árak lesznek: szóval terhesgondozás 4000Ft/alkalom, a szülésre én 20000-25000-re gondoltam.

KispiciKép
Engem még a legelején a háziorvosom küldött el EKG-ra , ez a belgyógyászati vizsgálat része volt. A fogorvost nekem sem mondta senki egy szóval sem, így ott nem voltam.

Puszi, Panka
29+1

panka

Norkini,
ühüm, köszi. Most gondolkodóba estem, hogy esetleg elmenjek-e a háziorvoshoz, hogy csináljanak nekem EKG-t... ártani biztos nem árt, csak tartok tõle, hogy így két héttel a szülés elõtt már lehet, hogy jól kikapnék, hogy miért nem jöttem korábban.

Saci, az "árfolyamok" itt Budapesten magasabbak. Egy orvosi látogatás szerintem szintén kb. 3000-tõl indul, de lehet 4-7 ezer is, orvostól függõen, a szülés viszont biztos, hogy jóval több 20-nál, az átlag, ahogy hallottam, úgy 40-50 körül van. Viszont tudok már 100 ezerbe került szülésrõl is, de azért ez valszeg még egyedi esetnek számít.

A lánykám naponta legalább két-háromszor csuklik olykor akár 10 perc hosszan is. Nem túl sok ez? Mi okozhatja vajon a csuklást neki ilyen sûrûn?

Kispici
37+5
kispici

[url=http://www.tar.hu/haszene/sara" TARGET="_top]Képek a babáról[/url]
kamilláné

Kispici

Ha eddig nem mondtak,hogy el kellene menned, akkor mar mind1 ! Ha lett volna valami baj, ugyis elkuldtenek. Szoval szerintem egyszeruen hagyd ki! Kép
Nekem is nagyon sokat csuklott mostanaban a mano. Holnap megyek vedonohoz, meg is kerdezem mitol csuklik?!

Pocok!
Ez jol hangzik,hogy nincs vizit dij. Hol is van ez a doki??? Kép Kép

Saci
Pecsi vagyok .

Szules ara
Tudom,hogy ez mar parszor tema volt, de olyan szemetseg,hogy at ember 9 na jo, 8 honapon at ott hagy have x Ft.-ot es utana meg kepesek 40-50E-t elkerni. Lehet,hogy csak a kis pedagogusi fizumbol indulok ki, de nekem akkor is soknak tunik! Tudom, azt fizetem meg,hogy a doki barmikor rendelkezesre all, de az akkor is SOK! Na!....Kép

Fini Lasagnat keszitek vacsira! Kép

Norka
32+2
norkini

Kedves Kamilla parja! Kép
Koszi a kepeket. A kicsi lany nagyon aranyos! Az mar tisztan latszik,hogy sirni es aludni nagyon profi modon tud...Kép Nagyon edes!

N
norkini

Sziasztok Kismamákok!!!Kép
Nagyon hiányoztatok! Csak gyorsan bejelentkezem, aztán majd késõbb még jövök.Kép

Jelentem, kiengedtek a kórházból végre(dec 1-30igbennt KépKépKép: )!!!!! Olyan jó újra itthon!!!Kép
Remélem már csak szülni megyek.Kép

Köszönöm a sok-sok drukkot, egészen dec.19-ig képben vagyok, hála Myssniának aki kinyomtatta és eljuttatta hozzám a termést dec.1-óta. KÖSZÖNÖM SZÉPEN MÉG EGYSZER MYSSNIA!!!Kép

Nagyon helyesek voltatok, nagyon meghatódtam és hát nem volt hiába a drukk, teljesen jól vagyunk, már kb. 5napja beilleszkedett Bence buksia és a cervix 2000-es. Úgyhogy a lepényhelyzet remélem megoldódott, majd jövök és mesélek...
Kép Vannak még csodák...Kép

Köszönöm szépen a látogatásokat is (Zsuzsi, Myssnia, Urszila, Snoopy) nagyon jól esett, aranyosak vagytok, így személyesen is sikerült megismerkedni.KépKépKép

Hatalmas gratula a született babák mamáinak!!!
Egészséget és sok tejcsit a babáknak.Kép

Drukk a finishben levõknek!

Most megyek kicsit pihenni, mert a mai nap kicsit húzós volt(hajnali kelés(szörnyû okok miatt), ctg, vizit, pakolás,repectre és beutalóra várás, Mega-Toys, Mini-Manó), de este jövök, olvasok és mesélek.Kép

Pusssza,
Timici
36+3

U.i.: Drága Sasha, olvastam, hogy drukkoltál Te is, ezer köszönet és hála, aranyos vagy!!!KépKépKép
timici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: