A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

GIGI
tudod egy picit váratlanul ért minket a dolog...de nagyon örülünk ám neki! szóval lett volna még mit csinálni...dobozból öltözködünk, mert szekrénysort még nem vettünk a lakásba, vagy egy óriási diákhitel tartozásom, otthonról nem segítenek, és jogsi csinálás közepén vagyok, és nem szerettem volna babával beülni az első vezetésekre...úgyhogy a jogsi ugrott, inkább halasztom...
és bizonytalan vagyok, mert nem tudom, hogy jól van-e a baba, mert eléggé szétcsaptuk magunkat januárban a párommal...
ha minden rendben lesz, akkor hálát adhatunk a szeremcsénknek...

Ágica
Kép
ágica_26

ágica,
az a baj hogy én még olyan fiatal vagyok hogy vannak elveim :roll: .ha én nem akarok terhes lenni akkor a 21.században nem is leszek.ha meg azt mondom hogy mindegy,nem teszek meg mindent azért hogy legyen de nem is teszek ellene akkor meg nem ér váratlanul........olyan meg nincs hogy véletlen nálam.de ez sztem azért egy elég érzékeny kérdés ezen a fórumon ahol mindenki akar babát.és többeknek nagyon meg kell küzdeni érte........

na én lépem melózni
este jövök
cupp
Vendég

Ágica!
Ugyan miért ne lenne rendben minden!
Fiatal vagy, tehát attól nem kell tartanod, hogy neked, vagy a babádnak baja lesz. Olyan is előfordul, de be kell látni, hogy a babák általában egészségeen szoktak születni, amúgy meg ezer féle szűrővizsgálatot lehet elvégeztetni a terhesség alatt.
A vezetés: Miért ne vezethetnél pockosan??!!! Nem veszélyesebb, mint pocak nélkül és egy kicsit elnézőbbek is az emberrel. Ha sietsz akár egy hónap alatt is levezetheted a kötelező órákat. Ráadásul, ha a baba megszületik még ennél is kevesebb időd lesz.
A hitel: Mi most készülünk házat venni, természetesen nagyrészt hitelből, a meglévő hitel mellé , van 3 gyermekünk és szeretnénk még egy negyediket is. Tudom, hogy amíg egészségesek vagyunk baj nem történhet. Én dolgoztam már egyszerre 3 munkahelyen is gyerekek mellett. Ráadásul a férjem 3 nagy életbiztosítást fizet, hogy a családjának soha ne kelljen nélkülözni akkor sem, ha esetleg valami tragédia történne vele.
Persze hogy le kell mondanunk dolgokról! De ezek csak az anyagi dolgok, ennél sokkal fontosabb az, hogy milyen értékes emberket nevelünk, hogy már soha sem maradunk egyedül, hogy itthon mindig jó a hangulat és nagyon szeretjük egymást! Igaz, hogy mi lakókocsival nyaralunk nem repülővel szállodában, de próbálj bemenni egy étterembe egy két évessel.
Hidd el, soha sem fogod megbánni, hogy gyermeked született!
Lassan kialakul majd és nagyon boldog leszel a babáddal! Nem kell 10 évre előre gondolkodni, mindig csak az adott problémát oldd meg!

Éva

Kép
balimama

GIGI! és Lányok!!

Emiatt egy picit lelkiismeret furdalásom is van…még nincs meg bennem az eufórikus anyaságérzet, pedig már a neve is megvan, és a kiságy helye a lakásban, és már megnéztük, hogy mennyibe kerülnek a gyerekruhák, és van egy varrógépem, amivel egy részét meg fogom varrni…és már egy csomó ruhát és cipőt úgy vettem magamnak, hogy ha terhes leszek, ne kelljen a vásárlást elölről kezdeni…

Olyan sokan próbálkoznak hiába, és én el sem hiszem, hogy ez így nekünk összejöhet….sok a meló, a stressz….nem tudnám magamnak megbocsátani, ha emiatt valami baj lenne, csak azért, mert felelőtlenül (azért számoltunk) nem védekeztünk, és nem számítottunk az „esetleges” terhességre.
Már ősszel szerettük volna a babát, csak a párom halasztotta…most januárban abba belement, hogy ha együtt vagyunk, nem védekezünk, és ha összejön, örülünk neki!

És én attól is stresszeltem, hogy mi lesz, amikor eljön az idő, és mi görcsösen naptár szerint sexelünk…ezt akartuk oldani egy kicsit…
Hát sikerült…

A fórumra pedig pont az olyan emberek miatt regisztráltam, mint Te is Gigi, akinek már van babája, és olyanok miatt, mint Eszter, akivel egy cipőben járok, vagy olyanok miatt mint Titi, aki nagyon szeretne babát és próbálkozik! A TI tanácsaitokra, és tapasztalataitokra van szükségem, hogy megoszthassam valakivel az örömömet, kétségeimet, problémáimat.
A család még nem tudja, doki még csak pénteken lát, TI vagytok nekem!!!!

Ágica
Kép
ágica_26

Éva, ezt nagyon szépen mondtad!!!! :D

Én kisértésbe estem, hogy vegyek tesztet, de a gyógyszertárban voltak néhányan (olyan kis sor volt), igy elhalasztottam :D

Ma délután megyek fodrászatba, legalább lefoglalom magam :D

Ágica, tényleg próbálj meg egy kicsit lazitani! Ha a megfelelő pillanatot vártátok volna, hogy minden tökéletes legyen a baba eljöveteléhez, akkor az lehet, hogy soha nem jönne el. Hidd el, nem azon múlik a jó anyaság, hogy mindent tökéletesen eltervezünk.

KépKépKép
ildiko74

ÉVA!

Köszönöm a bíztató szavakat…nagyon édes vagy…

Én érdekes helyzetben vagyok (anyagilag). Otthon anya nevelt egyedül egy pedagógus fizetésből. Nadrág csak akkor volt új, ha a régi szétszakadt a fenekemen…joghurtot soha nem kaptam, mert drága volt, és a nyaralás abból állt, hogy esténként szegeden belógtunk a szabadtéri előadásokra.
És én meg voltam arról győződve, hogy ez így van rendjén. Hogy természetes, ha az iskolai kórus repülővel 10 napra Angliába megy 20 ezer forintért (város támogatta) akkor én nem mehetek, mert nincs 20 ezer forintunk…
Most a párom egy vállalkozást vezet, amiből jól megélünk, van vagy 10 nadrágom, és zakóm a Zaraból, én pedig kezdő gépészmérnök vagyok egy cégnél, olyan fizuért, ami nettóban annyi, mint anyám pedagógus bruttója 30 év után…
A párom névnapomra ékszert szeretett volna nekem venni…körbenéztünk, és tényleg szép dolgokat lehetett kapni, de mondtam, hogy mivel én nem szeretek ékszert hordani, de szeretem a szép és ötletes bizsut…hát találtam790Ft-ért egy láncot…a párom, és anyósom el volt képedve…
Hát én ilyen vagyok…lemondani a babáért az életemről is lemondanék, mint ahogy tudom, hogy édesanyám is lemondott volna…

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica, a doki biztos mindent rendben talál :D - mindenképp irj még pénteken!
És bármi kétséged van, nyugodtan megkérdezheted, hisz azért vagyunk itt. - mindegyikünknek vannak/voltak/lesznek kétségei, amit lehet, hogy mással nem szivesen osztunk meg, itt pedig egyből választ kapunk.
A babára a legjobban úgy vigyázhatsz, ha nem stresszeled magad mindenért, és persze jobban odafigyelsz az egészséges életmódért.

KépKépKép
ildiko74

Képzeljétek!

Anya annyit vajúdott velem, hogy a doki kiment apuhoz, hogy ki maradjon meg, a felesége vagy a gyerek!
:?
Erre apu azt mondta, hogy bemegy, és majd ő kiszedi… :D (válogatott nehézatléta volt)
Azért persze kitaláltam és magamtól is….
:D :D :D

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica!
Látod megy ez! Csak bízz magadban! Hidd el minden jól fog alakulni és hamarosan lesz egy kicsi babád, akiért érdemes lesz élni!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!

Olyan szépeket és okosakat tudtok írni, nagyon jó közöttetek lenni!

Ágica! Totál igazuk van a Lányoknak, ne aggódj annyit! Főleg, hogy szerencsére mindkettőtöknek van állása és azért van hol laknotok is. Látod anyukád is felnevelt téged és nektek miért ne menne?!
Hidd el a legcsodálatosabb érzés anyának lenni! :lol: Nálad is el fog jönni ez a pillanat, már lehet, hogy pénteken , amikor az Uh-on meglátod és hallod hogyan dobog a kicsi szive!
Persze mindig lesz miért aggódni, de nem kell túzásba vinni.
Most én is aggódom, hogy Gergő ne legyen még betegebb, de az aggódásommal nem segítek rajta, csak rontok a helyzeten.

Egyébként voltunk a dokinéninél és eddig semmi komoly csak piros a torka.

Titi! Nyugodtan gyere és írd le nekünk mi bánt, meg a többiek is hiszen azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk, azaz elolvassuk egymást!!! :roll:

Ildi! Hogy bírtad ki hogy ne vegyél tesztet?! Irtó kíváncsi vagyok!

Most puszi, mert Manó felébredt!

Ja majd dobok én is görbét még ma!
Vendég

itt a semmitmondó görbém:

Kép
Vendég

Krisztinka, én annyira nem vagyok jóban a görbékkel, kb csak az alap dolgokat ismerem, így sajnos nem tudok hozzászólni a tiédhez sem, pedig nagyon szeretnék. :roll: Viszont ezerrel drukkolok, és tudod, csak az a lényeg, hogy 2 naponta együtt legyetek, és hogy jól érezd magad! 8)
Kisfiadnak jobbulást, és sok virtuális gyógypuszit kűldök!!

Éva, jajj amint úgy érzed, írd majd meg, hogy mi történt!!! Szegénykém gondolom min mehetsz most keresztül... Ha csak magamra gondolok, amikor én voltam 15 :roll: Az is horror volt...

Ildikó, látod-látod? az égi jel :D Várj még egy picit sztem, de tudod hogy én is milyen vagyok, úgyhogy inkább csöndben maradok :roll:

Meri, mi újság veled?

Mo, ugye ma akkor jössz, és megírod, hogy mi a helyzet, mensa elmúlt-e már, vagy voltál dokinál? Nagyon aggódom érted!!!
Vendég

sziasztok!
aki ismeri a gyinevac vakcinát és be akarta adatni magának csak egy idelye nem forgalmazták.azoknak jó hír újra lehet kapni ill.megrendelghető a patikákban
aki nem ismeri annak figyelmébe ajánlom,mert minenféle nőgyogyi gondra is jó,sokan beoltották magukat az ismerőseim közül és
állítólag használ,segíti a teherbe esést is,ezért rendeltem meg én is.

na ma végre tuti +-at mutatot az lh tesztem,semmi kétség,úgyhogy mindent beleadunk

Kép

Kép
évi26

Sziasztok!

Ildikó! Nálam sajna még jobban kijön a dolog, mint mensikor. Egyszerűen ki kell mondanom a véleményemet, mintha megszűnt volna az agyamban az eddigi kontroll, h kinek mit mondhatok és mit nem… Ha meg vki rosszul szól, már el is törik a mécses. Még jó hogy van mire fogni.
A teszteléssel szerintem a 14. DPO-ig mindenképpen várnod kellene.

Anna! Az indokolatlan letörtség a te esetedben jóra utal…

Éva! Én már kismami vagyok és minden nap, ha hazaérek az az első, hogy titeket olvaslak!!!!!

Én nem igazán érzem jól magam le is kell pihennem egy picit, pedig reggel már azt hittem vége a rossz napoknak, aztán du 3-kor mintha elvágták volna és visszatért a hasfájás, fáradtság, levertség meg a többiek. De megpróbálok pihizni egy picit, biztosan utána jobb lesz.

Pusz mindenkinek
verzsike

Csajok hova tűntetek??? :x

Verzsike, jajj szegényke... :roll: Az viszont tök jó, hogy már a 11. hétben vagy :D

Évi26, mennek a drukkok, szép estét nektek! 8)

Mo, gyere és írj nekünk!!!

Jajj, de várom már, hogy én is elkészíthessem a babás vonalzómat... :roll: Már csak a holnap van, és ha akkor se jön meg akkor úgy érzem végre elhihetem, hogy én is bebabásodtam :roll:
Vendég

Sziasztok!
Ma annyiszor hívtam a kórházat, hogy már mindenkinek az agyára mentem. Persze az orvosommal nem tudtam beszélni. Tegnap is és ma is bementem, végül persze megnézettem magam egy ügyeletes orvossal. Elmondtam, hogy gyorsan kellene segítenie és megnyugtatnia, úgyhogy ne teketóriázzunk sokat!!!! :lol: Megnézett: minden rendben van. A mensim elhúzódásának az az oka, hogy maratoni volt a ciklusom. A kapszulák szedését engedte. Azt mondta, ezeknek nem lehet akkora hatásuk, hogy bármit is változtatni tudjanak a mensimen. Úgyhogy szedem a csodaszereket tovább. :lol: Méhösszehúzót sem tartott jónak... ha ragaszkodtam volna hozzá, akkor talán kaptam volna. De nem kértem.
Azt mondta, hogy maratoni ciklus mellett is lehet babám, de egy hormonprofilt mindenképp tanácsol. Ezt a köv.ciklustól kellene kezdenem.
Nem akarom... vagyis nem tudom.

Jajj, nem próbálkozunk még olyan régen... már azt sem tudom, hogy mit nem tudok. Szóval akarom a babát, de nem ilyen hormonos, vérvételes, kivizsgálós, átvilágítós, megfigyelős, orvoshoz rohangálós, örökké ezen agyalós módon..... szóval értitek!? :?
Vendég

Ildi nagyon drukkolok!!! Bírd ki szombatig! Szerintem is csak a hétvégén tesztelj!!!!

Éva!! Kérlek, írj erről a hormonprofilról!!!

Krisz! A görbéd olyan, mintha az enyémet látnám... a lányok ebben nagy tudorok. Remélem, jönnek elemezgetni.

Verzsike! Pihengess!!! Most nagyon érzi a szervezeted, hogy mikor van rá igazán szükség.
Vendég

ágica drága,
a másik fórumot olvasva kevésbé hiszem hogy pont miattam regisztráltál volna de sebaj :roll: azt nyugodtan ide is leírhattad volna nekem címezve,mert a szimpátia kölcsönös :?

anna,
rájöhettél volna hova tűntek,lassan én is gondolkozom hogy eltűnök :( :( :(

éva,
csak én lettem a mumus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de sebaj 8)

mo,
segítek dönteni,jó :lol: azt kell eldöntened hogy mit szeretnél.szeretnél többet várni a babára és hónapról hónapra esetleg felesleges reménykedni.vagy időben közelebb kerülni ahhoz a babához de ennek fejében utánajárni.a pakliban benne van hogy ha most nem jársz utána lehet hogy egy év múlva ha nem jön a baba csak rá fogsz kényszerülni :( van kérdésed még :lol: :lol: :lol: :lol: ?

cupp
gigi 12.cn :wink:
Vendég

ja csajok,
holnap uh úgyhogy nem kicsit kell szorítani nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kérem szépen a ++++++++++++++++++enerdzsit :lol:
Vendég

Mo!
Nagyon örülök, hogy eljutottál végre orvoshoz és mindent rendben találtak. Gondold azt, hogy ez a kivizsgálás most azért kell, hogy megtudják minden redben van-e és egészségesen indulj neki a babavárásnak. Ezt azok is megteszik, akiknek nincs semi panaszuk, csak egyszerűen szeretnék tudni, hogy minden OK!
Egyébként meg biztosan nagyon fájna, ha egy hormonális zavar miatt még nagyon sokáig nem esnél teherbe és, vagy nem tudnád kihordani. Biztosan eszedbe jutna, hogy tehettél volna talán ellene. Szóval ne is agyalj. A hormonprofil nem nagy cucc. Hidd el megkönnyebbülsz majd, ha megtudod, hogy minden rendben.

Éva

Kép
balimama

Mo!
Egyszerű vérvétel a mensi 2-5. napja között és a 19-21-23. napon. Nálad nem a 19-21-23. napon lesz, mert hosszúak a ciklusaid és a hormonok szintje nagyon függ a pé idejétől!

Gigi!
Én akkor is szorítok Neked holnap! Légyszi ne tűnj el!!!!! Nem vagyunk egyformák és nem is lenne jó, ki ilyen, ki olyan, van aki szókimondóbb, van aki igyekszik árnyaltabban fogalmazni. Hát ez a paletta szegényebb lenne nélküled!

Éva

Kép
balimama

Igazad van Gigi. Tudom, hogy ezt kell most "végiggondolnom". Néhány hónapot azért még lehet, hogy adok magunknak. :oops:

Anna! Nagyon szorítok neked!! Válogass az új vonalzók között!! Remélem, nemsokára mi is megláthatjuk!! :D :D
Vendég

mo,
javíthatatlan vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de így szeretünk :wink:

éva,
írtam privit
Vendég

Köszönöm Éva! Lehet, hogy belevágok. Szeretnék erről a dokimmal is beszélni, bár ez az ügyeletes orvos is jó fej volt és segíteni akart. Bizonyára a dokim is ezt fogja majd tanácsolni. Nemsokára felkeresem őt.
Azért ez a hónap még nem bukott dolog. Mérem a hőmet és a mensim erőssége is nagyon lecsökkent, úgyhogy a hétvégére megvan a programom. :oops: :oops: :oops:

Gigi! Ne tűnj el!!! Miért kellene???? Na ne mááár! Igaza van Évának! Hiányozna nagyon a mi szókimondó doki nénink!!!!
Vendég

Gigi! Írtam privit!
Lányok! Tegnap voltam egy nagyon rendes dokinál. Szerinte kutya bajom, bár a progi lehet, hogy egy kicsit gyenge. Ha megjöna mensi, a 21. napon néznek egy progiszintet, és akkor megbeszéljük a folytatást. Szerinte várnom kell 4 hónapot, mert különben nagy a veszélye egy újabb csalódásnak. Erről Gigi mi a véleményed? Én nem akartam ennyit várni, hiszen úgyis pár hónap, mire összejön, ki tudja. Azt is mondta, hogy a teherbeesés után inkább Utrogestan kúp kellett volna, nem Duphaston. Hát ennyi .. Gigi! Holnap nagyon drukkolok, azt hiszem, a szép méretes tüszőkért kell, ugye?
zora7

Éva! Én nem tapasztaltam a Duphastontól semmilyen terhes tünetet. Pedig meglehetősen érzékeny vagyok a hormonos gyogyikra. Úgy tudom ez a gyógyszer inkább csökkenti a premenstruációs tüneteket, így akár más is lehet a háttérben :lol: :lol: :lol:
zora7

mo,
azért amiért a többiek is :wink: tudod mire célzok,beszéltem merivel és egy véleményen vagyunk mindannyian :twisted:

zora,
ha azt az egyet írtad akkor én már válaszoltam is :wink: másodikat nem kaptam :(
kihagyás:én biztos vagyok benne hogy nem várnék ennyit,én egy vérzést várnék és utána mehet.azaz így is tettünk :lol: :lol:
dehogy tüszőkért,EGY tüszőért,isten ments attól :lol: :roll:
Vendég

zora,éva
én meg nem kevés terhestünetet produkáltam a duphastontól :lol: :lol: :lol: :lol: valóban nicns két egyforma szervezet ami ugyanúgy reagálna egy gyógyszerre...

zora,
egy életem egy halálom én ma elkezdtem szedni a robitussint :wink: és hogy az milyen sz@r :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: majdnem kijött :roll: :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok meg azért, amit most írni fogok. Gigi hsz.-a elgondolkodtatott. Én is érzem, hogy ritkábban jövök. Errre eleinte mindig volt vmi magyarázatom, de lehet, hogy tényleg van abban valami, hogy vmi megváltozott. Ez egy nagyon kis családias topik volt. Figyelemmel követtük egymás életét. És nem csak a babával kapcsolatos témákban. Folyton jönni akartunk, elvonási tüneteink voltak, ha nem. Mostanában én kicsit felületesebbnek érzem a kapcsolatokat. A hiba nem bennetek, hanem bennem van. Én bizonyos létszám fölött asszem elvesztem a fonalat, és nem tudok igazán mély kapcsolatokat kialakítani. Az is közrejátszhat, hogy pont azok tünedeznek el, akik nagyon közel állnak hozzám. És nem hiszem, hogy ennek csak a pocakosodás az oka. Szóval, Gigi segítségével úgy érzem, megtaláltam az okot, miért jvök ritkábban. Tényleg ne haragudjatok rám ezért, biztos fogok még jönni, csak valahogy ez már más...

meri

Zora!
Tényleg???!!! Hát nem tudom, de alig bírom levenni a melltartómat. Éhes is vagyok, meg hányingerem is van!
Annyira megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyit kell várni. Radványi doktornőt szoktam néha olvasgatni, hát le merem írni, mert hasonló korúak vagyunk, szerinte ilyen korban már nem szabad várni, hiszen egyébként sem olyan tökletesek már a ciklusok, mint 20 évesen.

Éva

Kép
balimama

Meri!
Nekem ez nagyon fáj!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Éva!
Nekem is. Elhiszed?

meri

Hú Éva , Gigi, ezt komolyan mondjátok. Mert én most egy kicsit megégettem magam, és félek önfejű lenni, és az orvos annyira ecsetelte, hogy a méhfal a kaparástól nemjön olyan gyorsan helyre és esetleg nem tud a baba jól beágyazódni. De az idő múlásától én is tartok és attól is hogy a szűrővizsgálatok nem kevés izgalmat tartogatnak még. Pedig azt gondoltam én gyereket szeretnék, bármilyen gyereket, aki nekem , hozzám érkezik, és ezek a tarkóredőmérések, szúrkálódások annyira félelmetesek, mert nem tudnám elutasítani a sérült gyerekemet, de megszülni is félnék. Szóval egyre több ilyen szar gondolatom van.
zora7

Meri én nagyon megértem , amit írsz és egy kicsit betolakodónak érzem magam emiatt. De úgy gondolom, akiket nem tiszta baráti érzések vezetnek ide, azok, ha kielégítették az információéhséghüket, úgyis eltünedeznek majd, ez a topik is csak olyan , mint az élet, néha nyüzsgő és felületes, neha meg megdöbbentően bensőséges. Szerintem ne veszítsd el a kedvedet, nem kell mindenkivel beszélned, csak akivel kedved van, mint egy jó buliban.
zora7

Értelek, Zora, de ez eddig nem így volt, hogy válogatok, kivel beszélek!!! Sokkal mélyebben figyeltünk egymásra! :( Na mindegy, ez van, nem is akarom tovább ragozni.

meri

zora,
te ebben az orvosban aki ecsetelte vakon bízol?mármint megvan benne minden bizodalmad hogy az tuti amit mond?téged kapartak :shock: ? :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Zora!
Szerintem nem kellene ennyit agyalni a dolgokon. Az, hogy az ember mit tenne, ha baja lenne a babának, úgyis csak akkor derül ki, ha valóban el kell dönteni. Addig meg nem érdemes rágódni rajta.

meri

zora,
de ez nem egy buli :( :( :( :( :(
Vendég

Gigi! Igen kikapartak. Én megkérdeztem, nem kíméletesebb-e a vákum, de a doki azt mondta, az elhalt szövetek miatt ez a legjobb módszer. Vakon sajnos egy orvosban sem bízom, ez a legrosszabb, hogy ilyen bizalmat még nem éreztem soha.
Meri! Teljesen igazad van, csak úgy kijött belőlem, mert minden orvos a korommal van elfoglalva, és ezt már nagyon utálom.
zora7

Gigi! Félreértettél! Nincs kedvem magyarázkodni emiatt. Ismerned kéne engem, így elég nehéz.
zora7

zora,
én 12 hetes voltam de nem kapartak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ilyet..............................neked van saját dokid?vagy ki csinált a kaparást?
Vendég

Sziasztok!

Nemrég értem haza ,most voltam dokinál.Ezt nem fogjátok elhinni.Little dokijához mente,nagyon szimpi volt.Én szept 18-ra vagyok kiírva,és ő szept8-tól 16-ig külföldön van. :lol: Már nem érdekel.Megmondtam neki,hogy ő kell,mire ő azt mondta,bemutat egy kolegának,aki vállal arra a 8 napra,ha nekem is szimpi,de én megigértem,hogy megvárom,amíg hazaér.Hát ez az én formám.Viszont a babám teljesen jól van,kaptam képet is,holnap felrakom.Hallgattam a kis szívét és az UH is pont 8 hét 1 napot írt kornak.Olyan boldog vagyok.Egyébként én is azt érzem amit ti,babanet függő vagyok,egész nap olvasok minden rezdülést,de kivülálló lettem és néha inkább azt érzem többet javít,ha nem szólok hozzá. :oops: Nem azért,mert babás lettem,hanem mert egyrészt nehezen követem az infókat,mert annyira sok minden,másrészt néha annyira idegen ez az,hogy alíg bírok magammal,ne alkossak véleményt.Pedig nem azért vagyunk itt,hogy mindenről teljesen egyformán vélekedjünk,de azért így is van néha ami sok és tudom,hogy ti pontosan értetek,hiszen azért vagytok itt.Ettől függetlenül bízok a topic jövőjében,nem adom fel,csak kivárom,amíg minden alakul,ahogy kell neki.Nagyon szeretlek ám benneteket.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Hát akkor mit csináltak?
zora7

zora,
senki nem kért arra hogy magyarázkodj :wink:

eszter,
nagyon nagyon boldog vagyok hogy minden rendben veletek és hogy a doki is szimpi volt :D :D :D :D :D :D :D és jóhogy megvárod,de azt azért nézd meg mikor lesz telehold,nekem is megtette anno a hatását :lol: :lol: :lol:
véleményformálás:sztem a kommunikációnak pont az lenne a lényege hogy egy beszélgetés tudjon egyet nem értésben is folytatódni.és ha ez megy az nagyon jó.sztem ha megfelelő stílusban vannak a dolgok leírva akkor ez járható út.voltak itt ugye a vitaminok......mi pl nem voltunk egy véleményen és mégis olyan szépen eldiskuráltunk róla és én utána olyan sokat gondolkodtam is azok amiket te írtál :wink:
mi is nagyon szeretünk én én sem adom fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!próbálom merit is erről meggyőzni :wink:
Vendég

zora,
vákum
Vendég

Nekem ez az orvos kifejtette (mert, hogy én vákumot kértem), hogy azt csak élő magzatok abortuszánál használják. Bencsik András volt a Szent Imrében. Egyébként nincs orvosom jelenleg, egyik sem bírja hogy kérdezek és kételkedem.
zora7

Jó Éjszakát!
zora7

Eszter!
De röülök, hogy minden rendben van veletek!!!!
És annak is, amit írtál! Tanulok ám belőle. ;) A véleménykülönbségek régebben nem okoztak gondot, hiszen ahányan voltunk, annyifélék... A probléma nem itt van... ;) De lehet, hogy igazatok van, és a kivárás a jó módszer. ;)

Puszi.

meri

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hogy kerültél a szent imrébe?oda tartozol területileg?ő volt az ügyeletes?és ki volt aki mondta hogy másnap műtét?amúgy a bencsikről semmit nem tudok.............................se jót se rosszat
Vendég

Oda tartozom, ott szültem a lányaimat a Baloghnál, aki akkor nagyon rendes volt. Aztán mikor megint megkerestem, közönyös volt és undok. Hülyének nézett, hogy szülni akarok. A Bencsik állítólag a legügyesebb sebész nőgyógyász, azért ajánlották. Nem akartam, hogy elszúrjanak valamit.
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: