Manóka
Sok-sok boldogságot, gratula!!!
Györgyi
Dani pont annyi idősen lett beteg, ő sajna elkapta apától és azóta se heverte ki a dolgot...

De ne aggódj, Daninál egyszerűen csak porszívózni kell az orrát, semmi több! mi mondjuk nem használtunk maszkot, ha jól emlékszem, úgy 5-6 nap után kapta el tőle (hozzáteszem, a férjem se volt képes meggyógyulni azóta se)
Ez az időjárás miatt van, ez az enyhe idő melegágya a vírusoknak, baciknak
Cancan
Hát ez az anyós sztori iszonnyatos, mondjuk nálunk anya segít sokat, de el se tudom képzelni, hogy mi lenne, ha mostantól nem tudna/akarna nekünk segíteni!! Próbálj meg nem törődni vele, ha ennyire nem lehet vele beszélni, sajnos mást nem nagyon tehetsz! és persze jobb, ha minél kevesebbet idegesíted magad rajta.... biztos a gyógyszar miatt van, amit szed:? apa is szedett egy időben és állandó dührohamai voltak, de mondjuk őt jobb belátásra lehetett bírni idővel!
Steffi
Jaj, de jó nektek!! Irigykedek nagyon, remélem hamarosan én is beszámolhatok ezen fejleményről! Képzeld, Dani 7 órát aludt és utána még 2-t!! martininek egyébként 6 hónapos koráig csak tejet akarsz adni, ugye?
Dani egyébként ma hihetetlen cuki dolgot művelt, délelőtt takarítottam, mert nemsokára vendégek jönnek (férjem rokonai) és tökre elfáradtam. Így csak jól felöltöztettem és befektettem a pihenőszékébe a nyitott erkélyajtónál, én meg melléültem kabátban. Persze ezt nem nagyon szereti, általában 10 perc után bőg, mivel az ágy csak hintázik és nem ráz úgy, mint a babakocsi! Erre elővettem az Ábécéskertet és elkezdtem neki felolvasni! Mire hirtelen abbahagyta a nyűglődést, rám nézett és tök figyelmesen hallgatta! Aztán kb 10 perc után lecsukódtak a szemei és 20 percet aludt!!! Annyira cuki volt, majdnem megzabáltam! Lehet, hogy attól volt, hogy amíg a pocimban volt, esténként néha felolvastam neki??
Valentina
Én is túlhordtam 2 nappal, ne félj, ki fog jönni, ez tuti!!!!
Monacs
Hmmm, én abban a hiszemben voltam, hogy nem baj, ha éjjel csak cumival tudom visszaaltatni, mivel úgyis később már berakja magának a cumit, ha felébred, még azt is olvastam, hogy érdemes olyankor már több cumit is betenni a kiságyba, hogy koóönnyen találjon egyet...ezek szerint nem így van?? Egyébként Dani cumi nélkül szokott aludni 4 órát, de akkor általában felébred arra, hogy kakil vagy büfi vagy vmi és olyankor jön a cumi, hogy még szunyáljon 2 órácskát.
Marcsi
Tök ügyi vagy, hogy egyedül fürdettél!! Én csak azzal a macis dologgal tudom Danit 1edül fürdetni, mivel a mosdatás, plusz tartás még nem megy egyszerre.
Mi tegnap megpróbáltuk a nagykádban fürdetést velem, de szegénykém nagyon megijedt és elkezdett sírni, pedig imád fürdeni! És utána már hiába raktuk a kiskádjába, nem nyugodott meg! Pedig ha akarjuk vinni babaúszásra, muszáj lesz hozzászoktatni
Zsófi
Belenéztem a blogotkoba, nagyon édi képek vannak, a videó meg szenzációs!!
Huh, na jó kis regényt írtam.
Szép estét mindenkinek!