A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Csak a szokasosat!PE ota mellfajas!Semmi mas nincs! :?Biztos azert nem esett le mert este fog megjonni! :(

Kép
Kép
ancsa81

ANCSA!!!! Ennyire ne legyél negatív, kérlek!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ancsa!
Neked olyan sötétben bújkálós van? :) Szerintem este meg sem szokott jönni senkinek :wink:

Hogy nekem mi a bánattól szurkál odalent a 23. napon? :shock:
sonjus

Tuti, hogy nekem valamiféle emésztési problémáim vannak és nem is a pét érzem, mikor azt hiszem! :lol: Szúrkál, ez ha kell ha nem :lol: Lehet nincs is pém?
Visszanézek valami régi görbét! Bár emlékszem, hogy volt piros vonalam...
sonjus

Kép

hát nem tudtam nagyon visszaolvasni, csak beleolvasgattam :oops:

Bettike
megy ezerrel a drukk, hogy baba miatt legyen a tejcsi :D

Monyó
Tudod, nálunk is van probléma mostanában, én is be szoktam vágni a durcát :? , de nálunk apa szokott jönni békülni :wink: Múltkor pár napig én is kinn aludtam a nagyszobában, de kiszokott jönni, hogy menjek már be hozzá :P No persze eleinte nem mentem, igaz a horkolás miatt is jó külön aludni :lol: Rendbe fognak jönni a dolgok :D Mindkettőnknél :D

Csajok
azon gondolkodám, ha uram tényleg elmegy jövőhéten arra a vizsgálatra, és netán még mindig nem kielégítő, belevágnék az inszembe, szerintetek? Anyagilag ez mit jelentene? :roll: Fáj amikor csinálják? :?

Kép
gaby25

Helloka!

Köszönöm szépen a pocakdicsőítést! Olyan jól esett! Azért annyira nem óriási, ugye? Vagy mégis? :shock: :lol:

Ancsa, azért csak kéne egy picit hinned, habár megértelek!

Ceni, örülök a zárt méhszájadnak! :D Szép a pocid neked is!

Sonjus, nekem pl. mindig este jött meg a mensim, amikor még aktuális volt! :) Vagy ezt csak vígaszként írtad Ancsának?

Szerika, gyere már picit gyakrabban légyszi!

Melcsi, sajna én sem nagyon látom a bébikét, de nagyon cuki lehet! :wink:

Juj, többre nem emlékszem, bocsánat! Az tuti, hogy nagyon jó görbék vannak, úgyhogy fel a fejjel, és hajrá!

Ja, Monyo, igazán sajnálom a durcit a férjeddel, remélem, hamar elsimulnak a dolgok! Sajna tényleg néha jobb a sunyi nőies bájakat bevetni, mint őszintén elmondani, mikor mit kellene tenni. Ők nem nagyon értik ezt a babaakarós, peteérős dolgot, de azért még szeretnek ám!

Sok puszi mindenkinek
Vendég

Gaby,
az inszem fájdalmatlan, egy vékony műanyag csövön át juttatják a spermát mélyen a méh üregébe. Anyagilag ha a párod eredménye indokolja és nem magánintézménybe mész, akkor mint a többi ellátás tudtommal ingyenes. Kaáliban ha jól tudom 40ezer egy inszem.
Vendég

Babaimádó
10. dpo teszt elkapkodott volt, na de majd hétvégén :wink:

Snufi
szép a görbéd :D

Áfi
és melyik intézményben érdemes menni tb alapon :?: Az inszemnél nem úgy van mint a lombiknál, hogy a gyógyszerezést magunknak kell fizetni, és az drága?
Remélem jobb lesz az eredménye apának, de felkészülök rá, hogy esetleg ez lesz a megoldás. Hátha sikerülne :P

Kép
gaby25

Sziasztok

En ma megyek a nogyogyaszhoz este haromnegyed hatra...mehszajat neznek, meg uh/ot csinal..mar alig varom...az uh/ot :)

Penteken meg delbe megyunk a 4D/sre. :)

Majd ha tul vagyok a mai esten, akkor jovok , meselek, irok! :)

Addig is puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Lányok,

A hülye ferty eltolta a peteérést 14 dpo-ról csak azért mert a 17. dpo-n visszaesett a hőm 2,5 tizedet. Nem igazán értem, mert én mindig ellenőrzőm a méhszáj váladékát (bocsi) és a 17. dpo-n már ragacsos volt. Ott ahova előszőr tette a 14. dpo-n tojásfehérje állagú. Szóval ilyenkor mi van????? Mikor volt pé-em ténylegesen???
Szerintetek visszategyem??? Azt olvastam, ha már ragacsos akkor vége a pé-nek. Egy kicsit tanácstalan vagyok.

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én biztakodó vagyok, csak a a fránya hő nem bíztat. Úgy vártam a ma reggelt és amikor megláttam a hőmérőt majdnem elsírtam magam :( . Dühöt éreztem. És ez a mai nap amúgy sem túl jó, mert esik az eső, hideg van, reggel gyalogolnom kellett és egy pár autó telibetalált stb.
Bár abban igazatok van, hogy az LH fázis 14 napnál nem lehet hosszabb.
Ide teszem a görbuszt, mondjatok légyszi valamit róla.
Lehet, hogy nem fogom kibírni szombatig és tesztelek egyet hamarabb. De mivel ma nem jutok boltközelbe csak holnap ezért legkorábban akkor is csak pénteken tudnám megejteni.

Kép
cicuka78

judy
szerintem is a 14. napon volt :wink:

Kép
gaby25

cicuka
ez már a 16. dpo, és a ferty bztos a pé-t illetően, hát illendő lenne tesztelni :wink:

Kép
gaby25

Gaby,
nem tudok intézményt ajánlani sajnos.
A gyógyszerezésről annyit hogy nem is mindenhol stimulálnak inszemnél ha rendben vagy! Vagy ha mégis stimu kell, vagy azon a helyen így szokás, akkoris 1-2 tüszőt érlelnek csak, nem sokat mint lombiknál, így a gyógyszerköltség is sokkal sokkal alacsonyabb, de tény hogy neked kell megvenni.
Szerintem korai ezen agyalni, ha apa 20 millió/ml felett van, nem kell inszem.
Vendég

áfi
múltkor 10millió volt és 70% nem mozgott, hát majd meglátjuk javult e, és ha igen, akkor mennyire. A gyulladás a mozgást gátolja, ha hatott a gyógyszer és elmúlt, akkor valószinűleg több mopzog, és vitaminokat is kapott. No de az a fránya cigi :twisted: Persze a viták sem tesznek jót :? :oops:

Kép
gaby25

Hello. Na az én hőmet nem érdekli semmi, se hideg, se eső, se meleg csak áll és vár :lol: Kép

Kép
klarissza32

Gaby,
visszavontam. Nem korai ezen agyalni. De 10millió inszemhez elég! Ahova jársz/jártok ott biztosan csinálnak inszemet, vagy ha nem, akkor meg tudják mondani hova menjetek. És a cigi... :( na igen.
Van egy topik itt a babaneten, nagyon kedvesek a lányok, lombikbaba donorspermával a neve. Ők tudnak egy csomó spermaszámnövelő tippet, vitamint, ilyesmiket. Én a helyedben megkérdezném őket, az ő férjeik is ezzel a gonddal küzdenek!
Vendég

Ancsa ha jól néztem már most is a 15. dpo-n vagy! És szerintem is akkor volt pé-s, amikor a progi jelölte, de ha te nem akarsz bizadokni, majd akkor én helyetted is jó? :D

Monyó, nagyon meg tudlak érteni, rossz lehet azzal a tudattal élni, hogy csak szeded a bogyókat feleslegesen. Remélem a férjed jobb belátásra tér és ő kezdeményezi a békülést.

Cicuka nem tudsz venni ma valahogy egy tesztet? Mert én úgy érzem már neked is jobb lenne tudni valamit mint ez a bizonytalanság. A görbéd meg nem tudom én miután +-at teszteltem utána már nem mértem.

Kép
Kép
robcsi03

Klarissza, te aztán nem semmi görbéket tudsz produkálni :D Az akciókat nem írod be? Én még nem mondanék semmit, esetleg megnoszogatom, hogy menjen feljebb egy picit :D

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi sajna ebben a hónapban lemardtunk a pé-ről, egyébként azt is beírom csak nem mentem át, kicsit szégyenlős vagyok hihihi.

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Gyors bekukk, meló ezerrel. :?
Ha már így inszemre került a szó: van valamilyen alsó határ a kiskatonákra nézve, ahonnan nem érdemes spontán próbálkozni?
Klarissza, fura görbe, de még mehet feljebb.
Gaby, vágjatok bele, hajrá!!!
Áfi, te olyan okos vagy ezekben a témákban. Tök jó, mindenkinek segítesz. Olvastad ezeket???
Cicuka, én már nappal is megcsinálnám a helyedben azt a tesztet. Nem öl meg a kíváncsiság??? Mert engem igen! :lol:

Kép
szilcsi

Áfi
Uramnak adtam olyan vitaminokat, amiket mások már ajánlottak, hogy jobb lett az eredmény. Most két hétig nem szedte, de mikor megjött újra el kezdtem adagolni :wink:

Szilcsi
nem csak a szám számít, hanem a mozgékonyság is :wink:

Klarissza, ha nem írtad volna, hogy lemaradtatok a pé-ről, azt gondolnám beágyazódás :wink:

Kép
gaby25

És nem tudod véletlenül a határt? Vagy tudom olyat csinálni, hogy csókolom, én szeretnék inszemet? :oops: Vagy azt csak doki javaslatára lehet?

Monyo, fel a fejjel, majdcsak kibékültök. Minden családban van veszekedés, de ha jó aházasságotok, sikerül megoldani! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi,
igen, van határ. Hogy pontosan mennyi azt nem tudom, de az egészségesség határa 20 millió/ml aminek azért nagyrésze jól mozog. Igaza van Gabynak, hiába van 40 millió ha 90% mozdulatlan. Szerintem csak orvosi javaslatra csinálják az inszemet, de normálisabb dokival és nem túl fényes eredménnyel tuti meg lehet beszélni, főleg ha már próbálkoztok egy ideje.
(Sajnos a témákban való jártasságom inkább tapaszalat mint okosság kérdése, bár ne is hallottam volna soha hormonokról, inszemről, lombikról, spermaszámról!)
Vendég

Szilcsi
én nem tudom mi a határ, de pl. a páromnak a múltkor még az inszemre is azt mondta a doki, hogy határeset :? A megint megjött topikban egy lány megbeszélte a dokijával, hogy nem akar tovább csak spontán próbálkozni, és csináltak neki már 1*szer inszemet.

Kép
gaby25

Jaj csajok! Köszi mindenkinek az okosítást, tanácsokat, drukkot, szurkot, meg mindent! Jó, hogy kiírhatok magamból mindet, mert biztos bekattanék! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi, köszi!

Kép
bettike
Eger

Bettike
nehogy bekattanj nekünk, tessék sokat írni :D

Kép
gaby25

És nem tudod véletlenül a határt? Vagy tudom olyat csinálni, hogy csókolom, én szeretnék inszemet? :oops: Vagy azt csak doki javaslatára lehet?

Monyo, fel a fejjel, majdcsak kibékültök. Minden családban van veszekedés, de ha jó aházasságotok, sikerül megoldani! :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi
nem tudom a határt, páromnak ugye kevés is volt és jó része nem mozgott, ezért mondta hogy határeset, amit úgy értett, hogy arra sem igazán elég jó egyelőre :( Bizom abban, hogy most jobb lesz a gyógyszer és a vitaminok hatására.

Kép
gaby25

Lassan elköszönök, lejár a melóidő. Holnap folyt. köv.

Cicuka, nyomass egy tesztet!!! Már tűkön ülünk!!!

Pápussz!

Áfi, de látod, milyen jó vége lett a nagy szaktudásnak? :lol:

Kép
szilcsi

sziasztok,

szeretnék ajánlani egy oldalt, ahol a témáról szóló könyvek vannak. Az oldal címe www.babaskonyvek.hu
Itt van egy új könyv a meddőség okairól és kezeléséről és a babavárók is találnak olvasnivalót.
A www.szuloklapja.hu oldalon pedig 3D-s uh galériát találtam. Szuper. Még a baba neme is látszik.

sziasztok,

süti01
süti01

Sziasztok Lányok!

Először is Snufinál szeretnék reklamálni, mert nem érkezett meg a hőemelkedés, amit ígért :lol: sőt, 1 tized meglépett a hőmből :( nem láttátok valahol?

Snufi: VIP-ben meg tudsz egy csomó mindent nézni az analysis-ben oldalt, a calendart, mert bejelöli a termékeny napokat stb. A Chart galleryben kereshetsz a tiédhez hasonló görbéket.

Melcsi: cuki a babád, igaz kicsit sötét a kép, de sikerült megtalálnom rajta a kispofit!

Monyóka: pé-re pont szent lehet a béke :lol: nincs is nagyobb boldogság, mint egy édes kibékülésben fogant baba :lol:

Ancsa: ezek szerint Kistarcsán is olyan idő van, mint Szombathelyen :lol: nekem még mindig csodagyanús a görbéd

Stella: neked akrtam már írni korábban is, hogy tök hasonló a görbénk:
Kép

...és én is elkezdtem mensisen görcsölni. Szerintem kiadó lesz nemsokára a szombati tesztelős helyem... :(

Tesztkollégák: nektek drukkok mennek szombatra, hogy teljesüljön a februári célszám :lol:

Gaby: remélem jó lesz a férjed eredménye...bár furán hangzik, ha az én férjemé rossz lett volna, szerintem már előbbre tartanánk, és nem kellene spontán próbálkozgatni még 4 hónapig, ebből 3-at stimulálással...A másik oldal meg, hogy jó érzés az a tudat, hogy orvosi szempontból spontán is sikerülhet...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, egyébként hány naposak szoktak lenni a dpo-s napjaid???

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Hát Szezso-Tesó (már bocsánat a tesózásért) már én is néztem hogy követlek egy nappal lemaradva de most a leeséssel én vagyok előrébb :(
Nekem már biztos nem kell tesztelni :(
De drukk a többieknek
:)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok!

Ancsa, nagyon szép görbét látok én???!!!!++++++++++++++

Baba megy a drukk ezerrel! Remélem babás vagy!

Athiz, szép a pocid és én még nem gratuláltam hogy fiad lesz, szval grrrattt!

Melcsi, neked is nagy grat a fiadhoz és nekem tetszik az Áron név!

Monyó, sajnállak, de szerintem ezek azok a gondok, amiket túl kell élni vhogy, aztán minden megoldódik!(vagy nem)

Bettike, szeretem olvasni az írásod, mert mindig feltöltödöm!!! Ennyi pozítivum ami benned van!!!! Ez nagyon jó, néha adhatnál belőle nekem is! :D

Gaby, hát remélem jobb eredményetek lesz!Az inszemhez meg nem tudok hozzászólni!

Klarissza, érdekes a görbéd!! Jó nagy ugrás van benne!

Sonjus, lassan meg lesz minden eredményetek( vér). Ezután mi jön?

Szezso, jó korán volt pé-d!! Nagyon korai lenne az a mensi, nem?

Katica, esküvővel jól haladunk! De az idő is halad, lassan itt van!

Ceni, szép a pocid! Nálatok csak 8-ig adnak reggelit a bölcsibe?

Szilcsi, még nem is írtam, hogy mennyire sajnálom amin keresztül mentél! De fel a fejjel!! A nyálkahártya meg nem kevés sztem, hisz most mensizel!

Áfi, párod mit szól a babához? Kezdi elhinni?? És te?? Ez olyan jó dolog, sztem most sok nő erőt és hitet merítet a te esetedből!

Na első körben ennyit!

Kép
kata05

Klarissza: ált.14 napos a pé utáni szakasz...

Kata: a pé az korán volt, de ma már 14. dpo-n vagyok, úgyhogy holnap lesz itt a fránya mensi ideje...Te is hamarosan pé-hez érsz :-D vagy már megvolt?

Stella: nyugodtan tesózzál le :lol: neked mindig ilyen rövid ciklusaid voltak? Képzeld nekem egészen januárig 28 naposak voltak, aztán ez már a 2. ciklusom, ami ilyen rövid...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, nekem általában ilyen rövidek nagyon ritka amikor 28 naposak. De voltam már uh-n Pé előtt, teljesen normális nagyságú tüszők és vastagságú nyálkhaártya volt, tehát ez a szakasza a ciklusomnak kicsit felgyorsul talán.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szezsó, fogalmam sincs, mert nem mérek hőt, nem lh-zok. Tünetem még nem volt, ezért sztem még nem.

Kép
kata05

Kata: akkor Te most teljesen le vagy kattanva a témáról :D

Stella: én is aggódtam, hogy lerövidült a pé előtti szakasz, és meg tud-e érni a petesejt, de megnyugattak, hogy igen :lol: nekem még nem sikerült pé előtt UH-ra mennem, mert ugye az első rövid ciklusomnál 14. napon mentem, és akkor a 12. nap körül volt tüszőrepedés, most meg még korábbra tettük az UH-t, erre még korábban volt pé, itt is már csak a hűlt helyet látta a doki :lol:
Mondjuk, én nem bánom, hogy rövidebb lett, így jobban pörögnek az események :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata,
hisszük mi, csak félünk nagyon. Persze boldogok vagyunk, csak nagyon rossz érzés tudni hogy bármikor vége lehet. Tudom, ne gondoljak rá, meg biztos nem lesz semmi baj, de ezt senki nem tudhatja. Csak legalább már 8 hetes lehetnék! Valahol olvastam hogy betöltött 8. hét után rohamosan csökken a spontán vetélés esélye. De még 6 sem vagyok :(
Sokan írták hogy erőt ad nekik az én kis csodám, és komolyan örülök ennek! Én mindig csak legyintettem ha ilyesmit olvastam, hogy ez is csak másokkal történhet meg! (Olvastam ilyet is magammal kapcsolatban, tehát nem csak én vagyok így.) Komolyan mindenkinek aki nehézségekkel küzd a gyermekáldás terén kívánom hogy járjanak pont úgy mint én, még mindig jobb egy kis magzatot (hivatalosan még csak embrió :) ) félteni mint attól félni hogy soha nem fog sikerülni.
Vendég

Az előbb nem tudtam üzit irni, mert valami error-t írt ki. Na mindegy.

Hazafelé egyedül jöttem, mert a férjem nem tudott értem jönni, mert dolga támadt és így be tudtam menni a boltba TESZTET venni.

Már én sem bírom ezt a bizonytalanságot, de azért még kivárom a holnap reggelt. Tudom a nap bármely szakaszában kimutatná, de én azért jobban bízok a reggeliben.Előbb felkelek, megmérem a hőmet már csak megszokásból is és utána tesztelek. Kiváncsi vagyok, hogy mind a hőmérő, mind a teszt mit fog mutatni.

Cicuka
cicuka78

Cicuska, akkor nagyon várom a reggeli híreket, és őszintén remélem, hogy gratulálhatok majd! :wink: ++++++++++++++
Vendég

Cicuka,
visszaolvastam és akartam is mondani, hogy én a helyedben feltétlenül tesztelnék. nekem is kb. a 13. nap körül van a pé, de még a 29. napig sosem jutottam el, mindig megjött előtte, úgyhogy filóznom sem kellett. Nagyon várom a holnap reggeli eredményede :D :D t, kár, hogy csak estefelé tudok feljönni, mert dolgozom :(

Zsuvi
zsuvi

Cenikő bátoritott hogy kérdezem meg tőletek mikor kell inni a cickafark teát és mikor a palástfüvet?
Mi mindketten 1 csésze cickafarkteát iszunk a párommal igy esténként cukorral, citrommal izesitve.
Rosszul csinálunk valamit? :roll:
előre is köszi :)

Zsuvi
zsuvi

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk.

Zsuvi:
Szerintem a párodnak valami mást kellene találni. Majd utána nézek.
Cickafarkfű
A női bajokra jó hatást kifejtő gyógynövények közt a cickafark áll az első helyen, mivel minden szempontból a lehető legkedvezőbben befolyásolja a női medence szerveit.
???Nagyon sok bajtól megkímélnék magukat a nők, ha néha a cickafarkfűhöz folyamodnának.”-írja Maria Treben egyik könyvében.

A cickafark görcsoldó és nyugtató hatású, gyulladásgátló, serkenti az anyagcserét, vérzéscsillapító, vérképző, vértisztító, befolyásolja és erősíti a méh és a petefészkek működését, szabályozza az emésztést.
Görcsoldó hatása miatt különösen ajánlható fájdalommal és görcsökkel járó havi vérzésre, melyhez deréktáji fájdalom is társul.

Alkalmazása:

Teaként: 1 teáskanál cickafarkfüvet leforrázunk 2-3 dl forró vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, leszűrjük és koryolgatva fogyasztjuk.
Napi adagja: 2-3 csésze

A vérzés kimaradása és serdülőkori rendellenességek esetén tanácsos reggelente 1 csésze cickafark teát éhgyomorra elfogyasztani.

Ülőfürdőként alkalmazva:
100 gramm cickafarkfüvet 5 liter hideg vízben 12 órán át áztatunk. Ezután a fölmelegített vizet a fürdővízhez öntjük. A víz lepje el a vesetájat. 20 perces fürdő után megtörülközés nélkül öltsünk fürdőköpenyt és ágyban izzadjunk 1 óra hosszat.

Fehérfolyás esetén – heti 2-3 alkalommal ajánlott.

Méh- és petefészekgyulladás esetén – néha már 1 cickafarkfürdő is elegendő.

Palástfű

A növény német neve ???Frauenmantel” – női kabát – jelzi, hogy mindenekelőtt nőknek való gyógynövény. A női nemi szerveket, mindenekelőtt a méhet erősíti, így az anyaságra való felkészülés, valamint szülés előtt és után alkalmazható haszonnal. A növény ideális szer az anyaságra odaadóan készülő fiatalasszonyok számára.

Segít menstruációs zavarok, fehérfolyás, alhasi panaszok, klimaxos rosszullétek, fájdalmas, erős vérzéssel járó menstruáció esetén, hatásos görcsökre, fejfájásra és túlterhelt máj gyógyítására is. Nyugtató és fájdalomcsillapító, vizelethajtó, gyulladásgátló, vérzéscsillapító, intenzíven hat minden altesti szervre.

Alkalmazása:

Teaként: 1 teáskanál palástfüvet leforrázunk 2-3 dl vízzel, 1-2 percig állni hagyjuk, majd kortyonként fogyasztjuk.
Napi 2-3 csésze ajánlott.

Ciklus rendezése
Fehérfolyás
Hormonzavar
Méh-, petefészekgyulladás

Vetélés: A vetélés megelőzésére a terhes nő a harmadik hónaptól kezdve naponta igyék palástfű teát. Koraszülésre hajlamos nőknél a terhesség megtartásában, a méhszalagok erősítésében sokat segít a palástfű.

Rendszertelen menstruáció: Ha a menstruáció orvosi gyógyszerezésre sem áll be havi rendszerességre, cickafarkfűvel keverve a palástfű (egyenlő mennyiség mind a kettőből) egyenesbe hozza a dolgot.
[color=blue]
[/color]

a "már megint megjött...Hasznos linkek"-ben rengeteg hasonló hasznos dolog van.

Kicsit hosszú lett bocsi, de azt hiszem sokmindenkit érdekelhet.

Most mennem kell.

De szorítok Minenkinek!

"az élet utat tör magának"
dera

Zsuvi, én Babancs (remélem, jól emlékszem!) tanácsára kezdtem el anno inni a teákat, de úgy, hogy kevertem. Tehát a palástfűvet a cickafarkkal, és így a teljes cikluson át. Neki is és nekem is bejött, hiszen mindketten bebabásodtunk! :wink:
Vendég

Nekem megjött :cry:

Tudja valaki, ha este közel 7-kor jön meg, az 1. cn-nak számít?

Szomorú vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt is mondja meg valaki, hogyha az UH 12. napra jelezte a peteérést, hogy lehet, hogy a hőgörbém alapján jön meg?!?! Az UH biztosabb nem? És ez már a 2. olyan hónap, hogy a hőgörbém alapján jön meg és nem az UH szerint! Vagy ez azt jelenti, hogy rövid a luteális fázisom?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
én a holnapot számolnám első napnak. Sajnálom :( :( :(
Az UH feltétlen biztosabb.
Vendég

Szezso, a fene vinné! :evil: :cry:
Nekem nem volt ilyen UH-os követés, stb, de a hőgörbéim, az érzéseim, a fehérjéscucc, meg a szex utáni vágy alapján azért lehetett sejteni, mikor is volt az a peteérés. Meg persze a 8 hőmérőzős hónap tapasztalata is sokat ért! :wink:
Remélem, legközelebb majd jobban sikerülnek a dolgok!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: