A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Február

Szerintem (ahogy Őt megismertem) elbeszéltetek egymás mellett. Te is másra gondoltál és Ő is. Ebből adódhatott a gubanc.
20-án mindent el fog mondani ebben biztos vagyok. Viszont, csak jó tanácsként mondom, hogy ha valami nem teljesen egyértelmű nálad, akkor kérdezz rá nyugodtan. Tudod, hogy jó fej és tuti, hogy elmagyarázza. Ne maradj kérdésekkel szerintem. :D
l.andi

Grillázs

Akkor nem is volt olyan jó ez a kalap kúra?!
Kép
l.andi

Lányok!

Jól gondolom, hogy mindenki pénteken reggelre megy?
l.andi

L.Andi!
Ez jó ez az animáció, de azért ennyire súlyos nem voltam :)
De arra jó volt, hogy egyszer végre időben lefeküdjek aludni :)
grillázs

Igen, tényleg így volt, de éreztem ezt akkor is, hogy nem ugyanarról beszélünk. A lényeget levontam belőle, hogy most már addig, amíg a konkrét stim. el nem kezdődik, nem akar belenyúlni abba, amit szeretek a hormonháztartásomnak nevezni :?

Grillázs! :cry: a migrén szöööörnyűűűűű. De örülök, hogy az "új cucc" használ.
február

Cseka, persze, talizzunk! Ha visszalapozol a 247-re, ott ecseteltem a külső paramétereimet Áginak! Pirosas-bordós pulcsiban leszek, és farmerben!

L.Andi, igen, Cseka és én reggel megyünk! De Ági szerintem eltölt bent néhány kellemes órát, úgyhogy biztos ott lesz még, amikot te mész! Ugye így szokott lenni, lányok?

Február, szerintem is nyugodtan kérdezz rá, ha valami homályos, egyszer én is beszóltam neki ilyenkor, hogy "na, most akkor ezt még egyszer..." tök jópofa képet vágott. :D
noczi

Noczi, azt el tudom képzelni :lol:
február

február
Épp meséltem a barátnőmnek, hogy egy drogos nem költ annyit anyagra egy héten mint én gyógyszerre... no meg ti gyógyszerre :)
grillázs

Én is itt vagyok ám, de egész nap nem ment a babanet! :-(

Noczi nekem reggel fél 8-ra kell menni.
Ági28

Ági!
Drukkolok a negyedik petikédnek!
Husi-husi-husi-husi mindegyiknek!
grillázs

és nem is lövi magát annyit, mint egy lombikos! :lol:
na én készülődöm, holnap folytatjuk :)
Ági, gondolok rád!
Sziasztok!
február

Szia február remélem holnap jó lesz a net.
Ági28

Mármint egy drogos nem lövi magát annyit, mint egy lombikos, akartam mondani, csak ti gyorsabbak voltatok.
február

Hát remélem én is, meg azt is hogy kitart péntekig a Negyedik.
február

Ági, vigyázz magadra és relax :)
grillázs

Oké lányok értettem, relax, sok víz,és husi!
Ági28

( :oops: hogy előtt vessző...)
február

február!
Az egyik szakod magyar ? :))))))))
grillázs

Ági

Előre láthatólag meddig leszel bent pénteken? Lehet, hogy összefutunk? Meglátjuk.
Nagyon szorítok neked a petikékért. Pihenj sokat, az biztos segít + jót tesz. :D
l.andi

Ági, jóóó, akkor bizti találkozunk! :D
Vigyázz magadra és a petikékre!
noczi

Hé csajszik!
Mi ez a nagy csend :(
grillázs

Kép Egyedül hagytatooooook
grillázs

Sziasztok!

Grillázs!

Azért nem írtam, mert úgy éreztem, hogy a többiek nem nagyon kiváncsiak rám.
Nagyon jól esett, hogy utánam-utánunk jöttél a másik topikba.
Hétfőn teszteltünk Szpandival, akkor negatív volt. Legközelebb szombaton tesztelünk.
Az az igazság, hogy elég korán teszteltünk nem kellett volna, de hát ügye nem bírtuk ki. Remélem nem kerül rá sor de ha még is legközelebb okosabb leszek.

16-án pénteken megyek vissza a Vass dokihoz. Ma beszéltem vele, mert volt egy kis rókarudi, és nem tudtam, hogy a gyógyszereket úra be kell-e vennem mert sajna kijöttek mielőtt felszívódtak volna.
Nem tudtam még konkrté időpontot egyeztetni vele jövőhét péntekre, mert azt mondta nagyon húzos nap lesz és jövőhét elején hívja úrja.

Hát röviden ennyi!

Ági!

Bocsi de nem olvastam vissza. Elindult már a stimu????

Üdv:

A többieknek.

Grillázs mégegyszer köszönöm.
gizmixxx

Mindig olyankor írok, amikor sehol, senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gizmixxx

Na szia, elveszett bárány!
Peeeersze pityu, nem vagyunk rád kíváncsiak, csak a fél topic naponta kérdezi, hogy vajon mi lehet veled és Szpandival!!! :D Hogy gondolhatsz ilyet?

Róka Rudinak üzenem, hogy menjen a sunyiba! Szombatra csak azt kívánom, hogy olyat lássatok, amit látni szeretnétek! :wink:
noczi

Mi most jöttünk haza Dévaitól, eddig minden rendben. 13-án magzatvíz vizsgálat.

Vasárnap este a Hírtévén Dévai.
szikra

Bocs, közben én is eltűntem...

gizmixxx - ha egyszer lesz időd visszaolvasni, látod hogy tényleg naponta megkérdezte valaki mi van veletek. Olvastam a másik fórumot, drukkolok neked, a munkahelyes sztorid szörnyű (majd ha már kismama leszel, itt is oszd meg a többiekkel) - épp itt kezdtünk trécselni a csajokkal arról, hogy ki mondta vagy épp nem mondta meg a melóhelyén és miért. A teszt szerintem nagyon korai volt, mondtam itt a lányoknak, hogy Wish egykori programja 14 napot számol, szóval péntek este- szombat már mutathat reális képet, de Dévisz még ennél is többet ajánl.
Róka Rudi ügyben meg csatlakozom az optimistákhoz: legyen az a jó hír előjele :) De ne idegesítsd magad, pihenj sokat és husi meg husi, meg tea és hasonlók :)

szikra
Tudsz bővebbet milyen műsorban lesz Dévai? Egyedül vagy másokkal? Mert akkor majd figyelmeztetem a csajszikat. Pocaklakókról tudni már többet? Azt eddig is tudtuk, hogy egyikük biztos kisfiú, de mizu a másik babócával? (ahogy egy másik honlapon fogalmaztak: BabszemJankó? BabszemJanka?
grillázs

Noci!

Hát remélem lesz zebra! Hétfő óta lejebb esett a lelkesedésem :( :(

Szikra!

Örülök, hogy minden rendben.

Vasárnap akkort nézem Dévisz apánkat.

Jó éjszakát mindenkinek :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Kép
grillázs

Noci!

Hát remélem lesz zebra! Hétfő óta lejebb esett a lelkesedésem :( :(

Szikra!

Örülök, hogy minden rendben.

Vasárnap akkort nézem Dévisz apánkat.

Jó éjszakát mindenkinek :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

OK: OK OK !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vettem a lapot,

Grillázs4

Igen tényleg korai volt.

Péntek reggel szerinted mehet????

Capuccinonál mik a hírek, bocsi de most fáradt vagyok a visszaolvasáshoz.
gizmixxx

Gizmixxx !

Végre előkerültél! :D Igenis mindenki (én is) kérdezgettem a lányokat, hogy tudnak-e valamit rólad és Szpandiról.
Most viszont nem menekülsz, napi jelentéseket fogunk követelni!
:D

Szpandi
remélem, hogy Te is adsz magadról hírt. :D

Grillázs
Nagyon ügyi vagy, hogy megtaláltad Gizmixxx-éket. :D
l.andi

Gizmixx igen elkezdődött, és holnap már megyek is punkcióra!! Csak az az árva 3-4 petikém kibírja holnap reggelig!!

Andi, szerintem 4-nél korábban nem nagyon megyünk haza holnap!! Gyere be a kórterembe hozzám!! :-)
Vagy kérdezd meg a pultnár az aszisztenst, hogy hol vagyok, hátha szól nelkem! :-)

Nocszi igen találkozunk!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ági, milyen volt az éjféli szuri? Hogy érzed, megnőtt a negyedik Péter is :lol:

:D

Kép
cseka

Cyprus!
Várunk a hírekkel!

Ági!
Nem ma kell kapnod az éjféli szurit? Vagy én tudom rosszul?

Gizmixx
Őszinte leszek: tudom, hogy nehéz, de én a szombat reggeli tesztelésre szavaznék. Ha tudsz szólni Szpandinak, őt is várjuk vissza!

L.Andi
Köszi, nem volt nehéz :)
grillázs

Hát kata én úgy érzem kullog a többi mögött. :-) Renmélem kibírják a drágáim holnapig.

Az éjjfélivel semmi extra nem volt, jó hosszú tűt végtak a seggembe!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Ági- a punkciónál nem mindig a nagy számok a nyerők.5-3,10-2,6-4 maradt meg nekem a lombikoknál.Szóval nálad is a 4-ből bármi lehet.A minőség számít.

Gizmixx-nagyon gondolkodtam ma reggel a teszten,mert a progi szuritól a hátsóm már zöldül,sárgul.De kitartok még egy kicsit.Egyébként tünetileg nem érzek semmit,tegnap volt egész nap egy kis hányinger.
capuccino

ó szegény...és rendesek voltak az ügyeleten? nem húzták a szájukat?

Kép
cseka

szia Capuccino!

A progeszteron szurit azt popóba kell beadni??? Hasba nem lehet?

Kép
cseka

Á nagyon jó fej volt a nő, csak kicsit állmos volt. Jött felém a méteres tűvel, én meg közöltem vele, hogy de édes, erre olyat röhögöt. Biztos jó fejet vágtam!! :-)
Ági28

A progeszteron fenékbe,mélyen az izomba.Minden reggel megyek az ügyeletre,de kedden fel kellett menni Dévaihoz papaírért,mert az egyik "kedves "hölgyike azt mondta,nem adja be legközelebb csak úgy.
capuccino

ú a francba...nekem is kell majd...naponta egyszer kell?

Kép
cseka

cseka tudod a cél érdekében mindent!!

Én nem kapok!
Ági28

cseka naponta 2 amp.,de egyszerre adatom be.olajos inj,ha levegőbuborék marad benne,akkor feszíthet állítólag.8-10.napon kezdett fájogatni.borogatás,jegelés.
capuccino

Remélem én is megúszom...

Capuccino - szerintem ez a frontos időjárás is összefügg a hányingerrel. Biztos attól fájt nekem is a fejem...
vagy... már egy jó előjel :)
grillázs

Capuccino ez elég kemény...és meddig kell ezt kapnod?

Kép
cseka

addig megy,míg vissza nem megyek Dévaihoz,ha poz.,akkor még a maradékot is.össz:25 napi adag van benne.

Grillázs-hogy vagy?
capuccino

Capuccino - már magam sem tudom
De hallottátok? Csongrádban már bezártak egy iskolát az influenza-járvány miatt!
Csajok, nagyon vigyázzatok magatokra!
grillázs

Á rám rámparancsolt a párom, hogy most nem betegedhetek meg!! :-)
Ági28

kerülni kell a tömeget.Ági Te betegáll.ba leszel?
capuccino

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: