A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja és még ezt is akartam:

Bébiszittyó kerestetik:
Heti 3 x 10 óra (kb) lenne, 1 éves fiúcska mellé. (hétfő, szerda, csütörtök) 500,- ft-ért /óra. Helyszín: Erzsébet-Határ úthoz közel

Fibi:
én válaszolok neked: a 6 kiló szerintem nem is sok!!
NE AGGÓDJATOK má fölöslegesen a kilóitok végett! Egy kismamának az a dolga, hogy növessze magát!! Szépen egészségesen kell kinéznie és nem mint egy hátizsákos botsáskának !!!
SZÉPEK Vagytok igy ahogy vagytok kereken! :lol: :lol:
UFF

Rylieakinviszontvan4kilóplusz 8)
rylie

HÉHÉHÉHÉHÉHÉ!
Melyikőtök akar úgy kinézni (előre is bocs) mint az a narkóskurvakatemoss?!?!?!?!? Nem hallottátok, hogy a kifutókról száműzik az anorexiás p-csákat? A KEREK lesz a divat!!! ÉLJENÉLJEN!

Nukada, akimégnemhízott1kg-tsematerhességalatt(útáljatok :cry: )devanlegalább15kgplussz
nukada

Nukada: sajnos az a tapasztalat, hogy az első munkahelyre marha nehéz bevergődni és ha már lenne valami rendes munkahelye akkor talán egy év után könnyebben lépne tovább...
meg mondjuk ha már suliba se akar járni, akkor valóban jó lenne nem Anyu nyakán lógnia...

Fib: a Tükörhegyet ne is sajnáld! Irtó gáz hely!! Csupa igen nagy értékű hatalmas ház csöpp kerttel! Szinte átnyúlhaszt az egyik ház ablakából a másik házba, mert annyira megalomán az egész??!
Ja és a Korda Gyurika is ott lakik és az én exfőnökném is ;) (bár ez utóbbi normálisnak mondható, csak kő gazdag)

R
rylie

Rylie :) 4 kiló plusz :lol: :lol: :lol: bocsi, de ezen csak mosolyogni tudok, hisz olyan vékony vagy így is! és kerek formákban nincs hiány nálunk, megnyugtatlak :mrgreen: Szegény Kamillának bulást és sok ++++++++++!! Tünet nélküli láz? sztem a csípős szagú vizelet is tünet, de lehet hogy rosszul gondolom :roll: remélem nem húgyúti fertőzés! gyerekdoki mit mondott a lázra? vagy csak beutalót adott pisivételre? Rövid haj: Ha szabad egy tanácsot adnom, ne Te otthon! én már próbáltam :mrgreen: (bár Te bizti ügyesebb vagy nálam :wink: ) Válás: ugye nem Ti?!

Barbi :) Elképzelem, ahogy a csajok megtépik egymást a fiúkért és a srácok meg verekszenek a lányokért... majd így néz ki egy tali x év múlva? :lol: :lol:
denizsa

Rylie,
aranyos vagy, de én arra céloztam, akikhez kérdést intéztem :lol:

amugy az jutott eszembe, hogy pl ahol a hugom dolgozik (Raiffeisen ügyfélszolgálat), ott sok nemdiplomás van, vagy félig diplomás, és elég jol fizetik öket, meg juttatások. szolj, ha érdekel, megkérdem a hugom :)

és Kamillának volt már 3 naposa?

Nukada,
köszi elöre is :) sznobok közé nem is mennék :) meg pénzünk sincs sok :lol:
fibi

Fibi :) nem mondod, hogy statisztikát vezetsz a kérdések-válaszok arányáról? :mrgreen:

Könyvet nem olvasnám el, bevallom, nem igazán szeretem a ezoterikus könyveket. Tanfolyam elképzelhetetlen. Ha lenne pénzem és nem lenne gyerekem . bár ezek ugye összefüggő hendikepet képeznő dolgok -, akkor inkább valami kézműves tanfolyamba ruháznék be... , de a cédét nagyon szívesen meghallgatnám és különösen azt, amit te mondasz róla. Köszönöm előre is!

indianyo

Indi!
nincs olyan agykontrollos ismerősöd, aki megtartaná neked otthon a tanfolyamot? (mármint grátisz) vagy ez tiltott dolog? esetleg nem lehet lebartelolni valakivel, aki házhoz megy, cserébe te meg kötsz,vagy ilyesmi?
ancsipancsi

Fibi:
Jut eszembe, anyukámékkal szemben éppen eladó az egyik ház, viszont az hatalmas, legalább 150nm+pince. Szerintem olyan 40mill körül mozog az ára... És házat szeretnétek, vagy lakást? mert van ilyen társasház-építő ismerősünk, lakást tőle meg tudnám kérdezni, pl most épül egy tőlünk 2 utcányira
nukada

Nukada :) Igen, hallottam, hogy a kifutókon minimalizálják a súlyt, pl. egy majdnem 180 centis csajnak min. 57 kilónak kell lennie, na ki sem merem számolni, hogy az én 165 centimhez ez hogy arányulna... :lol: De tök hihetetlen, hogy Te még 1 kilót sem... a dokid nem aggódik emiatt, vagy tényleg ennyit fogytál az elején? és bocs, hogy ma csak a kilókról tudok beszélni, de legszívesebben ezt tenném minden mérleggel:
Kép

Fibi :) Én is válaszolok, ha kérdezel :wink: És tényleg adhatnánk közös randit Anginak! :wink:
denizsa

Deni: nem-nem azért magamnak nem vágom le :) régen Anyunak vágtam én, olyan rendi volt, hogy hagyta és büszkén viselte! Mondjuk nem is lett olyan rossz 8) Én is ilyen Anya szeretnék lenni, de szerintem nem leszek...
Az én kilóimmal az a baj, hogy igencsak a combom és a hátsómra összpontosultak, és igy azért már gázos az ügy...és nekem nincs mentségem, mert ugye nem vagyok pocakos (még).
A doki azt mondta a lázra, hogy a fogától is lehet...ennyi...szal nem tudni.

Válni nem mi válunk, hiszen mi vadasan nyomjuk, tudood 8)
Párom Húga az érintett és sajna a fiú családja ööö eléggé skót - finoman fogalmaztam..

Fibi: és ott mit csinál? ügyfélszolgálatos? Az sajna nem menne az Öcsémnek, nem az a szájalós fajta (nem úgy mint én :lol: )

és 3 naposunk nem volt még, akkor lehet, hogy az lesz ??? :roll:

R
rylie

Nuk: 40 millás kecó?! akkor már a lábam is bilibe lóg :o

persze tudtam én, hogy felétek ilyen árak vannak, még akár nálunk is lehet ennyiért (is) venni kecót..
Tényleg Fibsz CSepel City nem érdekel? Királyerdő nagyon szép ám! és minden játszóterünk EU kompatibilis és ÚJ!!!
bár lehet, hogyha jön a nagy árhullám a globális klímaváltozás miatt, elsüllyedünk mint Nyújork :?

Nuk: küldtem püt

R
rylie

Deni,
okééééé, legyen akkor közös randi, ugyis aktuális lassan Barbiékkal (is) :D Akkor Nálatok, vagy majd mélben egyeztetünk :)
és ne fözz ma, gyere trécselni :D

Indi,
hát, én ilyen dilinyos vagyok, hogy ha kérdezek vkitöl vmit, azt megjegyzem, mert irto kiváncsi természet vagyok :D cédét akkor viszem. amugy a könyv nem igazán ezoterikus, praktikus tanácsokkal telitett...

Rylie,
telefonos ügyfélszolg., bejövö hivásokra/kérdésekre kell válaszolni. sajna olyan szájalos fajta kellene oda, mint a hugom meg Te :D

lehet 3 napos, de gyanus az a fura pisi, nézzétek meg szerintem azt is! most hugomnak pl holyaghurutja van, és azt mondta a doki, hogy lehet h vmi virus-izé :?
fibi

Nukada,
max 25 millát tudnánk összekaparni, és sorház is szoba jöhet. részemröl társasházi lakás os oké, de arrol még gyözködnöm kellene az uramat :? köszi, ha megkérdezed!!

Rylie,
Zsolo vmiért nem szereti Csepelt, sajna nem akar dél-pesti részre menni. csak dél-buda vagy Érd jöhet szoba nála.
fibi

Fibi :) Na azért a kaját odatettem, de szegény gyerekem tegnapi maradékot ebédel... szerencsére nem zavarja, de akkor is, milyen anya vagyok?! :oops: Persze mélben megdumcsizzuk a randit! :wink: Hugodnak bulást!

Rylie :) Akkor megnyugodtam, hogy nem Ti! :D És az a baj, h nekem is ott vannak a kritikus helyek, így nemcsak a pocim nő :mrgreen: de legalább puhán ülök :lol:
denizsa

Deni: puhán ülsz :lol: :lol:
Kaja: én van amikor annyit főzök, hogy 3 napig azt esszük, akkor én milyen anya vagyok??? 8)
Én is mehetek talizni????????????? Had menjek!!
Mire megbeszélitek és leszervezitek, talán Kamilla is meggyógyul!

Fibi: hát igen, sok mindenki nem szereti Csepelt, meg sokan rögtön a gyárra gondolnak, ami egyébként nekem nagyon bejön, mint terület - hihetetlen időutazásos hangulata van, és hihetetlen lehetőségek vannak benne!..de pl a CSalitos ami Királyerdőben van az nagyon szép rész! Függetlenül attól, hogy sok a földes út és kevés helyen van csatorna még...
én Királyerdőben nőttem fel bár nem a CSalitosban, egy másik részen és én aaanyira szerettem, és szeretnénk majd visszaköltözni, ha...nyerünk a lottón! - na nem fényezem tovább
ja és az is tökre megnyugtató, hogy mindig ugyanaz az ember nyeri a polgárjenő választást 8) nem kő izgulni!

Rylie
rylie

Fibi:
Rázizzentettem a köművesünket a témára, azt ígérte, hogy ha van valami, azonnal csörög. Egy 4 lakásost már mondott is csak paramétereket nem tudott, de majd kiderítjük! Max, ha arra sétálunk, csinálok pár fotót. Amúgy az isitől-ovitól egyaránt 1-1 utcányira lenne, csendes utcában, de nem fájdítom a szíved, ha lesz valami, szólok!
nukada

Sziasztok!

Móni: a séta nálunk is vicces volt, mert a tesóméktól kölcsönbe kapott babakocsi első kereke nem forog, csak a hátsók (mármint hogy kanyarodik) és a kocsi sose arra megy, mint kéne. :lol: Komolyan közveszélyes vagyok vele. :oops: De majd belejövök. Persze a liftbe alig férünk el a kocsival stb. De Tündi élvezi a sétát, elalszik és már az öltöztetésnél sem rikoltozik. Bár lehet, hogy ennek csak az a titka, hogy szopi után sétálunk. :D

Indi: veled álmodtam!!! :wink: Azt nem tudom, hogy mit, de tuti te voltál benne.

Rylie: én, én, én akarok Csepelre költözni, csak nincs pénzünk. :roll: Nem baj, majd egyszer...

Nekem azt mondták a kórházban, hogy a kakit sem kell kitörölni a baba puncijából, mert majd kidolgozódik... A védőnő azt mondta, hogy ki kell. Nos, én egyelőre nem nagyon törölgetem, mert félek, hogy nagy igyekezetemben csak befelé törölgetném. :shock:

Még egy kakis kérdés: mivel lehet kiszedni a kakifoltot a gyerekruhából, ha a 60 fokos mosás után is ott maradt? :roll:

Kép
Kép
tinu

nukada

Nuk,
kösziiii, aranyos vagy!!!! :D

Deni,
tegnapi ebéd, és az miért is gáz? :roll:
kilok: én is azt vettem észre, hogy már megint nagyobb bugyit kell vennem, ami nem a legjobb :( és Bálinttal a 20. hét után jöttek fel csak igazán a kilok, ugyhogy mi lesz itt késöbb???? :? bele sem merek gondolni.

Rylie,
nekem nincs bajom Csepellel, el birnám képzelni :) oda jártam 2 évig fösuliba is (Berzsenyi D. Tanárképzö kihelyezett tagozata).
fibi

Rylie :) Csepelt olyan jól írtad, hogy még én is kedvet kaptam :lol: És persze hogy jöhettek Ti is!!

Fibi :) Nem gáz a tegnapi ebéd, csak ma délelőtt itt volt anyám segíteni, B-re vigyázni, én meg ilyenkor ki szoktam használni a lehetőséget és megcsinálni egy csomó házimunkát (pl.főzni előre is), ami ma nem igazán jött össze :oops: Ja és én is pont ettől félek, hogy mi lesz később... no meg szülés után mennyi marad... :roll:

Tinu :) Én mindig mosás előtt alaposan kiöblítem és átmosom Vanish szappannal (vagy használhatsz bio epeszappant) a foltot, úgy teszem a mosógépbe. De köv. mosás előtt is érdemes a folt helyét így kezelni, mert halványodhat tovább, ha előzőleg nem jött ki. :wink:
denizsa

Deni,
Te meg a sokkolás? Na ne viccelj már!!! :lol: :lol: :lol: Inkább tessék újabb képet feltenni :D

Ancsi,
Szegény Lencsi :( Bulást Nektek!!! De ha vmit tud mondani a doki, megírod, engem továbbra is érdekel a dolog és ahogy Barbi írta, nem azért, mert perverz vagyok. Csak ettől a nuni témától én is tartok, nehogy vmit rosszul csináljak, aztán majd szívhat felnőtt korában :?

Indi,
Nekem megírod püben, ki az a doki, akinek nem mondjuk a nevét, én most már baromi kíváncsi vagyok.

Rylie,
Csepel ügyben teljesen egyetértek veled. Mi pl. a Cs. Művekkel szemben laktunk és semmi zaj vagy bűzt nem hallottunk ill. éreztünk, mondjuk most már nincsenek is ott olyan gyárak. Én viszont lazában el tudtam tévedni :D
Kamilládnak jobbulást!!!
A cégemnél is keresnek állandóan ügyfélszolgálatost, de az nem olyan, h jó pofázkodni kell ezerrel, hanem egy problémát megoldani. Nézzétek meg hátha. Ha bejön akkor nekem küldd az önéletrajzot és továbbnyomom annak a kolléganőmnek, aki azzal a kereséssel foglalkozik.
www.eds.hu.

Nukada,
Pocakos képek nagyon jók, főleg a művészi. És ne tessék már annyira a nádszálakat bántani, azok sem tehetnek róla feltétlenül, hogy úgy néznek ki :D

Ruz,
Sajnos nekünk messze van az Örs :(

Kép Kép
curse

Szrekuc :lol: :lol: :lol: Most, hogy így mondod :lol:

Kisün,
Aranyos vagy nagyon!!! :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Nálunk katasztrófa övezet van,már péntek óta :cry:
Szegény Dorkám kezdte,mire jobban lett volna visszakapta tőlünk :evil: Iszonyat magas és makacs láz,fájos izületek...stb.Influenza,életünkben először.Ma már "anniyra"összeszedtük magunkat a férjemmel,hogy felváltva főztünk és mosogattunk :shock:
Az az egy mázli,hogy Orsi hadrafogható volt hétvégén,mert az volt a mélypontunk.
De nem is ez a lényeg,hanem megakartam köszönni,hogy Dorottyámat nem felejtettétek el :D

Viszont üdvözlünk minden Dórát,Dorottyát :D

Zuz:
Bazsódat is isten éltesse,utólag is :oops:
/férjem szintén :D /

petergabi

Tinu,
A ruhákat én is mindig áztatom mielőtt kimosom. A színes rucik foltjára vanisht nyomok, a fehérekre inkább nem is írom le, mert megköveznek a többiek :D De úgy vagyok vele, h a két órás program az idő alatt kimossa még a nemmondomki cuccost is.
És ne aggódj babakocsi ügyben. Amikor csipőszűrésre vittem Adélt, akkor én a doki lábán toltam át a babakocsit :oops: :lol:

Kép Kép
curse

Isten éltesse az összes Dórát Dorottyát! Ez tegnap lemaradt :oops:
És Gabi Balázsát is!!!!!!!

nézzétek el nekem nem vagyok a toppon :cry:

Lindi!
Szépek vagytok!
zuzmo1

Képzeljétek! A 6 hetes csípőszűrésre a Heim Pálba képesek voltak Tündi 10 hetes korára időpontot adni. :shock: Most mit csináljak?! :cry:

Kép
Kép
tinu

Megvan, hogy mit akartam még kérdezni tőletek!
Mit gondoltok a védőoltásokról? Mármint azokról, amik nem kötelezőek. A doktornéni hármat mondott, a rotavírus ellenit, a tűdőgyulladás és az agyhártyagyulladás ellenit. Érdemes ezeket beadatni szerintetek?
(Bocsi, ha már lerágott csont...)

Kép
Kép
tinu

Barbi!
ami nekem gyanús volt, hogy mikor Galyatetőn Lencsi elesett a vízben, nem ivott, pedig bőven elmúlt pár hónapos. úgyhogy nyugodtan reménykedhetsz, hogy megmarad a búvárrefi egy darabig. férjeddel együtt szoktatok menni vele? vagy csak kettesben?

Gabi!
+++++++++++++++++++++++ javulgassatok!
ancsipancsi

Tinu,
Én úgy tudom, hogy a csípőszűrést 6-8 hetesen kell megcsináltatni, még a zárójelentésre is azt írják. Mi is a 9. héten voltunk, pedig 1 hónappal előbb telefonáltam. És az egészben az a bosszantó, h kb. 2 percet voltunk bent, ja és egy időpontra 3 babát is behívtak. Mondjuk ez nem a Heim Pál volt, de más helyekről is ezt hallottam.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Na végre elaludt a ded. :D Bár előtte néhányszor megpofozott :shock: mostanában ezt csinálja, harap meg ütöget, amikor mutatom neki, hogy puszit adjon inkább meg simizzen, akkor megsimiz, de két perc múlva már tök jó játék anyut püfölni. ááááááá

Na szóval Szrec, Indi, Fibi, én úgy gondoltam, hogy kb. délelőtt 10-kor indítsuk a talit, akkor Indi is tud majd csatlakozni és aztán addig-ameddig jól esik. Bendi ma is csak 2-kor aludt el, nála nagyon változó, hogy mikor alszik, ha lesz társaság, akkor biztos nem akar majd aludni. :) Nektek jó lenne így? És küldöm az üziket a megközelítéshez.

Ha valaki akar még csatlakozni szóljon és neki is küldök elérhetőséget!

És sajnálom aki nem tud jönni :( , de remélem hamar lesz majd alkalom veletek is találkozni.

Nukada

Nagyon jók a fotók. :)

Rylie

Én még csak jogász palánta vagyok, úgyhogy nem igazán tudok segíteni, a családjogi részek nekünk még csak ezután következnek majd.

Curse

kérdésedre válaszolva igen, jogot nyomok. :lol: vagy legalábbis tétova lépéseket teszek a jogi diploma felé...

Ja és az előbb béna voltam és azt írtam Boldogot a Dóráknak, de aztán utána néztem és Dorottya meg Dorka nap is tegnap volt, úgyhogy nekik is Nagyon Boldog névnapot!

Tinu

Ne aggódj, sztem nem lesz gond ha 10 hetesen mész, mi is 12 hetesen vittük Bendit, mert akkorra volt időpont!

Zuz

Mi van veled? Miért nem vagy a topon?

ruz
ruzicsky

Zuzi,
miért ez a szomorkás szmájli? már tegnap este is irtad, hogy nem vagy jol :(

Gabi,
jobbulást Nektek!++++

Deni,
nem baj, legalább pihiztél egyet délelött :wink:
fibi

Én azóta se voltam csípőszűrésen... 3 hónaposan kaptam 3 hónappal későbbi ip-t :shock: Aztán valahogy elmaradt. Msot, ghyo elkezd járni lasan a fijacska, majd csak elnézünk arra is :lol:

Curse :) engem nem vettek fel 3 éve az eds-hez üfsz-nek :( pedig ezer évig csináltam korábban - és az angolom is khmkhm hát elég jó, ugyi :wink: Igaz, amióta lediplomáztam, sehova se vettek fel :?

privit mingyá írok.

Ruz :) Mivel a borzasztó messzi kategória vagytok, így a 11-12 közötti érkezés a reális nekünk. szrencsére Domicsek úton jól alszik, úgyhogy addigra már túl is leszünk egy kis szunyókán.

indianyo

na, végre hamarabb felébredt B, tudunk menni játszoházba :D
fibi

Fibi :) tényleg, milyen hobbid van :lol: Rám személyesen szólj, ha nem válaszolok, sose direkt van, de egy életveszélyes gyerök mellett nem egysezrű - és ezt godnolom mindenki jól ismeri :lol:

És megvan a kendőforgalmazós kapcsolat, ha szeretnél, akkor nézz bele a weboldalba méret és szín tekintetében és tudok rendelni - akár már jövő hétre is.

Ancsi :) hát épp ezt tervezzük, majd Fibi tart nekem tanfolyást - csrébe mondjuk nem tanítom angolra :lol:

indianyo

Indi

Nekem jó úgy is, ha 11-12 felé jöttök. :)

ruz
ruzicsky

Fibi

Írtam pü-t, bár rájöttem, hogy e-mailt is írhattam volna, de béna vagyok. :?

Szrec, Indi

Nektek meg írtam e-mailt, remélem megkaptátok. :)

ruz
ruzicsky

Indi, Fibi!
azt úgy kéne, hogy majd nálunk tartjátok az agykontrollt, én vigyázok a kőkökre a kisszobában, és közben fülelek. később engem is megtanítatok naívan. :)

FONTOS!
ELKÉSZÜLT A TÁBLA PROTOTÍPUSA. (nem tudtam megvárni már, hogy más csinálja meg :) ) előre is bocs, akit kihagytam, csak pár oldalt néztem végig a Bnyeten, és valakiről semmi fotóm (pl. bocs Rylie!), vagy adatom, de aki nekem ide belinkel bármit, azt beteszem a táblába. legjobb lenne, ha mindenki csinálna vonalzót és belinkelné ide, mert az szupin mutatja, hogy kinek mikor van a szülinapja. módosításokat lassan, lassan csinálom! :D
ancsipancsi

Sziasztok!
Nem nagyon tudok most visszaolvasni, de látom a nunitéma még mindig megy. Én azt mondom, a kakit mindenképpen töröljétek ki belőle, bármit is mondtak a kórházban. Én mindig kitöröltem Emmának (sőt, én kaki után legtöbbször viszem a csap alá és megmosom, mert jobbnak tartom, mint törlőkkel maszatolni), mégis, amikor tavaly tavasszal húgyuti fertőzése volt, egy olyan bacit mutatott ki a vizsgálat, ami a székletben van... máig sem tudom, hogy én csináltam-e valamit rosszul, de gondoltam lányos anyukáknak ez hasznos tapasztalat lehet.

Kilók: rajtam is van már szerintem vagy 7 kiló plussz, de én mindig a védőnénivel méretem magam, hogy ugyanaz a mérleg legyen. De most kevésbé izgat a téma mint Emmánál, bár nem mondanám, hogy örülök neki...

Kép
Kép
manoka11

http://babanet.extra.hu/tabla1.htm

EGYELŐRE nagyon rosszul néz ki :/

ancsipancsi

Ancsi! Táblicsku: Szupi vagy!!! :lol:
Véres bigyó az orrból? :? Sokat volt szívva? Vagy miért?
Búvárrefi állítólag 8 hósan elmúlik, szóval elvileg már amikor kezdtük elment :mrgreen: Igen hármasban szoktunk menni, s nagyon jó így! :lol: :lol: :lol:

Agykontroll: szerintem egy nagyon ügyes módszer, de nekem az a meggyőződésem, hogy nem tehetünk meg bármit. Nem hiszem, hogy mindenkinek minden megadatott, s szerintem ez így is van jól. :D 8) Ellenben ha van vmi amin változtatni tudsz ezl a módszer segíthet.

Votív! Isti és fürdés: remek :lol: . Kukacfürcsi :shock: :lol: (még a férjemnek is meséltem :lol: )

Zuzi! Az oltás miatt merültél ki ennyire.
Örülök, hogy Angi elrángatott hozzátok. :lol: :lol: :lol:

Kisün! Pocakos pörgés: akkor ez azt jelenti hogy lesz nálatok még egy örökös, hogy hátha akkor majd megtanulod hogy kell lassan pörögni? :lol:

Lindi! Szuperek a képek, s tényleg nem úgy néztek ki mint akik nemrég szültek. :lol:

Remélem nem hagytam ki semmit...

Ruz! Nekünk is elvileg jó a péntek. :lol:

Nukada! Nekem tetszenek a képek :D

Uxi! Ha esetleg félreérthető voltam szerintem is menj és próbálkozz arra amerre a szíved húz, s mindegy hogy hogy hívják, s milyen menő! :lol:

Rylie! Kamillának +++++++++ s persze anyucijának is ++++++++++
Öcsinek: Rynart?

Fibi! 6 kiló nem sok, főleg rajtad nem!!!

Den! Ez a lövöldözős kép oltári! :lol:

Den! Fibi! És is benne vagyok a hármasrandiban :D s akkora fiúk verekedhetnek A-ért. :mrgreen:

Tinu! Tapasztalt Kisün javasolta egyszer ha már semmi sem hozza ki akkor majd kikopik. :mrgreen: De viccet félre, próbálkozz mosóporokkal. Nekem Ariel kids bejön. Fehéret meg fehérítek domestosos fehérítővel.

Dorkának +++++++++ s persze a családnak is ++++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zuz! +néztem a járássegítőt amiről beszélgettünk:14e :shock: :shock: :shock: Egyenlőre marad a pamperskódgyűjtés :roll:
gödibarbi

Ruzi,
nekem nem jött Töled meg a privi :( Mi már 10 felé ott tudunk lenni, az nem gáz? :lol:

Indi, Ancsi,
szivesen elmesélem, mit tanultam, de azért a Domján helyett nem tudok egy komplett tanfolyást leadni :lol: 8)

Ancsi,
tábla marha joooo! :)

Indi,
köszi a kendös infot, majd szolok, ha aktuális leszen :)

Barbi,
köszi, de most már akkora a pocakom, mint Bálinttal 7-8 hosan volt kb :?
fibi

ja, és Ancsi.
született : 2005. 01. 04. (vakuum), Bálint Sándor (v) + Tóth Irén (v) , és Szada :D köszi :)
fibi

Deni,Fibi
Nehogy már holmi kilókkal törődjetek. Én - bár már mondtam - keveset híztam, az is lement rólam. De csak a mérleg szerint.
Látványra nem :cry: :cry: !!!! Most már egyáltalán nem érdekel mennyit hízok, így is úgy is szarul fogok kinézni - legalábbis jó pár hónapig.
Viszont sokan, akik nálam sokkal többet híztak pikk-pakk szépek lettek. Gondolom én ilyen alkat vagyok.

Rylie,
Peti többször volt úgy lázas, hogy sejtésem nem volt róla, mi okozhatta. A legdurvább alkalommal 3-5 napig tartott (és nem, nem a klasszikus 3 napos láz volt). Ekkor már volt vizelet vizsgálat, ami semmit nem mutatott ki.
Mondjuk egyszerre nőtt 2 foga, de azért ilyen is volt már előtte. Mi soha nem vettük észre, ha fogat növeszt, egyszerűen őt ez nem zavarta.
Ha csak pár órán át lázas nem szoktam vele törődni. Betegség úgyis kijön, ha az bújkál benne, ha meg csak úgy lázas
akkor elfogadom természetfölöttinek.... (Egészséges gyereket minek vizsgáltatni - és többi 2-3 alkalommal pár óra után elfújták a lázat).
Viszont anyai sejtéseket, félelmeket komolyan szoktam venni, mert sokszor bejönnek (lehet hogy most kibukik, hogy a majomtól, sőt inkább a vaddisznótól származom, de vhogy Petinek más az illata, ha beteg. A hajának, a bőrének..). Úgyhogy ha gyanakszok kérj vizeletvizsg-ot.

Lindi, Zsanci!!!
Miért kell fejni a másodiknál? Nekem Petinél bőven volt tejem, mondjuk fejtem is, de most úgy nem szeretnék!! Miért ajánljátok???

Votiv,
Isti hihetetlenül klassz pasi!!

Nukada,
Szép vagy a fotón!

Kisün,
Derékapasztásos tanácsod valóban a legjobb. :P

És gyerekneveléses könyvet tudtok ajánlani? Vmi olyat, amit ha elolvasok rögtön türelmesebb és megértőbb leszek? És minden percét élvezni fogom az anyaságnak???
(Akkor is, ha egyszerre mindkettő üvölteni fog.) Olyan könyvre gondoltam, amiből megtudhatom, hogy mit éreznek, gondolnak a gyerekek...(Szóval nem használati utasításra és
hogyan altassuk el a gyermekünket 2 perc alatt könyvekre gondoltam.) A Bába válaszol ilyen könyv? Engem igazán a 2-3-4 évesek lelki világa érdekelne. Hogy pl. mikor kezdenek félni a sötétben (erről pont olvastam), hogy viszonyulnak a szüleikhez...

Lindi,
Milyen döbbenetesen klasszul néztek ki (Te is!!!). Gyerekeid gyönyörűek, Barnabás vonalzója... :P

Móni
Kép
Kép
monisa

Móni: könyv - Selma Fraiberg: Varázsos évek. Szerintem nagyon jó.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!

Jol esett, hogy nehanyotoknak eszebe jutottam!:)
En is boldog nevnapot kivanok Druszaimnak!
Bazsonak is utolag!

Rengeteget irhatnek, de csak a legfontosabbakat:

Gratulalok Barnabashoz, gyonyoru es hatalmas kisfiu! Kata ket honaposan volt ekkora. :D Szepek vagytok!

Zsanci verezgetes :(

Recca, karacsonyi ajandekba megjott vegre, azota megint, ugy tunik nalunk mar tervezhetobb a bebi.

Nukada, akkor vegul Czakker Judit lesz a befuto? :wink:

Ancsi, vonalzomat innen le tudod halaszni? Kepet hova kuldjek? Mert latom nem maradtam le a vonalzorol sem.

Ja igen, es valaki irta Adat. En is gondoltam ra a napokban, szerintem mar nincs sok ideje szulesig. Sajnos Ficankaval sem tartoma kapcsolatot, de kivancsi lenne pedig oriasi Vincere.

Sziasztok!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gabi :) Bulást Nektek! +++++++++++

Zuz :) Mi a baj????

Fibi :) Játszóház milyen volt? Volt jó kis társasága Bálintnak?

Tinu :) Sztem nem gáz a pár hét különbség szűrés-ügyben. Védőoltásilag meg mostanság az agyhártyaellenin gondolkodom.

Curse :) Doki lábán át a babakocsi :lol: de legalább odafigyelt Rátok ezután :wink: :lol:
denizsa

Móni :) Vekerdytől bármi :) Nagyon remek, emberi a megközelítése, én azért dicsérem mindig.

Ruz :) A másik oldalon lakott drága barátom, jártunk hozzájuk évekig macskafelvigyázásra :lol: Úgyhogy nem fogunk eltévedni.

indianyo

vonalzóhoz adatok:
Angi született 2006.05.10
doki BS választott
szülésznő Kondor Kata választott
lakhely: Sződ-nevelek

KÖSZIIIIIIIIIIIIIII :lol:
gödibarbi

És ma meglátogattuk Manókáékat :D nagyon csini kismama (bármit is írjon! :lol: ) és Emma nagyon édesen aggatta magára a nyakláncokat és a napszemüveget :lol: Tök jó volt, hogy Beeték is ott voltak -már ezer éve nem láttam őket- Lillus meg fantasztikusan dumál (még mindig :lol: )
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: