2002.12.25 21:24
. Az én nagyszüleimnél volt a "buli", sajnos elég kis hely volt, és állandóan arra kellett figyelni, hogy mikor ránt le valamit, de ezzel együtt jól elvolt
. Rengeteg dolgot kapott: állathangos zongorát, plüss mozdonyt (Bogancsi, ez csak csörög; de holnap kipróbálom, ha földhöz vágom, mit csinál
ugató-pitizõ kiskutyát (engem irtóra idegesít a hangja, de Hanga imádja), építõkockát, bébi enduromotort
, zoknikat, kispárnát, toronyépítõ játékot. A karácsony el is törpült a szülinapja mellett
Hazafelé meg jót aludt a kocsiban.
.
Hanga is egyre többször áll meg támaszkodás nélkül már.
Tök jófej Jézuskátok volt.
Nekünk tévéállványt hozott.
(atyám, öregebb lettem egy évvel...)2002.12.25 22:34
)
Ezt a tehetséget anyukámtól örököltem!
Petinek gratu a lépésekhez!
Nem semmi ez a rohanás, amit végigcsináltatok!
, addig mi Rékával hancúroztunk a gyerekszobában, aztán jött a Jézuska! Volt nagy ámuldozás a karácsonyfára, aztán csomagtépés és önfeledt játék az új játékokkal. Kapott egy játéktartó dobozt, benne duplo szerû építõvel, csak más a márkája. És egy húzogatható elefántot, amin van egy gomb, amit ha megnyom zenél. (ezt jól megmondtam) Aztán közösen elfogyasztottuk a karácsonyi vacsorát! Réka velünk lakmározta a pulykát krumplipürével!
Annnnyira édes volt, ahogy ette és hogy örült az ízeknek!
Úgy látom, hogy nagyon élvezi ezt a nyüzsgést! 2002.12.26 18:30
2002.12.26 18:55
Napsugár nagyon úrhölgy ebben a ruhában! De a fiaidra is kiváncsiak vagyunk ám!
2002.12.26 19:17
A kenõcs egy részét megette, a maradékkal harci színeket festett az arcára (a kiásott csatabárdot azóta is hiába keresem), és mûvészi ihlettel kidekorálta a pelenkázó szekrényt. Amikor megláttam, azt se tudtam, sírjak, vagy nevessek. Készült fotó, remélem sikerült, és az lesz az új profil képem.
Vagy a csokitortás...
Szerencsére Csibészke aludt, így nem kapott új ötleteket...
2002.12.26 20:31
2002.12.26 21:24
Viszont most sokkal jobb a helyzet, mint volt 2 hete!
A popsija is már majdnem olyan, mint régebben volt a "nagy borzalmas piros-sebesség" elõtt.
Arra Zsófi ráültette Tomit és "ugráltatta" rajta. Nagyon lelkes volt Tomi. Aztán legközelebb, amikor rátettük, már magától "lovagolt" rajta.
2002.12.26 21:29
2002.12.26 22:23
ferjed hogy viseli?
hajra beigli
szerintem sem allergia lehet, mert eddig is marha sok tejtermeket ettem es nem jott ki csak most az ekcema adamnal. hasznal a kenocs, amit vettem, javul a kezecskeje szepen. az en ekcemam meg egyre rosszabb, ejjel allandoan arra ebredek, hogy vakarozom, mint egy bolhas kutya.
2002.12.26 22:48
Anyosod miatt!
Hanna aranyos a képen!

2002.12.26 23:36
2002.12.27 16:18

2002.12.27 17:26
Biztosan nagyon szerették egymást anyósod és a testvére. Néha elõfordul ilyesmi, hogy a testvérek egyszerre halnak meg.
Sõt még meg is tízóraiztatta. Nagyon vidámak voltak mindketten, no meg Dani is, mire hazajöttünk.
2002.12.27 17:29
Lehet már nincs is meg a telefonja?
2002.12.27 20:22
Kaptam Vityától egy bio párnát és olyan jó
. Elég jókat aludnék rajta, ha Vili hajnalban nem ébredne óránként, sajnos fogzik ezerrel és így rengeteget akar szopizni is jó mohón amitõl a pocija is megfájdul
. Férjem kapott tõlem egy gyönyörû pulcsit, csak sajnos az ujja hosszú volt
aztán a levágott gallyakat megengedtem, hogy megfogja, megmutattam hogy szúr és nem jó fogdosni, annyira édi volt, azért ezt nem markolászta úgy mint a dolgokat általában, csak nagyon óvatosan. A feleldiszített fa, az annyira nem hatotta meg. Az új játéknak nem annyira, de a letépõzárazható tasakjának nagyon örült
A profilomba tettem fel ilyen térdepelõs képet róla
ezt kívánom nektek is! 2002.12.27 20:47
.
fiad méreteihez, nem semmi!
Klassz lehetett a lovaglás ilyen havas idõben...egyszer majd én is szeretnék lóra ülni, de valamilyen megmagyarázhatatlan okból félelk a lótól.
És gratula az elindulásához! Tök jó!!!!!!

Mintha valami csínyre készülne...
Csak úgy sunyiban
, néztük a híradót, egyik kezében a kifli másikkal az asztalnak támaszkodott. Én éppen a híreket figyeltem, és periférikusan láttam is hogy jön felém, de nem fogtam hirtelen fel, hogy nem is kapasztkodik, aztán egyszer csak ott volt nálam. Kb. 4-5 lépést tett. A szülinapja óta egyre többször álldigál egyedül is, elengedem, és úgy marad. Vagy õ engedi el a kezem/asztalt, és úgy áll.
: 2002.12.27 22:26
2002.12.27 22:51
2002.12.27 23:16
Gratula Hanna elindulásához
Nagyon jó a dobozos kép!!!!!
Laci két kistesója egész nap szórakoztatta. Nem hittem volna, hogy ilyen jól ellesznek
).

2002.12.28 08:06
), legalábbis addig nem jön már vendégünk.
), uzsonnára és elalváshoz pedig szopizott. Most az uzsonna-szopi helyett kellene valami más, arra gondoltam, hogy oda kellene a gyümölcsöt átrakni, de mit egyen egy 1 éves gyarkõc reggelire? A védõnénink csak hümmögött a tejpépekre, a tejtermékeket meg még csak most kezdem bevezetni, abból még egy darabig nem kaphat egész evésnyit. Van valami jó 5letetek? 2002.12.28 09:49
2002.12.28 10:59
Úgyis kaptam egy kis rádiós magnót karácsonyra
2002.12.28 11:23
Gratulálok, nagyon ügyes a lány!!! Akkor ezt kaptátok tõle karácsonyra! Mi az Apa-Anya- megszólítást (de inkább az Apa megy, a másikat csak annak halom
)
Édesen vigyorog
néha a hajamat tépem, amiket csinál..kiszórja a szoba közepére a búzadarát, kirágja a cukroszacskót, ráönti a teát a tálca almáspitére....
Peti még csak dülöngél, fõleg a Teletubbies-kat imádja. Próbáltlok már? Fél óra nyugi, amíg nézi
2002.12.28 13:53
Jöhettek hozzánk, mert nálunk még van kaja a karácsonyi elõkészületekbõl, nemcsak édesség. Sõt! Dani fiam a 8 tepsi mézeskalácsból kb. 6-ot megevett suttyomban
De nagyon aranyosak!
2002.12.28 17:30
Végül feladtam, az itthoni gépünk rendszergazdája Életem Párja, nem akartam nagyon belekavarni. Most itt vagyok, egy másik op.rendszer alól egy másik böngészõvel. Azért ennek is van hátulütõje, alig írtam be a babanet címébõl az elsõ b betût, máris telenyomta az arcomat a Mozilla néhány remek 5lettel, hogy hol láthatok big ciciket.
Persze biztosan saját kútfõbõl, és nem az Életem Párja által látogatott oldalakból merített... 

2002.12.28 18:41
2002.12.28 18:46
2002.12.28 19:43

2002.12.28 20:25
Nem lehetett könnyû karácsonyotok! A gyerekek hogy viselték?
A szopi meg még simán visszatérhet, ha nincs épp mensid! Nálunk Ármint ez sem zavarta - most viszont szegény kényszerûségbõl szokik le a szopiról, ugyanis alig-alig van tejem
Mindig megpróbálkozunk, de nagyon dühös és csalódott, hogy nincs benne annyi, mint szeretné, sõt, szinte semmi
, veri és kiabál: Enni-enni! Inni-inni! Persze kap mást, de nem mindig elégszik meg vele! TEgnap éjjel a falat verte és hisztizett, hogy tudjon szopizni, de sajnos ez nem segített a helyzetén! Nagyon szomorú vagyok, próbálom fenntartani legalább ezt a kis komfortszopit, de persze Ármintól függ!
Végigjártuk mi is még nyáron, mikor Ármin az ágyról esett le, most meg a megégetett ujjáéval mászkáltunk a Heim Pál sebészetére - szerencsére már rendben vagyunk, remélem, Romi is mihamarabb elfelejtheti az esést! 

Így aztán holnap rakott krumplit csinálok, arra már nagyon rég vágyom! 

Ha ilyen ütemben tud gyógyulni is, akkor már egy órája egészséges!
De ha mégsem, ezeket küldjük, természetesen Árminnal: 

És persze gratula a gyorsasághoz!
, Árminnak tegnapelõtt 40, tegnap 39 fokos láza volt, nekem a torkom fáj nagyon, szóval, sajnos... Havsak nem gyógyulunk mi is ultratempóban!
És Dorka elindulása tényleg szép ajándék! 

, Ármin folyton simogatná õket - a fát már sikerült! ÉS eszi a tüskéket
, és a mi ajándékainkat szereti igazán (parfüm, pezsgõspohár, karácsonyfadíszek...)
, de azért a sajátjait is élvezi! Legjobban egy baromi nagy dömpert, amit apámtól kapott meg az ablakos könyveket! A mackó barlangjának ajtaját már végleg eltávolította
Kb. 9-10 cm a kobakjától a popsijáig + a lábacskái! 20-án nagyon egyértelmûen megmozdult, azóta többször is 

Olyan szép kis feje van, a profilját láttam, nem mozgott, mert épp aludt, viszont így jól meg lehetett mérni!
Izgulok az AFP miatt! REmélem, jó értékek jönnek ki! 

Ja! Ki hol szilveszterezik? Mi megyünk garantáltan füstmentes bulibaaaa! 

2002.12.28 20:55
. Pár napja Vili éjjel max. két és fél órát alszik egyben, állandóan felébred, aztán szopival, büfivel könnyen visszaalszik (relativ) viszont én meg a 120. ébredéskor már képtelen vagyok visszaaludni. Itt tanakodunk a férjemmmel, hogy mi baja lehet. Én még mai napig nem ismertem ki a csemetémet, ettõl érzem magam tök hülyének. Tippjeim vannak, de igazából fogalmam sincs hogy mi lehet az igazi gond. Tény meg van dagadva a felsõ foga nagyon. Tény, hogy egyre jobban belevetettük magukat a hozzátáplálásba, és nem volt még olyan amit Vili ne evett volna meg, oké nem túl nagy mennyiségek (kb. 60 grammok) amiket megeszik. Talán attól fáj a pocija, vagy mert pohárból itatom kaja közben még több levegõt nyel, mint a mohó szopinál és attól fájdul meg a pocakja? (Bár ezt az ivás-evést már másfél hónpja elkezdtük és igaz néha volt szorulása, de nem okozott különösebb gondot, legalábbis éjjel nem). Vagy ez már a szeparációs félelem elsõ jele lenne? Most az se nagyon jön be, hogy visszaköltözöm éjszakára hozzá a szobájába pár napja újra ott alszom, de semmi eredmény. (Korábban ezelégé bejött hogy vele aludtam míg újra maradt a max. kétszeri ébredés)
De Vili már tud az álló Luca elõtt térdepelni
2002.12.28 21:01
2002.12.28 21:26
Vacsi után viszont beájult az ágyba a macija mellé
2002.12.28 21:45
A nem vacsorálás ellenére most (már úgy egy órája) végre alszik. 

2002.12.28 21:58

És azóta is mindig, ha meglátja a karácsonyfát! Olyan drága! Amúgy szerintem õ akkor is boldog lett volna, ha csak a fát látja. Kapott amúgy nagyon klassz játékokat. (Így már van Duplo, Chicco, és MegaBlocks építõje, csak sajnos egyik sem kompatibilis még véletlenül sem a másikkal... De ez legyen a legnagyobb bajunk
)

2002.12.28 22:32

Biztosan minden jó lesz az AFP-n, ne izgulj. Aranyos lehet ahogyan könnyeket ejtesz egy joghurtért! 

Vilinek meg gyógyítókat 

és rövid idön belül már távolságokat menz! Most meg máe szaladni akar ami miatt néha esik kel. 

2002.12.28 23:03
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint