A családom összes Dócija nevében köszönöm
Megpróbáltam délután belépni, de bedöglött a bnet. Most próbálkozom ismét, de szerintem képtelenség lesz mindenre reagálni...
Zsan,
nagyot nőtt a pocak

vigyázz magatokra!
Lindi,
két gyönyörű gyereked van

Gréti annyira boldognak tűnik a képeken
Indi,
ez nekem már hosszú haj, ne is próbáld bemesélni, hogy rövid

Meglestem az oldalad, sok új pelus került fel, nagyon szépek!
Rylie,
igen, pálcával verjük belé a zeneszerzők nevét

és persze bevetjük az alvásmegvonást és a sarokban térdepeltetést is, ha nem találja ki a lejátszott 3mp-ből a mű címét
És most komolyan: alváshoz Dóci kap zenét, és mint lelkiismeretes szülők, nyugtató, szép zenéket szerettünk volna neki játszani, no meg a változatosság is szempont volt. Igy kapott egy Mozart-válogatást, egy Bach cd-t (Goldberg-variációk), és egy Haendl cd-t (naná hogy a Vizizenét)... ez még azelőtt volt, hogy rátaláltunk volna a Gryllus-féle maszkabálra

És Dóci persze megtanulta a zeneszerzők nevét, és ahogy a gyerek logikája működik, átvitte ezeket a csokikra is
Den,
Marci is visszahúzódó volt, csak nekem mocizott, ha már az apja fogdosta a pocakot, rögtön elbújt

Kint abszolút az ellentettje, bár annyi megmaradt, hogy ha ismeretlennel találkozik, akkor kell 2-3 perc, hogy megszokja, és csak utána kezdődik a vigyoráradat

Rólad nincs pocakkép?
Nekem is voltak pörgős napjaim, amikor a hegyet is elhordtam, aztán másnap reggel már úgy ébredtem, mint akit fejbevertek... de két terhesség alatt nem tudtam megtanulni, hogy ha pörgök, akkor kicsit lassabban
Curse,
öcsémnek is víziszonya volt gyerekkorában. Ő pl. víz alatt tanult meg úszni, víz fölött elfogta a pánik. De még gyerekkorában alábbhagyott a dolog

Szerintem egyáltalán ne szégyelld magad emiatt, nagyon bátornak kell lenni, hogy egyáltalán nekiállj legyőzni egy ilyen mélyen gyökerező félelmet!
Mása,
mondta volna a doki, ha gond van! Szerintem azért nézte ilyen hosszasan, mert tutira meg akart győződni, hogy semmi baj nincs!
Ildi,
nagyon rosszul hangzik, jobbulást nektek!
Neet,
eszci, a kutya

:D Jó utat!
Ancsi,
Lencsinek bulást! Én is tisztítom Dóci punciját, bár csak a nagyajkak közé szoktam betörölni, ha kaki jut bele, ill. az esti fürdéskor rendesen megmossuk, hogy krém maradék, stb. kerüljön ki belőle
Fibi,
érdeklődő

:(
Votiv,
gratula az éjszakákhoz! És a bálhoz! És a 8 hónaphoz!
Tinu,
tökjó, hogy Tündi elkezdett hízni!

A séták annyira jók, főleg, ha a baba alszik, te meg edződsz
Móni,
nálunk sincs rendszeresen csoki, de a hajmosási mizéria lezárása megérte

egyébként a "csoki" az alkuban bármilyen hőn áhított ritkasággal helyettesíthető
Dóci is csimpaszkodik, mostanában elkezdte fokozni: nekifutásból ugrik nyakba... és még 2,5 éves sincs... mi lesz itt később?
És a derékapasztásra neked most a legtutibb módszer a szülés

bocs, de nem tudtam kihagyni
Manóka,
behaltam az emmás képektől
Nukada,
Rékababa ezek szerint rendes, ránézett az órájára, és azt mondta, hopp, 30. hét, befordulni MOST!
Vica,
Máté szépséges!
Zuzi,
válaszoltam a privire, megkaptad?
Most ennyire tellett tőlem, kicsi nyavaja vonul át rajtunk, szerencsére a gyerekeket eddig megkímélte, Dóciba is töltök egy kis anyatejet (lefejve kapja), hátha segíti az immunrendszerét!