A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ooooops, bocsi, ez tényleg nagyon hosszú lett!
Leone

KépKép
leone

Leone! Nagyon meg tudlak érteni, hogy egy olyan orvost igényelnél, aki figyel rád. Csak az a baj, hogy a jó orvosok le vannak terhelve, mindig tömött a várakozójuk, és nincs idejük hosszabb beszélgetésre. Tényleg rosszul van ez így. És még rosszabb, hogy ilyen sokan vagyunk, akiknek problémáik vannak.
Drukkolok, hogy találj egy olyan dokit, aki figyel Rád, és hamar segít a problémáidon!
Nelli
nelli2

Sziasztok LanyokKép

Elveszett minden, amit irtam, most irhatom ujra.Kép
Elnezest, hogy ilyen soka nem jelentkeztem, de most itt is evvegi hajra van, mindenkinel most kell takaritaniKép Legalabb nem unatkozom.
Es elfelejtettem, hogy kinek mit irtamKép

Eloszor is hatalmas gratula a babasoknak, plane, akinel mar 3 is vanKép

SünciKép
Szerintem, meg most menjel el uh-ra, mert ez nem jatek. Igazabol nem is ertem, hogy ennyire nem foglalkozik az orvos ezzel, pedig igenis fontos lenne.
De azert drukkolok, hogy rendben legyelKépKép

LeoneKép
Sajnalom, hogy ez az orvos sem jott be. Szerintem teljes joggal elvarhato, hogy foglalkozzon Veled az orvos, hamar a betege vagy. Es 3 vetelest tenyleg komolyan kell venni. Ne hagyd magad! Keress tovabb, biztosan talalsz magadnak jo orvos, talan ez a masik jobb lesz. Azert drukkolok Neked is, hogy ez bejojjon, es mihamarabb a babuci miatt kelljen hozza jarniKépKép

KrissiKép
Megkaptad a levelemet?Kép
Ha a matyikak kevesen vannak, attol meg lehetnek furgek, mint a villamKép Talan azert van, hogy az 5. sikertelen lombik utan is lehet teherbe esni spontanKép

GittaKép
Legyszi javitsd ki a ciklusszamomat 24-28 nap rendszertelenre. Most inkabb a rendszertelen a jellemzo.Kép
Volt ket nap barnazas, az is csak piciket, mar egy kicsit remenykedtem, hogy nem-e???, de megmertem a homet ket alkalommal is, mind a ketszer 36.5 volt, de azert csinaltam tesztet is, az negativ lettKép Igy most azt hiszem ez a mensi kimarad. Sajna volt mar regebben is ilyen, nem nagy ujdonsagKép Meg az is lehet, hogy a HSG bezavart egy kicsit. Na de januartol mar teljes erovel baba projectKép
Addig meg itt a Karacsony es az Ujev, nincs idom szomorkodni, nagyon meg a babanetet nezegetni sem, csak at szoktam futni, ha bekerulok a gep ele nagy ritkan.

Ha nem tudnek jonni, akkor Mindenkinek Nagyon Kellemes Karacsonyi Unnepeket es Boldog Babas Ujevet kivanok.

Pusza Nektek:
Vica
vica72

Krissi Kép
Amit a ficánkákról kérdeztél: nálunk csak a számmal van gond, a mozgásuk jó Kép Tehát nem függ össze a szám és a mozgás.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VirágKép
Igen, de ha hosszú idõ kihagyás után is kevés, lehet azt momdani, hogy ez is alkati dolog, mint ahogy ki mennyit menstruál???

LeoneKép
Egy régi barátnõm, akivel nem tartom a kapcsolatot, bár tudom róla, hogy több évig próbálkoztak, mire most nyáron megszületett a baba, képes volt most így Karácsony elõtt becsengetni a szüleimhez, hogy megmutassa a csemetét. (Úgy, hogy nem is tartjuk a kapcsolatot, de annyit tud azért, hogy mi is babagyártási lázban égünk.) Most kérdezem én, mire volt ez jó? Ilyen érzéketlenek tudnak lenni az emberek, csak azon csodálkozom, hogy õ aztán tényleg tudja, milyen az a több évi sikertelenség. Persze, örülök annak, hogy sikerült neki, de amikor megszületett a baba, nem hogy felhívni nem hívott, de egy lapot sem küldött.. A szüleimen láttam, mennyire fájt nekik, hogy a csajnak már van, nekem meg még nincs. Nem mernek rákérdezni, de minden alkalommal, ha kisbabát látnak, elérzékenyülnek, hogy jaj, de jó lenne nekik is egy! A terveinkbe azért nem avatom be õket, mert megõrülnék, ha még ez a megfelelés is nyomasztana.

Na, én is egy regényt írtam, de ki kellett beszélnem, ez úgy fájt.

Sok puszi:
Krissi

PS: Nikie, én megkaptam, köszike, bár még nem néztem meg!!!
krissi

VicaKép nagyon drága vagy, persze hogy megkaptam, még nem volt idõm írni, fõleg hogy nálunk is nagytakarítás van, meg átrendezzük a lakást, meg hasonló finomságok, már hulla fáradt vagyok, de írok hamarosan!!! Ne dolgozd agyon magad, plíííííz!

Remélem is hogy lehetnek fürgék is! De vajon olyan van, hogy totálkár a matyi, aztán megjavul magától? Nekem volt egy olyan ismerõsöm, hogy a férj "magtalan" volt, aztán egyszer csak hipp-hopp, babás lett az asszonyka. Már két gyerekük van. (Idegenkezûség kizárva...)Szóval még bármi lehet, ugye??? Csodák márpedig vannak!

Puszi:
Krissi
krissi

Jaj, még annyit, aztán nem fárasztok a témával senkit, hogy úgy gondolom, hogy a matyi mennyisége akkor több, ha ritkábban vagyunk együtt, nem??? Minél gyakoribb az akció, annál kevesebben vannak a matyikák. Vagy tévedek? Mert nekem így tûnik logikusnak.

Krissi
krissi

OFF:nemrég tudtam meg, hogy nem sikerült az inszem. Köszönöm szépen mindenkinek, aki drukkolt! Túl vagyok a kiboruláson (még azt sem tudtam tisztességgel, mert dolgozom), bár ezek után nem sok esélyt adok ennek a módszernek, mert most tényleg minden a lehetõ legeslegoptimálisabb volt (nyh, tüszõ, kismatyik, ovuláció-idõpont, jobbik oldalamon volt a tüszõ, hormonok, hõ).
Puszi és Mindenkinek Boldog, Babás Új Esztendõt Kívánok!
Virág
Virág

Krissi:optimális a 4 nap - ha ennél gyakrabban vagy ritkábban vagytok együtt akkor kevesebb. Pl.1-2 hét "nélkülözésnél" nem termelõdnek újak, a régiek pedig elöregszenek, ellustulnak, deformálódnak.
Virág
Virág

Nem igaz, elszállt, amit írtam.
Na, mégegyszer:

VirágKép nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!!! De úgy tudom, hogy nálatok minden eredmény tökéletes, szervi akadálya nincs a babónak, szerintem spontán is össze fog jönni, ne aggódj!!

Köszi, amit írtál a matyikról, ha jól értelmezem, ha csak két hetente vagyunk együtt, akkor nincs esély, mert ezek a matyik már öregecskék...

Krissi
krissi

NikieKép
Nagyon tetszik!!!!!!!!!!! Itt sikítozom a férjecskémnek!!!
Köszönöm szépen!

Puszi:
Krissi
krissi

Virág
Nagyon sajnálom Kép Nagyon kérlek ne add fel! Sikerülni fog!Az elsõ inszem nagyon ritkán sikeres, a második, harmadik a leg esélyesebb - nekem ezt mondta a doki bácsi. Sikerülni fog, tudom!!! Boldog karácsonyt és babóban gazdag új esztendõt!
Pusz, Lujza
lujza

Sziasztok!

Gitta: Légyszi javíts ki a táblában. Nem tudom hányadik ciklus 6cn Köszike..

MINDENKINEK KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS TERMÉKENY BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Pussz:Ildi
hercegné

Virág,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Tudom, hogy hülye duma ez, de nem véletlenül kell ezt 6-szor csinálni, mert még normál esetben is átlagosan fél év alatt jön össze egy baba.

Nekem is megjött sajna, ráadásul 31. napon este. Eddig viág életemben mindig 26 és 29. nap között megjött. Ez volt a második Clostis hónap és én annyira hittem benne, hogy seikül. Doki szerint minden rendben volt. Tanácsodra férjecském is megy vizsgálatra január elején.
Mi még csak kb. fél éve próbáljuk a dolgot, de írtó szar ez így. Ez az állandó izgalom hónap végén.
Most is ki tudja mi bajom volt... már 25. nap körül fájta hasam, cicim és váladék is volt. Lehet, hogy csak késõbb volt a peteérésem.

Mi tegnap láttuk a Sejtjeinket videón. Jó volt, de én nem erre számítottam. Szerintem nem adta iagzán vissza azt, emit õk átéltek és semmi orvosi dolgot nem részleteztek. Férjecském ugyanúgy nézte és közben végig puszilgatott.

Puszi mindenkinek
Adél
adél

AdélKép
Nagyon sajnálomKép Pedig a tüneteid és a hõd alapján biztos voltam benne, hogy babás vagy. De úgy látszik a mi esetünkben semmi sem biztosKép De ne szomorkodj, mert látod a Sejtjeinkben is lett mindenkinek babája.

NikieKép,LauraKép
Köszönöm szépen a vidám karácsonyi üdvözléseket. Hasonló Boldog Békés Karácsonyt kívánok Nektek, és Babában Gazdag Újesztendõt.

LányokKép
Velem semmi jó nincs. Tegnap a 20. ciklusnapon elkezdtem barnázni. Ma reggelre a hõm már csak 36,9 volt. Hiába prütyköltük végig a hónapot mégsem sikerültKép Azt is tudom, hogy miért barnázom, mert az elõzõ hónapban a doki Utrogestant szedetett velem a ciklus második felében, pedig tök jó volt a progim. Ezzel a gyógyszerrel mindig megszívom, mert csak hozzászokik a szervezetem, és amikor nem kapom akkor jön a barnázás. Na mindegy irány az inszem jövõ hónapban, bár abban sem hiszek.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat
Ne mondj ilyet!! Hinni kell benne!Sikerülni fog! Sikerülnie kell!!
Lujza
lujza

Drága LujzaKép
Sajnos komolyan gondolom amit írtam. Már igazán semmiben sem hiszek, nagyon csalódott vagyok. Neked nem kell mondanom, hogy mennyire fárasztó már ezt hónapról hónapra végigcsinálnom. Úgy érzem, hogy nem bírok ki még 5 inszemet, most besokaltam. Már a karácsony sem villanyoz fel, megint ott állunk majd a fa alatt, és mind a ketten arra gondolunk, hogy már rég 3-an kellene ott ünnepelnünk. Na nem folytatom, mert másnak nem akarom a kedvét elvenni az ünnepléstõl.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Draga CatEyeKép
Ne legy ilyen szomoruKép El hiszem most nagyon rossz, de jovore uj remenyekkel ujra nekivagtok. Amikor nem sikerul mindenki egy kicsit feladja, de masnap ujragondolja az egeszet, talan szebb napra ebred, es ujrakezdi. Biztos holnapra Nektek is jobb lesz a hangulatotok, karacsonykor orulni kell, hogy Ti vagytok egymasnak, a baba meg jon majd hidd el. Meg egy kis turelem kell hozza, ez Nektek mar semmiseg. Ne hagyd, hogy ez ennyire elszomoritson.
Te szoktal mindenkit batoritani, vigasztalni. Nem maradt egy kicsi Magadnak is?Kép

Azert kivanok Neked Kellemes Unnepeket es Boldog babas Ujevet. Kerunk Neked a Jezuskatol jovo karacsonyra babucitKép

Pusza:
Vica
vica72

CatEyeKép
Most látom csak milyen kis szomi vagy. Ne legyél!!!!! Jövõre hárman csodáljátok majd a karácsonyfát. És itt mindannyian eggyel (legalább) többen leszünk jövõ ilyenkor. Ezt kívánom mindenkinek!!!!!!)KépKépKépKép

Adél, sajnálom!!!! Nekem ugyanezt csinálta a múlt elõtti hónapban. Soha életemben nem jött még meg 31 napra, de akkor igen. És tüneteim is voltak. Biztos vagyok benne, hogy pszichésen húzódik el ilyenkor a mensi, mert annyira várjuk, hogy talán most! Mi is kb. fél éve próbáljuk, de ez még mindig semmi azokhoz képest, akik több éve már! Úgyhogy nekünk van a legkevesebb okunk feladni. De senkinek nincs oka!!! Itt a Karácsony, tessék belevigyorogni a világba és szeretni a férjecskéket, erõt adni nekik, mert nekik is szükségük van rá!

Legyen mindenkinek nagyon boldog Karácsonya!!!!!!!!!!!!

Szeretettel:
Krissi
krissi

Kicsi CatEyeKép
Nem es nem es nem szabad feladni!!!! Minden ciklus vegen ugyanigy erzek es talan erzunk mindannyian. Hanyszor, de hanyszor adtam mar fel (mindig csak par pillanatra), kulonosen most, hogy mar minden ismerosom, baratnom babazik vagy babat var, de mindig ujrakezdem. Azt hiszem a termeszet akarata joval erosebb a mienknel, hiszen minden honapban ujra kepzodik a remeny ha akarjuk, ha nemKép
Hat erre gondolj most CatEye, a jelenlegi ciklusodban formalodo kicsi remenyre! Ugyhogy nem feladni!!!!

Nagyon Boldog Karacsonyt es babocakat hozo Uj Esztendot kivanok Mindannyiunknak!

Galuska

KépKép
galuska

Sziasztok LányokKép
Bekukkantottam Hozzátok, hogy nagyon-nagyon Boldog, Békés Ünnepeket kivánjak Nektek és azt, hogy mielöbb teljesüljön mindannyiunk álmaKép Ne csüggedjetek és ne szomorkodjatok, hisz az apró örömöket is észre kell vennünk!Nem egyedül ünneplünk hanem a társunkal, párunkal és családunkal akik önzetlenül szeretnek bennünketKép Ennél fontosabb dolog nincs is az életbenKép Élvezzük az Ünnep melegét és meglátjátok hamarosan valóra válik majd minden álmunkKép Szivbõl köszönöm mindannyiotok megértését és türelmét amit irányomba tanusitottatok életem legnehezebb évébenKép Nélkületek nehezebben vészeltem volna át ezt az esztendõtKépKépHa nem is lehetek itt köztetek a mindennapokban akkor is tudnotok kell, hogy sokat gondolok Rátok és nagyon drukkolok MIndannyiotoknakKép
Ezzel búcsuzom Tõletek ebben az esztendõben és remélem hamarosan pozitiv hireket hallok majd FelõletekKépKép

Szeretettel: Doris
doris

Adél! Nagyon sajnálom!

Cat! Én is csak azt tudom mondani, amit te nekem. Hogy biztosan lesz siker, csak még várni kell rá, és muszáj hinned a sikerben, nem adhatjuk fel!!

Remélem a karácsony mindenkinek nagyon szépen sikerül!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

VicaKép,KrissiKép, KarmenKép,GaluskaKép,LujzaKép,DorisKép

Köszönöm szépen a sok vigasztalást, és szép szót. Nem is tudom, hogy mi lenne ha Ti nem lennétek nekem. Olyan jó úgy valakinek elmondani a problémámat aki megérti, nem úgy mint az anyósom aki állandóan sóhajtozik, hogy mikor lesz már unokája. Mintha mi nem ezt akarnánk. Érdekes, hogy így kiborított most ez a dolog, hiszen mindig optimista vagyok (fõleg más dolgában), biztos a karácsony tette ezt velem. Akkor jobban átgondolja az ember az életét. Aztán ha visszatér a taposómalomba nincs ideje ilyeneken gondolkozni.

Túl vagyunk a karácsonyon. Egész jól átvészeltük a szentestét. Annak örömére, hogy nincs babó abbahagytam az Elevitet, és egész karácsonykor boroztam. Minden rosszban van valami jó nem ? És nyugodtan le tudok heverni, és egész nap egy jó könyvet olvasgatni egy meleg tea és süti mellett.
És a párommal ágyban maradni egész nap... Igazatok van talpra kell állni minden ciklus után, nincs mese. Remélem meg lesz a gyümölcse Mindannyiunknak!!!

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony!
Én belázasodtam 25-én, így egy kicsit gyenkélkedtem az ünnepek alatt.
A hõmet se tudtam normálisan mérni emiatt, bár már mindegy, mert ennek a ciklusnak is annyi.

Ma nagyon szomorú lettem, mert azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Olyan jó érzés volt, teljesen nyugodttá váltam, még senkinek nem mondtam el. Ebbõl az érzésbõl riadtam fel 1/2 4-kor, mert a férjem kiment. Egy kis idõnek el kellett telnie, mire az álomból átmentem a valóságba, és rájöttemn, hogy nem vagyok terhes. Nagyon letörtem.

Virág! Sajnálom, hogy nem lettél babás, de ne add fel! Lehet, hogy ha kevésbé lesz optimális a dolog, összejön.

Nelli
nelli2

Sziasztok lányok!

Virág! Kép Sajnálom, hogy nem sikerült! De ne add fel! Kép
Cat! Ne szomorkodj! Kép Próbáld nézni a jó oldalát a dolognak. Mennyi mindenröl kellene lemondani, ha már lenne babánk. Én néhány hete már ezt teszem és nekem nagyon sokat segített. Kép

sok-sok eröt és kitartást mindenkinek a folytatáshoz!

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok!
Hát visszajöttem, köszönöm Mindenkinek aki gondolt rám és szorított értem. Utólag is kellemes ünnepeket kívánok, elõre meg BUÉK, sõt babás BUÉK! Remélem fogy a táborunk, nem tudtam visszaolvasni de akinek nem sikerült azzal együttérzek és nagyon sajnálom, és ne adja fel, akinek meg sikerült annka nagy nagy gratula, és boldog babavárást kívánok. Hát szóval hogy is kezdjem, múlt hétfõn megesett a nagy eset és semmi rosszat nem tudok mondani a kórházról a dokiról a nõvérkékrõl, mindenki nagyon nagyon aranyos volt. A mûtét sem volt szörnyû csak az ébredés, az nem ment, meg görcsölgetett utána még sokáig. A doki megerõsítette, hogy randa egy pco volt (és ez ugyebár idõvel visszatér) vágott jó vagy lukakat hogy kiszabadulhassanak és nõhessenek. Egy héttel a mûtét után volt egy 18 mm-es tüszõ a bal oldalom, olyan de olyan boldog voltam, mondta a doki, hogy 1-2 nap és megreped. Hát sajna nem így lett legalábbis a hõm szerintem ezt mutatja a 16. naptól mértem : 36,7 36,6 36,5 36,7 36,8 de 2 napig madarat lehetett velem fogatni. Most meg reménykedek, hogy ezentúl egy darabig lesz peteérésem, és hogy összejön végre a nagy találkozás J Sok sikert és kitartást kívánok Mindnekinek ma még jövök, psuzi Hurki
hurki

Sziasztok lányok!
Most már nincs akadálya az ikerszülésnek. Én is ikreket szeretnékKépKépKép
Ezt találtam most:

Januártól jobban járnak az ikrek szülei
2002. december 27., péntek, 12:01 (origo)

Január elsejétõl ikrek esetében a szülõk a korábbi három helyett a gyerekek hat éves koráig jogosultak a gyesre. Összegét az öregségi nyugdíjminimum 200 százalékában határozták meg, ez a passzus is január 1-jétõl lép hatályba.

A módosítás értelmében 2003. január 1-jétõl ikrek esetében a szülõk a korábbi három helyett a gyerekek hat éves koráig jogosultak a gyesre. A gyes összegét az öregségi nyugdíjminimum 200 százalékában határozták meg, ez a passzus is január 1-jétõl lép hatályba.

Jelenleg az anyasági támogatás az öregségi nyugdíjminimum 150 százaléka, 2003. január 1-jétõl viszont annak 225 százaléka lesz. Ikerszüléskor viszont az öregségi nyugdíjminimum 300 százaléka jár január 1-tõl az anyának anyasági támogatás címén.
bogár

NelliKép
Sajnálom, hogy beteg voltál. Szedj egy kis Elevitet, nekem tavaly az nagyon sokat segített, felerõsítette az immunrendszeremet.

AdélKép
Pedig én annyira biztos voltam benne Kép

HurkiKép
A francba (már bocsánat). Pedig gondoltam ám rátok sokat, nem is telefonáltam, hogy ne is zavarkodjak KépKépKép
A jövõ évi fûtésszezon viszont áll mindkettõnknél, addig is van még egy kis idõnk KépKépKép

pussza
bogár

Ps:Na mit szóltok az ikrekhez?? Én már a férjemnek bejelentettem, hogy így meg még pláne, hogy ikreket szeretnék KépKépKép
bogár

HurkiKép
Még bármi lehet a hõdbõl. Nekem is kell 4-5 nap míg felmegy. nem elkeseredni !!!!

BogárKép
Így már nincs akadálya az ikreknek.

Cat

Cat
Kép
cateye

HurkiKép
Igen, igaza van Catnek. Az a 16. nap mikor is volt, mikor az orvos azt mondta, hogy 1-2 nap és megreped, mert akkor a 36,5-nél simán megrepedhetett és tényleg kell hozzá pár nap míg felmegy a hõ.
bogár

CatKép
Off: van már játékunk. Játszottunk egy csomót vele. A férjemnek nagyon tetszik ...
bogár

Hurki! Ebben a hónapban nekem is 4 nap kellett, míg 37-re ment fel a hõm (bár, hogy volt-e pé-m, nem tudom). Szóval még ne add fel! Akció volt?

Bogár! Szedem folyamatosan az elevitet. Nedm tudom, mi van velem. Évekig nem volt semmi, most pedig egymás után kettõ. De a láz mellett semmi nem jött ki.

Lányok! Nagyon aranyosak az ikrek, de azért arra is gondoljatok, hogy akkor duplikálódnak a teendõk, és nem jut annyi idõtök egy-egy babára külön.

Nelli
nelli2

Sziasztok, ide nekem azokat az ikreket de hamar!!! Kép
Én már úgy mennék gyesre! Munkaundorom van, pedig ma dolgozok elõször másfél hét után, és mégis csak a babukán jár az eszem. Hát akciónak éppen nem nevezném...mint a szûzlányok: essünk túl rajta mielõbb, én nem is csinálok semmit és remélem nem fog fájni. Kép De azért kellemesnek kicsit sem mondanám, az meg, hogy fájt nem igaz, szóval kell még kis idõ míg rendbejövök. Tegnap jobban voltam, tudom a porszívózás nem tett jót tegnap. A hõm alakulása meg rendesen lelombozott a 36.7-es napokon "akcióztunk" (ez az üzemi hõ Kép )ha lecsúsztunk hát lecsúsztunk ha volt mirõl, nem tudom, én nem is remélem már ezt a hónapot, ahogy Marcsi mondta épp elég nagy dolog most a szervezetemnek, hogy életében elõször tüszõt növesszen, a köv ciklusban meg is reped majd. Hát erre gondolok. Tegnap amikor le voltam lombozva akkor meg arra, hogy biztosan kedélyingadozásom van a hormonjaim miatt ezzel meg is vígasztaltam magam hamar.
Bogár, milyen játékot vettetek? Juj de kíváncsifáncsi vagyok!
Nem úgy van, hogy az a hõesés ha 2 tizeddel lejjebb megy?
puszpusz Hurki
hurki

Sziasztok, remélem mindenki hazament már, vagy be sem jött és már nem is jön dolgozni csak jövõre. Mikor lesz már minitali? Én úgy dumcsiznék!!! MAjd ha ikreink lesznek akkor nagyon sokan leszünk minitalin ugye Bogár mert ugyebár akkor is összejárunk ugye? Elfelejtettem mit akartam....ja megvan új címem van, kaptam ajándékba Kép : vereshurka@yahoo.com írjátok át! Puszi Hurki
ui:tessék keveset dolgozni, és pihizni, és akciózzatok, én is fogok ha megjön majd a kedvem.
hurki

Én is elbúcsúzom, mert lassan megyek haza. Értelme nem sok volt bejönni. És még holnap is kell. De aztán 6-ig szünet.

Pihenjetek, és babásodjatok!

Nelli
nelli2

Helló csajokKép

Engem még itt esz a fene, mert a hülyék mindenkit elengedtek szabira, és rám dõlt még a bejövõ munka. Hát a munkaszervezés netovábbja megy nálunk.

BogárKép
Off. Mi is játszottunk karikor is, meg mai fogunk barátokkal. Kint már van 4-6 személyes bõvítménye a játknak, most azt nyomozzuk a Piatnik-nál, hogy mikor hozzák be Mo-ra. Ja és van olyan is, hogy Catan tengerészei.

HurkiKép
A Catan telepesei c. társast ajnározzuk Bogárral. Nagyon szupi, bátran ajánlom megvételre.

Ne izgulj a hõd miatt, szerintem is elég megterhelõ ilyenkor a lapar a szervezetnek, a következõ ciklus már biztos tökéletes lesz. Képzeld amelyik hónapban volt a laparom akkor 26. ciklusnapon már menstruáltam, pedig 31 naposak a ciklusaim. Így elõrehozta valamiért. Megviseli a szervezetet, pedig nálam nem is volt PCO.

NelliKép
Én vállalnám az ikreket a dupla munka mellett is. Annyi cirkusz van 1 babáért is a mi életünkben, hogy jobb lenne ha egyszerre meglenne az ötéves tervbe vett 2 babóKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Egyetértek Cat, jöhetne a babó annyi energia szorult belém, elbírok én kettõvel is csak már lenne! És tényleg ketyeg a pco órám, úgyhogy hamar szeretnék legalább 2-t. Jó tudni, hogy hamarabb megjön, legalább hamar kezdõdik új ciklus. Mennyi hamart írtam, ebbõl is látszik milyen türelmetlen vagyok Kép Na pápá mindenkinek, ne dolgozzatok már, kell egy kis pihi is! HUrki
hurki

Sziasztok Lányok!

Vagytok még? Az utazás alatt is annyira pangás volt.

Nem mondtam, hogy olyan rossz lenne az ikerbaba, ha ezt szeretnétek, én kívánom, hogy meglegyen.

Jó Nektek, hogy rövid a ciklusotok, legalább hamar jön az új remény. Én pedig már a 33. napon tartok, és tudom, hogy még 4-5 napig semmi nem lesz.

Nelli
nelli2

Sziasztok! (ha van itt valaki...)
Van egy jó kis karácsonyi igaz történetemKép Unokabátyám feleségének a nõvére évek óta szeretne babót, de nem sikerül. Volt egy endója, amit megmûtöttek, de így sem jött a babó. Lombikot javasoltak nekik. A lombikot a kijelölt idõponttól két hónappal elcsúsztatták, mert nem jött össze a pénz. Végre megtörtént a lombik, 3 embrió került vissza a mamához. Két hét izgatott várakozás és a végén sajnos egy negatív teszt, sikertelen lombik. Nagyon elkeseredtek, mert akárhogy is, de az ember ilyenkor azt érzi kidobott pénz volt a kínkeservvel összegyûjtögetett összeg. Most, egy hónappal késõbb legnagyobb megdöbbenésre és persze a világ legnagyobb örömére pozitív lett a teszt és azóta már bizonyított is a terhességKép Hosszú évek, sikertelen lombik után teljesen természetes úton, váratlanul megérkezett a pocaklakó KépKép Hát nekik igazán gyönyörû volt a karácsonyukKépKép Remélem jövõ ilyenkorra mindenki bebabásodik!!
Lujza
lujza

Lujza! Az ilyen történetek mutatják azt, hogy ha már az ember nincs stresszes helyzetben, nem gondol állandóan a babára, összejön a legváratlanabb pillanatokban.
Sok boldogságot kívánunk nekik!

Nelli
nelli2

LujzaKép
Remélem ilyen csodák velünk is megesnek hamarosan. Nagyon ránk férne. Te hol tartasz ? Ma reggel gondoltam Rád ! Stimulálnak már, vagy még a fogamzó bogyókat szeded ?
Én nagyon szurkolok ám!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lányok! Kép

Remélem, mindenkinek kellemes volt a Karácsonya Kép
Én ebben a ciklusban nekiláttam hõmérõzni, ami úgy tûnik, egész szépen alakul. Csak egyet nem értek: szerintetek normális az, hogy a 16. napon 36,4, a 17-en pedig már 37,3 a hõm? Lehet ilyen nagy ugrás?

Tinka
tinka

Tinka! Ugyanakkor mérted, mint elõzõ nap? Nem vagy esetleg lázas? Nagynak tûnik a különbség.
(bár azt nem tudom, ha véletlenül teherbe estél volna, akkor rögtön ugrik-e)

Nelli
nelli2

Helló LÁnyok!

Na, hogy telt a karácsonyotok? Nekünk egész tûrhetõ volt, és képzeljétek nincs gombám!!!Kép Le is kopogom, úgyhogy volt sok akcióKép Mensi után rögtön kúpoztam, biztos emiattKép
Ikreket mi is vállalnánkKépKép

TinkaKép Lehet ilyen nagy ugrás, és kell is! SzuperKép

HurkiKép Végre jöttél, mostmár egyenes az út! 18-asnak fogunk hívni, hihiKép

Lányok! A karácsonyi meglepiket megkaptátok-e?
Képzeljétek DorissalKép találkoztam karácsony elõtt, és olyan jó volt vele találkozniKép, kérdezte is megvan-e már a fa. Megvolt, aztán csak örömködtünkKép

puszi
Nikie
nikie

Cat
A 19.napon vagyok, hétfõn megyek az elsõ injekcióra (a többit én adombe). Nem kaptam fogigátlót, csak ezt az injekciót fogom a 21. naptól 10-11 napon keresztül adogatni magamnak. Idõközben a menzim is meg fog jönni és jan.10-én, ami kb.3-4 ciklusnap kell visszamennem, amikor csinál UH-ot, hogy hogy reagáltam a szurira. azt mondta, ha nem lesz ciszta és monden OK lesz, akkor rögtön elkezdi a stimulációt és január végére túl leszünk a beültetésen.Kép
Tud valaki valamit errõl a Suprefact injekcióról? Kapott ilyet valaki?
Lujza
lujza

Hurki! Most már minden sinen lesz!

Bogár! Eleinte is én is féltem egy picit az ikrektöl, de amikor hallottam ezt a hirt engem nagyon megnyugatott. Azzal viszont nem ertek egyet, ha valakinek nem ikrei vannak de 2 pici gyereke, akkor miert csak az egyik utan jar vagy gyes vagy gyed? Mert en ledobbentem amikor baratnom mondta o most igy kap, egyik gyerekre. Persze a gyedet valasztotta.

Lujza! én kaptam, a karba adják a bör alá. Nekem nem volt kellemetlen mellékhatása. Nagyon drukkolok nektek!!

A stesszröl annyit hogy most meg a mi cégünknél akarnak (ha a hirek igazak) 140 ember elküldeni, hát az a köv. lombik elött nem jó hir. Máskor sem persze. Az biztos, lesz elbocsátás csak a 140 fö ami még nem hivatalos igy nem tudhatjuk mennyi is lesz. Nekem nagyon szoritsatok megusszam!!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Nikie Kép, Nelli Kép

Megmértem most a hõmet, 36,8 úgyhogy lázas nem vagyok. A mérés nagyjából ugyanakkor volt. Nekem is soknak tûnik az ugrás, ilyen még nem nagyon volt, inkább alacsonyabb volt a hõm. Majd holnap kiderül, fenn marad-e, gondolom, inkább az lesz majd az érdekes.

Tinka
tinka

Tinka! Drukkolok, hogy fenn maradjon hõd még vagy 9 hónapig. Szép eredményt mutat.

Karmen! Drukkolok Neked is a munkahelyed miatt!

Nelli
nelli2

Karmen
Azt mondta a doki, hogy hasba kapom. Gondolom Neked is bõr alá kellett. Ez az injekció mit csinál? Te is a budapesti Kaáliba jársz? Kihez? Milyen és mivel volt a stimuláció? Lehet tudni miért nem sikerült az elsõ lombikod? ne haragudj, hogy ennyit kérdeztem, de egy kicsit már izgulok.
Ha nem szeretnél ide, írhatsz magánba is.Köszi,
Lujza
lujza

Mindenkinek nagyon boldog, BABÁS új évet kívánok!!! Jövõ karácsonykor mindenki karácsonyfája alatt egy mózeskosár fog állni csodálatos kisbabával.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: