Bori: Én ma voltam a Brendonban, a neten igényeltem törzsvásárlói kártyát, ide pontokat ír fel a vásárlásaidból, amit le lehet bármikor vásárolni + a babamagazinban vannak kuponok, ahol elég jó kedvezmények vannak, de még így is drága, de nagyon jó dolgok vannak és ki lehet fogni. Ja és ingyen így kaptam katalógust is.
Mondjuk a Soroksári úton van a nagyker, oda lenne jó bejutni -30%-os kedvezménnyel.
A kenguru nagyon jó, de szerintem a H&M is élvonalbeli a boltok között.
Én kiságyat néztem a Brendonban, van olcsóbb és drágább fajta. Nekem megvannak a bútorok (IKEA), így ahhoz hasonló színű kellene. Ami az IKEÁ-ban van drágább, mint a BRENDON-ban kinézett darab és kisebb is.
Én maradok annál az ágynál, (kb. 40 eFt), és pelenkázót meg az IKEÁ-ban veszek az is kb. annyi. De még nincs hozzá semmi, de semmi. Függöny, szőnyeg, takaró, matrac, pelenkázóhoz betét, törölköző, kiskád stb.
Én matracot a neten néztem nem olcsó 15 e Ft, de kókuszmatrac, bio, és a huzat is természetes anyagból van. Van kókuszmatrac még a Brendonban (szerintem verhetetlen áron) 8 e Ft-ért, de én azt hiszem maradok a BIO-nál, aztán majd elteszem a következőnek.